Sziasztok!
Na, végre ide is eljutottam.
Verna
sajnálom, ami történt! Tudom, hogy nagyon rajta voltatok, de tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön!
A másik dolgot nem értem. Miről van szó? Ki mit adott ki kinek? És mi köze a polgármesternek??? Üdv neki, de én nem igazán ismerem, nem értem az egészet.
Tiop
jók a képek, jó lehetett a kirándulás.
Zsani csúcs, reggel ötkor?
:):) Ezek a gyerekek mire képesek!
:):)
Tüccs
én azért kicsit megértelek, mert én biztos gutaütést kapnék, ha velem nem beszélné meg a férjem, hogy valakit felfogad a gyerekem mellé. Nem lehet, hogy csak meglepinek szánta?
Nircee
egyébként tényleg nem nehéz megszerezni az adatokat, sajnos. De itt nincsenek adataink, csak a nick-nevünk, nem? Ja, meg van még egy mail-cím. De azon kívül mást nem tud senki innen megszerezni. Kivéve ha feltesz az ember egy anyakönyvi kivonatot beszkennelve, vagy tajkártyát, de a tajszámmal mit tudnak kezdeni? Az anyakönyvi kivonaton is vannak azért adatok... De most nem értem, Verna nem tett fel semmit, tehát tulajdonképpen mi semmit nem tudunk róla...
Hasmenés: nálunk volt vírus és nem volt láz, úgyhogy Nircee, szerintem nálatok is az van. Az a baj, hogy ez nagyon sokára fog helyreállni, mert a szervezetet nagyon megviseli. Mi betegség után EGY HÓNAPPAL, vagy talán még később voltunk vérvételen és még mindig kimutatta a vérképen, hogy a mája nem túl jó, még nem regenerálódott. Apósom mondta, hogy ez a felnőtteknél is több hónap alatt jön helyre. Úgyhogy most jó ideig finoman egyen a két gyerkőc, hogy felgyógyuljon. Nircee, tudod, mi a jó ilyenkor? Amikor hasmenése van, akkor adni kell neki Sodioral-t, az pótolja az ásványi sókat, amik kimentek belőle és megállítja a hasmenést. Nekünk két Sodioral-al helyrejött a dolog (már az első után sokkal jobb volt). Szerintem kérdezz utána, mert szegény gyerkőcök most nagyon kiürülnek és nem ártana pótolni a sok veszteséget.
Henus
nálatok is hasmenéses vírus van, hát ez nem túl jó hír. Ti próbáltátok már a Sodioral-t?
Mi meg voltunk vasárnap állatkertben, majd teszek fel képeket. Meg hétfőn megvolt az első szülői értekezlet. Még jó, hogy az ajtóhoz közel voltam, időnként kimentem bőgni. De utálom ezt az egész bölcsis dolgot... Na, mindegy... Az a szerencsém, hogy olyan csoportba kerül, ahová két olyan szomszédgyerek jár, akik szeretik Didrit és szoktak vele játszani.
Most már tényleg megyek, szép napot, lányok!