Sziasztok!
Metros kálváriánk vége a következő lett: apuka tegnap visszavitte az utazóágyat, balhét csapott és reklamált, vevőszolgáltaos alázatosan elismerte az összes hibát, rögtön pénzt akart visszaadni,apamég próbálkozott, hátha a többidobozban olyan ágy van, mint a mintadarab, de vevőszolgálatos megnyugtatta, hogy biztosan nem!!! (ezek szerint nem mi vgyunk az elsők és az utolsók sem, akik visszahozták). Így pénzt visszakaptuk ésa követlezőket tudtuk meg a Metroról: az áruház kvázi bérbead x m2 területet egy cégnek,akikirakja oda az áruját,jelen esetben a mintadarab ágyat és mögé a becsomagolt dobozokat, amiket a Metro nem ellenőrizhet, hogy mi van benne, nem bonthatja fel,így ők is csak akkortudjákmeg, hogy nem az van benne,mint ami ki van állítva, amikor visszahozza a kedves vevő...Ja és kiderült, hogy mi még örülhetünk, mert mások hűtőgéppel és más nagyobb értékű árukkal jártak így...
Azt hiszem ezentúl mi is max. élelmiszert fogunk ott vásárolni...
Humi!
Jót nevettem a történeteden az Intersparban, mert az én gyerekem meg mindig akkor kezd el üvölteni egy üzletben, amikor épp felpróbálnék valami ruhát, így legtöbbször csak a nézelődésig jutok el...
Mi még nem próbáltukki, hogy magunkkal vigyük a bevásárlásra, mert félek, hogy hasonlóan járnánk,Lilinek nem erőssége a kocsiban való hosszabb alvás...
Szilvus!
Hát igen, a kislányok előnye, hogy ők csak maguk alá pisilnek (na jó, néha előfordult,hogy sugárban jött), ami ugye kellemesebb, mint az általad leírtak...
(jót röhögtem, amint elképzeltem a szitut!)
Hogy sikerült a bográcsozás? Petibaba hogy bírta a gyűrődést? Végülis az idő kegyes volt, ma már kevésbé lenne kellemes, úgy be van borulva...
Pont ma reggel gondoltam arra, hogy vajon mitől van az, hogy egyik éjszaka bedurran a mellem, máskor viszont (mint ahogy ma is) semmi jele, hogy iszonyatos mennyiség termelődne... Keservesen próbálom fenntartani a mostani helyzetet,mármint hogy legalább 3-4szer tudjak szoptatni és a többi anyatejespótlás illetve tápszer legyen, nem tudom, meddig sikerül még. A nagy szerencsém az, hogy Lilinek látszólag tökmindegy,hogy az én tejem, a póttej vagy tápszer, mindent elfogad ésnem jelent problémát a váltás a cici és a cumisüveg között, elfogadja mindkettőt.
Na jó, nem panaszkodomtovább,úgy látszik elkellfogadni,hogy az anyukák többsége küzd az anyatej fenntartásáért...
Szép napot!
Andi