Hát Nita irigyellek a jó alvásért. Én is csatlakoznék Monihoz, elég pocsékok az éjszakák. Nekem is a torkomban van a kajcsi, így nem ehetem tele magam. Sokáig nem tudok egyik oldalamon sem feküdni, mert megfeszül a hasam és olyankor át kell fordulni a másik oldalamra, ami azért jó, mert ha a bal oldalamon fekszem, akkor elzsibbad a vállam és leszakad a derekam
de én sem panaszkodom
Tegnap voltam védőnéninél. Az elmult egy hónap folyamán 4 kg-ot híztam
Így összesen 5 kg-nál járok. Az a baj, hogy ebből sehova nem ment fel kg csak a hasam adja ezt ki, szóval nem csoda hogy néha kínlódok a pocakkal. Eleve elég vékony vagyok és ugye most egy nagy hátizsákot cipelek, aminek csak folyton nő a súlya
Azt mondta a védőnő, hogy ez a napi pár keményedés rendben van. Sajnos mult héten az idő miatt volt, most pedig vannak olyan mozdulatok amik rosszul esnek és befeszül a hasam. Másfelől pedig a kis drágám azzal szórakozik, hogy befeszül a hasam egyik felén, de olyan erősen, hogy képes bekeményíteni egy pár másodpercen belül az egész hasamat. Azt mondta a védőnéni, hogy beszéljek vele, amit én próbáltam, de hát falra hányt borsó már most
Én nem tudom hogy milyen lesz ez a kiscsaj, de tegnap hajnali 3-tól 6-it tombolt, utána tudtam két órácskát aludni, majd este 11-ig ismét tombolt kissebb megszakításokkal. Olyan volt mintha egy kis Alien harcolna odabent
Mondtam is a férjemnek, hogy nyilván ez a gyerkőc már a háromkerekű kis triciklijével fog hazatekerni a kórházból és az M0-on fogunk versenyezni vele
Na megyek, eldugulok, egy kicsit ablakot pucolok, mert hát ráfér.
Ja, tegnap kaptam is mét babaruhákat a szomszédasszonytól, nagyon édesek. Így badyt és rugit is alig kell vennünk.