Új privát üzeneted érkezett!

Anita:
nekem a dokinéni azt mondta, hogy nyáron is adjuk a D vitamint. Mondjuk mi itt Zuglóban a 4. emeleten csücsülünk, más a helyezet, ha van lehetőség szinte egész nap kint lenni.
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! Kép

Strand:
Strand téma engem is érdekelne, mert én is féltem mindentől, viszont jó lenne néha kimenni strandolni Lacával, hogy napon is legyünk. Budapestiek!!!! Hova lehet babucival strandra menni??? Kép

Gabó:
Kép A párom kedden adta fel a levelet a postán. Hát most izgulhatok, de eddig mindenki megkapta akinek küldtem.
klarissza

Sziasztok!
Megjöttünk a Tiszáról. Jó volt.

D-vitamint kell adni nyáron is, legalábbis nekem ezt mondta az orvosom. Úgy tudom, 1 éves korig kell nyáron is adni, illetve folyamatosan, és 3 éves korig nyár kivételével a többi évszakban adjuk. Nem hinném, hogy túl lehet adagolni, hiszen cseppeket adsz, ha véletlenül kimarad egy nap, akkor bátran pótold másnap.

Ann! Boldog névnapot!

Klarissza! Laca szerintem nem véletlenül informatikai könyvet emel ki, talán ő is akar már dolgozni a gépen Kép, de a szekrényes tetszik a legjobban!

Regina! Örülök nektek! Szerettem a stílusod, írjál gyakrabban magatokról! Domi baba becsomagolva fogkefével csúcs Kép

Anita! Robó nagyon szép fiúcska, komolyan és huncutan is Kép

1 éves Bence igen nagylegény, naggggyan jóóóó ez a sorozat!

Vera! Látjuk, hogy tud elégedett Benci hasalni Kép A kis drága!

DBarbi! Fanni nagyot nőtt, és látom ám, hogy jól megbarnította a nap a Bikáson Kép

Nyaralásról és nagymama a bébiszitter témáról: sztem nem az a fontos, hogy mennyi idős a gyermek, hanem az, hogy mennyire szokta meg, ismeri a nagymamit. Ha hozzászokott, mert sokat volt vele, és már nem szopizik (kb.8-10 hónaposan), akkor akár fél napra, 1 napra, sőt 1 éjszakára is ott lehet hagyni, legalábbis tapasztalt anyukák azt mondták nekem. Persze, biztosan kell hozzá bátorság is Kép Kép, az édesanya részéről Kép Én eddig csak az apjára hagytam Lizit, volt, hogy 3-4 órára. Nálunk nincsenek a közelben a nagymamik, ezért egyelőre fel sem merül, hogy náluk-velük maradjon a csajszi. Mindkét nagymami azt mondja: jövőre már szeretnének egy-két napot nélkülünk az unokával Kép
Nyaralásról: sztem lehet nyaralni a bébivel is, főleg 9 hónapossal.Mi szeretnénk pár napra elutazni, valszeg Ausztriába, biciklis-kirándulós elképzelések vannak Kép Lizi most is bírta a 2 napos kirándulást, ami ugye, azért is megterhelő, mert mindkét nap autózik. Két 8 és egy 12 éves gyerkőc volt a társaságban, és nagyon élvezték a helyzetet, Lizi szintén. Nem zavarta a sok felnőtt, sem az idegen hely, egyedül a délutáni alvás volt egy kicsit nehézkes (nem aludt el a lakásban az ágyban, talán mert idegen volt, hiába vittünk ismerős holmikat oda, végül beletettem a babakocsiba, és addig tologattam és dúdoltam neki, amíg ott el nem aludt, ez kb. 10-15 perc volt, és akkor árnyékba toltam, leeresztettem félfekvő helyzetbe a háttámlát, majd hagytam aludni. Másfél órát aludt, itthon kb. 1 órát szokott). Este már ugyanúgy aludt el, ahogy itthon is szokott, és ugyanúgy átaludta az éjszakát, miközben az udvaron szólt egy kis zene és grill-partyztunk Kép Igaz, ma reggel nem mindenki örült, hogy reggel fél 7-kor kurjongatott a házban, körbevándorolva a helyiségeket.

Magunkról még annyit, hogy úgy tűnik Lizi lány leszoktatja magát a szopiról. A hét eleje óta nem fogadta el esténként a tejcsit tőlem, és 2 napja reggel sem. Mindig megkínálom, de csak csipked, meg néha rágcsál is, és kaján vigyorral szopja az ujját Kép

egyelőre ennyi fért bele, jó éjt mindenkinek

panu
panu

Sziasztok!

D-vitaminról csak annyit fűznék Panuhoz, hogy nem kell/szabad pótolni, ha kimarad 1 nap a csepp adása. Persze ártani se fog ha véletlenül 1 cseppel többet kap.

Szedit: valóban ritkán járok erre, de ha kiveszel a táblából nem fogok megsértődni.Kép Persze akkor sem, ha maradok.KépKép

Dandy
dandy

Sziasztok Lányok!

Voltunk a hétvégén a Balatonon, és Ilang nagyon élvezte. Felnyalta a Tihanyi révig a Balaton partot, de végülis ez kit zavart?Kép

Anyósék vigyáztak rá, mi meg Apacukával, nagyot sétáltunk, állati jót dumáltunk, szóval jót tett ez a két nap.Kép

Látom pörögtetek ezerrel.

Nem biztos, hogy vissza tudok 100%-ig olvasni, de azért próbálkozom!

Ann!
Ha most tartod a névnapod, akkor nagyon boldog nevednapját!Kép

Panu!
Cici-sztrájk létezik, szerintem még ne add fel. Persze azért ne hagyd magad ronggyá rágni, de nekünk is volt egy olyan 3 napig tartó, inkább nme kérek idöszak...Kép
Túl vagyunk rajta, de most meg megint kériKép
Hozzáteszem, legalább 1 éves koráig szeretném szopiztatni, ha tejcsi is van, meg persze igény is. Természetesen ha ténylegesen nem igényli majd, nem fogom ráeröszakolni.
Tisza biztos jó lehetett!Kép

Klarissza!
Ha Apa-gyerköc nélkül szeretnél pár napra ellibbeni, ahhoz még szerintem kell még egy kis idö. Enyém Apa a hozzátápi elején, nem igen kezdeményezte az etetést, de aztán egyszercsak "rákapott" az ízére, meg hát elkel a segítség isKép Volt, hogy órákra magukra hagytam öket (dolgoztam), ekkor muszáj vót a gyerköcnek enni adni, és mivel mobilcici még nem létezik, rá várt ez nagy feladatKép
Nálunk ez már olyan szinten müxik, hogy Apa kaját is föz neki. (ja és persze magunknak is, mert imád fözniKép ) - lehet irigykedniKép

Vera!
Benci nagyon édes!Kép

Anita!
Milyen nagy már Robó! Atya ég, hogy repül az idö!Kép Tündéri!

Regina!
Domi nagyon szép kislány, az a fogkefés-táskás kép szuper!Kép
Ne aggódj, ha ritkán jössz, vannak itt még mások is így, lsd. pl. énKép
Szerintem bármikor jössz örömmel vesszük itt mindnyájan, nem Lányok??Kép

Gabi!
Zsoltikának lett újabb fogacskája??

Barbi!
Sajnos a vírusok nagyon genya dolgok, mi is úgy vagyunk vele, hogy ami gyanús azt le sem töltjük a gépünkre, mégis minden alkalommal talál a keresö 1-2 bünöst.Kép
Alvásnak álcázott netezésKép Jó!Kép
Ilang 18-as szandival kezdett pár hete, és az is nagy neki... ö különösen pici lábbal él, aszondták a bótbanKép
Ja és a kezünket fogva egyre többet jár, mit jár loholKép

Zsizsa!
HOgy vagytok?
Mi a helyzet a szopival? Javult a dolog?
Rendrakás sikerült? Remélem azért sikerült kipihenni magatokat!Kép

Bocs, hogy most csak ennyire futja, de megyek mert még válaszolgatnom kell 1-2 emilre, és van dolog itthon is jócskán!
Még próbálok jönni, addig 1 kép Ilangról a múltheti friss babás állatkerti taliról!Kép

Kép

Pussz
Tündér
tündér

Tündér! lányod tündéri Kép
Cicisztrájk: 8. napja este semmi, 3.napja reggel semmi Kép

panu
panu

Tündér:
De aranyos kishölgy Kép
Panu:
Pár napra cserélhetnénk gyereket, most különösen kifáraszt, hogy éjszaka is szopizik a lelkem Kép
klarissza

Panu: beszéltél szoptatási tanácsadóval?
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Brigi: Örülök a döntéseteknek!KépKépKép. Pihenj, amennyit csak tudsz, és vigyázz magatokra!

Zsófi: Jó, hogy rólatok is sok jót hallani. Leszámítva persze a közgáz vizsgátKép. De gondolom, ha az embernek rendben a "hátországa", akkor az ilyesfajta akadályokat is könnyebben veszi.Kép Bence aranyos a képeken, a játékai is klasszak, biztos örül majd nekik! Jó, hogy már önállósította magát alvás terén is.
(egyébként: bekéredzkedikKép)

Susie: szerintem a kompnak azért több a hátránya, mint az előnye. Vagyis inkább nem éri meg kockáztatni bármilyen mozgásszervi deformálódást. Nálunk hely sincs hozzá, és Barni amúgy is oda megy, ahova akar, csak ritkán és muszájból van a kiságyban vagy a járókában.

Klarissza: hajrá, akkor most mindent bele, utána vakáció!Kép Én pár órára már régóta a nagymamákra hagyom Barnit, de hogy több napra mikor lehet, azt nem nagyon tudom. Gondolom, ha már elválasztotta magát. De ezt talán egy többgyerekes anyuka jobban tudja.
Ja: igen, mama, voltam szavazni.

DBarbi: hiányzott már a magabiztos lazaságod. Én nem tudom, hanyadik gyerkőcnél fogom elérni, hogy ilyen nyugisan és bizakodva nézzem a fejlődését, eléggé tudok aggódni, ha arról van szó. Szerintem szerencsés vagy, irigyellek érte!
Fanni nagyon nagyot nőtt, és sokat változott. Hja, a méretei magukért beszélnek!
Ha addig nem jönnék: Isten éltesse Fannit az első szülinapján!Kép

Vera: tetszik a játék, meg a hozzá tartozó sztori is!Kép Tényleg, hogy fel tudják magukat találni, és milyen kreatív volt ez a szőnyegrángató megoldás! Büszke lehetsz!

Barbi: Ügyes Ádám csak úgy libben ide-oda, és ehhez milyen jó kis szandija van! 21-es, te jó ég, én vettem egy 18-asat Barninak, lehet, hogy már ki is nőtte? Még nem volt a lábán, mi egyenlőre mezítlábazunk.
Még egy kis kitartás az építkezés finiséhez, utána klassz lesz majd, ha minden kész!

Edit: gratula Botinak a felálláshoz!Kép
A táblabővítés jó ötlet, akkor inkább mailben kéred az adatokat?

Zsizsa: Gabinak mennek a pozitív energiák étvágy ügyileg is, meg szopitechnikailag is. Nálunk is volt ilyen, sőt van is, hogy a bal cicit harapdálja, vagy fájdalmasan kapja be. Én azt vettem észre, hogy ilyenkor nem jól teszem mellere, vagyis nem nyitotta ki eléggé a kis száját, az ajkai nem fordulnak kifelé, és a cici nincs elég mélyen a szájában. Most, hogy nekem már sokkal kisebb és puhább a cicim, ő meg egyre nagyobb, és nehezebben helyezkedik el a szopihoz, megint figyelnem kell a helyes mellretételre.

Batka: jobbulást a párod anyukájának! Remélem, azóta jobban is van már.
Kéztartás: hát ezt nem tudom. Én is hallottam, ill. olvastam már, hogy egészséges csecsemő könyökben behajlítva a feje mellett tartja a kezét. De hogy miért? Barni se mindig teszi úgy.

Regina: Miért nem jöttél, mi volt a baj? Most már rendben van minden?
Domcsi nagyon édesKép, a táskás-fogkefés kép nagyon eredeti!

Pgaboka: Milyen ajtórácsot keresel? Vagyis milyen konyhaajtótok van, hogy nem tudtátok az Ikeásat felszerelni? Én is szeretnék ilyesmit, a Brendonban már néztem is, de akkor éppen az a típus nem volt.

Anita: jó, hogy vége a rumlinak, most lehet élvezni a csillogó-villogó lakást. Azért ez klassz. Robó nagyon helyes srác, olyan kedves a tekintete!Kép És holnap lesz 11 hónapos!KépKépKép
Ez a strandolás-téma engem is érdekel. Meg hogy akkor is be kell kenni fényvédő krémmel, ha csak ide megyünk a játszóra? Vagy a déli órákat kihagyja az ember, és akkor nem kell a kence?

Panu: szopiKép. Én bevallom, egy kicsit erőltetem a dolgot, bár nálunk nem is volt még igazán nagy sztrájk. Én szeretném, ha legalább 1 éves koráig szopna, amúgy sem ehet addig tejterméket. Persze erőszakolni nem lehet, és ez tényleg nem verseny. Azért én meglérdeznék egy szoptatási tanácsadót.

Tündér: Ilang egy tündérKép. Vagyis legalább olyan szép a képen, mint a neve. A Balcsiba is belemehetett? Volt olyan partrész, ahol tudott játszani?

Most ennyi, mennem kell, sziasztok!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Helló!

Csak egy röpkére ugrottam be, Gabi ma eszméletlenül nyűgös, pedig pár napja olyan jó kedve van. Szóval a TALIhoz: nekem mindkét időpont jó, de úgy látom, hogy többeknek inkább a jövő hét péntek felelne meg, ezért menjünk akkor. Viszont jelentkezzen mindenki, akinek jó lenne!!!Kép Ja, és a péntek, az 25-ike!!!!!

Köszi a pozitív sugarakat, Gabi szopitechnikája kicsit javult, próbálom nagyon közel húzni, meg tömködöm is a szájába a cicit, de elég nehéz, mert ő meg tolja elfelé (feji magának, ez egy időben régen is szokása volt, aztán leszokott, most meg vissza). Nálunk is az a gond, hogy már elég plötty a cicim alapállapotban, és így nehezen tudja bekapni, meg szerintem a fogai is bezavarnak egy kicsit (bár eddig nem volt velük gond).

Na, megyek, mert üvölt.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

No itt vagyok én is Kép

Klarissza,
a levél még mindig nem érkezett meg Kép Amúgy is nagyon mérges vagyok a postára, most már méginkább az leszek!

Panu,
sajnálom, hogy Lizi nem fogadja már el a cicit Kép Azért még hátha sikerül visszaszoknia rá, próbálkozzatok! A nyaralás nagyon jó lehetett Kép Ügyes lányod van, hogy ilyen jól bírta!

Tündér,
nagyon szép Ilang ebben a sapiban Kép Zsoltikának még nem bújt ki a fogacskája, viszonylag nyugodt éjszakánk volt, két szopival Kép

Hagnosz,
egyenlőre azért nem találtunk ajtórácsot, mert nem stimmel egyiknek sem a mérete Kép A konyha úgy van nálunk, hogy az étkezőből nyílik, a konyha-étkező közötti eredeti falat még az előttünk lakók kivágták, és a volt konyhaajtó helyén az egyik oldalról már csak a pult van Kép Ezt most jól elmagyaráztam, a lényeg hogy a legtöbb rács magassága nem jó. Túl magasak, akár fúrni kell, akár nem, nem jók. Egyszerűen nincs ajtófélfa, amihez fúrhatnánk / feszíthetnénk. Az ikeás amúgy nagyon jó, mert olcsó, azt fúrni kell. A brendonosak drágábbak, nem kell fúrni őket. Még mi is nézelődünk, csak tudnám, merre...

Zsizsa,
cici nálunk is plötyi Kép Olyan is előfordul, hogy "ráharap" a cicire, nem fordítja kifelé az ajkait. Zsolti is nagyon nyűgös!

<font color="0000ff">Zsoltika tegnap alig-alig evett mást az anyatejcin kívül, erre ma meg ebédre behamizott egy egész üveg bébipapit!!! Ilyen sem volt még! Mondjuk nem rögtön szopi után voltunk Kép Amennyit mászik meg ácsorog, kell is az energia!

Viszont nagyon-nagyon anyás. Mindig a lábamba kapaszkodik, hogy vegyem fel, amikor meg felveszem, annyira sajtkukac, hogy tehetem is le. Ki érti ezt? Sem a kiságyat, sem a járókát nem tűri (legalábbis ébren). Ha kimegyek a szobából, üvölt. Eddig ilyen azért nem volt Kép De hát ez van.

Még egy képet felteszek, itt nagyon komolyan néz Zsoltika:</font>

Kép

További szép napot:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Valóban, péntek 25.-e. Akkor legyen 25.-e, péntek 11 óra a tali ideje, helye meg a sziget, Zsizsa majd pontositja, hogy merre (ugyis töle jött az ötlet Kép!
Egyébként ha van akinek mégis inkább csak a 17 csütörtök lenne a jó, akkor is talizhatunk egy "kisebbet". Vagy csak én eröltetem ezt ennyire?

Dandy, lehet, hogy jössz és nem irsz, igy nem látjuk a nyomaidat Kép De azért arra emlékezhetnél, hogy Editnek hivnak...arról nem tehetek, hogy ez a hülye babanet az utóbbi idöben mindenkinek a usernevét irja ki. Egyébként ezt a tábla megvágást sztornózom, nem vállalom a felelösséget. Eleve is gondoltam, hogy gáz lesz, csak igy meg olyan hosszú és ezért áttekinthetetlen.

D-vitamin: mivel zsirban oldódó vitamin túl lehet adagolni. De én is ugy tudom, hogy 1 éves korig minden évszakban kell adni. Én egyébként adok neki c vitamint is, a dokink javasolta, amikor heteken keresztül minden hétfötöl szerdáig belázasodott.

Panu, hát nem lehet nagy öröm ha nem fogadja el a cicit. Másrészt én sokkal inkább szeretném, hogy elválassza magát, minthogy nekem kelljen egyszer elválasztani öt.
JÓ lehetett a Tiszánál. Mi is voltunk grillpartizni, de esett az esö. Ugy nem akkora élmény Kép

Hagnosz, igen inkább mailben mert ha ide irjátok félek, hogy átsiklok valakinek az adatai felett aztán lesz nemulass.

Tündér, hihetetlen szép ez az Ilang baba. Elöször merésznek éreztem a névválasztásotokat, mert annyira különleges és nöies név, hogy ez már kötelez...de a leányzóra tökéletesen illik igy a képek alapján.

Anita, én egyrészt autófüggö vagyok, imádok vezetni, másrészt Boti is imád utazni, szóval nem lenne teher. Majd megdumáljuk, ha összejön egy tali idöpont, ami nektek is jó, mert látom a 25 pont nem.

Gabi, mi is nagyon szeretnénk a lépcsöre rácsot, szóval ha találsz valami jót, akkor érdekel. Az IKEAs nekünk sem jó, nincs hova nyitni.

Cory, mondd csak, más topikokban is ilyen nehezen jön össze a tali? Vagy csak mi vagyunk ilyen teszetoszák? És te nem akarsz velünk is talizni? Nem láttam a feltett kezed Kép Kép Kép

Na megyek, ma nem voltam valami pozitiv hangulatban, ne haragudjatok. Összejött az elmúlt pár napban sok minden, de alvás nem.
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Nagyon régen nem jöttem, és most is csak egy-két kép erejéig van időm.

A képeket megnéztem, irtó sokat nőttek a babák!

Anita!
Robó már kész férfi!!!

Mi jól vagyunk, álldogálás mászás megy, egy hete már az ülés is.

Kép

Kép

Docka
Docka

Tali:
Nekem jó a 25-e, ott leszünk! Még azt nem tudom, milyen útvonalon, de megpróbálom Brigit is magammal vonszolni Kép
(Én teljesítem a mindenki hozzon még egy embert... Kép Kép)
...azt hiszem munkaelvonási tüneteim vannak Kép

Laca teljesen profin kezeli a cd és a dvd lejátszót a számítógépben, állandóan nyitogatja és persze bele akar kapaszkodni Kép majd kap az apjától, ha meglátja Kép
klarissza

Sziasztok!

Edit: ez topicfüggő Kép Én szivesen mennék, de nem tudom, milyen talit akartok. Nekem a plédes játszótér melletti tali lenne jó Balu miatt (pl a Kalandpark mellett van egy erre tökéletes játszó). Viszont elég sok programunk van mostanában, nem merek mondani semmit előre, mert mivel ez már többször elmaradt, nem merek előre számolni vele Kép Ha lesz, és ráérünk, szivesen megyünk.
Ja, és ha kimegyek a Szigetre, nekem 5-6-ig kint kell lennem, mert nehezen jövök haza egyedül a két gyerekkel.

cory

cory
Budapest

Lanyok a babak mind nagyon nagyon szepek ,minden anyuka a nyar vegi topicbol buszke lehet magara!!!!!

Majd kicsit vissza kell olvasnom ,mert nem voltam egy par napig.
Mi ott tartunk most (ma vagyunk 10 honaposak hurra) hogy ma lecsokkentettem a szopik szamat 4-re.Penteken volt nalunk egy vedoneni szeruseg(szoptatasi es etkezesi tanacsado),mindegy szoval o mondta hogy 8-10 honap kozott napi2-5 szopi a jo es 10-12 honap kozott 2-4 max egy nap es 3 teljes etkezes.Adott egy papirt arrol hogy egy 10 honapos babanak kb napi 5.5-6.5 dl tejcsire van szuksege,es 3 etkezesnel 3-szor 1.5-2 dl zoldseg,vagy gyumi(persze o is hozza tette hogy minden gyerek mas es nem szabad eroltetni de ez lenne a normalis),aztan azt is irja ez a papir hogy napi 3-4 evokanal husira is szukseg lenne naponta,a sajt,sajtkrem,joghurt,tejfol az mehet.
A vegen azt is hozza tette hogy ok 1 eves kor utan nem ajanljak a szoptatast(na ez meg kit erdekel hogy ok mit mondanak?)Kép
En szeretnem meg szoptatni ameddig o is akarja(mondjuk ugy 1.5 eves korig max)De nem hiszem hogy menni fog nem is erdekli hogy 1honap alatt 6-rol 4 lett a szopik szama.MOndjuk orulok hogy eddig is szopizott.
Meg azt is megkerdeztek hogy tapszert milyet adok neki,mondtam hogy semmmit(erre o :nem kap tapszert a gyerek?)Alig hitte el a noci az elejen hogy meg mindig szopizunk (ugye itt nem divat,a 6 honap itt mar csucsteljesitmenynek szamit)
Az ejszakaink szuper szarok Kép szo szerint szerintem olyan fel orankent felsir a david es muszaj felkeljek megnyugtatnom,betakarnom es ezt jatszuk egesz ejjel,ma olyan faradt voltam reggel hogy elment az erom alig birta kivenni az agyabol.Ja es azt elfelejtettem mondani hogy este 11 es ejfel kozott alszik el,hiaba cicizunk,cumi ringatom,enekelek,vissza teszem az agyaba simogatom,finoman utogetem a popojat(azt szereti),de semmi.Kb 2szer elalszik es ahogy megprobalok kimenni a mellem lefejni rogton megebred.SZoval teljesen zokni vagyok.REggel 8 kor ebred ,de mostanaban nappal is fel ora,egy oraba telik mire el tudom altatni.Nem ertem mi baja van.tegnap ejjel mar nem vettem ki az agyabol es kepes volt kisebb megszakitasokkal 1.5 oraig is sirdogalni az agyaban persze o gyozott mert kivettem,pedig mar olyan duhos voltam es faradt.Foga nem hinnem hogy jon mive 1 hete bujt ki a ket felso is,szoval tenyleg nem ertem.

Lanyok pelenka kiutes mitol lehet?Lehet hogy a sok kakitol?Pedig amikor latom hogy kakil rogton kicserelem neki.Lehet hogy az faj neki?

GAbi!
TE maradtal most meg a fejembe >Zsoltika nagyon edes mint mindig.Szoval nalunk is igy van ennyire anyas az en fiam is,wc-en is ketten ulunk.Kép
Konyhaban mosogatok es o all a labam kozott es huzza le rolam a nacit hogy vegyem mar fel.ha felveszem akkor meg nyujtozkodik,utoget,neha megharapja a nozimat ha nem figyelek.Kép,szoval tehetem le.neha se igy sem amugy nem jo neki.

Szopi sztrajk nalunk is elofordul neha,en is kicsit eroltetem de nem a vegtelensegig.Van ugy amikor elkezdenenk a szopit sirdogal ,egy kicsit razom az olembe puszilgatom,beszelek hozza es utana elfogadja.KépPersze van ugy hogy nem,de azert mostanaban 5 -6orankent van szopi,igy mar kell neki jobban.
lanyok majd vissza olvasok es akkor irok bovebben is mindenkire reagalva.
szep napot mindenkinek.
gabi75david

Sziasztok!

Gabi: pelenkakiütés: lehet pelustól, popsitörlőtől, kakitól, pisitől (ezekben sokat ült, de a sok az gyerekenként változó. Balu feneke az 1 órától sem pöttyös, másé a a 2 perctől is), fogzástól, valami olyat evett, ami kicsípheti (paradicsom, narancs...).
Én tejfölt még nem adnék a 10 hónaposnak, viszont túrót igen Kép

cory

cory
Budapest

Csak egy rövid bejelentkezésre futja az erőmből. Ne haragudjatok, de hulla vagyok. Az éjszakáink még mindig katasztrófa. Ha tudtok küldjetek nekünk jó sok állomport.

Talira mi is szeretnénk menni, remélem sikerül.

Sajnos nem nagyon volt időm visszaolvasni, mivel Bömbike egész napra rám van gyógyulva. Jön utánnam minden hova, kapaszkodik fel, hogy vegyem fel.
Szerencsére az evéssel nincs gond. Szopizik is rendesen. Szombaton megkóstolta a rizseshúst és nagyon izlett nek.
Ennyire
Kép
Kép
Ebéd utánn meg voltunk Mátrafüreden, ahol a füvet kóstolta meg.
Kép
Kép
Most megyek mert Daninak vacsit kell adjak.
Jó éjt mindenkinek!

Brigi
bombomanyu

Hahó,
csak beugrottam fürcsi alatt, hogy mi újság taliügyben, akkor eddig úgy tűnik, hogy jön:

Edit
Klarissza
Brigi?
Cory?
Zsizsa.

Tessék még jelentkezni! Nekem tökéletesen jó ott, ahol Cory írta, csak éppen nem tudom, hogy az hol van.Kép Én is plédes piknikre gondoltam.Kép Sütnék sütit is. Na, nem vonz senkit?KépKépKép

Aki nem ér rá, ne aggódjon, ha ez összejön végre, akkor már tuti, hogy tudunk másikat is összehozni.Kép

Bocsi, mennem kell a dedért.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Gabi: köszi a köszöntést , apának átadva.Gratula a fogacskákhoz is, nálunk még sehol semmi. A harmadik fogacska látszik már?Nagyon édi komoly Zsoltika. Nálunk is volt ilyen anyafüggő időszak, de mostanra elég szépen eljátszogat magában is. KitartásKép.

Panu: azt tudom, hogy három éves korig kell adni a D vitamint, de pl nekem a dokim azt mondta, hogy ha minden nap tartózkodunk a napon, márpedig mi minden nap kint vagyunk valamennyi időt, akkor ne adjam, ugyanis a napból szívódik fel annyi mennyiségű D vitamin, amennyire szüksége van. Azért is érdekel , nektek mit mondott a doki, ugyanis ahány doki, anyit félét mond.Igaz még egy éves korái lévő adag van, újat már nem írt fel nyárra. Két napra voltatok a tiszán? Képek készültek? Kérünk belőleKép.Lehet, hogy Lizi is szopi sztrájkot tart.

Dandy: jó olvasni téged, de manókról is írhatnál egy pár sortKép.

Tündér. Ilang egy tündéri kiscsajKép. Annyira bájosKép. Biztosan jó lehet a nyaralás és a főzés miatt is irigykedem. Miapánk csak enni szereti amit főzökKép.

Hagnosz: jó téged is olvasni, azért Barnusról is írj egy pár sort. Jut eszembe:nagyon sok boldog névnapot kívánok Neki!!Ugye most tartotta?

Zsizsa: megy még a pozítiv energia és írj Gabócáról is, kérlek!Mond meg a leányzónak ne legyen nyűgi, mert Robó nem szereti a nyűgi csajokatKép.

Edit: tali szervezése megkezdődött, de jó lenne még hétfőig letisztázni, mert mi hétfőtől csütörtökig nem leszünk itthon. A 25-e az nekünk eddig úgy néz ki jóKép.Hétfőtől csütörtökig nem leszünk csak itthon.De mégegyszer kösziKép.

Docka :Andris valami csudaszép fiú.Már nem annyira babás ő sem. Jól látom, hogy (a második képen )nagy lábakon él?

Klarissza: nálatok is apa a főnök?Kép. Nálunk éppen ma szólt manóra rá, és nagyon nem tetszett neki, hogy apa beleszól a dolgábanKép.Örülök, hogy a talira ti is jöttök.

Gabi75: érdekesek a kinti nézetek. Igaz nálunk a védőnő is tépszeres letnne, ha hallgattam volna annó rá. NAgyon sok boldog hófordulót Dávoidnak és egyben nektek isKép.

Hu, most viszont rohanok, mert lassan másfél órája írom a szöveget, közben vendégek is betoppantak...

Jó lenne ha a napozásról és védelméről írnának a szakértők. Főképpen az érdekel, hogy strandra mennyire lehet már őket vinni és mivel óvjuk a bőrüke?

Látom több mindenkinél szopisztájk van, nálunk viszont pont ellenkezőleg:cicimánia. Kép.Állandóan a cicin lógna ha nem éhes akkor is, csak egy kicsit megnézi a cici, megkóstolja és megy tovább.Néha kellemetlen olyan szempontból ha éppen az utcán jön rá, hogy jó lenne megkeresni a cicit és húzgálja a polómKép.
Viszont az éjszakánk változatalanok, sok forgolódás, sűrű ébreds, de már elfogadtam ilyennek amilyen.Persze nem ezt mondom, mikor több éjszakán keresztül nem alszunk...

A ti babátok mennyit alszik napközben?

Barbi, Zit, Meme, Ann, Szisz, Susie, Diti, és valamennyi név a naptárban, merre vagytok??

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Közben írtatok:

Brigi : csuda édes BömbikeKép. Főleg a fűbenmászó kép tetszikKép. Jól vagy amúgy, semmi rosszullét?

Zsizsa: mi is mennénk ha 25-e az időpont, eddig még úgy vanKépPersze érdeklene mit sütnélKép?Jó csak vicceltemKép.Viszont nekem is írjátok le az útvonalat , lépésről lépesre!!

Cory: írnál nekem a nyaralásról, hogy mikre kell ügyelni? Miket érdemes különösen vinni, stb..KöszönömKép.

Anita
anita77

Csak gyorsan a taliról. Csak a jövő héten vagyunk itthon, 21-30 között Zalában, mert műtik anyukám szemét, aztán 2 nap meló, tehát legközelebb júl 3-tól ugrunk vissza a régi kerékvágásba. Szóval, ha lesz jövő csütörötkön, akkor igen, ha nem, akkor bocs.

Zsolti most is csudaszép. Bömbi pedig naggggyonnn aranyos, főleg a kajás fotókon Kép

panu

igen, beszéltem szoptatási tanácsadóval, ez nem sztrájk, hanem elválasztja magát Kép, ez van.

megyek vacsit csinálni a szülinapos páromnak Kép

panu
panu

Sziasztok!

Panu: sajnálom Kép De szerintem ha ő így döntött, annak oka van, ne légy elkeseredve!

Zsizsa: ez a játszó a Kertmozi megállónál van (nagy Kalandpark felirat). El kell indulni a 26-os vonalára merőleges úton Buda felé, és ott egyszercsak lesz egy játszó.

Anita: Hát a standard ruhákon kivül attól függ, hova mentek és mivel mentek.
Kellhet: utazóágy, etetőszék (nekünk erre a célra asztalra szerelhető van), kiskád vagy lavór vagy felfújható medence fürdéshez, de lehet hogy őt nem zavarja a zuhany, vagy be lehet dugni az alját, akkor az is jó.
Én általában úgy szoktam számolni, hogy minden ruhából kb 1,5-szer annyi kell, mint egy normális napon otthon, hátha baleset éri. Így kell 2 törülköző meg 2 hálózsák vagy pizsama vagy amiben alszik. Kell az otthoni takaró, az alvós játék. Néhány kedvenc játék otthonról (ha pl nagyszülőkhöz, rokonokhoz mentek, akkor kevesebb játék is elég, mert úgyis kap valamit). Ha egyhelyben lévős nyaralás, akkor egy pléd, amire ki lehet ülni a fűre. Babakocsi sem árt vagy jó hordozó eszköz (kendő, kenguru, hátihordozó), de csak kipróbált, ne ott derüljön ki, hogy valami nem oké vele, vagy nem szereti.
Gyógyszerek: lázcsillapító, fogzásra való, D-vitamin, elsősegély cuccok, esetleg lázmérő.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

cory

cory
Budapest

Jó estét Kép

Köszönjük a dícséreteket Zsoltika nevében Kép Olyan jólesik a kedves szavakat olvasgatni Kép

A taliról: én nagyon-nagyon szívesen mennék Kép Itthon is vagyunk 25-én, és a Sziget sincsen messze, viszont az tuti biztos, hogy szoptatni kell. Nomármost én még sosem szoptattam a szabadban Kép Bocsi lányok, hogy ilyen hülye vagyok, de emiatt egy kicsit aggódok.

Gondolom többen is vagyunk, akiknek legalább 1x muszáj szoptatni, szóval nem kéne hogy idegeskedjek. Szerintetek ennél a játszónál van valami kis eldugott hely, ahová elvonulhatnánk szoptatni?

Panu,
nincs mit tenni, ha egyszer Lizi így döntött Kép Nem tudsz mit csinálni. Párodnak sok boldog szülinapot Kép

Anita,
kitartok Kép Viszont a 3. fogacskából még semmi sem látszik, csak nagyon meg van duzzadva az ínye. Szerintem napokon belül kibújik Kép Zsoltika átlagban 2 órát szokott napközben aludni, délelőtt és délután is 1-1 órát. De az is előfordul, hogy csak 1x alszik, ebéd után, de akkor egyben szundít 2 órát. Eléggé változó, most például már a délelőtti sétánkon is szunyált 1 órát Kép Pedig a babakocsiban már ritkán alszik.

Cory,
ezek hasznos infók, köszönjük Kép

Brigi,
Bömbike csuda édes! Látom nagykanállal kapja a kaját Kép

Edit,
sajnálom, hogy nem vagy jó hangulatban Kép Remélem, azért minden rendben! Ajtórácsot továbbra is keresünk, ha van valami megírom!

Gabi75,
mintha csak magunkat hallanám: nacirángatás, ölbe kapás, akkor meg lekéredzkedés... Éjszakáért nagyon nem irigyellek Kép Nagoyn meleg van felétek? Attól lehet még ennyire rosszul aludni Kép

Klarissza,
még mindig nem kaptuk meg a levelet! Brü-hü-hü-hü Kép

Most mennem kell, mert nagyon fáradt vagyok. Még egyszer bocsi a nyafogásért Kép Valahogy majdcsak túlteszem magam a szabadban-szopin, mert tényleg nagyon szeretnék találkozni veletek Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Cory: köszi szépen. A ruhákat és gyógyszereket okvetleneül vittem volna, viszont az is érdekelne, hogy ha strandolós helyre megyünk, akkor a vízben be lehet már őket vinni? Én féltem manót nagyon, nehogy vmi bacit , fertőzést kapjon, akkor inkább kismedencét viszünk és abba pancsizhat. Mellesleg kisgagyója sincs...Bőrére milyen krémet érdemes vinni? Bocsi a sok kérdésért.

Gabi: ne aggódj a szopi miatt. Mi tuti autóval megyünk és ott kényelmesen megszoptathatod ZsoltikátKépÉn is aggódós vagyok, de valahogy ez nem olyan dolog hogy aggódni kéne rajta. Szóval nyugi, nehogy emiatt ne gyertek elKép.Meg végülis jóformán szoptatós anyukákkal lesztek körülvéve, még válogathat is Zsoltika a cicik közülKép. Persze ezt viccnek szántamKép.De remélem kicsit megnyugodtál!

Ja és hol is lenne a tali? Vagy egyenlőre csak létszámilag szevreződik?

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Most látom biztosan Barbi archivált, de jobb ígyKép, de ha nem Barbi volt, akkor is jóóóó.

Na mostmár tényleg eldugolok....
anita77

Sziasztok!

Gaboka: én simán a pléden ülve meg szoktam szoptatni Zsomát, és ha úgy alakul, Balut is.

Anita: A Huggies-nak van úszópelusa, mi azt használtuk ilyen esetekben, és simán bevittem Balut 11 hónaposan a Balatonba.
30 faktoros gyereknaptejet használok mikor melyik márkát. Ez évente változik Kép
A Szigeten nem lehet parkolni!!

cory

cory
Budapest

Docka! Andrist meg sem dicsértem, pedig nagyon helyes, főleg abban a felnőttes rövid gatyában

Szopi-ügy: mára túltettem magam, most azon bánkódok, hogy nem hajlandó se tápszert, se tejpépet, se tejberizspépet enni. Védőnénit facsarom néha az ötletekért, ha én kifogytam éppen. És ma egy kis lázzal kijött a jobb oldali lapátfoga Kép, apánál volt a láz, amíg én tornán voltam. Azóta nincs láz, csak egy kis nyűgi maradt. Öröm viszont, hogy újra hajlandó enni főzeléket, persze, ha jókedvében van.

Gabi! Szerintem ne aggódj a szabadban szoptatás miatt, hiszen valahogy meg lehet oldani mindent, főleg, ha nem vagy egyedül, márpedig ott sokan lesznek, akik segíthetnek.

Anita! Vigyétek el Robó evőeszközeit, tányérját, cumisüveget, poharat is, bocs, ha eszedbe jutott, és én szoktam olyan kajákat eltenni, ami nem romlik meg hűtés nélkül, mert azt minden helyzetben elő lehet kapni. Hova készültök? Napozásról még annyit, hogy árnyékold, ha tudod, és nyári könnyű sapka legyen rajta mindig.

ha apától megkapom a másik gépet, akkor tudok fotót feltölteni a tiszai kirándulásról, de nem ígérem, nagyon össze vannak gyógyulva Kép

jó éjt
panu
panu

SziasztoK!

Csak egy gyors bekukkKép

Ma Bence oltári nagyot pancsolt ApávalKép

Olyan nagyon jó volt nézni őketKép
Komolyan, olyan boldog vagyok, hogy így megtalálták (tuk) egymástKép
Életem végéig áldani fogom érte a netetKép

Teszek fel majd pár képet, remélem nem bánjátokKép

De szóljatok, ha igen, jó?

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Talira nagy valószínűséggel mi is tudunk menni.
Majd én leszek a passzív topikolók képviseletében Kép
Igaz 26-án vizsgázom, de majd igyekszem csütörtökre befejezni mindent.
Nekünk van srandsátorunk, ott el lehet bújni szoptatni, ha valakit zavar a szabadban szopi. Persze ezt csak akkor tudom vinni, ha elbírom tömegközlekedve.

Anita:
mi is készülünk nyaralni. Én a gyógyszeres csomagba mindenképpen rakok Fenistil gélt is (szúnyogcsípés eshetőségére).
Meg mi visszük azt a strandsátort is, amit az előbb említettem. Ez azért jó, mert ott tudok árnyékot csinálni, ahol én akarok, viszont nem fülled be, mert az egyik oldala teljesen nyitott. Biztos láttál már Te is ilyet.
Ha még valami eszembe jut, akkor majd írom.

Most viszont tanulok, hogy 25-én ráérjek, bár addig még lesz két másik vizsgám is.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Gabi75
Biztos eleged van a jótanácsaimból, de minket a doktornő teljesen eltiltott a tejtermékektől 1 éves korig, mivel ekcémásak vagyunk. Én betartom, mert nem szeretném, hogy asztmás vagy allergiás legyen (nagyobb korban az ekcéma át tud alakulni). Ha a családban valaki valamilyen allergiában szenved akkor nagy a valószínűség, hogy a gyermek örökli a hajlamot és ez pici korban ekcémában jön elő.

Brigi
Álompor megy. Hidd el -csodállak! Nekem nem lenne ennyi energiám (pici bébivel). Én nagggyon hulla voltam az elején.

Ákosom majdnem mászik - a kúszás már szuperul megy. Annyit aggódtam, hogy le van maradva, de talán bepótolja mostmár. Nekünk jön a negyedik fogunk. Az éjszakáink azóta jobbak mióta nincs szopi éjjel. Ez az én döntésem volt, de nem bánom mert így nyudodtabbak az éjjelek. Csak 1x kelünk már- nincs miért felébrednie! Nappal 3x van szopi de az ebéd utáni már csak álomhozó szippantás (többször nem igényli - érdekesebb a világ!).

Bocsi, hogy csak ennyi és nem mindenkinek - ez sajna nem megy nekem. Valahogy nem igazán érzek rá az ízére- olvasni jobban tudok.

eSzti
beszti71

Sziasztok Lányok!

Köszi szépen mindenkinek a megnyugtatást szopi-ügyben Kép Aranyosak vagytok nagyon! Tényleg nem kéne görcsölnöm ezen, felesleges. Igyekszem is túllépni a témán Kép

Akkor tehát ezennel jelentem, hogy mi is jelen leszünk a talin KépKépKép

Parkolás: valameddig azért le lehet jutni a Szigetre, nem? Ha az Árpád-hídon megyünk, a lehajtó után van egy parkoló, csak méregdrága Kép Csak azért írom / kérdezem, mert lehet, hogy minket is a férjem vinne ki autóval. De ez még nem biztos, mert nem tudjuk, hogy ki tud-e venni szabadságot.

Most megyek, mert pizsiben csücsülünk itt ketten Zsoltikámmal Kép

Puszi:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Cory: köszi szépen az infókat, hasznosak , mint mindigKép.

Tali: engem is érdekelne a parkolás, meg az útvonal is. Jó lenne olyan helyet találni, ahol autóval a közelben meg lehet állni és tényleg ne legyen méregdrága a parkolás.
Kik az új jelentkezők??Kép

Panu: engem érdekelne , milyen kajákat szoktál eltenni, ami hűtés nélkül is eláll.Majd megírnád? Köszi. Én mindig főzicskélek Robónak, nagy ritkán kap bébiételt, de most a nyaralás alatt nem akarok főzicskélni, majd eszünk valamit.Harkányba megyünk , igaz nem nagy nyaralás, csak négy nap, de azért jó lesz remélem.

Zsófi: nálam nem jelennek meg a képek... Örülök, hogy apa beilleszkedett a családbaKép.

Marcsi: jó, hogy te is tudsz jönni, hurráKép. Az ötleteket szívesen veszem én is. Ja és a fenistil gélt lehet babáknál is alkalmazni? Még nem jártam utánna.

Eszti: jó, hogy te is írtál egy pár sort. Szerintem ne aggódj a lemaradások miatt.Éjszakákért irigyellek nagyon.

Gabi: mi is kocsival mennénk, majd jó lenne ha megírnátok , hol lehet pontosan parkolni.Köszi.

Már nagyon várom ám, hogy találkozzunk mindenkivel. Mi már csak a héten tudunk propagálni az embereket, de gyertek minnél többen.Lehetne valami körlevél félét szétküldeni, hogy mindenki tudjon róla, ha már lefixáljuk, mikor és hol legyen.Szerintetek?

NA megyek, mert közben Robó is felébredt és hamizunk egy jót. Aztán megyünk sétálni. Olyan kis barna már a keze és az arcocskája.Persze a többi részen fehérlik Kép.

További szép napot mindenkinek: Anita
anita77

Anita:
Nekem dokinéni mondta a Fenistil gélt.
Ákosnak is a keze meg az arca barna csak Kép

Képzeljétek, múlt hét közepe óta Ákos fel tud állni egyedül, kapaszkodás nélkül is.
Tök aranyos, hogy egyik pillanatban még ül a szoba közepén, aztán egyszer csak négykézlábra helyezkedik és már áll is fel.
És most már alig mászik, nagyon élvezi, hogy tud menni Kép Néha olyan, mintha csak a lépegetés öröméért menne, nem is azért, mert el akar jutni valahová.

Megyek vissza a könyvemhez, szerencsére ez most elég érdekes.

Üdv mégegyszer.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Egy fura kérdés:
Hogy lehet pléden tartani egy örökké mászó gyereket? El sem tudom képzelni Kép
És meddig lehet vele bírni egy ilyen plédes kiránduláson?
(Semmi tapasztalatunk nincs még, nem voltunk még a természetben, csak babakocsiban Kép)
Szeretnénk lemenni vele a Balatonra egy hétvégére, csak izgulunk, hogy mit lehet Lacával ott csinálni.
klarissza

És ha mászkál a fűben a térde nem fog nagyon fájni? Vagy dögmelegben is kell vékony gatyát ráhúzni?
Kép tanácstalan kezdő anyuka
klarissza

Klarissza! Nem lehet a pléden tartani Kép, de legalábbis nehéz. Mi úgy csináltuk, hogy folyamatosan lekötöttük a figyelmét, játékkal, vagy tanítottuk csip-csip csókázni stb. De tegyetek 2 plédet, akkor nagyobb a tere és azt ő is érzi. Az sem baj, ha néha lemászik, feltéve ha nem vizes a föld, vagy a fű. Egy vékony gatya nem árt, de ha dögmeleg van, vedd le. Ha fáj a térde, akkor majd nem mászik, vagy éppen sír, de nem hiszem, hogy fájna tőle. Lizi pl. ma délelőtt a kapu előtt az aszfaltot mászta meg, és nem lehetett felvenni, hogy hagyja abba, mert akkor ordított Kép, és láthatóan nem fájt semmije, csak az egoja és az akarata, amikor felvettem Kép Még valami: ha van gyerek, akár nagyobb is, és foglalkozik vele, vagy engedi, hogy a közelében legyen, akkor elég sokáig bírja a pléden. Ha már nem bírjátok, akkor tegyétek a kocsiba és tologassátok.

panu
panu

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert Zsoltika nem bírja nélkülem Kép

Anita,
az útvonal úgy nézne ki, hogy az Árpád-hídon megy az ember kocsival, és a közepe táján kell lekanyarodni a Szigetre. Ahogy leértek, rögtön kint van a parkoló tábla, balra kell menni. Egyébként sorompó zárja le magát a Szigetet, csak a buszok tudnak bemenni, szóval nem nagyon lehet eltéveszteni.

Klarissza,
pléden tartás nekem is gond lesz Kép De arra gondoltam, hogy mivel annyi új látnivaló lesz, sok-sok baba és anyuka, hogy Zsoltika figyelmét tutira leköti egy darabig. Nálunk egyébként a kövön is mászik Zsolti, és nem fáj a térde Kép Szóval nem lesz gond.

Marcsi,
Ákosnak nagy-nagy gratula a felálláshoz!

Most mennem kell, Zsoltika már nyöszörög. Már én is nagyon várom a talit KépKépKép Viszek fényképezőt is Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Nincs időm olvasni sem, csak azt néztem, hogy ki írta még, hogy jönne, szóval eddig a lista jún. 25-re, ha valakit kihagytam, az kiabáljon:

Anita
Gabi
Marcsi
Edit
Klarissza
Brigi
Cory
Zsizsa.

Lehet még jelentkezni, azok is nyugodtan jöjjenek ám, akik régen írtak, így legalább megtudunk róluk is minden újat!

Bocsi, most tényleg rohannom kell, majd este próbálok jönni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Lányok, bocs a sületlen kérdésemért, de ahol a tali lesz, annak a neve ennyi, hogy "Sziget".Nempesti lévén....

Olyan jó, hogy növekedik a létszám. Valószínű Vera és Becus is tudnak jönniKép.Megpróbálok még pár emberkét még utólérni. Persze itt is érvényes a felhívás: "tessék jönni a talira" Kép .Kár, hogy Barbi, GAbi75 , batkamano, nem tudnak jelen lenniKép.

MArcsi: köszi , és gratula Ákos felállásáhozKép.

GAbi: köszi az útleírástKép.

Klarissza: nálunk sem volt még plédes kirándulás, de én úgy képezelem el, hogy kis játék a szőnyegen, kis séta. Közben hami, majd egy kis szunya és el is telt a nap. Persze nem másabb a helyzet, mint a lakásban, itt is odafigyelést igénylenek, persze tudom a lakásban mászkálhat kedvére, de a fűben nem igazán.

Már várom a talitKép.Most kicsit én is jobb kedvre derültem, hogy végre babákkal lesz Robó körülvéve, nameg végre megismerhetlek benneteket élőben isKépKépKép.
Anita
anita77

Anita,
a Sziget ugye Margitsziget Kép Az Árpád-híd és a Margit-híd között van, mindkét hídról le lehet rá kanyarodni. Viszont kocsival sztem az Árpád-hídról érdemes, ott van a parkoló Kép

Ti hogy jöttök be Pestre? Az M3-ason? Mert ha igen, akkor ott tábla jelöli az Árpád-hidat, az autópálya végén egyszerűen felkanyarodtok egy felüljáróra, el a Vidámpark mellett, és csak egyenesen-egyenesen végig a Róbert Károly krt-n, és az rögtön felvisz a hídra Kép

Ha mégsem az M3-ason jöttök, írd meg hogy melyik úton, és leírom az útvonalat Kép

Lányok, nem gond, ha egy kedves ismerősömet is elcsábítom? Igaz, ő nem babanetes, dea kisfia 2 héttel idősebb Zsoltikánál, sokat sétálunk együtt.

Én is nagyon várom egyébként már a talit, teljsen be vagyok sózva KépKépKép

Gabi

pgaboka

Gabi: így már stimmelKép. Gondoltam más sziget is lehet. Így természetesen tudom hová kell menniKép

Anita
anita77

Sziasztok!

Anita: a Sziget a Margitsziget, ami az Árpád hidtól a Margit hidig tart. Ahogy Gabi is irta, az Árpád hid közepén lehet lemenni autóval, de méregdrága a parkolás, már nem emlékszem pontosan mennyi, de sok. (1000 felett tuti egy délutánra) Bár persze a környéken már mindenhol kell fizetni, ugyhogy nincs mit tenni.
Igazad van, kéne egy körlevelet irni, egy pár embert talán érdekelne. Zit jutott most eszembe, hogy egyedül van a babával, biztos nem olvas minket, de lehet, hogy el tudna jönni. Cory, nem tudod megkérdezni? Ti ismeritek egymást IRL is, nem?

plédentartás: a megoldás: sehogy KépKépKépKép De nem is igazán tudom miért kellene mindenáron pléden tartani...én Botit nem szoktam, pont azt szereti, ha ülhet a füben és tépheti a gazokat. Csak akkor tiltakozom ha meg is akarja enni Kép Egyébként én vékony hosszunadrágot szoktam ráadni, hiszen ha egy mód van rá ugyis árnyékban teszem le, ott meg a kánikulában sem olyan vészes a naci.

Panu, fájt Lizi egója KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Brigi, én is küldöm az álommanókat, amint Botinál végeztek. Legkésöbb 9-re oda kell érniük, ne felejtsd el beengedni öket!

Végre alakul ez a tali. Ez jó. Csak az esö ne essen Kép Kép Kép

Bepótoltam a tegnapi mosolykimaradást Kép
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Lányok!

Egy gyors levelet szétküldtem, akinek tudtam.Viszont vannak nevek akiknek nem találom a mailcímét.Ja és akik a listán vannak, őket már nem értesítettem.Remélem a címek jók és megkapja mindenki időben.

Nevek: Szti, Dea, Szisz, Kati, Zsófi, Panu, Noja, Dorki

Anita
anita77

Sziasztok!

Majdnem végigolvastam a termést,amikor Ádámka áramtalanitotta a gépetKép Olyan izgalmasan piros a kapcsolója az elosztónak, amibe a gép is bele van dugva, ki kellett próbálni mi történik,ha a megnyomja a gombot...

Látom taliztok, de jóóóó!Kép Én is, én isKép
Bár nem csak energiám nem lenne hozzá hanem idöm se.Pléden tartással én nem is próbálkoztam, nálunk az egész udvart birtokba vette a nagylegény amint jó idö lett. Szabályosan körözget benne, mindent megvizsgál és néha megkóstol, de ilyenkor közbelépek. Habár kikiricset csak egyszer kóstolta meg,rájött,hogy nem finom és azóta nem érdekli...

Rövid helyzetjelentés, van szin a falon a pincében (csak alapozó), a mennyezeten kész a rücskös felület, és pénteken jön a szönyeges leteszi a szönyeget. Rohanunk,mert jövö héten jönnek a rokonok.

Anita, láttam hiányoltál .Nem tünök el, csak sokszor nincs idöm irni, most a munkálatok miatt, utána meg a rokonokkal kell foglalatoskodni.

Virussokkal még hadakozom, vasárnap 21 levél jött ilyen, tegnap egyse, ma megint kettö...mikor lesz ennek vége???Én nagyon útálom, és most már szegény anyukámék is frászban vannak,nehogy kapjanak ök is...

Megyek is, most alszik Ádám, apa a pincében, csatlakozom. Iszonyatos front jön, úúúgy fáj a fejem,majd belepistulok. (most jó idö jön már végre,tegnap 6 fok volt egész nap, mi még fütünk...)

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Anita
Köszi, hogy gondoltál rám tali ügyben, de én Pécsi vagyok. Nagggyon szívesen mennék, de hát a távolság...... Kép

Szti
beszti71

Sziasztok!

Ha sokan vagyunk akkor jó a plédezés, mert a sok plédet egymás mellé kell rakni, és körbeülni a kölköket Kép Kell néhány játék, de a többieké úgyis sokkal izgalmasabb.

cory

cory
Budapest

Kissé szomorú vagyok, mert nem tudom elment e mindenkinek a mailem. Ugyanis egy levél visszajött krixkrax szöveggel, de úgy látom azért Szti megkapta, így reménykedem, hogy a többieknél is gazdára lelt. Próbáltam mindenkit értesíteni, aki kimaradt, attól elnézést kérek.

Most kicsit rossz egyedül itthon, apa dolgozik, egyedül vagyunk. Robó elaludt végre, nagyon nyüzsizett délután, gondolom jól kifáradt. Bár az álommanót hozzánk is küldhetnéd Edit éjszakára.

Barbi: majdcsak haladtok ti is és már nem sok van hátra ha már az alapozásnál tartotokKép. Természetesen mindig hiányoznak a leveleid, úgy megszoktam, hogy sűrűn írszKép

Cory: jó lesz a plédezés, már alig váromKép.Tényleg Zit-nek tudnál szólni? Olyan jó lenne ha ők is eltudnának jönniKép.

Többiek : merre vagytok???

Jó éjt mindenkinek:

Kép

Anita
anita77

Sziasztok Kép

Most csak egy pillanatra, mert szokás szerint hulla vagyok, csak életjelt adok. Pedig már szeretnék visszaolvasni. Annyit azért írok, h nagyon jól estek a névnapi köszöntések és virágok, komolyan meghatódtam Kép
Aztán meg van valami tali, ugye? Mi igyexünk menni Hamival (Zsizsa, kiabálok!!!), remélem nem a világvégén lesz :o), ja, látom, Sziget... (látszik, h kutyafuttában belenézek 1-2 üzibe Kép) Anita, köszi, én megkaptam a mélt! Ha Sziget, akkor én a rakparton parkolok - ingyé... nem szeressek én sok 1000 Ft ot fizetni a parkolásért. De ha úgy alakul, h apa hoz be, akkor meg a MArgit híd felőli végén belön a sorompóig, ott kidob, fordul és már ott sincs (szoktunk ilyetKép )
Gabi, ne izgasd magad kinti szopi miatt, én már jó sokszor szoptattam a Szigeten, jó nagy a hely, nem bámulnak a képedbe, egyáltalán nem kellemetlen. Kép
Barbi, GAbi75, Batka, hiányolni fogunk benneteket!!! Kép

Pusszantás mindenkinek, muszáj haladnom..
Ann
annann

Jesszusom, volt egy Ann névnap???Akkor te Anett vagy?? Vagy valaki árulja el,milyen névnap volt???
Remélem azért a 8 napba még belefér ez a kis virág:
Kép

Boldog (Akármilyen Kép) Névnapot Kedves Ann!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Hahó!

Én is boldog névnapot és szülinapot kívánok minden érintettnek (bocsi, most nem kezdek felsorolásba, mert ha véletlenül kihagynék valakit, azt sosem bocsátanám meg magamnak)! (A képek a saját virágaim az erkélyről, elnézést a nem tökéletes környezetért, de most fényképeztem le őket.Kép)

Kép

Kép

Zsizsa

Akkor eddig úgy tűnik, hogy a talizók: Ann, Vera, Anita, Gabi, Marcsi, Edit, Klarissza, Brigi, Cory, Zsizsa.

Ne haragudjatok, hogy most sem írok, de futok aludni, és még fürdenem is kell előtte.Kép Néha úgy utálom ezt az esti cécót, egyszerűbb lenne csak beleesni az ágyba. De hát úgysem bírnám.Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?