Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

köszönöm a drukkokat!

nita!
remélem, már nagyon jól van "api" :D

babszika

húú, most látom, h laptetűm van!
na, itt az ideje, h megmutassa, érdemes benne hinni 8)

babszika

elveszett lélek.sziasztok.nagyon rég jártam erre,de majd igyekszem többet jönni.11 hetet betöltöttem,a hányinger lassan elhagy,kezdek a régi lenni,több dolog érdekel ismét kevesebbet pihizek.jövö hétem megyek a 12 hetes ultrahangra.meg a down kor szürésére.lányok ti melyik lehetőséggel éltetek?az ingyenesregondolok vagy a fizetősre?....annyira ideges vagypk patrik fiam elment hétfőn táborba,azóta nem hivott a telefonja ki van kapcsolva,most hivtam fel a tábort,hogy szóljanak neki,hogy hivja fel a szüleit.tegnap már a kispárnájával és a takarójával aludtam annyira Hiányzik.tudom ez az élet rendje 9 éves de eddig annyira ragaszkodó volt.Nita apinak jobbulást nektek is összejött,mindenkinek drukkjaim mennek.
kistörpe

hú, vége az 1. trimeszternek ..... te jó ég törpe! rohan az idő :shock:

csajok!
hol van mindenki? :shock:
Kép

babszika

Én vagyok csak a háttérben. Jól megfájdult a fejem :twisted:

Babszika hová tűnt a www-d? Hogyan fogom most olvasni a blogodat?

Kistörpe ezek nagyon jó hírek :D

királylány

királylány!

azért tűnt el, mert vki betalált msn-en és elég érdekes volt a szitu.... nem részletezem, de még az is megfordult a fejemben, h törlöm magam innen.

ha gondolod, most leírom priviben a címet és mentsd el könyvjelzőnek, jó?

babszika

Sziasztok!!!!!
HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!

APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!

Babszika nekem is elküldöd....???? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszika

én is kérem,szoktam hozzád menni,olvaslak:)

jaj Nita van baj nálatok is látom:(csak jobb lessz idővel,vigyázz magadra,el ne kapd...

KépKép
bettike83

nita!
apának: Kép

babszika

Nita: Zolinak javulást akkor. Remélem nálatok nem jön ki ez a betegség.

Babszika: Mi újság van?, Jól vagytok??

Kép
csucsu05

babszika: énis kérhetem a címet? :)

nitacska: jó hír hogy jobban van a párod! remélem gyorsan meggyógyul.

csucsu: hello :) mi van veled? meló?

Többieknek is puszi, sajnos mostanában nem érek rá, csak futólag tudlak benneteket olvasni.

Timi
titimee

csucsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
köszi, jól vagyunk. szúrom magam, hétfőn uh és nem soká inszem :wink:

és ti? munka? egyebek? mesélj!!!!!

timi!
megy :wink:

babszika

Sziasztok!

Cscsu mi újság veletek? Jól vagytok?

Puszka mindenkinek!

királylány

sziasztok!!!!!!!!!
ez már szerintem csak elővigyázatosság.....már nem hiszem hogy fertőzne......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: örülök hogy jobban vagytok, de vigyázz nagyon magadra soha nem lehet tudni, lehet hogy orvul most támad a baci. Szerintem is használj maszkot és akkor nem lesz gond.
Kistörpe: én is voltam komplett down kór szűrésen, amit a kórházban ahova járok nem csináják meg. A kórházban csak a 12 hetes uh-t csinálják meg, de az önmagában véve kevés mert ugye ahhoz kell a vérvétel is. Mi így fizetősön voltunk a Péterfyben és nagyon elégedett voltam velük. Két nap mulva már küldték is a vérvétel eredményét emailben. Ott csináltattuk meg az uh-t és a vérvételt is. Így együtt a kettő 23.000,-Ft-ba került, de mi 4d-s uh-n voltunk. Ha sima uh-ra mész akkor együtt a kettő 18.000,-Ft azt hiszem. Mi még szeretnénk egyszer elmenni 4d-re és akkor is a Péterfybe fogok menni, mert nagyon elégedett voltam velük.
Velünk minden rendben. Lilikének megvan az első rucija :lol: Anyukám vette neki, hát tündéri :lol:
Lányok használt valaki közületek NUK cumisüveget. Én most azt néztem ki az avent helyett, teljesen belegyönyörödtem, ami nem csoda szerintem, mert kisvakond van rajta :lol: ugyan úgy néz ki mint az avent, jó széles a szája, majdnem az ára is hasonló.

KépKép
csige-bige

Csige nekünk Nuk-kos cuccaink voltak....én meg voltam elégedve velük!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita, akkor jöhet a kisvakondos cumisüveg :lol:
Ma nem tudtam ellenállni, megvettem a Tescoban azt a rugit, amit már régen kinéztem és igazi csajos. Ez az első ruhadarab amit a kis drágánknak vettem. Most már csak abban bízom hogy nem közlik velem a következő uh-n hogy a Liliből időközben Bálint lett :shock: Remélem a kora ellenére sas szeme volt az öreg dokinak hisz látott már egy pár puncit és kukacot :lol:

KépKép
csige-bige

Csige nagyon ritka hogy punciból kuki lesz a végére..........de azért nem kizárt!!!!!!!!!
gondolom mentek 4d-re.....ott tuti kiderűl........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sógórnőmnek kukisból lett nunis :):): még a szülőszobán is azt mondta neki a doki hogy fia lesz :) két gyönyörű kislánya van :)

nika70
Salgótarján

az aztán kemény lehetett nekik!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ezért akarok én elmenni 4d-re még a nagyobb vásárlás megkezdése előtt, hátha akkor nem ér ilyen meglepi :lol:
Most pedig egyenlőre bízom a doki sas szemében :shock: :lol:

KépKép
csige-bige

Ja tényleg, megvettük a légzésfigyelőt ami bébiőr is egyben. Tök jó áron volt 27.000,-ft és még egy ajándék pelenkázó kukát is kaptunk hozzá. Megnéztem a neten, sehol sem láttam hasonlóan jó árban, szóval azt hiszem jó vásárt csináltunk :lol:

KépKép
csige-bige

Csige gratula a vásárláshoz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszika: Na lesz inszem?? remélem nagyon és szoritok, hogy most aztán sikerüljön. Csak pozítivan.
Velem semmi. Most éppen szabin vagyok még egy hetet aztán megint indul a meló.
Ennyi más hírem nincs.

Kép
csucsu05

Csucsu a jövőhéten ha akarod át tudok ugrani....Máté nincs itthon ....anyuéknál van...... :wink: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is itt újra.

Nitacska!
Jobbulást apinak, nektek meg kitartást :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Babszika!
Drukk a szurikhoz és az inszemhez :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Csige!
Lassan itt a 25. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldogságosat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most látom, kislány lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula hozzá :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!!!!!!!!!!!!!!
mért vagy itt olyan ritkán?
amugy gratula már csak 100 napod van vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kissé sok minden történt és nem nagyon volt időm minden topicba írni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért igyekszem most már.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok látom azért még él a topic :oops: nem nagyon jöttem szóval nagy bocsi

Mindenkinek boldog babásodást és babavárást

Emma időközben megszületett, igaz majdnem a folyosón, költözködtünk, most pedig a szokásos baba dolgokkal kínlódunk (hasfájás, szemcsipásodás, csak anyán való elalvás kiságyba tétel után azonnali felnyüszítés) sajnos tejci nincs, eleinte volt, de ahogy a csecsemős nővérek üvöltöttek egyre rosszabb lett a helyzet, és a 2. hét végére a költözős idegbaj miatt teljesen elapadt :(
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Ezezr meg egy BOCSI hogy így eltűntem. :oops: :oops:
Egy kicsit kiszakadtunk a hétköznapokból. Történt jó is rossz is. A rossz hogy férjecském a múlt héten ismét szűlt egy vesekövet. :cry: De már jól van. :wink: A jó hogy vásárolgattunk a kis új családtagnak pár apróságok. Olyan jó ismét ilyen picike ruhákat tartani a kezemben. :oops: :D

Nita!
Remélem a Te párod is jól van már. Hát nem lehetett könnyű Neked sem.

Csige!!
Gratula a kislányodhoz!!! :D :D
A nukk-os cuccok állítólag nagyon jók. Én nem ismerem, mert aventes dolgaim vannak. De jó sokat hallottam róla. :wink: A légzésfigyelővel meg tényleg jó vásárt csináltatok.

Babszika!!!
NAGYON-NAGYON sok pozitív energiát küldök Nektek!!!! :wink: :D

Anuk!!
Hatalmas Gratula még1x a gyönyörű kislányodhoz!!!! :D :D :D
Sajnálom hogy így alakult a tejcsid, de nem ő lesz az első baba aki nem anyatejen nőtt fel. E-miatt ne rágd magadat. Sajnos nagyon sokminden befolyásolja az anyatej termelést.
Az összeszokáshoz meg türelem. :wink: Idővel kialakul a napirendetek.

Zsuzska!!
Holnaptól már csak két számjegyű lesz a hátralévő napok száma. :wink: :wink: :lol: :lol:
Látom mész majd 4D-re. MEgkérdezhetem hogy hová? Majd én is tervezem, de szerintem csak augusztusban lesz belőle valami.

Ölelek mindenkit!!! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
A magzatdiagnosztikához megyek, a 14. kerületben vannak. Majd hozok képeket és elmondom mennyi volt, és mi merre hány méter náluk.

Anuk!
Gratula Emmához!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!!

Köszi szépen, ari vagy. :wink:
És várjuk a képeket nagyon!!!
Hányra mész holnap?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

17.40-re megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És jön anyukám is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor majd gondolok rátok. :wink:
De jó lesz ancidnak!! :D Biztos Ő is nagyon várja már a nagy Találkozást. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Hát, nekem túl sok jó hírem nincs, bár ez sem olyan nagyon rossz.
Endom a 9. napon 9mm, ami nem olyan rossz
viszont a bal pfészkemben semmi, a jobban meg csak egy 10mm-es petike lustizik

nagyon remélem, h petike csak lusta, de szép baba lesz belőle :wink:

a dokim viszont azért inkább biztosra megy és újabb 1 hét szuri, megemelt adaggal.... :roll:

csucsu!
pihizz sokat!!!!!
szoríts azért még, h petike hízzon :wink:

Zsu!
azért a 4d-ről hozol fotót ugye?

Móni!
köszi az enerdzsit!!!!
férjednek jobbulást!

babszika

Anuk gratula a kis Emmához!!!!!!!!!!!!!gyönyörű!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska olvastam a barátnődet....iszonyu lehetet most nekik!!!!!!!! :cry:

MOni mostmár ne tűnj el mert dádá lesz!!!!!! :) :) :) :)
majd teszel fel táblit?olyan rég volt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Móni!
Már nagyon várja. Bár a 19. hetin is velünk volt.... hát volt picsogás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most is viszek zsepit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika!
Drukk petikének.... remélem, szép babó válik belőle :wink: :wink: :wink: :wink:
Küldök neki azért egy kis növesztő enerdzsit énis :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Képeket meg majd hozom :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nitacska!
Hát igen.... szegénynek szombat hajnalban (fél hétkor) tették fel a tágító pálcákat, és vasárnap reggel jött le a burok csak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De már itthon van és most már csak előre tekintenek. Fél év múlva lehet újra próbálkozniuk. Októberben meg várja őket a Czeizel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ond meg nekik hogy nagyon szoritok nekik!!!!!!!!!!!!!és legközelebb sikerűlni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Áatadom!!!!! És köszike :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Ma is nagyon meleg lesz.

Csucsu!!
De jó, hogy szabin vagy. :wink: Gondolom most ezerrel Szabinával foglalkozol. Mentek nyaralni? Vagy már voltatok?

Nita!!
Igyekszem. :wink: :wink:
Bár mostanában mindig van valami nyűgöm-bajom. A múlt héten a szeméremcsontom fájt de nagyon, alig bírtam mozogni- menni. Tegnap az aranyerem jött ki........ :cry: :cry: De ma már jobb szerencsére. Az éjszakáim szőrnyűek: ha nem a pisijárat miatt ébredek akkor a gyomorsav kínoz...... De nem panaszkodom ám!! :wink: :wink: Csak nagyon várom már a nyár végét. :D Utána meg azt hogy megszülessen a kislányom.. :lol: :lol: :lol:

Babszika!!
Jó nagyra fog ám nőni "petike"!!!! :wink: :wink: Nagyon drukkolok!

És akkor a táblicsku.
Ahogy látom Nyuszi már nagyon a finishben van. :wink: :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!!!!!!!!!!!
moni én jól alszm az éjjel!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Nita irigyellek a jó alvásért. Én is csatlakoznék Monihoz, elég pocsékok az éjszakák. Nekem is a torkomban van a kajcsi, így nem ehetem tele magam. Sokáig nem tudok egyik oldalamon sem feküdni, mert megfeszül a hasam és olyankor át kell fordulni a másik oldalamra, ami azért jó, mert ha a bal oldalamon fekszem, akkor elzsibbad a vállam és leszakad a derekam :shock: de én sem panaszkodom :lol:
Tegnap voltam védőnéninél. Az elmult egy hónap folyamán 4 kg-ot híztam :oops: :oops: :lol: Így összesen 5 kg-nál járok. Az a baj, hogy ebből sehova nem ment fel kg csak a hasam adja ezt ki, szóval nem csoda hogy néha kínlódok a pocakkal. Eleve elég vékony vagyok és ugye most egy nagy hátizsákot cipelek, aminek csak folyton nő a súlya :lol: Azt mondta a védőnő, hogy ez a napi pár keményedés rendben van. Sajnos mult héten az idő miatt volt, most pedig vannak olyan mozdulatok amik rosszul esnek és befeszül a hasam. Másfelől pedig a kis drágám azzal szórakozik, hogy befeszül a hasam egyik felén, de olyan erősen, hogy képes bekeményíteni egy pár másodpercen belül az egész hasamat. Azt mondta a védőnéni, hogy beszéljek vele, amit én próbáltam, de hát falra hányt borsó már most :lol: Én nem tudom hogy milyen lesz ez a kiscsaj, de tegnap hajnali 3-tól 6-it tombolt, utána tudtam két órácskát aludni, majd este 11-ig ismét tombolt kissebb megszakításokkal. Olyan volt mintha egy kis Alien harcolna odabent :lol: Mondtam is a férjemnek, hogy nyilván ez a gyerkőc már a háromkerekű kis triciklijével fog hazatekerni a kórházból és az M0-on fogunk versenyezni vele :lol:
Na megyek, eldugulok, egy kicsit ablakot pucolok, mert hát ráfér.
Ja, tegnap kaptam is mét babaruhákat a szomszédasszonytól, nagyon édesek. Így badyt és rugit is alig kell vennünk.

KépKép
csige-bige

Sziasztok! Vagyok én is csak kicsit el voltunk utazva 1 hétig. Azóta meg meló keményen be kell hozni a lemaradást. Ja nem szabin voltunk férjem naponta estig dolgozott nekem meg bankot kellett intézni és valahogy mindig este lett. Készültünk strandra sógornőm lányával de soha nem volt időnk menni :lol: :lol:

Másképp nálunk minden a régi :wink:

Moni jó, hogy hoztad a táblázatot látom Nyuszi mindjárt megy szülni, de jó neki irigy mirigy :oops: Nyuszi ha benézel puszi neked!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Köszi Móni és Zsu!!!!!!!!!

Csajok!
engem ez a tábla totál elkeserít.... mi próbálkozunk csak 2006. óta ... ne értsetek félre, örülök, h más nem szenved, de .... most már nekünk is járna baba :(

Móni!
elhiszem, h nektek nem lehet könnyű ez az időszak! :? de hátha gyorsan vége lesz a nyárnak :roll:

csige!
akkor jobb lenne a bringát beszerezni, nehogy azért sírjon a kórházban, h ő még azt se kap :lol:

babszika

babszi ne légy szomorú :cry: :cry: :cry: :cry: eljön a ti időtök is meglásd hamar :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon kellemes volt. Próbálok gyorsan visszaolvasni, holnapra már képben leszek.
Babszika: meglátod, a kis "petike" szép nagyra fog nőni:)
Valaki írta, hogy a babát végig fúnak nézték és lny lett, én ismerek ennek az ellenkezője történetet..Végig lányt vártak, minden uh-on megnyugodtak, hogy Encike jól van, Encike szépen fejlődik...Majd megszületett Gyurika:)
Niak: jó a strandotok:)
holnap még jövök
tary
tary

Tary szia, akkor kipihentétek magatokat, vagy fáradtan értetek haza a zsúfolt program miatt? Nem semmi Encike meg Gyurika esete és frászt kapnék, így már nem is fogok merni nevet választani míg nem bújik ki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?