Új privát üzeneted érkezett!

Susy ok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt kukorékolok már fél 5-től!Nem bírok aludni! :evil: :? :evil:

Hmm...A palacsintára összefutott a nyál a számba! :P :P :P :P

Susy!
Gondolom már nincs belőle! :roll: :roll: :oops: :lol:
Mondjuk nagyon ritkán kívánom meg,és nem tudok sokat enni belőle,max 3 db-ot!De annyi elég is! :)

Mi jót csináltok a hétvégén?Sokan eltűntetek ebben a jóidőben! 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci
oK! Majd szólok, ha tudjuk mikor megyünk!

Nita
Nagyon jók az új vonalzók, azt hiszem én is csinálok újat! :)

Szisz
Van egy csomó, csak a rakott csokis fogyott el. :)
Hát még vagy 25 darab biztos van! :)

Mi mennénk ma valamerre, úgy volt, hogy anyósékkal megyünk strandra, de szó nélkül elhúztak, én meg jól berágtam! Elmennek a fenébe, még csak nem is szóltak, csak tudnám akkor tegnap minek mondták. Fúúú de elegem van belőlük. De bezzeg majd jövő hónapba jönnek apa testvéreék haza Németből és akkor még az élet is meg fog állni. Na befejezem, mert felrobbanok!!! :evil: :evil: :evil:

Remélem másnak szebb a hétvégéje!

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Ne idegeskedj!!!
Ilyen nálunk is van, hogy mindig van éppen kedvenc gyerek..Pároméknál nincs, de nálunk...!!!!
Érezd jól magad nélkülük!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Én is csináltam egy anyucis vonalzót is. olyan cuki. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

szerintem is tök jók ezek az anyucis vonalzók!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kicsit elvesztem :(

Brigi utólag is nagyon boldog szülinapot! Akkor csak elvisz apa vacsorázni, ha kettesben lesztek :)

Ildi, valahogy a gyerekek teljesen rá vannak állva a mekire és egyéb ilyenekre :) Na ezt most úgy mondtam, mintha én nem enném meg :lol:

Susy, utólag is boldog évfordulót nektek! Akkor nagyon jól sikerült úgy látom :)

Ronci, nektek is boldog évfordulót :)
De sokaknak volt most! Nekünk másfél hónapja volt a 4. évfordulónk...

Nitácska, hogy van a párod?

Mmanya, ez tetszik, hogy Maja szomorú mert nem emlékszik az esküvőtökre :):):)

Kinga, jó pihenést nektek! Bár mire olvasod, lehet már hazajöttök...

Gani, Surmi, ti már jópár éve együtt vagytoka párjaitokkal, ez tök jó :)

Almi, érdekes lehet ez a pelenkázós módszer :):)

Sziszkó, hogy vagy? Én kivételesen nem szeretem a töltött káposztát :):) Ma mit főzöl? :lol:

Hétvégén ki kellett vágni a barackfánkat, mert szegény már nem bírta tovább... Vagdossuk össze, én épp a kisebb ágakat vágtam le, erre egyszercsak ott megy egy süni a lábam előtt... Eldobtam mindent és gyorsan megfogtam a sünit :) Nem zavartatta magát, mégcsak össze se gömbölyödött :) Felmászott a nyakamba, kicsit simogattam, aztán adtam neki macskakaját (nagyon szeretik :shock: ) utána még elég sokáig ott tekergett a kertben. Nagyon cuki volt :)

Hétvégén elutaznak anyósomék nyaralni, úgyhogy a mienk lesz a ház :lol: :lol: Jaj, de várom már!
Tegnap nekem sem volt valami jó napon... párom kitalálta hogy ő egy másik kocsit szeretne, csak hát akkor jövőre nem tudunk elkezdeni építkezni, de majd este megbeszéljük apósommal, hogy mit tud segíteni az építkezésnél... aztán mondtam, hogy inkább az én kocsimat kéne kicserélni, mert egyszer felgyújtom valahol, ha mégegyszer megáll :) Aztán erre közölte, hogy akkor pár évig nincs építkezés, ha nekem új kocsi kell stb stb... Bezzeg, amikor ő gondolkodott a Passaton, akkor nem volt gond, hogy nem építkezünk, de ha én kinézek egy sz@ros Polot akkor már egyből áll a bál :? :? Úgyhogy mondtam neki, hogy nem kell kocsi, de én megyek októberben Tunéziába, ha jön ha nem :):)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Én is kicsit eltüntem mostanában, mert elég sok volt a melóm az irodában. Most se nagyon tudtam még visszaolvasgatni. De majd ebédidőben felkukkantok még.

Encsike: Nálam is volt múlthéten süni, de egész pici volt. Azota mindig teszek le neki enni, és majdnem minden este megjelenik. :D
És mit terveztek hétvégére? Látom ez a kocsi téma nem csak nálunk volt vita, sajnos mi veszekedtünk emiatt. Mi már voltunk Tunéziába pár éve, érdemes megnézni nagyon szép helyek vannak, bár szerintem ha nyáron mennétek jobban járnátok. A húgomék tavaly oktober közepén mentek egy hétre és a hét napból 5 napig esett az eső. De remélem ti szerencsésebbek lesztek.
jessica28

Sziasztok!

Encsike, Jessica!
Igaz, nekem nincs autóm, nekünk 1 autónk van...Nálunk sohasem volt ilyen. Valahogy mindig is annyira egy hullámhosszon voltunk/vagyunk, hogy az értékrendünk is mindig egy szinten állt. Persze volt olyan nálunk is,hogy Én inkább nyaralni mentem volna, mint mondjuk kerítést építeni, vagy garázst csinálni. De végeredményben mindig azonos volt a fontossági sorrendünk.
Ez lehet az egymáshoz teremtődés egyik alapköve :?: :roll:

Encsike!
Tényleg elmennél a férjed nélkül? Az igazat mondd!:lol:

Képzeljétek!
Nagy mérföldkövet léptünk át 2 napja! Bogi átköltözött a saját szobájába. Eddig is már minden cucca a kisszobában volt, csak épp az ágya volt a miénkben.
Szombaton reggel közölte, hogy ma estétől a saját szobájában alszik.Este át is vittük az ágyat. Legközelebb reggel láttam, mikor felébredt és jött át hozzánk.
Még anno megígértük neki, hogy ha már a saját szobájában alszik, kap egy csúszdás ágyat. Úgyhogy most ágykeresőben vagyunk :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Újra itt és becsületesen vissza is olvastam :)

Susy
nagyon szépek a képek!!

Ildi,
részvétem!

Brigi,
utólag is Boldog Szülinapot!!

Gani
szomorú tényleg, hogy sokaknak olyan nehezen jön össze a baba :( Nekünk is az első és (eddigi életem során) egyetlen védekezésmentes alkalommal jött össze. :) Bár én tuti örökbefogadnék, ha már csak egy évig sikertelenül próbálkoznánk, nem értem sokan miért szenvednek inkább 5-10 éveket gyerek nélkül.. A kiscsaj előtt is szerettem volna, és még most is tervezem (csak ezek a férfiak olyan nehéz esetek.. de mostanában, már ő is mintha elfogadná)

Kapott a kiscsaj bilit, játszik vele és egyelőre imádja :) és mivel pár napig kértem, mostanában fürdés előtt ráül. Persze, hogy miért, azt nyilván nem tudja :) Hétvégén húzunk el Balcsira 2-3 hétre, ott majd megy a bugyilessness :) Aztán ha jól haladunk, jövő tavasszal már remélem, lesz hosszantartó eredménye is.

Mmanya,
hol vettétek a wc szűkítőt? Azt rá lehet erősíteni az ülőkére? Azt én sem szeretném, hogy fogdossa a wc-t, meg együtt pipilni-nyomni is jó:) Bocs. Már van egy wc-s játékkészletünk, fellógattam a falra (hogy ne mindig a klópapírt aprítsa a drágám..)
Vendég

Gani
csúszdás ágy? Azta!! Majd fotót kérünk róla! :D Ez nagyon jól hangzik! :D
Vendég

Jessica, nekem a tesóm és anya volt tavaly október elején és gyönyörű idejük volt.... Ha megyünk, remélem nekünk is az lesz :)

Gani, igazából nekünk is mindig ugyanaz a fontos, csak most éppen kipróbált egy Passatot és totál beleszeretett, és ilyenkor kicsit felborul a rend a fejében :lol: :lol: :lol: De nem lesz kocsi, építkezni fogunk úgyis, csak most álmodozik kicsit :)
Hogy elmennék e nélküle?! Egyedül biztosan nem, ha anya szeretne idén is menni vagy tesóm akkor velük igen, de teljesen egyedül biztosan nem....Anyáékkal sem lenne olyan mint a párommal, de ha úgy jön össze a dolog, akkor úgyis vele megyek :)

A csúszdás ágy állati lehet, én tuti reggeltől estig azon csúszkálnék :) Pontosabban csúszkáltam volna annyi idősen, mint Bogi :lol: :lol:

Mango, biztosan rájön lánykád, hogy mire való az amin fürdés előtt ücsörög :) Mi van egy ilyen wc-s játékkészletben?

Kép
encsike87

Encsike köszi jól van..........

egyik lánynak a kislányának ilyen csúszdás ágya volt....nagyon jól nézet ki!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsike!
Ok, nem úgy egyedül gondoltam! Hanem a párod nélkül, valaki mással. A szüleiddel, barátaiddal, az mindegy, de valóban elmennél -e a párod nélkül?

Ágyikólink:
http://www.moebelix.hu/moebelix/Product ... 1112881024

Anita
Kép

Kép
gani

naggyon jó ez az ágy!!!!!!!!!!!csak drága...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Végül is tegnap elmentünk mi is anyósék után Tápiószentmártonba, nagyon jó kis strand van ott. Kristóf egész nap nem aludt, hazafelé aludt el a kocsiban, onnan meg már tettük is az ágyba, fel sem ébredt. :)

Gani
Nagyon tuti kis ágyikó, édes lehet a lánykád benne. :)

Encsike
Pont gondoltam rád a minap, hogy jól eltüntél, de örülök, hogy jöttél. Aranyos lehet a süni. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy akkor nagyon napotok volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Aha, elég rémísztő az ára. Főleg, hogy az ágyrács és a matrac még nincs is benne. Az még plusz 16000 ft. körül van :evil:

Férjed, hogy érzi magát? Remélem minden rendben!

Susy!
Élvezte Kristóf a strandot? Ez volt neki az első vagy már voltatok vele máskor is?
A minap mesélte a barátnőm, hogy voltak egy strandon és a gyermekmedencébe felnőttek nem léphettek be :shock: Kicsit durvának tartom, mert általában nem baromkodni megy egy felnőtt a neki kb. térdig érő vízbe, hanem azért, hogy a gyereke ne fulladjon bele pl.

Brigi!
Megint eltűntél! Csak nincs valami baj?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gondoltam írok, már pár napja olvasgatom itt a dolgokat :) . Gratula mindenkinek aki babát vár ill. nevelgeti a csöpségeket! :)

Érdekelne, hogy van esetleg itt valaki aki Érdi vagy környéki???
bettyke86

Bettyke, én Érd melletti vagyok :) Te?

Gani, tényleg tök jó ez az ágy, de hát az ára nem semmi.... Csináltatni nem lehet vajon ilyet?
Elmennék a párom nélkül, olyan esetben, ha ő egyáltalán nem akar jönni, persze pl ha az építkezés miatt nem jönne, akkor úgy én sem, mert az oké, de ha pl azért mert ő inkább kocsit venne magának, akkor elmennék...

Susy, akkor jó napotok lehetett! Meddig aludt Kristóf? :):) Hogy áll nálatok a babaprojekt? Bocsi, lemaradtam ezzel...

Tegnap megbeszéltük anyósékkal az építkezést... Mivel mi a tetőteret fogjuk beépíteni, így gondoltuk tudjanak róla... Persze kapásból betojtak attól, hogy hitelt veszünk fel... Na mégis, hogy csinálnánk meg a házat hitel nélkül?! Olyan okosakat tudnak mondani, hogy kb így nézek olyankor :shock: :lol: :lol: Meg kell bontani a tetőt, stb stb, erre nincs a zsebünkben 5-6 millió. Lesznek itt még harcok úgy látom :D

Kép
encsike87

Sziasztok!!!

Néhányan úgy el tüntek már megint a topikból, hogy csak na! Szilvike is teljesen a babaproject közepén áll és semmit se lehet tudni róla..Meg nem részletezem..
Ja, lányok!!! Márciusi babánk még nincsen! Jelentkező???? :lol: :lol:
Most kicsit rossz kedvű vagyok, mert az egyik lánynak a februári topikból nincs meg a babája csak egy üres petezsák, de az jó nagy, és olyan rosszúl esett. Mindenkinek. Annyira úgy voltunk vele, hogy velünk nem lehet baj, erre tessék.. nagyon rossz.
Encsike!!! Jó lesz az, hogy ennyire közel laktok anyósodékhoz? Vagy nincs más lehetőségetek? Vagy így akarjátok és kész?
Én nem biztos, hogy jól viselném, csak azért kérdezem. Semmi sem az enyém, mindenbe van mindig beleszólási joguk, meg minden..
Azért írom, mert volt egy időszak mikor úgy volt, hogy anyukám házában maradunk inkább mi is, mert jó nagy ház, meg szép is, meg szeretem is. Csak aztán jöttek a zörrenések ha mi másként szerettük volna, meg mindenbe beleszólás, így aztán inkább vettünk egy házat. Ez csak ránk igaz, nem általánosítok, csak érdeklődöm...

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt mindenkinek!

Encsike: én érdi vagyok, kiváncsi voltam, hogy van-e valaki innen. Érd mellöl? De hol laksz?

Amugy lehet hogy tévedek de egy kicsit ismerős vagy nekem de nem 100%, lehet hogy csak hasonlitasz valakire. Meg ahogy gondolom mi majdnem egykorúak is vagyunk. :D Ha megkérdezhetem ti mióta vagytok együtt? Nem telejesen jó a kapcsolatotok? Bár szerintem mindenhol vannak kisebb-nagyobb nézeteltérések.

Nitácska te Halásztelki vagy? :)
bettyke86

Encsike!
Ma csinálok kis sajtos-tejfölös tésztát.Semmi extra.Ebben a hőségben nincs kedvem nagyon főzőcskézni! :roll: :roll:
Mi tavaly szeptember elején voltunk Sousse-ban,de még akkor is pokoli hőség volt napközben!És éjszaka is ment a légkondi! :shock:
Szóval biztos jó időtök lesz még októberben is! :wink: Amúgy melyik városba akartok menni? :lol:

Ronci!
Sajnos ezeket nem lehet kivédeni az első hetekben!Szomorú dolog,de Te gondolj arra,hogy a Te manódnak semmi baja nincs és nem is lesz!!!!!!Csak pozitívan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hékás!
Jól vagytok??????Már rég írtál! :roll:

Bettyke!
Üdvözöllek én is köztünk! :lol:
Te babás vagy?Vagy tervben van? :lol: :wink:
ÍRj magadról! :D

Jessica!
Fogd vissza magad!A melót nem kell túlzásba vinned! :lol: :lol: :wink: :wink:
Amúgy mivel foglalkozol?Azt hiszem erről még nem írtál! :roll:

Gani!
Ez az ágyikó nagyon pazar! :lol: :lol: :lol: Bogi biztos nagyon fog neki örülni! :lol: :wink:

Lányok!Kb 3 napja elkezdődött a derék és hátfájásom! :evil: Ha ülök,az se jó,ha fekszek,az se jó!Mindenhogy fáj! :evil: :?
Tudom,ez már így lesz szülésig!De az még 3 hónap!!!!! :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci... nincs más lehetőségünk... Igazából ezt mi tisztáztuk, hogy mivel mi fizetjük és teljesen külön bejáratú, így a fenti részbe nem szólhatnak bele és nem kell állandóan feljárni sem hozzánk... hát majd meglátjuk mennyire tartják be....
Szegény lány! Nagyon rossz érzés az biztos! Sajnálom! De veled minden rendben lesz! :)

Betty, Tárnokon lakom...Én nem tudom, hogy ismerős vagy e, mert nem láttalak még :):) 4 éve vagyunk együtt, de teljesen jó a kapcsolatunk, csak néha mindkettőnknek vannak hülye dolgai, de elmúlik :) Nem mondhatnám nézeteltérésnek sem, csak néha vergődünk, hogy mit is csináljunk(ház, kocsi ), és olyankor általában nem mindig ugyanarra gondolunk :)

Ti próbálkoztok a babával?

Kép
encsike87

Sziszkó, Sousse-t néztem ki, de ha ennyire építkezni akarunk, akkor azt hiszem maradunk a seggünkön :D
De meglátjuk, ha megnyerjük a lottót, akkor mehetünk is akár :lol: :lol:
Talán a derékfájásod nem lesz ennyire aktív a szülésig! Azért nem ártana ha lenne olyan amikor nem fáj! Vagy lehet hogy csak alakul a tested a babához és most azért fáj, nem?

Kép
encsike87

Üdv Betty!
És sikeres babaprojektet.

Mango!
Azt hiszem, mi a Brendonban vettük. nem egy akkora tétel:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... keyword=wc
nekünk a 2.990 Ft-os van. Az alján vannak visszahajtva "fülek" amik a rendes wc-be kapaszkodnak.

Gani!
Mi is nézünk ágyat, mondjuk nem csúszdásat - de csak akkor ha kopogtat a 3. - és nincs hozzá torony, de ebben van ágyrács. Úgyhogy ennek ilyen zúzós az ára. Majának vettünk fa ágyat, ami 160 cm hosszú 4 éve, az akkor volt 35.000 Ft. Még jó, hogy Miksa tudja használni :lol:

messze nem olyan szép:
http://shop.kikol.hu/ifjusagi/agyak.html?view=78

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Gani köszi ő már tökéletesen van!!!!!!!!!!!
Bettyke igen Halásztelki......illetve én halálteleknek hívom!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsike!
Tárnoki? Az tök jó, egy időben sokat jártam arra. Sousse az nagyon szép én tavaly nyáron voltam Sousse-ba és Monastirba, de még idén is visszamennék szívem szerint. Csak sajna egy hét kevés volt mindenre, de mindenképp megéri!
Megvan már melyik szállodába mennétek?

Sziszkó: Még nem vagyok sajna babás, de remélem már jővőre az leszek :) 4 éve vagyunk együtt, de már rajta vagyunk a babatémán :D

Mmanya: Köszönöm!!!

nitácska: Nem szeretsz ott lakni?
bettyke86

néha szeretek néha nem.........a távolság miatt utálok itt lakni.......mi egész hátul a gátnál lakunk...innen a megállók 1 km-re vannak....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettyke, nincs meg hova mennénk, ennyire nem volt konkrét... :) Ti már terveztek babát?

Kép
encsike87

Nitácska, ha jól emlékszem akkor ti mostanában nézegettetek hitelt... Milyen banknál néztetek? Én ma felhívtam 3at, de abból 1nek volt elfogadható ajánlata... :S

Kép
encsike87

Sziasztok!

Megvagyok én is, köszi az aggódást, nincs semmi gond. Csak apára kicsit pipa vagyok, mert hétvégén hagyta vagy 20 percet Marcit, hogy csapkodja a gépet, mert fotózta meg videózta. azóta ha meglátja, csapkodni akarja, de ahhoz túl drága, hogy tönkretegye. Úgyhogy a gép a fiókomban, és csak akkor szedem elő, ha alszik :twisted:

Drukkoljatok holnap reggel, megyek 4D-re, remélem nem nőtt ki Mincsi kukija :wink: :lol:

Betty, üdv köztünk.

Encsike, nem könnyű most Nektek. Építkezés, kocsicsere, nyaralás. És szíve szerint az ember mindent szeretne :cry: Mondjuk én most "csak" egy családi házat szeretnék a XVI. kerületben :lol: :lol:

Ronci, elhiszem, hogy teljesen kiakadtál. A januáriaktól már vagy hatan köszöntek el, mert vagy csak üres petezsák maradt, vagy elhalt a babája. De tényleg csak úgy lehet, ha ezt nem veszed a szívedre, és sugárzod befelé a pozitív energiákat. Egyébként hogy viseled a terhességet és ezt a meleget együtt?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello!

Nálunk a szüleim szorgalmazták egy időben, hogy építsük be náluk a padlásteret és költözzünk oda. Mindketten helyből hárítottunk, a Ronci által leírtak miatt.
De úgy van, ahogy írtad Ronci, mindenkinél más és más a helyzet.

Mi még nem voltunk igazán nyaralni (tavaly voltunk 3 napot Esztergomban!). Lánykoromban voltam, de a párommal együtt soha. Nászúton sem voltunk(az ajándékpénzből a házunkba a gáz lett bevezettetve)
Mindig meg lett volna rá a pénzünk éppenséggel, de mivel hitelt nem igazán akartunk volna felvenni a házbővítésre, így inkább minden fillérünket arra tettük félre. A ház ugyan azóta már felépült (végül sikerült hitel nélkül), de mindig voltak olyan nagyobb kiadások, amikre elment a pénzünk (szinezés, berendezés, közben jött Bogi, tavaly autót cseréltünk,előtető, teraszburkolás, idén garázst szeretnénk építeni meg a lábazatot kővel kirakni)

Van másik oldala is a dolognak! Amennyiben anno felveszünk valami hitelt, 1 tavasztól őszig tartó idényben készen lettünk volna, az biztos.

Manya!
Nagyon tuti az az ágy is! Kb.10000 ft-al olcsóbb a tornyostól. Csak nekünk az alacsony. Mindenképpen magasított galériásat szeretnénk, hogy majd az íróasztal alá férjen.
Ezzel a tornyossal is az a bajom, hogy a neten nem lehetett azt a magasságméretét megtalálni. Lehet, hogy nem tudjuk amiatt majd megvenni. Bogi ki is akad :lol: Már ráizgult a "toronyszobára" :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Encsike:
Igen tervbe van már véve, jővőre szeretnénk májusba esküvőt aztán jöhet a baba. És nálatok lesz esküvő?

Ez a hitel dolog tényleg nem egyszerű, mi végülis letettünk róla, inkább idén nem tervezünk semmi nagyobb nyaralást, aztán majd meglátjuk hogy lesz.
bettyke86

Kíváncsi vagyok erre. Találtam a Vaterán egy fickót, aki készít méretre ágyakat. Kivi vagyok, mennyit mond rá. Elvileg olcsóbb kéne lenni neki, mint a boltban, nem? Ki ért az ilyen dolgokhoz? :roll:

Bettyke!
Nagy lagzit terveztek? Vagy még nincs semmi konkrétum?

Megyek gyorsba összedobom a tepsis krumplit, meg kisütöm a palacsintát.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, ma én is palacsintát akarok vacsira csinálni :lol: :lol: Nem akarsz egy nagyobb adagot sütni, és küldeni nekünk is belőle? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani:

Hát annyira azért nem nagyot, az éttermet már kiválasztottuk. Szerintem kb: 60-80 fős eskűvő de ezt még tényleg nem tudjuk pontosan. Addig még van egy kis időnk. :)

A barátnőm szokott rendelgetni a vateráról és szerinte tényleg olcsobb.
bettyke86

Bettyke
Szeretettel üdvözöllek én is!

Jajj lányok én olyan vagyok, mint a mosott rongy! :? Nincs kedvem semmihez, és hulla fáradt vagyok. Fokhagyma krém levest csináltam, máskor meg van fél óra alatt, most szöszöltem vele több, mint egy órát. :roll:
Ti hogy bírjátok ezt a meleget?

Gani
Itt sem lehetett bemenni szülőnek a gyerekkel a medencébe, de volt egy másik medence is, ahová lehetett menni, és volt ilyen kis kiülő, ahol nagyon jól el volt Kristóf. Szerintem máskor is ide megyünk, nagyon tetszett.

Encsike
Este fél héttől, másnap reggel 7- ig aludt Kristóf. :) Azt hittem hajnalba kukorékolni fog. :)
Babaprojekt majd Augusztustól megy, remélem hamar jön a gólya. :)

Kép
Kép
susytunder

Hékás, reméljük nem nött ki lánykád kukija :lol: :lol: hányra mentek? Marcit is viszitek?
Igazából az építkezés maradt, a többi kiesett :):)

Gani, ez általában így szokott lenni, ha az ember próbál spórolni, akkor tuti hogy valamire kell és akkor megint ugrott a pénz...
Mi megpróbálkozunk ezzel a félig meddig együtt lakással, aztán majd kiderül, hogy mi lesz, mert most nem áll úgy a helyzet, hogy szeretnék egy 25-30 millios hitelt a nyakunkba
Kiváncsi vagyok mit mond a pasas az ágyra, remélhetőleg olcsóbb lesz...

Bettyke, mi egyenlőre nem tervezünk esküvőt...Majd kiderül mi lesz...
Itt mindenki férjnél vagy egyébként?? Csak én lógok ki a sorból?

Susy, ebben a melegben nem csodálom, hogy olyan vagy...
Jól kialudta magát akkor Kristóf :D Biztosan hamar megérkezik a gólya hozzátok :) Nekünk még 3 hónapot ki kell bírni és utána mehet :)

Kép
encsike87

Sziasztok!!!
Maximálisan pozitívan állok a dolgokhoz! Nem emiatt érintett rosszúl, hanem babácskát sajnáltam, mert mindig annyira hozta a happyt a topikba, meg a párjának 44évesen ez lett volna az első gyereke, meg minden... Meg ma amúgyis a hisztis napomat élem... :lol: :lol:
Rá jöttem ma, hogy amint 4alá esik a cukrom/ami egyébként még teljesen jó érték lenne/ azonnal elkezdem a hypos hisztit, pánikot. /hypo: hypoglicaemia: alacsony vércukorszint/. Ma is éreztem ahogy uralkodik el rajtam, gyorsan megmértem a cukrom, hogy tényleg megint az-e a baj: és 3,9volt..Nagyon szarul viselem a csökkent cukorszintet..Ezzel csak az a baj, hogy már lassan 2hónapja utálok enni. Egyfolytában azért eszek, ha eszek, hogy ne legyek rosszúl. Általában semmi ötletem, hogy mit főzzek, mert egyszerűen semmit nem akarok!!! És nem az van hogy undorodok, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valamit meg akarjak enni. Néha van ilyen ami eltart vagy fél órát, aztán már azt sem akarom..Ugyhogy macerás ez az evés nagyon. Kivi leszek mi lesz később: akkor meg egyfolytában zabálni akarok majd?
Meleg: most nem nagyon jött be, annyira fáradtnak érzem magam, nem nagyon megyek ki se, mert magas az Uv sugárzás, ugyhogy nem tom..úgy gondoltam 3után megyek medencézni keresztfiammal, de majd meglátom még.
Susy!!! Akkor egyformán mosottak vagyunk!!! :lol: :lol: Hű augusztus!!! Akkor már töltöd magad vitaminnal meg minden??? Már mindjárt kezdhetünk szorítani!!! :lol:
Sziszkó!! Most biztos a medencéd tágul és biztos, hogy enyhülni fog! Nem szenvedhetsz a végéig és kész!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Brigi!
Még csak a sósakat sütöttem ki (hortobágyi palacsintának). De még maradt jókora adag a tálban. Szerintem jut nektek is :wink:

Encsike!
Hajrá, hajrá!! Szurkolok nektek. :wink:
Különben meg, azt mondják, olyan messze kell menni lakni, ahova az anyóspajtás már papucsban nem tud átlépni. Na, hozzánk mindig papucsban jön anyósom (még télen is!), de nem cserélnék emiatt senkivel a világon. Nekem nagy szerencsém van, az anyósom egy tündér 8)

Susy!
Az a következő hónap! 2 hét múlva augusztus lesz! Mindjárt itt van az IDŐ :lol:

Bettyke!
Mi a jövőhóban megyünk esküvőre, ott is 55-60-an lesznek. Csak a szűk család. Dehát ha ilyen sokan vagyunk :lol:

Tényleg! Segítsetek már! Nászajándékot illetően. Olyan párról van szó, akik már 5 éve együtt élnek, saját lakásban, van egy első kapcsiból született nagylány, meg egy Bogival egyidős fiúcska. Igazából mindenük megvan, de ajándéknak jobban örülnének, -ezt mondták-, mint pénznek. Szerintetek? Én esküvői fotóalbumra gondoltam. Mit szóltok?

Boginak aug.1-én lesz a névnapja. Nincs valami szupi tortareceptetek? Jöhet különleges is, hátha boldogulok vele :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Encsike: De még nem tervezitek az esküvőt? Vagy még te nem mennél hozzá? Végülis van időtök bőven te is fiatal vagy. Nekünk szerencsénk van lakás téren, ezzel nincs gondunk. Már csak az esküvő meg a baba kéne.

Susytunder: köszönöm.
bettyke86

Gani, az esküvői fotóalbum szerintem is tök jó dolog... Főleg, ha nincs szükségük úgymond semmire, akkor ez szép emlék lehet...
Tortarecept: Feketeerdő is finom... Én a www.tortaimado.hu oldalon szoktam keresgetni, ott tök jó ötletek vannak... Nézd meg, még én is gondolkodom mi lehet a jó. Pl a Kinder torta is fincsi, vagy Bounty....

Az én anyósom is nagyon rendes, néha túlságosan is :lol: Ezért nem félek attól, hogy nem fogja megérteni, hogy nem kell állandóan fent lennie nálunk... Ha meg mégsem, akkor bezárom az ajtót :twisted: :lol: :lol:

Bettyke, de hozzámennék, de a papír nekünk nem annyira fontos... Inkább azt a pénzt most a házba tesszük... De aztán lehet egyszer jön egy ötlet, és összeházasodunk :)

Kép
encsike87

Gani, nem mondod, hogy hortobágyi is lesz??? Mert akkor most indulok :lol: Végre valami, amit én is ennék :lol:

Ronci, én is így vagyok. Semmi nem kívánok. Ma pl. egy fél rúd füstölt párizsit ettem ebédre, minden nélkül. De már az esti palacsintát sem kívánom :? Pedig csak kellene ennem valami rendeset is. Mindenesetre az feltűnt, hogy nagyon megcsappant Marci bébiétel-készlete :oops:

Susy, a meleget én jól bírom, megy a klíma egész nap 8) Augusztus meg tényleg mindjárt itt van :wink:

Encsike, fél 9-re megyünk. Igen, visszük Marcit is, mert túl korán kellene anyunak ideérnie, hogy vigyázzon rá, amíg mi mozizunk. Viszünk neki játékot, remélem le tudjuk foglalni, hogy apa se csak felvételről lássa Kistesót :lol:

Egyébként nem csak Te lógsz ki a sorból, mi sem vagyunk összeházasodva. És ez így is marad 2011. nyaráig. Januárban meglesz a pontos nap is :lol: :lol: :lol: :lol:

Gani, ez a fotóalbum jó ötlet, bár ha meg tudnád szerezni a régi képeiket és a közös képeiket, akár egy fotókönyv is lehetne. Kicsit nagy munka elkészíteni, de biztos értékelnék. Mi azt csináltattunk karácsonyra a nagyszülőknek, és nagyon élvezték, jól sikerült.

Tortareceptem nincs, talán Susy blogjában van... Én nem szoktam tortát sütni, max sütés nélküli túrótortát szoktam összedobni torta gyanánt :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Jöhetsz! Kész a hortobágyi is meg az édesek is, van még tegnapról sült csirkecomb, meg a mai görög krumpli. Valamiből majd csak jól laksz :wink:

Fotókönyvet már mi is csináltattunk, karira, a nagyszülőknek Mi is :lol: Csak Mi 2005 karácsonyán, amikor is Bogi első karácsonya zajlott.
De a párról nincsenek képeim, esetleg az a pár, amit az iwiw-ről lelopnék :lol:
Azt hiszem, hogy maradok akkor az albumnál. Majd körül is nézek itt a neten.

Encsike!
Akkor Neked is szerencséd van anyóspajtival 8)
A Bounty jól hangzik. Megnézegetem az oldat, köszönöm!

Anita
Kép

Kép
gani

Hú lányok én ma olyan disznó voltam! :lol:
Anyukámék otthon betonoztak. A keresztlányom medencéjének a helyét, és a teraszon a burkolás alá. A keresztlányomnak van egy kis kutyája, és apa mondja neki, hogy oda szaladt a kutya és belekötött a betonba. Szegény csak mondogatta, hogy de most ez komoly? Én meg mondtam hogy komoly, ráadásul hogy ki tudják szedni a betonból le kellett vágni a lábát. Azt hittem nevet rajta egy jót, erre úgy el kezdett sírni, hogy alig tudtam megvigasztalni, még anyát is fel kellett hívni, hogy bizonyítsa, hogy mind a 4 lába mef van a kutyának! :D

Brigi
Van egy túrótorta, ajánlom figyelmedbe, nem fogsz csalódni. :wink:
Holnap mentek 4D-re?

Gani
Én egyszer egyik barátnőmnek az esküvőjére szintén fotóalbumot vettem, és kép helyett telerakosgattam különböző címletű pénzzel.
Mindenkinek nagyon tetszett az ötlet. :)

Tudom lányok, hogy mindjárt augusztus, már lehet nem is várunk addig. Ma van 3 éve hogy először randiztunk apával, még mindíg különvonulva dolgozik, előbb vittem neki 2 gyertyafényes szendvicset. :)
Én nem tudom mi bajom nekem, de egész nap meg vagyok veszve, csak poénkodok!

Kép
Kép
susytunder

Brigi
Nagyon szórakozott vagyok, hiszen már írtad, hogy mentek 4D-re. Annyira kíváncsi vagyok, majd gyere és mesélj!

Kép
Kép
susytunder

Encsike,
a wc-s játékszettet nem boltban vettük, csak egy hálós szayorban fellógattam azokat a játékokat amiket a kiscsaj alkalmanként magával hozott a klotyóra és ottfelejtett :D mint pl a fürdőszobai játékok, az is ilyen szatyorban lóg a kád felett :D Meg van a mi hálónkban is egy szatyor... hadd ne soroljam. Mivel a hölgyemény állandóan hozza-viszi a cuccait, a lakás padlóját folyton egy kacathalom borítja be - és egyszerűbb néha-néha mindent egy-egy zacsiba dobálni, mint visszavinni a helyére. Ez a rendrakás.. :D

Mmanya,
köszi, asszem megpróbálkozunk majd ezzel a szűkítővel. De majd csak, ha tutira nem esik le onnan és egyedül fel is tud mászni. Szóval kell majd egy sámli is :D

Ma strandoltunk, és azt hittem jól kiszívta a nap a kiscsajom erejét, erre f11-kor sikerült elaludnia, addig kétszer is visszasírt minket.. De nagyon élvezte a pancsolást, mi is.

Karuszó van valahol 3 éves kor alatt? Érdemes vagy csak útban van, ahogy fogjuk a babát? Tapasztalatok? (És úszógumit mikortól? Ez csak az én mániám, annyira szeretném már, ha együtt lebeghetnénk a nagyvízben :D )

Képzeljétek, hiába gyötörtem apjukot, hogy menjünk nyaralni, tele van melóval (aminek persze örülnöm kell), így anyósékkal megyek (és csak Balcsira). De már annyit depiztem, hogy ettől a megoldástól is most teljesen fel vagyok dobva! Már csak azt remélem, hogy nem megyünk egymás idegeire.. :D Amúgy jó fejek, de 2 hét azért hosszú idő.. :roll: :lol: :lol:

Gondolom a palacsintaevésen már túl vagytok, úgyhogy utólag jó étvágyat, jó az ötlet!

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Susy
kutyusos történet :shock: :lol: Szegény kiscsaj :lol: Mennyi idős?
Vendég

Megjöttünk. Kukac továbbra sincs, sőt semmilyen fiúra utaló nyom (pl here) :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a doki teljesen tutira mondta már a kislányt. Nem lesz olyan hiperaktív, mint Marci (ennek mondjuk örülök), és a lábujjai olyanok, hogy az első lábujj a legnagyobb, nem a második :lol: Virul, nagyon egészségesnek néz ki, szabályos kerek feje van, szíve tökéletes, 150-t ver, és VÉGRE LÁTTAM MOZOGNI! Nem mondtam Nektek, de kicsit paráztam már, mert már ez a 4. UH volt (a korait nem számítva), és még sosem mozgott. De most megmutatta magát végre :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?