hűha..
netán én írtam valami rosszat??? vagy mi van?
és én sem kaptam senkitől privit.
Lemaradtam.
Nem tudom, hogy megy ez itt "nálatok", nyilván azért nem értem, mitől ez a felháborodás. Hát, bocsesz, hogy így bepofátlankodtam a topikotokba.
Gondoltam, itt kimondhatja mindenki amit érez, anélkül, hogy más ezen megsértődne, vagy rossz néven venné.
Tényleg senkit nem akartam megbántani, ha mégis így történt, azért őszintén bocsánatot kérek!!!!!!!!!!!!!! Tényleg ne haragudjatok Bende, Hasli! távol álljon tőlem, hogy bárki lelkébe belegázoljak, és sosem utáltam senkit a boldogságáért.
Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én nagyon kevés emberrel tudok a fájdalmamról beszélni. Pl. a tegnap estém bájcsevegéssel telt, barátokkal. És egyikük sem mondta volna, hogy bármi bajom lenne, tökjól elröhögtünk mindenen, mászkáltunk a városban. A tágabb környezetem szerint az égvilágon semmi bajom, fitt vagyok és mosolygós, momentán az a legnagyobb dilemmám, hogy mit vegyek fel a madonna-partyra
De ez persze csak a felszín. Akárhol eljátszhatom ezt, ha akarom. De itt mi értelme?
Abszolút egyetértek Tüncivel és Jázminnal.. majd ha lesz élő gyerekünk végrevégre, biztos még a nem szépített hozzászólásaink is sokkal pozitívabbak lesznek.
Addig meg engem mondjuk kevéssé érdekel, hogy süt a nap,kék az ég, és van mit ennem, jó a hajam stb stb..sokszor az sem érdekelne, ha felrobbanna az egész város/ország/világ. Rengeteg negatív érzs van bennem, igen. De szakemberek szerint ez még egy ideig teljesen természetes, úgyhogy emiatt nem érzem magam zombinak.
Na mindegy, csak ömlik belőlem a sok hülyeség. abbahagyom.
és bocs, ha valami bántót írtam! nem akartam!