Sziasztok, beköszönök, és utána el is húzok...Sajna nem melegebb tájra (bár már mennék oda is,itt nem akaródzik nyár lenni, csak esik, esik a sok esö...), szóval csak a pincébe megyek, ahol holnappal végetér az épitkezés
!!!Juhéjj, el sem hiszem...
Már van szép szine (jó kis narancsos sárga), holnap még egy réteg,plusz javitgatások és óóriási padlótakaritás,mert pénteken letszik a szönyeget és kész.
"Már" csak berendezni kell, függöny,lámpa,bútorok,stb... de legalább nem kell festéket,glettet vagy ilyesmit látnom...
DBarbi, én is nagyon-nagyon boldog elsö szülinapot kivánok a topic elsö babájának! Isten éltesse Fannit,aki Auróra is, és én mindig meg akarom kérdezni,hogy ezt a nevet hogyan találtátok ki??? (remélem nem veszed bántásnak,de én egyedül a cirkálót ismerem ilyen néven...)
A képek csúcs szupik, nagyon élvezi a kis csaj a pancsit, és hát fog nélkül is csúszik az a torti
Panu, Lizi is nagyon jól néz ki abban a kupacban, vagány lány lesz ö is
Az ott hátul középen Te vagy?? Nem tudom eldönteni,hogy láttalak-e már képen, vagy se.Azt hiszem szita az agyam.
Zsófi, Bence tényleg nagyfiú, és aranyos a képeken. Kistesó projekthez inkább nem szólok, tudod a véleményem
.
Naptej, én még nem vettem,félek megromlik mire itt nap lesz
Komolyan még alig volt egy-két napos nap, de azért beszerzem, nehogy véletlenül ránk támadjon a nyár, és én meg felkészületlenül várjam
Zsizsa, aki szerintem azért Zita,mert csak igy tudta valaki (esetleg ö???) kicsi korában kimondani a nevét...szóval nagyon szép a virágod!
Én is várom,hogy az enyémek beinduljanak, a két futó petúnia már nagyon szépen alakul, majd ha teli lesz virággal lefényképezem, olyan jól szoktak kinézni
!
(mellesleg a páromat meg Papinak hivja az apukája, mert a Csabi-t a férjem öccse igy mondta amikor pici volt,innen volt a tippem a nevedre, de lehet tévedek...)
Na, én balra el, mindenkinek további jó napot, hetet, éjszakát,nappalt, kinek mi jár
Barbi