Sziasztok!
Hát, képtelen vagyok aludni...Férjem most ért haza a munkából - pincérként dolgozik - én meg azóta forgolódom..Na mindegy
Noémi: igen, én is hallottam ezt a csuklásról, de már olyan rég éreztem
Majdnem 6 éve és ismét nagyon nagy élmény
Én is elég aggódós vagyok, fiamnál is mindig szaladgáltam megnézni, hogy minden rendben van-e, és mikor - az első időszakban - éjjel is szopizott, könnyebb volt csak felállni és két-három lépéssel ott voltam a kiságynál, mint átmenni a másik szobába. 6 hónaposan aludt először külön tőlünk, nem is volt vele gond. Ill. mi költöztünk ki a kisszobából, ami addig a hálószoba volt, így neki nem volt környezetváltás, és mivel éjjel már nem ébredt fel, lehet, észre sem vette, hogy nem vagyunk ott
Most lehet, hogy nehezebb lesz az átszoktatás, mert most a nappaliban leszünk, és utána ő megy át a kisszobába, amit megcsinálunk gyerekszobának.
Sajnos, csak 3 szobánk van, és hogy két külön gyerekszoba legyen, így tudjuk megoldani.
A nagy jövőre már suliba megy, és nem akartuk, hogy majd egy alíg 1 éves csöppség kolbászoljon körülötte
Hu, lehet, hogy hosszú voltam, bocsi
Gombóc, Beszti: aranyosak vagytok, hogy biztattok, kérjek nyugodtan ülőhelyet, de valahogy nekem ez furcsa
Szerencsére nem mindennap utazom BKV-val, így nem okoz gondot, de ha naponta venném igénybe, akkor biztos ezt tenném. Lehet, hogy hülyének néztek, de én még így sem merem ezt megtenni
Engem ne küldjenek el a fenébe
Gombóc: egyáltalán nem okoskodsz, én nem tudom, mivel jár az, hogy a méhszájon van a lepény, és az infoim sem elsőkézből valók. A pihenés viszont nagyon sokat használ, az tuti.
Azért nem semmi, mi mindenen keresztülmentél az első babánál!! Akkor én már meg sem szólalok a derékfájás - pedig nagyon tud fájni - meg medencefájdalom miatt
Valószínű, nagyon akart Titeket Zsombi, azért kapaszkodott olyan erősen
Első babánál sem volt más tünetem ezeken kívül, bár ez is elég kellemetlen.
Remélem, Ti jobban tudtok aludni!!
Lau
25+1