Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végigolvastalak benneteket!

Jázmin

Lehet nagy küzdelem lesz, lehet nem, de jó volt olvasni a múltkori elkeseredettség után, hogy igenis felveszed a harcot. :wink:

Nekem is van egy unokabátyám, akinek az apukája és az anyukája is süketnéma volt. A gyerekeinek sincs semmi baja és a unokáknak sincs. Sőt még a dédunokának sincs. Meg igazából apámék 14-en voltak testvérek, de egyedül ő született süketnémaként. A rokonságunkban ezenkivül, még szikrája sincs még halláskárosodásnak sem.

Köszönöm a biztatást mindenkinek, de most valahogy pesszimista vagyok. Sz@r periódusom van. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Bende:Nem látom a küzdelmet bizonyos embereknél,... mert nincs küzdelem.

Melcsike:persze, hogy küzdök.Nem adom fel, nem fogok gyerek nélkül élni.
jázmin20

Most kicsit még tetőzik az is, hogy az egyik rokonom, magához vette az unokáját, mert az anyja a 6 éves kislányról lemondott, mert szerinte elcserélték a kórházba. Idióta :!: :!: :!: :evil: Na neki nem kellett megküzdeni a gyerekéért. Kár hogy nem bizzák rám az ilyennek a nevelését. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike:az a kár, hogy az efféle idióta paraszt nők nemzőképesek! :twisted:
És szavazhatnak...
jázmin20

Huuu mit fogunk kapni mi ezért, hogy kimondtuk a véleménynket és irigyek vagyunk, meg gonoszok, meg a legfontosabb hogy gyagyások! Melcsikét utáljuk klub már úgyis megalakult. :?

Kép

Kép
melcsike70

Jázi!

Mindenki küzd. Még a plázacica is akit a pasija, vagy az apja tart el. Küzd, hogy övé lehessen a legmenőbb csipőnaci, hogy ne törjön le a műkörme, hogy időben odaérjen a barinőivel a cukiba és, hogy nehogy néhány árnyalattal sápadtabb legyen, mint az agyonszolizott barinője. Küzd, lóg a pasiján, hogy az meg ne unja, mert akkor egy pillantra elvész a kincsesláda és új manust kell szereznie, meg kell küzdenie, egy csomó hozzá hasonló üersfejű buta libával, hogy azt a pasit szerezze meg, akinek a legvastagabb a bukszája és a legkevésbé veszi észre, hogy mekkora nagy nulla a barátnője.

Szóval, mindenki küzd, csak mindenki másért és másképp!!!!

Én most éppen egy egyévessel a klaviatúráért küzdök:)
bende

Melcsike:Bekaphatja, akinek nem tetszik.
jázmin20

Egyébként én is dolgozok még egyenlőre. Csak sajnos nem tudom mi lesz még velünk. :(

Kép

Kép
melcsike70

Bende:és küzdessz velem is, hogy megértselek...Értelek! :wink:
jázmin20

Jázi küzd egy szőrmókkal, aki még azt gondolja, hogy minden ehető. Főképpen a cipők!
:)

Én tudom, Te érted, meg azt is tudom, hogy tudod, hogy én, hogy értem:)
Melcsike! küldtem privit.
bende

[quote="bende"]
írta:
bende
Én most éppen egy egyévessel a klaviatúráért küzdök:)

Bende

Nem akarlak elkeseriteni, de ez még csak a kezdet. :? Mire vége lesz az ovinak vagy lemondasz végleg róla vagy el kellene gondolkodni, egy kiegészitő megoldáson. Nálunk is azért van asztali gép is plussz laptop. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

...igen sejtem... azért remélem nem szokik rá majd nagyon a gépre...most még semmi érdekes nincs rajta, csak nyomkodni lehet a billentyűket. Illetve, ha meglát egy képet a monitoron,a min gyerek van, akkor mondja, hogy baba!
bende

Van laptop is. csak azt nem használjuk. Ezt is szerintem túl sokat, de mit csináljak, ha ilyen messze vagytok!!!!!!!
bende

Tünci:merre?Kedved?
jázmin20

Ne haragudjatok, most nem, majd máskor.

puszi

KépKépKép
tünci28

Tünci:
Kép
jázmin20

helló! csak gyorsan csatlakozom az irigykedőkhöz. :wink:
Mindenkit irigylek akinek van élő gyereke. És azokat is irigylem akik nem akarnak gyereket és jól érzik magukat úgy ahogy vannak..
De ez nem az a gonosz irigység, hogy: ne legyen neki sem!!!! Hanem azt érzem, hogy "énis énis éééniiiiiiiiiiiiiiiis!"
:cry:
nagyon irigy vagyok sokmindnekire, még a problémáikat, fájdalmukat is irigylem. én is szeretnék pl. olyanok miatt nyafogni, hogy nem aludtam ki magam, mert éjjel százszor kellett felkelnem a gyerekemhez...

ilyen csúnyagonoszirigy vagyok. :twisted:

és rengeteg a szóismétlésem, tudom, nem véletlen. :wink:
franka

Franka:te csúnyagonoszirígy! :D
Szívemből szóltál.
jázmin20

Remélem egyszer rátok is irigykedni fognak emiatt. :wink: Most lépek, mert dolgoznom is kellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.07.15 14:07-kor.

Kép

Kép
melcsike70

...

Melcsike: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.07.15 14:15-kor.
jázmin20

Jázmin, szép a szemed! :wink: 8)
majd keresek én is valami menő képet... :D
franka

Franka:köszi!
Menő képet?Milyet szeretnél?
jázmin20

[quote="jázmin20"] írta:jázmin20
[quote="melcsike70"]R írta:melcsike70emélem egyszer ............. emiatt titeteket. :wink:

:shock: :?: :shock:

Jázmin drága

Túl gyorsan léptem, de a gondolatommal jót kivántam nektek. Megtennéd hogy te is semmissé nyilvánitod, mert még a netem is kiment amikor visszaolvastam. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Köszönöm!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
melcsike70

Én most véleménynyilvánítós körből kimaradok.

Betti
Kép
betti0412

Betti:miért?Én pl kíváncsi lennék rá.De persze nem erőszak.
Délután 2-re megyek dokihoz.Izgulok.
jázmin20

Jázmin, nem sértődöttség vagy harag oka van.
Sok a változás körülöttem, még több a várakozás és újra szembesültem a minden megtörténhet újra esettel egy kedves ismerősöm példáján.
Most okafogyott a minden pozitív lesz életérzés.

Hettuli kérdezte, hogy hova az energia. A terápián megtanultam elengedni a múltat, a kislányomat, a másik gyermekemet, nem kísért az emlékük, hatalmas teher szakadt le rólam, ami felszabadított és nem húz vissza.
A jövőre nézve azonban senki nem mondta, hogyan éljek vele, miben higyjek, csak a várakozás van és a végtelen türelem, hogy most talán.

Betti
Kép
betti0412

Betti, megkérdezhetem, hogy a második babáddal mi történt? őt miért veszítetted el? biztos rajtam kívül mindenki tudja, én meg nem találom.
A kislányom emléke engem sem "kísért", de nem akarom őt elengedni. vagy nem merem. Olyan mintha lemondanék róla, képtelen lennék rá. Mindig sokat gondolok rá,... vagyis ábrándozom, hogy most mit és hogy csinálnánk együtt, milyen ruhába öltöztetném, hová mennénk....
Ez kóros?
franka

Franka.
A másodiknál most februárban a 11. héten egyszercsak nem volt szívhang, kivették belőlem, nehogy fertőzést kapjak.

Én is ilyen voltam, nem értettem, mikor a pszichológusom mondja, hogy engedjem el, próbáljam meg. Az nem ment nálam csak úgy bemondásra, elég erős sokkterápia kellett hozzá, hogy megtegyem és akkor láttam csak, micsoda súlyokat cipeltem.
Szerintem nem vagy kóros, ez egy folyamat, nagyon hosszú. De csak a múlt, a jövőre én még nem találtam receptet.

Betti
Kép
betti0412

Megjöttem a dokimtól, leadtuk mindhármunk kromoszóma eredményét.A dokim ezzel a genetikai betegséggel a praxisa során még nem találkozott, elég speciális eset.(ahogy ő mondta)
Semmiképp nem javasolja, hogy próbálkozzunk és vagy bejön vagy nem.Csak lombik lehet, de az sem midegy melyik intézetben tudnak ebben a helyzetben segíteni.Holnap délben kell hívjam telefonon, addig utánanéz, hogy melyik intézetbe menjünk.Az országban összesen 10 lombik központ van, de csak 1-2 ben végeznek komolyabb genetikai szűréseket-beavatkozásokat.
Szóval rendes volt és segíteni fog, ennek örülök.De.......azért az elég elkeserítő, hogy ő a praxisa alatt még nem látott ilyen betegséget.
És a tb nem biztos, hogy ezt támogatja!!!Ennek is utánanéz.
Támogatja pl:az alacsony spermaszám miatti vagy elzáródott petevezeték miatti sikertelen párokat.De a genetika betegségeket nem biztos.
jázmin20

Jaj,Jázmin,
azért ez mindenképpen jó hír!!Van egy olyan orvosod,aki szívén viseli a sorsotokat!!!
Holnap még többet tudtok, aztán hamarosaqn mehettek konzultációra!!!!
Hála Istennek, hogy van megoldás, akárhogy is!!

KépKépKép
tünci28

Köszönöm!Ölelés a lelkednek.Remélem hamarosan jössz és elmondod mi bánt.

Kép
jázmin20

Jázmin!
Ez azért pozitív, hogy kicselezhető ez a betegség.
Ha lombik, akkor lombik. (nagy az esélye a több babának is :D )
Jé, miért is támogatná a tb nem? :evil:

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Szerintem a te életedben is van annyi dolog aminek örülhetnél... De én azt érzem minden szavadból, hogy téged semmi más nem érdekel, csak az, hogy két babát elvesztettél. Mondjuk érthető, hogy ez foglalkoztat, de ezen kívül még számtalan dolog van. Soha nem fogja neked senki megmondani a tuti receptet, hogy hogyan élj. Neked kell az utad megtalálni. Illetve nektek, a férjeddel.

Nem kell rózsaszín felhő, de teljesen sötét sem! Nálad úgy látom ez a véglet van. Talán próbáld meg számba venni mi az amiért téged irigyelhetnénk???
hettuli

Bende!
Nekem is jöhet a privi. Te ismered őket???

Egyébként meg teljesen szívemből írtál, meg Hasli is. Amikor elmesélted az ismerkedős sztoritokat rögtön az jutott eszembe, hogy nálatok és nálunk is azonos okból történtek dolgok...

De a férjem balesetét egyenlőre nem tudom hova rakni. :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hettuli 2009.07.17 10:18-kor.
hettuli

Huuu ISS üràlomàsokat làttunk ès fotoztunk a teraszrol illetve ugyanaz az üràlomàs kerülte meg màsfèl ora alatt a földet.Gyönyörü csillagos èg van ès nagyon jol làthato volt annak ellenère ,hogy 1 ilyen "kütyü" 2-3 emberrel a fedèlzetèn 35o km magasan szàguld.Durva nem ezek az emberek honapokig vannak fenn ......-nem semmi....-na mèg a fèlkettö körülit mèg megprobàljuk fotozni,hàtha sikerül valamit elkapni!

Bende nekem is küldhetnèl privit majd,ha idöd engedi!

Hettuli dehogyisnem van ,màr ennek is magyaràzata:Tènyleg milyen èrtèkesek vagytok egymàsnak ès ,hogy mennyire ki kell hasznàlni,megèlni minden eggyes napot,mert soha nem tudni mit hoz a holnap.....(nekem nehogy fèlreèrtsd ezt az utolso mondatomat!) :wink:
Pici làny ,hogy birja a hösèget?Pont ma esett le,hogy 1 nap külömbsèggel szültetek növèremmel! :shock:

Meli mi ujsàg ,munkahely?

Bea nyaraltok mèg?

Szintus,Tünci,Leda???

Jo èjt! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Én ma is dolgozom, remélem már nem lesz olyan dögletes meleg, mint a napokban.alig lehet kibírni még az épületben is.
elég nagy pangás van, meg egész nap pácolódom a levemben.Tegnap a hőmérő 27-28 fokot mutatott bennt.ÁÁÁ, rohadt zárt cipő kötelező, ahhoz ugye már zokni is kell, aztán bűzlünk,mint a szennyvíztelep...

Bende, remélem jól vagytok, nem jellemző, hogy nem írsz ,remélem semmi baj.

Egyelőre a többihez nem tudok érdemben hozzászólni.

Puszi nektek!

Melcsike, remélem a meló megmarad!!!!!

Hettuli, további jobbulást uradnak.

Szegény Aarnika is betegeskedik.

megint puszi

KépKépKép
tünci28

Betti:igen, ez jó hír, ma délben pedig az intézetet is fogom tudni.Ha lehet, még ma bejelentkezek konzultációra, úgyis hónapokat kell várni rá.
Igen, eszünkbe jutott a két baba a lombik kapcsán.Egyet elvett, kettőt visszaad...ez egy nagyon szép álom, de majd látjuk mit dob a gép.
Tb-támogatás:ez is kiderül ma talán.Addig nem írok véleményt.
jázmin20

Jázmin! szorítok, hogy hamar kapjatok időpontot.

A priviket ígérem megírom. Most kicsit eltűnök a színről, mert úgy érzem, hogy az irigyelt boldogság egyben szégyellnivaló is...

Ne értsetek félre nem húzom fel az orrom, nem sértődöm meg, csak azt hiszitek, én már nem érthetem meg a várakozást, meg a reménytelenséget. Erről nekem más a véleményem, mert két angyalka után is kapaszkodtam a reménybe ( fél petevezetékkel az 50%- i reménybe) hogy lesz gyerekem. A várakozás idején pedig sportoltam, a munkámnak és a páromnak éltem, hogy csökkentsem a türelmetlenségemmel járó feszültséget.
Nem szeretnék tanácsot osztani, ki mibe vesse bele magát ebben az átmeneti időszakban, de azt hiszem, senkinek a helyzete nem annyira reménytelen, hogy ne találhasson benne egy icikepicike jót, amiért élhetne.
bende

Bende:szerintem meg ne menjél sehova, mert kivel fogok a kutyámról dumálni? :roll:
Nem szégyellnivaló a boldogság, csak akiknek még nincs élő egészséges babájuk, azoknak nehezebb az opimista hozzáállás és nehezebb az egész lét.Valószínűleg, ha nekünk is lesz, mi is másképp fogjuk látni (utólag) a mostani lelkiállapotunkat.De néha kell az önsajnálat, hogy panaszkodjuk, hogy útáljunk és dühöngjünk.Bár én csak a magam nevében beszélhetek, de biztos vagyok benne, hogy mindenkinek itt vannak jó és szép dolgai az életében, amire más irígykedhet.Csak a pici babáink elvesztése elnyomja ezeket sokszor és valahogy nem vesszük észre vagy nem akarjuk észrevenni.De ez nem baj!Mindenki másképp éli meg.Ezért vagyunk itt, nemigaz?
Szóval mindenki maradjon a formás kis fenekén itt. :wink:
jázmin20

Szia Bende!

Szerintem èn meg hü követöd leszek,ami valoszinüleg jot is tesz ennek a topiknak!
Ha valami fekete akkor fekete ès kèsz,az ember meg nèha kèsz sajàt magàt is nevetsègessè tenni ,mert màsokat probàl biztatni!Aztàn pàr jo szoèrt azt kapja ,iratlanul ,hogy menjen màr a fenèbe....
A legföbb kedvencem meg mikor itt megy az àlszenteskedès jobbra-balra mintha mindenki mindenkinek jot akarna... hàttèrben meg mennek a furibbnàl furibb privik!Lassan àtmegyünk 1 Brazil szappanoperàba..Pàran màr ki vonultak ,nekem is kellett volna màr règ!Ahogy itt èszrevettem sokszor nem is igazàn akar az ember tovàbb làtni a fàjdalomtol ès ,ha valakinek jobb màr vagy optimistàbb az màr nem is ide valo!!!!Ja ès valoszinüleg az biztos nem is lehet èrzö ember,ès csak prèdikàl...

Na utànam a vizözön!
:twisted:
Vendég

"Csak a pici babáink elvesztése elnyomja ezeket sokszor és valahogy nem vesszük észre vagy nem akarjuk észrevenni"

most ezt érzem én is, pedig voltam jobban és leszek jobban.csak nem most.

"Szóval mindenki maradjon a formás kis fenekén itt"

Ezzel is egyet értek.Most nem tudok szmájlikat rakni.

puszi

KépKépKép
tünci28

Drága Hasli,

most ezt kétszer is elolvastam, hát nem értelek,komolyan, lehet nehéz a felfogásom, de szerintem pont nem erről van szó.

Nem hiszem ,hogy Te, vagy Bende hülyét csinálnál magadból, a vígasztalás miatt.Ezt hogy érted??

Senki senkit nem küldött a fenébe, mert jót akar a másiknak és biztos is ,hogy jót akarunk egymásnak.

Nem hiszem ,hogy álszenteskedünk,pont, hogy megírjuk,amit gondolunk.A privátokat sem értem, hogy mik mennek a háttérben, legalábbis én nem kapok és nem küldök..Viszont,ha Te tudsz ilyenről??????????

És azt sem mondtuk, hogy aki jobban érzi magát, az ne írjon ide, sőt éppen azt ,hogy igen, nézd csak vissza pár hsz-szel feljebb...

Szóval nem értelek, segíts megérteni a gondolatmeneted!

KépKépKép
tünci28

hűha..

netán én írtam valami rosszat??? vagy mi van? :shock:
és én sem kaptam senkitől privit. :( Lemaradtam.
Nem tudom, hogy megy ez itt "nálatok", nyilván azért nem értem, mitől ez a felháborodás. Hát, bocsesz, hogy így bepofátlankodtam a topikotokba. :oops: :oops: :oops:
Gondoltam, itt kimondhatja mindenki amit érez, anélkül, hogy más ezen megsértődne, vagy rossz néven venné.
Tényleg senkit nem akartam megbántani, ha mégis így történt, azért őszintén bocsánatot kérek!!!!!!!!!!!!!! Tényleg ne haragudjatok Bende, Hasli! távol álljon tőlem, hogy bárki lelkébe belegázoljak, és sosem utáltam senkit a boldogságáért.

Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én nagyon kevés emberrel tudok a fájdalmamról beszélni. Pl. a tegnap estém bájcsevegéssel telt, barátokkal. És egyikük sem mondta volna, hogy bármi bajom lenne, tökjól elröhögtünk mindenen, mászkáltunk a városban. A tágabb környezetem szerint az égvilágon semmi bajom, fitt vagyok és mosolygós, momentán az a legnagyobb dilemmám, hogy mit vegyek fel a madonna-partyra :lol:
De ez persze csak a felszín. Akárhol eljátszhatom ezt, ha akarom. De itt mi értelme? :roll:

Abszolút egyetértek Tüncivel és Jázminnal.. majd ha lesz élő gyerekünk végrevégre, biztos még a nem szépített hozzászólásaink is sokkal pozitívabbak lesznek.
Addig meg engem mondjuk kevéssé érdekel, hogy süt a nap,kék az ég, és van mit ennem, jó a hajam stb stb..sokszor az sem érdekelne, ha felrobbanna az egész város/ország/világ. Rengeteg negatív érzs van bennem, igen. De szakemberek szerint ez még egy ideig teljesen természetes, úgyhogy emiatt nem érzem magam zombinak.

Na mindegy, csak ömlik belőlem a sok hülyeség. abbahagyom.

és bocs, ha valami bántót írtam! nem akartam!
franka

Franka:ez teljesen normális, nem vagy zombi.Nem tudunk örülni mert fáj.Pont.
És semmi rosszat nem írtál.
Madonna parti?...ejjjj, de jó neked, hogy mész!Bírom az öreglányt! :wink:
off:(aznapra voltam kiírva)
jázmin20

Sziasztok, megjöttem.

Nagyon jó volt Hollandiában!

Majd írok és próbálok visszaoolvasni is. Most mennem kell, eszméletlen, mit hagytam itthon. No meg várnak a gyerekek.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jaj Franka!!!
Szerintem ne érezd már rosszul magad, most nincs időm írni, de majd jövök még!

Áh, senki nem ért semmit :cry: ...
hettuli

Hettuli
Ez a fórum jellegénél fogva ezt a problémát hozza, én is azért hozom ezt ide.
Az életem többi része nem annyira kapcsolódik szervesen ide.
Hogy ez sötét? Ne haragudj, de most kifejezetten az, ezzel kelek és fekszem, mert túlélés kell valahogy hogy várjak és teljenek a napok, mert elérkezett a várakozás időszaka megint.
A többinek örülök, de ez most a nagy küzdelem és a megbolondulás határán is vagyok, hogy kibírjam.

Betti
Kép
betti0412

Ha szabad ezt így mondanom véleményem szerint, pont, hogy mindenki érti a másikat..de nem is kell ,hogy mindig mindenben egyformán gondolkodjunk, sőt mi magunk sem vagyunk többnyire tisztában az érzelmeinkkel, mert azok is folyamatosan változnak.

Nem baj ez.

Viszont ez okoz állandó félreértést??

Ksanya, üdv itthon!

Franka, semmi baj, senki sem bántott meg senkit, relax!

KépKépKép
tünci28

Ugyanakkor érzéseim vannak, amik vannak és az érzéseket nem kell magyarázni.
Azt kérem csak, hogy vegyétek tudomásul és ti se magyarázzátok.
Igen, ez nem egy tiszteletreméltó állapot, néha jobb, néha rosszabb, de nem megy csettintésre.
A pozitívum februárban megvolt, az ott elveszett, most keresem a mást, a stratégiát, majd lesz, más nem „elleszek” valahogy.
Érzések vannak, amik vannak.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?