Sziasztok,
Ma itt voltak apuék meg a keresztmamám, csaptunk egy kis kerti sütögetést. Nagyon jó idő volt egész nap, így kint voltunk végig a kertben, persze Lilinek esze ágában sem volt du aludni
. Azért megpróbáltam lerakni, de ennek az lett a vége, hogy levetkőzött, levette még a pelust is, aztán jól eláztatta pisivel az ágyát, így moshattam ki az egészet. Persze ilyen is csak akkor történik, amikor vendégek vannak
. Ezek után feladtam az altatást, de nem is hiányzott neki, mert meg nem állt egész nap, sőt annyit evett, hogy csak néztünk. A grillen sült husik és kolbik nagyon ízlettek neki, no meg a francia sali (saját gyártmány). Aztán uzsira gyümitorta, vaníliafagyi és egy jókora dinnye. Azért nem féltem, hogy nagyon kigömbölyödne, mert simán lemozogja
. Mostanában már nem engedi azt sem, hogy a csúszda aljánál elkapjam, csak teljesen egyedül csúszhat le. Lassan készül a hinta is a szülinapjára, már a mesternél vannak a csövek, amiből készül majd a váz. Aztán apa lefesti és jöhet rá az ülőke.
Forti,
Igen, az az étterem nagyon közel van hozzánk
.
A kártya megérkezett, köszi, hogy intézted a cserét.
Manó,
Mi a Metroban vettük a bicajt Lilinek. Az is 5000.-Ft volt, de egyáltalán nem tűnik bóvlinak. Igaz ez is darabokban volt, apa el is szórakozott vele egy jó ideig
, de nagyon masszívnak tűnik és a lényeg, hogy méretben pont jó.
Conti,
Az a vihar tényleg nagyon durva volt, nálunk sem volt áram egy ideig, amikorra elővettem a gyertyákat vissza is kapcsolták
. Sajnos nálunk az egyik barackfáról egy elég nagy ágat letört a szél, alig bírtam elvonszolni, de nem hagyhattam ott, mert a veteményesbe pottyant. De elég muris volt, mert szomszéd kisfiú kérdezte tőlem, hogy nálunk nem tört le ágat a szél?, erre mondom, hogy nem hiszem, erre ő: akkor ez itt mi?
Akkor láttam meg a letört ágat. Hát igen, addig nem nagyon néztem körül a kertben, de más szerencsére nem történt.
Betti hogy viselte a vihart? Lilit végig csak ölbe lehetett tartani annyira félt.
Rit,
Én is paplannal takarózom
, de napközben a kertben azért elég jó idő van. Holnap elő is akarom szedni Lilinek a kerti kismedencéjét. Legszívesebben fürdőruciban lennék, ha nem félteném annyira a bőrömet. Sajnos pár napja alaposan benaptejezve a fa alatt lepirult a hátam elég alaposan (még most is érzékeny). Úgyhogy ezentúl fokozottam vigyázok.
Sasha,
Nálunk is ez a puccba vágós dolog volt ma
, főleg a keresztmamám miatt. Neki mindent megfelelően kell szervírozni, mindent a maga idejében. Őrület. De 1 évben egyszer kibírom, így mindenki boldog
.
Bili,
Hát szerintem Lili sem érett még a dologra. Ő sohasem jelzi, hogy pisi vagy kaki lenne a pelusba. Habár a mai eset, hogy levette, lehet, hogy azt mutatja már, hogy zavarja, de ha nem jelzi, hogy mikor kell, bármit is csinálnia, akkor nem tudok vele mit tenni. Persze a bugyikkal mi is próbálkozni fogunk lassan a kertben (már van egy rakat), de egyenlőre nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Nyuszi,
Gondolom már otthon vagytok a pindurkával. Majd ha lesz időd írj, hogy Emi hogy kezeli a kisöcsit és hogy hogy vagytok. Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet így a második manóval
.
Gumicukor,
Örülök, hogy végül sikerült összehozni a talit a párommal, remélem találsz majd a minták között jókat.
No megyek apának hajat vágni, aztán gyors szundi.
Pusz,
Ilke