Sziasztok!
Vagyok én is, csak olvasóban...
Ma voltam 16. heti AFP vérvételen. Már csak nevetni tudtam a védőnő hülyeségén...
Eleve fél kilencre mentem oda, éhgyomrin, és fél 11-kor sikerült behívniuk. Nem csak én voltam ott kismama. A várakozók negyede az volt
Utána el kellett mennem a védőnőhöz időpontért, mikor kapom meg az eredményeket. Csak akkor adják ki a leletemet, ha van 20 hetes uh-ra időpontom. Én felhívom a dokimat (aki uh-ból Ph. D-zott, jókat szoktunk dumcsizni és mellette a klinikán a genetikusok táborát is erősíti), és mondom neki, hogy adjon időpontot. Közli, hogy így nem tud, hozzak neki leletet, majd akkor mond időpontot (12 hetes uh-ra sem volt időpontom, csak mondott egy napot, odamentem, vártam 5 percet és behívott mindenki előtt). Tehát nincs mit tenni, kell az időpont a védőnőnek, mert különben nem adják ki a leletemet
Felhívom a központi uh-ot, és 11 órakkor merek telefonon időpontot kérni! Leüvölti a fejem, hogy majd 12 óra után adnak időpontot
Rendben. Negyed egykor hívtam is őket. Tegnap töltöttem a 16 hetet!!!!! Aug 11-én leszek 20 hetes. Tehát addig van még 4 hét. Időpont a 20 hetes genetikai uh-ra: aug 25!!!!!!!!!! Akkor töltöm a 22 hetet!!!!!!!!!!! Kérdezem. Ez nem gond? Erre válasz, áh, nem... Akkor minek fizetem a TB-t? Rendben, a doki tuti megcsinálja pont 20 hetesen. No de ezért nem keveset perkálok alkalmanként a magánrendelésen! Ezzel az időponttal, (ami úgysem lesz betartva, mert nem 25-én lesz a 20 hetes uh-om) felhívom a védőnőt. Elmondom neki, hogy van időpont, de úgysem akkor megyek. Erre megkérdezi, mikor lenne jó a valóban betöltött 20. hetem előtt átvenni a leleteket? Aug 7 ( majd 4 hét múlva) megfelel-e? Ekkor már durrant az agyam. Akkor mi a pitlaknak telefonáltattam időpontért, ha úgy sem kell!!!!!!!!!!!!!
Útálom a bürokráciát!!!!!!!!!!!!!!! Miért kell mindenkit ott szívatni, ahol csak lehet.......
Jó hosszú voltam, bocsi.
Mindenkinek szebb napot!!!!!!!