Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!!!

Igazi strandidő van ma én meg sajna dolgozom. :( De szerencsére ma csak 2 óráig. :)

Tegnap egész nap azon gondolkodtam, hogy mit kéne a párom szülinapjára venni. Szeptemberben lesz 30 éves és valami tutti ajándék lenne az igazi. A barátnőm szóbahozta, hogy ő a párjának az ajándék mellé egy fotósorozatot csináltatott magárol, szerintem nem is rossz ötlet. Csak jólenne valami profi. Megkeresi nekem a tel.számát., de ha esetleg nem lenne meg nem tudna valaki ajánlani valakit??? Bár szeptember 21-ig még van időm csak jólenne utánna kérdezgetni egy kicsit. Csináltatott már köztetek valaki ilyet? Vagy szerintetek jó ötlet egyáltalán? A 30.-ik szülinapra valami olyan meglepetés kéne ami nem túl sablonos.
bettyke86

Betty az én párom a 3.szülnapjára egy személyre szoló pólót kapott........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty
A bátyám fotós, és Encsike párja is. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Na én már megint elő kerültem.

bettyke86:
Én érdi vagyok. merre fele laksz?

Gani: Barátnőm is most volt egy idősebb pár esküvőjén. mi ajándék kosarat kötöttünk nekik. meg vettük a madaras tescoba A 3 üveg bort meg két csomag jó kávét, meg két csomag mogyorót azt itthon meg kötöttük éjjel.

Barátnőméknél vagyunk mostanság. Párom itt dolgozik náluk. és itt nehéz a gép közelébe kerülni.
Mi most kezdjük az első gyógyszer mentes hónapot.
Múlthét kedden meg késett szülinapi ajándékként. Párom megkérte a kezemet.
:oops:

Na rohanok mert itt lettem hagyva két gyerekkel és ezek szétszedik a házat.

Kép
zuzmo4
Érd

Nitácska, mi volt a pólón? :D:D

Susy, a számból vetted ki a szót :lol:

Zuzmo, Gratulálok! Esküvő mikor lesz? :) Mi is most kezdjük az első gyógyszermentes hónapot :) Nektek is 3at kell kihagyni?

Kép
encsike87

Encsike megkeresem a polót és akkor meg tudom mondani..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

oké:)
Az én páromnak csak 3 év múlva lesz a 30. szülinapja, úgyhogy addigra majd kitalálok valamit :)

Kép
encsike87

Susytunder: Tényleg? Ezt nem is tudtam! És a báttyád vállal ilyet?

Encsike: A te párod is fotós? És te mit tervezel a 30.-ra?

Zuzmo: Én ligetfelé, a Sárvíz utcából nyilik az útcánk :) És te?
bettyke86

Susytunder: Tényleg? Ezt nem is tudtam! És a báttyád vállal ilyet?

Encsike: A te párod is fotós? És te mit tervezel a 30.-ra?

Zuzmo: Én ligetfelé, a Sárvíz utcából nyilik az útcánk :) És te?
bettyke86

encsike akkor még fiatal a párod...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettyke, igen, fotós... szokott ilyeneket is csinálni...

Nitácska, igen :) Bár amikor volt a 27. szülinapja akkor már kétségbe volt esve, hogy mindjárt 30 lesz :lol: :lol: na hát azért nem megy az olyan gyorsan :lol:

Kép
encsike87

én is kétsébe vagyok esve hogy mindjárt 30 leszek........ :) :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hány év múlva? 7? :):)

Kép
encsike87

Betty
Igen, vállal ilyet is.

oszkor.atw.hu oldalon megnézheted pár képet, a fotósokvilágán volt nagyon sok képe, de azt letörölte.

Lányok mi van Beneildivel? :roll:

Kép
Kép
susytunder

És már másodszor felejtem el!

Brigi
Örülök, és gratulálok nektek!

A keresztlányom lassan 10 éves lesz.

Kép
Kép
susytunder

Encsike: esküvő jövőre lesz. igen 3 hónapot kell várni de valószínűleg ez nálunk hosszabb lesz.

Bettyke:Én tusculánumban lakom. a Szent István úton.

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmó, gratulálok!!! :lol: Egy ilyen meglepi nem baj, ha késett pár napot, nem? :wink: :lol:

Susy, köszi :lol:

Nehéz ez a szülinapi ajándék-kérdés. Majd merítek ötleteket apa 30. szülinapjához Tőletek (addig még van pár év :lol: )

Nekünk nem kellett kihagyni semennyit, a doki szerint amíg benne van a szer a szervezetben, úgyis gátolja a teherbeesést. Ennek ellenére mindkétszer a 3. hónapban jártunk sikerrel :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

encsike igen 7 év múlva leszek 30!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zuzmó,miért lesz hosszabb?

Nitacska,akkor valóban itt van már az ideje,hogy kétségbeess a 30. szülinapod miatt :lol:

Hékás,nekem is ezt mondta a doki, de hozzatette,hogy nem árt a 3 hónap szünet....ahány doki annyi vélemény :)

Ismeri valamelyikötök a Femibion nevü kismama vitamint?

Kép
encsike87

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma megvolt a peteérésem, majd le szakadt mindkét oldalam.
Méhnyálkah:8.3mm closty fél tabl/5napig...
hétfőn volt egy 20mm bal, és 18mm jobb oldalt
kaptam repesztőt

jövő péntek vvétel, és uh
kiskatonák este kicsit kifolytak, de remélem 1-2 célbaért:)
egy kis halk drukkot kérek...
Vendég

Sziasztok!!!
encsike!!! Én ismerem a femibiont, de nem azt szedem..valahogy én az elevittel kezdtem tölteni még januárban, aztán, hogy nem volt vele bajom annál is maradtam. Ahogy én tudom a femibion most a legdrágább a vitaminok közül, de nem azért mert jobb, hanem csak úgy... :lol:
Susy! Én sem tudom, hogy mi van beneildivel! Tőle vártuk azt a márciusi babát, nem? Tőled meg az áprilisit!!!! :lol: :lol:
hékás! gratula duplán bebiztosított kispuncishoz!!! :lol:
Mondtam, hogy tegnap megint volt egy elhalt baba a topikunkban? Minden nap volt egy. remélem több már nem lesz! :cry:
Alig bírtam ezt a nagy meleget ma! Borzasztó, hogy mennyire süt a nap, meg éget, meg minden! :shock:

Kép
Kép
ronci

Szilvike!!! Jól el voltál Te is tünve!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!Még beleférsz simán a márciusba!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Szilvi!

Nagyon jó, hogy jelentkeztél. Bár ez már április baba lesz, nem?

Ki "vállalja" a máricusi babát, remélem Ildi és azért tűnt el. Remélem nincs semmi baj..

Mmanya
mmanya

Szilvike: +++++++++++++++++++++++++++++++ :D :!:

írtam neked privit :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,

itt vagyok, csak kicsit összejöttek a dolgok... :roll:
Apósom múlt héten kórházba került, sürgősséggel műtötték, tegnap engedték haza, azóta alig vagyunk itthon netet hírből sem láttam :cry:
Most már remélem jövök majd megint, bár holnap is csak késő este leszek, ha marad erőm mégolvasni :wink: köszi az aggódást, tartjuk a frontot :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Megjöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat és az idő is fantasztikus volt. Jól lebarnultunk, a harmadik napon már a fehér bikinim is jól nézett ki rajtam. A karosi strand nagyon tuti: Apa csücsült a meleg gyógyvízben, Bendi tombolt a pancsolóban és a vízicsúszdán produkciózott, én meg napoztam. Szerdán nagyon meleg volt, akkor inkább nem a kinti részen voltunk, hanem az élményfürdő részen, de az is nagyon jó volt. Sok a gyerekjáték a vízben és Bendi kimondottan élvezte. Amikor szerettünk volna egy kis szabadidőt, akkor beadtuk Bendit a szálloda babavigyázójába, egyik nap pedig a szálloda saját medencéjében voltunk. Van egy nagyon jó cukrászda Karoson, a Szilágyi, olyan fincsi, iagzi házi krémest még nem ettem. Voltunk a kilátóban, dottóztunk (Bendi elaludt rajta).
Az apartman a szokásos volt (már-már hazamegyünk), Csaba mondta is, ha egy kicsit öregebb lesz, leköltözünk oda. Simán el lehetne lenni ott. A szomszédos falu, Galambok (vagy Garabonc?) csodaszép. Olyan régi házak vannak, hogy eszembe jutott, hogy kellene venni egyet és felújítani. Igazi kis mézeskalácsházak, de van, amelyik elég romos, azzal csodát lehetne tenni.
Mondjuk, ami piszkosul meglepett: a Nap hihetetlenül éget. Eszembe nem jutna fényvédő nélkül kimenni, de így is fáj, ha nem árnyékban ülsz. És ahol vékonyabban kentem be magam (tényleg be voltam kenve), ott simán leégtem... Nagyon gáz.
Bendi gyönyörű viszont: barna a bőre, kiszőkült teljesen a haja és világít a nagy kék szeme. Ott röhögtünk, mert egyszerre három-négy kiscsaj ment utána mindig. A fiam dirigált nekik, ők meg ugráltak neki... Igazi férfi.
Most aztán van itthon meló: kimosni, elpakolni, a gyümölcsfákat leszüretelni (anniy barackunk van és hatalmasak). Csaba meg kiadta, hogy alaposan nézzem meg a ruháimat, és kb felét vihetem Siófokra, mert itt is csak max a felét használtam. Hahaha. Még hogy kevesebb cuccot... :roll:
Amúgy sajna, kicsit bezizzent a ciklusom és a hormonjaim, így ultrahangozzuk a pé-met, és kapok tüszőrepesztő szurit is. Ha nem jön be, akkor stimuláció lesz, vagy mi. Apát sikeresen rávettem, hogy ne tiltakozzon a lombik hallatán ezerrel. Én nem bánnám, ha ikrek lennének. :lol:

Anita, nálunk Apa minden évben elmegy 5 napra nélkülünk síelni, a síelős barátaival, a szezonnyitóra. Ennek megfelelően én be akarom vezetni, hogy én is elmegyek egy hétre egyedül, csak én tengerpartra. Eddig nem jött be, mert a Bendi kicsi volt, most ősszel meg már remélem, terhes leszek, de ha a kistesó is nagyobb lesz, akkor én simán elhúznék Apa nélkül. Én nagyon szeretem a párom, de egy hetet egy évben kibírnék szinglin is. :D :oops:
Az ágyikó szuper! Bendinek eleve emeletes ágyikója van, így kistesónak megvan a hely már.

Bettyke, szia!

Encsike, ezek szerint nincs megbontva a házatok társasháznak? Mert ha nem, akkor a bank egyetemlegesen terhel és a párod szüleinek is alá kell írni a zálogszerződést, mert zálogkötelezettek lesznek (van, amelyik banknál készfizető kezesek is egyben). A kolléganőm egyébként ugyanígy lakik (anyós felett) és rettenetes harcok vannak. Szerencsétlen olyan megoldásokat talál már ki, csak hogy eljöhessenek, de nem megy: hiába gyönyörű az ő lakrészük, ki venné meg tőlük...És önerő meg csak annak a lakásnak az eladásából lenne. 10 éve házasok, és egyre rosszabb. :( De ha neked normális az anyósod, akkor biztosan nem lesz baj.
Én nem vagyok férjnél, és csak 2015-re tervezzük az esküvőt. Addig minden évben van valami fontos évforduló, amivel nem akarjuk együtt. :D
Én Femibiont szedek. Semmi extra.

Sziszkó, nem irigyellek a hátfájásért. De talán nem tart végig. Egyre inkább tavaszi bébit szeretnék, mert ilyen melegben kész kín lehet nagy pocakkal.

Ronci, legyél pozitív. Sajnos, persze, hogy lehet ilyen. Később is, előbb is. Azután is, hogy kibújik, de nem élhetsz egy görcsben. De te mindig olyan kis vidám vagy, gondolom, csak még nem értél rá mosolyogni. Ja, az alacsony cukorra én is mérhetetlen hisztivel reagálok. Szénhidrátfüggő vagyok. :twisted:

Susy, szegény keresztlányod... Mennyi idős? :twisted:

Mango, Bendit mini kora óta úsztatjuk úszógumiban, amikor kisebb volt, olyan volt, amiben volt egy kis ülőke. Így nem esett ki. Aztán karúszó+nagyobb úszógumi (kicsit féltem a gyereket), mostanában le-leveti az úszógumit és jól elúszkál a karúszóval. De csak tavaly óta van karúszója, ő meg akkor már 4 körül volt :?
Most mi is úgy nyaraltunk ám, hogy Apa utánunk jött, és egész szerdán nem volt ott, hazajött melózni, csak este 11-kor bújt vissza mellém. Hát, ez van, majd Siófokról nem lép le, de pénz kell az élethez. :wink:

Brigi, de jó lehetett látni Mincsit. Szerintem már nem növeszt kukacot. :twisted: Csak nem!

Zuzmó, ez annyira jó!!! Úgy örülök, hogy előkerültél, és a lánykérés és a baba! Nagyon szuper! :D

Szilvike, drukk megy!

Beneildi, mi van apósoddal?

Na, lépek, mert a fiam követeli a netet...
Majd hozok fotókat is.

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga,
egy epekő és hólyag gyulladást addig "szakértettek", amíg már majdnem késő lett, mindenféle gyulladással, bélelzárodással tarkítva apósom annyira rosszul lett, hogy már csak egy orvos vállalta műtétet... azt hogy mérhetetlen számú orvos miért hagyta eddig fajulni a dolgot, azt ne tőlem kérdezd, mert mi se tudjuk. Sajna jó kis vészhelyzetes-mentős dolog lett belőle, de most legalább jobban van apósom és remélem már így is marad... kicsit csalódtam a magyar egészségügyben, de végül is én vagyok a naív, hogy csodákat várok :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Én is kicsit eltűntem innen, nem tudtalak követni titeket, szerencsére már jó sokan vagyunk :lol:

Ildi
jobbulást Apósodnak! Sajnos ismerős a helyzet, két hete műtötték Anyut, szintén egy doki vállalta csak, az is Szegeden. Csak ő még mindig kórházban van, ma került le intenzívről, egy hétig az életéért imádkoztunk :(

Zuzmo
de jó, akkor most már menyasszony vagy :wink: Mi is most kezdjük az első gyógyszermentes hónapot, mi valszeg egy évet várunk, addig remélem, rendeződik a ciklusom (sose volt rendszeres gy. nélkül).

Encsi, Nita
én párom négy év múlva lesz 30 :) Én meg 8 :oops:

Kismamiknak kitartást ebben a melegben!
Vendég

[quote="mmanya"]S írta:mmanyazilvi!

Nagyon jó, hogy jelentkeztél. Bár ez már április baba lesz, nem?

Ki "vállalja" a máricusi babát, remélem Ildi és azért tűnt el. Remélem nincs semmi baj..

Mmanya

Hát ahogy számolom 15.-én volt az ovulácio, juli.5 jött meg...de tudjátok nekem programozott császárom lesz, a szemem miatt /-11es/ és ezért a 38.héten általában kiveszik a babát...ez elvileg még március is lehet
Vendég

csajok holnap nem leszek....pancsizok a balcsiba...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Zuzmo, Kitty!
Jó, hogy megint itt vagytok!

Kitty!
Anyukád, hogy van? Mit mondanak az orvosok?

Kinga!
Biztos nagyon jó lehetett. Várjuk a képeket.

Lehet, hogy Én vagyok rosszul összerakva, de Én nem tudnék elmenni a párom nélkül nyaralni. Ma voltunk Bogival kettesben moziban (végre bevállaltuk a mozit.Nem értem, mitől féltem eddig.Bogi szuperügyes volt.Kinga! Bendi jutott eszembe!Bogi sem vette fel mindig a szemüveget :lol: ) és végig borzasztó hiányérzetem volt. Nem tudom ez jó vagy rossz, de ez visszafelé is így van. Nem tudom kinek van olyan vonalzója, hogy ahol nincs Te, ott Én sem. Na ez az idézet vagyunk Mi.

Anita
Kép

Kép
gani

Nita!
Balcsi? Hú de jó! Szuper időt kívánok Nektek! Meddig maradtok?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, ez érdekes dolog egyébként.... Lehet, hogy most azt mondom, hogy elmennék a párom nélkül nyaralni, de aztán lehet, hogy amikor indul kéne akkor le lennék törve, mint a bili füle....Igazság szerint, én nehezebben viselem a különlétet tőle. Mindig úgy tervezek, hogy mire végez a munkával én is otthon legyek, és ha nélküle megyek vásárolni hétvégén akkor nem érzem jól magam és inkább sietek haza :) De szerintem nem vagy rosszul összerakva, csak talán ritka, hogy két ember ennyire egymásra találjon.

Szilvike, hát akkor drukkolunk neked!!

Kitty, remélem anyukád napról napra jobban lesz! Én is 8 év múlva leszek 30 :) vagyis még 22 sem vagyok :oops: :oops:

Ildi, nem semmi ami nálatok történt... de hát ilyen az egészségügy. No comment. De remélhetőleg mostmár ő is javulni fog!

Kinga, biztosan nagyon jó lehetett! Örülök, hogy jól éreztétek magatok! Várjuk a szőke, kékszemű herceges képeket :)
Én is Femibiont szedek, nekem eddig bejött, nem lettem tőle éhesebb sem, meg mellékhatását sem érzem.
Ház: jó anyósom van,de azért a legjobb külön szerintem... de nem tudunk bevállalni havi 120 ezres törlesztést, úgyhogy így maradnak a kompromisszumok... :roll: :roll:

Nitácska, jó pancsizást holnapra :D Gondolj ránk a Balcsiban :):)

Ronci, ma hogy bírtad a meleget? Dokihoz mikor mész?

Sziszkó, merre jársz??

Képzeljétek! Kedden este elmentem párommal a bárba, ahol zenélni szokott, és egy vászontáska volt nálam... Vastag az anyaga, de valahogy egy toll hegye átszúródott rajta, és mikor hazafelé sétáltunk a kocsihoz, szépen összerajzolta a nadrágomat :lol: :lol: :lol: Természetesen fehér naci volt rajtam, és csak reggel néztem, hogy mi a fene van a nadrágomon :D Úgyhogy jó kis sikálás következett, de szerencsére kijött. Úgyhogy bosszúból vettem ma egy másik táskát magamnak :) Na jó, az az igazság, hogy beleszerettem és muszáj volt megvenni :lol: :lol:

Végre idemásolta párom az évfordulós képeket, úgyhogy rakok ide egyet a tortáról, amit csináltam. Még akkor ígértem, de hát csak most jutottak hozzám a képek...

Kép
encsike87

Kép

Kép

Kép

Kép
encsike87

Sziasztok!!!

Encsike!!! azt a mindenit, micsoda tortát tudsz Te csinálni!!!!! :shock: :shock: A virágokat, meg mindent Te? Én nem tudok ilyet...
Tegnap dolgoztam , de szerencsére 11-től már nem volt olyan meleg, még az eső is esett kicsit..Ráadásul csak egyszer vonultam ki még délelőtt, egy nénihez, akinek ritmuszavara volt. /180-al tekert a szíve/ ugyhogy kibírható volt. Ma megyek be fönökömhöz és elújdonságolom neki, hogy jövő keddhez egy hétre már nem leszek... :lol: :lol:

Kinga! igen borzasztóan vigyori vagyok, általában. és 1héttel ezelőttig úgyis gondoltam, hogy én leszek a világ legkevésbé aggódósabb kismamája.. De most elgondolkodtam, hogy mi van ha az enyém sem él, csak nem tudok róla..igen, tudom, hogy sok ilyen van, de rossz olyantól olvasni akit már úgy nagyjából ismersz. én is nagyon sok vetélést viszek, még a 23.héten is, meg koraszüléseket, de az más, tudod. távoli, még ha én is viszem.
De alapjában véve az elgondolkodáson túl úgy vagyok vele, hogy miért ne élne a babám??? még csak szép hogy él és kész!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci! Biztos, hogy minden rendben lesz veletek! Persze, hogy benne van mindenkinél, hogy esetleg nem marad meg, vagy valami baja van, de erre nem szabad gondolni!
Igen, én csináltam a virágokat is.. na ott kicsit kezdett elfogyni a türelmem, amikor összetekerésztem őket, és szétesett :twisted: :twisted: ű
Főnököd mit fog szólni/mit szólt? :D

Kép
encsike87

Sziasztok!

Nita
jó balcsizást! Mi is megyünk majd két hét múlva :D

Gani
Anyu már jobban van, még gyenge, de már nincs intenzíven. Ma megy hozzá gyógytornász.
Orvosok azt mondták, hogy ez nagyon lassú folyamat, mivel csak úgy tudták kivenni a daganatot, hogy szívbe vezető fő visszért kivették és lekötötték (emiatt volt egy hétig kétséges, hogy egyáltalán kibírja-e a szíve). Azt mondták, hogy ha már ennyit kibírt, most már felépül olyan szinten, hogy a háztartást el tudja majd látni (többet eddig se csinált, mert volt egy agyvérzése 12 éve).

Párom nélkül én se mennék nyaralni, az nem olyan jó :oops:

Encsi
én se vagyok még 22, van egy napom :lol: És még a végén bölcs is leszek, mert mintha nőne az egyik b.fogam :?
Tortáid nagyon jól néznek ki? Honnan tanultál ilyeneket?
Vendég

A torta szuper Encsi!!!

Én idén is félig a párom nélkül nyaralok.
Nem nyaralós tipus, imád dolgozni, tegnap is még 10kor bent volt...végülis jó fejlesztő mérnök:)
De pár napot azért együtt töltünk, csak aktiv pihenés lesz, nem bir meglenni 1 helyen:)
Vendég

Kitty, vajon meddig marad anyud a kórházban? Hogy viseli?
Nem tanultam sehol a tortázást.. csak egyszer leültem, és csináltam egyet, utána úgy voltam vele, hogy én erre ki nem adok tizenezreket, ha meg is lehet csinálni... és így szépen gyakoroltam:)

Szilvike, mentek valahova kirándulni,ha párod éppen abbahagyja kicsit a munkát? :) Nyugi, az enyém is állandóan dolgozik... :D:D

Kép
encsike87

Sziasztok!

Encsike
Nagyon szép torta, le a kalappal. Milyen ízű volt a torta?
Naci sztori nem semmi. :)

Szilvike
Drukkolok!
Az én párom is folyton dolgozik, most itthonról, és sokszor kb. este 11- ig. Ha a mostani munkájával végez, utána megyünk nyaralni, de az nem tudom mikor lesz, lehet hogy majd csak őszölünk. :)
Ez a peteérés érdekes dolog, én soha nem érzem és nem tudom mikor van, írod, hogy majd le szakadt az oldalad, nekem sosincs ilyen fájdalmam. :roll:

Brigi
Mennyire dobja meg a klíma nálatok a villanyszámlát?

Ildi
Jobbulást apósodnak. A barátnőm ugyanígy járt, róla lemondtak az orvosok, de szerencsére 3 hónap intenzíven töltött idő és egy tucat műtét után túl élte.

Kép
Kép
susytunder

Hello!

Kitty!
Akkor az orvosok biztatnak! Ez nagyon jó.
A daganatból gondolom vettek szövetmintát. Annak van már eredménye? Mit lehet tudni arról a csúnyaságról?

Holnap lesz a szülinapod? Akkor előre is kívánunk Neked Nagyon sok boldog születésnapot!!

Encsike!
Most megnyugodtam, hogy nem vagyok rosszul összerakva. Mondták már Nekünk többen, hogy nem kell ennyire szeretni. Néztünk okos ábrázattal. Mégis, hogy kell kevésbé szeretni :?: :?: :?: Mi azt nem tudjuk.

A tortád egyszerűen gyönyörű!!! Ha egyszer mégis kiadsz tortáért pénzt, felpofozlak :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani :D:D Nem fogok pénzt adni érte :)Majd ha egyszer csinálunk fórum talit, vagy mit?! akkor sütök egyet :D

Az a jó, ha ennyire szeretitek egymást! Ilyen hülyeséget, hogy lehet mondani, hogy nem kell ennyire szeretni egymást?! :shock: :shock: :shock:

Susy, epres volt a torta.... Nem rossz az őszölés sem, ha olyan az idő... de esőben és hidegben nem annyira szeretem :D

Kitty, boldog szülinapot előre is :D

Kép
encsike87

Encsike
nem tudjuk még meddig lesz bent. Amúgy a körülményekhez képest jól viseli, csak hát jönne már haza, meg ugye fel se kelhet :(
Ügyes vagy, hogy magadtól megtanultad! Én magamtól semmit se tudtam soha megtanulni :oops:

Susy
tetszik a blogod!

Gani
jóindulatú volt, csak hát ezzel meg az a baj, hogy nem okoz semmi tünetet, így akkor lehet észrevenni, mikor már nagyra nő. (anyué focilabda nagyságú volt)

Köszi, igen, holnap megint öregebb leszek egy évvel :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hű, milyen meleg van! Elmentünk Bendivel bevásárolni, mert semmi nem volt itthon, meg aztán meg kellett venni neki a szülinapi ajándékot. Hatalmas Playmobil utasszállítót kap, 62 cm hosszú. Nagyon szuper :D Mindig repülőket, helikoptereket akar. Mondta is, hogy ő pilóta lesz és vadász. Reggel pilóta, este vadász. (Apukám vadászik, és párszor kivitte a magaslesre-de nem lőttek semmit, mert Apa általában a puskáját sem viszi ki, csak szeret csendben ülni az erdőben). Nagyon meleg van, pedig tipikus egyszálsemmi nyáriruhában voltam.

Encsike, ez a torta :shock: Gyönyörű és gondolom, fincsi is volt. Soha nem tudnám elkészíteni... Nagyon ügyi vagy!
Persze, jobb lenne külön, de azért ti jobb helyzetből indultok, mint a kolléganőm, mert neki állítólag sosem volt normális az anyósa. :evil: Legalább közelebb lesz, ha vigyázni kell az unokára :)

Anita, milyen lökött ismerősötök van! Méghogy szeressétek kevésbé egymást :) Lehet, hogy ha nekem utazásra kerülne a sor, akkor az én szám is lebiggyenne, bár nem hiszem. Mi szeretjük egymást, csak nem zavar, ha távol van egy hétre, mert tudom, hogy visszajön :) És milyen jó, amikor egyszercsak betoppan :oops:
Mit néztetek meg? A légy a holdont, vagy a Jégkorszakot?

Beneildi, hát, mostanság taliztam ilyennel én is, hihetetlen. Apósodnak jobbulást, gyógyuljon meg hamar! Szegényke.

Kitty, remélem, Anyukád szépen lassan rendbe jön. Azért mégis inkább jóindulatú legyen, ha nehezebb is észrevenni. Sok erőt kívánok neki és kitartást!

Szilvike, reméljük a legjobbakat kiskatona ügyben :) Különben én sem érzem/éreztem soha a peteérést, tüszőrepedést, ahogy Susy is írta. Csak lesek, amikor írod :)

Ronci, látom, visszatért a mosolygós Ronci! Hurrá! Persze, hogy rossz néha, emlékszem, amikor Bendit vártam egy topiktársamnak a 12. héten volt vetélése. Hát, nem tudtuk, mit írjunk... De nyugi, babóddal minden rendben, és nem lesz semmi baj!!!

És a képek:

Kép Apával jó fürcsizni

Kép Repül a Bendi

Kép Elfáradt a bébim

Kép Persze, palacsinta, az egyetlen ebéd

Kép Anya-Bendi fotózta

Kép Az új labda, mert az kell

És most megyek, befejezem az ebédet :)

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Képzeljétek, egy rakat babaruhát hoztam haza Anyáéktól, mert kell a hely a húgomnak. Most válogatjuk át a Bendivel. Van vagy 5 zsáknyi. Teljesen oda van a nagyfiam, hogy ez mind a kistestvéré lesz.
Nagyon-nagyon várja már.

Kép

Kép
kinga82

Kitty, nem csodálom, hogy menne már haza. Nem egy leányálom a kórházban lenni...

Kinga, nagyon jók a képek! Mekkora szempillái vannak Bendinek! Nem semmi! :)
Én is kaptam már babaruhát, de még nincs nálam, mert most nem tudom hovatenni, de ha jön a baba, akkor jönnek a ruhák is :)
Na meg a másik, hogy mindennap azokat nézegetném :) Pedig még 3 hónapig elvileg nem lehet próbálkozni sem... De a doki azt mondta, ha mégis összejönne, akkor sincs gond :wink:
Ti hogy álltok a babaprojekttel? Bocsi, de nem emlékszem :oops: :oops:

Kép
encsike87

Sziasztok!

Az előbb már kb fél órája írtam,erre nem lekapcsol magától ez a tetű gép????? :evil: :evil: :evil: :evil: Nem vagyok ideges,ááááá dehogy!!!! :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
Megpróbálom összeszedni,hogy miket írtam eddig és majd több részletben írok,hogy ne vesszen el! :roll:

Encsike!
Köszi,hogy hiányolsz,drága vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Voltam én olvasó üzemmódban,de ebben a pokoli hőségben nincs nagyon kedvem írni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Meg egy pár napja fáj a hátam,a derekam.Sokáig nem jó a gép előtt görnyednem! :roll:
NAGYON SZÉP trotát csináltál!!!!!!! Nem vagy Te cukrász véletlenül? :wink: :wink: :lol: :lol:

Zuzmo!
De jó,hogy jelentkeztél! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula az eljegyzésetekhez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Lányok!
Közületek valaki vett már valamit a TESZ-VESZ en?
Mi most 2 napja kezdünk el licitelgetni és képzeljétek,vettünk egy Baby Control-os légzésfigyelőt és egy Chicco mellszívót! :lol: :lol: :lol: Hétfőn-kedden kapom meg őket.
Párommal most nagyon belejöttünk a vásárolgatásba! :lol: :wink:
Meg kedden megyünk Nyíregyházára Állatkertbe és találtam egy jó kis bababoltot Nyíregyházán és egyúttal oda is bemegyünk.
Kinéztem egy nagyon szupi babakocsit.Megpróbálom belinkelni ide:

http://www.tikotiko.hu/images/kunert_a_008.jpg

Ebbe már régóta beleszerettem! :lol: És hordozóval,mózeskosárral együtt "csak" 49 ezer ft. Szerintem nem drága!
Na jó,még élőben is kell látni!De ha páromnak is tetszeni fog,szerintem ennél maradunk! :lol: Ja és nagyon rákattantam a zöldre.De nem csak babakocsiban,hanem ágyneműgarnitúrában meg úgy mindenben,ami a babának kell! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Most képzeljétek BLUES COMPANY-t hallgatok és a Manóm nagyon mocorog!Biztos tetszik neki! :lol: :lol: Majd mondom páromnak!Tuti örülni fog neki,hogy a fiából kis rocker lesz! :lol: :lol: :lol: :wink:
Ti ismeritek,szeretitek ezt az együttest?
Mi 5 éve járunk motorostalálkozóra és mindíg ott vannak és mi ott tombolunk rájuk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó,idén ki kell hagynom a motoros bulit! :cry: De jövőre lehet,hogy már Martinostól megyünk! :lol: :lol: :) :)

Kinga!
Nagyon szép a kisfiad!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És látszik,hogy mennyire élvezte a nyaralást! :lol: :wink:

Kitty!
Szia elveszett bárányka! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukk anyukádnak,hogy gyorsan felépüljön! :) :) :) :)
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Szilvike!
Druukk,hogy 2010 márciusi babód legyen!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Buta,rossz gondolatok félre,hess!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
:wink:
Főnök mitszólt a nagy bejelentésedhez? :D Volt neki meglepi,mi? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: