Sziasztok!
Na megint csak gyorsan, mindig mindenre akarok reagálni, de nincs erőm sokat írni, így nem írok. Na ami eszembe jut.
HOLNAP (Péntek)4 KOR STRAND????????????????????????
Berni: Tényleg sajnálom amin keresztülmész. Hányadik kerületbe költöztök? Tudod már? Amúgy azt még jobban sajnálom, hogy elmentek. Nekem sincs sok ismerősöm itt, én 10 éve vagyok Kaposváron, de az első pár év az egyetemre korlátozódott.
Móni: Az én véleményem az, hogy biztos lesz, aki majd mondja magában, hogy felelőtlen vagy, mert elviszed a picit a vacsira. De szerintem vidd. Mi 4 hósan voltunk esküvőn, és a lagziban is ott volt Noncsi. A babakocsiban aludt, 11 körül értünk haza. De nem bántam meg. A szemembe senki nem mondott semmit, volt aki furcsán nézett.
Szupik a képek. Te jól vagy? 6 hetes kontroll??
Roberta: Szerintem szupi, hogy vettetek lakást. szoc-polt nem vettétek fel???? Mi lecsúsztunk róla...
Tényleg írd meg, ha van problémád! A bölcsi tényleg szar ügy. De már nem lesz olyan kicsi Dorka. Én fél évesen mentem bölcsibe. Na az korai volt. De másfél évesen már nem lesz semmi baj. Beirattad már Dorkát?? Mert egyik ismerősöm 2 hete iratkozott várólistára (Itt Kaposváron), és 2010 szeptemberében ígértek helyet. HAcsak nem mondja le valaki. Ez dúúúrva.
Zsuzska üdv köztünk! Népszerüsítsd a topicot! Én is megpróbálom, legyünk egy páran. Amúgy mi a 26 hetesek vagyunk, október 9re vagyok kiírva. Tornára 12 hetes kortól lehet, Berni jól leírta, hétfő-szerda 15 óra. Én szerdánként járok. Gyere el. Ki az orvosod?
Ja! Voltam terheléses cukron 3 VÉRVÉTEL!!!!! először ujj, majd véna, utána meg kell inni a glükozos vizet, majd 120 perc múlva ismét vénás vérvétel. áááááááááááááááááá Jövő szerdán megyek terhegondiba, utána lehet felmegyünk Andihoz. Nem jöttök Berni?
Rólunk lenne mit írni. Noémi gyakorlatilag leszokott a ciciről, rögtön beteg is lett. láz 2 napig, utána hamenés, iszonyatos nyűgösség, együtt sírtunk. 2szer is voltunk dokinál, valami vírus. Én is csatlakozok a lelkileg kimerültek táborában. Bűntudat, aggodalom... Roszz passzban vagyok.
Voltunk Fehérváron 4D-n, ééés: KISLÁNYUNK lesz megint. és ez tuti.
Közben úgy néz ki NOncsi kezd visszaszokni a cicre. pedig volt 4 nap, hogy egyéltalán nem szopott, és amikor igen, akkor is csak kb 30 mp-et. El is apadt a tejem. De a természet csodás, amikor beteg lett dokinénink mondta jó lenne pár korty anyatejecske az ellenanyagok meg a hasmenés miatt. Ő próbálkozott És újra elindult a tejtermelés. Pedig, gyakorlatilag hetekig ő nem akart szopizni .
Na végülis jó hosszú lett, megyek is, puszi!!!