Szép estét!
Szia, Soalone!
Jó mulatást itt nálunk!
A problémádhoz nem tudok szólni, talán csak annyit, hogy az előző ciklusom nekem is 45 napos lett, és x tesztet csináltam, mind negatív lett, várható mensi ideje után is csináltam, semmi, aztán végül megjött szépen, rendje és módja szerint, csak kicsit később.
Valamicske haloványka csíkocska is volt, de a jó ég tudja, hogy az szellemcsík vagy valódi, csak nem maradt velünk.
Szóval én akkor megfogadtam, hogy hiszek a teszteknek, főleg Esthajnalcsillagénak, ugyebár, mert tőle származnak.
Az tutit mutat.
Ja, nem kapok százalékot Ehcs teszteladásai után, nem azért van a nyelvem tövig.........
Esthajnalcsillagvirágszálka!
Te mindig az ellenkezőjét írod annak, mint gondolsz?!
Az jó, mert akkor ingyen osztogatod a teszteket, ugye?!
De most már izgat, hogy tényleg szőrös a szíved?!
Én meg minden ajándék teszt után küldök neked egy gyantacsíkot!
Lujzi, ez a hónap valamiért ilyen.......de a következő attól még lehet normális. Valami bezavarhatott, nagyon könnyen előfordul, akár idegesség, fáradtság.......de azért az a vizsgálat tényleg jól fog jönni jövő héten. Szépen elmondasz mindent a dokinak, és ő megmondja a frankót.
Akella! Szorítok nagyon neked, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen! És miért ne lenne?!
És legalább láthatod a kis édességeteket! Ő majd megnyugtat!
Bridget, ne várd Bettyt, mert ha elhint egy-két viccet a repülőn, nem biztos, hogy nem dobják ki félúton.....
Erről jut eszembe az egyik filmben, vígjáték volt, repülőszerencsétlenségről szóló filmet vetítettek az utasoknak......Talán az Airplane-ben.......
Anyci! El ne merj menni! Apcid szégyellje az arcát!
Az enyém is szokott ilyen lenni, olyankor beolvasok és bevágom a durcit, és ráolvasok a fejére, hogy miatta nem jött még össze!
De tényleg ki szoktam bukni, ha pont olyankor nem érik rá, mikor "kéne".
Melisch, nem anyut előzték, hanem szemben jött egy fehér vele, előzött, de ő még befért, aztán miután ő bement a sávjába, rögtön ott volt mögötte egy fekete, aki anyunak nekiment.
Na, így remélem, érthetőbb voltam. Bocs.....de annyira dühít, hogy szét tudnám szedni a mocskot, ezért nem lehettem világos.
Meg szemerkélt az eső, az út nyálkás volt, ezért lassabban ment.
Csak a másik nem, aztán az meg javában vezetget, még a jogsiját sem vették el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap feltesztem a majdnem egyforma csíkos lh-mat, délután lepippentettem egyet, és lefotóztam. Holnap is pipilek, meglátjuk.
De a jobb oldalam nem szokott cserben hagyni, így talán sikerül a kísérletem, hogy a pozitív lh után mennyivel van tüszőrepedés, mert úúúúúúúúúúúgy szokott fájni, hogy menni alig bírok, úgy negyed órán át.
Na, ez megint nem volt valami érthető, mi?!
Talán az egy órán át történő medenkei áztatásnál kiszívta a víz a hajszínemet is......és szőke lettem. Juj, bocs a szőkéktől.
Amilyen "mákos" vagyok, mind azok vagytok......
Hmmmmmmm............nem mind, akkor lesz, aki nem rág be rám!
Bakker, fél órája írom ezt a levelet kb., elhúzok a sunyiba.
Sziasztok, jó éjt!