Új privát üzeneted érkezett!

Ui.: Még egy ötlet: rizs. Az szintén megfogja a hasmenést.

Kép

Kép
liv

Liv Kép
Közgazdaságtudományi egyetem, és aszámvitel szakirány... ötötdév :D

Babóca Kép
Livvel teljesen megegyező ötleteket írtam a ma megint megjött babásai közé KépKép rizs és krumpli Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,
Szeretnek bejelentkezni hozzatok, ha lehet. Kép

Rolunk:
Van egy 16.5 hos tunderi kisfiam (ha valaki emlekszik rank esetleg a ...megint megjottbol...), es egy 20 hetes pocaklakom. Kép Celido november 2., Margit Korhaz. Kép

A friss babak topic-ban vagyok altalaban, de remelem, tudok majd hozzatok is jonni. Kép

Cat,
a halos bugyi tenyleg nagyon parktikus, a Tena betettel (a nagy meretuekkel) egyutt. Kép

3D-s UH:
Nekunk a HAttyuhazban levo jott be nagyon, bar "kiprobaltuk" a Kutvolgyi Korhazban levot is. A kisfiam idejeben tobben szidtak a Praxis-t, de a HAtytuhazban levorol mindenki csak jokat mondott, mi ezert valasztottuk azt. HAtha masnak is bejon. Kép

Gombóc
gombóc

Szia Gombóc!

Örülök, hogy ide is csatlakozol. Lehet már tudni, hogy a 20 hetes picúr kisfiú, vagy kislány? Érezd jól magad ebben a topikban isKép

Lányok!
A hálós bugyiról, meg a nagyméretű betétekről már hallottam. Igaz, hogy eddig nem nagyon gondoltam bele a gyermekágyi szakasz ezen részébe. Akinek van tapasztalata szívesen venném, ha írna arról, mi is vár ránk. Sok vér folyik? Sokáig? Mi az, amire készülni kell? Tényleg nagy betét kell? És mit jelent az, hogy NAGY??? Erről még nem beszélgettem senkivel, és még csak azt sem tudom, mire készüljek. Nem félek ettől a résztől, csak jobb lenne tudni, sejteni...

Ma jön a védőnő négyre környezet-tanulmányt végezni nálunk. Várja egy nagy halom vasalatlan látványa, de nem vagyok hajlandó bevágni egy szekrény aljába, csak hogy teljesen rendezett, kiállítás jellegűen rendbe vágott lakást láthasson. Vagy ezt mégis csak így illene??

Csirkesz
(25+2)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kókusz matracok
http://www.biomatrac.hu/termekek.htm
Nem tudom akciókor mennyi volt a Kikában, de itt méretre is igazítják , nem minden kiságy egyforma.
Mi jövő hét szerdán megyünk a praxisbaKép
Üdv GombócKép
Noémi
fantikbaba

HalihóKép

Megvolt ma a terheléses vércukim, remélem jó lesz, szerdán szeretnék menni a dokimhoz.

Mellszívó
Nekem is az Avent jött be, nekem a két cumisüveges változat van, de én sajna nem is tudtam fagyasztani, úgyhogy az is megtette.

CsirkeszKép
Ez mindenkinél más szerintem. Én sokáig véreztem, vagy 6 hétig, ennél kevesebbet ír a szakirodalom. Először sok a vér nagyon, később egyre kevesebb, halványabb. A hálós bugyi nagyon jó, én gyógyászati segédeszközboltban vettem, kettő van egy csomagban, cérna, úgyhogy pillanatok alatt megszárad, nekem a kettő elég is volt. Hihetetlenül hülyén néz ki, de praktikus. Picit azért égő volt, mikor ebben vizsgálta a hasamat a dokim, hogy húzódik-e visszaKép
Nekem a Tena betét túl nagy volt, a kórházban adtak, az jó volt, itthon pedig a sima betéteimet használtam.

csók
Judy (23+0)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz Kép
Én elsős babás vagyok, úgyhogy csak gyermekágy vérzésről barátnő tapasztalat. 3 hét nagyon erős vérzés, 3 db tena bugyi és a legnagyobb méretű tena betét.

Kutyus Kép
Szegény buksi szombat este óta vajúdik (nem eszik, nem iszik, nem alszik, nem pisil, nem kakil és vasárnap este 6-kor szülte meg az első csöppséget, most délelőtt 10 órakor pedig a 11.-et.
Annyira sajnálom, ráadásul csak egyszer volt fedeztetve a kannal és ez az első ellése (2,5 éves németjuhász), úgyhogy jól belehúzott szegénykém.
Nagyon kivan, akárcsak én (mert összesen 1 órát aludtam éjjel, végig őriztem és asszisztáltam neki).
Lányok, ennél csak könnyebb lehet nekünk Kép
Kép még nincs, mert sajnos a digit fotó kollegámnál van kölcsönbe, majd ma visszaszerzem.
Megyek, pihenek egy kicsit (mert ma nem mentem dolgozni)
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
11????? Az nagyon sok. Fogja tudni etetni az össze apróságot?
Nagyon stramm lány vagy, próbáljatok meg pihengetni a babóval. Elhiszem, hogy ki lehettek merülve. Kispapa mikor ér haza?

GombócKép
Üdv a topikon Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
16+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Voltunk gentikán. A "B" babánk már nem él, szerintem Praxis után kb. rögtön feladta a küzdelmeket.Kép
A baj az lehetett, hogy mindhárom lepény elől tapadt meg, ő volt középen és neki semmiből sem jutott elég. A mérete most a 21. héten 16. hetes magzaténak felel meg és már most picikén is kényszertartásban feküdt szegény.
Tudjuk, hogy semmi esélye sem volt így szegénynek az életre, de most mégis nagyon szomorúak vagyunk.Kép
Hiába mondták ezt már elejétől az orvosok, erre nem lehet lelkileg felkészülni.

Kijöttem uh.-ról, a folyosón elkezdtem bőgni. Ráadásul az orromból is folyni kezdett a vér. Szerencse, hogy az új dokimra várni kellett, addig valahogy összeszedtem magam.

A másik két fiúcskánk jól van, egy héttel nagyobbak is, mint a koruk. Állítólag a tesójuk halála őket nem érinti, mert külön burokban vannak.
eszter28

Biztos nem lesz gond a kiskutyákkal, az én kutyum nagymamájának az első ellésénél 12 babája született, egy ismerősöm kutyujának 13. És csodaszép, egészséges kiskutyák lettek. Kép

Kép

Kép
liv

Eszter, annyira sajnálom! Kép Kép Kép Ilyenkor az ember meg sem tud szólalni. Legyél erős, és nagyon vigyázz magadra és a kisfiaidra.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Koszi szepen a szives fogadtatast! Kép

CSirkesz,
MAszatka titkolozik, nem mutatta meg, mi van a laba kozott. Mint a batyja, Ot is csak a 28. heten tudtuk megkukucskalni. Kép

A verzes mindenkinel mas es mas, en azt hittem, majd egy baromi eros menzeszhez lesz hasonlo. De nem, inkabb egy ozonvizre emlekeztetett. Kép A nagy csomag TENA betet mar a korhazban elfogyott, sot, mar ott utanpotlast is kellett vennem. Aztan egy het utan mar eleg volt a sima, de ejszakara javasolt Libress eu. betet is. A MArgit Korhazban egyebkent semmilyet nem adnak, Neked kell vinned magadnak.
Nekem a gyakorlott anyukak mondtak a korhazban, hoyg ugy a legcelszerubb, hogy szopi elott az ember elmegy WC-re, aztan zuhanyozni antibakterialis tusfurdovel, aztan bekeni a gatsebet koromvirag balzsammal, es csak utana megy a babat megszoptatni. Kicsit maceras, de igy tenyleg fertozes nelkul gyogyult a gatseb, es kevesbe fajt. KépKépKép

Eszter28,
KépKépKépKép Szornyu a hir, nem is tudom, mivel lehetne Teged megvigasztalni. Kép
De most aztan a masik ket pottomnek nagyon nagy szuksege van egy boldog, kiegyensulyozott anyukara! Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Eszter Kép
Sajnálom Kép Nem szeretnék okosakat mondani. A két fiúval biztosan minden rendben lesz, ne aggódj, ők eddig is nagyon ügyesen voltak. Az nagyon jó, hogy 1 héttel nagyobbak a koruknál, szuperül fejlődnek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eszter!
Szomorúan olvastam soraidat. Erre azt hiszem tényleg nem lehet felkészülni, mint ahogyan okosnak tűnő dologgal téged vígasztalni semKép De gondolj arra, hogy az ő kis áldozata a testvérkéinek "jól jön", több hely marad számukra a növekedéshez. Fel a fejjel!
Mi történik jelen esetben a B babával?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Eszter
Én is nagyon sajnálomKép Tényleg próbálj a két kisfiúra koncentrálni és légy erős.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lányok, nagyon szépen köszönök mindent!

Csirkesz, mivel külön burokban vannak, ezért ő a saját kis burkában elmeszesedik, szüléskor majd ún. "papírmagzatként" meg fogják találni. Tehát már nem fog felszívódni és ha minden jól megy, se a babák, se én nem kapunk vérmérgezést vagy egyéb fertőzést.
Ez az optimális eset, remélem így is fog alakulni és nem zavar be semmi.
eszter28

Judy!
Olyan jó, hogy újra itt vagy. Mostanában egyre kevesebbszer tűnsz fel. Remélem, hogy csak a nyaralás miatt, és nincs gond. A terheléses vércukor eredményed biztosan jó lesz, de ha tudod az eredményt, akkor írd meg.

Néztem a profilodban az új képetKép Szépen gömbölyödik a pocakod, de az látszik rajtad, hogy nem híztál sehova sem, csak a baba nő. Ezért irigy vagyok. A kolleganőm szerint nekem egyedül a hátam hízott. (ezt nem látom, nem érzem, de szerinte így van) Gergő is csini legényke.

Puszi:
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Eszter nagyon sajnálom Kép
Biztosan minden rendben lesz.
fantikbaba

Eszter!
Én is csak annyit tudok mondani, hogy nagyon sajnálom, biztos szörnyű érzés lehet, de muszáj erősnek lenned, hogy a másik két picurinak ne legyen rossz! Nekik is érezniük kell, hogy erős anyukájuk van!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Eszter!

Nagyon sajnálom!Kép
Neked pedig kitartás, ahogy a többiek írták a két fiacskádnak nagy szüksége van egy kiegyensúlyozott mamira. Pihenj amennyit tudsz.

sok puszi: linato
linato

Eszter!

Köszi a választ, remélem nem bántottalak meg a kérdéssel, de nem tudtam elképzelni, hogyan alakulnak a dolgok ilyen esetben. A vérmérgezéstől pedig ne tarts. A burkok úgy is épek maradnak a születésig, és mostantól minden optimálisan fog történni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Eszter!

Nagyon sajnálom, szurkolok, hogy a két fiúcskával minden rendben legyen!!!

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

EszterKépKép
Megsirattam a picikéteket, vigyázz nagyon magatokra, és a két kislegényre!!

Profilomba tettem fel egy képet a nagy és okos bátyóról, aki már nagyon várja a kistesót.Kép

Gombóc: szia, üdv a csapatban és nagy-nagy gratula a babókához!Kép

Szép, kellemes, nyugodt napot kívánok mindenkineK!

Lau
24+6
lau

Szia Eszter!

Úgy sajnálom, hogy ilyen rossz hireid vannak! Kép Kép Kép Pedig nálunk már a kollégáimnak is meséltem rólatok és itt ismeretlenül is mindenki szurkolt B babának, hogy utolérje a többieket!!! Azért ne csüggedj, és próbálj meg a másik két lurkónak sok sok energiát és pozitív érzést küldeni. Legalább ők megmaradtak neked!

Én belegondoltam, hogy mi lenne ha az én egyszem babámmal történne valami... BRRRRRR! Gondolni sem akarok rá! (fúj, de egy önző dög vagyok most is csak magamra tudok gondolni! Kép )

Sok erőt kivánok, és jó egészséget!

Macs
maccs

EszterKép
Rettenetesen sajnálom a picurt. Megkönnyeztem itt a gép előtt.KépKép Sírd ki magad, és utánna a 2 nagyobb fiúra koncentrálj, mert nekik nagy szükségük van rád.

GombócKép
Üdv. itt a topikban. Természetesen én emlékszem ám rád a ma megint megjöttből. Úgy látszik a kistesó nem váratott magára annyit.KépKépKép

Pusza
Cat
22+1

Cat
Kép
cateye

CsirkeszKép
Köszi a hiányolást, jól esikKép Igazság szerint ha jó idő van egész nap kint vagyunk, a többi idő meg elmegy itthon. Hétvégén is sokat mászkálunk, most is gyerekszigeten voltunk. Azért próbálok majd gyakrabban jönni.
Nevekkel hogy álltok? Mi most a Benedek, Gellért, Kornél között vacillálunk.
Örülök, hogy nem látod azt a sok kilót, amit a mérleg mutatKépKép Úgy látszik a ruhám ápol és eltakarKép A pocim egyébként tegnap 92 cm volt.
Hátadra híztál? Ilyenról még nem is hallottamKép Bár ha belegondolok, Gergő után én is éppen a hátamon nem tudtam begombolni a báli ruhám gombjait, de szerintem ebben inkább a cickók voltak bűnösökKép

GombócKép
ÜdvKép

LauKép
Tényleg nagy és okos bátyó lesz nálatokKép Nálunk meg pici bátyó, de remélem okosan fog viselkedniKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Örülök, hogy minden rendben. Holnap felhívnálak pelenkázó szekrényke méret ügyben, mert nagyon tetszik a tietek. Mivel hasonlóan magasak vagyunk, arra gondoltam, hogy hasonlót csináltatnánk az asztalossal. Persze, csak ha nem bánjátokKép
A pocakodon nem látszik, hogy már 92 cm. Én pont tegnap mértem az enyémet és 90-90,5 cm. De már hetek óta ez az esti méret, és lassan kezdek aggódni, hogy a manógyerek nem nő. Igaz, hogy a hasam annyira hullámzik esténként, mint a Balaton, a rúgásai hétről-hétre erősödnek, de a körméretem nem változik. Az apukája szerint most "sűrűsödik" a gyerkőcKépKép
Neve még nincs a babának, ráadásul tegnap járt le a magunknak adott név-választási határidőKép Nem kapkodunkKép

Lau!
Már ne sokáig mutogass aktfotókat a nagylegényről, mert a csajok jönnek és lecsapják az anyai mancsodról a hódító nagyfiadatKép Gratula hozzá, szép szál legényke!

Na robogok haza, mert jön a védőnő 4-reKép Remélem nem akar estig maradni. Kedves, segítőkész nőci, de velem együtt be nem áll a szájaKép

Csók, élvezzétek a jóidőt!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Judy: tényleg pici a pocidKép Hányadik hétben vagy most? Érdekes, az enyém pénteken 99 cm volt, vasárnap 96 cm. Most akkor fogytam?KépKép

CsirkeszKépKép oké, nem rakok fel aktfotókat, de a csajok jobban teszik, ha felkötik a szoknyájukat, nagy hóhányó a fiam már most is. Lehet, hogy nem irigylem őketKép

A védőnőnél múlt héten, mikor voltunk, akkor mondta, hogy nemigen tud hozzánk most jönni, majd csak ha megszületik a pici, de akkor hetente. Ugyanis két körzetet visz egyszerre, 60 babához jár ki hétfőtől péntekig, plusz a kismamák.
Mondjuk, mondta, hogy lehet, hogy nekem nem is tud újat mondani. Ebben nem vagyok olyan biztos, rég volt már, mikor a fiam apróka voltKép

Nem kell annyira kapkodni névválasztás terén, idő mint a tengerKép
lau

Néztem itt a pociméreteket. Én pont ma mértem regge és 88 cm volt Kép Pont 20 centit nőtt a kezdetekhez képest. :D
Eddig nem gondoltam nagynak, de már a többedik helyen olvasom, hogy ekkora pociváltozás nem is számít kicsinek... egész nagy :D Szóval mi is nővünk.

Eszter Kép
Mindenféle sok-sok vegyes sugarat küldünk nektek a 2 kismaczkóvak a Te két kismanódnak. BEszélgess velük sokat, és egészen biztosan semmi baj sem lesz!! Be kell feküdnöd a 26. héten?

Orsi
16+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nektek már olyan nagy a hasatok az enyémhez képest! (A cm-ekből ítélve.) Nekem is szépen látszik, gömbölyödik, 90 cm, pedig "már" 22 hetes vagyok. Kép
Mondjuk nagyjából most következik az intenzívebb növekedés, nem?
Liv

Kép

Kép
liv

Eszter nagyon sajnálom, ami történt. Nem tudok mit mondani, de gondolok rád, hogy fel tudd dolgozni. A másik két babának még nagyobb szüksége lesz most rád.

Gombóc üdv a csapatban! Kép

Képzeljétek, most egy 5 éves és egy 3 éves testvérpár van nálunk , hát nem semmi.... Nem tudom, hogy hogyan fogok bírni majd az enyémekkel. Minden másodpercben van valami óhaj: éhes vagyok, kapcspolj a minimaxra, sír közben a másik, hogy beütötte a kezét, közen kiömlik a pohárból a víz, a vízfestékből az egyik festékgomb az öblítőpohárban landol... hát lemerültem. Persze mindenhez a te segítséged szükségeltetik, így egymást túlnyafogják.
Amúgy nagyon aranyosak, meg édesek, de kezdek rájönni, hogy a délutáni alvás a szülőnek fontos igazán Kép

Pusz mindenkinek:
zsófi
papzso

Eszter!

Nagyon sajnálomKép Nagyon szurkolok Neked, hogy ezután minden rendben legyen.

Moncsi
minike

Sziasztok!

Remélem nem haragudtok meg,hogy ismeretlenül írok,de már régóta figyelemmel kísérem a topikot,nekem mindenki "ismerős".

Eszter!
Neked is a kezdetektől szorítok.
Szomorúan olvastam,hogy mi történt.Kép
Együttérzek Veled,erőt kívánok Neked és egészséget,boldogságot a babákhoz!Kép

Mindenkinek jó gömbölyödést!

Puszi.
Kata.
17+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Ruszlána, üdv. a topikban! Kép

Györesz Kép, szeretném megkérdezni, hogy a szülésfelkészítő továbbra is érdekel-e, vagy így, hogy a keményedések miatt nagyon sokat kell pihenned, nem tudsz majd részt venni rajta. (Remélem, tudsz jönni. De ha pihennetek kell, akkor pihenjetek inkább, az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen veled is és a bébivel is.)

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Liv Kép
Nálunk azért a 2 babó nagyobb pocakot eredményez.

Pont most néztem egy táblát, hogy az én 17 hetes ikres pocim - a méh mérete - egy átlagos 20-21 hetes egyes terhességnek felel meg.

Tehát Liv Kép a Te pocid pont méretes Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Liv! Erre sajnos nem tudok választ adni, mert most tényleg állandóan pihenek! Ma lett meg a tenyésztés eredménye és sajnos megint nem lett jó, kaptam rá Dalacin hüvelykrémet. A haskeményedésre is kaptam egy erősebb gyógyszert, amit akkor kell szednem ha nem javul a helyzet. Próbálok nyugodt maradni, de mégis nagyon aggódok! Olyan jó lenne élvezni a terhességet mindenféle gond nélkül! 3 hét múlva vizsgál meg megint a doki, hogy hogy áll a méhnyak, méhszáj, addig nem tudok többet.
Puszi
Györesz
20+3

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Sajnálom, hogy így megküszködsz ezzel a terhességgel. Erre az aggódásra én is ezt mondtam, hogy korábban sokkal felhőtlenebb várakozásnak gondoltam ezt a terhességet, mint amilyen. Tele van aggódássalKépKép

OrsiKép,LivKép
22 hetes ikres pocim átmérője köldöknél (ott a legvaskosabbKép) 95 cm. Már teljesen ellapult a köldököm, és majd szét röffen.KépKép Állandóan babaolajoznom kell. Pedig nekem nagyon nehezen indult a hasnövekedés, most meg hordó vagyok már.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Ruszlána: szia!Kép Jó, hogy írtál, csak szaporodjanak a kismanókKép
Első, vagy második babádat várod?

Györesz: Nekem is vannak gondjaim a terhesség alatt, csak teljesen más jellegűek. Néha a medencecsontom, a derekam, a szeméremdomb fáj, nyilall annyira, hogy csillagokat látokKép Sajna, minden terhesség más és más még ugyanannál az embernél is, és előre nem tudni, hogyan reagál a szervezet. Tényleg csak a nyugalom használ, és olvass vidám könyveket, nézz vígjátékot, ami csak eszedbe jut, hogy ne ezzel foglalkozz. Lehet, hogy okoskodásnak tűnik, de nem akarok az lenni, vigyázz magadra!!

Az aggódás amúgy nem szűnik meg azzal, hogy megszületik a babóka, akkor teljesen más jellegűek jönnek előKép

Cat: érdekes, én pl pénteken mértek 99 cm-t, tegnap meg 96-ot. Fogytam 3 cm-t???KépKép

Zsófi: hu, nem semmi lehet. Nekem az egyszem 5,5 évesem is elégKép

Lau
24+6
lau

Györesz,
Hat, ha valaki tudja, hoyg milyen egy problemas terhesseg, akkor azt hiszem, az en vagyok. Kép vagy inkabb Kép (A szuleszno a szules elott tudni akarta a terhesseg soran fellepett komplikaciokat, problemakat, erre atadtam neki egy A4-es teligepelt papirt, amire majdnem hanyattesett. Kép Az "eredmeny" kulonben a profile-omban megcsodalhato. Kép)

Igazabol semmi mast nem tudsz tenni, mint beszelgetsz a babaddal, hogy nagyon varjatok, nagyon szeretitek, kapaszkodjon jo erosen ott belul. Te pedig minel tobbet pihenj, ha lehet, vizszintes helyzetben. HA autoval mentek, akkor is a hatso ulesen fekudj inkabb, igy a mehszajat nem eri igenybevetel. Nem tudom, mit szedsz kemenyedes ellen, nekem az orvos Magnesii Citrici-t adott, a papirjan az van, hogy napi 2x1, de atmenetileg 3x2-ig is emelheto az adagja. Semmi busz, villamos, razkodos helyek. Kép

Kitartas! A babad elni akar, nem veletlenul koltozott be a pocidba! CSak vidaman es optimistan kell tulelni ezt az idoszakot! Es meg aggodhatsz utana a megszuletese utan vagy 80 evig...KépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Cat, Lau, Gombóc! Köszi mindenkinek a nyugtatást! Próbálok kiegyensúlyozott és boldog maradni, de néha mégis elfog az aggódás! Próbálok arra összpontosítani, hogy ez a babuci olyan hihetetlen módon fogant meg és maradt a pocimba, hogy nagyon erős lehet és biztos, hogy kibírja még legalább 16-18 hétig!
Most 3x2 Magne B6-ot és 3x1 Nospát szedek és néha iszok Magnéziumos pezsgőtablettát! Írt fel a doki egy erős gyógyszert, de egyenlőre rámbízza, hogy szedem-e. Én egyenlőre nem szeretném szedni!

Poci méret: nekem a védőnőm múlthét csütörtökön mért 98,5 cm haskörfogatot, és 87-ről indultam!

Puszi mindenkinek
Györesz
20+4

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tegnap óta nőtt 2 cm-t a haskörfogatom! Kép

Györesz, az a lényeg, hogy nyugodt legyél! Pihenj és próbálj nem aggódni. Kép
Azt meg szabad kérdezni, hogy hogy értendő az, hogy "olyan hihetetlen módon fogant meg és maradt a pocidban..."? Ha nem, akkor ne haragudj a kérdésért! Kép

Puszi mindenkinek, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Nálunk minden évben van u.n. foglalkozáseü.-i vizsgálat. Idén is elzavartak minket, teljes vérvétel, vizelet, szemvizsg., ekg, és másoknak normál körülmények között hasi ultrahang is. Nekem most ezt érthető okoból nem csinálták meg, de mondtam is, hogy már úgy hiányzott, hogy bökdössenek egy kicsikét! Kép

Tegnap voltam ekg-n, és megint néztem bután, mint a bébiorángután szopás után, mert az egészségügyis hölgyike, miután félmeztelenre öltözött felsőtestemre felcuppantotta a kis korongokat megkérdezte csodálkozva, hogy: "babát vársz?" - Nem, kislabdát reggeliztem.-gondoltam magamban. Ha egy eü-s emberke megkérdezi a meztelen pocim láttán, hogy vajon tényleg terhes vagyok-e, nem csodálom, ha a villamoson sem ismerik fel a kismamaságomat, és ezért nem adják át a helyet! Kép Kép Kép Pedig gömböcök vagyunk most már rendesen! Kép

Túl vagyunk az összes vizsgán!! Juhu-juhu-juhu!!! Kép Kép Kép Hiába fogadja meg az ember, hogy babával a pociban csak semmi stressz, ha megbukunk, megbukunk, de azért csak le van terhelve fizikailag és szellemileg is... Most aztán mázsás súlyok potyogtak le rólam. Kép Kép Kép

Babácskával megbeszéltem, hogy legyen ügyes, tartson ki egy kicsikét, utána aztán szigorúan egész nyáron pihengetek majd vele. Úgyhogy ehhez tartom magam és jövő héten el is megyünk nyaralni egy hetet. Mi Korfut választottuk, már alig várom, hogy ott legyek!!!!!!

Most oooooolyan happy vagyok, mint egy betépett holland! Kép

Kívánom, hogy érezzétek Ti is ilyen jól magatokat legalább egy napig! Kép

Pusz:

Macs
maccs

Babs!

Nagyon eltűntél! Mondtad, hogy sokat keményedik a pocid, remélem jól vagytok! Holnap lesz az uccsó thai chi, nem jössz?

Macs
maccs

Györesz,
a MagneB6 nekem semmit se ert. Kép Az orvosom mondta is, hoyg az nem hatekony. Kép A Magnesii Citrici mar sokkal nagyobb hatekonysagu, ezert kaptam azt, es tenyleg, csak az hasznalt! Recept nelkul is kaphato, parszaz Ft, de receptre valami 20-50 Ft korul volt 2 eve.
Nyugi, pihizz! Kép Az en fiamat is tobbszor csodanak titulaltak, uyg latszik, nagyon nagy az ilyen Manokban az elniakaras. KépKépKép
Gombóc
gombóc

Macs!

Gratula a sikeres vizsgákhozKépKép
Korfun úsztasd sokat a babócátKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Györesz: ezt már szeretem hallani, ha ilyen optimista valakiKép Egy másik topikon van egy kismama, aki pl. hetek óta nem volt a neten, de tartják vele a kapcsolatot, ugyanis szigorúan feküdnie kellett, mert a méhlepény rácsúszott a méhszájra. Ha nem pihent volna, akkor lehet, hogy császár lett volna a vége. DE a múlt héten az orvos és mindenki nagy örömére a vizsgálatnál kiderült, hogy felhúzódott, szabaddá téve a méhszájat. Szóval, nagyon-nagyon sokat számít a pihenés, csak így tovább!Kép

Maccs: ez érdekes szitu lehetettKép

Tegnap volt egy jó és egy kevésbé jó élményem is. A metrón egy hölgy átadta az ülőhelyét, nagyon kedves volt, de mikor felszálltam, egy fiatal srác is mozdult volnaKép
Viszont hazafelé a buszon kapaszkodnom kellett rendesen, a 96-os nem arról híres, hogy kevesen lennének rajtaKép Akkor már fájdogált a derekam az egész napos szaladgálástól, de próbáltam vidám képet vágniKép

Mindenkinek szép napot kívánok!

Lau
25+0
lau

Kellemes napot mindenkinek!
Vírust gyűjtött a gépünk,csütörtök délután már nem tudtam benézni ide mert nem engedte.
Ma voltam védőnőnél nem tudom,hogy csináltam de 1,5hónap alatt csak egy kg-ot híztam.Most 6 kg-nál tartok és a 26. hétnél vagyok.A védőnőci szerint ez jó.Ez a bébi kicsit fordított.Amikor az elején voltam jobban jöttek a kilók.Igaz nem ettem ennyi gyümölcsöt.Már itt a cseresznye(saját termés)nem győzök betelni vele.
Eszter!NAGYON SAJNÁLOM AMI TÖRTÉNT!Kitartás!Fel a fejjel!
Nem hiszitek el mi történt velünk!(nem baba várós de leírom mert jólesik kiönteni a lelkem)
Május 30.-án volt egy nagy zuhi nálunk,jéggel karöltve.Beázott a hálószobánk és a konyhánk.Nem nagyon de a tavalyi festésnek annyi.Kihívtam a biztosítót akik nagyon készségesek voltak.Nem volt semmi gond egészen tegnapig,mert ekkor jött meg az elszámolás 11542ft-ot számoltak ki.Festésre,takarításra,festékre.A vérnyomásom az egekbe szökött.Telefonálásba kezdtem ma jönnek újra,hogy felvegyék az új jegyzőkönyvet.Kíváncsian várom őket.
Az bosszant a legjobban,hogy amikor meg akarnak köttetni velünk valamit mindent igérnek,ha pedig kárunk van zsugoriskodnak.
Bocs hogy untattalak titeket.További szép napot.
GnéKriszti
gnékriszti

Györesz Kép
Lehet, hogy nem itt írtam, de a sima Magne B6 mellett van a Béres féle Magne B6 is, amiben sokkal több magnézium van (46mgramm helyett 250 mg), azzal is próbálkozhatnál. Abból 2*1-t szedetnek velem az ikrek miatt. De ha növelni kellene az adagot ebből egyszerűbb lenne, mert sokkal kevesebb kell belőle.

Gombóc Kép
Még anno megint megjöttösként át-átnézve a friss kismamák közé végig követtem veletek az első terhességed. Nem csodálom, hogy egy A/4-es oldalnyi jelentés lett belőle. De most ugye minden rendben veletek?

Orsi + 2 Kismaczkó
16+6

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eszter!

Nagyon sajnálnom, erre nem lehet úgysem jót modnani. Csak annyit: legyen minden rendben a továbbiakban a terhességeddel, a két másik babával, maradjanak minél tovább bent a pociban és szülessenek teljesen egészségesen!KépKép

Lau! (és többiek)

Bár lehet, hogy neked nem kell mondani, hisz van már egy nagyobb gyerekedKép, de:
Nem szégyellősködni!KépKép Tessék szólni, hogy adják át a helyet, ha nem érzed úgy, hogy végig tudnád állni, vagy nem érzed magadat biztonságban állva. Sajnos nem mindenhol mindig túl udvariasak az emberek, bár mostanában inkább jó tapasztalatom volt.Kép Viszont régebben jártam úgy, hogy a metrón még úgy sem adták át a helyet, hogy a gyerek látható módon kenguruban utazott rajtam (mert OK, még a terhességet lehet kövérségnek látni, ha úgy akarja, de azért egy kibúj babát nemigenKép).
Kényelmetlen, kellemetlen, de tartson inkább bunkónak, minthogy valami bajod essen neked vagy egy a babádnak egy ilyen utazásnál. Nem?

Cat!

Fogalmam sincs a hasszorítós bugyikkal kapcsolatban. Előző két szülés után nem használtam (olyan véleményt olvastam, ami a hasizmok miatt nem ajánlja), de most fogok, hátha segít egy kicsit a pocim mostani állapotán (a hasizmomat egyenlőre úgyis csak nagyítóval lehetne megtalálniKép és Kép, rosszabb már nem lehet a helyzet). Hétvégén jártam a Megatoysban megnézegetni az Anita fehérneműk árát, hogy tudja készülni: 7-8 e Ft...

Gyermekágyi vérzés: a legerősebb rész kb. 1 hét, ezalatt 1 csomag Tena simán elfogyott, és megbontottam a másodikat is. Viszont azt már nem használtam el egészen, még msot is van belőle, utána elég volt a nagy betét. Elég sokáig vérezgettem, a 6 hetes kontrollra is csak később tudtam elmenni emiatt.

Judy!

Gyönyörű pocid van!Kép

Képzeljétek teljesen váratlanul bejelentkezett a védőnőm (telefononKép). 7 hetes korom óta nem látott! (Orvos persze igenKép.)

Beszti
27+0 (?)

KépKép
KépKépKép
beszti

Kriszti!
Mi meg júliusban kezdünk lakás felújításba, egy hétvége+2 nap alatt készen lesznek, de addig el kell valahol töltenünk az időt (Balcsin talán)
Jó sokba kerül, de szép lakásba akarom a babát vinniKép
A biztosítók alapból mocskok, ez éri meg nekik Kép

Még egy vizsgám van hátra Kép Aztán júliustól szabin vagyok.
Diétát tartom, szépen rendben van a cukrom, babó meg nagyokat hancúrozik, érdekes pocim van, csücskös, oldalról hatalmas, hátulról meg nem is látszik.És eddig 7 kg ment fel, 7. hónap (28.hét) körül ez egész jó nem?
Most hogy gyakrabban és kevesebet eszem, elég hamar leszek éhes, szegény babó hallgathatja hogyan korog a gyomrom Kép
Na megyek ebédelni ...
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?