Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
itt az igért kép Hanna új frizurájáról.

Később még írok, csak most még el akarom küldeni a dm-be a dig.képeket, amig a ygerekek alszanak.

InesKép
ini

SziasztokKép
Na most szakajtottam egy kis időtKép

Sztigris!
Nagyon szuper a copfos kép!!!!Kép
Amikor ilyet csinálok a gyereknek, az apja lezsiráfozza..Kép Rettentő sok haja van a kiscsajnak ám!

Vic!
Ez nem jó linkKép Pedig nagyon szeretek képeket nézegetniKép

Noémi!
Csodaszépa szaténcipős hölgyeményKép
Dudu sem szeret feküdni, ülve játszik már több mint egy hónapja. A forgást is utálja...

Manga!
Háát nem tudok sok okosat mondani. Napközben mennyit alszik agyerek?
Nálunk egy ideig az volt, a gond, hogy nappal aludt, este nem akart.
Az etetéssel én átálltam arra, hogy igény szerint. A tápszert is. Igaz, hogy gyakrabban evett, de az előírt mennyiségnél kevesebbet evett meg egyszerre.
Próbálkozz HIPP biobébiételekkel... Marha drága, de ennél a legkisebb az allergizálás veszélye.
A banánt,(azt hiszem a Chiquitát) gyakran olyan gázokkal tartósítják amik ez egészségre űártalmasak lehetnek, az almákat meg vegyszerrel is kezelhetik. SZóval lehet, hogy nem magam a gyümölcs, hanem a káros anyagok allergizálták a babótKép
Forgás!!!KépKépKép

Andi!
Nappali nemalvásKép
Kérd mega gyereket, hogy ne aludjon nappal, és tuti, hogy az ellenkezőjét csinálja majdKép

Tigri!
Jót nevettem a keresztelős történetenKép A védőnénit meg nem értem...miért volt baja az almával???

Boró!
Gratula amásodik foghoz..
Tudod közöttünk az a különbség, hogy nem aláznék meg valakit többször egy topicon ha azt mondaná magáról, amit én nem úgy gondolok...Kép
Tőlem mondogathatja itt magáról bármelyik mama, hogy a Pöttömök szülőanyja, hiszen mindenki az... tuti nem aláznám be többször is...

Ines!
Sajna Neckermannéks osem a segítőkészségükről voltak híresek...
magánban nemtudtátok volna lefoglalni azt a szállást? A szállodával egyenesen, nem tudtatok zöldágra vergődni?
Mi is Hajdúszoboszlóra akartunk menni nyaralni, szuper az apartmanKép

Huhhh.. most eddig jutottam, ma nagyon nyűgös a gyerek és még nem alszik...
Az apja babausgatja egy picit, mert én már kifulladtamKép

Puszi mindenkinek!Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak már két napja próbálok visszaolvasni, de valahogy sose jutok a végére. Inkább gyorsan bejelentkezem, aztán majd pótolom a lemaradásomat.

Végre túl vagyok minden vizsgán, ezt a félévet is sikerült befejezni.

Kicsit zűrős heteink voltak. Kitti csak nem akart hízni. Már nem is emlékszem hol hagytam abba. Azt hiszem ott, hogy a doki azt mondta, hogy mérjek le néhány szopit. Akkor átlagban 80-90-et evett, és 7-8x egy nap. Következő héten viszont mindössze 3 dekát hízott. Akkor azt mondta a doki, hogy minden szopit mérjek le és próbáljak neki még adni lefejt tejcsit. Na akkor nekiálltam "tömni" szegény gyereket. Kiskanál és pohárból itatás nem jött be, 2 napig kínlódtunk, aztán feladtam, inkább jött a cumisüveg. Amit fejtem, azt még utána odaadtam neki, meg a fagyasztóból is elkezdtem felhasználni a készletet. Szerencsére meg is lett az eredmény, egy hét alatt 30 deka! Kép És úgy látszik megtáltosodott a gyerek, mert néhány napja, reggel megeszik 170-180-akat. Viszont napközben továbbra is csak 60-120 között.

Csütörtökön voltunk Noémiéknál, íme egy kép a két pöttömről.

Kép

Pusza mindenkinek,
Tünde
rtünde

Orsi, Noémi!
Köszi a napirendeket, akár hiszitek, akár nem sokat segített. Rájöttem uis, hogy nálunk a reggel fél4-4 lehet a reggeli ideje, ami nálatok az 5 és 6 óra. Így éjfélkor nem adok neki, ha cumival is kihúzza és legközelebb fél4-4 körül kel, akkor megetetem. Igaz van egy riasztás reggel 5-kor, de akkor biztos nem éhes, így marad a cumi. Ez már tűrhetőbb a számomra, mint a 10 éjszakai kelés. Ha jól számolom, akkor este 8-től fél4-ig bírja, ami 7,5 óra, akkor már lehet éhes. Remélem azért, hogy idővel, ha nappal többet eszik majd egyszerre, akkor kitolódik a reggeli is.
Noémi!Kép Próbáltam a 4 órát kihúzni, ugyanazzal a logikával gondolkodva, amit te is írtál, de akkor óriási üvöltés közepette belealszik az evésbe, és még kevesebb megy le a torkán. Igaz a 3,5-et már bírja és most 120 ml-re növelte az adagját. Kis lépésekben de azért haladunk.
Orsi!
A tejpépből melyiket adod neki? Hippeset? Egy kicsit én is tartok az allergiától, mert mint írtam a gyümik közül is több kiütötte már.
Sajna az arcocskáján van több allergiára utaló pirospontos seb mindkét oldalon, ami sehogy sem akar teljesen elmúlni. Néha úgy tűnik elmúlik végleg, aztán újult erővel visszatér és nem tudom, hogy mi az oka. Szerintem az alma és a krumpli nem okozhatja, talán a tápszer? Ti milyen tápszert használtok?
A zöldséghez adtam neki tápot, ahogy írtad. Tényleg igényelte. Köszi a tippet!Kép
Boró!
Mi az a HA 1? A neve a HA vagy az csak a Hypoallergén rövidítése? Bocs hogy nem vagyok képben.
A fogacskához és a forgáshoz újabb gratula. Nálunk semmi jele a nyáladzáson kívül.

Ágiboszi!
Irigyellek a mamád kertje miatt, ez nagy szerencse. Rémisztő, amit az eperről írtál!
Hát a felálláshoz meg hozzá se tudok szólni, remélem mi még nem állunk föl, akkor nekünk végünk, az alacsony könyvespolcok miatt.

Hicu!
Napközben 2x alszik 1-1,5 órát, szerintem ez belefér. Nem ezzel van a gond. Talán sikerül megoldani a problémát (lásd fenn)Kép

Andi!
Én most jöttem rá, ha rámegyek a Pöttömekre, utána bontom a telefonos kapcsolatot és ingyen olvasgatom végig a hozzászólásokat és még írhatok is, csak a küldéshez kell újra kapcsolatot létesítenem. Kár, hogy erre csak most jöttem rá, már egy csomót spórolhattam volna. Kép

Manga
manga

Sziasztok!

Boró, a bébiszitter 500 pénzért vállal egy órát. Remélem, hogy segit az anyásodáson és nem sül el forditva, no meg nem fog túlságosan ragaszkodni a lányhoz! Kép A takaritólányt, merthát velemidös, egy barátunk ajánlotta. Olyan nehéz megbizható, jól dolgozó emberkét találni! Az elsö lány egyszer volt, aztán olyan szinten eltünt, hogy még aki ajánlotta sem tudta elérni, pedig sosem csinált ilyet, inkább megmondta, hogy nem tudja vállalni. el nem tünt semmink, csak ö ... Kép Ennyi ablak, ajtó! Együttérzek, bár nálunk csak 13 ablak és 3 ajtó van, és legutóbb már nem én takaritottam.
Hátról hasra Kép és megmarad a hasán? Bence elöször utált úgy lenni, aztán most legtöbbször már úgy alszik el! Ezek a fogacskák Kép és még csak 2! Kép Kép Kép

Ági, én már nem 1szer zuhanyoztam Bencével. Illetve ott volt velem ... Popóemelés abbahagyva. mint a forgás egy idöre, meg a kúszás ... Kép egyszer csak eszébe jutnak a dolgok, amiket tud, aztán majd gyözzem utólérni a kis csikot!

Bogi, és ez receptes tápszer? Mi Beba HA-t veszünk, mostmár 1100ft-ba kerül, receptre. Amikor még napjában jó sokszor evett Bence, akkor jutott eszembe, hogymár csak ezért is megérné beperelnem az orvost, hogy nem tudom "ingyen" etetni a fiamat! Na megint felhúztam magamat.

Ines, képek a DM-be? Elküldöd, elöhivják, értemész? Milyen szép Hanna! Illik hozzá a neve, az is olyan szép! Jó lett a haja!

Emö, ti még 22.46-kor fent? Ez azért nem egyszerü!

Tünde, Noémi, és ilyenkor ösztönzik egymást a gyerekek? Két pöttöm együtt milyen aranyosak! Miket csinálnak egymással?

pussz
Orsi
orsi17

Szia Manga!

Hát ez jó! Örülök, hogy ilyen szépen haladtok! Hidd el, ha napközben megtömi a bendöt, akkor jobban kihúzza majd reggelig! Mi tejpépböl receptre felirható Milupa HA-pépet eszünk (a HA hypoallergént jelent) az allergia miatt, tépszerböl a Beba HA-t, párnap múlva a 2-eset, ami már elválasztó tápszer Bifidusszal. A sebet látta már a dokinö(?) ? Bencének is volt hasonló (lekopogom, hogy volt), ami atópiás dermititisz volt és hol kezdett elmúlni, hol kiújult. Kaptunk rá kenöcsöt, amivel egy párszor (merthogy elfelejtem) bekentem neki és úgy tünik, hogy elmúlik! Kicsit érdes és pirosabb ott a böre? Olyami, mintha ki lenne száradva?

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok ögen!

Gondoltam megnézem miböl lett a cserebogár, megnéztem a topicindulását, majd hirtelen felindulásból rákattintottam febr.20-ra, és
SZERTESZÉTNEVETTEM MAGMAMAT AZ EMESE ÁLTAL FELETT KÉPEKEN! és a mellé irt szövegeken. Ez most jólesett! Ti szoktatok visszolvasgatni?

orsi
orsi17

Sziasztok!
Nem vesztem el csak nincs időm most írni, egyenlőre csak egy képet rakok be magunkról.
Minden Pöttömnek pusszancs
Hajni
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, megint. Azért próbálom behozni. Kép

Ines, biztos jó lesz Hajdúszoboszló is, a nőváremék tavaly voltak három poronttyal, nagyon tetszett nekik. Mi Balatonakarattyára megyünk majd, ott van az apósoméknak nyaralója. Én balatonimádó vagyok! Kép Igaz, tavaly tényleg elkeserítően alacsony volt a víz, de azt mondták mindenhol, hogy tiszta. Mondjuk én babát várva azért nem mentem bele. Úgyhogy most nagyon várom már!! Remélem, jó időtök lesz!!

Manga, remélem, hamar rendbejönnek az alvásproblémák... Kép

Orsi, igen, én csinálom a maggy-banánt is. Az almát, banánt, meggyet, cseresznyét össze-vissza kombinálom egymással.
Akit érdekel: este (hogy ne kapjon mindig Dani tejpépet, ami ellen sokáig én is lázadoztam, de valami tartalmasabbat mégis akartam estére adni, mert egy időben egyre korábban ébredt reggel - egyébként imádja ) szoktam kukoricapehellyel adni a gyümölcsöt. Lehet kapni ún. bio kukoricapelyhet, amiben semmi nincs, csak kukorica, ezt beáztatom felforralt vízbe (meleg vízben - nem forróban, mert abban szétázik - kb. 3-5 perc), kinyomkodom belőle a vizet, és összeturmixolom valamiyen gyümölccsel.

Noémi, nálunk először a délelőtti gyümi jött, majd délutni főzelék, később esti (kb. 6-kor) tejpép vagy kukoricapelyhes gyümölcs, végül délben főzelék (és persze akkor mág délután gyümölcs újra mintegy uzsonnára). Most itt tartunk, napi négyszer eszik szilárd ételt, és sokszor szopizik.

Boró, gratula a forgáshoz és a fogakhoz! Kép Nekünk a harmadik jött ki a héten! Kép A negyedik (fölül) viszont még nem is készülődik, vicces lesz három foggal Kép A cukrot én is kerülni akarom, amennyire lehet - csak ez említett tejpépben van, főzeléket, gyümölcsöt cukormenteset adok.
Van valakinek ötlete, hogy mit adjak vacsira tejpépen és kukoricapelyhen kívül? Bár lehet, hogy megpróbálok valamilyen késafélét zabból, búzából... Ezeket mér eheti, lévén mindjárt 8 hónapos.

Hicu, igen, én akartam (akarok) orvost váltani. Ti miért váltottataok? (Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam. Kép ) És hogy kerestél új dokit?

Tünde, gratula a hízáshoz! Kép Mindig úgy van, hogy egy időre leállnak a babócák, aztán belehúznak újra.

A képek nagyon édesek, mindegyik! Kép

Nálunk is van fejlődés: Dani ma ült föl először egyedül! Kép Lassan négykézláb is elindul, egy picit már néha sikerül előre haladnia.

Kérdés: mit adtok a babákra éjszaka, amikor meleg van (mint a héten is)? Mindig attól félek, hogy nagyon lehűl a levegő hajnalra és fázni fog, de azt sem akarom, hogy megsüljön. Egy vékony hálózsák és egy hosszú ujjú body szokott rajta lenni. De nem sok a hosszú ujjú?

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, most ennyire futotta.

Pindur
pindur

Orsi!

Igen, ez receptes tápszer, és receptre kerül ennyibe.
Én is megkóstoltam, finom Kép

Pár napja már tízóraira, és uzsira gyümölcspürét, vagy főzeléket eszünk Kép Eddig nem tűnik válogatósnak Lili. Még higítok neki mindent gyümölcslével, vagy tápszerrel, de úgy tűnik bírja a pocak is. Már kakiltunk (bocs) pirosat a paradicsomtól Kép

Képzeljétek!
Lilit minden nehézség nélkül átszoktatom a kiságyra. Már 2 éjszakát átaludt benne úgy, hogy észre sem vette, hogy nem velem alszik. Ugyanúgy reggel fél-6 6-kor kel, mint rendesen, eszik, aztán még 9-10-ig alszik. Azt hittem zűrösebb lesz.

Pindur!
Szerintem adhatsz rá rövidujjút is nyugodtan, ha tényleg meleg van.
Sz.r az időjárás. Utálatos. Nem is hiszem, hogy idén lesz még összefüggően 1 hétig jóidő.

Képzeljétek.
Megyünk Lilivel 3 napra nyaralni. Kíváncsi vagyok hogy bírja. Hévízen nyílik egy új szálloda, és telefonon megkeresték anyukámékat, hogy 3 napra 3000 Ft/fő az apartman, csak a kaját kell megoldani, ingyen használhatjuk az uszodát, pezsgőfürdőt, ilyesmit.
Persze lenyomoztam, hogy létezik-e, szerencsére nem humbug.

Na puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Az öltöztetést már én is kérdezni akartam. Én nem vettem még vékony hálózsákot, viszont a téli az bazi meleg, úgyhogy ráadok egy r.ujjú bodyt, pizsit, betakarom, aztán újra és újra betakarom... Kép Szerintetek? 23 fok van a szobájában.

Bogi, az a 3 nap biztos tök jó lesz! És hát ennyiért Kép Mi is szineseket kakilunk a gyümitöl, meg zöldségtöl. Elsöre egy kicsit megijesztett!

Pindur, ez jó ötlet, mert épp azon gondolkoztam, hogy mit adjak neki pép helyett, ami laktató. Bár nem tudom, mert még nem próbáltam, hogy esetleg zöldséggel is kibirja reggelig? Már 3 fogacskája van Daninak? Mikor jött az elsö? És mikor kezdett el mászni, négykézlábazni? Bence szépen ül, ha fogja a kezem és egyensúlyoz, mert anélkül elhúzza a feje ... És ha megtámaszt a lábával, megfogja a kezem, feláll. De nem mászik, nem 4kézlábazik, nem kúszik. Kár, hogy nem érti, hogy van egy bizonyos sorrend ... Kép

Hajni, édes a kép!

Én is mindjárt teszek fel egyet, csak átformázom!

pussz
Orsi
orsi17

Kép
orsi17

és még egy:
Kép
orsi17

Remélem igy kell linket beszúrni ...

http://babanet.hu/album/main.php?album=2280&page=2

feltettem ide több képet magunkról

Orsi
orsi17

Egy megjegyzés: a cicije azért piros, mert egy hemangióma van rajta, meg az egyik ujján is.Kép
orsi17

Sziasztok!

Ines,
nem semmi a Neckermann Kép Hajduszoboszló Kép
Husi a kép a lányodról, jó lett a frizura!

Orsi,
majd csak egy éves kor után adatom be az agyhártyát, így beszéltük meg a dokinénivel. Legalább csak egyszer kell szúrni Kép
Védőnő tiszta dinnye, szerintem sincs semmi baj az almával! Sőt ha tudná, hogy már banánt és répát is kapott! Ráadásul ízlik is neki!
Arik a képek!

Andi,
illegális net Kép

Boró,
hát nektek már mennyi fogatok van! Kép

Manga,
amíg modemünk volt én mindig lementettem a számomra érdekes oldalakat, aztán ha átrágtam magam rajta, akkor mentem vissza a netre. Én így spóroltam, de hála az égnek egy ideje már élvezem a korlátlan netet Kép

Pindur,
szerintem is mehet nyugodtan a rövid ujjú body éjszakára. Sőt nálunk a panelben mostanság 28 C is volt, akkor csak simán abban aludt a lány.

Hozzátápi témához még nem igazán tudok hozzászólni, mi még abszolúte kezdők vagyunk benne.

Alvásgondjaink, azaz, hogy elalvásgondjaink még mindig vannak. Valószínűleg marad a mostani helyzet: családi ágy. Képtelenek vagyunk napok óta a kiságyba letenni Kép
Valamelyik nap olyan szinten bőgött, hogy már megijedtünk, hogy valami baja lesz. Kép
Na megyek is bebújok a lányom mellé.
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Most csak röviden:
Niki nagyon jól viselte a 4 hós szurit, 2 szuri=2 felsírás, majd mosolygás!Kép Estére pici láz, de utána minden OK!Kép Viszont Zsani tegnap délben belázasodott(39) és semmi egyéb jel nincs, hogy mi miatt, de eléggé levert.Kép Szerintem most is lázas szegényke, megyek is lázatmérni...Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok!Látom zajlik az élet!!!
Farkasbogi-jó pihenést kívánunk a 3
napos pihenéshez,melyikez a cég aki ilyen jó áron kínálja azapartmanjait(név,telefonszám).Előre is köszi.
Boró-gratulálunk akét"idegennek".Nálunk még csak nyáladzás és nyakig a számba vagyok megy.Remélem nálunk majd hamar és könnyen bújnak elő azok a hófehér "pontocskák.
Minden babóca nagyon szép!!!
Felénk már minden oké.Múlt hétfőn du. hánytunk adr. néni azt mondta,lehet hogy a nap vagy a meleg,de lehet hogy valami vírus okozta.Így az oltás elmaradt és holnap kapjuk meg az 5. hós oltást.Ma jön a védőnéni 11-re.(kivételesen nagyon kedves és nem pakoltatja át a fél lakást.)Ritka.De majd este a többit...
Pussza Mindenkinek!!!
ari80

Sziasztok!
Én is csak röviden tudok jelentkezni, mert a Hanna is tegnap belázasodott, színtén 39 volt a láza, most 38. Délután jön a doki.
Ines
ini

Sziasztok!

Először is:
A kis beteg Pöttömkéknek mielőbbi láztalanságot és gyógyulást kívánok!

Ági,
rágcsa Kép 4kézlábazás: jobb lábikó hasi alá húzása már megy. 1x majdcsak rájön, hogy is kell. Kép
Szekrénysor a párod lakásában Kép Apropó, nem akarjátok annyiért eladni? Kép Kép Kép Amúgy lefotóztuk, ha érdekel felrakom. Kép
Szülési: OEP-től én is kértem és kaptam, ez (1x-i) munkahelyi - lett volna. Kép Kollnőm, aki idén szült kapott ... No comment.

Ines,
szupi a frizura! Kép Homlokocskán a pötty anyajegy, vagy indiai nőt játszott a csajszi? Kép

Hicu,
kösz a gratulát.
Én nem akartalak bántani. Viszont ezek szerint ha az ember leírja a véleményét 1 konkrét kijelentéseddel kapcsolatban, akkor megaláz? No coment. Kép

RTünde:
Gratula Kitti hízásához! Kép Tiszta anyja ez a kisjány! Kép

Manga,
HA 1 = Humana 1. A dokinénk ezt adta, mint anyatejet helyettesítő és nem allergizáló tápszer. De a többiek tájékozottabbak e téren.

Orsi,
Dani a fotókon Kép Ti már habfürdőztök?
Bébiszitter: jó ár. Lányhoz nem, de Hozzád igenis fog ragaszkodni. Várni fogja, hogy mikor érsz vissza, s akkor levakarni se tudod majd magadról a csemetét. Kép
Takarítócsaj: ha beválik, alkalmanként kölcsönkérem. Kép
Kincsem mindig hason alszik. Illetve újabban néha az oldalán. Kép Hason szépen eljátszadozgat (kiflibe hajolva, a lábai is égnek állnak), de tény, hogy jobb szeret ölben lenni. Kép Ha megunja hason, megfordul, vagy kér, hogy felvegyem. Kép
Meglásd, a forgás-kúszást műveli majd, ha valamit el akar érni. Kép Fő, hoyg már tudja!
Visszaolvasás: nagyon ritkán, mert nem jut rá energia és idő. Kép
23 fok: annyi elég, több nem kell. Nem fog megfázni. Kép

Tigri,
remek fotó! Kép Alvás Kép

Pindur,
gratula a 3. fogacskátokhoz! Kép No meg persze a felüléshez is nagy nagy gratula! Kép
A cseresznye nem okozott gondot? Valahol olvastam, hogy szeles, meg allergizál is ... Vacsira próbáltál már rizset? Búza előtt még azt szokták.
Kukipehely jó ötlet, köszi! Kép
Éjszakai öltöztetés: csak 1 kis ujjatlan, vagy rövid ujjú body van Kincsemen, illetve van pizsink, az is ujjatlan. De éjjelre behajtom a teraszajtót (most a hidegben be is csuktam). Hálózsákot már nem használunk, egyrészt mert frottír, másrészt mert Kincsem csak a lábfejét dugja ki a kispléd alól. Ha képet lelek, megmutatom, hogyan. Kép

Bogi,
Gratu a kiságybanalváshoz! Kép Ügyik vagytok!
Hévízen melyik szállóba mentek?

SzTigris,
Nikinek szuri Kép
Zsani Kép

Ari
hányás Kép remélem így Kép utána vagytok már az oltásnak is! Kép

Zárom soraim, majd jelentkezem. Addig is szívesen olvasnék a többi, régen nem jelentkezett babákról és anyukáikról. Kép

Pussz: Boróéktól
femõke

Sziasztok!

Orsi!
Bence tündéri!!!! Édes a mosolya nagyon.

Boró!
Elkapart sebecskét látsz Hanna homlokán. Mára már el is tünt.

Oli most evett egy kis sütőtököt krumplival. Izlett neki nagyon. Csak ez a cumisüveg nem nagyon akar menni.

Én kimondottan örülök, hogy Szoboszlóra megyünk, mert így fogok tudni Manókával is találkozni.

Hanna még mindig lázas, kapott kúpot ebéd után, most alszik. Olyan kis bágyadt, szemei is tükrözik, hogy valami nem stimmel.

Ines
ini

Sziasztok!

Mi most voltunk mázsáláson: 7840g, hossz: 68,5cm. És megkapta az agyhátyaszuri elsö részét is.Picit sirt. Dokinéni bekukkantott fogügyileg a szájába és hát a fogacskák már a kanyarban! Lehet, hogy ezért van fennt már 3. napja éjszaka, és ezért sirt ma éjjelfel 3szor is. Úgyhogy mostanában én is sz.rul alszom, ha alszom.

Boró,nem Dani, hanem Bence Kép és már habfürdözik 3hónapja. Eccer elfogyott a kenöcs,kipróbáltam, semmi mellékhatás, úgyhogy azóta habozunk!

Hajni, velem nem alszik el Bence. Megszokta, hogy egyedül alszik. Valamelyik reggel átraktam magam mellé, de alig birt elaludni, pedig leragadt a szeme. ez sem jó, mert ha egyszer 1 ágyban kellmajd aludnunk (rokonoknál), akkor mi lesz?

Ari, mi az, hogy átpakoltatja a lakást?

Sztigris, kis hös Niki, Zsaninak jobbulást, kiderült a láz oka?

Ines, mi van Hannával? Szegénykém! Neki is jobbulást!

Csajok! Nektek nem fáj a hátatok? Én meghalok néha, úgy be van állva! Néha még a derekam is fáj, alig birok felmenni az emeletre. tudom, tudom korral jár ... Kép

pussz
Orsi
orsi17

SziasztokKép

Minden lázas kis betegnek gyors gyógyulást kivánunk, a szurisoknak meg gyors felejtést és mosolygós napotKép

Ines,
majd számolj be milyen volt Szoboszló, mennyire voltak bababarátok, és nagyon jó időt a nyaraláshoz.
Hannának meg gyors felépülést.

Boró,
hidd el hogy lehet hogy ma még a poci alatt a lábacska, holnap meg már lehet hogy kuszik, mászik mint a gyik. Dani eddig csak felállt és mikor beleunt eldölt mint a postamaci, szombaton meg fogta magát és megtanulta hogy le is ülhet állásból, azóta szép óvatosan lecsücs mikor elfáradt. A második fogunkat is megszenvedtük mi is, de annyira édes mikor teleszájjal vigyorog és kivillan a két kis fehér foltocska.
Lakást eladni nem szándékozzuk, de kiadni szeretnénk, mert most ment el a bérlőnk és üresen áll most.
A munkahelyi nem segitséghez hát tényleg nem tok mit hozzáfűzni, de brrrrrrKép

Pindur,
3 fogacskaKép édes lehet vele. A cseresznye hogy viselkedett a pociban? eddig azt olvastam hogy meggy mehet de azt kerüljük.
Dani általában egy rövidujjú badyban alszik, egy könnyű paplannal betakarva és így hála nincs melege és nem ébred fel, hogy szomjas.

Bogi,
ez tök jó ajánlat a nyaraláshoz, majd számolj be hogy milyen volt.

Manga,
én is nagyon szerencsésnek tartom magam a kerttel, igy legalább tudom mit teszek az asztalra.
A barackot kiprobáltátok??? Tápszer ügyben "hála" nem vagyok járatos, csak annyit tudok róla, amit itt a neten irtok, nagyon nehéz dolgod lehet, remélem hamar rátaláltok a jó megoldásra és valami pénztárca kimélőre is.
A poclpakolás nálunk is hasonló gond mint amit te irtál, hogy talán vár rátok, jelenleg körbebástyáztam neki egy terepet, amit uralhat, de mi lesz később azt még nem tom, de igazán nem is akarok még belegondolniKép

Ari,
drukk a holnapi oltáshoz, hányásKép Hála az égnek mi csak kiütést kaptunk a melegtől.
Nyáladzás az még egy jó darabig megmarad ám, sőt a kéz a szájban még tovább fokozódikKép pl két kéz, esetleg mellé a lábacska is, nálunk van rá példa nem egyszerKép

Sztigris,
+++++++++ energia Zsani lázának elmulásához, és gratula hogy Niki olyan ügyes volt a szurinál.

Tigribirgi,
alvási nehézségekKép , de olyan jó mikor odabujik manócska hozzánk, és ma holnap már sámli kell ha puszit akarunk neki adni.
Amikor elaludt utána be szoktad lopni az ágyába??, nálunk az esti alvás a nagyágyban kezdődik szopi után, de az éjszaka nagyrészét a sajátjában tölti, csak ha hajnalban felébred akkor veszem át hozzánk ,mert nekem is könnyebb igy mert aludhatok vele reggelig.
A képen tündériek vagytok, az a kacagás nagyon pöpecKép

Orsi,
Nagyon jók a képek, és a habfürdős olyan édi, látszik amugy hogy ő is szereti ha fotozzákKép
Amit irtál, hogy mért piros az mi pontosan, persze ha nem baj hogy megkérdezem.
A zuhanyozást csak azért hagytam még ki, mert nálunk kád van és igen nehézkesen tudnék vele ki be szállni, de ami késik nem biztos hogy mulik is....
Gratula a méretekhez, a nem alvás meg tuti a fog a bűnös, nálunk akkor nyugisabb ha elalvás elött adok nek Camomilla bogyot, akkor nem kel fel éjszaka, próbáltad már??
A derékfájás nekem már fel sem tünik, tényleg a korral járKépKép

RTünde,
gratula a sikeres félévedhezKép
Babócák nagyon arik a képen, hogy fogadták egymást? mit csináltak együtt?
Evés méréseKépKép szerintem ez még nagyobb stresszet okoz, mint azon agyalni hogy valóban mennyit evett mérés nélkülKép
De gratula hogy elkezdett végre hizni a leányzóKép

Most csak ennyire tellett... de próbálom utolérni magam és minden maminak és babócának irniKép

sok puszi
Ági és Dani

Egy édes fintor:

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés. Tűszős mandulaKép
Megyek ápolni.

Ines
ini

Sziasztok!

Köszi az öltöztetős tippeket. Dani már régesrég nem képes takaró alatt aludni, egy mozdulattal rúgja le magáról, álmában is. Ezért maradtam a hálózsáknál.

Bogi, mikor mentek nyaralni? Biztos jó lesz. Én már annyira várom a nyaralást!!

Orsi, nagyon édesek a képek! Kép Daninak nagyon korán jött az első foga, négy és fél hónaposan, két hétre rá a második, és csak most a harmadik. Négykézlábra kb. 7 hónaposan állt (vagyis kb. három hete), de kúszni nem kúszik, csak forog össze-vissza, így jó nagy területet birtokba vesz. Most kezdett néhány "lépést" négykézláb tenni előre. Danit egyelőre az állás nem érdekli. Kép Egyébként az én fiam is csak egyedül hajlandó aludni, és néha én is aggódom, hogy mi lesz, ha valami idegen helyre megyünk több napra és nem lesz külön ágya...

Stigris, Ines, gyors gyógyulást a lányoknak!!

Boró, Ági, szerencsére eddig semmi kaja nem okozott gondot, persze azért óvatos vagyok. A Kismamában volt valamikor táblázat, hogy mikor mit lehet bevezetni, én azt követem. Illetve én kb. két héttel korábban kezdtem a hozzátáplálást, nem volt még Dani 6 hónapos, így kb. ennyivel előrébb járunk. Persze nem számolom a napokat, de azért nagyjából követem ezt a táblázatot, és ez 8-9 hónapos kortól írja a cseresznyét. Dani pár napja kapott először, és jövő hétfőn lesz 8 hónapos. Kép

Ági, tényleg nagyon édes ez a fintor! Kép És ilyen ügyesen áll már Danid?

Na megyek pihizni. Kép

Pindur
pindur

Sziasztok!

Orsi, a két pöttöm egyenlőre inkábbb még csak nézi egymást. Kép Tündériek a képek! Főleg a habfürdős! Kép

Hajni, ez a nevetős kép nagyon ari! Kép Remélem az alvásgondok rendeződnek.

Pindur, köszi! És gratula Daninak az egyedül üléshez! Kép
Én estére szintén rövid ujjú bodyban altatom Kittit, elég meleg van már.

Bogi, örülök, hogy Lilit sikerült zűr nélkül a kiságyba szoktatni. De jó lesz az a nyaralás Hévízen! Mikor mentek?

Sztigris, örülök, hogy Niki ilyen jól viselte az oltást. Reméljük Zsani is hamar rendben jön.

Ines, jobbulást Hannának is!

Boróka, köszi! Ari lehet ez a négykézlábazás! Kép

Ági, köszi! Hát igen, elég stresszes volt ez a méricskélés. Most már nem mérek mindent. De a reggelit nem hagyom ki, mert akkor a legtöbb és azt olyan jó látni! Kép
Ez a fintor haláli! KépKép

Pusza,
Tünde
rtünde

Femőke-köszi a szurkolást.
Orsi17-azért mondtam,mert vannak védőnénik akik szeretnek rendezkedni a lakásba (ezt ide…azt oda.(pl.a terhességem alatt az én védőnénim Vecsésen).
Ágiboszi-köszi a drukkott.A láb anyakban profin megy és a dupla ököl szisztema is.
Rtünde-Szerited,lehet hogy ez az???
ari80

Sziasztok!

Ines,
jobbulást Hannának! Szegénykém remélem hamar meggyógyul!

Sztigris,
nektek is jobbulást! Állítólag megint van valami vírus Kép

Ari,
ezt az átpakolást én sem értem! Érdekes egy védőnő lehet...

Orsi,
hát a rokonoknál csinálj neki fotelekből egy kis kuckót. Kép Nekünk régen bevált.
Nekem a derekamnál van egy pont, ami néha járás közben bekattan és iszonyúan tud fájni Kép

Ági,
Szuper a képetek! Alvás eddig ugyanígy működött, mint nálatok, mindig becsempésztük az ágyába. Kb. egy hónapja borult fel minden, már az akció közben ébred. Egyébként tényleg klassz érzés vele lenni! Pláne reggel, olyanokat tud művelni! Kapirgálja az apja kezét, lehúzza a takarót, "letépi" a ruhát Kép

A nevetős képet egy barátnőm csinálta, akit itt ismertem meg a Babaneten!

Pusszancs
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Bezsebeltük a dicséreteket Nikinek és Zsaninak is!Kép
Köszi a láztalanítókat, hatottak!KépKépKép Picit meg van duzzadva a mandulája, de ma már ugyanolyan mint ezelőtt volt: se láz, se semmi csak az állandó nyüzsgés!Kép

Ines!
Nektek is gyors gyógyulást kívánok!Kép
Csatlakozom a többiekhez, szupi a frizkó!Kép Most én is "merényletre" készülök, szeretném le(jebb)vágatni Zsani hosszú haját a nyárra. Viszont 2 napja nem tudom elérni a fodrászt...talán ez egy égi jel, hogy nem kellene mégsem levágatni?Kép

Boró!
Gratula a 2. fogacskához!Kép Ja, és a forgolódáshoz is!

Pindur!
Nektek pedig a 3. foghoz gratulálok!Kép
Nikit én is hasonlóan öltöztetem éjszakára, mint a lányok. Amikor nagyon meleg volt, akkor egy r.u. bodyban volt és a csak takarójának a huzatával takartam be.
Ja, sajna nincs közelebbi kép Nikiről, de mostanában szeretnénk megint profi képeket csináltatni a barátnőmmel.(fotósKép)

Andi!
Bébiétel.Kép A férjem pl.: állandóan lecsapott a megmaradt paradicsomos bébitelre.Kép

Már mindenki hozzátápizik csak én nem? Már én is gondolkoztam a gyümin, de megint rendesen hízik Niki és van tejcsi is bőven, így leszavaztak(védőnő, dokinő).Kép

Hicu, Vic!
Édesek a copfisok!KépKépKép

RTünde!
Gratula a sikeres vizsgákhoz!Kép Örülök, hogy rendesen hízik Kitti.
Nagyon édesek a lányok, így együtt!Kép

Manga!
Örülök, hogy kezd megoldódni a dolog, csak így tovább!Kép

Bogi!
Örülök, hogy simán ment az átszoktatás.

Ági!
Hát ez a fintori kép!Kép Ilyen ügyesen áll már? Ez IGEN!Kép

Orsi!
Hajrá fogak!!!
Nagyon jók a képek Bence babáról!Kép Ollyan édes, ahogy fogja a lábikóját!Kép De látom már a felső hasizomra is gyúr a fiú!Kép
Hemangióma??? Mi az?

Tigris!
Micsoda kacagós kép!Kép Nagyon édi és a cipőcskéje!Kép

Tényleg nem tudjátok hol lehet kapni egy 5-6 hónapos leányzóra pici nyári szandit, persze textilszerűt. Van egy ilyen kis nyitott, tépőzáras szandija, de már kinőtte.Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

A pakolást úgy értsétek,hogy ha a szoba nincs a megfelelő(neki vagy az éppen akt.védőnőnek)képpen berendezve akkor kérik vagy ajánlják,hogy ezt a bútort oda a másikat ide... (a baba érdekében,hogy minnél többet lásson,illetve ne legyen huzat)És ehhez hasonló dolgok miatt.
Amúgy túl vagyunk az 5.hós oltáson.Igaz sírt de,miután magamhoz vettem,már semmmi baja nem volt.Bár a bal comja érzékenyebb,mint a jobb.Ezek után már csak 15 hónapos korában látja újból az injekcióstűt(remélem!).Amikor a szurikat kapta már megint sírni támadt kedvem,mert annyira rossz,hogy sírni láttam a Nagytörpémet.Lehet,hogy túl gyengelelkű vagyok,de maga a tű látványa már sírást késztetett bennem.Anyira tudom sajnálni a Pöttömöket.
Súlyunk:5890 gramm
Hosszúságunk:69,5 cm
ari80

Sziasztok! Most csak röviden.

Orsi!
Nem tudom, mitől van a mi kiütésünk, uaz-e mint a tiétek dermatitis? (az micsoda voltaképp?), igen, kicsi piros pontokból áll össze nagy foltokba, most már egyre nagyobbakba, küldök róla egy képet. Mi a neve a kenőcsnek, amit használtatok.
Bence nagyon aranyos a habfürdőben!Kép

Boró!
Tápszert kipróbálnám és átvenném tőletek, de csak akkor, ha úgy gondolod, hogy biztosan nincs rá szügséged, ha egy halvány kis bizonytalanságot is érzel, akkor inkább íratok a dokimmal.

Ági!
Ügyes ez a gyerkőc!Kép

Küldök én is képet, ma készült kölcsöngéppel.

Manga Kép
manga

Orsi! a seb:
Kép
manga

Szia Manga!
Én úgy tudom, hogy az nem más mint az ekcéma.
Nap fog rajta segíteni, már amennyire ők mehetnek napra. Bőr szárazsága is okozhatja.
Egyébként a Hannánál akkor volt az arcán ekcéma, amikor jött a fogacska. A nyál is okozhatja.
Evett valami újat?
Ines
ini

Sziasztok!

Mivel többen kérdeztétek, így mindenkinek írom:
Egy új hotel nyílik Hévízen. A neve: AppartHotel Kalma. Appartmanok vannak, 2 és 4 fős. Jól fel vannak szerelve. Ez most egy akció volt, hogy a nyitásra megtöltsék a szállodát. Így egy főnek 1500 Ft/éjszaka az appartman. Mi 3-an megyünk, de ki kell fizetni a negyedik főt is, így 12000 Ft a 3 nap. Szerintem még így is megéri. Kaját nekünk kell állni, de nem lesz gond. Annyi a kikötés, hogy egy 2 órás előadást meg kell hallgatnunk a szállodáról, mivel akkor nyitják meg. De ezt is ki fogjuk bírni.
Egy utazási iroda keresett meg bennünket.
Több turnus van, lehet, hogy valamelyikben még van hely.
Engem Kun Pál keresett meg, aki egy debreceni utazási irodában dolgozik. A száma: 30/670-7458.
Próbáljátok meg felhívni, hátha sikerül még bejutni valahová.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
Hévíztől kb. 10 km-re van Kehidakustány és ott van a fűrdő ami elég jó. Bár nagyobbacska gyerekkel jobb elmenni, mivel ti a csúszdát nem fogjátok tudni kihasználni. A belépő meg nem két fillér.

Ines
ini

Ines!

Kösz az infot. Lehet, hogy a páromat érdekli majd.

Én már nem megyek semmi ilyen fürdőbe. Sajnos tavaly voltam Sárváron, és összeszedtem a vízbe valami olyat, amitől lebénult a fél arcom. Azóta nagyon nem szeretem az ilyen helyeket. Hévízen sem fogok fürödni.
Sajnos az arcom soha nem fog rendbe jönni, mindig látszani fog.

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
Szent ég, milyen fertőzés az? És a víztől?
Nem csodálom, hogy távol tartos magad akkor ezektől a helyektől.
Ines
ini

Sziasztok!

Köszi a bókokat a képekkel kapcsolatban! Mellékesen a habfürdöset félkézzel én csináltam, miközben Bencét fogtam a másikkal. Kép

Hemangiómáról: ez egy érdaganat, ami pici piros folttal kezdödik ici-pici korban bárhol a testen (még az ajkakon is kijöhet), majd akár tizforintos nagyságúra is dagadhat, nöhet, aztán idövel (kb. 1év) elhalványul, visszahúzódik. Nem fáj, nem viszket, ... csak van. Nekünk már halványodik. Régen jópár babán "elöjött", aztán nem, és most megint "idénye" van, bár nem számottevöen. A hugomnak is volt. Kép

Manga, szerintem u.az, mint a miénk volt. A kenöcsre nincs ráirva, hogy mi a neve sajna, viszont nekünk maradt jó sok, és kb. 2hét múlva lejár a szavatossága, úgyhogy, bár nem biztos, hogy igy ez helyes, de szivesen adok belöle! Ahogy Ines irta egyfajta ekcéma ez. És hogy álltok az evéssel, alvással?

Ági, hát a Dani továbbra is helyes! Na, ha a második babánk lány lesz ...!!! A Camomillát a fogára próbáltam ... semmit nem ért. Változó, hogy hol alszik hol nem, igy nem igazán akarom elöre eldönteni, hogy aludjon. Tudod, ha nem muszáj, nem adok neki gyógyszart. Kép Hát persze, hogy imádja ha fotózzák! Hiu férfi! Esetlegörökölte? Hm... kitöl is? Kép Kép

Ines, Hannának sok puszi a torkára, gyógyuljon hamar! Ti bejártátok már kül- és belhont egyaránt? Mi a helyzet a hozzátápival?

Pindur, gratula az elsö "lépésekhez"! Kép Jó hamar jött a foga Daninak! Bence állandóan állni akar! Pedig nem azt kellene gyakorolnia ...

Tünde, és gagyarásztak is egymásnak?

Ari, hát azt hallottam már, hogy megnézik a lakást, gyerekszobát, de át is rendeztetik? Ez jó. Végül is csak van tapasztalatuk.

Tigri, köszi a fotelágy ötletet! Jó! Az a pont a derekamban nekem is ott van. A múltkori fájdalomnál szegény Bence sinylette meg, mert alig birtam kivenni a kádból! És a dobálós játékot sem eröltettem ...

Sztigris, szerintem ráérsz a hozzátápival még, föleg, hogy van tejcsi és Niki is gyarapszik! kicsit késöbb apránként próbálgasd ki az izeket,legalább meg tudod figyelni a reakcióját. Szandi ügyben passz, bár a megatoysban voltak cipöcskék, nem figyeltem meg nagyon, mert mi zoknit hordunk egyenlöre,mert kis torkos lába van Bencének, úgyhogy nem bent bele a cipöbe ... Kép A hasizomról annyit, hogy folyamatosan igy csinál, erre megy el az energiája, fel akar ülni ... Kép csak nem érti, hogy ezt igy nem ... Kép Kép Kép

Bogi, mi a bigyó az? teljesen megrémisztesz! Inest ismétlem, a viztöl? Azonnal ird le!!!

Lehet, hogy lassan ismét megdöl egy elhatározásom, miszerint egy éves koráig fogjuk használni a légzésfigyelöt.Ugyanis újabban lemászik róla, és nem érzékeli az a nyavajás. Leraktam hátra, aztán átfordult az oldalára, késöbb magához húzta a csücsit, majd hasra fordult. Reggelre pedig az ágy felsö szegletébe tornázza magát háton. Persze mindezt álmában.

Csajok! Hétvégén esküvöre megyünk. Mit szokás újabban felvenni?

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Ari, mi lehet, hogy ez az? Bocsi, de ezt nem értem. Vagy csak figyelmetlenül olvastam valamit?
De jó nektek, hogy egy időre túl vagytok a szurikon.

Sztigris, köszi a gratulát. Örülök, hogy Zsani hamar rendbe jött. És ő mit szólna a hajvágáshoz? Ha ez megnyugtat, majdnem legkisebbek lévén, mi sem hozzátápizunk még. Kép

Manga, nagyon édi ez a kép! Kép

Bogi, én is csak csodálkozom, milyen fertőzés ez??

Orsi, gagyarászni gagyarásznak, de nem igazán egymásnak. Vagy lehet, hogy valami titkos bababeszéddel kommunikálnak, csak mi nem értünk hozzá. Kép
Nem semmi Bence, ezzekkel a mutatványokkal alvás közben. Kép Esküvővel kapcsolatban nem tudom a mai divatot, de szerintem valami csinit és kényelmeset.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!
Rtünde-Bocsi,de én értelmeztem valamit félre
Ari?=ari kétértelműsűg miatt következett be.
ari80

Sziasztok! Kép

Orsi,
Mea culpa, hogy Összecseréltem a gyerkőcök neveit. Meg tudsz bocsátani?
Hátfájás: nekem nem csak a hátam, hanem a hasam is (még mindig akkora, mint 5 hónapos terhesen Kép), továbbá a lábaim, a forgóm, az összes ízületem... Mondjuk van rajtam + 14 kg ... Kép

Ági,
hihetetlen gyors tempóban fejlődik Dani! Kép Neked lassan beindul a fogyókúra-programod! Kép
Fog: foltocska??????????? Nekünk 2 hatalmas kapa villan elő (na jó, még csak 3 mm) Kép

Pindur,
utánanéznél annak a Kismamának? Csak mert mi úgy csináljuk, hogy kért és kapott a gyerkőc. Mi mondjuk zöldhagyma szárral indítottunk Kép, de azóta bevágtunk 1 üveg sütőtököt. Kép Mást még nem eszik Kincsem. Almával becsődöltünk, barackot meg nem próbáltam - csak az én dühítőmből iszogatott, de azt meg nem akarom adni, mert ugye tartósítószeres (hiába van ráírva, hogy nincs benne). A Hippet meg nem itta, még ott a hűtőben ...

Orsi,
Alvás: lehet kapni kis - babáknak való - szivacsfotelt. Mi olyant vettünk, az kinyitható, s 1 m-es a fekvőfelülete. Később is használható. Kép Könnyen cipelhető bárhova. Kép
Légzésfigyelő Kép Szerintem ne erőltesd, csak Neked lesz rossz, hogy rohannod kell, mert fütyül.
Lagzi: feketét ne! Kép Szerintem valami ruhácskát vegyél fel, legyél finoman elegáns, de kényelmes is legyen, hogy jól érezd magad és ne feszengj benne. Na meg ha táncolni is kell, ne repedjen szét rajtad a ruci. Kép

Sztigris,
szandi - én nem is láttam még olyant. Kép A rendes kisszandik meg drágák is, meg nagyok is... Mi is zoknizunk, illetve inkább azt se, mert 2 perc és lerúgja. Kép

Manga,
tápszer - nekünk tényleg nem kell. Jövő héten szalma leszek, Kép tehát összefuthatunk valahol, mikor a Karolinára megyek. Egyeztessünk majd telcsin.
Kiütés: lehet, hogy hülyeség, de én popsikrémmel (Unguentum infantum) kentem be mindig a pöttyöket ... Ezt is felírja a doki, s valami halolaj van benne. Én ezt váltogatom a gyógyszertári tégelyessel, mert attól néha kipirul a popsi, ill. megjelenik 1-2 pötty. Na olyankor szellőztetés + UF. Eddig bevált. Kép

FBogi,
orca Kép

Beteg babócák hogy vannak? Sok ++++++++ a gyógyuláshoz! Kép

Rólunk: édesen "állunk" a homlokunkon és a lábujjak hegyén egyszerre. Kép Sajnos lehetetlen lefotózni, de nagyon aranyos. Kép Újra 1000-el gőgicsélünk. Állandó szavak: nemenemenem, óóóóóóó, jajajajajaj, néha apapapapa, annnnyaannnnnya - többit nem értem. Kép
A héten befejezik a csempézést! Kép 1 sarok már kész van, nem tudom megállni, hogy el ne dicsekedjek vele. Kép

Pussz: Boróéktól
femõke

Íme a rézcsík-fugás konyha-étkező. Kép
Kép
femõke

Sziasztok!

Nekem pechem volt. Azért annyira ne rettegjetek. A termálvíz (az orvosok szerint) sajnos a bacik és betegségek melegágya. És hát ugye ilyen helyekre olyan emberek mennek, akiknek valami baja van, és beviszik azt a vízbe. Az én szervezetem le volt gyengülve, mivel előtte egy hónappal vesztettem el az első babámat, és műtöttek, és az immunrendszerem nem volt tökéletes. Így az a valami amit elkaptam a vízből, ráment a jobb arcot mozgató idegre, és gyulladást okozott, amitől lebénult az arcom. Egy egyszerű fülfájással kezdődött, ráadásul nem is fájt nagyon. Ami furcsa volt, hogy érzékeny volt a fejbőröm, de attól pl. üvölteni tudtam volna, annyira. Pár napig így ment, aztán szombat este elmúlt. Vasárnap reggel meg arra ébredtem, hogy lebénult az arcom jobb oldala. A vicces az a dologban, hogy pár nappal előtte villant át az agyamon, hogy milyen szar lehet annak, aki úgy ébred, hogy lebénult valamije, keze, lába.
Aztán jó 2 hétig se enni, se inni nem tudtam, minden kifolyt a számból, kb. 3-4 hétig nem tudtam lecsukni a jobb szemem, csöpögtetni kellett bele, hogy ki ne száradjon, és úgy aludtam, hogy leszorítottam a párnára a szemem.
Sajnos utólag nem lehet kimutatni, hogy mi kozta a gyulladást. Kaptam egy nagyon erős szteroidot, és kész. Pontgalván kezelésre kellett járnom, meg önszorgalomból elmentem akupunktúrára, ami végülis segített. Mert megmozdult az arcom, aztán onnan már rohamos javulás volt. Már egy jó ideje stagnál, néha rosszabb, csak akkor látszik, ha eszek, vagy nevetek, vagy beszélek. Kép Mostmár kacsintani is tudok, sőt fütyülni is Kép Kép

Milyen kis dolgoknak tud örülni az ember Kép

Hülyén hangzik, de amikor szülni mentem, azon gondolkodtam, milyen hülyén fogok kinézni nyomás közben, mert nekem erőletetni kellett volna a szemem, hogy csukva maradjon Kép
De aztán császár lett belőle, és nem néztem ki olyan hülyén Kép

Van egy képem, amin eléggé látszik.

Kép

Szóval ne izguljatok annyira, de mint kiderült sajnos elég gyakori a dolog. És akár egy sima megfázástól, vagy ha huzatot kap a fül, attól is előfordulhat.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Halihó!

Sztigris,
én is imádom ezt a kis szandit, ami a képen is látszik. Kölcsönbe kaptuk, látni még sehol sem láttam. A héten voltunk a Kenguru Gold-ban, ott tuti nem volt ilyen.

Ari,
most hogy említed, anno az én védőnőmnek is volt pár ötlete...

Bogi,
borzasztó, ami az arcoddal történt! Döbbenet!

Boró,
írigy vagyok a konyhádra!!! Kép

Orsi,
Érezd jól magad az esküvőn!

Mi ma jól behamiztuk a répapürét, igaz, hogy utána mind a ketten átöltöztünk Kép

Puszi
Hajni

Kép
tigribigri

Manga és Szilvi! Isten éltessen benneteket sokáig!Kép
tigribigri

Hú Bogi, ez nagyon szomorú! KépÉn nem is hittem volna, hogy egy fürdőzés vége ez is lehet.Én csak úgy simán írtózom mindenféle közös fürdőtől ezért nem járok usziba. Legfeljebb a Balatonban fürdőcskézem.

Orsi, Ines!
Szomorú vagyok, ha ez ekcéma. Olyan ilyesztően hangzik. Hogy mitől van? Sokáig azt hittem, az anyatejtől, de mivel zinte már csak cseppekben kap anyatejet, attól nem lehet. Gyanakszom a tápszerre is, de ebben sem vagyok biztos, mert van amikor egészen szépen elmúlik napközben, aztán estére visszajön és csúnyább lesz. Én is a popsikenőcsöt vetettem be, miután az a kenőcs, amit a doki felírt nem jött be. És mivel minden második új gyümölcsre allergizál szegénykém az is lehet, hogy rátesz egy lapáttal.

Orsi!
Nagyon örülnék, ha adnál egy kicsit a kenőcsödből, ha van egy kicsi feleslegbe. Viszont a helyzet az, hogy kedden elutazunk, és csak augusztus végén jövünk meg. Így csak a hét végén tudnék elmenni érte valahová, vagy találkoznánk, de ha neked nem jó, mert most olvastam, hogy esküvőre mész, akkor hagyjuk. Ez esetben megkérdeznéd alkalomadtán a dokinődet, hogy mi a kenőcs neve pontosan, mert akkor felíratnám a dokimmal. Köszi.
Alvás: újra csőd. Ezért kipróbáltam az éjféli álomban etetés című ügyletet. Beszlopálta az egészet, de fél 4-kor ébredt, aztán fél5-kor, akkor a cumi nem volt elég, adtam neki egy kis teát, és 6-kor reggelit. Hát nem tom. Ez így sehogy se jó, már a rendszert sem látom benne, mikor éhes, de éhes az tutii, mert megeszi mind a 140-et.

Boró!
Mint fenntebb írtam, a jövő hétből nekem csak a hétfő a jó, akkor is inkább du. vagy este. Ha neked nem, akkor sajnos nem tudok már érte menni.
Telefonszámodat felírtam valahová, de egyszerűbb lenne, ha megírnád mégegyszer. Köszi.

Ines, Sztigris!
Remélem gyerkőcök már meggyógyultak!!!!

Ági!
Baracklevet próbáltam, az jó, nem ütötte ki. A fagyasztottat még nem, mert nálunk itt a közelben nem lehet kapni.

Tünde!
Köszi!

Manga
manga

Tigribigri!

Köszi!!!! (Bezzeg ilyenkor nincs táblázat Kép)
manga

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés; Kívülről burkolják a házunkat, körben állvány, 6 pasi rajta, kosz, zörgés, kiabálás egész nap, és még vasárnapig ez lesz. Remélem, kibírom.
Ha lesz erőm, majd írok, addig is irigyelek mindenkit, akinél nem néz be senki a fürdőablakon pisilés közben (az emeleten)Kép, és nem pont akkor ejtenek le egy vödröt, amikor végre elszunnyadt a gyerek.
Pusz

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Szilvih!

ISTEN ÉLTESSEN TÉGED IS!!! Látom egy napon születtünk. Én 1973-ban, és te?)

Manga
manga

Manga, SzilviKép

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk nektekKép

Kép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: