2009.07.14 18:39
Szerző: czinkeb.
Sziasztok,
Jó sokáig nem voltam, nagyon hiányoztatok!!! Ha hiányoltatok, köszi, ha nem
Bocsi, de nem olvastam vissza, képteleneség lenne.
Rólunk ,,röviden, tömören,,:
Tátrai nyaralás jól sikerült, bár nem pihentem semmit, sőt talán fáradtabban jöttem haza, és amit utána mostam , vasaltam , takaritottam, hú. De szerencsére Nándus jól bírta, sokat votl levegőn, szépen evett és aludt. Jól viselte az utazásokat és azt is, h 3 szálláshelyünk is volt, hát az átcuccolásokat már én nehezen viseltem, mondtam is, h ilyet még1szer nem csinálunk. Túrázni nem túráztunk, csak a párom és a bátyja 3 nap, addig mi anyós-apóssal sétáltunk , 1szer indultunk el egy 3 óra oda és 3óra vissza túrűára, de 40 perc után elkezdett esni az eső, majd 10 perc szakadó esőben való menetelés után visszafordultunk. Végig azon imádkoztam, h Nándus fel ne ébredjen, mert ha felébred és sír, h vegyem ki, hát akkor végig kell hallgatni majd a sírását, mert én ki nem veszem. Szerencsénk volt, csak az utolsó 5 percben ébredt fel, amikor furcsán nézte az őt toló anya hangú zöld ufót (kénytelen voltam esőkabátba burkolózni). Szóval nagyon jó fiú volt, bár nagyon hiányzott neki a játszószőnyege, és hogy hancúrozhasson-pöröghessen-foroghasson, mert bizony voltak olyan napok, amikor sokat volt a babakocsiban v a babahordozóban. Enni szépen evett, bár ugye nem tudtam mérni, de valóban az éhes gyerek bárhogy eszik, nem csak szopipárnán. Ettünk skanzenban egy farönkön, templom kert lépcsőjén (még jó h nem kéregetőnek néztek, bár kalapot nem raktunk ki ), kocsiban...., csak maci mellett a málnásban nem ettünk szóval jó volt, de tényleg legjobb itthon, nagyon jó volt hazajönni!!
A múlt hét kicsit hosszú volt, hétfőn rögtön elutazott a párom és csak csüt jött haza, hát jól elfáradtam, meg nagyon ,,egyedül ,, éreztem magam, de ez is eltelt. Nándus hétfőn kedden a melegtől volt nyűgös, szerdán a foga miatt , csüt már megszokásból.
Ja, evés! Hát a tátrában az utolsó előtti nap a csorbató partján Nándi evett 5 kanál kajcsit, ekkor beöntöttem az eégsz üveg cuccot a cumiba, felhigítottam , kiharaptam a cumit és láss csodát, megette mindet szinte, alig hagyott vmit. Szóval azóta cumiból kapja a kajcsit 2szer 1 nap. Tudom, nem helyes , pohár v kanál, de sajna a kanállal ha ízlik is neki , nagyon max 50 gr csúszik le, igy meg megeszik 180 gr tiszta kajcsit + viz a higitáshoz. Most 3szoer kap cicit vagyis tejcsit, mert szopik, amennyit kedve van, majd anya fej, és kapja cumiból . Szerintem lusta, sajnálja az időt az evésre. Anyósom szerint nem lusta, hisz annyit mozog.
Mozgás! Hát az én kisfiam, már nagyfiú!! Elkezdett kúszni-mászni!!! többnyire 4kézláb van, de nem tud a kezeivel menni, ezért visszamegy és kúszik, de vhogy keveri a 2-t. Tök édi!!!:) persze a játszószőnyeg már csak dísznek van , mert többet van azon kívül , mint rajta, és nagyon csábítja a tv állvány és a hifihangfal.
Hát tömören ennyi volt a 2 hét nálunk
Remélem ti jobban bírjátok a meleget mint mi és remélem mindenki jól van!!!!!!!!
Boni: te milyen tápot adsz Zsiginek estére, mert szerntem már nem elég a tejem Nándusnak és hajnalban 3-5 között mindig kelt és utána már 5-6 között végleg felkel. Jó lenne, ha aludna végig 6-7ig.
Segítenétek, h ki milyen tápit használ??? Én most próbálok belecsempészni egy kis tápit estére Nándusnak, de nem adhatok neki sokat, mert ha kiérzi, nem eszi, csak ha már szinte alszik. Nehéz eset! Most a beba ha startot adom , de csak 30ml-t, szóval nem sokat, de láttam, h van 6 hó fölötti is, de láttam, h van éjszakai is vmiből......
Köszi!!
holnap jövök, és remélem többet!
most megyünk pancsizni!!
Dituli: veletek mi van??? Miss????
APA ÉS ANYA SZERELME
KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK