Sziasztok
Minden lázas kis betegnek gyors gyógyulást kivánunk, a szurisoknak meg gyors felejtést és mosolygós napot
Ines,
majd számolj be milyen volt Szoboszló, mennyire voltak bababarátok, és nagyon jó időt a nyaraláshoz.
Hannának meg gyors felépülést.
Boró,
hidd el hogy lehet hogy ma még a poci alatt a lábacska, holnap meg már lehet hogy kuszik, mászik mint a gyik. Dani eddig csak felállt és mikor beleunt eldölt mint a postamaci, szombaton meg fogta magát és megtanulta hogy le is ülhet állásból, azóta szép óvatosan lecsücs mikor elfáradt. A második fogunkat is megszenvedtük mi is, de annyira édes mikor teleszájjal vigyorog és kivillan a két kis fehér foltocska.
Lakást eladni nem szándékozzuk, de kiadni szeretnénk, mert most ment el a bérlőnk és üresen áll most.
A munkahelyi nem segitséghez hát tényleg nem tok mit hozzáfűzni, de brrrrrr
Pindur,
3 fogacska
édes lehet vele. A cseresznye hogy viselkedett a pociban? eddig azt olvastam hogy meggy mehet de azt kerüljük.
Dani általában egy rövidujjú badyban alszik, egy könnyű paplannal betakarva és így hála nincs melege és nem ébred fel, hogy szomjas.
Bogi,
ez tök jó ajánlat a nyaraláshoz, majd számolj be hogy milyen volt.
Manga,
én is nagyon szerencsésnek tartom magam a kerttel, igy legalább tudom mit teszek az asztalra.
A barackot kiprobáltátok??? Tápszer ügyben "hála" nem vagyok járatos, csak annyit tudok róla, amit itt a neten irtok, nagyon nehéz dolgod lehet, remélem hamar rátaláltok a jó megoldásra és valami pénztárca kimélőre is.
A poclpakolás nálunk is hasonló gond mint amit te irtál, hogy talán vár rátok, jelenleg körbebástyáztam neki egy terepet, amit uralhat, de mi lesz később azt még nem tom, de igazán nem is akarok még belegondolni
Ari,
drukk a holnapi oltáshoz, hányás
Hála az égnek mi csak kiütést kaptunk a melegtől.
Nyáladzás az még egy jó darabig megmarad ám, sőt a kéz a szájban még tovább fokozódik
pl két kéz, esetleg mellé a lábacska is, nálunk van rá példa nem egyszer
Sztigris,
+++++++++ energia Zsani lázának elmulásához, és gratula hogy Niki olyan ügyes volt a szurinál.
Tigribirgi,
alvási nehézségek
, de olyan jó mikor odabujik manócska hozzánk, és ma holnap már sámli kell ha puszit akarunk neki adni.
Amikor elaludt utána be szoktad lopni az ágyába??, nálunk az esti alvás a nagyágyban kezdődik szopi után, de az éjszaka nagyrészét a sajátjában tölti, csak ha hajnalban felébred akkor veszem át hozzánk ,mert nekem is könnyebb igy mert aludhatok vele reggelig.
A képen tündériek vagytok, az a kacagás nagyon pöpec
Orsi,
Nagyon jók a képek, és a habfürdős olyan édi, látszik amugy hogy ő is szereti ha fotozzák
Amit irtál, hogy mért piros az mi pontosan, persze ha nem baj hogy megkérdezem.
A zuhanyozást csak azért hagytam még ki, mert nálunk kád van és igen nehézkesen tudnék vele ki be szállni, de ami késik nem biztos hogy mulik is....
Gratula a méretekhez, a nem alvás meg tuti a fog a bűnös, nálunk akkor nyugisabb ha elalvás elött adok nek Camomilla bogyot, akkor nem kel fel éjszaka, próbáltad már??
A derékfájás nekem már fel sem tünik, tényleg a korral jár
RTünde,
gratula a sikeres félévedhez
Babócák nagyon arik a képen, hogy fogadták egymást? mit csináltak együtt?
Evés mérése
szerintem ez még nagyobb stresszet okoz, mint azon agyalni hogy valóban mennyit evett mérés nélkül
De gratula hogy elkezdett végre hizni a leányzó
Most csak ennyire tellett... de próbálom utolérni magam és minden maminak és babócának irni
sok puszi
Ági és Dani
Egy édes fintor: