Zarja: ha neked oromet okoz a vasarlas es szeretnel, akkor hajra.
Nem ugy kell hozzaallni, hogy barmi is tortenik.
Ugyanakkor teny es valo, hogy en szemely szerint a 12. het utan sem mernek egybol belevagni, Kristoffal sem mertem, mert ugyan biztos, hogy NEM FOG SEMMI ROSSZ TORTENNI, mert ennyi erovel a 30. het utan is tortenhet, de megis csak ott volt bennem a ketseg. OK, teny, hogy nalunk epp a betoltott 11 het utan, a 12. het kozepen valt ketseges, hogy megmarad-e a baba. Es semmilyen elozmeny nem volt, csak egy hirtelen rossz mozdulat.
Amiatt is vartam inkabb, hogy nehogy rosszul dontsek, ertem ezalatt azt, hogy hirtelen fellangolassal megveszek egy szuper kisagyat, vagy kocsit, majd a kovetkezo huszonpar het alatt (ami rengeteg, ennyi ido alatt a vilagot meg lehetne valtani, ha tudnank hogyan kell) talalnek valami sokkal jobbat.
Nalunk szinten a kesobbi vasarlast erositette meg az is, hogy kicsi a lakasunk, kerulgetnunk kellett volna a bedobozolt dolgokat, a port fogtak volna fel, meg a helyet elolunk.
Es attol is tartottam, hogy ha nap, mint nap nezegetem a megvasarolt cuccokat, akkor meg nagyobb lett volna a turelmetlenseg, meg lassabban teltek volna a hetek.
Ezek voltak tehat az en erveim a kesobbi vasarlasra, de masok vagyunk, lehet, hogy neked a korai jobb.
En ugy oldottam meg, hogy mar a pozitiv teszt utan havonta lekotottem a szamlamon 50£-ot. Ez a vegere szep osszeg lett, boven fedezett mindent, meg maradt is. Nem terhelt meg anyagilag a gyors vasarlas.
Aprankent, amikor volt 5-10 szabad percem nezegettem a kinalatot, osszeirogattam, hogy mibol pontosan mit szeretnek, hol talalhato meg, mennyibe kerul, stb.
A 33. vagy 34. heten egy szombati nap reggelen beultunk a kocsiba listaval es uzletcimekkel, delutan mar itthon is voltunk ugy, hogy nagyjabol mindent megvettunk kisagytol a babafurdetoig es meg egy ebed is belefert.
Nagy pocak ide-vagy oda, de mivel akkor mar semmilyen egeszsegugyi problemam nem volt, en igy nagyon jol birtam a maszkalast, sokat jarkaltam, csavarogtam.
A babaruhak rendbeszedese nem volt egy nagy feladat, azt hittem, hogy sokaig fog tartani, de nem. Masfel nap alatt ki lett mosva, meg lett szaritva es ki lett vasalva minden, pedig tel volt es bent szaritottam az egyetlen kis nyomorek allvanyunkon.
A 36. hetre keszen volt minden, csak a pelenkazot kellett osszeszerelni es attakaritani (kb egy ora) es a kisagyat "berendezni" (fel ora). Szet untam a fejemet az utolso harom hetben, mert mar nem volt dolgom.
Tobben remisztettek, hogy mi lenne, ha megszulnek a 35. het elott es nem lenne kisagy osszerakva, nem lenne babaruha, stb. Szomoru, de en azzal erveltem, hogy ha akkor megszulnek, akkor a koraszulott baba 1-2-3 hetet biztosan a korhazban lenne, ruhakat meg akkor is vennem kellene ra, ha a tobbi ki lenne mosva, mert hogyan adnek egy ket kilos gyerekre 56-os, 62-es ruhacskakat?