Eszter!
Nagyon sajnálnom, erre nem lehet úgysem jót modnani. Csak annyit: legyen minden rendben a továbbiakban a terhességeddel, a két másik babával, maradjanak minél tovább bent a pociban és szülessenek teljesen egészségesen!
Lau! (és többiek)
Bár lehet, hogy neked nem kell mondani, hisz van már egy nagyobb gyereked
, de:
Nem szégyellősködni!
Tessék szólni, hogy adják át a helyet, ha nem érzed úgy, hogy végig tudnád állni, vagy nem érzed magadat biztonságban állva. Sajnos nem mindenhol mindig túl udvariasak az emberek, bár mostanában inkább jó tapasztalatom volt.
Viszont régebben jártam úgy, hogy a metrón még úgy sem adták át a helyet, hogy a gyerek látható módon kenguruban utazott rajtam (mert OK, még a terhességet lehet kövérségnek látni, ha úgy akarja, de azért egy kibúj babát nemigen
).
Kényelmetlen, kellemetlen, de tartson inkább bunkónak, minthogy valami bajod essen neked vagy egy a babádnak egy ilyen utazásnál. Nem?
Cat!
Fogalmam sincs a hasszorítós bugyikkal kapcsolatban. Előző két szülés után nem használtam (olyan véleményt olvastam, ami a hasizmok miatt nem ajánlja), de most fogok, hátha segít egy kicsit a pocim mostani állapotán (a hasizmomat egyenlőre úgyis csak nagyítóval lehetne megtalálni
és
, rosszabb már nem lehet a helyzet). Hétvégén jártam a Megatoysban megnézegetni az Anita fehérneműk árát, hogy tudja készülni: 7-8 e Ft...
Gyermekágyi vérzés: a legerősebb rész kb. 1 hét, ezalatt 1 csomag Tena simán elfogyott, és megbontottam a másodikat is. Viszont azt már nem használtam el egészen, még msot is van belőle, utána elég volt a nagy betét. Elég sokáig vérezgettem, a 6 hetes kontrollra is csak később tudtam elmenni emiatt.
Judy!
Gyönyörű pocid van!
Képzeljétek teljesen váratlanul bejelentkezett a védőnőm (telefonon
). 7 hetes korom óta nem látott! (Orvos persze igen
.)
Beszti
27+0 (?)