Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
Szivesen elmennénk a talira,de pont névnaposdira vagyunk hivatalosak. Remélem minnél többen összejöttök ! Képek feltétlen legyenek !
Láttam többen is ajtórácsot keresnek, nekünk a tv állvány köré kéne valami kerítésféle, nem tudtok valami jó ötletet ?
Most látom csak mennyi mindent el kell majd rakodnunk. A lányom kúszik,mászik, ül, áll. Nagyon ügyes és közben sárkánygyík visításokkal szórakoztatja magát, meg persze minket is. Mi is voltunk a Tisza-tónál Sarudon nyaralni és megyünk is még. Olyan jó, hogy legalább ott friss jó levegőn tudunk lenni. Más nem jut eszembe, megyek is ,mert mindjárt elalszom.
Dorki
dorki

Barbi: Igen Kép Köszi!!! KépKépKép
Pussz
An(n)ett
annann

Ann,
én kiskoromban utáltam a nevemet, és Anett akartam lenni.Kép

Dorki, sajnálom, hogy pont nem érsz rá, de majd legközelebb!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Anita,
Kaptuk a mélt, köszi!

Ann,
BOLDOG NEVENAPOSSÁGOT NEKED! Kép

Lehet, hogy mi is megyünk a talira, nem ígérem 100%, mert akkor Horányban leszünk egy hétig. De majd még megkonzultálom az Emberrel Kép

H.

Kép
hanzika

Ann:
meg voltam róla győződve, hogy Anna vagy Kép
Gondolom, ha Anettkáznak utálod, ugye?
Anettka, Anettka Kép Kép Kép
Ja és akkor boldog névnapot! Kép
És a Zsiszsa Zsuzsa? Kép
Mert a Zsúzsófi az Zsuzsa, a Klarissza, pedig Klári Kép
Na megyek vissza a tételeimhez...
klarissza

Klarissza,
Zsiszsa nem Zsuzsa, de Zsizsa sem az!KépKépKép Zsizsa az Zita, de ez egy hosszú történet.Kép Jó tanulást!

Akkor már tizenegyen mennénk talizni (meg persze a gyerkőcök)!Kép Hanzika, Ann (AnettkaKép), Vera, Anita, Gabi, Marcsi, Edit, Klarissza, Brigi, Cory, Zsizsa.Kép

Az jutott még eszembe, hogy aki autóval jön, az mindenképpen hozzon plédet, akár kettőt is, ha tud, mert azt békávéval nem olyan könnyű.

Anita,
ha megy hozzátok az álommanó, aztán továbbküldhetnéd ide is. Ma éjjel Gabi 21-00.30-ig hatszor ébredt fel. Mondjuk, mintha kint lenne a csücske a hatodik fognak, de nem mondom biztosra. Energia: ++++++++++++++++++++++Kép

Ann,
energia:+++++++++++++++++++++++++++

Szti,
sajnálom, hogy nem jön össze a tali, ha esetleg szoktatok néha Pestre feljönni, akkor egyszer szóljatok előre, és szervezünk valamit.Kép

Dorki,
mintha csak Gabiról írtál volna (aki ráadásul pont most szedi le a küszöbre kreált védőhuzatomat), nagyon ügyi Niki. Sárkányüvöltés.Kép Ha találsz kerítésfélét, az engem is érdekelne! Majd teszünk fel képeket a taliról.

Barbi,
örülök, hogy így haladtok, mindjárt készen van, és aztán jöhet a pihi!Kép Lélekben azért velünk lesztek (és ez mindenkire igaz, aki nem lesz ott a Szigeten)!Kép 6 fok!!!Kép Fejfájás hess-hess!

Gabi,
nyugodtan csábítsd el az ismerősödet!Kép Én is várom már a talitKép, csak attól félek, hogy az időjárás majd direkt jól kiszúr velünk.

Panu,
ez a fájó ego nekem is tetszik.Kép

Na, most éppen ennyire futotta, kiscsaj nagyon nyűgös lett, és dörzsölgeti a szemét is, szóval megpróbálom elaltatni, hátha...

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tényleg, ha Gabi ismerőse is jön, akkor már 12 a létszám!Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Anita: én is megkaptam a mailt, köszi!

Szívesen mennénk talizni, jó lenne megismerni benneteket.Kép Tuti biztosra sajnos nem tudom ígérni, mert a jövő héten lesz nálunk egy s más, de nagyon igyekszem úgy szervezni, hogy el tudjunk menni. Mi BKV-zunk, az jó lenne, ha valaki az autósok közül hozna helyettem plédet. Előre is köszi!

Ann: és is azt hittem, hogy Anna vagy. Anna-Hanna, lehet, hogy ezért. Mindenesetre Isten éltessen akkor!KépKépKép(Csak rajtad ne maradjon ez az AnettkaKép)

Zsizsa: szépek a petúniák! Bárcsak nekem is lenne erkélyem!

Gabi75: Dávid nem 15-én született? Vagy nálam van rosszul felírva? De mindegy, boldog 10 hósságot nektek!Kép

Szti: Ákost is Isten éltesse 10 hónaposanKép! Szép város Pécs, átutazóban többször voltam, és mindig arra gondoltam, hogy ha vidékre költöznék, akkor Pécs is szóba jöhetne.

Egyébként jól vagyunk, Barni minden nap feltörli a lakást, visít, berreg, mindent megtalál, ami veszélyes. Készülődik a 7. és a 8. foga. Kezdi átrendezni a napot, ha reggel 6 körül még vissza tudom altatni 8-ig, akkor délelőtt már nem alszik. Ez jó, mert akkor délután viszont tuti a szunya, de rossz is, mert főzés közben egy kicsit nehéz felügyelni. Valószínű, hogy ideje bevezetni a 4. étkezést, most akkor már uzsonnázunk is. Ötletem nem sok van, hogy mit, tejtermék meg glutén nélkül elég nehéz változatosat kitalálni.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hú dejó, hogy sokasodik a létszámKép.

Még majd az időpontot kéne egyeztetni és talán azt sem árt lefixálni, ha netán esne az eső akkor mitévők legyünk? Szerintem akkor is össze kéne jönni, hamár ennyire fellelkesedtünk, csak akkor a helyen változtatunk egy kicsit.De bízzunk PéterbenKép.

Kissé fáj amúgy a fejem, olyan vacak idő van, hűvös és szeles is errefelé.Robó meg mostanában olyan kis huncutul vigyorog.Még az orrát is felhúzza hozzá.Olyan kis zsiványnak néz ki így.

Ann: engem is érdekel majd az ingyé parkolóhelyKép. Majd megbeszéljük holnapKép

Barbi: jobbulást neked is!

Zsizsa: szépek a virágjaid, majd én is teszek fel párat ha van kedvetek nézegetni őket.Álommanót küldtem, igaz itt sem sokat serénykedett, talán megkéne néznem a munkaköri leírását.

Klarissza: tetszik a névelméletedKép.Én is sokat gondolkodom, kinem miért is az a neve ami..

Hanzika: dejó, hogy Ti is jöttökKép

Dorki: talán legközelebb tudunk talizni. Most bemelegítünk, utánna pedig már könnyebb lesz talit szervezni.

Cory: milyen naptejeket használtatok?Nekem most a gyógyszertárban Vichy-t ajánlotta a nő,de még szét akarok nézni, hiszen nem mindig a márka a jó. Volt már nekem is néhány arckrémem, hogy csudanagymárka és semmit nem ért....

További szép napot kívánok:

Anita
anita77

Hahó!

A kiscsaj aludt egy jót, igaz, hogy rajtam, de legalább már nem nyűgös.Kép

Gyarapszunk.Kép Akkor Hagnosz, Hanzika, Ann (azért inkább ennél a névnél maradokKép), Vera, Anita, Gabi, Marcsi, Edit, Klarissza, Brigi, Cory, Zsizsa.

Hagnosz,
az ember mindig egy kicsit többre vágyik, én most pl. egy kertre.Kép Hát, az etetés nálunk sem könnyű, olyan nehéz változatos étrendet kitalálni, már alig várom, hogy Gabi egy éves legyen, hátha akkor találok olyan ételt, ami ízlik neki. Fogacskák alul jönnek?

Anita,
mi Ambre Solaire naptejet használunk, nekünk eddig bevált, de Gabinak nem elég a 35-ös, mert annyira fehér a bőre, hogy pillanatok alatt lepirul.Kép Én a Vichyről jókat hallottam, de úgy tudom, hogy az a legdrágább (utána meg az Ambre Solaire). Álommanó munkaköri leírása engem is érdekelne.Kép Fejfájás hess!

Megyünk hintázni nemsoká, csak előbb még megpróbálok belegyürmölni a kiscsajba egy kis karfiolos-csirkecicis-krumplit.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép
Először is, aki Anettkázik, arra nagyon meg fogok sértődni és különleges kínzásoknak fogom alávetni KépKépKépKép Lehet nyugodtan Ann-nak szólítani A betűvel (hanggal) és nem E-vel Kép
Egyébként a Hannából ered az Anna és abból az Anett, úgyhogy van közük egymáshoz - és Anna is van 3 a családban (nagymamám, anyukám, unokatesóm).

Zsizsa, képzeld, én meg majdnem Zita lettem, de aztán mégsem Kép Vagy Péter, de az érthető okokból mégse lettem Kép

Ingyé parkolóhely: a rakparton ingyenes a parkolás - ennek megfelelően tömve van, de olyan még nem volt, h ne találtam volna helyet. Vigyázat, mert a rakpart nem ér fel egészen az Árpád hídig, szóval akkor a Margit hidat kell megcélozni. Aki a rakparton parkol, azzal együtt is mehetünk be Kép

Naptej: én Níveát vettem, 30asat, nagyon rendben van. Először kipróbáltam egy kis területen, nem érzékeny rá és véd rendesen. Vichy tényleg jó lehet, az egyik barátnőm kisfia az allergiamentestől kiütéses lett, a Vichyt meg bírja.

Na megyek, elkészítem a kajáját, mert ahhoz képest, hogy egy kis adag, ezer évig kell vele pepecselni... én meg a konyha... háááááát Kép

Pussz
Ann
annann

Sziaisztok lanyok!

De jo nektek hogy mentek talizni,en is akarok....
Engem is vigyetek .
Na nekem mar csak ez jar.Kép
MI meg mindig nagyon de nagyon nyugosek vagyunk,nem alszunk de napkozben sem semmmit/Lehet hogy jon az also foga is nem tudom de elegge feher az innye,vagy az is lehet hogy faj a torka mert nekem is es a paromnak is faj.kI tudja/az biztos hogy extra nyugos napjaink vannak,ejjel sokszor felsir.
Kepeket tenyleg csinaljatok sokat,olyan jo lenne egy csoport kepet csinalni magatokrol es mindenkinek az oleben a babajaval az szupi lenne vegre lathatnank minden babat es mamat egyben mostmar megyek majd irjatok meg milyen volt.remelem jo idotok lesz !!!!!!!Kép
gabi75david

SziasztoK!

Taliért írigy vagyok nagyonKépKépKépKép
Itt vannak a beígért képek, ha az internet is akarjaKép

Apa most megkapod!!!

Kép

Ugye megmondtam!

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tali nekünk még nem 100%, de igyekszünk.

Anita: idén épp avonos 30-as faktorú gyereknaptejet. Ez nálunk minden évben változik. Azért ez lett, mert ez volt a legolcsóbb spray-s naptej. 2000Ft volt a 250ml-s.

Ann: én is Péter lettem volna, ha fiúnak születek Kép

Zsoma ma elkezdett mászni Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mikor lesz a tali?? Megint nem vagyok képben Kép Asszem ez az emilcímem megszünt létezni, ki is javítom...azaz uaz az egész, csak CHELLO és nem hello Kép

Egy csütörtök rémlik, ha holnap, akkor nemjó...Kép
Dbarbi

Kijavítottam Kép

Cory: gratula Zsomának, nagyon ügyes Kép

Fanni szülinapi buliját, az 1. számút múlt 7végén tartottuk Kép Szerencsére szép idő volt Kép
A 2. számú még hátravan...azaz Gábor szüleiféle köszöntés Kép

Szóval megérkeztünk a telekre, addigra anyuék fellufizták az egészet, meg kitáblázták, hogy szülinap van Kép
Fanci megkapta az ajándékokat, Anyuéktól Fisher Price kockákat + bilit, amibe tud kapaszkodni, olyan, mint egy motor. Nagypapámtól Tomy vonatot (My first train) és Tomy fürdőpingvineket, tőlünk Simba hajót (vízben használatos szintén) és kacsát vízben golyóban Kép
A kisvonattól Fanni picit megrémült, mertugye magától mozog és nézeget jobbra-balra, véletlenül sem ért volna hozzá, csak méregette, viszont a Nagypapám és Apu és Gábor remekül eljátszottak vele Kép
Hogy kipróbáljuk a hajót, feltöltöttük a kismedencét vízzel (langyival) és végül Fannit bele is raktam. Hatalmas pancsolást rendezett, nagyon élvezte. A homokozó a másik favoritja és a kertitörpe, azt mindig megcélozza. Már hosszú gatya+body volt rajta, estefelé. . . mikor hirtelen ruhástól betepert a medencébe. Ennek puha a fala, így lenyomta és már benne is volt. Visított, mikor kiszedtem belőle. . . . éshát öltöztettük át. Szal nem fél a víztől szerencsére. . . . . sőt. . . . Kép
Vasárnap is tűrhető idő volt.
Jah az éjszaka elég gáz volt, mert Fanni nem akart elaludni, kapargatta az utazóágy hálós falát. . . stb. . . tombolt, mi meg már hullafáradtak voltunk Kép Aztán éjjel is úgy gondolta, hogy fölkel (hozzáteszem, egésznap nem aludt, annyira fel volt pörögve). . . hagytam, hadd ücsörögjön/mászkáljon az ágyban, úgysem tudok vele micsinálni, nagy nehezen visszaaludt, de azért reggel 7.00-kor ébresztőt fújt Kép
Jah, Eszterházy tortája volt, nagyon ízlett neki, egyedül ette meg a magáét.
Jaigen, kapott grillhusit, utána adtam a szájába egy darabka mozzarellát, erre kiköpte, a kezembe adta, hogy mi ez a sz@r, ezt egyem meg én Kép
Már nagyon jól jönne az a fogacska Kép

Néhány kép...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

AnnAnn: mi is Boldog Névnapot kívánunk így utólag! Kép

dbarbiék
Dbarbi

Szóval júni.25?? Kép
Dbarbi

Jövő7 péntek ugyi?? Pokrócozás király 5let Kép
Dbarbi

Dbarbi:mail mentKép.

Most csak ennyi, mert Robó kitekeredik a kezemben.....

A
anita77

Anita: megkaptam, köszi Kép

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok!

Naptej: nekem 25-ös van, a dm-ben kapható Sundance nevű. A védőnő azt mondta, bármilyen 20-as jó, itt meg olvasom, hogy általában 30-asat használtok. Kell a 30-as? Van valakinek tapasztalata erről a Sundance-ről? Lehet, hogy vettem egy sz@rt?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Tadammmmmm!!!!

Útnak indítom a topik legelső szülinapos Fannijának a tortájátKép.Igaz kicsit előbb, mert szeretném ha időben odaérneKép.

Fannika!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked.Legyél mindig ilyen gyönyörű, mosolygós, szüleid áldott jó gyermeke.Isten éltessen sokáig!!!!

Kép

Anita és Robó
anita77

Cory: gratulálok Zsoma mászáshoz. Igazi nagylegény lehet már ő is. Ugye eljöttök a talira?Nagyon szeretnéke benneteket is megismerni.Nameg Balut isKép

Zsuzsófi: igazi dolgos fiatok van,látom nagy munkában volt. Aranyos nagyon.Kép

Hagnosz:kicsit megnyugtat, hogy nem csak én prblémázok mindenenKép.

Gabi75: nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de ígérem készítünk sok sok képet és legalább úgy meg tudod őket tekinteni. Fogacska kibújásához pedig nyűgimentes napokat kívánok.

Ann: kösz az ingyen helyetKép. Mi fincsit főztél?

Zsizsa: Gabóca még szokott rajtad aludni? Olyan furcsa, hiszen Robó csak egy hónaposan aludt hason rajtunk.Igaz a karunkban sokszor szerete elaludniKépOlyankor olyan jó kicsit odabújni hozzá és hallgatni a szuszogását.

Na én is eldugolok, irány a fürdőszoba.
Robó ma annyit sikítozott hogy namég. Most ezt fedezte fel, hogy csudajó móka(nekiKép )

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

sziasztok!
Egy csésze forró mézes tea mellől írogatok Kép nem vagyok beteg csak most úúúgy megkívántam Kép
Nagyon jólesett hogy örültetek nekem. Azt hittem már rég el vagyok felejtve Kép őszintén szólva meg sem próbálom visszaolvasni a lemaradásomat (kb 2 hónapnyi) esélyem sincs a csaj mellett Kép
Most is csak egy-két mondatra kukkantottam be, holnap talán tudok jönni délután, nem lesz itthon senki, talán akkor ideférek a géphez kicsitKép

Hagnosz: mi is olyan naptejet használunk, szerintem nagyon jó. Én azért vettem ilyet mert a többi, drága cucc mind színezett (pl a Nivea zöld) Ebbe se szín, se illat...nekünk ilyen kell mert nagyon érzékeny a bőre. Amúgy az Avon-osak is jók, de asszem az is csillog/szines Kép

Tündér: talán te írtad, ha nem akkor bocsesz...szóval mi is rendkívül pici talpakon állunk. Lassan 9 hónapos, és a 16-os magától leesik a lábáról Kép

Dbarbi: nagyon szép lánykád van!!! hogy rohan az idő!!!

jah, van fogacskánk!!!!!!!!! Jobb alsó egyes. Olyan cápafog: kicsi hegyes háromszög. Még csak most furakodik ki. Kb félig van kint Kép Nagyon örülök neki!!!!

na húzok tentizni Kép

Regina
gregina

Nekünk is megvan a nyolcadik fogunkKépKépKépKép

Igaz még nem tört át, de Bocit nemigen zavarja, és ezért hálát adok IstennekKép

Egyébként ahogy olvasgatlak benneteket, mindig rá kell jönnöm, hogy szuperjó gyerekem vanKép

Este kilenctől reggel hétig, nyolcig alszik, aztán 11-13,14 óráig, és 16-18 óráig. Ezektől kicsit eltér, de általában betrartja. Mindent megeszik, jól fejlődik, stb. Nem lehet egy szavam seKépKépKépKép

A legújabb, hogy integet végreKépKépKép
De mondja közben hogy szi (ia) Olyan édesKép

Kistesó projekt:

Voltam ma dokinál, mert ugye a fogamzásgátló után egy-másfél hónapig pecsételtem, most meg több mint egy hónapja semmi. Csináltatott velem egy terhességi tesztet, de sajna negatív, mint ahogy vártam is. (azért reménykedtem) Felírt vmi gyógyszert, ami állítólag rendbeteszi a ciklusomat, remélem beválik

Drukkoljatok nekünk, légyszi!!!

Sok sok drukkot kérünkKépKépKép (De azért egy babára való elég leszKép)

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Csak egy kicsit bekukk Kép
Anita, megkaptam.
Naptej: Vichy, nagyon jó, én is használom Kép
Zsuzsófi! DRUKK!!!!!!!!!!!!!! Fiad igazi nagylegény, tetszik Kép
DBarbi! szülinapos lányod nagggggyyyonnnn-naggggyyyonnn édes, mindegyik képen, és boldog szülinapot kívánok neki! Nőjön nagyra! De előbb növesszen fogakat Kép
Hagnosz! Nem fontos a változatosság, legalábbis nem abban az értelemben, mint a nagyobb gyerekeknél, illetve a felnőtteknél.
Bocs, akinek nem írtam, de megyek szunyálni. Liza ma betegecske volt. Megcsípte a cecelégy, vmi vírus, doki látta, lehet a fog is. De délutánra megjavult és ismét a régi ezerrel pörgő lányka volt. Kép

Tiszai kirándulásunkról egy kép:
Asztaltáncoltatás Kép
Kép
panu

Hahó!

Már aludnom kéne, de muszáj volt beugranom, hogy Fanninak boldog születésnapot kívánjak! (Tessék ideképzelni virágcsokrot meg tortát is!)Kép

Panu,
asztaltáncoltatós kép.Kép

Zsófi,
drukkok mennek a kistesóhoz!Kép Ősszel mi is hozzáfogunk a projekthez, ha addigra már eszik Gabi.Kép Boci tényleg irigylésreméltóan jó babó, és tündéri a képeken!Kép

Regi,
hogy felejtettünk volna már el!Kép Talizni nem jösz? Fogacskához gratula!Kép

Anita,
Gabi úgy alszik, hogy ülve szoptatom, és bealszik a cicin, amit vagy kiejt a szájából, vagy nem hajlandó kiengedni, közben meg alszik. De én is tudok közben aludni, rutinosan körbeveszem magam párnákkal, és akkor kényelmes.Kép Sikítozás nálunk is megy.Kép

DBarbi,
Fanni csudiédi, és jó kis hurkás!Kép Jó sok ajándékot kapott! Jösz talizni?

Gabi,
nyűgösség hess-hess! Torokfájás szintén hess-hess! Vigyázzatok magatokra!

Ann,
én eddig e-vel ejtettem, de akkor most már vigyázok, még a végén megsértődsz.Kép Én Bence lettem volna, és a húgom is, végül az öcsém meg is kapta a nevet.Kép

Na, most már megyek csicsikálni.

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Hagnosz: szerintem jó a 20-as is, bár nem értek a kérdéshez. Az én bőröm nagyon nem bírja a napot, úgyhogy én már a gyerekek előtt is gyereknaptejet használtam (ezeknek jobb az illatuk, mint a simáé Kép). A spray-s meg lustaság miatt kellett. Mire 2 gyereket meg magamat bekencézném, beesteledne.

cory

cory
Budapest

Sziasztok, beköszönök, és utána el is húzok...Sajna nem melegebb tájra (bár már mennék oda is,itt nem akaródzik nyár lenni, csak esik, esik a sok esö...), szóval csak a pincébe megyek, ahol holnappal végetér az épitkezésKépKép!!!Juhéjj, el sem hiszem...
Már van szép szine (jó kis narancsos sárga), holnap még egy réteg,plusz javitgatások és óóriási padlótakaritás,mert pénteken letszik a szönyeget és kész.
"Már" csak berendezni kell, függöny,lámpa,bútorok,stb... de legalább nem kell festéket,glettet vagy ilyesmit látnom...

DBarbi, én is nagyon-nagyon boldog elsö szülinapot kivánok a topic elsö babájának! Isten éltesse Fannit,aki Auróra is, és én mindig meg akarom kérdezni,hogy ezt a nevet hogyan találtátok ki??? (remélem nem veszed bántásnak,de én egyedül a cirkálót ismerem ilyen néven...)
A képek csúcs szupik, nagyon élvezi a kis csaj a pancsit, és hát fog nélkül is csúszik az a tortiKép

Panu, Lizi is nagyon jól néz ki abban a kupacban, vagány lány lesz ö isKép Az ott hátul középen Te vagy?? Nem tudom eldönteni,hogy láttalak-e már képen, vagy se.Azt hiszem szita az agyam.

Zsófi, Bence tényleg nagyfiú, és aranyos a képeken. Kistesó projekthez inkább nem szólok, tudod a véleményemKép.

Naptej, én még nem vettem,félek megromlik mire itt nap leszKépKép Komolyan még alig volt egy-két napos nap, de azért beszerzem, nehogy véletlenül ránk támadjon a nyár, és én meg felkészületlenül várjamKép

Zsizsa, aki szerintem azért Zita,mert csak igy tudta valaki (esetleg ö???) kicsi korában kimondani a nevét...szóval nagyon szép a virágod!Kép Én is várom,hogy az enyémek beinduljanak, a két futó petúnia már nagyon szépen alakul, majd ha teli lesz virággal lefényképezem, olyan jól szoktak kinézniKép!
(mellesleg a páromat meg Papinak hivja az apukája, mert a Csabi-t a férjem öccse igy mondta amikor pici volt,innen volt a tippem a nevedre, de lehet tévedek...)

Na, én balra el, mindenkinek további jó napot, hetet, éjszakát,nappalt, kinek mi járKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

KépFanninak boldog 1. szülinapot!Kép (Én is szeretem az Eszterházy tortát!)

Naptej: megnyugodtam. Ráadásul az enyém is spray-s.

Ha rossz idő lenne 25-én, szerintem lehetne menni valami játszóház-félébe. Mi még nem voltunk, majd utánanézek egy kicsit, milyenek vannak, és merrefelé. Mit szóltok?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Fanni: Boldog szülinapot!
cory

cory
Budapest

Sziasztok Kép

Csak gyorsan, mert Hamival visszük a kocsit Jászberénybe szervizbe, a kötelező első szerviz - remélhetőleg Anitával és Robóval előtalit tartunk Kép

Fanni, sok boldog első szülinapot kívánunk neked Hamival! KépKépKép
Kép
DBarbi, nagyon édes Fanni a képeken Kép

Cory, gratula Zsomának a mászáshoz, nagyon beindult! Kép

Anita, barackos rizst evett a drágám, meg szilvát kóstolt előtte és imádja! Kép

Barbi, tök jó, hogy holnap kész a pince!!! Mit rendeztek ott be?

Na megyek, mert 10 re megyünk és rajtm még nincs ruha...
Cupp
Ann
annann

DBarbi,
A mi születésnapi köszöntésünket is add át az egyéves Fanni csajszinak.

Kép

Üdv és szülinapi puszi.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Fanni, tőlünk is boldog szülinapotKép

Zsófi

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon boldog szülinapot Fanni-babának!!!Kép

Pussz,
Tündér
tündér

SZiasztok Lányok!

Lehet, hogy én is bejelentkeznék a talira!
Nem ígérem, még kérdöjeles, de szívesen mennénk, ha nem gond!Kép

Zsizsa!
neked mail mentKép

Na még szerintem gyüvök!

Pussz
Tündér
tündér

<font color="FF00FF">Húúú Lányok, nagyon köszönjük a köszöntéseket, képeslapokat! Nagyon aranyosak vagytok Kép

Olyan furcsa, hogy 1 éves lett, egészen elérzékenyültem reggel, mikor bejöttem a szobájába. Hihetetlen...Kép

A talira megpróbálunik eljutni vhogy, majd igyexem. Lehet, hogy anyukámostul megyünk, úgy tudunk menni kocsival/cuccokkal Kép

Barbi: segáz! Nekem is cirkáló jutott eszembe (meg mindenkinek Kép), de Eros Ramazzotti kislánya is Aurora, meg még valahonnan jött...no mind1, "Hajnal"-t jelent Kép A szülés után közvetlenül bekómult állapotomban hirtelen ezt mondtam KépKépKép Mindenképp akartunk második nevet is, és ez az én döntésem lehetett Kép

Most mennem kell, jön anyós Kép

Sziasztok, szép napot!

dbarbiék</font>
Dbarbi

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert eddig odakint lófráltunk, most meg már enni kéne mindkettőnknek Kép

Fanninak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Majd később még jövök!

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Én is csak egy gyors bekukkra jöttem.

Fanni babának nagyon sok boldog szülinapot
Kép

Zsófi. Kistesóhoz mennek a drukkok. Remélem hamar összejön.

Barbi. Ügyesek vagytok, hogy meg tudtátok csinálni a pincét. Napsütést küldök, bár itt sincs sok.
Panu. Az asztaltáncoltatás nagyon jó.

Cory. Zsomának gratula a mászáshoz. Nagyon beindult ő is.

Állommanókat nagyon köszönjük. Igaz hogy korán elmentek. Köszönöm a dicséreteket Bömbike nevében. Egyébbként kibújt a 6-ik fogacslánk. Lehet, hogy ezért volt az extra nyügi. Ja meg elkezdett az ágy mellett sétálni. Ölyan ügyi.

Most rohannom kell. Már alig várom a talit.
Legyetek jók.

Brigi
bombomanyu

Egy hülye kérdés!

Tojást lehet adni egy éves kor előtt? Vagy ez is olyan mint a tej?

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Fanni babának Boldog Szülinapot!

Bombomanyu: ha nincs allergiás a családban, akkor a sárgáját már 10 hónapos kortól lehet adni, a fehérjét 1 éves kortól.

Dandy
dandy

Dandy: Akkor ezt is kihagyjuk egyenlőre mert sajna van allergia. Köszi.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Fanny babának Boldog Szülinapot kívánunk Kép Kép Kép
Szti, Ákos
beszti71

Sziasztok!

Fanni Auróra babának boldog egy évességet kívánunk a család nevében! Kép

Hanzika, Marcus és Zorro ;-)

Kép
hanzika

Hali!

Ma voltunk apukámmal az Állatkertben meg a Városligetben plédeztünk, és úgy látom, hogy ez nagyon bejön Gabinak, egyáltalán nem volt ma nyűgös.Kép Irtó jól éreztük magunkat, apu is nagyon odavolt a kiscsajért, de hát nem is csodálom.Kép Olyan édesen tudja nyújtogatni a karját, hogy fogjuk meg a kezét, meg vegyük fel, meg megszeretget minket, szóval imádnivaló!Kép Sajnálatos módon elfelejtettem vinni a fényképezőgépet.Kép Majd legközelebb. Nekünk is kibújt a hatodik fogacskánk végre!Kép Remélem, mostantól jobban alszunk majd!

Brigi,
hogy vagy, nem émelyegsz nagyon? 6. fogacskához gratula, úgy tűnik a gyerkőcök összebeszéltek, és egyszerre növesztették ki.Kép

Barbi,
nem jött be a találgatás, de majd egyszer leírom, hogy hogyan lett a Zsizsa név.Kép

Mennem kell kivenni a dedet a kádból, meg aztán apa akar játszani a neten, szóval ki vagyok túrva.Kép Talit én is alig várom!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Talis lista: DBarbi, Tündér és az eddig felsoroltak (+Gabi barátnője), bocs, most nincs időm leírni. Írjam egyáltalán?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

CSak egy gyorsra!

DBarbi!
FAnninak en is nagyon boldog szulinapot kivanunk!!!!!!Nagyon nagyon szep kislanyod van,kis hercegno.

Panu!
Liza nagyon edes a tobbi gyerekekkel.Kik azok?rokonok?Klassz helyen vannak.

Zsuzsofi1
A te fiad is gyonyoru es milyen nagyot nott!

Most masnak nem irok ne haragudjatok,de meg jovok igerem.
Azert majd a kepeket kuldjetek nekem a talirol .
Mindenkinek szep napot!
gabi75david

Sziasztok Kép

Nekünk ma nagyon nyűgös napunk volt Kép Pedig elsétáltunk a Duna Plaza-ba is, ahol a múltkor Zsoltika olyan jól érezte magát (és én is Kép). Ráadásul tombol az allergiám Kép Egyre rosszabb, írtó sokat fújom az orrom és a szemem is viszket már. Az orrspray-m meg semmit sem ér Kép

Lányok, ismeri valaki a sópipát? Azt hallottam, hogy nagyon jó allergia esetén, de egyéb betegségek (pl. nátha) is kezelhetők vele, csak hát nagyon drága (több min 10 eFt). Gyógyszertárban kapható. Már annyira szenvedek, hgoy bármit kipróbálnék, csak hát ez mégis annyira sokba kerül Kép Ha valakinek esetleg van tapasztalata, írja meg nekem! Előre is köszi Kép

És hogy teljes legyen a kép: éjszaka valami összecsípkedte a hátamat KépKépKép Tiszta piros pötty vagyok! Szerintetek a pókok csípnek? Mert csak egy pókot találtam a plafonon, szúnyog sehol... De szerenécsére a férjemet és Zsoltikát nem csípte meg semmi.

No most csak panaszkodok, ne haragudjatok! Viszont a talit már nagggyon várjuk mi is KépKépKép

Holnap utazunk Szentesre, a férjem szüleihez. Kíváncsi vagyok, Zsoltika hgoy bírja majd az utat Kép Remélem, jól, most majd késő délután indulunk, talán alszik majd egy kicsit az autóban.

Még valami: arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk a taliról egy albumot Kép A szegedi anyukák készítettek ilyesmit, innen van az 5let Kép Így nem foglalnák a topicban a helyet a képek, és gondolom sokan fotóznánk, jó sok képet lehetne feltenni egy albumba. Mit szóltok hozzá? Persze csak ha mindenkinek tetszik az ötlet.

Most már megyek, megpróbálom altatni Zsoltikát. Jó éjt mindenkinek, és nagyon kellemes hétvégét:

Gabi

pgaboka

Sziasztok Kép

Ma vittük a kocsit szervizbe, ahogy írtam és ami a lényeg: Anitával és Robóval el&#337;talit tartottunk Kép Nagggggyon gyönyör&#369; kisfiú Robó, egy tündér - él&#337;ben is, Anita meg nagyon aranyos, olyan jó volt talizni velük Kép Képek is bizti vannak - illetve vannak, de nemtom hova tettem a fényképez&#337;gépet Kép Majd megkeresem Kép

Még Gabi, neked akartam írni, homeos cuccokat próbáltál már az allergiádra? Van direkt allergiára való orrcsepp, meg szemviszketésre is van vmi, meg olvastam allergiás reakciót enyhít&#337; cuccokról (pl. ha pollenallergia). Ha gondolod leírom mélben! Egy próbát megér! Nekem eddig minden bevált, ami homeos.
A múltkor pl. apósomnak adtam vmit, mert rosszul van a kocsiban - hát nagyon szkeptikus, neki semmi se használt még... na ez bejött neki KépKépKép

Ja, Gabi, hosszú kocsiúthoz egy adalék: tudod Hami is nehezen bírja, bár már eszméletlen sokat fejl&#337;dött. Szóval az utóbbi id&#337;ben kulcsokat lógatok neki fel a hordozójára és azzal nagyon jól elfoglalja magát. A kulcs az teljesen más, mint egy játék Kép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!
Ann!
Egy kérésem lenne: leírnád nekem, hogy milyen homeós szereket használsz (adaggal és potenciával) ha nem nagy kérés. Én is sokmindent kipróbáltam már és minden bejött eddig. Ákost ált. nem is viszem orvoshoz.(Csak ha nagyon muszály). Előre is nagggggyon köszönöm. Tudod több tapasztalat......

bodai@freemail.hu

Szti
beszti71

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?