Sziasztok!
Brigi: Örülök a döntéseteknek!
. Pihenj, amennyit csak tudsz, és vigyázz magatokra!
Zsófi: Jó, hogy rólatok is sok jót hallani. Leszámítva persze a közgáz vizsgát
. De gondolom, ha az embernek rendben a "hátországa", akkor az ilyesfajta akadályokat is könnyebben veszi.
Bence aranyos a képeken, a játékai is klasszak, biztos örül majd nekik! Jó, hogy már önállósította magát alvás terén is.
(egyébként: bekéredzkedik
)
Susie: szerintem a kompnak azért több a hátránya, mint az előnye. Vagyis inkább nem éri meg kockáztatni bármilyen mozgásszervi deformálódást. Nálunk hely sincs hozzá, és Barni amúgy is oda megy, ahova akar, csak ritkán és muszájból van a kiságyban vagy a járókában.
Klarissza: hajrá, akkor most mindent bele, utána vakáció!
Én pár órára már régóta a nagymamákra hagyom Barnit, de hogy több napra mikor lehet, azt nem nagyon tudom. Gondolom, ha már elválasztotta magát. De ezt talán egy többgyerekes anyuka jobban tudja.
Ja: igen, mama, voltam szavazni.
DBarbi: hiányzott már a magabiztos lazaságod. Én nem tudom, hanyadik gyerkőcnél fogom elérni, hogy ilyen nyugisan és bizakodva nézzem a fejlődését, eléggé tudok aggódni, ha arról van szó. Szerintem szerencsés vagy, irigyellek érte!
Fanni nagyon nagyot nőtt, és sokat változott. Hja, a méretei magukért beszélnek!
Ha addig nem jönnék: Isten éltesse Fannit az első szülinapján!
Vera: tetszik a játék, meg a hozzá tartozó sztori is!
Tényleg, hogy fel tudják magukat találni, és milyen kreatív volt ez a szőnyegrángató megoldás! Büszke lehetsz!
Barbi: Ügyes Ádám csak úgy libben ide-oda, és ehhez milyen jó kis szandija van! 21-es, te jó ég, én vettem egy 18-asat Barninak, lehet, hogy már ki is nőtte? Még nem volt a lábán, mi egyenlőre mezítlábazunk.
Még egy kis kitartás az építkezés finiséhez, utána klassz lesz majd, ha minden kész!
Edit: gratula Botinak a felálláshoz!
A táblabővítés jó ötlet, akkor inkább mailben kéred az adatokat?
Zsizsa: Gabinak mennek a pozitív energiák étvágy ügyileg is, meg szopitechnikailag is. Nálunk is volt ilyen, sőt van is, hogy a bal cicit harapdálja, vagy fájdalmasan kapja be. Én azt vettem észre, hogy ilyenkor nem jól teszem mellere, vagyis nem nyitotta ki eléggé a kis száját, az ajkai nem fordulnak kifelé, és a cici nincs elég mélyen a szájában. Most, hogy nekem már sokkal kisebb és puhább a cicim, ő meg egyre nagyobb, és nehezebben helyezkedik el a szopihoz, megint figyelnem kell a helyes mellretételre.
Batka: jobbulást a párod anyukájának! Remélem, azóta jobban is van már.
Kéztartás: hát ezt nem tudom. Én is hallottam, ill. olvastam már, hogy egészséges csecsemő könyökben behajlítva a feje mellett tartja a kezét. De hogy miért? Barni se mindig teszi úgy.
Regina: Miért nem jöttél, mi volt a baj? Most már rendben van minden?
Domcsi nagyon édes
, a táskás-fogkefés kép nagyon eredeti!
Pgaboka: Milyen ajtórácsot keresel? Vagyis milyen konyhaajtótok van, hogy nem tudtátok az Ikeásat felszerelni? Én is szeretnék ilyesmit, a Brendonban már néztem is, de akkor éppen az a típus nem volt.
Anita: jó, hogy vége a rumlinak, most lehet élvezni a csillogó-villogó lakást. Azért ez klassz. Robó nagyon helyes srác, olyan kedves a tekintete!
És holnap lesz 11 hónapos!
Ez a strandolás-téma engem is érdekel. Meg hogy akkor is be kell kenni fényvédő krémmel, ha csak ide megyünk a játszóra? Vagy a déli órákat kihagyja az ember, és akkor nem kell a kence?
Panu: szopi
. Én bevallom, egy kicsit erőltetem a dolgot, bár nálunk nem is volt még igazán nagy sztrájk. Én szeretném, ha legalább 1 éves koráig szopna, amúgy sem ehet addig tejterméket. Persze erőszakolni nem lehet, és ez tényleg nem verseny. Azért én meglérdeznék egy szoptatási tanácsadót.
Tündér: Ilang egy tündér
. Vagyis legalább olyan szép a képen, mint a neve. A Balcsiba is belemehetett? Volt olyan partrész, ahol tudott játszani?
Most ennyi, mennem kell, sziasztok!