Új privát üzeneted érkezett!

Lilisgabi, 7-én, kedden éjjel telihold lesz, az állítólag vonzza a babákat! :roll: Kitartás! Nagyon sokat gondolok rátok, s várom a híreket!
Köszönöm kérdésed, viszonylag jól vagyok, rosszulléteim az enyhe émelygésben nyilvánulnak meg, s kitapasztaltam, hogy gyakorlatilag mindig ennem kell egy kicsit, akkor elviselhető. Nagyon kívánom a gyümölcsöket, zöldségeket, ennyi édes elég is, amúgy inkább sós ízekre vágyom. Kellőképpen fáradt is vagyok, sokszor jól esik leülni kicsit s semmit nem csinálni. De hát ez ugye Bori mellett szinte kivitelezhetetlen. Sajnos az állandó összezártság miatt feszült vagyok, kiabálok vele, s ez egyikünknek sem tesz jót. Férjem ha hazaér, szintén fáradt, fürödni, enni vágyik, így délután is végig velem van Borka, én megyek le vele a játszótérre. Idegileg nagyon fárasztó. Szeretnék néha megint kikapcsolni, hiányoznak a kedd esti kóruspróbák. Mondtam férjemnek, hogy cserébe néha elmennék a műv.házba a kottatárt rendbeszedni (én vagyok a kottatáros), de nem lelkesedik az ötletért. Más kikapcsolódásom viszont nincs. Minden más pénzbe kerülne.

Férj és meglepetés dolgában az én párom kevert típus, általában ő is a "ez legyen az ajándékod" vagy "mire van szükséged" megoldást választja. Viszont voltak nevezetes meglepetései is, a kedvencem az volt, amikor Borit vártam, s Sanyi tudta, hogy a suliból hazafelé egy kismamatársammal be szoktunk ülni a Cukiba kapuccsinózni, erre kitalálta, hogy előre kifizet nekem 10 italt, amit a pultosok szépen felírtak, s mindig egyet-egyet lehúztak belőle. Soha, senki nem kért még tőlük ilyent, de boldogan teljesítették, azóta is emlegetik. Most már Borival járunk a Cukiba, most is ott voltunk fagyizni. Én bezzeg mindig töröm magam, hogy valami különlegességgel lepjem meg, s alig bírom ki, hogy előbb ne adjam oda neki. Ehhez persze folyton figyelni kell, mi tetszik neki, minek örülne, mi az, amit magának nem venne meg. Aztán már csak félre kell tenni rá a pénzt... Egyszer egy Forma 1-es belépőt (amivel a bokszutcába is bemehet) szeretnék neki venni, igaz a szülinapja januárban, névnapja márciusban van. De hát ehhez sok-sok pénz kéne, ami most ugye nincs. És ha így haladunk, nem is lesz. 2 gyerekkel 1 gyessel leszek itthon, hacsak ki nem találunk valamit. Ja, mi 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasodtunk össze.

Na, most jól kiírtam magam. Csak győzzétek olvasni. 8)
ktc

KTC: nagyon örülök Nektek!!! De jó! Mindig ilyen jó híreket kívánok Neked az UH-kon!!! :D Mindegy, hogy fiú vagy lány lesz? Mi a neve a gyógytornászotoknak (elég a keresztnév is)? Cuki a kép Boriról.

Lamme: köszi a kendős választ. Nem tudom eldönteni, hogy kell e nekem, illetve hogy kihasználnám e. Nem nagyon járok gyalog a gyerekkel (egyelőre) sehova, de azért egyszer egyszer jól jönne.

Vacsiból ebéd lett, végül tegnap és ma kóstoltam meg. Fincsi, de nem ér annyit, mint amennyibe kerül :roll: Tényleg alig van hal íze és nagyon hús-szerű. (Legközelebb a fésű kagylót szeretném kipróbálni 8) ). Tegnap elsétáltunk fagyizni is, mára meg hoztunk sütit. Én meg csodálkozom, hogy nem férek bele a ruháimba :oops: Nagyon dagi vagyok, még sose voltam ekkora. :(

Damara: na igen, Petra sem túl nőies, amikor alul-felül rotyog :lol:

Gabi: lassan már csak kibújik Lotti! Hogy bírod ezt a meleget? Végül ki lesz bent veled szülésél?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Cosmo:A Lotti! :D Csak mi ketten.Már nem szülhetek simán,mert Lotti közben nagyra nőtt...Addig vártunk rá.Már 3,5 kg körüli,és még van egy hét.Szerdán doki,pénteken kórház,vasárnaptól már van a saját dokim,ha addig bírom.Éjjel telihold,holnap eső,lehűlés,majd 11-én és 16-án is eső.Fene tudja,lehet,hogy ígymaradunk. :shock:
Semmit nem bírok,nemhogy a meleget.Nem tudok mit csinálni,elviselek.Hasam körbe,CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK:131 cm. :oops: :roll: Halkan jegyzem meg,hogy 85 volt. :wink:
Vendég

Atyavilág, Gabi! Nem semmi pocakot hordasz! :D Már nem sokáig! Kapcsolj ki, nézz meg egy jó filmet, sötétítsd el a szobát és csak magadra figyelj! Na, persze, ha lehetőséged van rá! 8) Lilit nem tudják maguknál tartani anyukádék/anyósodék?
Kitartás, nem sok van már!!!!

Ktc Mondhatni "természetes", hogy ilyenkor nyűgösebb, feszültebb, idegesebb vagy! Ezek a hormonok úgy tudnak befolyásolni!!! 8) Ha nem is fekszel egész nap, de igenis ülj re pár percre, rakd fel a lábad és pihenj!Muszáj megtanulni időt szakítani rá, mert a végén sokkal több idő kell a pihenésre, a nagy pocak miatt jobban le leszel terhelve!

banyoszka Ezek a férfiak már csak ilyenek! :lol:
Hány kiló már Niki baba? Milyen jó, hogy a nagyok így szeretik a kishúgukat! :D

damara

Gabi: Jesszus, 131cm! Szépen megnövesztetted Lottit :D Ezt a súlyt már tényleg nehéz lehet hordani. Pénteken be is fekszel?

Kép
Kép
cosmopolita

Ja és ki megy szeptemberben a Kolpingba? 8) :lol:
cosmopolita

Sziasztok!

Damara: Csabinak nagyon boldog névnapot kívánunk!! :)

Lilisgabi: Lotti még mindig bent? :shock: :D Nem semmi a csaj :D

Cosmo: De jó lesz nektek!! :D Párod lepett meg vele? :)

Úgy néz ki, hogy a héten kész lesz a csajok szobája végre :D Pénteken megcsinálta a párom az egyik nagyon jó barátunkkal a karnist, szombaton ketten feltettük az álmennyezetet, az új csillárt és a kapcsolót, szóval már nagy munka csak a szőnyegpadló van, azt meg elvileg szerdán csináljuk :D De jó lesz már :D

Tegnap leugrottunk a Velencei tóra a barátainkkal, akikkel együtt voltunk Szilvásváradon is. Nagyon jó volt! Vivi nagyon tartott a víztől, sajnos pont akkor jött meg a bátorsága, amikor a "namégegyutolsó" fürdésre mentünk be a vízbe. De már nagyon várja, hogy újra menjünk, legszívesebben már ma ment volna megint :D Niki meg egy vízitündér :D Nem érdekli, hogy hideg a víz elsőre, megy be ezerrel :D Kacagott, csapkodott a vízben :D Nemegyszer volt, hogy ültünk kint a pléden, ő meg egyszecsak felkapta a karúszóit és elindult a víz felé :D Úgy elfáradtak, hogy hazáig aludtak a kocsiban :D
lamme

Sziasztok!

Lamme: Niki múlt csütörtökön volt 4340 gr és 56 cm . Bár szerintem a centi nem stimmel, na mindegy. Szerintem nem létezik, hogy 1 hét alatt nőjjön 4 cm-t....Vagy lehet? (bár 4 hetes korában délelőtt a védőnő 55 cm-t mért délután a dokinéni 52-t...ki érti ezt?),
Remélem az én Nikim is fogja szeretni a vizet, bár az esti fürdés most még nem tartozik a kedvenc programjai közé.

Cosmo: Én megyek!!!!! Elviszel???? :D :D :D

Gabi: Imádtam pocakos lenni, de már nem irigyellek!!!! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!

Banyoszka
banyoszka

Gabi, az nem semmi! Őszintén irigyellek, én mindig nagy pocakról álmodom. Tudod, Borival nagyon pici volt.

Ma voltam dokinál, levettek vagy 8 kémcső vért, volt EKG (az totál rendben), az egészben az volt a legrosszabb, hogy fél 12-től nem ettem (csak vizet ihattam), a vérvételen meg már volt végül 6 óra, amire túljutottam. Kínzás volt. Még jó, hogy nem ájultam el. Legközelebb 20-án megyek 17.15-re. Jön valaki aznap, akkortájt?

Mennem kell, még jövök később.
ktc

Damara: tényleg, Csabinak boldog névnapot!!! :D

Lamme: annál türelmetlenebb vagyok, én szóltam neki, hogy mehetnénk, de nem volt ellenére :lol:
Megnéztem a képeket, cukik!!! Niki a kis vizitündér :D

Banyoszka:[/b] csinálok helyet a kocsiban :D Vigyázol néha Petrára? 8) :D

Ktc: jó sokat várattak. Szép kerek, megfelelő méretű pocakot kívánok Neked! :wink:

Miért van az, hogy ha mennünk kell valahova, akkor nem éhes a gyerek és persze, hogy nem ébred időben?! :?

Kép
Kép
cosmopolita

Vumenke: Boldog Születésnapot Aliznak! :wink:
cosmopolita

Még egyben,de a kedvem a béka s..e alatt,már nehéz létezni,tudjátok...
Írok,ha van valami,holnap doki,abból már bármi lehet(ne). :D
Vendég

Csabinak boldog névnapot, Alizt pedig Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!
ktc

Sziasztok!
lamme, cosmo, ktc, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm Csabi nevében is! pussz pussz!!! :lol:

Gabi valóban, bármi lehet, ne keseredj el, szorítok neked, hogy az legyen az orvoslátogatásnál, amit szeretnél!!! :wink:

Boldog szülinapot, ALIZ! :)

ktc de jó,már két vonalzód van!!!! :wink: :D

damara

Várom a teliholdat...
Csabinak én is sok boldogságot kívánok.
Alíznak boldog szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Vumenke: Aliznak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!! :D

Gabi: Nagyon együttérzek veled :wink: Drukkolok, hogy a telihold hatással legyen Lottira :wink:

Banyoszka: Egy hét alatt négy centi? :shock: :D Ki tudja, lehet, hogy nőtt ennyit ennyi idő alatt :lol:

Ktc: Hogyhogy ilyen sokat kellett várni a vérvételre? :shock: Már nincs elsőbbségük a kismamáknak? :shock:

Cosmo: Bocsi, elfelejtettem írni, hogy én is megnéztem a képeket (nem mindet, de sokat :D ), na meg azt a cuki videót, a "kiskacsádról" :D Annyira aranyos! :D És gyönyörű!!!
lamme

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik az új vonalzóm is! Nagyon kezdem megszeretni... :wink:

Az úgy volt, hogy a doki mondta, hogy mire odaérek, 4 órája ne egyek. Így a biztonság kedvéért fél 12 után már csak vizet ittam. Végül csak 5-re értem a dokihoz, 6 lett, mire a vérvétellel, EKG-val, vizeletleadással végeztem. Akkor végre ehettem. A vérvételen egyébként nem nagyon akartak beengedni (a nővér), de határozottabb voltam, s hivatkoztam az éhgyomorra, kismamaságomra, és az EKG időpontra is, így csak 1 embert hívott be előttem. Egyébként akkor lettem csak kicsit rosszul, miután hazaértem. Most meg még mindig a gyomorégés, az ételek utálata és a derékfájás kínoz. Mi lesz velem 6 hónap múlva? :?:
ktc

Sziasztok!
Gyors leszek,megyek a kórházba,teljesen nyitva vagyok,vagy ma vagy holnap kiveszik a Lottit.Szorítsatok,félek!
Majd írom az sms-t,ha kint a baba:)
Vendég

Nagyon drágák vagytok, köszönjük!! Sajnos a szülinapozás nagyon nem jól sikerült, mert iszonyúan belázasodott reggelre Aliz és egész nap 38-40 fok között mozgott a hője :(
Így elmaradt minden (Állatkert, játszóház, tortázás...), pedig hogy készültünk...
Most is alszik, de már picit jobban van (kopp-kopp). Remélem, hamarosan meggyógyul és bepótolhatunk mindent!

Bocs, hogy most csak ennyit írok, csak gyorsan meg akartam köszönni, hogy eszetekbe jutottunk :)
vumenke

Damara - Csabinak utólag is boldog névnapot kívánok.

Vumenke - Alizt pedig az Istenke éltesse 1 születésnapja alkalmából. Sajnálom, hogy beteg lett szegényke, kívánom hogy minnél hamarabb betudjátok pótolni a szülinapot.
Míg el nem felejtem jövőhéten kedden 2 hétre megyünk Siófokra, lent lesztek valamikor, mert ha van kedvetek összefuthatnánk. Mi igazából Siófok és Szabadi-Sóstó között leszünk az Ady Endre sétányon. Ha gondolog megírom a számomomat és majd egyeztetünk.

Lilisgabi - nagyon drukkolók, várjuk a híreket.

Mi holnap megyünk 1 éves kontrolra, remélem minden rendben lesz. Pénteken voltunk az állatkertben, Eszter úgy élvezte. Bár még az állatok annyira nem érdekelték, viszont a sok gyerek annál inkább. Nagyon édes volt, sikongatott, dumált.
Vasárnap felállítottuk a kerti medencét, félve vittem bele, bár a kádban szeret pancsolni, de ebbe jóval több víz van és nagyobb mint a kád. Hát kellemesen csalódtam, annyira élvezte, dobáltam össze-vissza a vízbe csak nevetett, egyáltalán nem zavarta ha a víz a szemébe ment. Remélem a Balaton is tetszeni fog.

Cosmo - irigyellek a Kolping miatt. :)

Na megyek mert Eszter lassan felkel és még egy-két dolgog megszeretnék csinálni.
toldikrisztina

Kriszta szuper!! Mi a Szent László utcán vagyunk, ami párhuzamos az Ady Endrével a Balaton fele, szóval nem lehet nem-megtalálni :)
Jövő hét végén akkor fussunk már össze, jujj de jó!!! :))

Írd meg a számod és egyeztetünk: inglisvumenke kukac freemail pont hu

Majd veszek lentre is kerti medencét, és pancsizhatnak együtt a csajszik :lol: (remélem, akkorra már bőven meggyógyul Aliz)
vumenke

Gabi: mennek a drukkok és figyelem a telefont. Minden rendben lesz!!!

Lamme: :) köszi!

Vumenke: Aliznak jobbulást! Sajnálom, hogy így alakult :(

Kolping: férjemet nem akarják elengedni szabira :? de még nem adtuk fel. Lefoglaltuk és le is előlegeztük már a szállást.

Én ma voltam dokinál (Aszódi) kontrollon. Minden rendben. Először azért nem írtam, hogy mi volt a baj, mert nem volt időm, aztán inkább már megvártam, míg Gabi elindul szülni :) Nem akartam, hogy még legyen egy ok, ami miatt esetleg izgulhat vagy rossz érzése lehet.

Amúgy így utólag már nem is olyan nagy dolog. Csak gyorsan pár mondatban leírom, hogy mi volt a gond velem. Szülés után pár órával, mikor a férjem már elment, egyszer csak elöntötte az ágyamat a vér. Én nem éreztem, a nővér meg éppen akkor nem jött egy darabig. Mikor meglátott egyből ordított, hogy orvost azonnal, kérdezgetett, hogy hogy érzem magam, azonnal vérnyomást mért (70/x). Pillanatok alatt ott termett 2orvos, azonnal szúrtak még egy vénát, kaptam még infúziót stb. Én csak egy kicsit álmos voltam, más bajom nem volt. Jól éreztem magam. Ezek után 10percenként vérnyomit mértek és beletenyereltek a gyomromba. 2x hívták még hozzám az Aszódit, mert a nővér úgy ítélte meg, hogy megint erősebb a vérzés, első este még egy UH-t is csináltak, de nem találtak semmi kórosat. Attól rettegtem, hogy visszatolnak a műtőbe, egész éjjel ezen járt az agyam és paráztam, hogy megint aggodalmaskodik majd a nővér.
Hajnalban már teljesen magamba roskadtam, mert sajnáltam a gyereket. Míg más babázott megint délután, nekem a vérveszteség miatt nem volt erőm/bátorságom kikérni a babót (meg nem is mozoghattam) és elképzeltem ahogy egyedül bent sír a csecsemősöknél és azt gondolja nem szereti Őt senki (ez így utólag kicsit megmosolyogtat :) )
folyt.
cosmopolita

Aztán egyik pillanatról a másikra megszállt valami erő. Elhatároztam, hogy márpedig én babázni fogok, ha törik ha szakad. Hajnali 4-kor elkezdtem enni és inni, gyűjtöttem az energiát lélekben is. Reggel könyörögtem, hogy legalább egy kicsit szedjék ki a katétert, hogy megpróbáljak újra felkelni. /Nekem nem szedték még ki véglegesen, mert ha nem lett volna jó a délutáni véreredmény, akkor kaptam volna/. Ekkor már kihozták Petrát és ugyan ágyhoz kötve, de végre ismerkedhettünk, délután pedig mindenki meglepetésére egész jók lettek az eredményeim és végre megszabadultam a katétertől. A dokinő meg is jegyezte, hogy látszik, hoyg nagyon ki akartam kelni. Mondtam neki, hoyg muszáj, kellek a gyereknek! :wink: Aztán még akármeddig véreztem addig paráztam (gondolom ez se tett jót a tejnek). Hétfőn jöttünk haza és szerdán újra bent voltam, kaptam szurit és ergam cseppeket és így végül rendbe jöttem.
/A családnak nem szóltam csak másnap, így legalább ők nem izgultak. Ja és a nővér akit megijesztettem, tök jó fej volt. Utána jókat viccelődtünk./

Hát nem lett rövid, de végre megírtam 8)
cosmopolita

Sziasztok! (kicsit eltűntünk...az az érzésem, hogy folyamatosan úton vagyunk 8) )

ktc - Nagy-nagy gratula! Vigyázz magatokra! Szép a volnalzód! :wink:

vumenke - Aliz, nagyon boldog szülinapot! Gyógyuljatok gyorsan!

lamme - Majd kérünk képet a babaszobáról! :wink: Jó kis meló lehet, de mindjárt élvezhetitek a végeredményt!

lilisgabi - Hajrá csajok! Ügyesek lesztek! Tyű, ezért a végéért nem irigyellek...

cosmo - Jaj, te szegény. Nnna, erről szerettem volna veled beszélgetni. Tudtam, hogy valami még kérdőjelett hagyott bennem. :oops: Jó, hogy túl vagy rajta és ügyik voltatok, hogy a család idegeit nem borzoltátok.
Tegnap voltam A kunyhóban :lol: éééés volt Süsü marcipánfigura az első tortácskára! Meg van őrülve a Süsüért a kiscsaj! :P Eszembe jutottál... Férjed harcoljon a szabiért, drukkolok! Jajj, de mennék én is!

Kriszta - Jó Balcsizást! 8)

Velünk minden rendben, jól vagyunk, sokat csavargunk. Ma du. indul egy hosszú hétvége!!! Férjem minden évben megyszervez egy találkozót a gimis társaival, egy kulcsos házban... lehet, hogy írtam már. :roll: :oops: Akkor csak röviden: sok pár fut össze és indul a 3 napig tartó kirándulás, dumaparti, éjszakaitúra, grillezés, bográcsozás - most már gyerköccel/gyerkőcökkel. Nagggyon várom! Val.szinű sátorban :roll: Majd hozok képeket.

Puszi mindenkinek, ébredezik a Nuszi... épp ideje, este 8 óta húzza a lóbőrt! :lol: :roll:

Kép
Kép
pepitanna

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:19-kor.

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka - nagyon szépek a gyermekeid. :D

Cosmo - nem semmi ami történt veled.

Lilisgabiról semmi hír?
toldikrisztina

Olyan buta vagyok a lényeget elfelejtettem, Eszter megy egyedül. Igaz még csak rövid távon, de már megy. Nagyon édes ahogy a kezeivel próbál egyensúlyozni. Nagyon tetszik Neki, mert fülig ér a szája ahogy tipeg. Ülésből felgugol utána feláll, és elindul. Ezt egyik napról a másikra pródukálta.
toldikrisztina

Banyoszka: tündériek a gyerekek és milyen csini Niki!!! :D

Pepitanna: emlékszem mikor tavaly meséltél erről az éves összejövetelről és gondolkoztál, hogy milyen lesz majd idén, majd Pannival menni :) Várom az élménybeszámolót!
Klassz, hogy volt Süsü figura. Milyen tortája lesz a nagylánynak?

Kriszta: gratulálok Eszternek a járáshoz! :)

Gabitól nem jött még üzenet.

Képzeljétek, ma odament a férjemhez a főnöke és azt mondta, hogy természetesen elmehet szabira :shock: Pedig tegnap a fél cég rajta volt a válasz e-mailen és indokolta is, hogy miért nem mehet. Úgy tűnik ma jobb napja volt :wink: szerencsére. Amúgy 3 nap különbséggel születtek a gyerekeink.

Kép
Kép
cosmopolita

Köszi a dícséreteket! :D :D :D

Kriszta! Gratula Eszter első lépéseihez! Olyan cukik ilyenkor(is), mikor még kis bizonytalanok!

Alíznak utólag is boldog szülinapot !

Gabival vajon mi lehet?????? Talán már Lotti-babázik....
Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Kriszta Milyen kis ügyes Eszter!:) Nemsokára már utol sem éred!:)

Banyoszka Nagyon szép gyerekeid vannak! Betti, mint egy fotómodell!:) Niki kinyúlva meg egyszerűen zabálnivaló!:)

Gabi Miért nincs rólad semmi hír??????? Már azt hittem rég babázol!!! :shock:

cosmo éljen a szabadság!!!!:)

damara

Csajok
Nem kaptam még üzit és nekem nincs is meg a Gabi száma, úgyhogy még érdeklődni sem tudok. :(
Holnap csak este leszek gép közelben, úgyhogy ha az a nagy nap, akkor kicsit késve írok.

Bettyna szavaival élve az én gyerekem is tépőzáras :roll: Tegnap du 4kor tudtam fürdeni, amikor jött anyum... persze, amíg itt volt édesen aludt a kiságyban 8) :evil:

Kép
Kép
cosmopolita

Még mindig semmi hír Lilisgabiról? Vajon mi lehet velük? Remélem, jól vannak, s tán már ismerkednek... :?:

Kriszta, gratulálunk a nagy eseményhez, nagyon cuki lehet Eszter, ahogy lépeget! 8)

Banyoszka, igazán büszke lehetsz a családodra! :D

Cosmo
, jó, hogy mégis tudtok menni. Ha esetleg a szomszéd faluban, Sármelléken jártok, gondolj majd rám! :roll: Nem semmi, hogy mi történt veled, a lényeg, hogy ügyes voltál, s összeszedted magad. Az anyaság ereje, igaz? :wink: Mit jelent a tépőzáras? Én erről lemaradtam. Mindegy, hogy fiú vagy lány lesz, én egyelőre kislány mellett szavaznék, valahogy azt jobban el tudnám képzelni Bori után. Nevek már rég megvannak. A gyógytornász keresztneve Klári, lehet, hogy ismered?

Pepitanna, várjuk az élménybeszámolót és a képeket!

Damara
, köszi a nyugtatást és a tanácsokat! Megfogadtam!

Lamme, kíváncsi vagyok a szobára, teszel fel képet?

Vumenke, Aliz jobban van?

Nálunk most Borinak van hasmenése, tegnap láza is volt, ma már csak kis hőemelkedés. Remélem, vasárnapra túljut rajta, mert vendégségbe vagyunk hivatalosak. A héten megtudták a hírt a családtagok és néhány közeli barát is, volt öröm, de egy kis félelem is a nagyszülők részéről. Most mennem kell, altatom Borit. Jó éjt nektek!
ktc

Csajok!
Hazaszöktem a kórházból,a dokim tudja csak,de szombaton vissza kell mennem ctg-re,aztán megint hazaszökök,és vasárnap már bent maradok,mert hétfőn én leszek az első.Akkor már lesz az én dokim,őt várjuk...Lotti becsült súlya 3900 gr. :shock:
Hétfőn írok Cosmo!
Vendég

Kép Kép Kép

A dátumot ne nézzétek sajnos nem lett átálítva a gépen.
Ma esküvőre megyünk, Esztert a szertartás után visszük a Zsámbéki nagymamához. Remélem jól ellesznek, egy kicsit izgulok, mert vele még pár óránál többet nem volt.

Lilisgabi - nem semmi csajszi vagy. Szurkolók nagyon. :D
toldikrisztina

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: GOLYAHÍR :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Varga Lotti 4010grammal egészségesen megérkezett. Mindketten jól vagyunk, ismét császármetszés volt.
Gratulálok Gabinak itt is!!! :) Várjuk a beszámolót és a fotókat!
cosmopolita

Ktc: tépőzáras=ragad rám, nem tudom letenni és nem tudok tőle semmit csinálni. :? Próbálom leszoktatni, de nehéz. Na persze nem mindig ilyen.
Ha Sz.Klára akkor igen, ismerem. Nekem is ápolgatta a lelkem párszor :)
Bori hogy van??? Remélem, már meggyógyult.

Kriszta: köszönjük a képeket! Nagyon édes Eszter! Milyen volt az esküvő? Hogy viselte Eszter a hiányotokat?

Mi szombaton egész nap a barátnőmnél voltunk kettesben Petrával. Kicsit izgultam, hogy milyen lesz (nagyobb részben azért, hogy mindent összepakoltam e neki :D ). Nagyon jól viselte, aludt az idegen ágyban is, sőt egy nagy séta után még az álló (ez nagy szó) babakocsiban is durmolt 1órát a kertben, pedig már ennie kellett volna :) Gyakorlatozok szeptemberre 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Gabi! Nagyon nagyon nagyon gratulálok, jó egészséget és sok sok boldogságot kívánok nektek! Túl vagy rajta te is!!! :D :wink:
Szép súlyú Lotti! :D

damara

De vártam már a gólyhírt! A kis Lotti születéséhez mi is szívből gratulálunk! Várjuk Gabit a beszámolóval és a képekkel!

Cosmo
, igen, ő az. :) Hihetetlen, hogy még mindig emlékszik Borira, pedig lassacskán 5 éve született, s nem sokszor vittük hozzá foglalkozásra. Igaz, a régi orvosai és talán a nővérek közül is dolgozik még ott néhány ember, többet iwiw-en is megtaláltam, s nagyon hálásak, ha időnként bejelentkezünk, mi van velünk. Nagyon nagy hálával és szeretettel gondolunk arra a csapatra, hiszen nélkülük sokkal nehezebb lett volna, bele sem gondolok, mi lehetett volna Borival, velünk.
De jó, hogy ki tudtatok mozdulni!

Kriszta, hihetetlen nagylány lett Eszter! Büszke lehetsz rá!

Ha jól emlékszem, hamarosan Murphy, te vagy soron! Mi van veletek?

Bori jobban van, csak csütörtökön volt láza meg másnap kis hőemelkedése. A hasa viszont még mindig nem rendeződött teljesen, de végre újra van étvágya. Vasárnap vendégségben voltunk, csoda jól viselkedett, semmi nyűgösködés nem volt. Nagyon büszkék vagyunk rá! Ő nagyon szereti, hogy amióta nincs ovi, megint egész nap együtt vagyunk, időnként én sokallok be...
ktc

Gabi - Gratulálok én is Lottihoz, jó egészséges, és sok tejcit kívánok.

Ktc - büszke is vagyok rá, nagyon édes kiscsaj.

Cosmo - köszi kérdésedet, szerencsére nagyon jól elvoltak a mamával. Este együtt aludtak el, így nagyon fura volt hogy nem kellett felkelnem hozzá reggel. Azért hiányérzetem volt egy kicsit. Viszont vasárnap rajtam logott egész nap.

Vumenke - mi holnap indulunk, de akkor elmentettem a számodat és majd keressük egymást.

Na megyek, mert pakolnom kellene, 2 hétre nem kevés cucc kell. Késöbb majd még jövök, vagy holnap reggel.
toldikrisztina

Gabi - Én is szívből gratulálok Lottihoz! Ha lesz időd, energiád várunk vissza! :)

Kristzta - Jó nyaralást nektek! 8) Gyönyörű nagylány Eszter!

Velünk minden oké, este jöttünk meg a nagy gyerekzsurrá nőt gimis találkozóról :D , baromi jól sikerült! Majd mesélek és hozok képeket!

Kellemes fürdetést és eredményes altatást mindenkinek! :wink: :lol:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Lilisgabi: Szívből gratulálok Lottihoz!! Jó egészséget kívánok nektek és sok boldogságot együtt! :D

Bocsi, most többre nincs időm, majd jövök valamikor.
lamme

Gabi!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek az új babával :D :D :D

Kriszta! Eszter már kész kis hölgy, nagyon helyes!!!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Tudom, most Lottiról vártok ti is képeket, de had osszak meg veletek én is kettőt.

Kép

Kép
ktc

Sziasztok!

ktc - Basszus! Én még nem is gratuláltam (asszem) :roll: :oops: Nagyon szép Bori a csupa rózsaszín képen! És már látszik a 8 hetes pocak?! :shock: Nekem a 25. héttől vált sejthetővé. Tudtam rejtegetni, volt/van mi mögé. :oops: 8)

cosmo - Aranyos vagy, mennyi mindenre emlékszel! :wink: Isteni volt a találkozó gyerkőcökkel is! Gimis találkozó ovizsúrrá nőtte ki magát. 8) Hogy telnek a napok Petrával? Öltöztetés már rutinfeladattá vált? :)

lamme - Szupi lett a gyerekszoba! Gondolom hogy élvezik a barackjaid! :wink:

Kép A csapat egy része
Kép ... és a legszebb virág :oops: :lol:

Igaz, hogy szerda van, de indul a hoszzú hétvége! Megyünk boldogítani a nagyszülőket. Végre már apadt annyit a Duna, hogy rendbe lehet tenni az ártérben lévő nyaralót, ott szeretnénk tartani Panni szülinapját. Remélem addig a szúnyogokat is lepermetezik... :evil:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok! Lányok nagy nygy gratula az összes babához!!!! Bocs hogy nagyon eltüntem de nagyon ránk jár a rud mostanában! Folyamatosan korházba voltunk mind a 3 gyerek legutoljára én feküdtem egy hétig az intenziven............Remélem már tul vagyunk ezen a rossz idöszakon és akkor igérem sürübben jövök! Aranyos vagy Lamme hogy hiányoltál!
okina78

Okina, mi volt veletek?

Nekem az utóbbi napokban nincs jó kedvem, azt hiszem, most kezdek besokallni, mert már egy jó hónapja a nap 24 órájában együtt vagyok Borival, s bizony még egy egészséges gyerek is megterhelő tud lenni ilyen hosszú időn keresztül, nem hogy ő. Ráadásul már kóruspróbák sincsenek, ki sem tudok kapcsolódni. Ma nagyon ideges voltam, bőgtem is kínomban, s persze jól meg is ijedtem, hogy ez ne menjen a baba kárára. A várandós topicban úgyis sorra vetélésekről adnak hírt a többiek, valószínűleg ez is rám ragadt. Amikor a férjem hazaért, látta, hogy most nem játék a dolog, gyorsan el is küldött fagyizni. Én meg bementem a Műv. Központba, s nagyjából rendbetettem a kórus kottatárát. Addig sem voltam ideges.
Ma az tette be a kaput, hogy a meleg miatt nem akartam elmenni sehová, de Borinak program kell. A tegnapi uszi persze tetszett neki, csak hát nincs minden napra 2ezer forintom... Kétségbeesésemben a volt szomszéd néni hívtam fel, át is mentünk hozzá (50 méterre lakik), s a kertben jól elpancsolt Bori, itthon az erkélyen nem... Holnap az óvónőjéhez megyünk pancsolni. Pedig legszívesebben nem mennék sehová.

Mennem kell, altatás van. Hűvösebb éjjelt kívánok nektek!
ktc

Sziasztok!
Köszönöm szépen,hogy gondoltatok ránk!Nagyon nehéz volt az utolsó 3 hét,állandóan be kellett mennem a kórházba,volt,hogy haza se jöhettem,de megérte.
Ha sokart nyafogtam,ne haragudjatok! :oops:
Lotti teljesen egészséges,gyönyörű,56 cm,4010 gr,9/10-es Apgar.Nagoyn ügyesen szopik,ma indult be igazán a tejem,a cicim nem fáj,nem is tett benne kárt,tudtam,hogy simán fog menni.Csak eszik-alszik,néha nézelődik.
Én jól vagyok,1,5 óra lett a műtét,plaszitikázni kellett a méhemet,az előző császár miatt összenőtt a hasfal a méhvel.Nem tudták csillapítani a vérzést,aztán lassan minden jó lett.
Az orvos egy áldott jó ember,nagy hálával tartozom neki.Mindenki tudott a kórházban az előző szülésemről,rengeteg figyelmet,és kedvezményt kaptunk.Pl negyed órára rám rakták a Lottit,mikor kivették,és leszívták az orrát.És képzeljétek,hogy kinyúlt a baba a pólyából,és megfogta az egyetlen újamat,ami szabadon volt,és oda tudtam neki nyújtani.Olyan különös érzés volt,mintha meghálálta volna,hogy megtartottam.Lehet,hogy fura,mikor kiderült,hogy jön nagyon sokat sírtam,nem akartam,nem most.De elvetetni sem,az biztos.Nagyon szeretem a Lilit,és még nem voltam kész egy újabb gyerekre,azok után,ami történt.Végül teltek a hetek,elrepült az egész a 37.hétig a suli miatt,és ott eszméltem,hogy lesz még egy gyerekem.Nem tudtam,hogy fogom-e tudni szeretni.Nos,nem kérdés,tudom,sőt,imádom,de nem mutathatom a Lili miatt.Mikor ő alszik,akkor ölelem,csókolom,imádom a picit látványosan. :roll:
Na,majd belejövünk.A Lili imádja,de volt tegnap,mikor hazaértünk egy különös eset.Majd megszakadt a szívem.Apa ült a relax fotelben,vállán a Lotti,Lili is felkértszkedett az ölébe,és hármasban hintáztak.Egyszer csak elkezdtek potyogni a Lili könnyei,de nagyon.Hang nélkül.Kérdezgettük,mi a baj,de nem szól egy szót sem.Ez délben volt.Délután kihúztam belőle,hogy mi volt a baj.Azt mondta:Úgy örülök a Lottinak!Na,majd megszakadt a szívem.
A sebem jól elvan,szerdán varratszedés,utána már jobb lesz,és mehetk a Lilivel kettesben sétálni.Ma is kimentünk a közelbe,fél órát,én csillagokat láttam,de mentem.Fontos,hogy vele is legyek,de még nehéz.Még fáj a seb,ma 4 napos.
Szüléstörténet lesz,megígérem,10-kor kezdődött a műtét,Lottit 10.26-kor emelték ki,12-kor lett vége,utána őrzőbe mentem,éjjel 11-kor lementünk a gyerekágyra,hogy jól vagyok,és kell a hely másnak,reggel 6-tól velem a Lotti.Bővebben,szebben később,most ledőlök,mert mindenki alszik.
Puszilok mindenkit,igyekszem jönni. :D
Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Lilisgabi, hogy leírtad, nagyon-nagyon jó volt olvasni! Engem is boldoggá tettél a boldogságoddal, köszönöm!
ktc

Nem vesztem el, majd jövök, csak mindig foglalt mindkét kezem.
Most sajnos nincs időm írni, mert etetés van mindjárt.

Kép
Kép
cosmopolita

Pepitanna, nagyon jók a képek, Panni csuda édes! Többedik terhességnél jóval hamarabb látványos lesz a változás, meg hát előtte voltam rá büszke, hogy ismét lánykori alakomban "tündöklök".

Hétfőn megyek a dokihoz a laboreredményekért, kíváncsi vagyok, mit mond. Megegyezünk a dátumokban (genetikai UH, szülés várható ideje) és a további teendőkben. 17.15-re megyek, jön valaki akkortájt?

Cosmo
, mostanában van Petra egy fejlődési ugrásnál, így elhiszem, hogy állandóan kézben van. Gondolom, gyakrabban is szopizik.

Már várom a szeptembert, mert akkor újra csatlakozhatok a közeli LLL (La Leche Liga) csoporthoz, s folytathatom vezetőképzésemet, amiből már nem sok volt hátra Borival. Nem is tudom, azt meséltem-e nektek, de annó felkértek szoptatási tanácsadónak, mivel ilyen előzményekkel kevesen vannak a tanácsadók közül, mint ami nekem van, azt a képzést kezdtem el, csak amikor sejthetővé vált, hogy Bori autista, abba az irányba képeztem tovább magam. De nagyon szerettem a csoportba járni, mai napig sok közeli kisbabás ismerősöm keres meg, ha szoptatási gondja van, s eddig még nem nagyon volt olyan, hogy ne tudtam volna segíteni. Kemény ám a képzés, van elméleti és gyakorlati része is. És persze állandóan konferenciák, továbbképzések, hiszen jönnek az új infók, amiket magunkévá kell tennünk. Férjem nem lelkesedik, hogy ezt (is) szeretném csinálni, mert ez azzal fog járni, hogy bárki bármikor hívhat s kérhet tanácsot, s karitatív munka, pénzt nem kapunk érte.

Még annyit magamról, hogy ismét vannak rosszulléteim, de szerintem ebbe most a meleg is belejátszik.
ktc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?