Új privát üzeneted érkezett!

Bridget:

[quote="skrisz72"][ írta:skrisz72b]Julcsi, boxer lány. Irtó mozgékony, tömör izom. Még csak 1 éves, hülye kölyök. Nem érzi, hogy milyen durva néha... :?

Julcsi nem a boxer neve, hanem Julcsinak írtam korábban. :lol: Phoeby (Fibi) a kutyi neve.

skrisz72

Jaah igy mar okes csak ami nem nekem szol nem olvasom ha gyors vgyok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :P

Kisbuta,
ok, szót fogadok :wink:
Te hgyg vagy? :P

Árnika,
hajrá Start!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar, Májuska, Vjulcsi :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget,
hajrá spontán baba!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
csak így tovább!!!! Naaaagyon drukkolok!!!! :D

tillidian

Skrisz,
:) Mondjuk a mi border collie-nknak Szotyi a neve, ilyen alapon lehetne Julcsi a boxered :)
Sejtem, hogy milyen eleven lehet, mi is meg vagyunk áldva :)

Májuska eltűnt, nem? Kíváncsi lennék vannak-e tünetei. Mikor fogsz tesztelni?
vjulcsi

Szép hajnalt!

Baba!
:D DrukK megy!!!!++++++++++++++

Julcsi!
Igen , Nekem is akkor volt a punkció! Te mikor tesztelsz? Drukk megy Neked is!!+++++++++

Árnika!
Mi volt a dokinál? ++++++++

Skrisz!
:( Azért óvatosan azzal a kutyával!

Hajnoca!
Az ütő megállt bennem olvasás közben. Még jó, hogy nem lett baj! Szavaztam!

Májuska!
Tényleg eltüntél! Drukk!!!!+++++++++++++

Én meg nem tudok visszaaludni! :evil: Amúgy is rosszul aludtam.

ET+10, 20-as vagy 25-ös teszt(nem volt ráirva). 2 óránként felkeltem pisilni :? , ez ilyen lett :roll: . Biztos fog majd erősödni. Van még 3 lily tesztem, azokat még ellővöm még a vérvételig.

Kép

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar
Ez naon joooooo :D Csak igy tovabb 8)

Tobbi tesztelos hol van :roll: Dezsi?Majuska?Julcsi 8) teszteket kerunk :lol: ilyet: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Köszi!

Juhar

juhar

Szép jó reggelt!

Hát én nem tudok aludni... :roll:

Tegnap nem voltam, mert sok minden volt...most hosszú leszek...
Reggel éhgyomri vv vagy 4 kémcső, aztán cukros lötty, két óra múlva még egy kémcső.Hazajöttem, főztem.Délre itthon volt párom is mert bár bement az egyetemre, más nem volt ott, így eljött egy idő után.Együtt ebédeltünk anyósommal (a héten minden nap vele ettem, mert ő boltozott és mondtam nek, hogy egyszerűbb nálunk tartania az ebédszünetet mint elcsászkálni vhova).

Utána párommal olyat veszekedtünk mert persze megint fáradt volt, kiadkadt, utálta, hogy majd még mennie kell boltoznia, semmi sem tetszett neki, szte mindenhol kupi van, bezzeg ha neki lenne ideje... :roll: Hallgattam egy ideig, próbáltam reagálni a "vádjaira", mondani neki, hogy mi mindent csinálok egész nap és ő meg csak a pár apró hiányosságot látja, de meg nem dicsér semmiért...meg hogy az én napjaim sem semmittevéssel teltek a héten mert majd minden nap nyitottam a boltban mert az anyyja folyton késett (tegnap is vv előtt párommal ott voltunk fél órát mert neki elhúzódott a vásárlás a helyi nagykerben), aztán tanítgattam is a héten, néha 10.30-tól lent voltam a boltban mert anyósom intézkedni volt vagy épp főztem, du mindig aludtam szűk két órát, aztán pattantam a boltba...aztán ha fel is jöttem ahogy a párom váltott, estefelé lementem, hogy azért mi is legyünk együtt, mert zárás után mikor hazajött már csak a tv-re vagy számítógépre volt ereje.Miután nem értett meg szépszóra, jól kiakadtam, elkezdtem üvöltözni, közben eleredtek a könnyeim és püföltem a hintaszéket amiben épp ültem :twisted: :roll: :oops: ...mert épp azzal jött, hogy nem kellett volna boltoznom, minek mentem le balbla én meg üvöltöttem neki, hogy mert kell a pénz, mert ő mindig akar venni vmi szart és nincs és nem is lesz pénzünk!!!...aztán eltartott egy kis ideig míg lehiggadtunk, biztos jól felidegesítettem magam mert amikor kifújtam az orrom , egy picurit véres volt :oops: ...vettem is be 2 magnéziumot és ledőltem.Aztán még bent beszéltünk a hálóban, ő bocsánatot kért...meg mondta, hogy akkor most pakolászik kicsit, aztán majd lemegy boltozni.Én meghallgattam manó szívhangját és elaludtam nagy nehezen.Ő pakolászott, aztán amikor felkeltem 4-kor, ő volt bealudva a nappaliban a kanapén.Végül felkelt, dumcsiztunk még, ettünk dinnyét és lement 5-kor dolgozni.Na utána én takarítottam a lakásban, most minden csilli-villi, csak még sok könyvünk és papírunk van kicsit szanaszét amit szortírozni kéne és elpakolni.Aztán fél 8kor lementem hozzá és végül együtt zártunk.
Este együtt kis vacsi, tv-zés, apát megrúgdostattam Alexandrával és 11 körül szunya.
Szóval nem volt kedvem nagyon írni...
Remélem hamarosan talál másik kedvére való munkát és jobb lesz a helyzet, meg persze most ez az egyetemi gyakorlat sem hiányzott... :)
Annyit sikerült elérnie páromnak, hogy a hétvégén nem dolgozik, beállítják a tesóját...ma sokáig alszik (én tanítok 8tól hisz úgyse tudok aludni), du vagy este talán elmegyünk valahová mert ő is mondta, hogy szerintem neki nem rossz, hogy nem ér rá elvinni sehova, se kirándulne se semmi....Holnap de azt csinál amit akar, de du a tesóm szülinapját ünnepeljük a kertbe anyuéknál.

Juhar
Jó lesz a zebra! :D

Hajnoca
Én is néztem a képeket, meg az oldalt.De nem értem, most a szavazás eredménye számít?Mert azt írja, hogy a nyerteseket kisorsolják. :shock:

Mabe
Szép poci! :D Nem vagy dagi! :D

Nyulasz
Grat. a villámesküvőhöz!!! :D

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!!!

Elnézést, nem voltak jó napjaim :( :oops:
Ma nem hozok jó híreket, mert ET+9-en egy nagy negatív lett a teszt, sehol egy árva halvány 2.csík :cry: szerintetek ez még változhat?????
Szerintem ha a Kaáliban lehet korábban, én bemegyek kedden vérvételre....

Juhar, a tied nagyon szép, örülök!!! :D

Julcsi, mikor csinálsz Juharéhoz hasonlót???? Drukk!!!+++++

Nyulasz, én is gratulálok!!! :D :wink:

Megyek el itthonról, este még biztos jövök, addig kérek egy kis csíkerősítő biztatást, na de azért jó lenne ha leírnátok őszintén a véleményeteket a mai tesztemről (sajnos kép nincs, nem kamerás a telóm :( de nincs ott semmilyen 2.csík)

Kép
majuska

Sziasztok!

Májuska,megértem az elkeseredésed...megmondom öszintén,én ilyenkor már feladtam(az első 5 lombiknál),pedig sok-sok példa van rá,hogy bizony nem kell még semmit sem látni.Nekem három megtapadt babával,és elötte 3 nappal beadott fél ampulla hcg injekcióval(2500 egység) a 10-es teszt halvány volt.Szerintem nyugi,tessék még bíztatni azokat a babákat!És drukkolok nagyon! :wink:

Juhar,bizony lehet nem is egy baba lapul ott :D Drukk a további erősödéshez!

Vkrisz,szép kis napotok volt :shock: Sokszor nem is az a bajuk,hogy nem csillog a lakás,csak amikor kiadják a gőzt,akkor ebbe tudnak belekötni...nálunk is volt már ilyen,mondtam is,semmi gond,csinálja meg nyugodtan,én is lenyírom a füvet,vagy lemosom a kocsit,ha ő nem ér rá.

Julcsi,Dezsina?

Baba,tüszikéknek!++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,nem jöttél,mik a hírek?
Vendég

Sziasztok lányok!

Juhar,
Szerintem nagyon szép a csík, én legalábbi nagyon eléggedett lennék egy ilyennel. Szerintem is simán lehet, hogy nem is csak egy baba van. A következő teszteken fogod látni, hogy erősődik, és meg fosz nyugodni. Te mikor mehetsz vérvételre? Ugye Kaális vagy? Nálunk sajnos nincs vérvétel, hanem még majd másfél hét múlva egy UH, és csak akkor küldenek vérvételre, ha ott nem látszik a petezsák, de pozitív a teszt.
Drukkolok továbbra is!

Májuska,
Sajnálom, hogy negatív lett. Sajnos én nem tudom, hogy ez mit jelent... Talán, ha egy baba van, akkor még nem kéne, hogy kimutassa ET+9 napon, hiszen neked 3 napos beültid volt, nem? Nem csak az ET utáni napok száma számít, hanem az is, hogy milyen 'nagy' volt akkor, amikor beültették. És 12 napos terhességet szerintem nem minden teszt mutat ki. 10-es érzékenységű volt?

Vkrisz,
Szegénykém, hát nem ez volt a legjobb napotok.
Mi is összemordultunk Apával tegnap telefonon, mert nagyon sokat kell dolgoznia, este fél 10-kor jött meg a munkából, én meg ugye itthon vagyok most egész nap... de szerencsére mire megjött, már elszállt a mérgünk és mindketten bocsánatot kértünk.

Én mégsem csinálok tesztet holnap, mert postán várok egy kabalát egy topiktársamtól (Dévais topikból), és azt szeretném megvárni, de nem jött még meg. Talán kedden reggel már mehet a teszt.

Amúgy tényleg, nektek utro és/vagy duphaston (tehát nem progiszuri) mellett megjött a mensitek? Tehát vegyem jó jelnek, ha nem jön meg, vagy csak a gyógyszerek miatt nem? (eddig sok pro és kontra véleményt hallottam már).

Elnézést, hogy ilyen hosszú voltam :(
vjulcsi

Májuska, kaális topikba írtam neked!

Vkrisz, olyan car volt olvasni a soraidat. Szegénykém. Ti is tele vagytok feszültséggel. A lényeg, hogy nem tartott sokáig és kibékültetek.

Juhar, én megkockáztatok egy halvány gratulációt! :lol:

Julcsi, nekem Utro mellett simán megjött. Drukkolok nagyon!

Baba, KÖVÉR TÜSZŐCSKÉKET AKAROK!!!!

Szia Nyuszmák asszony! :wink:

skrisz72

Julcsi,nekem sose jött meg progipótlás mellett,csak mikor abbahagytam,rá 3-4 napra.

Szia Krisz :D szád hogy van?És Fibi?Jól megharaptad szegényt? :lol:
Vendég

Nyulasz, :mrgreen:
ma pofánvertem magam a fűnyíró tolókarjával. Ne is kérdezz! :oops: :cry: Feladtam, kész. Hívok egy kertészt. :twisted:

skrisz72

Srisz, én mennék szívesen füvet nyírni.
Bizti nőnek a tüszik, mert fáj a pocim. Most épp nagytakarítás, mosá, stb. .. folyik itthon, meg főztem elég sok mindent a fagyasztóba is kerül, így nem kell majd jópár napig főznöm és pihenhetek a babákkal is majd.
Hétfőn megyek tüszinézőbe. Vasárnapig 150 Gonalt kell adnom, vasárnap 112,5-öt, aztán kiderül, hogy hétfőn mit látunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz,remélem legalább az urad nem ver :lol: Fűnyírót meg tedd be Fibi mellé :wink:
Baba,hétfőre+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Vendég

Hali!
Kösz az együttérzést csajok.
Ma már nyugalom van...no para...hisz kibékültünk tegnap.:)
Ma meg egész nap aludtam, csak a forma egyen voltam fent, előtte is utána is aludtam.A forma 1 közben, mivel akkor ebédeltünk előtte, a kisasszony olyanokat rugdosott, hogy egyszer fel is kiáltottam meglepetésemben, amivel az épp elbóbiskoló apát majd halálra résmisztettem. :lol:

Skrisz
Neked sincs szerencséd mostanában. :wink:

Julcsi
Nekem sosem jött meg utro mellet, csak utána.
Remélem sikert hoz a kabala!!!+++

Babaimádó
Mennek a tüszőnövelők!!!+++ :D

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, tudod, mostanában mi is gyorsan összekapunk. Mindketten nagyon fáradtak vagyunk, én mellé szúrom a hormonokat és ez rám kifejezetten hatással van. Most a Gonal óta jobb, de amíg csak a Suprefact ment, addig iszonyat ingerült voltam állandóan. Megfigyeltem, hogy nekem a Supre adásától totál végem van.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz
Teljesen megertelek...mintha magamat olvasnam :roll: Kép

Skrisz
Segits ma nem talalom a naplod :( :oops: :roll:

Nyulasz
Cuki az uj vonalzid :D

Majuska
Mennek a drukkok,mint eddig is...nem feladni szerintem is meg barmi lehet :wink: persze megertem a ketejeidet :roll: Szurkaimat lentebb kuldom :wink:

Julcsi,Dezsi,Juhar Majuska,Baba es meg akinek kell :!: nektek is Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nyuszikám! Gratula!

Hajnoca! Bogyikának boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Nagyon drukkolok Csajok! Hajrá babásodás! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bómami,Bogyikának én is boldog szülinapot kívánok! :D

Hanna,köszi :wink:

Bridget,örülök,hogy tetszik. :D te minket fotózol? :lol:
Vendég

Bridget,a www-re katt Skrisz írása alatt.
Vendég

Májuska, én még drukkolok neked nagyon! Van, akinek csak a 11-12. napon mutat vmit a teszt. ++++++++++++

Vkrisz, nincs is szebb a kibékülésnél (csak az a veszekedés nem kéne előtte!)! :wink:

Baba, tüszinövi +++++++++++++++

Itt a Tábornokasszony ismét, úgyhogy megyek is! :lol: Pussz!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok,
köszi a köszöntést.
most lett vége annyira, hogy Vkrisz szavait utánozzam :wink: csilli-villi a lakás.
Én annyit főztem, sütöttem, mosogattam, hogy egy hónapig nem akarok sem főzni, sem sütni, sem mosogatni. Elfáradtam.
Ha holnap lesz erőm teszek fel képeket.
A tortáról annyit, hogy béka alakú tortát rendeltünk amit a kisasszony nagyon díjazott és egyedül fújta el a gyertyáját. :D :D :D

Skrisz,
hagyd a fűnyírást most már, ha nem bevert képpel akarod megszülni Esztit. :lol: :D ... tudod, fontos az első benyomás, az első pillanatok, blablabla.
Szóval tessék magadra nagyon vigyázni. :)
Neked most már csak a nyugágyból fekve kell dirigálni, hogy 'itt és ott még van néhány hosszabb fűszál, tessék rendesen dolgozni." :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna, drága vagy!!
Olivér egy tünemény nagyon!! ... és mivel most eszemben van ...hétfőre neked is nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Juharka,
jó erősödést!!!! :D

Májuska,
neked olyat kívánok, mint Juharnak. :wink:

Vkrisz,
néha nekik is 'megjön" és ők nehezebben viselik!!! :wink: :lol:

Bridget,
ígérem lecserélem a vonalzóm, okés?
Így jó lesz?

Rana,
kiképzőtábort nyitottatok? ... vagy netán oda dugtak be míg babás vagy? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
hááát ez a 10. pont ...!!! :lol:
Nem is vagy tehetetlen bálna! Kismama vagy!! Ne feledd.
Az élet legszebb ajándékát kaptad!! ... és így vagy kerek.

Lassan megszületik Esztike és Te meg visszanyered régi formádat! :D
Gondold csak el milyen boldogan fogod tologatni Esztót a babakocsiban!! ... s fogod majd a kezedben ... és meglátod majd az első mosolyát.

Én még a mai napig nem tudom felfogni, hogy van egy lányom .... azok után amin keresztül mentem anno.
... De ma boldogan ültem Bóval a kezemben és ünnepeltük a 2.!!! szülinapját!
Pedig még csak most született. :D
Most is pityergek ... hisz hihetetlen, mégis itt szuszog az ágyon. :)

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,
pontosan én sem tudom, hogy akkor minek kell szavazni, de ... gondolom a legtöbb szavazatot kapottak között fognak sorsolni. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Köszönöm mindenkinek a vicces és vígasztaló szavakat! Most már csak anyukámat kell lenyugtatnom, mert kiakadt a blogomon. Gondolom magában jól lehülyézett engem is meg a párom is. :lol:

Bónak nagyon boldog szülinapot kívánok! Majd kérünk torta tapicskolós képeket! :D

skrisz72

Skrisz,
olyan sajna nem lesz.
A kiscsaj annál pedánsabb és tisztább! :D

Már ha egy kis krém vagy piszok kerül a kezére szól nekem, hogy koszos a keze. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
Bogyikát Isten éltesse!!! :D

Májuska,
hatványozottan drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++

Lányok,
pusz Mindenkinek, pár napra elutazunk, csütörtökig Mindenki vigyázzon Magára (Babákra :P )! Drukkokat küldöm!!!!!

tillidian

Jó reggelt!

Vrisz!
Sajnálom a veszekedést, de jó, hogy sikerült kibékülnötök. Nálunk is szoktak ilyen napok lenni.

Májuska!
Ne add még fel!!! Küldöm a második csíkhoz a drukkokat!+++++++++++++++++++

Julcsi!
Igen Kaális vagyok. Szerdán kell mennem vérvételre. Drukk a keddi teszthez!!!++++++++++++++++

Baba!
Drukk a a hétfői UH-hoz!!++++++++++++++++++++++

Skrisz!
Egyetértek Hajnocával. :wink: Jó a blog!! :lol:

ET+11 5,5 óra alvással. Hivatalosan ma kéne "nem megjönnie".

Kép

Juhar

juhar

Sziasztok!

Juhar,ez csodaszép,szívet melengető zebrás teszt :D Asszem pirit elfelejtheted jó hosszú időre :wink:

Till,jó pihenést,te is vigyázz magadra és Lencsire!Meg Vackorra :wink:

Májuska,Baba,Julcsi,Dezsinám ++++++++++++++++++++++++

Árnika???

Estike???
Vendég

Juhar,
ez már tuti zebra!! :D

Nyuszkó,
aranyos a Füleses vonalzód. :D

hajnoca
Dunakeszi

Juhar:SZUPER! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Juhar!
De gyönyörű zebra!!! Gratulálok!

Nekem pénteken kellett volna 'nem megjönnie', esetleg tegnap.
Most éjjjel nem aludtam túl jól, 4x voltam pisilni, hajnal 4 után már csak a plafont néztem, nem bírtam aludni. Felkeltem kolbászt meg sonkát enni :)
A cicjeim újra elkezdtek fájni, és meg is nőttek.
Reménykedem... :)
vjulcsi

Juhar, ez bizony baba!!!! :lol: :lol:

Julcsi, ezek jó jelek!!!! A gyereknek szalonna lesz a jele az oviban. :wink: :mrgreen:

Estikének írtam e-mailt, de még nem válaszolt. Hát most vagy Petizik, vagy nagy gáz van. :roll:

Májuska, babaragik ezerrel!

Babim, további tüszőnövelők és petikeérlelők mennek!

Hajnoca, akkor Bó igazi kishölgy! :D

skrisz72

Sziasztok!!!! köszi a biztatást mindenkinek, akkor még nem adom fel és nekifutok egy új tesztnek ET+11-en holnap!!! :D

Juhar, ez aztán az egyértelmű eredmény, hatalmas gratula a szép zebrához, kíváncsi vagyok hány babókád tapadt meg!!! Nem egyre tippelek én sem :wink: :D :D :D

Julcsi a te jeleid is nagyon biztatóak, csak így tovább...hű, de régen láttam kolbászt :wink: :oops:

Skrisz, ma is nagyon vicces vagy, tetszik :wink: :lol: :lol:

Jövő héten 37 fok lesz, mindenki nagyon vigyázzon magára, holnap jövök a hírekkel addig is köszi a drukkot én is küldöm, mindenkinek!!!

Kép
majuska

Sziasztok!

Juhar: gyönyörűek a csíkjaid :-D

Majuska: drukk továbbra is, igaza van a csajoknak, lehet ebből még pozitív teszt simán! :-)

Julcsi: biztatóak a tüneteid, én már nem bírtam volna tesztelés nélkül a helyedben :wink:

Mabe: nem is vagy dagi, csak rádnőtt egy dinnye :lol: Neked mértek már pocakkörméretet? Kíváncsi lennék mekkora centire, mert így képen ugyan látok különbséget az enyémhez képest, de nem olyan sokat. (Nekem 92 cm).

Nyulaszka: szóval legalizáltátok bűnös visszonyotokat? :wink: :lol: gratulálok!!!

Skrisz: hogy vagy? Gyógyulsz már a kutyás és fűnyírós sztoriból? :-)

Bridget: lehet, már a mensivel elment a cisztád...vagy mensi után nézték utoljára? :roll: nem emlékszem...:oops:

Hajnoca: Bónak utólag is boldog szülinapot! :-D jól sikerült a buli?

Dezsi: csobbanj majd ide is, ne csak a medansziéba :wink:

Babim: drukk tovább itt is, ideális mennyiségű tüszikéd van és szuper a méhnyálkahártya :wink:

Vkrisz: hát, nem volt eccerű a pénteket :roll:

Till: jó utat! :-)

Tegnap voltam dokinál, minden rendben, méhszáj maradt 2000-es, Bendegúz meg 1800 gramm körülire hízott :-) Dokim elutazik, így 4 hét múlva megyek legközelebb, és az lesz utsó terhesgondozás, utána már NST :-D

További szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Majuska, Baba, Julcsi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska,
még változhat az a teszt. Itt aki babásodott, annyira eltérő hcg-szintekkel indult, hogy semmin se kell meglepődni, se aggódni, hacsak a vörös niagara meg nem indul.

Vkrisz,
lehetett valami a levegőben, mert csütörtökön is mi összevesztünk. Aztán kibékültünk.

Juhar,
ez igazi zebra! Fel is teszem mindjárt a bébijuhart, lefényképeztem szombaton, most olvassa be a gépem a gépemről (Ez de jól hangzik! :lol: )

A többieknek is pótlom végre a beígért gólyát.

Kép
kisbuta

Szezsó,szép nagyra nőtt Bendegúz :D Tök jó,hogy zárt vagy.
Ja,én is elkeltem... :lol: ...ööö,nekem 115cm a körfogat,és 15 kiló plussznál tartok :shock:

Májuska,hipermegagigadrukkok :D

Julcsi,neked is,szememben egy hős vagy,hogy bírod teszt nélkül,biztos szerencsét hoz a kabala :D

Dezsinám,neked meg pláne,biztos most is áztatod magad.

Bómami,köszi a vonalzódícséretet.Ennél tovább úgysem maradnak benn...nem fognak elférni a dinnyéktől,amiket eszem egész nap :lol: Mostmár fekve is azt nyomom,feldaraboltam,kimagoztam,rátettem kistányérra,és így fel sem kell kelnem,csak enni. :D
Vendég

Kép

No, ez lenne a bébijuhar. Egyelőre pont akkora, mint a fű körülötte, de tavaji ültetés, és idén ilyen szépen kihajtott, úgyhogy reménykedem.

Ez meg a gólya, a lányoknak, a zebracsorda mellé:

Kép [/img]

Kép
kisbuta

Stipi-stop gólya! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

Köszi hiányolást, bocsi hogy nem jöttem, de nem sokat voltunk itthon.
3. naptól indul stimu , úgyhogy most várom pirit, mert ahogy meginszeminálódom a dokim megy szabira, úgyhogy jó lenne nem késne. Puregont kell szurnom , aminek árától kiakadtam, elszoktam már ilyen áraktól :twisted:
kapott vki stimura csak puregont?????

Nyulasz jó az új vonalzód.

Skrisz kitartás!!!!
-és vigyázz magadra. már nem sok van hátra.

Juhar olyan szép kétcsíkosod van, hogy teljesen megszugeráltam. :wink:

Rana egész pontosan 45 db, úgyhogy nyugi!
vágd a centit, de úgylátom megint kiképzésen vagy :lol:

Majuska szerintem nagyon hamar teszteltél, drukk++++++++++

Baba hétfőre+++++++++

Mabe pusz.

Kisbuta küld már a gólyát kicsit erre is, jó :)

Hajnóca Bónak Sokat és nagyon boldogat

Till jó kikapcsolódást.

Kismamiknak pocaksimi, többieknek drukk, kinek mihez szükséges.

pusz Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,szuper!Hajrá neked is :D

Itt vannak a darányi gólyakölkök,hogy jusson mindenkinek :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok,

Till, jó utat és pihenést nektek!

Juhar, ez aztán a zebra :) gratulálok. Vérvétel lesz/volt?

Hajnóca, Bogyikának boldog másodikat :) képeket várjuk.

Nyulasz, hihetetlen, hogy már te is célegyenesben vagy :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz
Voltunk Soho-ban 8) nekem tetszett az a resz :roll: legalabbis ahol a boltok vannak es festok aruljak a kepeiket...na de 2utcaval odebb az se semmi :roll: viszont itt 80% a feher ember nem ugy mint feljebb ahol 40%kb :?

Nyulasz
Hat mikor ki van itt 8) :lol: es koszi Skrisz infot :wink: en azt eszre se vettem :shock: :oops:

Hajnoca
Igy naon is joooo 8) Bogyikadnak igy utolagosan is
Kép
Neked meg 3het 2nap?Mikor szulettel te 4-en :?: :roll:

Juhaaaar
Egy csudapoziiiiiiii :mrgreen: Kép

Julcsi
tesztet kerunk!!!! 8)

Majuska
Remelem te is hozol valami pozi tesztet nekunk :!:

Szezso
Hat neztek 3.cn akkor volt 31mm aztan ra egy hetre volt 33mm es a 19.cn-en volt 41mm :roll: most volt meg hetfotol csutortokig...es azert meg erzem,hogy nha faj :? de majd 2het mulva megyek kontrolra :roll: Ngyon izgi innentol mar porognek az esemenyek :D

Kisbuta
Koszonjuk a kepeket 8)

En meg zabrakat hoztam,hogy meghozzak a zebras teszteket 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Julcsi!
Drukk a holnapi teszthez!++++++++++

Májuska!
++++++++++++++++++

Baba!
Drukk a mai Uh-hoz!++++++++++++++

Kisbuta!
Köszi a képet! :lol:

Árnika!
Akkor hajrá kezdés!+++++++++++++

Alle!
Szerdán lesz vérvétel! Kiváncsi vok mennyi lesz a HCG!

Bridget!
Találtál orvost?

Egymás mellé raktam a mai meg a tegnapi tesztet. Nagyjából egyforma a két tesztcsík. Tesztelni már csak szerdán a vérvétel napján fogok.

ET+11, ET+12

Kép

Juhar

juhar

Jó reggelt!

Nem bírtam várni holnapig (mégsem vagyok hős), és ma hajnalban fél 5-kor (előtte 4 órával voltam pisilni), csináltam egy tesztet.

Két csíkos lett, bár a 2. csík halványka (olyasmi, mint Juhar szombati tesztje, és ugyanaz a típusú is szerintem).

ET+12-n vagyok most. Remélem erősödni fog. Aludni természetesen nem tudtam azóta :)

Képet próbálok felrakni kicsit később!

Juhar, drukk a vérvételhez, de szerintem ez tuti baba, sőőőt, lehet, h tényleg 2! :)
vjulcsi

Julcsi!!! :lol:
Drukk!!!++++++++++++
Erősödni fog az még!!!
Nem baj ha 2!Nagyon fogunk örülni Nekik!! :D

Juhar

juhar

Még jó hogy nem baj ha 2, nem is úgy értettem! :) Én nagyon örülnék kettőnek is, de mivel csak egy babát kaptam vissza, erre kicsi az esély :)

Azért majd felteszem a képet, megszakértitek? :)
vjulcsi

Julcsi!
Én sem! :lol:

Juhar

juhar

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?