Ma ilyen kedvem van:
Na nem este de reggel megtettunk mindent es olyan edes volt apacska mert este mondta,hogy faradt es reggel dumalunk es mondom neki,hogy majd ma...aztmondja nem ertem,hogy o faradt miert vgyok ilyen ozno...es akkor mondtam neki,hogy hat azok a bizonyos napok vannak es most akar magatol is osszejohet Aszongya miert nem ezt mondom azert ez igy mar mashogy hangzik...hat mondom nem akartam ezzel stresszelni,hogy he figyu ma pe van egyutt kell lenni mert en probalom kiszurni a muszaj dolgokat az agybol legalabbis az o tudatabol de ezek szerint az en parom pont forditva muxik Ugyhogy mondta,hogy akkor hajra
Melisch
Ha ram hallgatsz mesz satorozni
Tudod amig nincs pozi teszt eljuk a mindennapi eletunket!
De mondjuk pirivel
haaat lehet attennem inkabb kovi hetre vgy meg pont meguszod
Hat igen mikor valakinek nem jon ossze olyankor megy a dokihoz segitsegert
aki meg nem megy az meg otthon sir tovabbra is
es meg dokival sem egyszeru az eset de konnyebb a tudat,hogy segitenek
Kiralylany
Ha az agykontroll igy mukodne en mar hanyszor lettem volna babas
Csubuc
Megtortent minden
En most n em tudom epp hol tartassz?
Amugy nekem is van mehszajsebem
Anyci
Ne legy depis
Kuldok neki egy zebrat
Milyen
Jaah
Perom nincs szoros kapcsolatban a szulokkel
ez valami japan dolog lehet
en szeretek anyosozni de max szulinapokkor talizunk...es ugye tobb,mint egy evet vartam a bemutatasra is
mert itt az sem szokas addig amig nem komoly
tesojaval sem beszelnek se telon semmi....eleg egy fura famili
a parom meg elegge unja magat mikor vannak ezek a csaladi vacsik...anyos meg tudja milyen nehez eset parom es mondja nekem,hogy kitartas
szal gondolom orul nekem.Most legutobb esett szo a gyerektemarol is amikor parom elment a kocsiert a nagy esoben mi meg az etteremben vartuk ot.Mondtam hogy persze en szeretnek de o meg nem konkretan szeretne....de nem vedekezunk.Lombikrol nem beszeltem
azt mondta az anycija ismeri a fiat es megerti,hogy hazasodni nem akar mert sajnos az o hazassaguk biztos rossz peldat mutatott neki
de megnyugtatott arrol is,hogy meg ha nem is vgyunk hazasok ok ugy tekintenek engem,mint a feleseget
Szal szerintem jofejek
Tesojaval sosem talizunk vgy ilyesmi oneki a felesege meg japo....mi mindig kuncogunk az osszejoveteleken mert olyan viccesek ahogy allandoan mennek a vitak meg beszolasok
szal nyugis famili
En anyummal meg joljarnak barki is legyen az...minden baratom ngyon szerette anyu
sot sokkal utana is baratok maradtunk es a mai napig epp felhivjak anyut vgy meglatogatjak ilyesmi
anyum jofej es a mostani parommal meg eloben nem talalkozott ngy tiszteletben es becsben tartja ot mert ugye ellat engem es milyen jo sorom van meg stb. na meg persze azert rendes es normalis is velem
szal anyuval mindenki csak jol jar....tesomek szinten jofejek...viccesek szal az egesz csaladdal joljar na
Betty
Azert mert gagyi a ticker-juk
es ha elrontod marha nehez megint elorol kezdeni...nem a legegyszerubb
es nem is olyan szep
Figyu az elejerol torold ki a linket es ugy kezd hogy [img]a%20kod%20jon%20itt%20es%20ezzel%20vegzodik[/img] es maris lerovidul...vgy te ugy csinalod....jaaah most latom igen....hat van egy ket jo hosszu link az tuti
Lujzi
Micsoda szep avatar
Na akkor jon a sablon duma amitol en a falra maszom:"Uj honap-uj remeny"
De most tenyleg nekem mikor megjon mar keszulok is a kovetkezo pe-re
25.cn az a normaltol csak 4nappal korabban jott meg!mert a normal ciklus 28napos!Szal ennek is lehet egy kicsit orulni
Na most olvasom,hogy ez egy szomoru maci...akkor megsem olyan jo az avatarod
Akella
Egyuttt oromkodunk a te jo hiredet
legalabb valakinek jo ha mar nekunk nem
es nuniiiiss
dejooo
csak nyugi jo lesz az eredmeny es en sem hiszem,hogy engednem magam megszuratni
Melisch,Lujzi
Es ajanlom a vonalzim alatti szoveget elolvasni!
na meg ez is nektek
Es meg sorolhatnam a sok okos mondast
Hajra csajok nem kibukni