Laptetős lettem?!
Colin!
Én is jan.-ban voltam 33. 23-án
4D-s: szeretnénk majd mi is. Talán aug. vége felé...Még nem tudom. Talán most korai lenne még.
Remény!
Köszi a drukkot, de lányt szeretnék! Persze a fiút sem hagyjuk ott...(Biztos sokat zagyvéáltam, abból a félreértés...)
Karácsonyra jó lenne otthon lenni...
Hát, némi előnyöm van, tuti. Múltkor a tesóm nálunk volt, és éppen tisztába rakta a fiát. Megéreztem a jól ismert "illatokat". Mondtam is neki, hogy erre tisztán emlékszem..
Ez olyabn , mint a biciklizés...Nem lehet elfelejteni...
Dita!
Hát, hosszú leszek: Megértelek.Nálunk is sok a vita ám...Innen is-onnan is. Főként, amíg nem volt meg a közös (pociban).
Nehezen bírtam megérteni, hogy, annak a nőnek egyből lett, én meg mennyit tettem érte, aztán pont mi nem érdemeljük meg a közös gyereket. Ezen is volt vita, aztán már a férjem is hasonló érzésekkel bírt..
Nagyon nehéz elviselni , alkalmazkodni. Nekem ez olyan mélyről jövő ellenérzés, hogy anyám is meglepődik időnként a kitöréseimen, pedig nekem -hozzád képest- arany életem ven. Ha nem akarom (ált. így van), nem is kell találkoznom a gyerekkel. A volt feleség olyan szinten magához nevelte, hogy a gyerek nem alszik még az öreganyjánál sem.Így én szerencsésebb vagyok. Abszolút megértem az érzéseidet. Engem is csak a mi közös bébink gondolata vigasztal. Férjem is kezdi felfogni a dolgot. Én nem erőltettem az elején. Inkább most, hogy az UH-kra elkísér, meg már időnként érzem a mocorgást, most beszélünk többet róla. Szerintem neki szokni kell(ett) ezeket a dolgokat...
Én is kívánom Neked, hogy lány legyen..A héten megtudsz valami közelebbit???
HSG-m nekem is volt, mert a SOTE-n még nem tudtuk, hogy ez lesz a végkimenetel.Ott még volt tűrhetőbb eredménye a férjemnek, így aztán kijutott kicsit nekem is, bár az engem nem viselt meg nagyon.
Avatar: párom elmondta, hogy tudok kicsiníyíteni képet. Majd megpróbálom, de most inkább írok...
Zoe!
Nagyon sokallom a 180 ezret a kocsiért...Erről mást nem tudok írni...Én max. 70-et gondoltam rászánni. (Az nagyon kevés szerintetek?) Lányomnak 4, vagy 5 kocsija is volt egymás után...Egyre kisebbek.Nem gondolom, hogy a 180 ezres 3-szor többet tudna, mint egy 60 ezres. Nekem a boltban azt mondták, hogy annak éri meg jobbat venni, aki több babának akarja majd használni egymás után. Hát nekem egyelőre nincsenek ilyen terveim.
Persze, ha megtehetném, nem nézném az árakat..De azért annyira nem megy jól sajnos nekünk sem...
Vicky!
Én az utrot úgy hagytam abba, ahogy írtad: hetente csökkentettem. Persze, nem biztos, hogy jól csináltam. Doki nem mondta pontosan, hogy csináljam, csak azt, hogy fokozatosan csökkentsem. Megtettem....
Többiek biztos írtak erről.
witch26!
Maximálisan egyetértek az aggódásról írottakkal. Nevetek is magamban...Ez a kaki-téma tényleg elég gond szokott lenni, ahogy visszaemlékszem..Ha van, miért annyiszor, ha nincs, miért nincs....
Örök téma....Egy darabig. Aztán jön a többi. Persze, azért bőven megéri. Olyan aranyosak tudnak lenni. Mindig van egy csomó öröm is...A gondokat meg az ember elfelejti, mert mindig van újabb aggódnivaló.
Bikmakk!
12 hétig semmi! (Szex) Nálunk is...Most meg már elfelejtettem, hogyan kell.
Has-simi: nem tudom. Nekem is mindig ott a kezem...Röhejes: szülés után is megmarad ez a jó szokás. Majd figyeljétek meg!!! Erről olvastatok már? Lehet, hogy csak én voltam lökött, azért volt mindig a kezem a hasamon még utána is. Persze, nem lett sokkal kisebb egyből, azért akadtam bele biztos. Mostanra már leszoktam ám róla...
Vagyis: most kezdődik újra...
Tigris!
Nem tudok egyebet írni, mint: gratu!!!
Elgondoltam, nálunk itt a folyosón, ahol már amúgy is van 2 babakocsi, milyen jó lenne egy ilyen 3-as egymás melletti....
Én egyxébként még nem is láttam ilyent. Azért ez a 3 bébi tök jó. Egyben le lehet tudni a gyerekvállalást. (persze, ha nem terveztek többet).
Szoktam nézni a 2+6-ot(2 hatéves+6 kétéves) a TCL-en (ismeri valaki?) Ahhoz képest a 3 nem is olyan sok...
A régi lakóhelyünkön volta 3 iker kislány.Arik voltak...
Vevikk!
Milyen szégyenlősek ezek a bébik...Én is olyan türelmetlen vagyok már.Ha aug. 5-én sem derül ki a neme, addig megyek , amíg valaki meg nem mondja...
Férjem egyébként néha kiakad rajtam, hogy miért olyan fontos ez. Úgyhogy itthon kicsit visszafogottabb lettem ezen a téren. Oda is dugtam neki a fiúneves listát...Hátha...
Kicsit elvolt vele, aztán majd visszatérünk a kérdésre...
Vigyázz magadra, nehogy gond legyen a nyitott méhszáj miatt. Ilyen melegben úgysincs kedve az embernek sokat mocorogni. Bár feküdni sem jobb...