Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!

A szortyogással mi is küszködtünk eleget.Nálunk, ami bevált és amitől teljesen elmúlt, az az anyatej. Esténként, lefekvés előrr Sterimar orrsprayt fújtam az orrába, majd kiporszívóztam és anyatejet cseppentettem bele.
Próbálkoztam mindennel. A doktornő a Nasivint javasolta, meg a Vibrocilt felváltva. De tudtam, hogy nincs megfázva, hiszen csak éjjel szortyogott és semmi más tünete nem volt. Próbáld ki te is, hátha segít Tomikának.

Sajnos nagy valószínűséggel nem tudunk elmenni a találkára. Pedig nagyon szeretnénk, de tőlünk túlságosan messze van. XVIII. ker.-ből nem megy senki, ugye?
Érezzétek jól magatokat és várjuk a fotókat.

Rita, nem tudod, mikor indítanak dúla_képző tanfolyamot?

Jók legyetek!

Erika
pera

Sziasztok!

Íme egy kép a 3 hónapos Andrisról!

(na jó-jó, hajügyben még seKépholsem vagyunk Rékához képest, de a kilókKép

Lesz tali???? PLÍÍÍÍÍZ!
Móki
móki

Sziasztok! Kép

Móki Kép látom Andrisnak is nő már az új haja Kép Gyönyörű nagy gyerek lett Kép Hogy telik az idő.....most szültünk, és már eltelt 2-3 hónap....nekem repülnek a napok, abszolút nem unatkozom. Nem tudom, hogy egyes anyukáknak hogy van idejük a gyerek mellett depresszióba esni? Kép

TündeKép
Ez biztos nem nyugtat meg, de én sem fogytam. Én sem tetszem így magamnak, de most tényleg a tejcsi a legfontosabb! Nem jönnek rám a jó kis nyári ruháim, de sebaj, majd jövőre. Annak örvendek, hogy van elég tejem, és most kb. 2hete nem kell tápszert adni Nándinak.
pumukli

Sziasztok!

Gabi, Móki
Aranyosak a 3 hónaposakKép Örülök, hogy a szurinak nem lett következménye. Gabi, nálatok?

Lányok, sajnos a sejtésem beigazolódott: kb. 2 hete éhezik a babám. Ma az ebédjénél csak úgy "heccből" kiengedtem egy adag fagyi-tejecskét (130 ml) és az én gyerekem, aki még cumit soha el nem fogadott, az egy kerek órás cicinlógás után 1,5 perc alatt szippantotta be...Kép Ugyanezt megismételtük a délutáni ciciztetés után, 120 ml még lecsusszant. Szóval a csütörtöki védőnő viziten kérek Neki pótlást, remélem csak átmenetileg lesz rá szükség, és csakis ciciztetés után, ha kéri. Vissza kell jönnie a tejnek!! Muszáj!!! A Tejivóra addig kiirom "Szabadság miatt zárva!"

Tündi
Petike is szörcsög néha, olyankor kiszippantok némi termést a nózijából, utána abbahagyja. Fürdőruhaügyileg nálam is gond van, a háromszög felsőkből egészen egyszerűen kiesnek a melleimKép És a barna csik is látszik még és az annyira nekem nem teccikKép Marad a lepel, mint strandöltözet.

A hüje apja a vacsinál egy szál kolbász adott a gyerek kezébe. Kár, hogy nem fotóztam le...

Hurrá-hurrá, kinéztem a jó kis nyelvtanfolyamot, szeptembertől folytatom a spanyolt, sajnos a sok túlóra miatt abba kellett hagynom.Kép

Minden babának szép álmokat, nektek pedig ébredésmentes iccakát!

Szilvus
szilvus

Lányok!

A férjem elütött egy őzikét az autópályán(!). Kárunk több, mint félmillió, amit fizet ugyan a biztosító, de ebből sajna 100.000 önrész. Mindenki azt mondja, hogy az Autópálya Felügyelőség a hibás, mert el kéne kerítse azt a részt, ahol őzek bukkanak fel. Csak érdeklődnék, hogy közületek nem járt még senki így? Jó lenne egy-két tanács mit lehet tenni ilyen esetben.

Bocs, de most megyek, mert nálunk esti rumli van.

Szép álmokat mindenkinek!

Erika
pera

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat. Móki igazad van tényleg 13hetesekKép Te Andriskád is gyönyörű.

Kopik a haja főleg hátul, de még is nagy neki.
Ma délután amikor haza jött a párom iszonyú nagy dumába kezdett, Réka az apjának.nekem sajnos nincs lefejt anyatejemKép de tegnap este vettem tápszert és kipróbáltam fél óra szopi közben üvöltés után hogy kell e neki, kb 50 ml evett meg belőle.

De napközben nincs semmi gond, akkor eszik szépen tejcsit. estére csinálja ezt a cirkuszt. és nem álmos, mert általában fél8 felé szokott felébredni 8-kor fürdetem és rögtön utána 1/2 9 -9 felé már eszik is.

én eredetileg pénteken akartam vinni az oltásra de csak nem viszem mert hétvégén folytatjuk a kerités csinálást, és ha most beoltatom akkor nem biztos hogy fogok tudni főzni, azt viszont muszáj lenne, mivel enni kell a munkásoknak, akik ugye rokonok. Így inkább hétfőn viszem, hogy az a 6 nap gondot jelentene, vagy szerintetek?

Na megyek, mert még nem nem alszik Réka

Jó éjszakát mindenkinek.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Még egy kis Metro-zás: ma személyesen az értékesítési vezető hívott fel a Metro-ból, miután az esetet leírtam a Metro honlapján megadott e-mail címre, amit valószínűleg továbbítottak az illetékesnek, aki írt nekem e-mailt és ma fel is hívott és behívott az áruházba... Vajon mit akarhat, el akar dumcsizni velem, mert megpendítettem a fogyasztóvédelmet vagy kárpótolni akar egy utazóággyal???Kép

Úgy látszik ennek az e-mailnek több értelme volt, mint beírni a panaszkönyvbe... Nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy megejtjük majd ezt a látogatást!

Móki!
Érdekes,amit írsz, mert nekünk egyáltalán nem mondták,hogy fél kúpot vagy egészet kell beadni (fel sem merült, nekem természetes volt, hogy egészet kell adni),a doki azt mondta, hogy mindenképpen 2 órával a szuri után kapja, mert addig hadd hasson az oltóanyag. Így nem lett lázas Lili, de a szuri is hatásos volt.

Erika!
Mi jártunk már hasonlóan az M5-ön, egy nyuszi jött ki elénk az elválasztó sövényből, áthajtottunk rajta, a lökhárítónknak annyi, de nekünk nem volt CASCO, így saját zsebre ment az egész. Nekünk is csak utólag jutott eszünkbe, hogy ezért az autópálya felügyelet lenne a felelős, de akkor valószínűleg ki kellett volna hívni őket azonnal a balesethez. Legközelebb (ami inkább ne legyen) biztos kihívnánk őket, mert ez tényleg az ő felelősségük.

Szilvus!
Próbálj meg minél hamarabb pótlást beszerezni Petikének, mert ha ennyi evészet után még benyal ekkora mennyiséget, akkor tényleg nem elég neki, amit szopizott.Mi is így kezdtük... Viszont neked eleve sok tejed volt, ne add fel, ne álljatok rá a pótlásra véglegesen, mert utána nehéz lesz azt elhagyni. Mennyi fagyasztott tejetek van még?
Nekünk meg lehet, hogy tejtestvért kell váltani, mert amit most kapunk, az nem mindig elég, mert Lili is egyre többet eszik, ezt is kalkuláld be, hogy 3 hónaposan tényleg megugrik általában az evészet mennyisége.
Drukkolok nektek!!!

A kilókkal én is hadilábon állok, már utálok tükörbe nézni vagy ruhát próbálni, mert csupa frusztráció és kudarc... Ugyan hogy vegyek fel így a most divatos csípőnadrágot és a többi nyalánkságot? Az eddig megszokott méretű blúzokat (S méretű) elfelejthetem, már eleve az L-eseket nézem, a nadrágokról meg ne is beszéljünk. Azt hiszem, ez nekem sem lesz egy remek strandszezon, nem írhatom ki magamra, hogy nemrég szültem és még szoptatok!!!
De egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben, de nem merek elkezdeni fogyózni, mert félek, hogy az a kevés tej is elmenne...
Épp ma voltam varrónőnél, varratok magamnak egy kosztümszerűséget, egy nacit meg egy tunikát a keresztelőre és egy esküvőre.

Lilire ma először nem rugit adtam, hanem igazi kis nyári ruhát bodyval, nagyon aranyos volt benne:

<!--attachment: _l_nk-92202.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**%fcl%fcnk%2ebmp --><center><pre>
Kép
ülünk.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

De azért nekünk is van döbrögi képünk, amin Lili egy igazi kis pufóknak néz ki, pedig egyáltalán nem az a hosszúsága miatt:

<!--attachment: d_br_gi-92203.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**d%f6br%f6gi%2ebmp --><center><pre>
Kép
döbrögi.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Jó éjt!
Andi
bagandre

no még egyszer:

Kép

Kép
bagandre

Sziasztok,

nos lányok, akkor mi legyen ezzel a találkával?
A helyszín legyen a Margit sziget? (Másik lehetőség ugye a Milennáris volt.)
Most csak emlékezetből de eddig jelezte, hogy jönne:
Móki
Szilvus
Kata
Humi
Mariann
Barack
Rita

Bocs, ha valakit kihagytam. Délelőtt neken olyan 10-11-től lenne jó. Tudjátok az alvási szokásaink na meg akkor már nincs akkora forgalom befelé a városba.

Ez most a kedvenc képem:

Kép

Mariann
tmarianna

Szia mindenki

AKKOR A TALI PENTEKEN 10-10.30 között a Margitszigeten. Agi te ismered a szigetet írd meg hol.

Tejapadosok!

Így a 3. manonal az a tapasztalatom, hogy akor is van a mellben sok, ha mar nem kokemeny. tegfyetek csak rá és akkor aggodjatok csak ha a gyerek üvölt mert éhes maradt. Nekem mindegyik 6 honapig csak anyatejen volt onnan lehetett tudni hogy már több az igénye, hogy elkezdett ujra éjszaka kelni akkor kapott egy kicsi vacsit (tejpep) illetve de gyümilevet. nekem pl estéreolyan puha, hogy azt hinné az ember semmi nincs benne, de azutan a szopira belövell és Julcsi alszik éjjel. szoval szerintem ne aggodjatok le meg tejivó business.

Gabi, megnéztem a kiskönyveket, nekem a lányok 4 hó körül kezdték a forgolódást és 6-7 hónap között hirtelen mindent négykézláb, ülés állás stb. Én is anyatejet adok inkább, esetleg majd a 40 fokos melegekben egy icipici vizet.

Rita

Kitty gratula a barátnődnek!
boksay_rita

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Szilvus!
Mikor írsz Peti babáról, mindíg úgy érzem mintha Matyikáról írnál. Ugyanazokat teszi-veszi, a súlya is lassacskán növöget, és sajna nekem is most kezd el leesni, hogy lehet éhezik e drágám!? 2 napja újra béreltem mérleget, hogy szembesítsem magam. Hát napközben 50-60 gr-at eszik, este 90, reggel 150. Mivel éjjel alszik így reggelre több van. Viszont nem ordít az 50 után sem, de nem hagyhatom így mert alig nő a súlya. Ja és éjjel mi is 10-11 órákat horpasztunk.
Te mit adsz pótlásnak? Nekünk még van 7-8 fagyi tejünk, de már kiváltottam a Beba tápszert. Ma kezdem el szoktatni, minden szopika után kap 10-20 gr-ot. 1 hete próbálom visszahozni a tejcsit. 2 óránként a cicin lóg szegény, eszek iszok, mindent, de semmi változás. A szoptatási tanácsadó aztmondta hogy ha visszajön az megtörténik 2-3napon belül. Szal ez van. Mind1, szopizunk kitartóan és ha nem elég jön a táp, de csak szopika után.

Bocs, hogy most csak ennyi, de rohanok.

Rita: Gondolom nem én Ági ismerem a Margit szigetet, Kméti vagyok, és káosz nekem Pest.Kép

Szép napot mindenkinek!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Most csak iszonyú gyorsan, de mielőtt kimaradok:
Mariann, mi is megyünk!!!!!
majd ma még jövök, puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok Lányok!

No, a reggeli után most alszunk (azaz Peti alszik) én pedig már itt ülök, dolgozom az autó projekten.

Era
Kép Hú az nagy kár sajnosKép Érdemes felhivni a helyi vadásztársaságot vagy Önkormányzatot, hisz az Ö dolguk lekeriteni az utat. Kinnt volt az ugró vadat ábrázoló tábla? Ha igen akkor sajna nincs mit tenni...De egy próbát megér, keresd a vadásztársaságot, hátha úgy el lehet intézni felelősségbiztosításra. Fotót készitettetek?
Az én autómon is sorakoznak a strigulák, van rajta 2 db macska és 1 db nyúl. A macskák megúszták (hiába, 9 életük van...), a nyúl sajna nem. Drukkolok Nektek, hogy sikerüljön elintézni. Tudom, más sem hiányzik mint az autójavításra szórni a pénztKép

Gabi
Helyzet nálunk is ugyanaz, de még nem jutottunk el a szopi közbeni üvöltéshez. Kiirattad a tápot? Nem fáj tőle Réka pocakja?

Andibandi
Szerintem egy kis "Mea Culpa" miatt hiv be a Metro vezetősége!!! Kép Légy kemény, hagyd, hogy kárpótoljanak. Az Ő érdekük, nem hiányzik Nekik, hogy valami egyéb fórumhoz fordulj ezzel a kis történettelKép
Várunk ám pénteken Benneteket oszt majd jól kidumálunk mindentKép
Lili nagyon cukorfalat és milyen édes kis babaháj lett a pocakján!!!!Kép No, majd pénteken megdögönyözöm. Szereti? Petifiam imádja, ha a lábát harapdálom.

Ági
Igy van, tökugyanaz a helyzetetek. A tünetek az mutatják, Matyika étvágya is nagyobb, mint a benyalt anyatej. Mikor a mérleget visszavittem kisfiam még 150-170-eket falt, ezért voltam nyugodt. És nem igazán reklamál üvöltéssel (pl. szopi közben), inkább az volt jelzésértékű - igy utólag -, hogy napközben SEMMIT nem aludt. Pótlást tegnap adtam először, próbaként. Hát csak lestem...Fagyitejem még van kb. 10 zacsi (100-130 ml-s adagok). Most reggelire nem kapott, a következőre, valamint egy délutánira adok Neki, közben meg majd fejek, hogy termelődjön. Holnap megyünk mérésre, kiiratom a pótlást, de hiszem, hogy nem végleges, csak átmeneti megoldás. Nehogymá igaza legyen a károgóknak, akik aszonták, a vékony nők nem tudnak szoptatni! tehát kitartás Neked is!

Rita
Tali rendben, bár nem tudom pontosan mikor jön a bácsi, hogy elvigye a kocsimatKép Majd hivlak és megyünk utánatok, max. taxivalKép
Az én cicijeim kemények és nem is csökkent a méretük (lehet ilyen marad? Hurrá!Kép ), ezexerint van esélyem. Az apadás okát én abban látom, hogy a "kereslet" sajnos nagyon lusta, mindig is az volt. Emlékeztek, panaszkodtam sokat, hogy csak addig eszik, mig ömlik a tej, mikor szivni kellett akkor inkább bealudt, csak a nógatásokra szüttyögött valamit. No, szerintem a cici úgy gondolta akkor fityisz Nektek, nem termelek feleslegesen. Szerinted is ez lehet?Kép

Figyeltem tegnap, de Peticica reggeli megfordulása nem ismétlődött meg a nap során. Mindenesetre résen leszekKép

Megyek, futok, intézem az eredetvizsgát (nem tök hülyeség? Megvan még a számla amivel "0" km-esen vettem, azon is rajta van minden, mégsem elég...), majd besurranok az Árkádba meglepem magam valami jó kis nyári cuccal, mert megérdemlem (Kép ). Ez belefér 3 órányi időintervallumba, Kisfiam addig anyóssal leszKép

Sziasztok,
Szilvus

(Ui.: Egy fotó az "éhezőről"...)Kép
szilvus

Sziasztok!

De jó, lesz tali!!!!!!!

Babakocsival mentek, v. kenguruval(aki nem autós)?

Tegnap elkészült a sötétítő függöny Andris szobájába, s gondoltam, ha reggel kel, könnyebben visszaalszik, ha nincs vakító világosság a szobában. Nem jött beKép De most durmolKép

Ma felpróbáltam 2 gatyómat, mi is a helyzet, mert keresztelö, + egy esküvő figyel júli elején. Teljes meglepetés: a naci rámjött. De a felsők KépA szűk felsőkben (amik nyúlnának limit nélkül)a cicibetét klasszul átüt,szóval valami lebernyeget kéne venni. Vane gy betétes melltartóm (vagyis inkább olyan kemény anyagú) amin nem ütne át, de a két kosár is kicsi lenne egy mellemnekKép A kosztümkabátom? Elfelejthetem. A kabát két szárnya kiabálva sem hallaná meg egymást, nemhogy összeérnénekKép
Marad a tunika.(Andi, nagyon jól jött az ötleted, csak találjak olyat, ami mellben jó, és nem ér a bokámigKép ) Kicsit be is izzottam, hogy ruhát veszek, boltok, nézelődés. Remélem sikerrel járokKép

Szilvus, nem tudnád apa alól elcsaklizni a kocsit péntekre? Olyan jó lenne ha jönnél!

Tejügyben szerintem lassan megnyugodhatunk. Ki meddig tudta, szopiztatta/szopiztatja a manót. Fagyipótlás, egy kis tápszer, de cicin is van még a baba, szerintem nagyon jól teljesít a társaság. (Andi jól írta múltkor, hogy nem érdemes ezen agyalni, a lényeg, hogy fejlődjön a baba, nagy szeretet, és ők a legboldogabbak!)Szilvus, ne szomorkodj! Alapító tagként nem dobunk ki a tejivóbólKép

Szép napot! (nálatok süt?)

Pussz

Móki
móki

Sziasztok

Berágtam a Magyar Postára, asszem megérett egy zaftos panaszlevél a vezetőségnek. Tegnap REGGEL feladtak nekem egy Expressz banki küldeményt, még MOST sincs a postaládámban... Máskor volt olyan, hogy a számláim a fizetési határidőp lejárta után voltak bedobva, néztem a pecsétet, egy teljes hétig kóboroltak valahol. No, ezért e-maileznek és sms-eznek az emberek, a Posta meg bezárhat. Irgumburgum!!

Móki
Apa autója is egy ismerősünk kereskedésében figyel, de én abba különben sem ülök bele, főleg nem gyerekkelKép Megoldom a problémát, igyexem ottlenniKép
Kosztüm ötlet:
1., Kabátka felső két gombját kigombolni és egy csini kendő eltakarja a kibuggyanó PamelákatKép, sőt, minek eltakarni??Kép
2., Varratni méretre,
3., Pl. a Marks&Spencerben össze lehet válogatni az egyes darabokat, igy tudsz venni 1 számmal nagyobb felsőt a szoknyához.
Kosztümökkel szerencsém van, mert a kabátkákból eleve 1 számmal nagyobb kellett, igy mind jó (max. az 1., pont lép érvénybeKép ) Nekem inkább cipőgondjaim vannak, minden szandálom és papucsom 10 centis sarokkal bir. Van 1 db laposabb papucska azt hordom, már kezdem megszokniKép Párom már a fejét fogja, mikor mondtam, kellene 2 szandál nyárra, plusz őszre is még egy lapos zárt cipő. Ugyanis 100lábú vagyok, van kb. 80 pár cipőm és már beköltöztem az Ő szekrényébe is.Kép És jövőre jönnek a gyerekcipőcskékKép Hihi!

Nap nem süt, ég egybefüggő felhős, ám nagyon fülledt meleg van.

Csucsika megébredt, megyekKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok, kezdem előlről!

Sajna elszállt.
Móki, mi babakocsival fogunk berobogni.

Lányok, az jutott eszembe, hogy a MSZ-nek 2 központi talihelye van.Az egyik a szökőkút(a Margitnál)a másik a zenélőkút(az Árpádnál)
Szerintem a kettő közül lehetne vmelyik.
Lányok, fel a fejjel,igaza van Mókinak, (nekem ezt annak idején Rita mondta )az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba és , hogy jól fejlődjön.Ki tejjel, ki pótlással, ki tápszerrel.REmélem azért ti visszatudjátok még állítani a tejcsit.
Lehet, hogy hülyeség, de ha már ez a probléma mostanság több embert érint, nem lehet, hogy ez a hülye ingadozó időjárás is tehet róla?
KÉpzeljétek, 4 napja Sára átalussza az éjszakát.Pontosabban este 7 kor eszik utóljára.8-9 körül elalszik és csak 4 óra körül ébred.Aztán csak 8 körül van újra evés.
Viszont egyre többet forgolódik.Tegnap reggel arra ébredtem, hogy koppan a feje.Kidolgozta magát a pólyából.Ma felteszem a rácsvédőt.Egyenlőre ennyi, teszek fel képet, a reggeli látványról.
Puszi mindenkinek, LénaKép

nuska

Sziasztok!

nekem egyenlőre tök lelkifurdalásom van hogy "csak" 3 hónapig tud esetleg szopizni. azét mert Betti 7 hónapig szopott és ő hagyta abba, és Norbi 5 hónapig, nála nem volt több tejem.
és most is úgy tervezem hogy legalább 5 hónapos koráig tudjon szopizni.

Szerencsére napközben minden jó. és most 2 éjszaka felébredt enni, ennek örülök is mert így is nő a tejcsi. nappal két háromóránként mellre teszem.

Remélem sikerülni fog, csak kitartás.

Szilvus neked is, végül is most vagyunk 3 hónapnál most nől az igényük.

képzeljétek ma reggel megyek a Rékához a szobába hát teljesen megfordulva fejjel a pelenkázó felé fekszik, valahogy megfordult.

Na megyek, mert főzni kell.

Sziasztok!

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Most várom a doktor nénit,hozza a 4 hónapos szurikat. Szegény Réka, mindkét lábába kap. És hát a 3 hós oltás után 39,5 volt a láza. Remélem mostkönnybben viseli szegény.

Andi!
Kíváncsi vagyok a METRO story végére!

Szilvus!
A postán és is ki vagyok akadva. multkor 2 hétig ment Anyósomhoz a halom babafotó. Még gyalog is hamarabb ért volna. Szerintem az elsőbbségi levelet azért találták kis,hogy x-szer több pénzéert adják fel a leveleket, mert a másik úgy sem ér oda. De hogy már a Te Express leveled sem jön meg??

Remélem tényleg csak átmeneti megoldás a tápszer, és rájön Peti,hogy finomabb a tejcsi és érdemes érte küszködni. A varjaknak meg ne higgy. A húgom 45 kg és több,mint 1 évig szoptatott. (Én is,csak én messze nem annyi vagyok)
Elég vidám ez a szegény éhező gyerek. Kép

Móki!
Sajna még és sem vagyok a régi alakügyben. Így aztán szupi anyagot vettem és SOS varrattok egy egész ruhát. 1 hét alatt kész. Mondtam a varrónőnek,hogy úgy varrja,hogy jövőre hozom bevetetni.(Én kis optimacska)

Én még csak szoptatok, bár estére egy kicsit csökken a hit. Biztos este kevesebb a tejcsi. Pedig annyit iszok, és eszek is. Csak mögöttem már van két gyereknyi szoptatás, és tudom,hogy ha már nem is kemény a cickó, azért van benn tejcsi, ill. a szoptatás alatt termelődik. Szerencsére Réka jó szopó, és Ő szívja akkor is,ha meg kell érte küzdeni.

Én meg a védőnőre vagyok kibukva.(Bár azt hiszem nem egyedül, multkor valaki már panaszkodott)
Mindenféle bejelentkezés nélkül beállít. Múltkor a férjem egyszál gatyában ajtót nyitott, utána jött föl hozzám. Én előtte értem haza, csak leszórtam a ruháimat és egy bugyiban ülve szoptattam. Őt ez nem zavarta, mondvan nők vagyunk nem? Hát engem nagyon zavart úgy beszélgetni,hogy nincs rajtam semmi. Ráadásul Réka már nem szopik olyan jól,ha közben csacsognak mellette. Állandóan abbahagyta a szopit, megnézte ki a betolakodó.
Más: Amikor úgy is állandóan jön a védőnő, miért kell mindig postán (az én pénzemen) küldeni az oltási behívókat? Egy kicsit spórolhatna vele a TB,ha kihoznák az amúgy is nálunk lebzselő védőnők. Nem?

Barátnőm már kezd felépülni, egyre erősödik. De szegénynek most meg a csecsemősökkel gyűlik meg a baja. Ha hozzák a picit etetésre, nem szopik szegény,hanem nagyokat bukik. Hát mi a fenének etetik meg szegény babót szoptatás előtt fél órával? (Most már talán megkapja Őt egész napra, és akkor nem tömik meg szegényt) Bár nálunk éjszakára elviszik a piciket.

Na megyek, nem tudom,hol van már a dr.néni. Már jó lenne túl lenni a szurin.

Puszi:

Kitty
kitty123

Léna!

Látom álmában azért dolgozott is Sára. Szeret pólyában lenni még mindig? Imádom, ahogy feltett kezecskékkel szunyálnak.

Kitty
kitty123

Tegnap esti képek Rékáról!Kép

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!

Sziasztok!
Mi ma jól bealudtunk! Tomika éjjel rendesen aludt, egyszer ébredt, gyorsan visszaaludt. Legközelebb 6-kor. Utána aztán nem akart aludni, amit én igencsak nehezményeztem. 8 körül láttam, hogy nagyon álmos, lefeküdtünk, és 3/4 11-ig aludtunk. Utána szopizott pár percet, és visszaaludt. Tényleg olyan, hogy egy nap pótolja be a több napi elmaradást.

Szopi ügyben hál'istennek nálunk nincs probléma: Tomika most megint beindult:250 grammot hízott 1 hét alatt. Túl haladtuk a 6 kilót (7 dekával).Én nagyon el vagyok szánva, hogy 6 hónapig csak szoptatom, és nagyon bízom benne, hogy sikerül. Szerencsére Tomika is így gondolja, mert ő kitartóan szopizik.
Azt én is olvastam (észre is vettem), hogy a cici már nem olyan kemény, meg pl. éjszaka tök kemény volt, de szopi közben nem csöpögött a másik. Ezt mondjuk nem bánom, mert utálom, hogy a melltartóbetét minden vékonyabb ruhán átlátszik.

Köszi a tippeket szortyogás ügyben. Az anyatejet még nem próbáltam, bevetem, hátha használ. Nekünk van Nasivinünk, de csak ritkán használom.

Móki!
Andris nagyon aranyos! Hogy tartja hason a fejét!
Nekem az Anyukám varr majd valamit a keresztelőre.

Pumukli!
Jó,hogy nem kell Nándinak tápszer!

Szilvus!
Szorítok, hogy rendeződjön a tejcsi!
Nekem a csík szinte teljesen elmúlt már, de azért nem vagyok strandképes. A lepel jó ötlet.
Peti egyáltalán nem látszik éhezőnek a képen.

Gabi!
Nem hoszem, hogy néhány nap számít az oltásnál, mert pl. az én barátnőm kislány a2 héttel később kapta betegség miatt.

Andi!
Édesek a képek! A férjem Tomikát Bödröginek hívja. Ő sem kövér, csak olyan édes kölökgólya képe van.

Mariann!
Nagyon szép Nádja!

Léna!
Jól elkóborol Sára!

Gabi!
Réka csodaszép!

Megyek, üvöltést hallok a szobából. Fölébredt a kis mormota.

Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Nálunk ismegtörtént a várva várt csoda: Lili végigaludta az éjszakát este 9-től hajnali 5-ig!!!Kép Pedig én 3-kor automatikusan felkeltem, mert mocorgást hallottam, de csak vaklárma volt.Úgy látszik, már hozzászoktam, hogy nem szabad végigaludni egy éjszakát...Kép
Persze még nem merem elkiabálni, mert lehet, hogy ma éjszaka újból etetek 3-kor.... De azért elindultunk a fejlődés irányába...Kép

Tegnap történt velem egy kiakasztó dolog, kíváncsi lennék a véleményetekre, mert tudom, hogy ugyanazt az esetet mások másképp láthatják és ami nekem természetes, az másoknak furcsa lehet...
Előzményként: a férjem elvált, előző házasságból van két nagyobb gyerek (9 és 11 évesek). A válás az asszony hibájából történt, megcsalta a férjemet, aztán hoppon maradt. Nagyon csúnyán váltak, ma beszélő viszonyban is alig vannak, csak a gyerekek elhozatalát beszélik meg. Ja igen, én csak fél évvel a válás után kerültem képbe, tehát semmi közöm a dolgokhoz, viszont én is kikaptam a részem a rosszindulatból az elején, most már csak kisebb szurkálások vannak a gyerekeken keresztül.

Tegnap a gyerekek évzáróján voltunk, először a nagyobbikén,persze elvittük Lilit is. Az ex -ilyet még nem csinált - rohanva jött elénk, megcsodálta Lilit, dícsérte, milyen aranyos, milyen szép baba (én persze legszívesebben meg se mutatttam volna neki,de az apja kezében voltés hát sajnos nem vagyok elég bunkó, inkább az udvariasság győz). Már ez a nyájasság se tetszett, mit udvariaskodunk és álszenteskedünk, ha meg tudnánk fojtani egymást egy kanál vízben??? Én legalábbis már többször megtettem volna...

Jön a kisebb gyerek évzárója, a végén a gyerekek után megint odajön az ex, újból áradozás, majd megkérdezi tőlem, hogy megfoghatja-e a gyereket? Én ezen totál felháborodtam, de még udvariasan azt mondtam, hogy ne haragudjon, de nem. A párom nem is hallotta a kérdést, mert a bizivel volt elfoglalva, a gyerek is nála volt, ő biztos sokkal durvábban elküldte volna melegebb éghajlatra. És pont egy olyan nő merészeli elkérni a gyerekemet, aki anno a sajátjait az anyjának és az anyósának se adta oda...

Szerintem ez olyan pofátlan dolog, még én éreztem magam kínosan, amiért nemet kellett mondanom, de akkor sem adom oda pont neki!!! Semmi köze hozzá!
Azt tudni kell, hogy én nem féltem a gyereket, ha jötteklátogatóba, szívesen odaadtam, hogy megfogja a barátnőm vagy rokonom, anyukám és anyósom rendszeresen vigyáz rá, tehát nem vagyok egy anyatigris, de ezt felháborítónak találtam! Nekem ő vadidegen, sőt annál is rosszabb, legszívesebben annak örülnék, ha soha többet nem látnám, nem találkoznék vele, nem is tudnék róla, de vannak helyzetek, amikor ez nem elkerülhető...

Pumukli!
Te biztosan tudod, miről beszélek, hasonló cipőben jársz, ugye te sem tettél volna másképp?

Kár, hogy az ember sokszor csak utólag gondolja végig, hogy mit lehetett volna még válaszolni...
Remélem a páromat nem éri emiatt retorzió, mert ettől a hülyétől minden kitelik...

Drukkolok mindenkinek, aki a tejcsivel küzd!!!
Én először azt hittem, hogy összedől a világ, amikor rájöttem, hogy kevés lesz a tejem, iszonyat rossz érzés volt, de alkalmazkodtam a helyzethez és megpróbáltam a legjobb megoldást megtalálni (pótanyatej + szopi). És már nem tartok annyira a tápszertől se...

Üdv
Andi
bagandre

Kitty! mire kaptok oltási behivot, a kötelezöre? Mi sose kaptunk.

Nekem is váratlanul jön a védönöm, de ha szoptatok nekivetközve akkor nem nyitok ajtót. Olyankor késöbb visszajön.

Andi! Fél kúp az adag!! Kérdezd meg a dokitól én is rákérdeztem 1 hete, tilos többet adni!!

Látom nem csak Orsi mászik már el az ágyban Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Hű, alig győztem visszaolvasni a mai termést.

Akkor péntek 10.00 és 10.30 között. Nekem az Árpád-híd felőli vége lenne jó, mert a parkoló ott van. Majd igyekszünk időben felkelni, bár ma is úgy kellett 1/4 10-kor felkelteni, mert oltásra mentünk. Szerencsére egész jól viselte. Itthon beadtam neki a kúpot, amit azon lendülettel ki is lőtt és ami a kúp után jött Kép. Jól telibe talált, de jutott a pelenkázó alátétre és még a padlóra is. Persze közben üvöltött ezerrel. Hirtelen nem tudtam mit is csináljak, ha felkapom, tiszta kaki lesz, ha nem akkor meg szomorú. Kezet is akartam mosni, mielőtt átöltöztetem meg ilyesmi. Szerencsére ma itthon volt anyu, mobilom meg kéznél, úgyhogy áthívtam. Most alszik a drága. Méreckedés is volt, pucéran 5100 gramm. A hosszát majd megpróbálom megmérni este vagy holnap. De már 62-es és 68-as ruhákat hordunk.

AndiKép
Megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok. Bár a másik oldalon, de a mi házasságunk elsősorban nem miattam ért véget. Én azon gondolkodom, hogy mi lesz, ha Nádja nagyobb és az apja majd elviszi. Én nem akarom, hogy annak a kígyó nőszemélynek a közelébe kerüljön. (Az ex barátnőm, akivel a férjem megcsalt és akivel mind a mai napig együtt van). Gondolom ez érthető. Az nem zavarna, ha már másik nője lenne. Remélem addig lecseréli Kép( Mindenesetre, hozzá kell szoknom a gondolathoz, bár szerencsére még van rá időm. Neked legalább nem kell odaadnod a gyerekedet.

Én a Quellé-től rendeltem 1-2 cuccot. Szülés előtt 44-és rucikat hordtam, most 46-ost rendeltem. Hát, annyira ormótlan vagyok benne. Ezt az abszolút formátlan alakúakra szabják. Nekem meg ugyan nagy méret kell, de mivel elég magas vagyok, ezért még van formám (mell még nem lóg, van derekam is). Úgyhogy a ruhákban alaktalanná válok. Grrrr, rémes. A C&A-ban van az utolsó reményem, ott vannak rucik az én méretemben, és nem mind ormótlanok. Normál butiknak meg évek óta nem jártam a környékén se. 40-es méretnél úgysincs nagyobb. Cipőbolt detto egyébként. Csak Reno-ba és Humanic-ba meg Deichmann-ba megyek. Kis cipőboltokban 40-es a legnagyobb méret, ha volt is 41-es már rég elfogyott. Szegény Nádja, már most olyan nagy a tappancsa, remélem mire felnő nem lesz ilyen gond a nagyobb méretű cipő.

MókiKép
Cicibetétet én is útálom, mert átlátszik. Ez persze még pluszban megnehezíti az öltözködést, mert az összes kicsit is átlátszó póló kilőve. Heccből megpróbáltam belebújni egy terhesség előtti melltartóba. Hát, nekem is két kosár kellene 1 cicire Kép. Legalább van jó oldala is a dolognak.

Én hajnalban kemény cicikre ébredek, sőt tcsák is vannak. Első szopi mindig a jobb ciciből, abból a 200-at meg tudja enni reggel. Köv. szopi bal ciciből 9-10 felé, az már kevesebb, de nem baj, legalább nem bukik annyit. A többi szopi már változó, hogy 1 vagy két cici. Az uccsó szopi már általában 2-ből van mindig. De szerencsére nem panaszkodhatom. Eddig még mindig elég volt. Nekem azonban nics fagyi tejcsim, úgyhogy remélem nem lesz gond a mennyiséggel.

Nyöszörög, megnézem Bogárkát.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Úgy látszik, ma idő miliomos vagyokKép
Hozzánk is csak úgy betoppan a védőnő, és az egésznek olyan szimatolás íze vanKép
Tettem fel új képeket az albumba.Cím a profilomban.
ÚÚÚÚÚÚÚÚ, megyek, mert szükség van rám

Léna

nuska

Mariann!

Írtam neked mailt, de visszadobta, tele volt a postafiókod. Meg szerettem volna köszönni a tippet a KIKA-val kapcsolatban, megnéztem a honlapjukat és tényleg találtunk ABC Design uatzóágyat akciós áron 12.990 Ft-ért a honlapjukon az akciós újságban. Majd azért felhívom őket, nehogy potyára menjünk oda, anno a kiságyból sem volt már a Lehet úton, Budaörsre mentünk át, ahol lefoglalták nekünk az utolsó akciósat.

Ebéd után nagyon megijedtem, mert kimentem egy percre a konyhából, Lili az autósülésben üldögélt, de elkezdett sírni, mikor kimentem és mire visszaértem, kitornázta magát az autósülésből, félig csücsült félig feküdt az ülés előtt!!! Hát ennek már fele se tréfa!!! Úgy látszik, ha dühös, addig hintáztatja magát és rugdall a lábával, hogy kicsusszan belőle. Szerencsére nagyot nem eshet, de a fejét beverheti...
A kiságyában vagy a nagyágyon sosem csinál ilyen prdukciókat, de a hordozóban ez már amásodik eset, csak először mosogattam és még időben észrevettem a kicsusszanást...

Andi
bagandre

Sziasztok!

Lázcsillapítóból felet kell adni (legalábbis a Germicid C-ből 3 hónapos korig).
A dokink minden szurinál adott Dorkának és este lefekvés előtt szintén kapott kúpot.Így soha nem volt probléma.

Kitty, a védőnők úgy látszik, mind egyformák. Hozzánk már a második jár, és mindkettő előzetes egyeztetés nélkül állít be a lehető legváratlanabb és legalkalmatlanabb pillanatban.
Ha rosszkor jön, be sem engedem.

Szilvus, köszi a tanácsot. Próbálkozunk, amivel csak lehet, bár nem sok reménnyel...

Gabi, néhány nap nem számít az oltásnál. A barátnőm kislánya például elég beteges, és sokszor hetek is elmúlnak mire megkapja az oltását. Emiatt tényleg ne csinálj problémát.

Befejezem, nyöszörög a csöppségem.

Erika
pera

Nekünk Suppositorium Aminophenazoni kúpunk van, mi abból adjuk a felet. Amugy most nézem az elözö dobozon rajta volt fél kúp az adag, erre a kedves patikus nem irta rá! Nem lenne ez nekik kötelezö!???

Én kg-ra annyi vagyok mint régen, mégsem jönnek rám a régi cuccok, ill. ami akkor jó szük volt, az nem. A kicsit bövebb az most pont jó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok,

tök sz@r a gépem már harmadszor szállt el amit írtam ha nem bánjátok nem írom újra.
Csak a lényeg A tali akkor pénteken 10-10,30 között a margitszigeten az árpád díd felőli végén lévő zenélő kútnál lenne. HA esetleg esne az eső akkor én az állatkerti játszóházra gondoltam, de reméljük nem esik.
Andi, szerintem az őszinteség a legjobb és legyen annak lelkiismeretfurdalása aki korábban neked ártott.
Vigyázni kell a manókra mert az ember hajlamos megszokni, hogy nem mozognak és csak elugrik vmiért aztán meglepődik.
na hahó,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, mert a fiam lassan ébred.
Akkor pénteken tali, ha minden jól megy. igyexem ott lenni. Én gyalog megyek, remélem megtalállak benneteket! és azt is remélem, hogy jó idő lesz, mert más helyszínre nem nagyon tudok elmenni.

Mariann,
ti már kapjátok az oltást? NÁlunk szigorúan betartják az egy hónapot, így csak 22-én mehetek, pedig tegnap voltam a doki néninél.

A tejcsivel mi is küzdünk. SOha nem tudom, hogy elég-e.

puszi mindenkinek, Kata
katca

Sziasztok!

lányok, vki írt feljebb(bocsi már nem tudom ki volt)vmi oltási behívót.Micsoda ez?mi nem kaptunk semmi ilyesmit.

nuska

Halihó!

Most direkt megnéztem a lázkúpot, hogy mit írtak rá a patikában (az Amidozophenum... típusú van itthon) és az van ráírva, hogy láz esetén 1 kúp!! Akkor most hogy is van ez??? Fél vagy egész kúpot kell adni? Vagy függ esetleg a fajtájától?

Behívót egyébként mi sem kaptunk, négy hétnek el kell telnie az oltások között, ennyi az egész...

Kész csoda, mert gyermekem alszik most is, amire nem nagyon szokott példa lenni...Kép Ez általában a kézbenfogás és nyűgösködés ideje... Hiányzik is, hogy mi a ez a fene nagy jóság, átalussza az éjszakát, délelőtt és délután is nagyokat durmol és még este is!!!Kép
bagandre

Sziasztok,

KataKép
Hát, mikor vittem, akkor mondták, hogy még nincs 2 hónapos. Ez azért érdekes, mert mikor legutóbb voltunk, azt mondták oltás 3 hét múlva (az pedig ma van). Tegnap volt 8 hetes, meg a súlya is több az átlagosnál, ezért végül megkaptuk. Szerencsére eddig nem lázasodott be. Köv. oltásra viszont 5 hét múlva kell mennünk.

Oltási behívót mi sem kapunk.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Én írtam,hogy kapunk minden oltásra behívót a körzeti tanácsadóból.
Egy levelező lap,hogy mikor kell megjelenni a kötelező oltásra. Ez nálunk azért is tök fölösleges,mert hozzánk a doktornő jár ki, és mindig hozza az aktuális oltást is.
Csak belegondoltam,hogy mibe kerül ez(ezek szerint a városnak), mikor amúgy is jön a védőnő. Én azt hittem,hogy országosan ez a módi.
Ja, és én sem engedtem volna be a védőnénét,ha szoptatok, de a férjem gyanútlanul ajtót nyitott, és már mondta is a védőnő,hogy őt nem zavarja.
Nálunk amúgy előbb 1 nappal sem adják hamarabb az oltást, inkább pár nappal később.

Andi!
Hú, nagyon megijedhettél, amikor láttad,hogy Lili kiszállt az ülésből. Hát akkor már én is bekötöm ezentúl Rékát, mert tényleg kiszámíthatatlan mikor fordul egyet.

Léna!
Multkor átért a mail?

Na megyek aludni,mert ki tudja mit hoz az éjszaka. Már 2 napja 3x eszik Réka éjjel. Előtte meg 2 napig 10 órát horpasztott egyhuzamban.

Kitty
kitty123

Szilvus!Kép

Ment a válaszmail!

Üdv
Andi
bagandre

Sziasztok!

Nálunk csak a 15 hónapos oltásra küldtek még annak idején a Norbinak értesítőt az oltásról, de amióta visszamentünk a régi dokinkhoz azóta nem kapunk, egyébként itt is küldenek, ha a helyi dokihoz jár az ember. Pesten viszont soha nem küldenek.

A két hónapos oltásunkkor nem a mi dokink volt ő azt mondta hogy a germicid c kúpból nem felet kell beadni hanem egészet, én meg is lepődtem, mert a saját dokink viszont még a Bettinél, meg a Norbinál is felet adatott be, és persze a dobozon is ez van.

Kiváncsi vagyok hogy mit fog most mondani majd hétfőn.

Tegnap Réka még éjfélkor fent volt és ordított mert a pocija, és hajnal 3-kor kelt 4-kor ébredt enni. Tegnap gondoltam megiszok 1,5 liter laktoherb teát hátha segít, hát tejcsi éppen lett tőle, de Réka hasa még mindig nem bírjaKép

Így továbbra sem ihatom.

Most megyek ebédelni

Sziasztok

Gabi

Kép

gabi1

Én jóideje bekötöm Orsit mert látom ö is addig hintázik hogy csuszik kifele.

Szerintem a kúpra a legjobb ujra rákérdezni a dokitól, én is ezt tettem a mult héten.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam, a mérés 4990 gr-ot mutatott, ami 190 gr gyarapodás 1 hét alatt, hát eddig ez volt nálunk a normális. Persze 3. napja tömöm a gyereket a fagyitejjel, szerintem AZÓTA gyarapodta. Hossza 61,5 cm. Ezzel szemben 68-as rugikat hord. No, de nem ez a lényeg. Mivel a fagyitejet (120 ml) ma reggel is elfogadta a 2 cici kiszippantása után, s még tátogott is, hát kiváltottam egy doboz BEBA HA tejpépet pótlásnak, vettem ismét homeobogyót és kaptam egy jó tejcsináló tea receptet a védőnénitől. A bioboltban délután begyűjtöm a hozzávalókat, s elkészitem. Ideirom a receptet, használjon Nektek is!!Kép Gabi, hátha ettől nem fáj Réka pocója. Én sem merem inni a Laktoherbet már.

Délben a szopi mellé be is figyelt 50 gr BEBA (fúúú, de sz@r, megkóstoltam...). És ma is kap du. 1 kis gyümit anyatejjel keverve. Tegnap adtam 2 karika banánt elpépesítve tejjel, úgy tátogott utána, mint a kisfecske!!Kép Poci sem fájt, sirás sem voltKép Csak ma egy csodás kis massziv kupac kaka a pelusbanKép

Germicid C-ből nekünk is 1/2-et mondott a doktornéni, s a patikuslány is ráírta. Elég nehéz volt félbevágni...

A "tejcsináló" tea receptje:
Kerti rutafű = 50 gr
Kecske rutafű = 50 gr
Édeskömény = 100 gr
Citromfűlevél = 100 gr
Csalánlevél = 50 gr
Kamillavirág = 50 gr
Ezeket a fűveket jól összerázogatni. 1 liter vizhez 4 teáskanállal beletenni, ezt inni. Napi 1 liter javasolt belőle. No, meglátjukKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Szilvus!
Én nem félbe szoktam vágni,hanem késsel lefarigcsálom. Így kúp formájú marad, de jó keskeny,így könnyebben be tudom adni, és Réka sem sír tőle, alig veszi észre és már be is csusszant.

Réka tegnap kapta a 4 hós oltást. Most szerencsére nem volt láz, ma viszont egész nap olyan nyugis, csak úgy elvan,alig csinál valamit.37,2 a hője egész nap,de erre nem adtam kúpot.

Na lépek, még porszívózok egyet.

Kitty
kitty123

sziasztok, látom, már tudjátok, hogy megszületett Kamilla. itthon és egészségesen. mindenkinek köszönjük a drukkolást és a gratulációkatKép)
Kép
mirmurr

ja igen, a képen Kamilla 1 napos.
mirmurr

Sziasztok! Kép

Mirmurr Kép
Mégegyszer gratulálok, nagyon szép kislány Kamilla Kép Sok boldogságot kívánok Nektek! Kép

Lányok Kép én nagyon drukkolok Nektek, hogy a tejivó ne zárjon be! Kép Annyira együttérzek Veletek, hogy ma én is nagyon keveset tudtam fejni Kép És valószínűleg Nándi is érezte, mert nem evett ma annyit, mint szokott....

Tegnap megkaptuk a 2 hónapos szurit. Kisfiam hősiesen viselkedett, mint egy igazi férfi Kép Csak miután kihúzta a doktor bácsi a tűt, csak azután pityeredett el. De felvettem, és jól magamhoz szorítottam, és mindjárt megnyugodott Kép Aztán öltöztetés közben már kitekeredett nyakkal kacérkodott az asszisztens kisasszonnyal Kép
Mázsálás is volt, 5780g a kis drága Kép

Szilvus Kép
Olyan jót nevettem a kolbászos storyn, elképzeltem Petit amint fogja a kolbászt, és közben nem érti a helyzetet, hogy akkor már nem a tejcsárdába jár?! Kép Kár hogy nem fotóztad le.

Andi Kép
Voltál már a Metroban? Kíváncsi vagyok mit akarnak? Biztos kárpótolnak, de tegyék csak! Kép
Egyébként teljesen egyetértek Veled, hogy nem adtad oda a gyereket. Én sem tettem volna, sőt a 3méter távolságot is betartatnám vele. Képzeld nálunk még el sem engedik a gyereket, hogy megnézhetné a testvérét. Ja, és természetesen tudatosították benne, hogy Nándi nem a testvére, csak a féltestvére. Fontos ezt tudni egy 7 éves gyereknek, nem?! Kép

Az alvás nálunk is változó. Most 2-3 napja többet alszik, mint előtte. Most minden etetés után alszik valamennyit.

Kitty Kép
Lehetett volna a védőnőben némi tapintat, hogy visszamegy később, vagy elmegy és jön majd máskor. Hozzánk sem mindig jelentkezik be a védőnő, de eddig még nem jött zavaró időben. Egyszer volt rossz, mert éppen hazaértünk Nándival a kórházból, kb. délelőtt 1/2 11 lehetett, és még nem reggeliztünk, és nagyon éhes voltam én is és a párom is. Na, akkor vártam, hogy elmenjen. Sajnos nálunk körzetváltás lesz, és egy nem szimpatikus védőnőt kapunk. Már előre jeleztem a mostaninak, hogy nem fogom beengedni...nem kötelező, úgye?

Lázcsillapító: nekünk nem kellett még, de a doki nekünk felet mondott, a patikában meg egészet mondtak, de nem írtak rá semmit. Nekünk a Suppositorium Aminazoph....típusút írták fel.

Megyek zuhanyozni, aztán fejés,hátha a végére felébred a kismanó, jól bealudt este 8-kor.

Jó éjt Mindenkinek!
Üdv,
Pumukli
pumukli

Sziasztok!

Mirrmurr, gyönyörű Kamilla, azért meséld el hogy volt!GratulálokKép

Andi, nekem az jutott eszembe a Metróval kapcsolatban, hogy egy ilyen nagy cég, azért megengedhetné magának, hogy elmenjenek hozzád, mint, hogy téged rángatnak be, nem?

holnap tali, de jóóóóóóóóó!

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok, jó reggelt!

Mirrmurr!
Gratulálok Nektek! Nagyon szépek vagytok a képen, Kamilla szép nagy kislány!Kép Ha lesz időd majd gyere és mesélj, milyen az otthonszülésKép

Pumi
Nándi valóban 1 hős, ha nem sirtKép Petikém is igazi férfiként viselkedett a 2 hónapos szurin. Olyan hangosan üvöltött, hogy egy felnőtt férfi megirigyelhette volna. Kiváncsi vagyok, mi lesz a jövő héten. Gyanítom, még Ti is hallani fogjátok Kecskeméten az ordítástKép

Pumi, Andi, nem lehet Nektek egyszerű, hogy párotok már bír egy elvált nejjel. Jajj, nagyon csúnyák tudnak lenni ilyen esetben az elvált feleségek, ha akarnak. Pedig hiszem, hogy egy jó emberi kapcsolat azért fenntartható lenne, már a gyerekek miatt is. Nem kell barátkozni, sem találkozni, csupáncsak normálisan viselkedni.

Fiam tegnap újhagymát kapott a kezébe vacsorakor. Szerintem 1 éves korára a lángoltkolbász és a lilahagyma lesz a kedvence...majd bepróbálkozunk a disznósajttal is.Kép Ismeritek azt a funpic fotót, amin egy csecsemő van, az alábbi felirattal "F... milk, got beer!"? Na majd megkeresemKép

Tejivó küzd a fennmaradásért, egy ilyen business-t nem adunk fel egykönnyenKép De sajnos este is elfogadta a 60 gr kiegészitést.Kép Sőt, ma reggel is az 50 gr lefejt tejet pluszban még a szopi után. Nem tudom mi van, de igen rossz néven vettem ma is kisfiamtól, hogy 1/2 6-kor megébredt. Igaz, este már 8-kor aludt. Most kapott ismét cickót és rábeszéltem egy kis repeta-alvásra. Ha ébred, egy gyors bevásárlás, mert 11-re jönnek a kocsiért. Utána meg viszem a bankba befizetni a pénzt. Olyan hüjje vagyok, de én úgy megsirattam este a szép kis autómat, mint tavaly a szép kis lakásomat, amikor eladtam. Ilyenkor nem tud érdekelni, hogy szebb és újabb és nagyobb lesz a következő. Nagyon ragaszkodom minden apró szirszaromhozKép

Sajnos, igy a Margitsziget is ugrott, mert nem tudom, mikor végzünk. Kép No, majd legközelebb már SEMMIDESEMMI nem jöhet közbe!

Lépek, disznóól van, legalább elmosogatok.

Puszi Mindenkinek, jó sétát a szigeten, szép időnek igérkezik, bár itt nálunk egy picit fúj a szél.

Szilvus és Peti
szilvus

Hihi, na ezt kerestemKép Remélem Móki nem ez lesz a Tejivónk plakátjaKép

Puszi,
Szilvus
Kép
szilvus

Halihó,

ilyen korán keltem (sőt még korábban), hogy ma találkozhassunk. Vsz mi 11 körül érünk oda, de megpróbálok majd sietni.
Ugye azért rajtunk kívül jön még valaki?

Mariann
tmarianna

Namégegy, hogy jól induljon a reggelKép Aztán eldugulok.
Kép
szilvus

Sziasztok!

Szerintem mi is csak 11 körül érünk oda, igyekszünk, de még csak most vakaróztunk ki az ágybólKép
Szilvus, tök jó a kép
Akkor maradt a zenélő kút, ugyi?

nuska

Lányok!

csak egy gyors kérdés. Szerintetek milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni szoptatás alatt? Iszonyúan fáj a fejem. Bedobtam egy Algopyrint. Ha lehetett terhesség alatt, gondolom, szoptatás alatt sem gond.
Milyen volt a tali?

Erika
pera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?