Új privát üzeneted érkezett!

Angie köszi!!!!!!!!!
gratula a 24.héthez!!!!!!!!!!!!!!
hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szia Nita!
Remélem mindannyian jól vagytok kicsit alszik a topic azt is látom, de én aztán nem mondhatok semmit, aki eltűnik rendszeresen jóidőre.
Pocak fotóm még mindig nincs, de 12 kg súlytöbblet igen, Ti mennyit híztatok?

Kép
nyuszifül16

Jaj, eza vizicsikó hogy jött ide, bizti nem ez volt anno nálam...lehet vált a program.

Kép
nyuszifül16

Nita várlak:)

Kép
nyuszifül16

Nyuszi sziaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

mindenkinek változot a nagyonbabás figurája nem tudjuk miért........én le is szedtem..............

nem sok az a 12 kiló de azért most már vigyázz mert az utolsó hónapba fog felmeni a legtöbb.....tapasztalat...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mostanába jössz fel pestre????,talizhatnánk végre!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Apáék vagyis, Apukám megy fel festeni a lalkást, meg csomó mindent bútort mi csinálunk vett anyagból(spórolás:) ), mert ha nem lakoak ot akkor is ki kell adni, mert öcsém meg koliba bejutott.
Szóval attól függ, hogy ők mikor mennek, de ezt mindig előtte egy-két nappal jelenti be. De már én is annyira szeretnék veled talizni!:)
Most vacsorázok Papával, aztán jövök majd! Remélem még fent leszel. Olyan fél óra...

Kép
nyuszifül16

fent leszek még persze.........max nem rögtön reagálok.vagy írj smst....esteleg csörgess ha írtál......

jó étvágyat!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Nyuszi,nekem a fiammal 16 kg jött fel,de abból 6 az utolsó hónapba.... :lol:
Most 8 kg-nál járok,és már az utolsó hóba vagyok.
Hoztam adatokat...
BPD:84
HC:312
TAD:98
AC:325
FL:68
Ezek alapján 35 hét 2 napos vagyok.
Súlybecslés:2716 gramm.
Élő magzat látható.Fejvégű fekvés.A méhlepény a mellső falon tapad.A placenta érettségi foka Granus I.
Magzatvíz mennyisége átlagos.Az aorta abdominalison,valamint az a. umbilikalison norm. áramlási viszonyok.

Na ennyi,megyek dőlök,mert holnap távolságiba vezetek,Eger felé ne nagyon közlekedjetek... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli nem megyek arra......köszi a figyelmeztetést........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Melinda! Örülök, h minden oksi, köszi az infót!

Nita: vagyok!
Igyekszem vigyázni a kilókkal. Most kaptam egy nagy zsák gyerek ruhát, használt, de jó állapotúnak mndható, úgy örülök, újjonan megvenni mindent az lehetetlen. Nita tényleg pelust meliyk honlapon lehet lelni?

Kép
nyuszifül16

Jó éjt Lányok, majd hólnap probálok még jönni így este fele.
Puszi Nektek!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, mert teljesen kiütöttem magam. Egész nap a kerteben dolgoztam. annyi dudva volt hogy nem győztem szedni. De most már nnagyon szép lett. Most meg már nem bírok aludni.

Hívtam az orvosomat, de szabadságon van, úgyhogy most szünetelek így a closztival. Egyébként szünet nélkül szedtem. Remélem nem okoz nagy galibát. Nemtudtok valami gyógynövényt, ami serkenti a peteérést? Lehet ebben a hónapban azzal próbálkozok. A párom meg azt mondta, hogy nem fog beszedni semmi hormongyógyszert, szerinte ez csak egy véletlen eset lehetett. Amikor korábban csinálták, akkor jó volt az eredmény, mert ott magasabb volt a spermiumszám, meg a mozgékonyság is jó volt. Mondjuk azt most nem írták erre a papírra, hogy az milyen.

De azt olvastam, hogy erre az eredményre kihat a meleg, a gyógyszerszedés, az alkoholfogyasztás. Mondjuk az utóbbi kizárva.
Azért próbálkozok még, kíváncsi agyok az orvos véleményére is.

Kismamaik: Örülök hogy minden rendben veletek és a babákkal.
Na megyek csinálok alami hasznosat, amíg alszik Marcikám.

Kép
babicsek

Nyuszi nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Sajnos az elmúlt heteim nagyon mozgalmasak voltak és nem volt időm írni, inkább összeszedni a gondolataim volt nehezebb. Amint látom minden rendben van veletek és kaptál ruhácskákat, de jó. Gyere majd még ha tudsz. Annyira kíváncsi lennék, hogy milyen vagy mint kismama. Az egyik unokatesóm is 8. hónapban van ő is nagyon csini volt és most kis formás ő 18 kg-t hízott, igaz 42 kg volt és most 60 kg így nem annyira látszik rajta, arcba meg a karba látom na meg van egy hatalmas pocakja :lol: valahogy így képzellek el téged is. Puszi.

Babi bízom, hogy tényleg csak rossz passzban volt a párod, bár nem olyan rossz az az eredmény. Sajnos nekünk 15 millió van de nem jön vele össze, csak kevés, na meg a mozgékonyság is rossz :cry:

Többieknek puszi, majd később írok még.

Kép
Kép
melisch

Nyuszi innen érdemes....tök olcsó és nagyon jó........
http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=1

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: És kapott rá a férjed valami gyógyszert? Pedig aza 15 millió is milyen sok. Nem értem én ezt. Nekünk ilyeneket néztek, hogy motilitás, normá alak stb. szerintem ez sem tökéletes.

Na elolvasgattam itt a neten mit ajánlanak peteérés serkentésére.
De nemigazán megyek el rajta. Annyi féle variációt olvastam.
Pl: cickafarkfű-orbáncfű-komló keveréke, aztán cickafarkfű-édeskömény-komló, barátcserje kapszula stb. Nem tudom melyiknek higyjek, és félek nem csinálok e vele nagyobb galibát.

Kép
babicsek

Dia, jelentem itt vagyok! :lol:
Api itthon volt most 2 napig, és úgy egymásba bújtunk, hogy nem is volt időm jönni.. :oops: :lol:
Hétvégén uncsitesójánál voltunk grillpartyn. Jól sikerült nagyon!
Biztos jó lesz a karaoke-s buli is nálatok :wink:

elisch
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy ki tudtál kapcsolni kicsit...

Babi
én úgy tudom, hogy a clostilt max. fél évig lehet szedni kúrában, utána szünetet kell tartani.
Bár a dobozra 3 hónap van írva, nekem is 3 havit adott a doki (ez az utsó hó), bár ez szerintem személyfüggő.
Nálunk az eredmény (a legutolsó) 14M/ml, úgyhogy ti sokkal jobb helyzetben vagytok... :wink: A mozgékonysággal nincs baj nálunk.

Nita
naon pöpecek az új vonalzik! :wink:

Kismamik!
Pocifotókat dobhatnátok fel!!!

Puszi mindenkinek!
További szép napot!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!

Alig bírom magamat utolérni, nagyon keveset tudok netezni. A férjem használja jobban, én nekem meg marad a házimunka, jó megosztás mi.

Olyan meleg van, hogy már lassan kibirhatatlan lesz. Ilyenkor strandra kéne menni, nem otthon, vagy a munkahelyen lenni.

Hát asszem az első hónap próbálkozás kudarcba fullad, majd várom a következő hónap végét. Kicsit fájt a hasam, mint amikor jelzi egy héttel előre hogy meg fog jönni.

De nem baj, ez még korai, nincs olyan szerencsém hogy az első próbálkozásra sikerüljön.

Csatlakozom Betty-hez, mutassatok egy kis pocifotót.

Mi az a clostilt amiről beszéltek? Meg néha mutattok furcsaeredményeket, mint Melisch is és én azokat nem értem.

Na üdv most nektek!
Vendég

Szijja Cathy!!
A clostilbegyt tabletta arra való, hogy a peteérést egy kicsit támogassa, úgymond stimulálja a tüszőket, hogy azok többen legyenek, többen érlelődjenek, ezzel nagyobb esélyt adva egyes hónapoknak...
Csak kérdezz, milyen furcsa eredményekre gondolsz, és elmagyarázzuk neked, mi az.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babicsek február óta már nem tudok minden eredményt de azt tudom, hogy a motilitásuk is rossz volt és a progresszív mozgás csak 1 százalék, morfológialilg pedig jó és nincs benne semmi baci. Pontosan a kiértékelést nem tudom, mert egyedül volt dokinál. Kapott egy nagyon drága és nagyon erős injekciót rá, de már kiment a hatása 3 hónap és azóta nem is ment sehova. Le se carja, már bocsánat de ez az igazság. Sokat voltam miatta depis de már az is elmúlt. Akartam vele beszélni róla de neki nem volt kedve így határtalan időre el lett tolva a beszélgetés. Ilyen ő amiről nem akar hallani beszélni sem szabad róla. Gondolom hétvégén ha megjön piri ismét depis leszek és akkor csak megkapja a magáét.

Cathy kérdezz nyugodtan és januárban még azt sem tudtam egy nő hányadik nap körül óvulál :oops: :oops: tehát tök gyökér voltam, aztán belejöttem a csajoktól addig kérdeztem :wink: A closytról meg BEtty irt én nem használtam, nem is tudok sokat róla csak amit a csajoktól olvastam.

Dia merre csavarogsz????? És a többiek??????

Kép
Kép
melisch

Melisch itt vagyok, olvastam, blogot írtam - eltűnt ruhák esete - főztem, gyerekkel voltam. Össze kellene szednem magam és elindulni anyósomékhoz. Ez a sport most: biciklivel kikerekezek meg haza. Viszem Bencét is az ülésben, nagyon élvezi, kicsit játszik a levegőn, lehet ma ott is alszik, mert holnap Gábor anyukája fog rá vigyázni. Majd meglátjuk milyen kedve lesz, ha nem akar ottaludni akkor reggel viszem ki őt.

királylány

Dia!
Most nézem...te blogot írsz???? :shock: :shock: :o
De jóóó!
Akko megyek is olvasni...

betty615

és azt a closist bárki szedheti?
elősegiti a fogamzást?

Adatok: Pl. Melindánál
BPD:84
HC:312
TAD:98
AC:325
FL:68

Meg ehhez hasonlóak.
Vendég

Dia olvastam a blogod tök jó!!!! Csak igy tovább :wink:

Cathy ezeket én sem tudom, gondolom megfelelő méretei a babának, ezt biztos az eredményekről másolta be, csak az érti akinek van pocaklakója azokat foglalkoztat, mer lehet anyukák is tudják. Én nem néztem utána sokára lesz még rá szükségem
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Cathy
Abban segíti a fogamzást, hogy egyszerre több tüsző érik meg, tehát tuti lesz pé.-d. De közben egyes napokon néznek UH-n is, hogy éppen mekkorák a tüszők, és 1 van-e vagy több érik.
Ha több érik egyszerre, akkor nagyobb a valószínűsége az ikerterhességnek is, mert több is megrepedhet.
Bár nálunk mondjuk hiába kezelnek engem, mikor nem velem van a baj, de így is megnövelik az esélyeket, hogy az a kevéske kiskatona is célba találjon. De tudom, hogy úgysem fog. Ez volt hál isten az utsó clostis hónapom, ezután már csak a beülti jön, amiben legalább van egy kis bizalmam is.
A kismamik eredményeit én sem tudom hova tenni, mivel ilyenben még nem volt részem...
De ha majd ott leszek, akkor kiokosodok abból is. :wink:

Dia
nagyon jó a blogod!
Olvasni fogom! :)

betty615

sziasztok!
Gyors bekukk amíg Bence alszi még!
Tegnap megtörtént a cukorterheléses vizsgálatom, remélem jó lesz.
Hízás nekem 3 kg eddig. De muszáj vigyázni, mert derékproblémáim vannak és a legkisebb hízás miatt is még jobban fáj. Már most is elviselhetetlen.

Caty, ezek a magzat méretei:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=41

Közben felkelt Bence.

Dia hol írsz blogot?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

cathy ezt neked ki kerestem:

EGY KIS SEGÍTSÉG A LELETEN TALÁLHATÓ RÖVIDÍTÉSEK ÉRTELMEZÉSÉHEZ:

Leggyakrabban ezekkel a rövidítésekkel találkozhattok (a mi programunkban is ezek az adatok szerepelnek):
AC: Has körfogat
BPD: Koponya haránt-átmérő (két halánték közti táv)
CRL: ülőmagasság (fejtetőtől-popsiig)
FL: Combcsont hossza
HC: Fej körfogat

További rövidítések:
AD: has átmérő
APAD: a has hosszanti irányú átmérője
APTD: a has kereszt irányú átmérője
FIB: szárkapocscsont
FRO/OFD: a koponya hosszanti átmérője (tarkó-homlok távolság)
HU/HUM: felkarcsont hossza
RAD: alkarcsont hossza
THQ/TTD/TAD: mellkas átmérő
TIB: sípcsont
YS: szikhólyag

Néha feltüntetik a következő adatokat is:
Average GA: magzat méretei alapján számított terhességi hét
EDD by LMP: szülés dátuma az utolsó menstruáció dátuma alapján
EDD by Ultrasound: szülés várható dátuma az ultrahang vizsgálat alapján
FW: becsült súly (a súlyt a gép 4 adatból becsüli: BPD, AC, HC, FL)
GA by LMP: utolsó menstruáció dátuma alapján számított terhességi hét
LMP: utolsó menstruáció dátuma

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Júl-ban egy feltáró műtétet végeztek rajtam, mivel endometriosis-om volt. Most a kezelésnek köszönhetően minden rendben van. Azt tanácsolta az orvos, hogy okt-ig természetes módon próbálkozzunk, s csak utána menjünka a kaáli intézetbe. Azt szeretném megtudni, hogy kihez forduljak, kit válasszak orvosnak a kaáli intézetbe, mennyi időt vesz igénybe mire tényleg eljutok az inszeminációhoz, ill. a lombik baby beültetéséhez, fizetős művelet-e ez, (mivel azt olvastam, hogy hálapénzt nem fogadnak el, de én ezt nem hiszem el :( ) van-e várólista, vagy időpontot kell kérni? Szaal jó lenne tudni pár alapinfót, most csak ennyi jutott eszembe, de minden segítséget szívesen fogadok. Köszönöm. Üdv,
Betty
Vendég

lhb szia. A Szülészetek/kórházak-on belül van Kaális topic, szerintem ott érdeklődj hátha többen tudnak neked sgíteni. Én ezzel kapcsolatban semmit nem tudok neked mondani. Remélem minél előbb összejön az a baba nektek!

királylány

lhb, Betty2 szia sajnos ezen kérdésekre nem tudok válaszolni, szerintem ebben a topikban nem sokan vannak, főleg az aktívan írogatok között aki kaáliba jár :cry:

Kép
Kép
melisch

merre vagytok csajok?????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mi itt vagyunk te merre tekeregtél?

Most volt itt egy hülye picsa majdnem kivágtam, kis taknyos oszt rázza magát. A varrónőt kereste, nem volt itt. Olyan flegma volt! Tavaly volt szalagavatós, na ezt küldtem el a pi....ba az anyjával együtt mert idióták voltak............

királylány

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasóban...

Ma voltam 16. heti AFP vérvételen. Már csak nevetni tudtam a védőnő hülyeségén...

Eleve fél kilencre mentem oda, éhgyomrin, és fél 11-kor sikerült behívniuk. Nem csak én voltam ott kismama. A várakozók negyede az volt :twisted: Utána el kellett mennem a védőnőhöz időpontért, mikor kapom meg az eredményeket. Csak akkor adják ki a leletemet, ha van 20 hetes uh-ra időpontom. Én felhívom a dokimat (aki uh-ból Ph. D-zott, jókat szoktunk dumcsizni és mellette a klinikán a genetikusok táborát is erősíti), és mondom neki, hogy adjon időpontot. Közli, hogy így nem tud, hozzak neki leletet, majd akkor mond időpontot (12 hetes uh-ra sem volt időpontom, csak mondott egy napot, odamentem, vártam 5 percet és behívott mindenki előtt). Tehát nincs mit tenni, kell az időpont a védőnőnek, mert különben nem adják ki a leletemet :shock: Felhívom a központi uh-ot, és 11 órakkor merek telefonon időpontot kérni! Leüvölti a fejem, hogy majd 12 óra után adnak időpontot :twisted: Rendben. Negyed egykor hívtam is őket. Tegnap töltöttem a 16 hetet!!!!! Aug 11-én leszek 20 hetes. Tehát addig van még 4 hét. Időpont a 20 hetes genetikai uh-ra: aug 25!!!!!!!!!! Akkor töltöm a 22 hetet!!!!!!!!!!! Kérdezem. Ez nem gond? Erre válasz, áh, nem... Akkor minek fizetem a TB-t? Rendben, a doki tuti megcsinálja pont 20 hetesen. No de ezért nem keveset perkálok alkalmanként a magánrendelésen! Ezzel az időponttal, (ami úgysem lesz betartva, mert nem 25-én lesz a 20 hetes uh-om) felhívom a védőnőt. Elmondom neki, hogy van időpont, de úgysem akkor megyek. Erre megkérdezi, mikor lenne jó a valóban betöltött 20. hetem előtt átvenni a leleteket? Aug 7 ( majd 4 hét múlva) megfelel-e? Ekkor már durrant az agyam. Akkor mi a pitlaknak telefonáltattam időpontért, ha úgy sem kell!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Útálom a bürokráciát!!!!!!!!!!!!!!! Miért kell mindenkit ott szívatni, ahol csak lehet.......

Jó hosszú voltam, bocsi.

Mindenkinek szebb napot!!!!!!!

Kép
kicsi80

Lhb Betty
A Kaáliról nem tudok sajnos semmit, nem oda járunk.
Ezekben az intézetekben általában a "várakozási idő" annyi, míg mindkettőtöknek kész nem lesz az összes eredménye-hormonprofil, spermavizsgálat, AIDS vizsgálat...stb....-ez azért idő, mire minden kész. Ha minden rendben van, indulhat is a dolog.
Ha van 30 napon belüli eredmény, akkor azt nem kell újra csináltatni, elfogadják.
Az inszem, és a lombik is ingyen van, ha van TB-d, mert ezek OEP támogatottak. DE, a gyógyszerek, injekciók...kinek mi kell a szervezetéhez, az már önköltséges. A lombikhoz a gyogyiknak húzós ára van, az inszemhez úgymond nem annyira vészes.
Elvileg 6 sikertelen inszem után mehetsz lombikra, de ha orvosilag indokolt, akkor akár azonnal is elküldhet lombikra, és nem kell kivárni a 6 sikertelen inszemet.
Remélem kicsit segítettem. Mielőbbi babásodást kívánok!!

Sziasztok csajok!
Mizu?
:wink:

betty615

Kicsi, ne idegeskedj!
Árt a szépségednek!!
:wink:

betty615

Kicsi legközelebb rúgd fel műholdnak :!:

királylány

Köszi csajok az infot!

Betty: az egyik kolléganőmnek a huga 7 éve várnak, hogy legyen baba. Most beültetést akartak csinálni. De mivel szép a méhe, és most van tüszőrepedése, igy a spermiumokat közvetlen fecskendezik be a petéhez. Megpróbálják igy csinálni, de ha netán nem sikerül akkor lesz a beültetés.

Neked ilyent nem lehet csinálni? vagy már próbáltátok?

Azt a closist csak annak kell szednie akinek nem jön össze egy ideje a baba?

Képzeljétek most egy csomo ismerősöm mondja, hogy terhes, vagy épp megszült már. Ilyenkor mindig azt érzem el vagyok késve és ők korombeliek.

Előtte meg az volt, nézd ez is férjhez megy meg azis... Anyám mindig jól informál, és tömi az agyam ilyenekkel. Minden egyes nap amikor felhiv. Kész vagyok tőle...

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.

Na mentem, mert majd meg sülök a melegben.
Vendég

Cathy, amiről beszélsz, az az inszemináció ugye?
A doki nálam azért nem tartja sokra ezt a fajta beavatkozást, mert nem velem van gond, és a páromnak igen csekély a spermiumszáma.Én nem hinném, ha öt cm-rel feljebbről indulnak a spermiumok a cél felé, akkor célt is fognak érni. Sztem ez nálunk nem segítene. A doki szerint sem igazán, de mint már mondtam is, majd elsősorban a doki dönti el, hogy mivel kezdünk.

Ha megvan minden kivizsgálás, és megvan esetleg, hogy hol, kinél van a bibi, akkor írják fel elsőként általában a clostilt a nagyobb % reményében.

És én is így vagyok vele, mint te. Amikor még nem mentem férjhez, mindenki akkor házasodott körülöttem.
A gyerektémáról nem is beszélek...
Csak annyi, hogy pl. ma voltam vásárolni, és találkoztam egy ismerőssel...mindegy is, a lényeg hogy 30 hetes terhes, és ahogy nekem beszélt, meg nyavalygott, hogy ő milyen nehezen bírja, meg hogy csak egy nyűg az egész terhesség, meg nem mehet a haverokkal a strandra, mert itt a nagy hasa...stb....hááát én azt hittem pofán vágom....de csak annyit mondtam neki erre: Tudod, én lennék a legboldogabb ember, ha most azt, azokat a "nyűgöket" kéne viselnem, mint neked, és nem mehetnék ez miatt a strandra....
Bárcsak lennék én is bálna, bárcsak fájna, bárcsak rosszul lennék...de én legalább szeretném, ha lenne már gyerekem...minden fájdalmat tűrve...bármi áron...
És ezt az érzést csak az érzi, aki hosszú ideje próbálkozik.

betty615

Dia én sajna halálra unom magam........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty, igazad van! Tényleg rossz a meleg, a fájdalom, de ez tesz anyává minket! Nekünk mindent ki kell bírni miattuk és őszintén szólva nem is nagy áldozat!

Kicsi, ne idegeskedj! Nálunk pont fordítva van, amíg nincs az AFP eredmény a kezedben, nem lehet kérni időpontot uh-ra! Én úgy jártam, hogy volt időpontom uh-ra, de nem jött meg addigra az AFP eredmény. Kockáztattam. Ferde szemmel, de megcsinálták az uh-ot, csak visszahívtak 2 hét múlva is az AFP-el együtt.

Pussz mindenkinek, felkelt Bence ÚR :lol:

Kép
KépKép

angie28

Nita vazze hogy tudsz unatkozni? :shock: Ezen gondolkoztam este. 21.45 volt mire összeállítottam a rakottkrumplit és ma reggel sütöttem meg. Már nem volt energiám felsöpörni - felmosni.....Na később bővebben.........

királylány

Dia én se tudom...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát én sem unatkozom...
Nemrég festettünk ki,bugyiba,meg melltartóba....ahogy nekiértem a falnak,a sejhajom tiszta rózsaszín lett,mert a bordót nem sikerült kikevernünk....anyósom meg itt röhögött rajtam,ha rohanni kéne,jól néznék ki ilyen seggel a szülőszobán...szóval a szobánk barbierózsaszín,úgyhogy apa Ken én meg Barbie vagyok.... :lol:
Majd holnap alakítunk rajta....több bordó kell bele....
Reggel megyek vezetni...még korán...6-ra,hogy ne kapjak hőgutát.

Nekem minden simán ment....kop-kop-kop...és még fogadott dokim sincs...a beutalót is mindig a kórházba kapom....más meg nem,és még dokija is van...

Betty,én nagyon szorítok nektek,én nagyon akarom,hogy bálna légy...az ismerősödnek meg kutyát se adnék,nem még gyereket.... :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda elképzeltelek rózsaszín fenékkel a szülőszobán........hát jól mutatnál az egyszer biztos. És tuti nem felejtenének el téged :mrgreen:

Hát csajok az agyvizem megy fel időnként a kolléganőmtől......Szerencséje, hogy nem én vagyok a főnöke, mert már jegyet vettem volna neki a Titanicra.....Amiket megenged magának. Ááááááá nem is mondom, mert csak felrobbanok....

A Hétvégén nem leszek, mert bulizni megyünk a barátainkhoz. Kerti pary-nak lett tervezve, de esőt mondd, majd meglátjuk mi lesz belőle. Családi házban leszünk, bent is jól fogjuk érezni magunkat. Ott is alszunk csak vasárnap fogunk hazajönni. Élménybeszámolót majd tartok ha nem veszik homályba :mrgreen:

királylány

Én sem leszek, megint, ma estétől. Tesómékkal utazok holnap reggel (este meg náluk alszom) Kiskunmajsára, Szegedtől 40-50km, vasárnapig. Ők hívtak mi meg megyünk, bár nekem holnap holnapután beköszönt piri :twisted: de az esők miatt nem akarok nálunk a hegyekbe ragadni sátorral. Még nem tudjuk, hogy is alszunk viszünk sátrat aztán meglátjuk mihez lesz kedvünk. A férjem csak szombat délután tud jönni utánunk :cry: így én kell neki is csomagoljak, na lesz baj ha valamit nem pakolok neki be :twisted: Meglátjuk ott úgy írják a netten este is lehet fürödni azért megyünk oda szívesen.

Legyetek jók és kellemes hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch érezd nagyon jól magadat! Puszi - puszi!

királylány

Köszi te is :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melinda, biztos jókedvet vittél volna a szülőszobába rózsaszín fenékkel! :lol: :lol:

Nyaralókat irigylem, jó pihenést!!!! :wink:
Majd jövő nyáron mi is megyünk már 4-en!
Úristen, bele sem gondoltam még, hogy már egész nagy családom lesz! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Melinda, köszi! :wink:
Bizti szép lett a babrbie szoba!
Ha esetleg van fotód róla, feldobhatnád.

Dia, Melisch, jó kikapcsolódást nektek!!!

Mindenkit pusszantok, kismamiknak pocaksimi!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?