Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is így gondolom, annyiszor vigyáztam hasztalanul de manapság már nem. Azt meg írtam, hogy mindent beleadtunk :lol: :lol: Remélem a napokban nektek is kedvetek lesz, amint írtad, meg a vonalzód is mutatja nektek is termékeny napok vannak :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Melisch
Lattam a fertin a birkozos napok szamat 8) hat nem vgytok semmik az ma tuti en a felevel is megelegednek :roll:

Majd miutan nem jon meg es ott a ozi teszt akkor lehet vigyazni addig en sem szeretnek bar konnyu azt mondani :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép estét!

Szia, Soalone!
Jó mulatást itt nálunk!
A problémádhoz nem tudok szólni, talán csak annyit, hogy az előző ciklusom nekem is 45 napos lett, és x tesztet csináltam, mind negatív lett, várható mensi ideje után is csináltam, semmi, aztán végül megjött szépen, rendje és módja szerint, csak kicsit később.
Valamicske haloványka csíkocska is volt, de a jó ég tudja, hogy az szellemcsík vagy valódi, csak nem maradt velünk.
Szóval én akkor megfogadtam, hogy hiszek a teszteknek, főleg Esthajnalcsillagénak, ugyebár, mert tőle származnak.
Az tutit mutat.
Ja, nem kapok százalékot Ehcs teszteladásai után, nem azért van a nyelvem tövig......... :lol:

Esthajnalcsillagvirágszálka!
Te mindig az ellenkezőjét írod annak, mint gondolsz?!
:roll:
Az jó, mert akkor ingyen osztogatod a teszteket, ugye?! :lol:
De most már izgat, hogy tényleg szőrös a szíved?! :roll:
Én meg minden ajándék teszt után küldök neked egy gyantacsíkot!
:lol:
Lujzi, ez a hónap valamiért ilyen.......de a következő attól még lehet normális. Valami bezavarhatott, nagyon könnyen előfordul, akár idegesség, fáradtság.......de azért az a vizsgálat tényleg jól fog jönni jövő héten. Szépen elmondasz mindent a dokinak, és ő megmondja a frankót.

Akella! Szorítok nagyon neked, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen! És miért ne lenne?!
És legalább láthatod a kis édességeteket! Ő majd megnyugtat!

Bridget, ne várd Bettyt, mert ha elhint egy-két viccet a repülőn, nem biztos, hogy nem dobják ki félúton.....
Erről jut eszembe az egyik filmben, vígjáték volt, repülőszerencsétlenségről szóló filmet vetítettek az utasoknak......Talán az Airplane-ben.......

Anyci! El ne merj menni! Apcid szégyellje az arcát!
Az enyém is szokott ilyen lenni, olyankor beolvasok és bevágom a durcit, és ráolvasok a fejére, hogy miatta nem jött még össze! :oops: :twisted: De tényleg ki szoktam bukni, ha pont olyankor nem érik rá, mikor "kéne".

Melisch, nem anyut előzték, hanem szemben jött egy fehér vele, előzött, de ő még befért, aztán miután ő bement a sávjába, rögtön ott volt mögötte egy fekete, aki anyunak nekiment.
Na, így remélem, érthetőbb voltam. Bocs.....de annyira dühít, hogy szét tudnám szedni a mocskot, ezért nem lehettem világos.
Meg szemerkélt az eső, az út nyálkás volt, ezért lassabban ment.
Csak a másik nem, aztán az meg javában vezetget, még a jogsiját sem vették el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry:
Holnap feltesztem a majdnem egyforma csíkos lh-mat, délután lepippentettem egyet, és lefotóztam. Holnap is pipilek, meglátjuk.
De a jobb oldalam nem szokott cserben hagyni, így talán sikerül a kísérletem, hogy a pozitív lh után mennyivel van tüszőrepedés, mert úúúúúúúúúúúgy szokott fájni, hogy menni alig bírok, úgy negyed órán át. :shock: Na, ez megint nem volt valami érthető, mi?! :roll:
Talán az egy órán át történő medenkei áztatásnál kiszívta a víz a hajszínemet is......és szőke lettem. Juj, bocs a szőkéktől.
Amilyen "mákos" vagyok, mind azok vagytok......
Hmmmmmmm............nem mind, akkor lesz, aki nem rág be rám!
Bakker, fél órája írom ezt a levelet kb., elhúzok a sunyiba.
Sziasztok, jó éjt!
zsuzska30

Mennyit írtatok??!!!! :shock:
Vendég

Mi sem szoktunk ilyen aktívak lenni :oops: :lol: ez azután kezdődött amikor időpontot kértem tőle komoly beszélgetésre :lol: :lol: :lol: pedig nem a teljesítményével van bajom :cry: na de piri megjöttéével ismét megemlítem neki az új spermaképet még pénzt is adok neki rá ne legyen ismét kifogása 8)

Kép
Kép
melisch

Még itt vagyok, a férfiállat bealudt, de aludjon is, mert pénteken nem alhat! :twisted: :wink:
Javítjuk a statisztikát, mi sem szoktunk ennyit egymásba gabalyodni máskor, mint mostanság. :oops: Velem van valami bibi........vagy nem bibi. Már elvonási tüneteim vannak, mert már 2 napja nem! :oops:

Bridget, akkor nekünk kb. egyszerre lesz az ovunk!
Mondhatnám, hogy majd gondolok rád action közben, hogy "Hajrá Bridg!", de mégiscsak furán venné ki magát a dolog........ :lol:
zsuzska30

Zsu én is így gondoltam csak azt nem tudtam, hogy 2. autó is volt. Én ha tehetem mindig nézem nem jön egy hátul még okos Na de nem akarok régi sebekbe turkálni

Kép
Kép
melisch

Bridget, mit csinálsz tulajdonképpen NY-ban, ha nem titok?
Vagy a férjeddel tartasz oda, ahova épp mennie kell?
Ő mivel foglalkozik, hogy csak úgy ide-oda röpködtök?!
Jó is lehet a nyelvtanulás, utazás miatt, de igazi otthonotok akkor nincs, nem?! Vagy igen? Vagy nem? Vagy ........ :roll:
zsuzska30

Hát, igen. Pedig ugye nap mint nap látunk az utakon ilyen dupla előzéseket magunk előtt is akár.
Eddig sem mertem vezetni, pedig már 4 éve van jogsim, de most.......viszont anyu vezet! Hihetetlen, mennyire erős ez a nőszemély!
zsuzska30

A férgyem elmegy aug. 10-16-ig Romániába. Itthagyja egyszem asszonyát!
Ha akkor lesz pé-m, mit csinálok, leveszem a mintát előre?! :roll:
zsuzska30

Na, már megint én vagyok minden hozzászólás.
Ennek két oka lehet:
1. Tudok gépírni, így gyorsabban írok.
2. Itthagytatoooooooook!
:cry:
zsuzska30

Szia Soalone!Üdv itt köztünk!

Na csajok nekikezdek a visszaolvasásnak....majdnem 3 teljes oldal.... :shock:
Vendég

Zsuzska
Itt vagyooooook!!!! :lol:
Vendég

Akkor el is megyek én is, hátha utolérem még a férjuramat a tollasbál felé menet, báááááár nem nagyon vagyok álmos.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Szegény Akella hogy izgulhat, szinte érzem, mert én is olyan parás vagyok......remélem, jól alszik-alszol, mégsem lehet karikás szemekkel megnézni a Csöppet, mit szól?! :wink:

Jó éjt!
zsuzska30

én vagyok
hova megy a férjed pontosabban ha nem titok?????

Kép
Kép
melisch

Ja, bakker, hangosabban, mert nem hallottam!
Ja, lehalkítottam a gépet, talán azé'! :lol:
zsuzska30

De titok! :twisted:
zsuzska30

Neeeeeeeem, iskolásokat visz táborozni erre-arra. :roll:
(Szentdemeter és környéke)
zsuzska30

Milyen!
Akkor mit csináltál abban a 19 percben, amíg rájöttél, hogy
mennyit írtunk, addig, amíg úgy döntöttél, elkezdesz visszaolvasni?!
8)
Na, jó! El bírom képzelni, mi minden fér bele 19 percbe! 8) :wink:
zsuzska30

az nem tom hol van :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Zsuzska

Te perverz.... :D a férjecskémnek főztem kávét,mert ment dolgozni (nyelvnyújtós szmájli)

Szia Melisch!
Vendég

milyen mizus???? szia

Kép
Kép
melisch

Rossz az, aki rosszra gondol!
Mosom kezeimet!
Te mire gondoltál, mert én a pótvacsira, fürdésre..........
Csak nem a ..........á, ki sem merem mondani, pláne nem leírni, te kis huncut! :lol:
zsuzska30

Melisch

Nemrég jöttem a melóból haza,szétolvadtam ma 36 fok volt...felétek??
Vendég

Zsuzska

Hát írni nem is szeretek róla.... :lol:
Roooossz??? egy frászt!!Az első vagy a második legjobb dolog a világon!!! :o
Vendég

Ó, te szegény, ilyen sokáig dolgoztál? :?
És így frissében váltjátok egymást apával? :(
Szegénykék........ :(
zsuzska30

Mi az első, ha ez a második? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
zsuzska30

Visszatérve a virtuális barátnőkre........
Férjemnek csak ennyi a reakciója:
"Nna, köszönj el szépen a barátnőidtől, aztán mehet a film!"

Ebből gondolom, hogy nem bánja! :lol:
Egyébként tényleg nem bánja, legalább addig sem kő velem kamatyolni. :lol:
zsuzska30

Fél 9-kor értem haza,nem vészes!

Hát az első a kisfiam születése volt :oops:
Most 3 napig éjszakás,úgyhogy nem olyan rossz!
Vendég

itt is rohadt meleg van. De én bírom imádom a meleget az irodába ma déltájt pl. kértem kapcsolják ki a légkondit mert libabőrös lettem, fáztam :oops:

Na az enyém férjem kis huncut ellopta kicsit az egerem, ne tudjak írni :lol: :lol:

Én is 8 körül értem haza a munkából :cry:

Kép
Kép
melisch

Jajajaja!
Valóban, azért nyilván egy baba überel mindent!
Na, most tényleg elálmosodtam, és megint kicsit szédülök. Már egyértelmű, hogy a géptől van, mert tök elvoltam egész nap szédülés nélkül.
Ne haragudj, neked is jobb, ha kikapcs és szpatty, ha ilyen sokáig dolgoztál.
Újfent nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Szia!

:wink:
zsuzska30

Á, Melisch is itt vagy még, akkor neked is jó éjt és szia!
Beszélgessetek csak, akkor legalább nincs lelkifurdancom.
Pá! :wink:
zsuzska30

Jóéjt Neked-én még maradok,mert a honlapomat kéne csinálni és át kell küldjem az adatokat a férjemnek,mit és hogyan szeretnék.

melisch

Én asszem öregszem,mert ez a rohadt meleget már nem bírtam! :D
Vendég

Na én is megyek készülők aludni

Jó éjt!!!! milyem jó munkát

Kép
Kép
melisch

jó éjt Neked is!
Vendég

Zsuzska
Mondassz valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most en is jot rotyogtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: En is pippentettem egy tesztet tegnap hat alakul de szerintme holnap lesz csucspozi 8)
[quote]M írta:ondhatnám, hogy majd gondolok rád action közben, hogy "Hajrá Bridg!", de mégiscsak furán venné ki magát a dolog
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hat igen valszinu egyutt ovulalunk :wink: ennyi erovel babasodhatnank egyszerre is :)
kis info:Apacska egyenlore meg nem a ferjem :roll: de egyutt elunk mar 2eve es tarsak vgyunk 2es fel eve :) A munkahelye tette at mondvan japoban nincs melo itt meg van dogivel :? Mivel o Real Estate-tel foglalkozik ami foldeket vesz elad,irodaepuleteket ilyesmi szal komoly lovek :roll: A cegnek vilagvarosokban van iroda azaz van londonban,tokyo,NY,L.A.,San Francisco meg nem is tom en hol nem sok de van egy par :idea: Most meg hogy itt a nagy vilagvalsag az elmerek akik felvettek a sok kolcsont itt amcsiban es nem tudjak fizetni az mind adja el amit epp tud kapni erte :? szal a vilagvalsag nekik jooo mert occsoert megveszik a dolgokat igy most uj agat akarnak bevezetni es hazakat is vennenek nem csak nagy dolgokat :roll: Es hat ezert vgyunk itt jah es a parommal japoban ismerkedtem meg o nem Magyar felig Japan felig Angol 8) En meg meg 9eve kerultem ki japoba egy munka soran ahol megismerkedtem az exemmel aki a volegenyem lett :roll: en meg 2007ben jol elhagytam mert mar akkor sem jott a baba es o nem volt hajlando orvoshoz menni :roll: epp hazacuccolni keszultem amikor elkezdtem talalkozgatni apacskaval....es megint itt azaz ottragadtam :roll: Suliba jartam japant tanulni meg ilyesmi...nem dolgozom itt sem es ott sem dolgoztam az utobbi idoben :roll:

En kifejezetten nem szeretek utazni es ngyon jol elvoltam ott japoban azert a 9ev alatt masodik otthonomma alakult ki es nem szivesen hagytam ott.Nekem M.orszagon van lakasom azaz azert van otthonom ha megyek haza oda megyek :lol: de igen apacskanak nincs sajna ez kulfoldon nem ugy megy mint otthon itt inkabb berelnek az emberek lakast :? es apacska ha jol emlekszem ausztraliaban telepedne le :? na az se szivem vagya pl :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!
Bridget: bocsi, félreolvastalak apácskával meg a virtuális bnőkkel kapcsolatban.

Jányok, pirinek se híre se hamva ma reggelre :(
Mindegy, ma megyek diabetológushoz és kiderül, hogy kell-e plusz gyógyszer (bár szerintem igen).

Szép napot!
Vendég

Reggelt!

Zsuzska, légyszí ne szivass mán, me megharaplak gépen át. :twisted: Különbenis, nem csípom a gyantát és az epilátort, küldj inkább beretvát. 8)
Ja, és nagyon elszemtelenedtél fruzskaZsuzska :twisted: :lol:

Lányok, köszi anyósdrukkokat, úgy tűnik, megkapta őket, minden klappolt a műtét során, bár nagyon megviselte, de jól van. Méh és petefészek eltávolítása volt szegénynek.

Bridget, hát akkor elég érdekes és változatos a munkája a párocskádnak. Te pedig igazi régivágású hölgy vagy, hogy nem vállalsz munkát. Jól teszed :wink: :lol:

Melisch, nem baj, ha te nem hiszel a csodákban, én hiszek helyetted is, és majd elválik. :)

Csibuc, drukkolok neked mára!

Több most nem jut a csöpp eszembe, de drukk mindenkinek mindenféléhez, és puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csibuc
Te kis korankelooo :lol: tudom azert is irtam...de orulj neki,hogy apacskad orul a bnetezesnek :wink: ugy sokkal jobb,mint amikor nem orulnek neki :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Csak gyorsan reagálok.
Ez úgy fog menni, ha gyorsan olvassátok, amit írtam. :roll:
Dög meleg van, de fúj a szél, szerencsére.
Most nemtom mi van, mert az előbb olyan nyákom volt(bocs), hogy fel is akaszthattam volna rá magam, elbírt volna. :roll: :oops:
De csütörtök van!
Talán a doki tudja, hogy mit beszél, ugye?! :roll: Ha pénteket mondott, akkor nem csütörtököt. :roll:
Remélem, nem lesz késő, de meg kell, hogy érezzem, muszáj!!!!!!
Bocs, csak meglepődtem, tanácstalanná váltam. Nem akarom azt, hogy ma mégis bújás, aztán holnapra meg leamortizálódott katonák próbálkják bevenni a váramat! :roll:

Micsodaaaaaaa?! Fuska?! Sőt, fruzskaaaaaaaa?! Zsuzska?!

Mé' vagyok szemtelen, teeeeee! Egész fűnyírós traktort küldök neked a szőrös mellyedre, ha itt csúfolózkodó! :twisted: :wink:

Bridget, aha! Már képben vagyok akkor, oké! Köszi!
Ausztrália nagyon jó kis hely lehet, de csak rövid időre mennék.....Nekem Ausztrália=mérges kígyók, pókok.
Valószínűleg sok ismeretterjesztő filmet néztem. :roll:
Irtózom az ilyenektől. Még a siklótól is hidegrázást kapok.......jáj!
Gyönyörű, de veszélyes. Jó, tudom, hogy élnek ott emberek, sőt, megérik többen az öregkort is.......csak én paranormálatlan vagyok. :roll: :lol:
Egyébként benne vagyok az egyszerre babásodásban! Nekem okés! Sőt, itt mind szépen egyszerre........de jó lenne! :idea:
Rá is pattanok az egyik zebrádra, amit feltettél, de a ritka csíkosra ott középen, nehogy nekem 5-ös ikrek legyenek! :roll:
Pedig a Clostyval van esély az ikresedésre, de a "tehénpetefészkes" doki azt mondta, hogy az iker baleset, mert a méh csak 1 emberre van tervezve.
Ezt már írtam is, asszem, hogy nem tömegszállás. :roll:

Szegény anyósod! Ez nagyon nagy fájdalom egy nőnek, hogy elveszíti női mivoltának egy részét. Anyukámnak 42 éves korában ugyanezt csinálták mióma miatt.

Ma jönnek a nővéremék, pocisimi lesz, meg megpróbálom lefülelni, hogy mozog a kispötty! (20 hetes) A 4,5 évest meg itthagyják, úgyhogy ha vasárnapig nem jövök, nem kétségbeesni, csak vagy huncutkodom férfiállattal, vagy játszom a kiscsajszimmal.......vagy takarítok...... :roll: :wink:

Szép napot Mindenkinek!
Akella, megy a drukk!
zsuzska30

Zsuzska

Nekem a doki azt mondta,nyák lehet előbb is...
Vendég

Zsuzska, hát minek nézel te engem, gorillának? :shock: :roll:

Úgy van nyák téren, ahogy Milyenünk írta.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnal láttam az uj képeket, hát ......... ennivaló a 2 kis gyerkőc, olyan szépek. A szén pedig tőled sem szalad fel a bányából, mint te hiszed 8) Nem firtatom tovább ismerem a magadról alkotott, rossz véleményed :cry:

Zsu nekem is úgy rémlik, hogy a tojcsi akár 3 nap is lehet és főleg kicsit előtte, na de mit tudom én :lol: :lol:

Na én olyan vagyok mind egy kis bomba, mindenért robbanok ma. Szinte mindenki kapott már akivel beszéltem. Nem szándékos de minden kihoz a sodromból :oops: :oops: :oops: sajna ez piri jele, meg kicsit fájdogált a hasam is ami jelzi, hogy közeleg a nap :cry:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Visszaolvastam kicsit, dezita az agyam...

Először is akella, remélem minden ok volt/lesz az uh-on, majd írd meg mit láttál, és ha már tudtok a lába közá is nézzetek be!!!! :wink:

Anyci! Nálunk 3 olyan hónap volt annó, hogy apának szóltam, akciózni kéne, és nem akciózott... Azt mondta parancsszóra nem megy... És ha már reggel elkezdem adagolni, estére el is megy a kedve az egésztől... Sokadik "kibukásom" után megbeszéltük, hogy én tesztelgetek szépen halkan, közben alkalomszerűen jönnek a kekszek, és ÉN tartom számon, hogy melyek azok a napok, amikor jó lenne együtt lenni. Azokon a napokon se szóljak, csak szépen csábítsam el ha ő éppen nem lenne a toppon. És így is lett! :wink:
Most, hogy a babó "elment", utána is ugyanígy álltunk hozzá. Én tudtam mikor kell együtt lennünk, előtte "elaludtam", kiéheztettem, és így tudtam, hogy nem fog visszautasítani ha megyek!!! :wink: :lol:

Lényeg, lehet haragudni apácskákra ilyenért, de ők mások, pasik!!! Nekünk ez így bevált, és idegileg sem tett tönkre... :wink:

Bridget! Szorítok 20.-a miatt, és izgulok is egyben! A lakásotok is nagyon csini! A háló nagyon tetszik! :wink:

Anyós.... Hát én is tudnék mesélni...

Annó az első férjem anyósa egy hárpia volt... Hazudozott, és a folyamatos kisebbségi érzése miatt bunkózott is. 6 évig voltunk együtt, az utolsó 2 évben csak karácsonykor találkoztunk, pedig 10 km-re laktunk tőle...

Ezután volt egy pasim, akinek álomszerű anyukája volt, de sajna a pasi nem volt álomszerű... :?

És a mostani párom anyja.... Húúúúúúúúúúúú!!! Mikor először mentünk hozzá, a párom felkészített, hogy ne fogjam meg a falat, mert koszos lesz, se döntsem hátra a fejem a kanapén, mert "zsíros" lesz (miiiiiiiii???? és a hajam se zsíros!!!!), és egyek meg mindent amit a tányéromra kiveszek... Erre túrós rétes volt, elkezdtem enni, és kapros volt... Útálom!!!! Otthagytam.... A párom gyorsan megette.... :x

Aztán teherbe estem Bettivel... Ekkor anyósom elmondta, hogy azt hitte, a Zoli mindig agglegény marad, és megmarad neki... Hát nem így lett, mert jöttem én... :cry:

Ha találkozunk, egy görcs a gyomrom, de nem foglalkozom vele. annó megsértődött, mert nem kértem, hogy jöjjön a szülés után nekem segíteni... Csak idegísített volna... Ja, és amúgy meg van egy tündéri anyukám, ott van ő mellettem ha kell...

Na lényeg a lényeg, jó anyós vagy távol van, vagy ritkaság... :wink:

Mindenkinek szorítok a zebrához!!! :wink:

Csibuc! Írd meg légyszi a blogod címét, mert nem tudom már mikor írtad, és benéznék! :wink:
melike30
Győr

Melisch, köszi, én is néha megzabiznám őket, kis szarjancsik, mennyire imádom őket. :D
Viszont képzeld, amikor a 2. fiammal voltam korai terhes, ugye hőmérőzés, stb, és jól leesett a hőm, már több, mint egy hete fájt kegyetlenül a hasam alja, idegbolond voltam, pont mint mensi előtt szoktam, és le is tettem a ciklusról, bőgtem, mint a fene, hogy megint nem sikerült, aztán kiderült, hogy most kivételesen nem azoktól a hormonoktól vagyok buggyant, és vannak fájások, mint szokott lenni, hanem a babácskától. :wink: :lol:

Melike, téged sem kell irigyelni anyós ügyben, nálunk csak az a bibi, hogy együtt lakunk, az ő házukban, nekünk semmink nincs, így kuss a nevem. :x :cry: :roll: És hát persze soha semmit nem jól csinálok, és az amúgy is igen apró önbizalmam ezáltal nem a padlón hever, hanem jóval alatta. :?

esthajnalcsillag

Bri
vazze, lekéstem a gépet! :lol:
Na mindegy, majd legközelebb!! :wink:

Zsuzska
nem féész te éntőlem?? :lol: :lol:
Te közelebb vagy, hozzád el tudok menni akár gyalog is!
:lol:
És igen, valójában tényleg ez volt, hogy a becsekkolásnál annyi viccet meséltem, hogy közben lekéstem a gépet :lol:
DE NEM DOOBTAK kIIII!!! :lol:

Melisch
mennek a drukkjaim neked!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Ehcs
sajnálom anyós pajtást, elég akkor most a baja szegénynek gondolom...

Szép napot mindenkinek!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Most veszem észre nem számol a vonalzóm!!!
Ez egy fos!
Csinálhatok újat!
:evil: :twisted: :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Esthajnal egész jó volt a sztori a kicsivel, a baj csak az, hogy ilyen dilis napok mindig vannak baba MEG CSAK RITKÁN :lol: :lol: :lol:

Anyósról nem írok, nekem nincs :cry: Isten nyugtassa, nem is ismertem.

Betty köszi viszont megy a drukk rád is rád fér :wink:

Akkela szorítok én is :wink: :arrow: nem lesz baj

Kép
Kép
melisch

bettyke: szép a vonalzid, de nem lehet, hogy rosszul másoltad be a linket? lehet ezért nem számol...

melike: privit írtam Neked.

Voltam a Mensben a diabetológián. A prolactinomra meglepő módon semmit sem kaptam, viszont az inzulin-rezisztenciára a várt gyógyszert írták fel. Ha bírom majd a gyógyszert, akkor elvileg a súlyvesztés is felpöröghet. Nagyon jó hírek ezek... :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?