Sziasztok
Mi is élünk még, olvasni szoktam, csak próbálok mostanság kevesebbet a gép előtt ülni, így több időm van egyebekre
Nagyon szépek a babás fotók, mindenki szépen növöget.
Mi sem panaszkodhatunk, Julcsi a túltáplált babák táborát gyarapítja, közelítünk a 7 kilóhoz
Baromi nehéz cipelni már.
Szombaton strandoltunk a Balcsinál:
Jó volt nagyon, de azért elfáradtunk az úton:
Szoptatás téma ha már felmerült, nekem igazából az nem sikerült, hogy rendszert vigyek bele, így nálunk igény szerinti van még mindig, első hónapban kínlódtam vele, de most már teljesen kényelmes, nappal 3-4, esetleg 2 óránként eszik Julcsi, éjszaka már 7-8 órát is kibír, szóval nem vészes.
Nekem mostanság az a gondom (légyszi ne utáljatok érte), hogy folyton szét akar durranni a cicim, annyi tejem van. Pedig ugye Julcsi is eszik rengeteget, mégis marad mindig a cicimben, aztán tök gyorsan megtelik újra. Fejni nem akarok, hogy beálljon a kereslet-kínálat, így sokszor eléggé szenvedek. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom. Ma felhívtam a védőnőt, hogy ha van valaki a környékünkön, akinek kell, akkor szóljon. Ha esetleg ti tudtok valakit, akkor szívesen adnék bárkinek, csak jöjjön érte. Tudom, van lehetőség hivatalos tejadásra, de azt nagyon macerásnak tartom.
Gondolom van homeos bogyó, ami csökkenti a tejet, de azt azért nem merem kockáztatni, hogy esetleg Julcsinak sem lesz elég.
Kriszta, kitartás, meglesz az a baba nemsokára! Megértem, hogy alig várod már, hogy kint legyen Bogi.
Barátnőm egy hete szült a Jánosban, szegény több mint egy hetet túlhordta a babáját, aztán egy napi vajúdás után császár lett neki.
Mindenkinek jó babázást, aki teheti csobbanjon egyet!
Zita