Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

NEMO
Rékus zabálnivaló ahogy mindig! Az a spenótos száj! :lol: Nagyon nőcis az új gúnyában! :)
Én eddig még jó kislánynak láttam mindig amikor taliztunk. Amúgy most nézem a vonalzót nemsokára fél éves, apám hogy megy az idő.
Olyan mintha most bújt volna ki! :roll:
Épp tegnap mondja apa hogy milyen hamar megy az idő, a hétvége is olyan gyorsan elmegy, és holnap megint kelhet hajnalban és mehet dolgozni. Én meg elgondolkoztam, hogy mire feleszmélek én is mehetek dolgozni! :roll: Na azért még egy 2,5 évet minimum itthon maradok! :lol:

Nem nézték az irigymirigyemet, azt hogy nézik, vér vagy milyen vizsgálat? :roll:

dita75

VIKI
Ahogy leírtam az üzit jött a Józsi és tényleg Józsi volt, mert nem a leveleket hozó néni hozta. :lol:

Annyira szépségeseket küldtél...... nem is tudom hogy háláljam meg! :oops: :roll: Mindenesetre köfi még 1x! Tündi vagy! És Lackónak is! :)

dita75

Bumikám!
Előre is köszönjük!

Ditus!
Használjátok egészséggel! Sajnos nem volt több kisméretű téliesített cuccunk.

Boni!
Már rég akartam kérdezni. Éjjeleitek jobbak már?

Laló megreggelizett (vajaskenyér, sonka, paradicsom), ráküldött egy kis sárgabarackot és elégedetten mosolyog. Lemegyünk még a nagy meleg előtt a játsózra.
20150601134430

Nemone: Réka még mindig gyönyörű.

Dita: Pajzsmirigyet vizsgálhatnak vérvételes hormonokból és uh-val is.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!
Te mikor mész legközelebb dokihoz?

Jók lettek a múltkori vv eredményei?

Hű, csajok itt dög meleg van, mármint kint. 11kor hazapateroltam magunkat a játszóról,ztán csak 3 után mentünk ki megint apánk elé.
20150601134430

desviki: Voltak határértéken kívüli eredményeim, de alapvetően jók voltak. Csak most, hogy átmegyek a másik kórházba, az asszisztensnő a 22-ei terh. cukorral együtt megint kér teljes vérképet. Nem hiszünk a másik kórháznak. :D De baci volt a vizeletemben és most megpróbálom úgy venni a mintát, ahogy a lányok javasolták és hátha nem lesz. Uh-ra már csak a 12. hetire megyek 28-án a dokimhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki,
Bocsi, akkor nagyon figyelmetlen vagyok... :? De én kinézem belőled, hogy ilyen szép tortát tudsz csinálni! :)
Lackó aztán jól bereggelizett! :wink:

Dita,
Bizony rohan az idő! Nekem az nagyon furcsa, hogy amióta itthon vagyunk Réka 15 cm-t nőtt, és 3,5 kg-t hízott! Persze látom a változást, de akkor is megdöbbentő! Amúgy már 62 cm, és 5660 g a kis Hercegnőm!
A pajzsmirigyet vérből tudják ellenőrizni, ahogy Vicky is írta. Érdemes ellenőríztetni, mert van akinek várandósság alatt lesz beteg a pm-je, és az árthat a babának.

Monic,
Akartam kérdezni tőled, hogy Te hogy próbálod megtanítani Danikának a délutáni alvást? Rékával bármit csinálok 30-40 percnél többet nem alszik napközben. Igaz tegnap véletleül 50 percet sikerült aludnia!

Éjszaka nem kelt fel Réka! Viszont reggelre megint megfordult, és most lecsúszott a kiságy aljába! Tegnap a játszószőnyegéről is félig lemászott valahogy, méghozzá hátrafelé.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

szasztok!

Nemoka
ne ijesztegess! :roll:
na majd legközelebb megyek a védőnőhöz kérek beutalót vv-re! :roll: most az a baj hogy szabin van és csak a hónap végén lesz megint rendelés.

Ez a Réka nagy helyzetváltoztató. :) Eddig még sosem sikerült elkapnod a pillanatot amikor csinálja???

Viki
De jó kis kaják, mehetünk Bogyóval reggelizni???
Igaz ma már megtörtént. :) Gondoltam most még nincs annyira meleg kiülök a teraszra a napernyő alá. Hát rendesen megviselt.
Úgyhogy vissza is húztam a hálóba. Itt van a legjobb idő.
Még el se mosogattam! :oops:

Nem tudom mi lesz így velem! :roll:

dita75

iszonyat meleg avn! Vigyázzatokmis magatokra!

NÉmó ZSIga is vándorol :lol:

Viki egyszer kel..most jön a foga így 2 szer is de a második az 5kor van, így egyébként is kelnék..

ZSiga kiköpi a sonkát 8) hétvégén evett rántottát sárgájából és a tecsóban lehet kapni orsi virslit ami allergénanyag m,entes, abból szokott enni, az fincsi is, meg puha .

sajtot is kiköpködi nem étem ezt a gyereket! :roll: :lol:
Vendég

Dita,
Jaj, dehogy akarlak ijesztgetni! De ha egyszer majd mész vérvételre kérd meg, hogy nézzék meg ezt is, ártani nem árt! Nekem a pm-túlműködés okozott hasonló tüneteket, ezért tippelek én erre...
Vigyázz Magadra, és inkább ne menj napra!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Viki!
A végén még nem marad véred!

Némóci!
Szép paraméterei vannak a kisasszonynak! Réka hogy alszik?
Laló mióta hason nyomja sokkal mélyebben és többet alszik.

Ditám!
Maradj a jó hüvi lakásban!
Ha Lackó nem igényelné annyira a kinti létet ki nem mozdulnánk az tuti.

Reggelire, ebédre, vacsira jöhettek.

Boni!
Puszilom a kis válogatóst. Hány foga van már?

Lackónak kibújt hétvégén az 5. Na ő nem köp ki kaját, vasárnap fasírtot kóstolt :roll: Előtte nem lehet enni, mert bármennyire is tele a hasa, meglátja, h vki eszik rögtön mondja: nyam nyam
20150601134430

Desviki: Legalább nem lesz magas a vérnyomásom, ha nem marad vérem. Lackó aranyos lehet a kajával kapcsolatban, de legalább jól eszik. Biztos vágyik az új ízekre.

Dita: A melóhelyemen nekem is jólesik a légkondi.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzskának üzenem, hogy a SOTE-n Annácska nővérke kisbabát vár:) Annyira jó! Biztos kedvet kapott a sok sikeres boldog kismamitól!:)))

Puszi mindenkinek!
Vendég

BONI
A kis válogatós! :P
Küldöm a neveltemet, ő megeszi a vasszöget is! :shock:

VIKI
A tiéd meg egy kis haspók! 8)
Ezek után meggondoljuk hogy megyünk-e ilyen körülmények közé kajálni! Lehet hogy nem maradna nekünk semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

NEMO
Oké nem felejtem el kikérni erre is a beutalót. Legközelebb a cukker miatt kell mennem vv-re. A 26. héten. Ha már annyi vérem leveszik megnézhetik belőle az irigymirigyemet is.

VICKY
Küggyé egy kis hideget!

dita75

Sziasztok,

Nemone,

érdekes dolog nálunk a délutáni alvás :lol:
Úgy szoktuk, hogy lefektetem a hálóba a nagy ágyra, megkapja a cumiját és odaheveredek mellé. Olyankor még elnézelődik, játszik a cumival és közben mindig odanéz, hogy én alszok-e.
Ezért a szemem mindig benyúnyva tartom csak egy kicsit nyitom ki, hogy lássam mit csinál. És így elnézelődik még egy darabig, van, hogy "beszél" is hozzám meg ütöget, hogy keljek fel, de aztán feladja és pillanatok alatt elalszik.
Először én is örültem, ha mex félórára elaludt ilyenkor, mostmeg már ott tartunk, hogy minimum 1 órát alszik, de volt már, hogy 2,5 órát is nyomott.
Egyenlőre mázlim van, hogy nem forog, mert így elvan az ágyon, ha forogni fog akkor irány a kiságy, úgy gondolom, hogy majd ott is odahajolok és becsukom a szemem, hogy azt higyje én is alszok. Ezt mostanában is szoktam amikor felébred éjjel és nem sír csak nézelődik.
De a leggyorsabban és a legjobban úgy alszik el délután, hogyha apukája fekszik le vele, mert ő 3 másodperc alatt horkolni kezd és azt Danika nagyon szereti. Olyankor alszik a legnagyobbat :lol: :lol: :lol:
Én pedig azt szeretném kérdezni, hogy a tejpépet Réka rögtön megszerette? Mert én ma próbáltam először adni neki, de üvöltve kiköpte. Úgyhogy egyenlőre félretettem a dolgoz.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

pajzsmirigy vérvétel nem árt szerintem. Ha már a cukor miatt úgyis csapolnak akkor egy kémcsővel több belefér. Látod, már ehhez is úgy hozzászoktál mintha mindennapos dolog lenne. :lol: 1 éve pedig még ájuldoztál a vérvételtől.

Viki mami,

nagyon ügyes Lackó, hogy ilyen szépen eszik. Nyam-nyam :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita: Küldöm... :lol:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

MONIC
akkor tényleg van valami ebben hogy a kicsik szeretik a monoton zajokat. Porszívó, hajszárító, de ha egyik sincs kéznél jól jön a horkolós apuka! :lol: :lol: :lol:

Most is ájuldozni fogok, ezt már előre tudom..... úgyhogy viszem a barátnőmet vagy anyóst a "műtétre" :lol: :lol: :lol:

VICKY
Na ez most azért durva lenne de egy olyan 20-25 fokkal különben elégedett lennék, több nem kell és kevesebb se! 8)

dita75

Sziasztok,

Jó sokáig nem voltam, nagyon hiányoztatok!!! Ha hiányoltatok, köszi, ha nem 
Bocsi, de nem olvastam vissza, képteleneség lenne.

Rólunk ,,röviden, tömören,,:
Tátrai nyaralás jól sikerült, bár nem pihentem semmit, sőt talán fáradtabban jöttem haza, és amit utána mostam , vasaltam , takaritottam, hú. De szerencsére Nándus jól bírta, sokat votl levegőn, szépen evett és aludt. Jól viselte az utazásokat és azt is, h 3 szálláshelyünk is volt, hát az átcuccolásokat már én nehezen viseltem, mondtam is, h ilyet még1szer nem csinálunk. Túrázni nem túráztunk, csak a párom és a bátyja 3 nap, addig mi anyós-apóssal sétáltunk , 1szer indultunk el egy 3 óra oda és 3óra vissza túrűára, de 40 perc után elkezdett esni az eső, majd 10 perc szakadó esőben való menetelés után visszafordultunk. Végig azon imádkoztam, h Nándus fel ne ébredjen, mert ha felébred és sír, h vegyem ki, hát akkor végig kell hallgatni majd a sírását, mert én ki nem veszem. Szerencsénk volt, csak az utolsó 5 percben ébredt fel, amikor furcsán nézte az őt toló anya hangú zöld ufót (kénytelen voltam esőkabátba burkolózni). Szóval nagyon jó fiú volt, bár nagyon hiányzott neki a játszószőnyege, és hogy hancúrozhasson-pöröghessen-foroghasson, mert bizony voltak olyan napok, amikor sokat volt a babakocsiban v a babahordozóban. Enni szépen evett, bár ugye nem tudtam mérni, de valóban az éhes gyerek bárhogy eszik, nem csak szopipárnán. Ettünk skanzenban egy farönkön, templom kert lépcsőjén (még jó h nem kéregetőnek néztek, bár kalapot nem raktunk ki ), kocsiban...., csak maci mellett a málnásban nem ettünk szóval jó volt, de tényleg legjobb itthon, nagyon jó volt hazajönni!!
A múlt hét kicsit hosszú volt, hétfőn rögtön elutazott a párom és csak csüt jött haza, hát jól elfáradtam, meg nagyon ,,egyedül ,, éreztem magam, de ez is eltelt. Nándus hétfőn kedden a melegtől volt nyűgös, szerdán a foga miatt , csüt már megszokásból.
Ja, evés! Hát a tátrában az utolsó előtti nap a csorbató partján Nándi evett 5 kanál kajcsit, ekkor beöntöttem az eégsz üveg cuccot a cumiba, felhigítottam , kiharaptam a cumit és láss csodát, megette mindet szinte, alig hagyott vmit. Szóval azóta cumiból kapja a kajcsit 2szer 1 nap. Tudom, nem helyes , pohár v kanál, de sajna a kanállal ha ízlik is neki , nagyon max 50 gr csúszik le, igy meg megeszik 180 gr tiszta kajcsit + viz a higitáshoz. Most 3szoer kap cicit vagyis tejcsit, mert szopik, amennyit kedve van, majd anya fej, és kapja cumiból . Szerintem lusta, sajnálja az időt az evésre. Anyósom szerint nem lusta, hisz annyit mozog.
Mozgás! Hát az én kisfiam, már nagyfiú!! Elkezdett kúszni-mászni!!!  többnyire 4kézláb van, de nem tud a kezeivel menni, ezért visszamegy és kúszik, de vhogy keveri a 2-t. Tök édi!!!:) persze a játszószőnyeg már csak dísznek van , mert többet van azon kívül , mint rajta, és nagyon csábítja a tv állvány és a hifihangfal. 

Hát tömören ennyi volt a 2 hét nálunk

Remélem ti jobban bírjátok a meleget mint mi és remélem mindenki jól van!!!!!!!!

Boni: te milyen tápot adsz Zsiginek estére, mert szerntem már nem elég a tejem Nándusnak és hajnalban 3-5 között mindig kelt és utána már 5-6 között végleg felkel. Jó lenne, ha aludna végig 6-7ig.

Segítenétek, h ki milyen tápit használ??? Én most próbálok belecsempészni egy kis tápit estére Nándusnak, de nem adhatok neki sokat, mert ha kiérzi, nem eszi, csak ha már szinte alszik. Nehéz eset! Most a beba ha startot adom , de csak 30ml-t, szóval nem sokat, de láttam, h van 6 hó fölötti is, de láttam, h van éjszakai is vmiből......
Köszi!!

holnap jövök, és remélem többet!
most megyünk pancsizni!!

Dituli: veletek mi van??? Miss????

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkikém!
Örülök,h visszatértél a bázisra!

Jelentem én hiányoltalak!

Örülök,h jól éreztétek magatokat! Még, ha nem is pihiztél annyit. Laló is egy időben üvegből kapta a főzit, aztán simán kanalazott később. Nem lesz ebből gubanc.

Laló a HA táp után sima BEBA tápot kapott, annak kicsivel jobb az íze a HA-snál. Most már Rossmanos tápot kap.
20150601134430

sziasztok,

visszanézegettem a képeket és bele-bele olvastam szúrópróbaszerűen az elmúlt 2 hétbe. de nem jegyzeteltem, bocsi!

Viki: köszi, szerinted táplálóbb is a sima, mint a ha start? védőnőt nem merem hívni, mert tuti azt fogja mondani, h nem baj, rakjam minél többet cicire!
Lackó gyönyörű! cuppantós nyakincára!! gratula a lépésekhez, a fogakhoz , most nem jut eszembe, h mihez is még. de a kis huncut nagyon édi a doboz tetején a polcok előtt!! hát én az ilyen mutatványoktól rettegek előre! bár tudom, h elkerülhetetlen.

Monic: gratula a fogakhoz, szupi, h nem is fájt, gratula a nagy fürdőkádhoz! Danci nagyon édi puccosan!!

Némóka: Rékababa nagyon édi! hogy csináltad meg neki a spenótot? vettem egy hippeset, de abban van tejpor és tejszín, de a múlt héten vettem fagyis spenótot, de nem tudom, h hogy készítsem el. gratula a mocorgáshoz!

Dituli: a kis szégyenlős Bogyó!! drukkolunk továbbra is!! pihenőszék szerintem is felesleges, babahordozó úgy is kell a kocsiban való szállításhoz, és abba szoktam rakni magam mellé a konyhába , amúgy meg a szőnyegen garázdálkodik! és ha puzzles polifómos szőnyeget veszel, az teljesen szigetel, még a kőre is rakhatod, rá egy kis rongy és kész. én már 2 hósan kiraktam a játszóra, talán 3,5 - 4 hósan csak hasra! és enni a babahordozóban evett 1,5 hónapig, amig szenvedtem a kanalazással, most meg az ölemben. a babakocsi nagyon szupi!

Boni: sajnálom a családi mizériát, bár nem vagyok képben teljesen, elhiszem , h kiborított a tesód hisztije, az ember nem ezt várja a testvérétől, pláne, ha még segíteni szeretnének neki. remlem azóta szent a béke! remélem Zsigi nem lett beteg, v ha mégis, azóta már kutya baja! gratula a lépésekhez!
leírnád te is, h milyen tápit adsz Zsiginek, h jól aludjon este? azóta végig alussza az éjszakát?

Zsuzska: nem semmi, h Olcsi már milyen nagy! mi még csak 7750 ek vagyunk és 68 cm, hétfőn mértem. Olcsi hány cm ehhez a súlyhoz?

szerintetek nem kicsi kicsit Nándus, én minidg ezen aggódok, most hétfőn volt 7 hós és 7750 gr és 68 cm. dec 13án született 3300 gr , 3080 al hoztuk haza és 55 cm, bár 17 naposan a kórházban 53 cm-nek mérték, amikor bementünk a vérsűrűsége miatt, szóval nem tudom. nézegettem és szerintem 6,5 kg ig szépen nőtt a súlya, de azóta vhogy nem . de nem is tudok bele több kaját tukmálni, nincs az, h sír a kajáért v ráveti magát a cicire v cumira, mint aki éhen akar halni, szóval szerntem nem éhezik!
vélemény?
a párom persze tök hülyének néz, h mit aggódok , szépen fejlődik Nándus, és tök aktív! az tény, h csajok ez a gyerek egy izomgolyó sajtkukac. pörög a tengelye körül, forog hasról -hátra és vissza, és most ugye lekezdett kúszni. ma hajnali 6kor már a fél nappalit felfedezte, míg én kivasaltam pár inget. szóval szerintem rengeteg energiája erre megy el.
csak azért aggódok, mert pl a sógornőmék gyerkőce oktben lesz 2 éves és még mindig nem jár, mindenki nyugtatta, h van ilyen és a férje egész családja 2 éves kora körül kezdett járni, most meg lecseszte őt a doki, h már 7 hósan kellett volna gyógytornára vinni a gyereket, és most meg kibulizta a sógornőm, h heti 1 alkalom helyett 2szer vihesse a gyereket tornára, mert most már be van szarva.
az is tény, h Nándus nem olyan nagy étkű, mint pl Lackó. nem tudom, párom azt mondja, h nem Nándus lesz a legnagyobb gyerkőc az oviba, de mindenkit lemozog és lebirkóz majd. olyanokat birkózik a játékaival, h nagyon.

majd este rakok fel képeket Nándusról, nagyon sokat változott, és tök sokszor CSabára hasonlít, olyan képeket tud vágni mint a párom gyerekkorában.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

csajok, az én netem nem frissit , v kihalt a topik?? itt vagyok, erre nem jön senki? mit csináltok ebben a nagy hőségben?

ja, nem is írtam,h le kellett rakni ügye az ágy alját, mert Nándus rengeteget van már 4kézláb, és már ha felültetjük, akkor percekig ül, és tök ügyesen igyekszik megtartani az egyensúlyt, olyan édi!! olyan ügyes, és tök fuura, h napról napra ügyesedik!!

na pusza, szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok!

Én vagyok Czinki csak meg akartam apa nélkül csinálni a lamellás szúnyoghálót. Szerencsére sikerült, majdnem egy órámba tellet és leizzadtam 5 liter vizet, most lezuhiztam nem csinálok semmit de így is érzem hogy már kezdek izzadni. Rühellem ezt a meleget, ezen e héten a sarokig mentem el csak, tovább nem vagyok hajlandó.

Örülök hogy jól telt a nyaralás.
Én babás kérdésekben sok tanácsot nem tudok adni, de hallgatnék Vikire, Évire meg a többi mamira hogy ne aggódj annyit és vedd lazábbra a dolgokat. Sztem teljesen normális Nándus súlya és mérete. Nem kell pont Olcsához méretezni hisz ha láttad volna Zsuzskát hogy nő létére milyen magas akkor azt hiszem nem csodálkoznál hogy Olcsa is óriásbébi lett.
Nagyon ügyi hogy már tud ücsörögni meg kúszni, gondolom most már rohamosan fog fejlődni és egymás után jönnek az új - néha nyaktörő (hisz ez is benne van a pakliban) - mutatványok! :)

Hát bizony Bogyóca még nem mutatta meg magát, egy hét múlva megyek csak legközelebb dokihoz, de sajnos a szövetséges dokihoz megyek aki olyan mintha nem akarná megmondani a nemét. De komolyan, én ilyet még nem láttam! :roll:
Ha most is szórakoznak velem akkor névnapomra anyutól kérek egy 4D-t. Ott már csak megmondja a csajszi, feltéve ha Bogyó is úgy akarja. A múltkor majdnem végig azt próbáltuk kideríteni.
Nemóka és Réka a tanúm rá hogy mindent megtett a csaj de Bogyó hajthatatlan volt. :lol:

dita75

Czinkém!
Picinkém!

Tessék má lazulni! Ez parancs! Nagyon szépen fejlődik Nándus! Tök ügyesen, korának megfelelően mozog.

A gyerekek étvágyát meg tényleg nem szabad összehasonlítani.

Az én férjem 14 éves koráig az utsó volt a tornasorban, aztán meg tök sokat nyúlt és 190 cm.

Nagyon várom a Nándi képeket!

Ditus!
Szegényem! Küldenék neked én is egy kis lehűlést,ha tudnék! Dokihoz mikor mész?
20150601134430

VIKI
Még egy hét. Pontosan jövő hét csütörtökön fél egy körül.
NEm tudom lesz-e uhu. :roll:
De a méhszájamat megnézetem, mert anyuék lejönnek pár napra balcsizni és ha lehet kicsit bemegyek én is a vízbe.

Lalóval voltatok ma is lent? Én ma felhúztam az órát 7-re hogy még a hűvösbe tudjak locsolni meg kint enni a teraszon, de az a helyzet hogy már akkor is dög meleg volt, nem tudom a picik ezt hogy viselik.

dita75

9től fél 11ig lent voltunk. Nagyon igényli. Hintázott, homokozott, csúzdázott, kiabált a többi gyereknek, labdáztak. Aztán itthon meg fürdött, mert tiszta szutyok volt :lol:

3 után megint megyünk le, apánk elé a garázshoz.

A szomszéd bácsi már fél 6kor locsolt (akkor kelt most Lackó).
20150601134430

Na hát azért fél 6kor fel nem kelek! :lol: :lol: :lol:

Apcim hazajött ebédelni, azt hitte már meglesz a gombapaprikás délre. Mondom persze majd a legnagyobb hőségben állok neki.
Majd 4 körül. Addig meg pihi van! Ma a hálófelrakáson kívül nem csináltam még semmit, csak agyontapostam egy hernyót amelyik betévedt a lakásba. Az is megerőltető volt! :lol:

dita75

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nagyüzem van, most csak Czinkicseknek írnék:

Pont így aggódtam a Dórinál én is, amikor pici volt, hogy nem eszik annyit, mint a korosztályos topicban a többi baba, kisebb is náluk, stb. Folyton tömtem volna szegényt, az eredményt és a következtében kialakult evési szokásait már írtam :cry: Még akkor megfogadtam, hogy ha lesz még valaha gyerekem, akkor SOSE fogom méricskélni, hogy mennyit eszik, még mércés pohárba se vagyok hajlandó tölteni a kajájukat, nem vagyok hajlandó milliliterezni, megszámolgatni, hogy hány kanállal evett. Ha két kanállal esik jól, akkor annyit, és ha többet ennének, akkor kapnak még, ennyi. Ha inkább szopiznának, akkor azt kapnak, slussz-passz. Eszik, amennyit eszik, baba még éhen nem halt kajával kínálgatás mellett. Nándi teljesen jó súlyban van, a babák se lehetnek egyformák. Én is csak 150 cm mély vagyok, Zsuzska (bocs, hogy mindig veled példálózunk :twisted: :twisted: :oops: ) sokkal több, a gyerekeink mér' lennének egyformák???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi!

Az új kecóban is van kondi?
Majd gyere bővebben ha lesz érkezésed.

Viki
A barátnőd mennyiért varra szopipárnát?

dita75

Évi imádom ahogy irsz, nem baj ha pedállozól velem. Üsse kő.

Czinki, Olcsa 72 cm nem nőtt olyan sokat hiszen 60 cm-rel született.

Ditus mizu veletek??, Minden ok????

Moncsi, Danci jó sokféle kaját kap bassszuskuulcss. Én még tejelem meg kap egy kis alma-barack szomoltó itókát napközben, majd pénteken jön ki a doktornéni és akkor megkérdem mi legyen a stájsz később.

Kép
pgsuska

SUSKA
Akkor én még Olcsát is kenterbe vágtam mert 62 cm voltam, de asszem ezt már írtam. Bakker lehet hogy tehetem el az 56-os cuccokat? Neeeeeeeeeeeeeee máááááááá olyan szépek vannak! :(

dita75

Ditus, nekünk sose volt 56-os rucink, apjuk aszonta nekünk nem lesz rá szükségünk, igaza lett :oops: :lol:

Kép
pgsuska

20150601134430

Sziasztok :)

Dita!

Itt az új házban nincs klíma, remélem jövőre sorra kerül már :) Kókadozunk rendesen... Hogy vagy? Bírod ezt a hőgutát?

Hát csajok, az apraja fogzik. Ezt bezzeg hajlandóak egyszerre csinálni... Eszti még csak szenved, fog nem bújt még ki, Kandúr Bandimnak van egy, de kínlódik továbbra is, úgyhogy szerintem jön a második is. Őrültek háza van nálunk, szerencsére most már alszanak. De sebaj, kitartunk, már csak 39 fogat kell kinyomnunk :twisted: :twisted: :roll: 8)

És holnap már fél évesek lesznek, olyan hihetetlen...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SUSKA
Nekünk van, venni én sem nagyon vettem, max. badykat, meg néhányat használtan. De hát azok is olyan édik. :roll:
Jó lenne azért legalább egy darabig használni őket! :?

VIKI
Thanx!

ÉVI
Basszus akkor izzadhat az aprónép rólad nem is beszélve!
Fél évesek, mintha tegnap születtek volna! :)
Fogacskákhoz gratu és kitartás! :)

dita75

áá délután írtam egy monológot, erre fiam lenyomta a trafót :twisted:

a lényeg a lényeg, hoyg Czinke ne aggódj kérlek! eszik amennyit eszik, hízik amennyit hízik! nem katalógusból rángattuk elő őket hogy táblázatokhoz hasonlítgassuk! :wink:

Csigusz sem eszik meg mindent, ebben a melegben kifejezetten utál enni, de a viribölés az megy.szóval a víz csúszik ezerrel és addig nincs gond.. jelzi majd ha éhes! csak lazán szívem!

Csigusz 9 kg körül van, mozog mint a sajtkukac, szép arányos.

Évvel értek egyet ,hogy enm kell erőltetni,mert a visszájára fordul. nálunk CSiga ha nem kell de mégis odaadtam mondjuk még 2 kanállal egyszerűen kihányta. ez kétszer volt azóta se erőltetek.mind a saját hibáinkból tanulunk.

éjszaka továbbra is felkel, szóval én nem is próbálkozok a megtöméssel, mert nem azért kel.. én kellek neki. az tény,hogy a tápi óta jobban alszik kicsit, de én már nem aggódok.barátnőm kislánya 7 éves koráig felébredt éjjel..ha ez a sorsom ám legyen :lol:

bárt együtt a nappali állandó pörgésével néha a cérnaszakadás szélén vagyok, de szerencsére hamar túllendülök :lol:

elkészült ZsigaCSiga egyik anya által készült szülinapi ajándéka

Kép Kép Kép
Vendég

Már 20 perce gépeltem folyamatosan, mindenkinek jó hosszút artam erre elszállt :evil: :evil: :evil:

Kép}
monic80

Reggelt!

Moncsi :cry:
Vendég

Sziasztok!

Évi,
Boldog félévet a gyerkőcöknek! :D :D :D
Azt mondod, hogy ne akadjon ki az ember, ha a gyerkőc nem akar enni? :roll: Tegnap Réka kb. a felét ette meg a szokásos adagjainak. Estére már nagyon ideges lettem, bár utána el is szégyeltem magam, hogy ő nem tehet róla, még nem tudja elmondani, hogy miért nem eszik.

Czinke,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, leszámítva a kis esőt!
Fagyis spenótot vettem, Iglo-s pasztillákat, megpároltam picit utána meg összeturmixoltam. Igaz picit hígabb lett, de ette Réka.

Boni,
Nagyon ügyes vagy! Szuper babát csináltál Zsiginek, biztos nagyon fogja szeretni!
Mit jelent a 4. vonalzód? Mire kell 2 hónapot, és 23 napot várni?

Monic,
A pépet az elején Réka sem akarta enni, de szerintem akkor még inkább a kanállal volt baja. Felhigítottam, és üvegből adtam egy darabig, de sokszor már eleve összekeverem a gyümivel, így nem érzi az enyhén kesernyés ízét a pépnek.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
Boldog 5. hónapot tegnapra! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Évi,
sok boldog féléves szülinapot a gyerkőcöknek!!!

Nemoka,
nem lehet, hogy csak a meleg miatt nem eszik Réka???

Én tegnap a kutyuson aggódtam, hogy ugye neki még négyszer kellene ennie, de csak kétszer hajlandó. Reggel és este. Az állatorvos meg közölte, hogy mit várok tőle ilyen melegben :oops: Végül is igaza van, inni iszik, az a lényeg.

Boni,
te hogy tudsz ilyen klassz dolgokat csinálni :shock: , és hogy van hozzá türelmed???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Boni!

Nagyon klassz ez a baba! Írtam már, hogy állatira irigylem a kreativitásodat és a kézügyességedet?
Esti megtömés: detto... Az én kincsfiam se azért ébred,mert éhes. Volt olyan, hogy szopizott egy orbitális mennyiséget, utána benyakalt egy jó adag Sinlacot, majd leöblítette még egy kis tejcsivel. Úgy bezabált, hogy a szemét nem tudta forgatni, és még éjfél se volt, de már kelt is... Vagy épp ellenkezőleg, az esti szopiba bealudt másfél perc után, készültem is, hogy hamar meg fog éhezni, de aludt reggelig.

Némóci!

Nem mondom, hogy ne akadj ki, mert egy idő után ez már szerintem kivitelezhetetlen... Inkább csak minél kevésbé bosszankodj rajta. Nekem se sikerül mindig, de próbálok tanulni saját hibáimból. Velük majd lehet mást rontok el...

Monic!

Sajnálom :evil: Ez jó nagy méreg :evil: Boldog 5 hót Dancinak :)

Megyek, mert úszik a konyha, csöpög a turmix, a mosogató tele, a konyha olyan, mint ahova a bomba becsapott :roll: Kölkecek alszanak, Dóri strandol az apjával :) Na lépek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Boldog hófordulókat az ünneplő babáknak! :)

Én kb. 3 órát aludtam az éjjel. Feltámadt a szél és kb. hajnali 3-ig azt hallgattam hogy borogat mindent fel. Volt csörömpölés, puffanás stb.
Azzal szórakoztam hogy próbáltam kitalálni hogy na most mit dönthetett fel, mi törhetett el. Reggel meg fél 7kor már csörgött az óra mert ma mindenképpen fel kellett mennem a városba és természetesen nem a legnagyobb melegre terveztem ezt az utat.
Most érkezetem haza, szerencsére megúsztam ájulás nélkül, igaz betáraztam egy fél literes kólát és minden alkalommal kortyoltam belőle amikor már kezdtem érezni hogy vmi nem az igazi.

Amúgy még mindig emberundorom van, nem is bánom hogy itthon vagyok szobafogságon. Egyszerűen egy boltba is már rühellek bemenni mert annyira figyelmetlenek és bunkók az emberek.

BONI
Én is nagyon irigy-mirigy vagyok. Tesókám volt ilyen a legidősebb.
Egyszerűen amibe belefogott arannyá vált. Anya mindig dagadt a büszkeségtől mert az összes iskolában osztályelső volt, és mindenhol agyon dícsérgették. Egyszer megkérdezték hogy mi a titka hogy ilyen gyereket szült, erre anyám nemes egyszerűséggel benyögte hogy a másik kettő nem ilyen. KÖSZIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
:twisted: Jó végülis igazat mondott mert nem voltam kitűnő tanuó, a kézügyességem meg egyenlő a 0-val! :( Másik tesóm detto.

dita75

én se tudtam hogy ilyen jól fog sikerülni :lol:

Ditus pihengess!

Évi jó pucevát!
Vendég

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Úgy eltelt ez a fél év... Ha nem bánjátok teszek ilyen volt, ilyen lett képeket :) Az elsőn Eszti van velem, a másodikon Ádám.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: Eszméletlenül aranyosak a picik. Ádin ez a gyatyó :shock: Nagyon vagesz. Persze Eszti hurkáiért is oda vagyok. Dorci királylány? Hogy van el a tesókkal?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Köszönjük szépen :) Dórinak most egy kicsit nehezebb a tesókkal, mint eleinte volt, pedig én azt hittem, hogy egyre jobb lesz majd. Most féltékenyebb, mint mikor hazahoztuk őket a kórházból :roll: Egyébként jól elszórakoztatja őket.
Meg vannak extra ötletei is. Múltor az Eszti homlokát vagy 4 helyen megcsípte egy szemét szúnyog (valahogy túlélte ka kis dög a szúnyog-holokausztot, amit rendeztem) 4 helyes kis pukli lett a kis homlokán. Mire visszaértem pisilésből a Dóri mindegyikre ragasztott egy darab celluxot, mondván, hogy az ragtapasz, és ettől majd meggyógyul az Eszti homloka. Alig bírtam megszólalni a röhögéstől. Meg vot még egy-két ilyen húzása, olyan aranyos ilyenkor :)

Te hogy vagy? Bírod ezt a katlant?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Kerékbilincset a gyerekeidre mert jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira de annyira........... hogy ennél már csak Bogyó lehetne annyirább! :wink: :lol:

dita75

Évi: Dorci aranyos, Eszti se lehetett semmi a celluxdarabokkal. A féltékenység meg majd elmúlik reméljük. Jól vagyok, sokat járok pisilni, de a hányingerem már csökken. Egyébként az irodában van légkondi, úgyhogy itthon jobban szenvedek.
vicky79
Budapest III. kerület

Móóóóóórning lusta banda! :)

Dita 2.30 kor kel, film + néz filmet 4.30-ig, utána kertet locsol, reggelizik, ágyneműket húz, mosómasa már megy. :lol: 8)
Apa most indul dodozóba és állítja hogy még a pap se szart de én már függök! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A két nap alatt nem aludtam összesen 8 órát.
Lejár a mosómasa indulok tescoba ventillátort venni. :)

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?