Sziasztok!
Kicsit elvesztem
Brigi utólag is nagyon boldog szülinapot! Akkor csak elvisz apa vacsorázni, ha kettesben lesztek
Ildi, valahogy a gyerekek teljesen rá vannak állva a mekire és egyéb ilyenekre
Na ezt most úgy mondtam, mintha én nem enném meg
Susy, utólag is boldog évfordulót nektek! Akkor nagyon jól sikerült úgy látom
Ronci, nektek is boldog évfordulót
De sokaknak volt most! Nekünk másfél hónapja volt a 4. évfordulónk...
Nitácska, hogy van a párod?
Mmanya, ez tetszik, hogy Maja szomorú mert nem emlékszik az esküvőtökre
:):)
Kinga, jó pihenést nektek! Bár mire olvasod, lehet már hazajöttök...
Gani, Surmi, ti már jópár éve együtt vagytoka párjaitokkal, ez tök jó
Almi, érdekes lehet ez a pelenkázós módszer
:)
Sziszkó, hogy vagy? Én kivételesen nem szeretem a töltött káposztát
:) Ma mit főzöl?
Hétvégén ki kellett vágni a barackfánkat, mert szegény már nem bírta tovább... Vagdossuk össze, én épp a kisebb ágakat vágtam le, erre egyszercsak ott megy egy süni a lábam előtt... Eldobtam mindent és gyorsan megfogtam a sünit
Nem zavartatta magát, mégcsak össze se gömbölyödött
Felmászott a nyakamba, kicsit simogattam, aztán adtam neki macskakaját (nagyon szeretik
) utána még elég sokáig ott tekergett a kertben. Nagyon cuki volt
Hétvégén elutaznak anyósomék nyaralni, úgyhogy a mienk lesz a ház
Jaj, de várom már!
Tegnap nekem sem volt valami jó napon... párom kitalálta hogy ő egy másik kocsit szeretne, csak hát akkor jövőre nem tudunk elkezdeni építkezni, de majd este megbeszéljük apósommal, hogy mit tud segíteni az építkezésnél... aztán mondtam, hogy inkább az én kocsimat kéne kicserélni, mert egyszer felgyújtom valahol, ha mégegyszer megáll
Aztán erre közölte, hogy akkor pár évig nincs építkezés, ha nekem új kocsi kell stb stb... Bezzeg, amikor ő gondolkodott a Passaton, akkor nem volt gond, hogy nem építkezünk, de ha én kinézek egy sz@ros Polot akkor már egyből áll a bál
Úgyhogy mondtam neki, hogy nem kell kocsi, de én megyek októberben Tunéziába, ha jön ha nem
:)