Szép jó reggelt!
Hát én nem tudok aludni...
Tegnap nem voltam, mert sok minden volt...most hosszú leszek...
Reggel éhgyomri vv vagy 4 kémcső, aztán cukros lötty, két óra múlva még egy kémcső.Hazajöttem, főztem.Délre itthon volt párom is mert bár bement az egyetemre, más nem volt ott, így eljött egy idő után.Együtt ebédeltünk anyósommal (a héten minden nap vele ettem, mert ő boltozott és mondtam nek, hogy egyszerűbb nálunk tartania az ebédszünetet mint elcsászkálni vhova).
Utána párommal olyat veszekedtünk mert persze megint fáradt volt, kiadkadt, utálta, hogy majd még mennie kell boltoznia, semmi sem tetszett neki, szte mindenhol kupi van, bezzeg ha neki lenne ideje...
Hallgattam egy ideig, próbáltam reagálni a "vádjaira", mondani neki, hogy mi mindent csinálok egész nap és ő meg csak a pár apró hiányosságot látja, de meg nem dicsér semmiért...meg hogy az én napjaim sem semmittevéssel teltek a héten mert majd minden nap nyitottam a boltban mert az anyyja folyton késett (tegnap is vv előtt párommal ott voltunk fél órát mert neki elhúzódott a vásárlás a helyi nagykerben), aztán tanítgattam is a héten, néha 10.30-tól lent voltam a boltban mert anyósom intézkedni volt vagy épp főztem, du mindig aludtam szűk két órát, aztán pattantam a boltba...aztán ha fel is jöttem ahogy a párom váltott, estefelé lementem, hogy azért mi is legyünk együtt, mert zárás után mikor hazajött már csak a tv-re vagy számítógépre volt ereje.Miután nem értett meg szépszóra, jól kiakadtam, elkezdtem üvöltözni, közben eleredtek a könnyeim és püföltem a hintaszéket amiben épp ültem
...mert épp azzal jött, hogy nem kellett volna boltoznom, minek mentem le balbla én meg üvöltöttem neki, hogy mert kell a pénz, mert ő mindig akar venni vmi szart és nincs és nem is lesz pénzünk!!!...aztán eltartott egy kis ideig míg lehiggadtunk, biztos jól felidegesítettem magam mert amikor kifújtam az orrom , egy picurit véres volt
...vettem is be 2 magnéziumot és ledőltem.Aztán még bent beszéltünk a hálóban, ő bocsánatot kért...meg mondta, hogy akkor most pakolászik kicsit, aztán majd lemegy boltozni.Én meghallgattam manó szívhangját és elaludtam nagy nehezen.Ő pakolászott, aztán amikor felkeltem 4-kor, ő volt bealudva a nappaliban a kanapén.Végül felkelt, dumcsiztunk még, ettünk dinnyét és lement 5-kor dolgozni.Na utána én takarítottam a lakásban, most minden csilli-villi, csak még sok könyvünk és papírunk van kicsit szanaszét amit szortírozni kéne és elpakolni.Aztán fél 8kor lementem hozzá és végül együtt zártunk.
Este együtt kis vacsi, tv-zés, apát megrúgdostattam Alexandrával és 11 körül szunya.
Szóval nem volt kedvem nagyon írni...
Remélem hamarosan talál másik kedvére való munkát és jobb lesz a helyzet, meg persze most ez az egyetemi gyakorlat sem hiányzott...
Annyit sikerült elérnie páromnak, hogy a hétvégén nem dolgozik, beállítják a tesóját...ma sokáig alszik (én tanítok 8tól hisz úgyse tudok aludni), du vagy este talán elmegyünk valahová mert ő is mondta, hogy szerintem neki nem rossz, hogy nem ér rá elvinni sehova, se kirándulne se semmi....Holnap de azt csinál amit akar, de du a tesóm szülinapját ünnepeljük a kertbe anyuéknál.
Juhar
Jó lesz a zebra!
Hajnoca
Én is néztem a képeket, meg az oldalt.De nem értem, most a szavazás eredménye számít?Mert azt írja, hogy a nyerteseket kisorsolják.
Mabe
Szép poci!
Nem vagy dagi!
Nyulasz
Grat. a villámesküvőhöz!!!
Pussz mindenkinek!!!