Új privát üzeneted érkezett!

Értem köszi,és mennyit szedsz belőle?
Vendég

Betty
Hát az hogy kezdődik a program...vagy ez nem jó hír?! :shock:
Vendég

Ja?! :oops:
Hát dehogynem jó hír, csak még nagyon távolinak tűnik!
Ez életem legjobb híre!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lujzi
ne légy szomi, miért vagy az?
És nagyon aranyos a macid különben is!
:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na azé'!!!!! :D
Vendég

:lol: :lol: :lol:

betty615

én egyet és a párom egyet szed belőle. azért avgyok szomorú,mert nincs baba.
lujzedli

Lujzi, azért mindnyájan szomik vagyunk, akiknek még nem jött össze...
Én már lassan a 32. hónapos próbálkozást taposom...
Az lenne a fura, ha valaha összejönne...
:roll:

betty615

Lujzika
Itt mindenki tökéletesen egyetért Veled,így én is.
Én már életemben másodszor szembesülök ezzel a ténnyel,hogy 1 év alatt sem jött össze a babánk-pedig apukát is cseréltem.Másodszor talán még rosszabb...(bár lehet,h csak azért mert most éppen ez fáj...)
Vendég

Melisch
Lapulsz??:lol:
Látom, hogy valahol itt vagy ááám! :lol: :wink:

betty615

én is cseréljek apukát? bárcsak megtehetném
lujzedli

Betty írogatok meg közbe römizek a netten és nem tudok írni, nincs is mit írjak

olyan vagyok mint Lujzedli szomorú, már kibőgtem ma magam :cry:

Kép
Kép
melisch

én enm bőgtem,de jól esne,komolyan. Mi van melischem?
lujzedli

Csajszikák, nem szeretem ezt, fel a fejjel ok?!
Mindenkinek fáj, de ha sírsz, idegeskedsz, akkor csak magadnak ártasz vele, mert ezeken a dolgokon sajnos nem tudsz változtatni sem, segíteni sem....sajnos ez van, ezt kell szeretni... :roll:

Melisch
mikor mentek?

betty615

hasonló mint neked, lement a hőm holnap-holnapután piri, megint nem jött össze nekünk sem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: már ugy érzem soha nem leszek terhes

Kép
Kép
melisch

Én is így vagyok vele. A franc essen belé,hogy nekünk nem jön össze, barátnőm meg hetekig azon vacilált,hogy elveteti a babát,mert ő sosem akart gyereket,csak véletlenül összejött.
lujzedli

hát nekem csomagolnom kéne, de inkább játszok :oops: tusolás, virág locsolás és utána megyek az öcsémhez ott alszok mert velük megyek és ne töltsük az időt. Férjem most van egy másik strandon szüleimmel meg sógornőmékkel :cry: ő onnan indul majd és jön utánam csak üzleti úton volt és inkább nagyimnál alszik mert hosszú az út hazáig

Lujzi van ez igy :roll: pedig mi milyen boldogok lennénk mi?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok! Itthon vagyok. Neki kell állnom a sajtoskockát begyúrni, holnap legyen rágicsa a bor mellé.

Lujzi sajnálom pirit :cry: és azt, hogy szomorú vagy. Tudom, hogy nehéz de fel kell állni.

Melisch ne légy szomorú te sem! Lesz majd baba csak türelem, tudom - tudom nehéz. De lehet nektek dokihoz kellene fordulni, mert ha apával van baj akkor te hiába teszel meg mindent...Érted mit akarok mondani? Puszika a lelkednek.

Betty: agykontroll! Terhes vagyok - terhes vagyok - terhes vagyok :lol: :lol: :lol:

Akella: örülök, hogy minden oké, csuriban volt a kezem csak kimagyaráztam a főnökömnek miért nem tudok semmit csinálni :lol:

királylány

Lujzi

Miért mondod ezt?? :shock:
Vendég

Dia
igen, gyakorlom... :lol: :lol:
Azéé tudtok élni na!
Bor, rágicsa, sajtoskocka...eeez igen!! :wink:

betty615

Csajok,hazaért a férjem,de éjszakás lesz,akkor jövök vissza-már ha még találok itt valakit...
Vendég

milyen. mert már magam sem tudom,mi lenne a jó,most épp mélyponton vagyok.
lujzedli

Lujzi, és Melisch
fel a fejjel, és hatalmas ölelés nektek!
Kép

betty615

Lujzi: sajnálom a pirit. Remélem hamarosan jobb kedved lesz.

melisch: fel a fejjel, tessék jobb kedvűnek lenni... lesz ott babóca hamarosan

Dia: ehh, sajtos kocka, hogy én azt mennyire szeret(t)em :)

betty: nem is tudtam, hogy 32 hónapja próbálkoztok, remélem jönnek a zebrák hamarosan Náald is, drukk-drukk

milyen: én itt leszek hellyel-közzel, bár a szoknyahátsómat még meg kellene varrnom még ma :roll:

Jányok! Piri nálam sehol sincs ma. Azon aggodalmaskodom, hogy vajon a méhszájseb okozhat-e vérzést vagy az csak kekszelés után vérezgethet. Múltkor a dokker mondta, hogy van egy kis méhszájsebem és leecstelte.
Nemrég sajna egy uszodai "ajándék" (candida albicans) miatt kellett kúpot használnom, lehet, hogy az kikezdte a hengerhámot? Amikor az utsót elhasználtam, utána reggel kezdődött a vérzés, ami 2 napig volt is meg nem is, aztán ma már semmi sincs. Szerintetek?
Vendég

Szijja Csibuc!
Igen, a méhszájseb vérezgethet.
Mekkora mennyiségű volt a vérzésed?

betty615

Hát elég komoly volt, olyan volt mintha piri indult volna el. Azt hiszem akkor jövő héten irány a dokker ha addig nem jön meg...
Vendég

Csibuc
az lesz a legjobb...azt majd megmondja mi a helyzet.

betty615

Milyen itt leszek, mert az uram ment a sörfesztiválra.....alapoznak a holnap estére. Már látom én vezetek még jó hogy ott is fogunk aludni

Betty naná! Egyszer nekünk is lehet :lol:

királylány

:lol: :lol:

betty615

Jajj csibuc nem is olyan jó az! :lol: Fúj sajtos kocka :lol:

Jelentem tészta pihen a hűtőben, majd meglátom lesz e kedvem kisütni vagy csak holnap. De lehet ma kellene,mert most senki nincs láb alatt. Gyerek anyósoméknál alszik mert jönnek sógoromék a picivel és sógornőm már tűkön ül mit fog Bence szólni hozzá. Én mondtam neki, hogy semmit. Majd megnézi időnként oszt ennyi de ő nagyon izgul. Ja és kijlentette a sógornőm, hogy beszél nekik a gyerek. Mondom neki jajj már gagyog. Erre ő: NEM! Nem gagyog hanem beszél :!: És nem viccelt! Azt hittem poénkodik, de nem, tök komolyan gondolta! :shock: :? :twisted:

királylány

Hu de csúnya gonosz vagyok!

királylány

Sógornőd komolyan azon izgul, hogy a 4 éves fiad mit szól az unokatesóhoz???
Ehh, beszél a gyerek. Ez tetszik :)
Vendég

Csibuc na most mondd meg! Már látta pedig a gyereket Bence nem szólt semmit. Mit szóljon? Játszani még nem lehet vele, a játéka még nincsenek veszélyben......

királylány

Nna én léptem mára!
Kép

betty615

Sziasztok!!!

Lujzikám aranyos az új avatárod :D Puszillak te drága :D

Betty itten vagyok :lol:

Dia én holnap gyümölcs tortát sütök mert vasárap tarjuk a családi szülinapot a lányomnak :wink:

Akella ez jó hír és ne aggódj az eredmény miatt :wink: A hasba szúrás nem fáj,én már csak tudom milyen :( A következő babával újra hasba szúrnak majd és már tudom hogy nem rossz és legalább 100%-ra tudom mi van meg azt is milyen nemű lesz majd :roll:

Csibuc ez elég érdekes :shock:

Milyen szióka itt vagyok megint :D

Most van egy jó barátnőm akivel kiszoktunk dumálni mindenféle dolgot és most jobban vagyok,remélem ezt majd olvassa :D
Ide csak azért nem írtam minden dolgot le mert van ami nem publikus :oops:
Ezért ne haragudjatok rám :shock:

Zsu te meg hol vagy?Hiányoznak a poénjaid :(

Melisch pihenj is majd :D

Többieknek hatalmas pusszancs :!: :lol:

Kép
anyci

Ma ilyen kedvem van: Kép Na nem este de reggel megtettunk mindent :wink: es olyan edes volt apacska mert este mondta,hogy faradt es reggel dumalunk es mondom neki,hogy majd ma...aztmondja nem ertem,hogy o faradt miert vgyok ilyen ozno...es akkor mondtam neki,hogy hat azok a bizonyos napok vannak es most akar magatol is osszejohet :roll: Aszongya miert nem ezt mondom :lol: azert ez igy mar mashogy hangzik...hat mondom nem akartam ezzel stresszelni,hogy he figyu ma pe van egyutt kell lenni mert en probalom kiszurni a muszaj dolgokat az agybol legalabbis az o tudatabol :roll: de ezek szerint az en parom pont forditva muxik :lol: Ugyhogy mondta,hogy akkor hajra :lol: :oops:

Melisch
Ha ram hallgatsz mesz satorozni :roll: Tudod amig nincs pozi teszt eljuk a mindennapi eletunket! :wink: De mondjuk pirivel :? haaat lehet attennem inkabb kovi hetre vgy meg pont meguszod :wink: Hat igen mikor valakinek nem jon ossze olyankor megy a dokihoz segitsegert :roll: aki meg nem megy az meg otthon sir tovabbra is :? es meg dokival sem egyszeru az eset de konnyebb a tudat,hogy segitenek :!:

Kiralylany
Ha az agykontroll igy mukodne en mar hanyszor lettem volna babas :roll:

Csubuc
Megtortent minden :wink: En most n em tudom epp hol tartassz? :roll: :oops: Amugy nekem is van mehszajsebem :?

Anyci
Ne legy depis :roll: Kuldok neki egy zebrat :wink: Kép

Milyen
Jaah :lol: Perom nincs szoros kapcsolatban a szulokkel :roll: ez valami japan dolog lehet :? en szeretek anyosozni de max szulinapokkor talizunk...es ugye tobb,mint egy evet vartam a bemutatasra is :wink: mert itt az sem szokas addig amig nem komoly 8) tesojaval sem beszelnek se telon semmi....eleg egy fura famili :roll: a parom meg elegge unja magat mikor vannak ezek a csaladi vacsik...anyos meg tudja milyen nehez eset parom es mondja nekem,hogy kitartas :lol: szal gondolom orul nekem.Most legutobb esett szo a gyerektemarol is amikor parom elment a kocsiert a nagy esoben mi meg az etteremben vartuk ot.Mondtam hogy persze en szeretnek de o meg nem konkretan szeretne....de nem vedekezunk.Lombikrol nem beszeltem :roll: azt mondta az anycija ismeri a fiat es megerti,hogy hazasodni nem akar mert sajnos az o hazassaguk biztos rossz peldat mutatott neki :roll: de megnyugtatott arrol is,hogy meg ha nem is vgyunk hazasok ok ugy tekintenek engem,mint a feleseget :D

Szal szerintem jofejek :) Tesojaval sosem talizunk vgy ilyesmi oneki a felesege meg japo....mi mindig kuncogunk az osszejoveteleken mert olyan viccesek ahogy allandoan mennek a vitak meg beszolasok :lol: szal nyugis famili :)

En anyummal meg joljarnak barki is legyen az...minden baratom ngyon szerette anyu :) sot sokkal utana is baratok maradtunk es a mai napig epp felhivjak anyut vgy meglatogatjak ilyesmi 8) anyum jofej es a mostani parommal meg eloben nem talalkozott ngy tiszteletben es becsben tartja ot mert ugye ellat engem es milyen jo sorom van meg stb. na meg persze azert rendes es normalis is velem :lol: szal anyuval mindenki csak jol jar....tesomek szinten jofejek...viccesek szal az egesz csaladdal joljar na :lol:

Betty
Azert mert gagyi a ticker-juk :roll: es ha elrontod marha nehez megint elorol kezdeni...nem a legegyszerubb :? es nem is olyan szep :roll: Figyu az elejerol torold ki a linket es ugy kezd hogy [img]a%20kod%20jon%20itt%20es%20ezzel%20vegzodik[/img] es maris lerovidul...vgy te ugy csinalod....jaaah most latom igen....hat van egy ket jo hosszu link az tuti :x

Lujzi
Micsoda szep avatar 8) Na akkor jon a sablon duma amitol en a falra maszom:"Uj honap-uj remeny" :!: :twisted: :lol: De most tenyleg nekem mikor megjon mar keszulok is a kovetkezo pe-re :roll: 25.cn az a normaltol csak 4nappal korabban jott meg!mert a normal ciklus 28napos!Szal ennek is lehet egy kicsit orulni :wink: Na most olvasom,hogy ez egy szomoru maci...akkor megsem olyan jo az avatarod :? :roll:

Akella
Egyuttt oromkodunk a te jo hiredet :D legalabb valakinek jo ha mar nekunk nem :roll: es nuniiiiss :lol: dejooo 8) csak nyugi jo lesz az eredmeny es en sem hiszem,hogy engednem magam megszuratni :roll:

Melisch,Lujzi
Kép

Es ajanlom a vonalzim alatti szoveget elolvasni!
na meg ez is nektek Kép Kép

Es meg sorolhatnam a sok okos mondast :wink: Hajra csajok nem kibukni :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szijjja Bridget :D
Köszi az aranyos zebrát :lol: Most már jobban vagyok mert megbeszéltük apcival hogy következő hónapban tényleg neki állunk a babagyártásnak,mert nem szeretné ha visszamennék dolgozni arra a fos helyre és hogy ő jövőre már a kezében szeretni tartani a babánkat aki a szerelmünk gyümölcse lenne :D

Kép
anyci

Bridget Betty egyik barátnője járt agykontrollra és azért szoktam neki mondogatni. Na meg nekem is mondták, hogy minden agyban dől el. Ha így lenne én milliomos lennék minimum...

Anyci de jó, hogy jobban vagy. Mondtam én, hogy a pasik fordítva működnek :wink: Enyém apa most épp fesztiválozik, szóval bírkózás tuti nem lesz. Erre a hónapra keresztet vethetünk. Na mindegy úgyis megyünk nyaralni, majd ősszel bepótoljuk.

Most tettem sütőbe az első adag sajtos kockát :wink:

királylány

Dia nyami,szeretem az ilyen kajót :D Sajnos tényleg másként működnek a pasik,csak ő olyan lelkizős és neki ez is nehezíti a dolgokat :roll: Már mondtam neki hogy ő járjon dilidokihoz ne én,néha rosszabb mint nálam :?

Kép
anyci

Anyci
Na ennek orulok :wink:

Kiralylany
Jaaah nem azert mondom :) de pl en is az elso lombiknal teljesen beleeltem magam...semmi negativum nem volt :roll: es a spontan honapoknal is mindegyiknel azt hiszem na a mostani tuti sikerult :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget tudom milyen rossz lehet. Nekünk Bence első körben összejött most meg nem. Azért ez is egy pofon volt viszont most meg ott tartok, hogy majd jön ha akar. Tudom nekem azért könnyű, mert már van egy kisfiam. Ez igaz, azért nem vagyok nagyon oda ha jön piri. A másik meg az, hogy ebben a hónapban alig látjuk egymást nemhogy érezzük :?

Az első adag kész! :lol:

királylány

Dia ügyes vagy :D

Na leléptem mert megy a kedvenc sorozatom :D Bons(bridget te tudod a címet)

Jó éjszakát és szép álmokat :!: :D

Kép
anyci

Dia
Nem rossz mert mar megszoktam :roll: pirikor par nap szenvedes aztan annyi :roll: amikor nem mentem dokihoz az rossz volt...nem lattam az alagut veget...de miota elmentem dokkerhez es segitenek nekunk babat csinalni teljesen nyugodt vgyok :wink: mert a dokik tuti tudnak segiteni elobb ,mint en osszehoznam :roll: Ugyhogy nekem ez sok lelki erot ad...segitseg nelkul meg csak otthon gyotornem magam :?

Anyci
Tudom melyik azt is szoktam nezni bar az kicsit nekem sok :roll: jo tevezest Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajócák

Itten vagyok,visszaolvasok ééééééééés válaszolgatok,kérdezgetek :D
Vendég

Lujzi,Melisch és összes szomorúak

Legyetek erősek,bőgjetek vagy amit kell,aztán gyertek,ha mi kellünk,jó???

Csibuc

Hogy áll a hátsó?Mármint a szoknyáé :lol:

Királylány

Mingyá írom,amit ígértem!

Anyci

Ne viccejjé má,nekem is vannak olyan dolgaim,amit itt nem teszek közkinccsé,bármennyire is kedvellek Benneteket!!Örülök,hogy itt vagy újra!

Bridget

Tök jó Nektek,én bírnám az ilyen familit,hogy sógornővel egyáltalán ne találkozzam! Ő az a tipikus undok Skorpió(bocs kedves novemberiek,de sajnos van egy ilyen fajta a csillagjegyetekben)
Vendég

Ezt most szerkesztettem:
Kép

királylány

Ügyes vagy!Én halál béna vagyok az ilyesmikhez!
Vendég

Milyen
Enis elvgyok gondolhatod 8) :lol:

Dia
Hogy csinaltad :shock: tok siraly 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Van egy program ma töltöttem le és azzal. Tök jó. Még mindig sül a kocka, van még 2 adag.....

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?