Új privát üzeneted érkezett!

A tesódék laknak Pesten, ugye? Mikor költöztök, tudod már?És ez már biztos? Tegnap láttalak benneteket a parkban, mentünk a dédihez, de nem vettetek észre...nem mentünk oda, mert siettünk, Dorka nagyon nyűgös volt...Az én bajom eltörpül a tiéd mellett, de köszönöm a bíztatást...Juditról tudtok valamit? Vajon hogy viseli ezt a párás időt? Mi nagyon nehezen, Dorka amúgy is izzadós, hát még most...egész nap folyik róla a víz...

Kép
roberta80

Sajna nem ott laknak tesómék, 2 barátnőm meg régi ismerősök vannak Pesten. Igy közelebb leszek a családomhoz is azért, de odáig mégse mennék vissza, mert ha a jövőmet nézem, mindenképp a Pest ésszerűbb.
Kb 1 hónap múlva költözünk, úgyhogy addig még talizhatunk simán. Strand vagy park, vagy valami. Tegnap Andiéknál voltunk épp, akkor láthattál. Judittal én is rég beszéltem csak.

Kép
bernini

Sziasztok!

Na megint csak gyorsan, mindig mindenre akarok reagálni, de nincs erőm sokat írni, így nem írok. Na ami eszembe jut.

HOLNAP (Péntek)4 KOR STRAND????????????????????????

Berni: Tényleg sajnálom amin keresztülmész. Hányadik kerületbe költöztök? Tudod már? Amúgy azt még jobban sajnálom, hogy elmentek. Nekem sincs sok ismerősöm itt, én 10 éve vagyok Kaposváron, de az első pár év az egyetemre korlátozódott.

Móni: Az én véleményem az, hogy biztos lesz, aki majd mondja magában, hogy felelőtlen vagy, mert elviszed a picit a vacsira. De szerintem vidd. Mi 4 hósan voltunk esküvőn, és a lagziban is ott volt Noncsi. A babakocsiban aludt, 11 körül értünk haza. De nem bántam meg. A szemembe senki nem mondott semmit, volt aki furcsán nézett. :lol:
Szupik a képek. Te jól vagy? 6 hetes kontroll??

Roberta: Szerintem szupi, hogy vettetek lakást. szoc-polt nem vettétek fel???? Mi lecsúsztunk róla... :cry: :cry:
Tényleg írd meg, ha van problémád! A bölcsi tényleg szar ügy. De már nem lesz olyan kicsi Dorka. Én fél évesen mentem bölcsibe. Na az korai volt. De másfél évesen már nem lesz semmi baj. Beirattad már Dorkát?? Mert egyik ismerősöm 2 hete iratkozott várólistára (Itt Kaposváron), és 2010 szeptemberében ígértek helyet. HAcsak nem mondja le valaki. Ez dúúúrva.

Zsuzska üdv köztünk! Népszerüsítsd a topicot! Én is megpróbálom, legyünk egy páran. Amúgy mi a 26 hetesek vagyunk, október 9re vagyok kiírva. Tornára 12 hetes kortól lehet, Berni jól leírta, hétfő-szerda 15 óra. Én szerdánként járok. Gyere el. Ki az orvosod?

Ja! Voltam terheléses cukron 3 VÉRVÉTEL!!!!! először ujj, majd véna, utána meg kell inni a glükozos vizet, majd 120 perc múlva ismét vénás vérvétel. áááááááááááááááááá Jövő szerdán megyek terhegondiba, utána lehet felmegyünk Andihoz. Nem jöttök Berni?

Rólunk lenne mit írni. Noémi gyakorlatilag leszokott a ciciről, rögtön beteg is lett. láz 2 napig, utána hamenés, iszonyatos nyűgösség, együtt sírtunk. 2szer is voltunk dokinál, valami vírus. Én is csatlakozok a lelkileg kimerültek táborában. Bűntudat, aggodalom... Roszz passzban vagyok.

Voltunk Fehérváron 4D-n, ééés: KISLÁNYUNK lesz megint. és ez tuti.

Közben úgy néz ki NOncsi kezd visszaszokni a cicre. pedig volt 4 nap, hogy egyéltalán nem szopott, és amikor igen, akkor is csak kb 30 mp-et. El is apadt a tejem. De a természet csodás, amikor beteg lett dokinénink mondta jó lenne pár korty anyatejecske az ellenanyagok meg a hasmenés miatt. Ő próbálkozott És újra elindult a tejtermelés. Pedig, gyakorlatilag hetekig ő nem akart szopizni .

Na végülis jó hosszú lett, megyek is, puszi!!!

Kép
Kép
l.judy

NA milyen az új vonalzóm??

Kép
Kép
l.judy

Meglátjuk az időt, aztán mi lehet elmegyünk strandra, szomszéd csajjal is beszéltük, tudod Judit, Viktor anyukájával.
Egyelőre a 14.kerbe költözünk, Örstől nem messze, de ez ideiglenes lesz, hogy meddig azt még nem tudom.
Hát, Judit, nem irigyellek a sok vérvétel... miatt, nekem az volt a terhesség legrosszabb része :D De gratulálok a kiscsajhoz!
Barnabás este szopizik már csak hetek óta, erről nem úgy tűnik hogy egyhamar lemond, és már elkezdtem neki adni a junior italt, ami elvileg tele van immunerősitő cuccokkal, direkt hogy szoptatás után is védve legyenek. Eleinte nem itta, de pár hét szünet után újra megpróbáltam, mert Andi mondta hogy Orsi is igy volt és most meg issza nagyon, és Barnabás is megiszik már reggel-este 1-1 decit (ami nem túl sok, de hátha még emelkedik, merthogy fogalmam nincs, hogy az esti szopinál mennyit tej jut még neki).

Kép
bernini

Judit, sajna hogy gyávák voltunk, pedig tök jó idő lett később, 5 körül Barbarával még vacilláltunk, de végül csak nem lett strand belőle. Bezzeg ha elmentünk volna, biztos esett volna :?

Kép
bernini

Judit! Csütörtökön megyek ultrahangra, akkor megbeszélem a dokival, mert ugy tudom kell igazolás a terhestornához. A terhesség elején feküdni kellett sokat, fenyegető vetélés miatt, már nem kell feküdni, de veszélyeztetett terhes vagyok, de remélem azért igy is mehetek. A szerda nekem is jó lenne. Csütörtökön megírom mit mondott a doki, én nagyon szeretnék járni tornára. A kórházban kell előtte szólni valakinek, feliratkozni vagy ilyesmi, vagy csak megyek? Kell valamit vinnem magammal? Apák is el szokták oda kísérni a kismamákat? Gratulálok nektek a kislányhoz! Nekünk kisfiú lesz. Hogy-hogy fehérvérra mentetek 4d-re? Ott jobban megcsinálják? Érdemesebb oda menni?
zsuzska:)

Berni: Na ja! Elmehettünk volna... Holnap mi nagy valószínűséggel megyünk a strandra, jön Noémi, meg húgom és a párja. De Ti is gyertek, ha van kedvetek, találkozzunk még párszor amíg itt lesztek.

Zsuzska vinni semmit sem kell, vagyis laza ruházat, ott át lehet öltözni. Zokniba van a torna, tehát cipő nem kell. Noéminál Bp-n voltunk a Schöpf-Mérei kórházba, és a picivel is oda akartunk menni, de nem jártunk mostanában arrafelé. Az nagyon jó volt, csak ajánlani tudom. Fehérváron voltunk unokatesóméknál egy hétig, férjem vett ki szabit, így elmentünk oda. De nem voltam megelégedve... Ki az orvosod?? A terheskönyvbe elvileg be kell íratni, hogy járhatsz. (((még nekem sincs beírva, pedig 2 hónapja járok))) mindig el van felejtve. Na majd 13-án, akkor megyek a dokihoz. ...és feliratkozni sem kell tornára, csak jönni. Fizioterápián a tornateremben van.

Kép
Kép
l.judy

Sziasztok!

Nemrég tudtam meg, hogy babát várok, várhatóan 2010 február. Ha minden igaz, októberben költözöm Kvárra . Annak ellenére hogy nagyon szép hely, és szeretem nem sok embert ismerek. Kicsit félek is, hogy nem tudok kihez fordulni bajommal, magányommal és hogy sokat leszek majd otthon egyedül. A kutya se fog hozzám szólni, legfeljebb olykor a férjem :) Szóval olyanokat keresek Kváron, akik esetleg segítenének néhány tanáccsal de lehet hogy csak egy jó szó is sokat segít. Félek a jövőtől az ismeretlentől (új város, új élet) és mégis szeretnék előre készülni rá. Számíthatok rátok?

Zarja
zarja

Szia Zarja!!

Na örülök, azért jönnek újak! Berni is, és én is "betelepültek" vagyunk. :D Persze, hogy segítünk. Honnan költöztök?? JA közben olvasom, hogy Komló. Apukám is baranyai. Munka miatt költöztök?? és Kaposvár melyik részére?

Szuper babavárást, a február az egy nagyon jó hónap!

Kép
Kép
l.judy

Judit!
6 hetes kontroll még nem volt, majd kedden megyünk. Szerintem minden ok, bár szülés után nehezen akart visszahúzódni a méhem, kellett volna szednem ergam cseppeket, de azt meg a vérnyomásom nem bírta, ennek ellenére remélem, már visszahúzódott. Majd kiderül. Sajna a dokim külföldön van (én úgy tudom 2 hónapig), úgyhogy a faterhoz megyek majd (legalább családban marad).
26. hét. Hogy repül az idő ...
Nagyon jó, hogy Noncsi tudott még szopizni. Mire jó a tejci ...

Jó az új vonalzód. Ennyire vágysz a tengerre? hogy mind a két vonalzódon delfin meg víz van? Vagy ez csak véletlen?

Falunap tegnap megvolt. Délelőtt az újszülötteknek volt fácskaátadás, majd ezután csak 3 után mentünk ki. Máténak nagyon tetszett az ugrálóvár (2 féle is volt, egy kisebb, meg egy csúszdás nagyobb. Persze mindegyiket letesztelte. Ment volna a rodeó-bikára is, de az talán még korai lett volna :wink: )
Fellépőket nem nagyon láttunk, az ugrálás érdekesebb volt. Ült a "görhintán" is. Aztán a tűzijátékot is megnéztük. tetszett neki, és csak egyszer mondta, hogy fél, amikor egy hatalmasat pukkant. Szép volt. (persze ahhoz, hogy a tűzijátékot megnézhesse, du muszáj volt aludnia, ehhez pedig már reggel 6-kor ébresztettem. kb. 3/4 11-kor aludt el, de már 1/4 8-kor kukorékolt) Bezzeg én bírtam volna aludni. Éjjel 2-szer is teljesen tejes lett a pólóm etetni meg fejni is kelni kellett. Tegnap dinnyét ettem ...jó kis tejserkentő ...

Samu valahogy összeszedett egy kis szájpenészt. Csak tudnám, hogyan, hisz csak szopizik és még nem nyúlkál a szájában ... De a kis drága minden hang nélkül tűri a kegyetlen törölgetéseket.

Máté is összeszedett valami vírust. a pocakját fájdította napokig, meg hígabb volt a széklete és meg is szenvedett érte, meg 2 éjjel jól összehányt mindent. De már túl vagyunk rajta.

Szia Zarja! Bár én nem kaposvári vagyok, itt találkozhatunk, és szívesen segítek, ha tudok. Boldog babavárást!

A strandolást nagyon irigylem tőletek, hogy bármikor elugorhattok... Gyanítom, mi az idén túl sokszor nem jutunk ela Balcsira.

Bocs csajok, hogy regény lett.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

l.judy

Természetesen. Bár kicsit bonyolult az eset. Először én találtam munkát Kaposváron, aztán a férjem, aztán a férjem hazavágyott Komlóra, aztán megkezdük a hazaköltözést, először nekem sikerült az áthelyezés, aztán a páromnak. Ő kerek 4 napot dolgozott Pécsen és rájött hogy inkább Kaposvár. Így visszaköltözött. :?
Én meg itt maradtam Komlón. Most alig várom, hogy kiírjanak táppénzre, és én is menni tudjak. Aztán majd a munkába való visszamenetellel ráérek később törődni. Asszem.
zarja

Sziasztok!
Csatlakozhatok? 24 hetes vagyok, várhatóan októberben születik meg a kis trónörökös.
bobóbaba

Judit! A csütörtöki ultrahang helyett holnap megyek, megbeszélem a dokival a tornát, és akkor szerdán már mennék is. Remélem majd találkozunk.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, van-e valakinek magzati szívhangfigyelő készüléke, amit a 12. héttől lehet használni? Ha esetleg van és most éppen nem kell neki, akkor oda tudná-e adni, és mennyiért adná? Köszönöm a segítségeteket!

Zsuzska!
Nekem nincs, talán valaki másnak.

Bobóbaba!
Üdv itt, nagyon örülök, hogy egyre többen leszünk! És ilyen hirtelen! :wink:
Gratula a babóhoz!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Már megint képekkel traktállak titeket.
Samu fácskájával:
Kép Kép
A "görhintán" természetesen trakinKép
Rólatok is kérünk képen (ne csak velünk legyen tele az oldal :wink: )

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Hát, tényleg jól megindul az oldal, üdv az újaknak!
Zarja, ne aggódj, hamar sikerül ismerősöket szerezni, én is úgy voltam mint te, de jártam kismamatornára, útána babával úszni, baba-mama klubba, és kisgyerekesek egymás között szerintem nagyon könnyen ismerkednek, barátkoznak. Férjed sokat dolgozik vagy miért félsz ennyire hogy egyedül leszel? Családotok merre lakik?
Móni, szombaton mentünk Pestre és át kellett mennem Andocson baleseti elterelés miatt és láttam a falunapi forgatagot. Máté jól mulatott, látom. Barnabásnak is volt olyan sapija mint Samunak :D

Kép
bernini

Judit! Voltam dokinál, mehetek tornára. Holnap megyek.

tegnap megvolt a 6 hetes kontroll (igaz, ma már 7 hetes :) )
Minden rendben. Az idősebb Gyócsinál voltam. Amikor telefonon beszéltünk, gondoltam, hogy kedves, de még azt is felülmúlta. Roppant barátságos, aranyos, közvetlen volt. Ja, és nagyon szorgalmazta a 3. gyerkőcöt. Szerinte még egy kislányra szükség lenne ... :lol: Hát, én nem zárkózom el tőle, de az sokmindentől függ, és persze nem most rögtön ...
Bár ahogy a pici nő (már van, akire rámosolyog) , sokszor eszembe jut, milyen jó és boldog állapot ez ...

Képeket e gyerkőcökről!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Persze egy szülésznek érdeke hogy sok gyerkőc szülessen :D De tényleg nekem is az volt a benyomásom, hogy ő egy nagyon emberséges, kedves doki, pedig csak a folyosón beszélt egy betegével, személyesen nem ismerem
Akkor ime 2 kép, Móninak (is) Kép Kép

Kép
bernini

Azért van ott pocak Barnabásnak (is) :) jó, hogy gyűlünk egy kicsit...üdvözlet az újaknak.
Mi a messzi mamáéknál voltunk, keresztelő volt, Tomival keresztszülők lettünk :)
Judit, mi még szerencsére ki tudtuk használni a szoc.polt, azért is vágtunk bele. Most viszont a frissen festett szoba felülről leázott és még nem is tudják, hogy miért. Szerencsére fizet a biztosító, még jó, hogy azt kötöttük meg legelőször...
Beírattam Dorcsit bölcsibe, a Búzavirágban 4-en vannak előttünk :( A Somssich-ban dolgozik unokatesóm, talán protekcióval oda bejutunk, ha lesz munkahelyem...viszont elég rossz, hogy csak 5 bölcsi van az egész városban. A Szigetváriban még van hely, de a Búzavirágból, hogy fogom oda elhordani, minden reggel???Kész téboly...
Móni, nagyon kis cuki Samu...
Pár kép Dorkáról

Dédivel
Kép

Robival, Tomi öccse
Kép

Kiscicuska
Kép

Kép

Kép

Kép
roberta80

Bernini: hát 3 műszakban dolgozik, így elég ritkán tudunk találkozni

Képzeljétek, tegnap elmentem edzésre (aikidózom: ez egy japán harcművészeti sportág), hogy bejelentsem eddig miért nem mentem (esküvőszervezés, nászút) meg miért nem fogok. Azért félek, hogy akár véletlenül is betalál egy ütés, vagy rosszul esek. No, féltem a Lucát. Így elmentem megmondani, hogy ne számoljanak velem. A mester először meglepődött, annyira belegondolt, hogy mi már ketten vagyunk, és izé, hogy szó szerint állt a szőr a kezén és lábán. Ezen jót vihogtam magamban. És utána úgy meghatott: azt mondta, hogy amikor megyek edzésre, akkor inkább az én kedvemért eszközös edzés lesz (akkor ugye az eszköz balesetveszély miatt úgyis egyedül állsz, egyedül vagy, a többiek távol) és így azért nem esek annyira ki a ritmusból. Totál meghatódtam tőle. Utána végig gondoltam, elég röhejesen fogok kinézni fehér gí-ben, nagy pocakkal és karddal a kézben.

Aztán randiztam a védőnővel. Tök lelkes, helyes kis nő. Kár hogy csak félidőig lesz velem, mert utánna megyek Kvárra. Végigfaggatott a méreteimről állapotaimról, mondjuk ott lehidaltam mikor megkérdezte a mellbimbóm állapotát. Nem tudtam mit mondjak, mire kíváncsi, így csak annyit mondtam: Nagyon szép. Csak mosolygott. Azt mondta, ha Pécsre akarok járni terhesgondozásra akkor mindent magamnak kell elintézni (orvosválasztás, időpontfoglalás stb) de ha Komlóra megyek – ahol ő van – akkor ő ezeket elrendezi nekem előre. Mit ne mondjak, csábító az ajánlat – meg is gondoltam magam, Komlóra fogok járni terhesgondozásra. Az anyu lelkes Amway-es (szerintem túl lelkes) és természetesen minden más vitamin (beleértve az Elevitet és társait) nagy szar, többet rontanak, mint adnak bezzeg a Nutrilite. Ez a mondatszerkezet egyből kiváltja – még mindig – nálam az önkéntelen dacot, ezért csak azért sem szedem az ő vitaminjait. Nehogy már azt higgye, hogy igaza van! Természetesen az anyu is harcol az igazáért, minden napra gyűjti nekem, hogy mi minden történhet velem, ha nem a vitaminjait szedem (el fogok vetélni, torzszülött lesz a magzat stb), de persze az ő vitaminja az jó, és ha azt szedem, akkor semmi bajom nem lesz. Merthogy ilyen olyan ismerős ilyen olyan baja volt (meddő, elvetélt stb) és amikor ezt kezdte szedni, akkor bezzeg minden jóra fordult. Rossz érzés nap nap után ezt hallgatni, de akkor sem állok kötélnek, bírom a terrort. Csak ilyenkor elgondolkodom, hogy hogyan lehet valaki ennyire elvakult. Na, ezt azért írtam, mert természetesen a védőnőhöz is bement leadni a termékmintát meg a szöveges hanganyagot, hogy a védőnő győzzön meg engem erről. És tök helyes volt a védőnő, azt mondta, hogy felesleges szedni bármilyen vitamint, két dologra kell odafigyelni, elején folsavban gazdag élelmiszert kell enni (brokkoli, paradicsom, burgonya), utána pedig a méh fejlődésével magnéziumot (hiszen a méh csupa izom). Egyébként meg a vérvétel eredménye ki fogja mutatni, van e valamilyen vitaminhiány. És különben is a magzat el fogja venni ami neki kell, ne aggódjuk miatta. Szóval finoman kikerülte a témát. Hálás voltam. Na, erre az anyu kijátszotta az utolsó ütőkártyát: De hát a lányom vegetáriánus. Édes volt, mert erre se jött zavarba, megbeszéltük, ha sajtot, vajat, tojást eszem, azzal pótolni tudom (sőt fedezni) az esetleges fehérjehiányt. Állítólag nem én vagyok az egyetlen vega kismamája. Már előre félek az anyu reakcióitól, ha megszületik a Luca. Remélem, akkor már Kaposváron leszek távol itthonról. Mert akkor megfojtjuk egymást anyuval az tuti.
zarja

Zarja!
Az én férjem is 3 műszakban dolgozik... azt utálom a legjobban, amikor délutános. Na meg éjszaka sem szeretek egyedül lenni (mármint egyedül a 2 gyerekkel) :?

Anyuddal nem lehet egyszerű az állandó hadakozás, de ha ő annyira hisz benne, nem lenne egyszerűbb, ha engednél neki ? Végülis rosszat biztosan nem akar neked...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Holnap lakodalom!!! Remélem, nem lesz ilyen szutyok idő ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Hát, Zarja nem irigyellek anyukád hozzáállása miatt... Az én véleményem az, ha tudatosan táplálkozol, akkor tényleg nem lehet baj, én azért a biztonság kedvéért gravidát is szedtem. Amway-es krémet fogok viszont használni, ha minden igaz, nemrég rendeltem a kozmetikusomtól :lol:

Kép
bernini

anyósom is amway-ezik, mi használunk mosogatót, fogkrémet, baba moszószert, folttisztítót...jók,jók, de nem vagyok annyira elájulva...szó, mi szó, tényleg sokáig kitartanak...
Én elevitet szedtem minden másnap, meg folsavat+magnéziumot az elevit mentes napokon :) (tehát azt is minden másnap:-) )

Kép
roberta80

Én is elevitet szedtem 2 naponta, és a 14. hétig napi egy folsavat, majd kalci strongot (kalcium magnézium), de a ca-t csak azért kellett, mert fájtak a csontjaim.

Lakodalom: Samu 2-kor evett, aztán a templomhoz éppen odaértünk 3-ra. Samu végigaludta a templomit, meg a polgárit is, bezzeg Máté. egy percig sem volt nyugta, úgyhogy megjártuk a kórust, meg az egész templom környékét. És végig azt hajtogatta, hogy ő olyan éhes. Bezzeg a kuglóf nem kellett neki a lakodalmas háznál, otthon evett egy kis halat.
A lagzi Tabon volt, Samu nagyon jól viselte, enni kelt csak fel, különben szunyált. Máté is jól érezte magát, volt gyerek, akivel elszaladgált, na meg a lufival jól eljátszott.
A tortát még megvártuk, aztán 11-kor eljöttünk haza. Még másfelet táncolni is sikerült.

Samu apávalKép Máté velem táncol Kép Már ilyen pofis Samu (mai kép) Kép

Lányok, nyaralni nem mentek? Mi talán aug-ban, de még nem biztos.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

jók a képek, ügyesek voltak a gyerkőcök. Nekünk 3 lagzi lesz a nyáron, az felér 1-1 nyaralással is :) egyébként aug. 3-tól megyünk 1 hétre a balatonra, a komáékkal :D 2 kisgyerekük van, meg Dorka, remélem jól ellesznek :) a keresztelőn nem volt semmi gond.

Kép
roberta80

Roberta!
Valamiről lemaradtam! Milyen keresztelőn? Dorkáén, vagy a komádék gyerkőcének keresztelőjén?
Egyébként biztosan ellesznek a gyerkőcök. Hisz Dorka is szereti a gyerekeket!
Én a saját esküvőmön voltam utoljára, ami ugye nem most volt (2005. jún.). Már nagyon vártam, hogy mehessünk, de pár hónappal később talán jobb lett volna. Vagy ki tudja ... Végülis jó volt.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Gratu a lagzihoz, ezek szerint igen jól bírták a gyerkőcök. És azért nektek is jutott egy kis kikapcsolódás.

Most ment el a párom, a hétvégén együtt voltunk, aztán előreláthatólag két hét múlva hétvégén randizunk újra. Így olyan széttört az életünk. Én igyekszem az összes történést kb 2 órába belefoglalni - nem megy :(

Voltunk Egerágon Keleti népek fesztiválján. Csak én vagyok jobban rákattanva, vagy tényleg több állapotos anyuka mozdul ki mostanában mint régebben?
zarja

A gondom, hogy szerintem minden felesleges dolgot rám akar tukmálni, aztán meg természetesen ezt ki kell fizetnem. Egyrészt nincs szükségem rá, másrészt nincs erre nekem ennyi keretem. De ezt anyu nem érti, mert szerinte ez kell nekünk.
zarja

Most, hogy otthon voltunk TOmiéknál volt a keresztelő, mi lettünk a keresztszülők... :D
Zarja megértelek, nem lehet könnyű, de ha majd együtt lesztek, tök jó lesz :) Mi is fél évet külön voltunk, mikor terhes lettem, vagyis akkor lettem terhes, mikor külön voltunk :) Tamás Bódvaszilason dolgozott, én meg itthon...nem volt olyan vészes, kb. kéthetente találkoztunk, mindenki elvolt a munkájával, vártuk, hogy elteljen a félév...

Kép
roberta80

Majd írok, most csak annyi, hogy GYERTEK STRANDRA!!!!!!!!!!!

Holnap-holnapután-vagy csüti 4 óra??? Kinek mikor lenne jó????????

Egyik nap mennénk!!

Kép
Kép
l.judy

Zarja, ez igy tényleg nem ok, hogy anyukád benned is az üzletet látja, mert ezek a cuccok tényleg nem olcsók ám.
Mi tegnap voltunk strandon., persze senki ismerős nem volt. De nekünk jó a szerda, csüt. is. A holnap talán annyira nem

Kép
bernini

Bocs, Roberta, most, hogy írod. Na meg előtte is írtad. Szita az agyam ... :oops:
Jó strandolást csajok, ha mentek!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Zarja!
Ezzel én is így voltam, na meg gondolom minden kismami.
Amikor te terhes vagy, jobban észreveszed a "sorstársakat". Teljesen normális, fogékonyabb vagy rájuk.
Olvastam is erről valahol.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Sziasztok!

Nincs sok erőm írni, hosszú napom volt. Ma voltam dokinál, és sajnos kinyílt a külső méhszáj. (3100) A doki nem aggódik, mert második gyereknél ez nem ritka, de azért most pihennem kell, strandra, balcsiba ezért egyáltalán nem mehetek...Szóval Berni ugrott egész nyárra, a mi strandolásunk. Ja és azt tanácsolta hosszabb útra se menjek egyenlőre. Annyira meglepődtem, hogy egy csomó kérdést nem tettem fel a dokinak. Pl. nem tudom, hogy a szoptatás árt e, azt mondtam, hogy Noémi múlt héten összesen 2 alkalommal szopizott, de nem mondott rá semmit.(bár ez vizsgálat előtt volt.)

Berni emlékszem Neked is kinyílt korán.Mit nem szabad ilyenkor???Aztán Barnabás mégsem született, csak pár nappal korábban. Mondjuk Noéminél ilyenkor a méhnyakam lerövidült, de a méhszáj majdnem végig zárva volt.
Ja és ugye a keményedések sűrűsödnek.

Most mondták
Moncsi Samunak milyen szép szeme van! Örülök, hogy jól telt a lagzi és Robertáéknak a keresztelő.

zarja nekem van egy barátnőm itt Kaposváron, aki szintén amway-ozik, és terhessége alatt is ezeket a vitaminokat szedte. Jobban mondva C-vitamint meg Ca-Mg-t. Biztos, hogy jó, de szerintem is túlzás, amit anyukád művel. Az nem kétséges, hogy jót akar, de azért van egy határ. Amúgy én nem vagyok nagy vitamin-párti,most heti 2 elevitet szedek (eddig többet szedtem, de kicsit sokat mutat a mérleg!!!!), naponta vasat (vérszegény vagyok), és most kezdtem a Magnéziumot, azt ugye nagyobb dózisban fogom a keményedések miatt. Az előző terhességem alatt összesen 90 db Gravidát szedtem, és persze vasat, meg magnéziumot nála is kellett.

Bobóbaba én is októberben szülök. Lehet találkozunk!!

Kép
Kép
l.judy

Judit, vigyázz magadra és a babóra. Nekünk nem lenne jó a strand, egész héten angol tábort tartok Füreden. Tök jó, 8 gyerek van, aranyosak, csak elfáradtam, vissza kell szoknom a gyerekek közé. nehéz volt reggel 8-délután 4-ig.
Amúgy Taszáron keresnek tanítónéniket, 3-at is, be is adtam az önéletrajzom, szorítsatok, hogy én legyek az egyik.
JA, Dorkának megvolt az első hajvágás pénteken. Elég kis kopasz lett szegénykém, meg sírt is, azóta is emlegeti, de annyi jó dolog volt benne, hogy megtanulta azt a szót, hogy olló. Már azt is mondja.Már elég sok szót mond, és rakja is össze őket, olyan furcsa...el sem akarom hinni, hogy ilyen nagy...

Kép
roberta80

Judit! fel a fejjel, nem lesz semmi gond, csak pihenj sokat, meglátod az segít. én kórházban vagyok, vasárnap hasfájással jöttünk be, itt is fogtak. ugyhogy ugrott a torna, de gondolom neked is. Hát ez van. nagyon imádkozom, hogy ne legyen baja a pici babáinknak.

zsuzska! Már azt hittem Gabi annyira szadista volt, hogy nem jössz többet. Amúgy csütörtökön izomlázam volt Neked nem? Miért fogtak bent? Kaposvári kórházban vagy?

A dokim annyira nem aggódik. Azt mondta, ha nem keményedek a tornán lazán csinálhatom. Dehát torna után mindig extra keményedések vannak. Most nem megyek, aztán majd meglátjuk, később, lehet járok újra.

Roberta a szoc-pol miatt irigyellek, mi is fel szerettük volna venni, de hát nem tudtunk belevágni. (egyszer építkezni szeretnénk) Dorka is mennyit változott. ROBERTA! Tessék mondani egy időpontot mikor nem tanítasz, mikor nem csinálsz semmit, és TALÁLKOZZUNK! Már meg sem fogjuk Dorkát ismerni :D :D
Akár ide is kijöhettek. Persze ez a többiekre is igaz. (Mármint, hogy jöjjenek ki) Csapunk egy baba-talit. Nekünk szombattól jó bármikor. (Kivéve szerdán.) Na???

Kép
Kép
l.judy

Judit, nem lesz semmi baj, csak pihenj amikor tudsz. Nekem a 30 hetesen derült ki, és engem akkor a doki eléggé megijesztett, ráirta hogy fenyegető koraszülés, szigorú fekvés, nincs utazgatás, emelgetés, szex, más nem jut eszembe. Aztán a 36.tól lehetett megint lazitani. De ha 2.gyerkőcnél nem aggódik a doki, akkor biztosan megvan rá az oka.
Mi ma megyünk Andival strandra.
Roberta, szoritok az állás miatt, Taszár azért elég közel van. Dorka is kint van a táborban veled, vagy anyukáddal és Tomival? Jó látni hogy te szereted is csinálni a tanitást.
A babataliban benne lennénk!

Kép
bernini

Én is szívesen találkoznék veletek, de azt hiszem, egy kicsit ezt most elhalasztjuk. Bár Samu sokat alszik, még nem vállalnék be kettejükkel egy hosszabb utat egyedül. De ha ti összejöttök, jó talit!

Judit! Hogy repül az idő, már a 28. hétben vagy! Nekem is kb. ennyi idősen kezdődtek a keményedések, és innentől napi 2-3-szor voltak is végig. Pihenj, amennyit tudsz Noncsi mellett.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Hát én meg hétközben Komlón vagyok még.

DE

Reggel voltam 12 hetes Uh-n. Állati volt. Először is kiderült, hogy a terhességem kezdete óta 2 kg - fogytam. Pedig egyszer se találkoztam a rókával, sőt még csak be se köszönt. Reggeli mindig valami édes péksüti (meggyes vagy diós) délelőtt vagy egy kiló gyümölcs, ebédre főzelék vagy tészta vacsira 2 nagy szelet kenyér, zsemle, paradicsom (ez kötelező elem) és még valami. És e mellett fogytam.
Moziztunk is. A kis hátán feküdt, kezét a pocakján kulcsolta össze (apja felkiáltott: ez az én gyermekem! ugyanis ez az ő kedvenc fekvő poziciója, én utálom mert úgy érzem, mintha koporsóba kéne feküdnöm) az uh-ra mikor rányomták a pocimra kirúgott egyett mondván : Hagyatok békén aludni!). kb ennyi volt. Tökig hatódtam, úgyhogy kijöttem uh-ról és végigbőgtem az új időpontkérést (a laborra), meg a hazautat. Hüppögve meséltem kedvesemnek telcsin hogy milyen volt a gyermek. Ilyen iszonyú sírós maradok már?
zarja

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Roberta!

Mondj egy napot, melyik du. tudnátok kijönni??? (szerda nem jó)
Természetesen hozzátok apát is.
Hozzátok igazodunk. Berni nektek jó minden nap?

Kép
Kép
l.judy

Judit, nem tudom előre :( lehet, hogy Balcsizunk, attól főgg, hogy jön-e a burkoló, ha nem jön, akkor megyünk a Balcsira. De találok egy napot ígérem :D

Kép
roberta80

Mi nem vagyunk jövő héten, megyünk haza. Utána még egy darabig minden nap jó :)

Kép
bernini

na, akkor legyen a jövő hét utáni hét. Az akkor mindenkinek biztos, hogy jó.
Berni, meddig lesztek még Kaposváron?

Kép
roberta80

Fuuuu az még ezer év. Mi előre láthatólag 7-én megyünk el nyaralni Balcsira. 2 hétre.

A bátorításokat köszönöm.

Zarja, amióta Noémivel terhes lettem, én is sokkal érzékenyebb vagyok. Most meg még jobban. :lol: :lol:

De szerintem ez a sírosság elmúlik.

Kép
Kép
l.judy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?