Új privát üzeneted érkezett!

Almi, nem semmi, hogy összejött minden Neked...

Gani, köszi, ez jól esett. Most nálam szerintem a hormonok dolgoznak ezerrel. Igazából nagy okom nincs rá, már pénteken kezdődött, hétvégén itt voltak anyósék, az nekem betett. Zavart, hogy itt vannak,pedig kedvelem őket :cry: Aztán tegnap porszívóztam, és a gégecső csatlakozója eltört. A neten rákerestem, de nem találtam alkatrész-boltot vagy szervízt. Felhívtam az üzletet, ahol vettük, mondták ez szervíz, nem tartanak alkatrészt. Kértem, hogy adja meg a szervíz telefonszámát, erre kibökte, hogy ja, ehhez a gyártmányhoz nincs szervíz, oldjam meg :twisted: Úgyhogy a délutánt végigbőgtem, hogy nálam minden elromlik (gyerek széttépte apja nagy szótárát, letépte a fürdőszoba biztonsági zárját, eltörte az állólámpa csatlakozóját, ki kell dobni, mindezt egy hónapon belül...) apa vigasztalt, de pityeregve aludtam el.
A múltkor célozgatott apa, hogy ma elvisz vacsizni, mégiscsak ma van a szülinapom. Erre tegnap este rákérdezett, hogy akkor ma elmegyünk a Tescoba bevásárolni, mert olyna hosszú a listánk már??? Elfelejtette, vagy mi???? :twisted: Ajándékot már megkaptam, mert nagyon kellett egy kismama-farmer, de azért egy kis figyelmesség jól esett volna, egy kis kényeztetés. Nem csak annyi reggel, hogy boldog szülinapot kismama.... :cry:

Na jól kipanaszkodtam magam :cry: Utálom a hormonokat, tuti az játszik szerepet a depimben :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ráadásul ezzel még a laptetőt is elvettem, pedig többen pályáznak rá. BOCSÁNAT ÉRTE! :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!
Apa biztos meglep azzal a vacsival,csak lehet hogy elnapolja! :roll:
Hess depi! :D :D :D :D :D :D :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hékás!
Bocsánatot azért kértem, mert nem vettem észre a leányzó nevét.
Amúgy a hormonok mellett az időjárás is lehet, mert az, hogy én ülve elalszok az egy dolog, de a férjem elaludt tegnap a munkahelyén most meg egy kolléganőm ment el sétálni mert elaludt. Csak nem lehet mindig kávét inni...

Nagyon boldog szülinapot!!!

A dolgok "csak" pénzbe kerülnek, de ha felébredt Marci menj oda és nagyon ölelgesd meg - onnantól rendeződik a jókedved. :D

Almi!
Kitartást kívánok Neked is!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Brigi!
Nagyon sok boldog születésnapot, Istenke éltessen még kb. 70 évig, teljes egészségben és boldogságban
Apa meg lehet, hogy pont a rossz kedved miatt nem akar elvinni sehová?! Ki tudja, a férfiaknál... :lol: De lehet, hogy a teszkó téma csak elterelő hadművelet :wink:

Különben meg sz@rjál már a porszittyóra! Legalább addig sem kell takarítanod :lol: Veszek neked egy szatyorral ha kell :lol: :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Ja és laptető. Engem nem mozgat igazán (most még, de ha aktuális lesz, ölni fogok érte :twisted: ) a laptető vs. nem laptető, úgyhogy Én nem haragszom, hogy a tiéd lett most. Sziszkót sem érinti már érdemben a dolog, Manya meg úgyis elaludt ültében... :lol: -

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi, Isten éltessen sokáig :lol:
én is arra gondoltam, hogy a vásárlás csak elterelő hadművelet :wink: mi is tegnap a tesco felé kaptunk Lilluval meglepi vacsit is Apától :wink:

Lányok, képzeljétek hogy jártunk :lol: Lillu életében 2x volt gyorsétteremben, de annyira tetszett neki, hogy Pestre menet már mutatja a Market Centrálnál, ahol a mekihez kell letérni, hogy hamham :oops: :shock: ja és múltkor a burgeres plakátnál is kiabálta a Nyugatinál, hogy "én kér, én kér" bizti gondolták ez a gyerek mindig ott eszik :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi
A terhesség is teszi a rossz kedvedet, és ha apa elfeledte a szülinapod az jól rányomja a bélyeget.[
color=red] Isten éltessen nagyon sokáig! Erőben egészségben![/color]

Kép

Mi ma vagyunk apával 3 évesek, mi megyünk vacsizni, és állítólag meglepi is lesz. ma Pesten voltam, én is vettem neki. Este pedig nosztalgiázunk. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Valamit elszúrtam, bocsi. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy, gratula az évfordulóhoz, mi most leszünk idén novemberben 5 évesek és májusban volt a 3. házassági évfordulónk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hú, 3, 5 éveket emlegettek. Le sem merem írni az éveink számát olyan sok :roll: Mi augusztusban leszünk 9 éves házasok, egyébiránt pedig 14 éve szeretjük egymást.

Ildi!
Lilla a Te kajcsidból eszik vagy Ő is kap egy gyerek adagot? Bár azt nem mindenhol lehet kapni :roll: Pedig szerintem tök jó dolog. Ha viszont azt nézzük, hogy a gyereknek úgyis mindig az kell, amit a felnőttek esznek :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!!
HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!

APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!

Hékás sok boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Milyen fertőzésről van szó? Akkor nem is tüdőgyuszi volt? Vagy azt is már a fertőzés okozta? Nem lehet veszélyes ott maradnod? A babára -is- nézve.

Brigi nem jelentkezik, bizti valahol eszi a fincsi kajákat a kis családjával :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi, bizony nálunk most tényleg csőstől jött. Neked viszont nagyon sok-sok boldog születésnapot!

Kép

Igaziból eddig sem volt könnyű, de ez a GYED-es időszak nagyon durva. Na mindegy, ez nem számít. Már jobb a kedvem. Ati bogár vigyora kárpótol minden bosszúságért. Ő a legfontosabb, a többit meg megoldjuk valahogy. Például szandált veszünk neki, mert állandóan sétáltatni akarja magát, és eddig csak zoknit kapott :roll: Esti tréfája, hogy elaludt fél8kor. Még a fürdés előtt!!! Most itt állok (ülök) lesben, és azt várom mikor ébred fel. Az a pelus nagyon cserére szorulna :shock: Igazi mutatvány lecserélni. Csak állva vagy négykézláb engedi ordítás nélkül. A ruha patentolása meg már menetben történik. Iszkol, én mászok utána és próbálom eltalálni mit hova :? Viccesek lehetünk kívülről :D

Nekünk éppen ennek a hónapnak az utolsó napján lesz az 5. házassági évfordulónk :D Majd jól megölelgetjük egymást :oops:

Nita! Vigyázzatok magatokra!!!! Szuper, hogy már otthon!
almi

Sziasztok!

Én most kivételesen nem erősítem a depisek táborát. Délután rosszul voltam, és minden nehezen ment, de az edzés nagyon jó volt, rendbe tett.

Ildi, az én fiam a Mekit az ajándékért csípi, de nem eszi meg (azt sem). Sztem a fiam fényevő... :roll:

Anita, Zalakaros, MenDan, 5 nap és hármasban megyünk. Apának lehet, haza kell jönni dolgozni közben, de mi kitartunk a Bendivel. Bár azt ígérte, nem kell hazajönni, nála nem tudni, mikor esik be egy meló. :?

Almi, még hallani is sok. Erre szokták mondani, hogy csőstől... :(

Brigi, igazságszolgáltatás 0. :evil:
Nagyon összejött neked is. Nemsokára túl leszel a hormontomboláson, és akkor annyi, de annyi energiád lesz. Olyan szépen alakul minden nálatok! A férfiak meg ilyen süsük. Sztem az én páromnak eszébe sem jut majd a névnapom, de majd én veszek magamnak valamit. És bár a férjedet nem helyettesíthetem: BOLDOG SZÜLINAPOT!
A laptető meg Mmanyáé, mert ti már nem álltok sorba érte. Persze, nem akarlak kizárni, csak most kitaláltam ezt az új szabályt, hogy jobb kedved legyen. :D

Susy, mi aug. 25-én leszünk 8 évesek. És akkor végére is érünk a rettegett 7. évnek (ami egyébként az egyik legjobb évünk volt, a kistesót is ekkor határoztuk el).

Nitácska, azért csak óvatosan, Barnus miatt! De azért szupi, hogy hazajött a férjed.

Megyek, lepunnyadok. Még pár napig kettesben vagyunk, ezt ki kell használni. :oops:

K.

Kép

Kép
kinga82

Gani de tüdőgyulladása volt...de olyan ritka része ferőződött a tűdőnek és olyan súllyosan hogy most még vigyázni kell nehogy fertőzzön.....
a tüdőnek 3 része van és általába a legfelső szokott fertőződni......na most a páromnak a legalső része fertőződött ami nagyon nagyon ritka........20-án kiderűl a tenyésztésből hogy mi is van valójába.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Brigi!!! Boldog születésnapot kívánok!!!

Én ma dolgoztam, de ma én is szét voltam csúszva érzelmileg. Nagyon labilis voltam...
Nekünk meg tegnap volt a 2éves házassági évfordulónk. 9szál rózsát kaptam, merthogy 9éve vagyunk együtt--- :lol: :lol:
Egy csomó mindent akartam még írni, erre elfelejtettem. na mindegy majd holnap délután../ délelőtt vizsgáztatok/

jó éjt mindenkinek!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Gani!
Ez nagyon tetszett: "Sziszkót sem érinti már érdemben a dolog, Manya meg úgyis elaludt ültében... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hű,14 év,nem semmi!Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Susy,Ronci!
Nektek BOLDOG HÁZZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!!!

Susy!
Jól sikerült a tegnap este? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nita!
Párod.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szegényke!Nem lehet most könnyű se Neki,se Neked! :shock: :shock: :shock: :roll:
Kitartás!Bizti jók lesznek az eredményei!
AZ én páromnak 3 éve Hepatitis E fertőzése volt.Horvátban voltunk nyaralni,és ott összeszedett valamit! :? Az egész családot beoltották akkor. :roll: Kb 1 hónapig volt vele kórházban a fertőző osztályon,úgyhogy át tudom élni a helyzeted! :cry: :cry: :cry:

Kinga!
Jujj de jó lesz Nektek!!!!!Én is azt a szállodát néztem ki Zalakaroson először,de sajna rá kellett jönnöm,hogy annyira nem tudjuk kinyitni a pénztárcánkat! :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig nagyon szép az egész szálloda!Fáj is a szívem érte! :roll: :cry:
Érezzétek jól magatokat! 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Gani, az én kajámból eszik :lol: azt még nem tudja, hogy játék is van :lol: (bár igazából elég kis vacakokat adnak, nem igazán két évesekre számolva)
Egyelőre örül a burgeres koronának is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok! Jó reggelt!

Hékás!
Mi volt este? Milyen a hangulatod?

Gani!
Tetszett az ötleted, de nem aludtam el!!!! :lol:
Ma csak 1 órát voltam ébren éjszaka, úgyhogy teljesen kipihentnek érzem magam!

Ildi!
A gyerekeim is a játékra gyurnának, de mivel az egyik csak hamburgert eszik a másik meg csak sültkrumplit és 1 játékon nem tudnak megosztozni, ezért nem kapnak :?

Susy, Ronci!
Boldog házassági évfordulót!

Kinga!
Egyetértek Veled, persze, hogy a laptető az enyém, nem? :lol:

Évfordulók: házassági lesz 7. szeptemberben, együttléti 12 e hónap végén. Jobb matematikusok:nálunk előbb volt baba aztán házasság :oops: Vagyis pocakosan jelentkeztünk be, csak nem tudtuk, hogy pocakosak vagyunk. Maja meg szomorú, hogy bár ott volt az esküvőnkön, de nem emlékszik rá :cry: :wink:

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Köszi lányok, de nekünk nem házassági évfordulónk volt, hanem csak a megismerkedésünk évfordulója. Augusztusba lesz a házassági évfordulónk.

Voltunk tegnap vacsizni, gyertya volt az asztalon, és rózsa sziromból egy szív kirakva az asztalon, és kaptam egy szép gyűrűt. Hát kicsit sem voltam meghatódva.

Brigi
Remélem neked is hasonlóan szép estéd volt!!!!!!!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy, boldog megismerkedési-, Ronci, boldog házassági évfordulót Nektek!

Tegnap nem voltunk sehol. Mivel az ajándékot már megkaptam korábban, egy nagy csokor virágot kaptam. Aztán az anyjáéknak mondta telefonba, hogy vacsi is lesz majd, csak kettesben szeretné, és hirtelen nem tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet, szóval az csak akkor lesz, ha megyünk anyósékhoz 2 hét múlva.

A kedvem ma már jó. Egész reggel Marcival játszottam. Mikor felébredtem, a fiúk már ébren voltak, és ahogy kijöttem a hálóból, odarohant, átölelte a nyakamat Marci, és összepuszilgatott. Hát persze, hogy nem lehet így rossz kedve az embernek :lol:

Tegnap elvittem Marcit tanácsadásra, mert a kiütések visszacsúnyultak. Kiderült, hogy nem étel-allergia, hanem a nagy melegben begombásodott :twisted: De azért egy ideig nem kap málnát, majd a jövő évi termésből csak.

Nita, örülök, hogy apa otthon van, de tényleg vigyázzatok magatokra! És továbbra is jobbulást neki!

Almi, én nem adok rá bentre szandit, továbbra is zokniban illetve mezítláb rohangál. Én megkérdeztem az ortopéd orvost, hogy mi legyen bent, és ő a mezítlábat javasolta. Persze gondolom minden doki mást mond. Ja, és a pelenkázás nálunk is így van. Most azt játszuk, hogy a popsitörlős dobozt a kezébe adom, azzal lefoglalja magát, és be tudom fejezni a hadműveletet. A gond az, hogy megtanulta kinyitni, és szétdobálja a tartalmát. Hát akkor már inkább rohangáljunk a lakásban :lol:

Kinga, tetszik az új szabály :wink: :lol: Hajrá Mmanya :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello!

Susy!
Egészen különleges volt akkor az estétek :wink:

Kinga!
Ok, ezt már kérdeztem. De Olaszországon belül, hová mentek?Írtad, hogy a férjed lefoglalt valamit szeptemberre. Arra gondoltam, hogy hová mentek O.országon belül?

Manya!
1 órát ébren voltál? Rövidebb idő alatt is hoztak már össze kisbabát :wink: :lol:

Most taliztunk 2 kolleganőmmel. Az egyikről már írtam, hogy a lombikprogrammal küzdenek már évek óta.5 sikertelen beültetésen vannak már túl. Képzeljétek! Most kiderítették, hogy PCO-s. :cry: Nagyon sajnálom Őket (is). Szörnyű lehet. Soha nem kellett küzdenünk babáért, Bogit akartuk, jött is elsőre, így igazán átélni nem tudom, de látom rajta mennyire szenved már évek óta :cry:

Bocsánat a lehangolós üziért, de ez most annyira foglalkoztat. Miért is ilyen lelkisnek születtem :?:

Anita
Kép

Kép
gani

SZiasztok!!!!!!
Szizs akkor nektek se volt könnyű akkor.........
igazából szerintem nálunk ez már csak elővigyázatosság....mert gondolom ha fertőzne akkor csak nem engedték volna ki a korházból????!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Biztos vagyok benne,hogy nem fertőző! :lol:
Pont ez miatt,hogy hazaengedték és közben tudták a kórházban,hogy a felesége állapotos!Ha gáz lenne,tuti nem engedték volna haza!Úgyhogy nyugi! :wink: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

köszike Szisz!!!!!!!!!!!!!!

jól tudom hogy töltött kápit csinálsz?!!!!!!!!!!!!!
megyek vendégeskedni hozzátok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi, Boldog Szülinapot
:D
Kép

az én férjem is elfelejtette a szülinapom, pedig mi már 20 éve vagyunk együtt és ilyen még nem fordult elő. :cry:

Roncika, Susy , Boldog Évfordulót, és még sok évfordulót kívánok :D :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi, köszönöm. Enyém nem felejtette el, csak nem vitt el vacsorázni :(

Nitácska, tuti, hogy nem fertőz már, mert akkor nem engedték volna haza. Egyébként hogy érzi magát a párod?

Sziszkó, én is megyek vacsorázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!
Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat!!!
délelőtt vizsgáztattam, aztán meg mentünk Zsomborral csobbantunk a medencében, aztán meg befeküdtem a sárgabarack fa alá az árnyékba. :lol: :lol: Jó volt nagyon!!
Ma van nem tudom mióta az első olyan nap mikor semmi bajom sincs, toppon vagyok, nem szédültem pedig sokat gyalogoltam, meg minden..Mostmár így is maradhatna akár! :lol: :lol:
Mindjárt jön haza párom, megyünk vásárolni, mert kifogytunk mindenből..még az ásványvízekből is..
Vasárnap meg megyünk a baba expora. Itt lesz most Db-ben, hátha bele szeretek valamibe...
Ugyhogy most készülődök is, de majd még jövök!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nita,Brigi!
Gyertek nyugodtan,kész van! :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, mert kaptam egy halom vajbabot, meg uborkát, meg 2 cukkinit egy ismerősöm kiskertjéből. A cukkinit kirántom vacsira, a vajbab és az ubi megy a mélyhűtőbe.

Brigi, Mmanya, örülök, hogy tetszik az új szabály. Bár tulképpen nincs rá szükség, mert itt úgyis mindenki babás lesz, de azért jó játék.

Sziszkó, nem a szállodában lakunk, hanem mellette van a Club MenDan, ott van két apartmanunk, oda megyünk le. Csak a szállodában eszünk, meg fürdünk, meg én edzek. Így kicsit egyszerűbb. De köszönöm!

Susy, én is meghatódtam volna. Igaz, egy szót nem szólok, tegnap is, mire hazaestem, itt várt a vacsi.

Brigi, nekünk is a mezitlábit javasolták, csúszásgátlós zoknival. Tulképpen jól jártál, mert egy szülinapod van, de 3x ünnepeltek: amikor az ajándékot kaptad, amikor a virágot és amikor a vacsi lesz, nem?
Hűha! Mit kapott Marci a gombákra?

Anita, bocs. Akkor félre értettelek. Nem foglalta még le, ha minden igaz (próbálom lebeszélni), és nem is tudom, hol lenne. Mondta ám, de csak a városka nevét, azt meg én nem tudom, hol van. Nem szeretnék már menni. Nagyon messze van autóval, meg már így is megy el egy csomó pénz nyaralásra, nem kell még erre is költeni. Én tökjól megleszek idén külföld nélkül. Inkább tegyük félre a szoptatós fotelemre. Amúgy kommunikálunk normálisan, de reggel korán megy mostanában, este későn jön, így mindig van fontosabb tennivalónk, mint a beszélgetés.
Nem mondod, hogy 5 beültetés kellett, hogy észrevegyék a PCO-t? Senkinek nem tűnt fel? Hová járnak? Mert messze elkerülném...

Ronci, csak így tovább!

Nitácska, persze, hogy nem lesz baj, de csak óvatosan.

Na, megyek, hív a házimunka!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!
Nekem is rögtön ez jutott az eszembe, hogy csak most kezdtek el gyanakodni???!!!
Amúgy Bp-re járnak a II.sz.Női klinikára (ha jól emlékszem).

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi api tulságosan is jól érzi magát....bár látom rajta hogy neki is rossz hogy most még puszit se adhat,.....ugye sex se lehet mert tilalo van......nagyon nehéz már.........

Szisz küld a címet!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Beugrottam elbúcsúzni :) Valszeg be-benézek majd, mert a hotel kávézójában van net, de nem bizti, hogy lesz időm Bendi mellett. Mi holnap elindulunk emberi időben és az egész napot kettesben tölthetem a tökéletes pasival: a fiammal :) Szeretem, szeretem, szeretem :D Asszem, Miranda mondta a Szex és New York-ban, hogy ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes férfit, meg kell szülnöd :)
Apa este jön utánunk, ha végez a repüléssel. Addig mi strandolunk és kettesben pizzázunk.

Anita, azért ez nagyon furcsa. És megdöbbentő. Nem azért, de a "csapból is ez folyik". Mármint a PCO. Nem rossz értelemben, persze. És nem gondolnak pont erre??? Egy ilyen intézetben? Komolyan, néha beijedek. Itt van Brigi, akinek könnyű szívvel ajánlja a doki a málnát, aztán ez, és még mennyi minden?

Nitácska, és meddig a tilalom?

Hova tűnt el mindenki?

Jó éjt és jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!!!

Hát a tegnapi napon tényleg jó nagy pangás volt itt!
Jelentem, hogy a tegnapelőtti tökéletes állapotomhoz képest ma reggel meg volt az első hányásom! /bocsi/ előtte gondolkodtam, hogy hányjak, ne hányjak, aztán úgy döntöttem, hogy inkább engedek az érzésnek.. Azóta teljesen jól vagyok. /basszus ezer éve nem hánytam, ez nagyon rossz érzés! Főleg így hogy szinte semmit sem hánytam, csak egy kis savas lét.Megint bocsi. Nem hiányzik, mert nem volt jó. Bár most meg jó, ugyhogy....!!???/ :lol: :lol:
Kinga!!! Érezzétek nagyon jól magatokat azzal a tutti kis pasival!!! Jó szórakozást! Remélem ott jó idő lesz! Keresztfiam tegnap ment a balatonra, erre 20fok fogadta, meg nagyon nagy szél. Szegény mindig így jár...Az első 2nap mindig szar idő van. :cry:
Ki mit főz? Adhatnátok valami ötletet!

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Nekem a terhesség elején állandóan hányingerem volt,de egyszer se jött ki belőlem végül is! :roll: :lol:
De ha jobban érzed magad,jobb,hogy kinnt van a cucc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nem kell főznöm semmit,mert még van a töltött káposztából! :P abból soha nem tudok keveset csinálni! :lol:
Ha elfogy párocskám sült csirkecombokat rendelt! :oops: :lol:
Képzeld most komolyzenét hallgatok.Épp Mozart-ot! :oops: :lol:
Kipróbálom mi tetszik leginkább a manómnak! :wink: :wink: :wink:

Kinga!
Kellemes nyaralást! 8) 8) 8) 8) Kívánom,legyen jó időtök! :lol: Bár hétfőtől forróságot mondanak! :shock: :roll: :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz! Én is azt hittem, hogy hányás nélkül maradok, de a ma reggel valahogy..egész este tiszta rosszúl volt a pocim, hajnalban is bevettem egy renniet, mert annyira égetett... Azzal, hogy kint van a cucc, annyi a baj, hogy szinte semmi sem lett kintebb mint előtte. EGy kis marós folyadék és slussz.. Bocsi!!! :lol: :lol:
Hát nálunk végülis rizsehús lesz. Nálunk az lett a kívánság.
Bár barátnőm elmondta, hogy petrezselymes újkrumplit csinál rántott csirkemellel, meg ubisalival...hááááát! Most valahogy nagyon jól hangzik. De mivel a festőnk is itt eszik, így nem győznék annyit sütni, hogy elég legyen. Ebből meg ugyanannyi meló a sok is meg a kevés is. Nagyjából... :lol: :lol: Ugyhogy majd valamelyik nap!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Gyorsan még beugrottam elköszönni tőletek. Lassan indulok, először Anyáknál begyűjtöm a Bendit, aztán megnézzük a sümegi várat. Utána megyünk le Karosra, ott pizzázunk egyet. De az is lehet, hogy hazavisszük a pizzát és az ágyból nézzük valamelyik DVD-t és úgy pizzázunk :) Ez azért külön program nekünk, mert itthon nem engedem meg, hogy ágyban kaja legyen :?

Ronci, nekem is nagyon rosszul volt a gyomrom ma reggelre. Hajnalban tekeregtem kínomban, mert olyan rossz, égő érzés volt a pocimban. Csak azt nem tudom, mitől. Tegnap nem is ettem semmi rosszat. :roll: Én a nemhányok mellett döntöttem, de szerintem ilyenkor nincs jó döntés. :) Ha most jó, akkor jó, nem? :)
Itt nagyon süt a nap, de szél is van. Nem baj ám, direkt úgy szerveztem mindkét nyaralást, hogy olyan helyre megyünk, ahol van wellness, így nem szívathat az idő. KAroson van a fürdő, meg a MenDannak is van wellness részlege. Max ott leszünk, ha rossz idő lesz :wink: Meg Siófokon az Azúrban is lesz wellness.
Hány napra mentek keresztfiadék? Különben, én balatoni vagyok félig-meddig, és én kimondottan szerettem a nyugtalan, szeles Balcsit. De mondjuk én egész évben ott voltam, így nekem jutott a naposból is. Nyaralásra én sem a borongósat választanám...
Köszi szépen, amjd fotózok és jövök vissza!

Sziszkó, neked is köszönjük. Forróságot nem bánom, nagyon hiányzik már egy kis igazi nyár. Nem tudom, nálatok milyen az idő, de nálunk az utóbbi héten minden este eleredt az eső. Tiszta kiábrándító.
Bendi nagyon szereti a komolyzenét, és nem csípi a nagyon erős, durva zajokat. lehet azért, mert én is Mozartoztam (meg egyéb komolyzene-imádom Haydn-t) babvárás alatt?

Jó pihit mindenkinek!!!!

Pusza,
K.

Kép

Kép
kinga82

Ja, ebédtipp:

smarni(császármorzsa). Pénteken azt ebédeltem lekvárral, nagyon fincsi!!!!

Kép

Kép
kinga82

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kinga!
Nagyon kellemes hétvégét kívánok nektek!
Igazad van! Az orvosokkal kapcsolatban!

Ronci!
Én sajtos makarónit csinálok, meg pudingtortákat.
Holnap meg szerintem gyrost vagy brassóit.

Sziszkó!
Mennyi, de mennyi zenét hallgattam amíg terhes voltam. Mondjuk azóta is mindig szól a zene, ahol éppen vagyok. Lehet, hogy Bogi ettől lett ennyire muzikális? Néha már túl muzikálisnak tűnik :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga gondolom már végig tilalom lesz!!!!!! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga
Nagyon jó pihit kívánok!

Ronci
Hogy vagy? Hányás?
Azt mondják, ha valaki hamar kezd el hányni akkor lánya lesz, ha csak 7-8 hetesen akkor kisfia lesz. :wink:
Kiváncsi vagyok nálad bejön e.

Én grízgaluska levest főzök, és vagy 60 darab palacsintát sütöttem, még itt vannak unokatesómék, holnap költöznek. Lesz rakott csokis palacsinta is, majd felkerül a blogba a receptje, ha bejön.

Brigi
Nem dobsz egy táblit, hogy hogyan is állunk?

Szép hétvégét lányok!

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Nálam be fog jönni...nagyon meglepődnék ha csaj lenne a pocakomban. Tutti, hogy fiú. :lol: :lol: És nem azért mert azt szeretnék, mert eddig én kislányt szerettem volna, hanem azért, mert fiú lesz. :lol:
Na, most enni akarok pudingos palacsintát! Ez borzasztó! :lol:

Kép
Kép
ronci

én is kérek palacsintát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát tiszta szemét vagyok, kívánós kismamáknak írom, hogy mit sütök, és folyatom a nyálatokat. :oops:

Ha egyszer csajok találkozunk, csinálok nektek! :)

Ronci
Kívánom, hogy így legyen! :)

Kép
Kép
susytunder

Susy én szavadon foglak ám!!!!!!!!!!!!!!!nem felejtek!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!!! Most éppen nem jársz erre??? :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nita
Számíthatsz rám!!! :)

Ronci
Sajna nem! De hamarosan megyünk nyaralni Hajdúszoboszlóra, vagy debrecenbe és akkor viszek neked! Meg akarjuk látogatni apa Nagyecsedi nagynénjét is majd. Ezt már akartam neked korábban is írni már. :)

Kép
Kép
susytunder

Nagyecsed??? nem tudom hol van.. De ha erre jártok akkor akár ösze is futhatnánk !!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Megnéztem hol van! Azért nem tudtam, mert másik megye... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?