Sziasztok!
Megjöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat és az idő is fantasztikus volt. Jól lebarnultunk, a harmadik napon már a fehér bikinim is jól nézett ki rajtam. A karosi strand nagyon tuti: Apa csücsült a meleg gyógyvízben, Bendi tombolt a pancsolóban és a vízicsúszdán produkciózott, én meg napoztam. Szerdán nagyon meleg volt, akkor inkább nem a kinti részen voltunk, hanem az élményfürdő részen, de az is nagyon jó volt. Sok a gyerekjáték a vízben és Bendi kimondottan élvezte. Amikor szerettünk volna egy kis szabadidőt, akkor beadtuk Bendit a szálloda babavigyázójába, egyik nap pedig a szálloda saját medencéjében voltunk. Van egy nagyon jó cukrászda Karoson, a Szilágyi, olyan fincsi, iagzi házi krémest még nem ettem. Voltunk a kilátóban, dottóztunk (Bendi elaludt rajta).
Az apartman a szokásos volt (már-már hazamegyünk), Csaba mondta is, ha egy kicsit öregebb lesz, leköltözünk oda. Simán el lehetne lenni ott. A szomszédos falu, Galambok (vagy Garabonc?) csodaszép. Olyan régi házak vannak, hogy eszembe jutott, hogy kellene venni egyet és felújítani. Igazi kis mézeskalácsházak, de van, amelyik elég romos, azzal csodát lehetne tenni.
Mondjuk, ami piszkosul meglepett: a Nap hihetetlenül éget. Eszembe nem jutna fényvédő nélkül kimenni, de így is fáj, ha nem árnyékban ülsz. És ahol vékonyabban kentem be magam (tényleg be voltam kenve), ott simán leégtem... Nagyon gáz.
Bendi gyönyörű viszont: barna a bőre, kiszőkült teljesen a haja és világít a nagy kék szeme. Ott röhögtünk, mert egyszerre három-négy kiscsaj ment utána mindig. A fiam dirigált nekik, ők meg ugráltak neki... Igazi férfi.
Most aztán van itthon meló: kimosni, elpakolni, a gyümölcsfákat leszüretelni (anniy barackunk van és hatalmasak). Csaba meg kiadta, hogy alaposan nézzem meg a ruháimat, és kb felét vihetem Siófokra, mert itt is csak max a felét használtam. Hahaha. Még hogy kevesebb cuccot...
Amúgy sajna, kicsit bezizzent a ciklusom és a hormonjaim, így ultrahangozzuk a pé-met, és kapok tüszőrepesztő szurit is. Ha nem jön be, akkor stimuláció lesz, vagy mi. Apát sikeresen rávettem, hogy ne tiltakozzon a lombik hallatán ezerrel. Én nem bánnám, ha ikrek lennének.
Anita, nálunk Apa minden évben elmegy 5 napra nélkülünk síelni, a síelős barátaival, a szezonnyitóra. Ennek megfelelően én be akarom vezetni, hogy én is elmegyek egy hétre egyedül, csak én tengerpartra. Eddig nem jött be, mert a Bendi kicsi volt, most ősszel meg már remélem, terhes leszek, de ha a kistesó is nagyobb lesz, akkor én simán elhúznék Apa nélkül. Én nagyon szeretem a párom, de egy hetet egy évben kibírnék szinglin is.
Az ágyikó szuper! Bendinek eleve emeletes ágyikója van, így kistesónak megvan a hely már.
Bettyke, szia!
Encsike, ezek szerint nincs megbontva a házatok társasháznak? Mert ha nem, akkor a bank egyetemlegesen terhel és a párod szüleinek is alá kell írni a zálogszerződést, mert zálogkötelezettek lesznek (van, amelyik banknál készfizető kezesek is egyben). A kolléganőm egyébként ugyanígy lakik (anyós felett) és rettenetes harcok vannak. Szerencsétlen olyan megoldásokat talál már ki, csak hogy eljöhessenek, de nem megy: hiába gyönyörű az ő lakrészük, ki venné meg tőlük...És önerő meg csak annak a lakásnak az eladásából lenne. 10 éve házasok, és egyre rosszabb.
De ha neked normális az anyósod, akkor biztosan nem lesz baj.
Én nem vagyok férjnél, és csak 2015-re tervezzük az esküvőt. Addig minden évben van valami fontos évforduló, amivel nem akarjuk együtt.
Én Femibiont szedek. Semmi extra.
Sziszkó, nem irigyellek a hátfájásért. De talán nem tart végig. Egyre inkább tavaszi bébit szeretnék, mert ilyen melegben kész kín lehet nagy pocakkal.
Ronci, legyél pozitív. Sajnos, persze, hogy lehet ilyen. Később is, előbb is. Azután is, hogy kibújik, de nem élhetsz egy görcsben. De te mindig olyan kis vidám vagy, gondolom, csak még nem értél rá mosolyogni. Ja, az alacsony cukorra én is mérhetetlen hisztivel reagálok. Szénhidrátfüggő vagyok.
Susy, szegény keresztlányod... Mennyi idős?
Mango, Bendit mini kora óta úsztatjuk úszógumiban, amikor kisebb volt, olyan volt, amiben volt egy kis ülőke. Így nem esett ki. Aztán karúszó+nagyobb úszógumi (kicsit féltem a gyereket), mostanában le-leveti az úszógumit és jól elúszkál a karúszóval. De csak tavaly óta van karúszója, ő meg akkor már 4 körül volt
Most mi is úgy nyaraltunk ám, hogy Apa utánunk jött, és egész szerdán nem volt ott, hazajött melózni, csak este 11-kor bújt vissza mellém. Hát, ez van, majd Siófokról nem lép le, de pénz kell az élethez.
Brigi, de jó lehetett látni Mincsit. Szerintem már nem növeszt kukacot.
Csak nem!
Zuzmó, ez annyira jó!!! Úgy örülök, hogy előkerültél, és a lánykérés és a baba! Nagyon szuper!
Szilvike, drukk megy!
Beneildi, mi van apósoddal?
Na, lépek, mert a fiam követeli a netet...
Majd hozok fotókat is.
K.