Sziasztok!
Gyorsan még beugrottam elköszönni tőletek. Lassan indulok, először Anyáknál begyűjtöm a Bendit, aztán megnézzük a sümegi várat. Utána megyünk le Karosra, ott pizzázunk egyet. De az is lehet, hogy hazavisszük a pizzát és az ágyból nézzük valamelyik DVD-t és úgy pizzázunk
Ez azért külön program nekünk, mert itthon nem engedem meg, hogy ágyban kaja legyen
Ronci, nekem is nagyon rosszul volt a gyomrom ma reggelre. Hajnalban tekeregtem kínomban, mert olyan rossz, égő érzés volt a pocimban. Csak azt nem tudom, mitől. Tegnap nem is ettem semmi rosszat.
Én a nemhányok mellett döntöttem, de szerintem ilyenkor nincs jó döntés.
Ha most jó, akkor jó, nem?
Itt nagyon süt a nap, de szél is van. Nem baj ám, direkt úgy szerveztem mindkét nyaralást, hogy olyan helyre megyünk, ahol van wellness, így nem szívathat az idő. KAroson van a fürdő, meg a MenDannak is van wellness részlege. Max ott leszünk, ha rossz idő lesz
Meg Siófokon az Azúrban is lesz wellness.
Hány napra mentek keresztfiadék? Különben, én balatoni vagyok félig-meddig, és én kimondottan szerettem a nyugtalan, szeles Balcsit. De mondjuk én egész évben ott voltam, így nekem jutott a naposból is. Nyaralásra én sem a borongósat választanám...
Köszi szépen, amjd fotózok és jövök vissza!
Sziszkó, neked is köszönjük. Forróságot nem bánom, nagyon hiányzik már egy kis igazi nyár. Nem tudom, nálatok milyen az idő, de nálunk az utóbbi héten minden este eleredt az eső. Tiszta kiábrándító.
Bendi nagyon szereti a komolyzenét, és nem csípi a nagyon erős, durva zajokat. lehet azért, mert én is Mozartoztam (meg egyéb komolyzene-imádom Haydn-t) babvárás alatt?
Jó pihit mindenkinek!!!!
Pusza,
K.