Sziasztok!
Köszönöm szépen,hogy gondoltatok ránk!Nagyon nehéz volt az utolsó 3 hét,állandóan be kellett mennem a kórházba,volt,hogy haza se jöhettem,de megérte.
Ha sokart nyafogtam,ne haragudjatok!
Lotti teljesen egészséges,gyönyörű,56 cm,4010 gr,9/10-es Apgar.Nagoyn ügyesen szopik,ma indult be igazán a tejem,a cicim nem fáj,nem is tett benne kárt,tudtam,hogy simán fog menni.Csak eszik-alszik,néha nézelődik.
Én jól vagyok,1,5 óra lett a műtét,plaszitikázni kellett a méhemet,az előző császár miatt összenőtt a hasfal a méhvel.Nem tudták csillapítani a vérzést,aztán lassan minden jó lett.
Az orvos egy áldott jó ember,nagy hálával tartozom neki.Mindenki tudott a kórházban az előző szülésemről,rengeteg figyelmet,és kedvezményt kaptunk.Pl negyed órára rám rakták a Lottit,mikor kivették,és leszívták az orrát.És képzeljétek,hogy kinyúlt a baba a pólyából,és megfogta az egyetlen újamat,ami szabadon volt,és oda tudtam neki nyújtani.Olyan különös érzés volt,mintha meghálálta volna,hogy megtartottam.Lehet,hogy fura,mikor kiderült,hogy jön nagyon sokat sírtam,nem akartam,nem most.De elvetetni sem,az biztos.Nagyon szeretem a Lilit,és még nem voltam kész egy újabb gyerekre,azok után,ami történt.Végül teltek a hetek,elrepült az egész a 37.hétig a suli miatt,és ott eszméltem,hogy lesz még egy gyerekem.Nem tudtam,hogy fogom-e tudni szeretni.Nos,nem kérdés,tudom,sőt,imádom,de nem mutathatom a Lili miatt.Mikor ő alszik,akkor ölelem,csókolom,imádom a picit látványosan.
Na,majd belejövünk.A Lili imádja,de volt tegnap,mikor hazaértünk egy különös eset.Majd megszakadt a szívem.Apa ült a relax fotelben,vállán a Lotti,Lili is felkértszkedett az ölébe,és hármasban hintáztak.Egyszer csak elkezdtek potyogni a Lili könnyei,de nagyon.Hang nélkül.Kérdezgettük,mi a baj,de nem szól egy szót sem.Ez délben volt.Délután kihúztam belőle,hogy mi volt a baj.Azt mondta:Úgy örülök a Lottinak!Na,majd megszakadt a szívem.
A sebem jól elvan,szerdán varratszedés,utána már jobb lesz,és mehetk a Lilivel kettesben sétálni.Ma is kimentünk a közelbe,fél órát,én csillagokat láttam,de mentem.Fontos,hogy vele is legyek,de még nehéz.Még fáj a seb,ma 4 napos.
Szüléstörténet lesz,megígérem,10-kor kezdődött a műtét,Lottit 10.26-kor emelték ki,12-kor lett vége,utána őrzőbe mentem,éjjel 11-kor lementünk a gyerekágyra,hogy jól vagyok,és kell a hely másnak,reggel 6-tól velem a Lotti.Bővebben,szebben később,most ledőlök,mert mindenki alszik.
Puszilok mindenkit,igyekszem jönni.
Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!