Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mi is élünk még, olvasni szoktam, csak próbálok mostanság kevesebbet a gép előtt ülni, így több időm van egyebekre :lol:

Nagyon szépek a babás fotók, mindenki szépen növöget.

Mi sem panaszkodhatunk, Julcsi a túltáplált babák táborát gyarapítja, közelítünk a 7 kilóhoz :shock: Baromi nehéz cipelni már.

Szombaton strandoltunk a Balcsinál:

Kép Kép

Jó volt nagyon, de azért elfáradtunk az úton:

Kép

Szoptatás téma ha már felmerült, nekem igazából az nem sikerült, hogy rendszert vigyek bele, így nálunk igény szerinti van még mindig, első hónapban kínlódtam vele, de most már teljesen kényelmes, nappal 3-4, esetleg 2 óránként eszik Julcsi, éjszaka már 7-8 órát is kibír, szóval nem vészes.
Nekem mostanság az a gondom (légyszi ne utáljatok érte), hogy folyton szét akar durranni a cicim, annyi tejem van. Pedig ugye Julcsi is eszik rengeteget, mégis marad mindig a cicimben, aztán tök gyorsan megtelik újra. Fejni nem akarok, hogy beálljon a kereslet-kínálat, így sokszor eléggé szenvedek. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom. Ma felhívtam a védőnőt, hogy ha van valaki a környékünkön, akinek kell, akkor szóljon. Ha esetleg ti tudtok valakit, akkor szívesen adnék bárkinek, csak jöjjön érte. Tudom, van lehetőség hivatalos tejadásra, de azt nagyon macerásnak tartom.

Gondolom van homeos bogyó, ami csökkenti a tejet, de azt azért nem merem kockáztatni, hogy esetleg Julcsinak sem lesz elég. :roll:

Kriszta, kitartás, meglesz az a baba nemsokára! Megértem, hogy alig várod már, hogy kint legyen Bogi.

Barátnőm egy hete szült a Jánosban, szegény több mint egy hetet túlhordta a babáját, aztán egy napi vajúdás után császár lett neki.

Mindenkinek jó babázást, aki teheti csobbanjon egyet!

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Tatyi1983 micsoda hely kék szeme van a fiadnak :shock: az a közös kép veled nagyon jó lett! :D szerencse, hogy nem lett baja Milánnak.

Silverlion Örülök, hogy gyógyul Boti lába! A medencéket 1 évre tervezték... hogy minden évben vehess egy másikat... :D

Szoptatási dolgok... ez attól is függ, hogy kinek milyen a teje meg hogy van-e teje nekem kényelmesebb a szoptatás mert nem kell forralni meg kotyvasztani, ... a védőnő szerint szerencsém van, hogy jó minőségű a tejem és az is hogy egyáltalán van tejem... én ha lehet még egy darabig szoptatnék. :roll: Van olyan ismerősöm aki tényleg vért izzadt mire beállította az evést és utána a gyereknek nem kellett az anyatej... :shock: Szerintem attól, hogy egy anya önhibáján kívül nem tud szoptatni attól még ugyan olyan jó anya mint aki tud :roll:

Zita978 Milyen nagy lány már Julcsi is! Én személy szerint örülök, hogy sok tejed van és tudsz szoptatni!
:D Én is hasonlóan vagyok a tejjel... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, egyetértek veled, nem a szoptatáson múlik, hogy kiből milyen anya lesz. Nekem csak az a fura, hogy olyat is hallottam már, hogy egy nő azt mondta, hogy a szoptatás gusztustalan, ő nem is akar szoptatni. Mondjuk még nincs gyereke, úgyhogy lehet ha lesz neki, megváltozik a véleménye :roll:

Egyébként te lefejed a maradék tejed? Engem riogatnak, hogy nem jó, ha sosincs kiürítve a cici, de eddig nekem nem volt belőle gondom.

Lányok, ti raktok el fagyasztóba a mostani idénygyümölcsökből? Szívesen vennék tippeket, hogy miket raktok el és hogyan! Nekem most van egy nagy adag sárgabarackom, abból akarok elrakni, bár egyértelműen nem találtam rá választ, hogy azt mikortól lehet adni majd a babának.

Szép napot mindenkinek!
Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 nos arról a nőről megvan a véleményem aki szerint a szoptatás gusztustalan... :evil: én a lányomat másfél éves koráig szoptattam és nem is volt beteg... a dokinő azt mondta, hogy ilyenkor alapozod meg a baba felnőttkori immunrendszerét és van benne valami... :roll: Én már ritkán fejem a tejem mert van lefagyasztva... csak akkor fejek ha nagyon tele van és tudom, hogy a fiam nem fogja megenni... :D Én nem teszek el gyümölcsöt... pedig jó lenne... de 6 hónapos kortól már gyümölcsözhetünk és nemsokára hat hónapos lesz... :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: szerintem ez nem feltétlen igaz, nem tudom, hogy mire alapozzák ezeket a tényszerűen előadott dolgokat, de szerintem egy 1 1/2 - 2 éves koráig szoptatott gyerek nem feltétlenül lesz egészségesebb, mint egy rövidebb ideig szoptatott vagy kényszerből tápszeres baba. Persze jó az anyatej és kapja is egy baba amíg csak lehet, de szerintem ilyenkor alakul ki a para és az önvád sok anyukában, aki nem tud szoptatni, hogy akkor miatta a gyerek beteges lesz, meg nem fog úgy fejlődni...
Persze nem veled "vitázom" ne is értsd félre kérlek, csak utálom a kategórikusan kijelentett dolgokat, amiket pl. sok védőnő is nyomat állandóan. :oops:

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

zita: én szoktam elrakni az idény gyümölcsből, persze csak mértékkel, mert behatárolt a mélyhűtőm, de a nagyimat is ráizzítom a dologra, ő meg aztán dögivel rak el a dédunokájának...:-)
A sárgabarack jó nagyon szinte az alma után már adható, jó kis gyümi én egyszerűen csak megtisztítom és mélyhűtöm ennyi. Jól jöhet télen a sok importált cucc között :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

ja Zita, jó szummós a kiscsaj....nem semmi hurkák ezek. Jól meg lehet őt gyurmázni nem??? Ezt én is imádtam Botiban, hogy nem volt törékeny :lol:

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion ugyan már.. én ezt nem veszem vitának! :D Mint már előbb írtam: "Szerintem attól, hogy egy anya önhibáján kívül nem tud szoptatni attól még ugyan olyan jó anya mint aki tud.." Csak engem azzal rémisztgettek, hogy közel sem biztos, hogy lesz tejem mert ne abból induljak ki, hogy 16 évvel ezelőtt volt... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:05-kor.
szonce82

Szonce82 én nem kövezlek meg :D Ádám is szép nagy baba! Teszel fel róla képet? A keresztelőről is várom a képeket! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:21-kor.
szonce82

Szonce82 de gyönyörű nagy baba lett Ádám! Látom milyen jól kapaszkodik! :D Jaj, az a mosolygós és a hason fekvős kép is csuda jó lett! :D

Én is teszek fel képet :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Szasztok,
Végre jövök, olvasok offban csak hát nem feltétlenül én alakítom minden percemet.

Millye,
Elkezdem küldeni a képeket, ugye jók azok amelyek kisebb kb méretűek, mert alapjáraton ha fényképezek akkor aránylag nagyok a képek és mindig lekicsinyítem őket.
Andris tünemény a medencés képen (is).

Tatyi,
Micsoda sérója van Milánnak.
Lefordulás :( Szerencse hogy nem lett nagyobb baj.

Silverlion,
Helyzet az hogy nagyon nehéz volt levágni így Marcipán haját, kezdtük apa borotvájával, mert akkor még nem volt hajnyírónk, de mivel még olyan puhi, össze-vissza haja volt, illetve jó kis göröngyös fejbőre hát egy agyrém volt. Szóval először feküdtünk az ágyban és úgy kényelmesen elterpeszedve, aztán a végén már beáltunk a tus alá és ott nyírtuk mindennel ami a kezünk ügyébe akadt (kivéve silkepil).
Hát nem is tudom mit mondjak, sok szerencsét.

Zita,
Gyönyörű a kiscsaj.
Gratulálok annak a nőnek aki ilyen állásponton van. Oszt amikor ő volt csecsemő és rácuppant a tápláló cicire ???

Szonce,
Szia, jó hogy jöttél.
Annyiban csatlakoznék hozzád hogy nálunk sem volt tejci. Kevés, 6 hétig fejtem mint atom a mellem már úgy nézett ki, de a végén már csak napi 40 ml-t tudtam elérni. Nagyon bántott, sokat sírtam hogy nincs tejem és hogy nem tudom „táplálni” a gyermekem. Aztán túltettem magam, rájöttem hogy semmi hátránytól nem kell szenvednie az én kicsi fiamnak azért mert tápis.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lányok,
Felteszem a linket, csak úgy, ha gondoljátok.
Szilvi, Kati, Millye ha további kérdésetek van, írjatok akár priviben is.

http://www.teszvesz.hu/item677923676_ny ... varon.html

kubuspace

Kubuspace nem muszáj picinek lenni a képeknek. Mert ha nagyobb akkor jobban élvezhető. De ha csak a youtube-ra akarod feltenni akkor a kicsi kép is elég. :D Kiválasztottad már a zenét? Mert azt is írd meg, hogy milyen zene szóljon. Várom a képeket! Köszi a dicséretet! Milyen jó időt fogtatok ki a Balcsin :shock: :D meddig maradtok lent? Köszi a linket! Jó pihenést! Puszilom Marcit! :D

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.07.07 14:10-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

aham, de ugyi azért ne küldek 30 x 2,5 mb-s képet ? :lol:
hát tulajdonképpen szerintem csak a youtube-ra menne, írjak hozzá szöveget is ?

Israel Kamakawiwo somewhere over the rainbow lenne a zene

tulajdonképpen aug végéig lent leszünk, igazából csak kéthetente 1-2 napra tervezem h hazamegyünk, de meglátjuk hogy alakul a nyár progik szempontjából, aztán lehet h többet leszünk Pesten

kubuspace

Kubuspace ne legyen olyan nagy... :D szöveg szerintem nem kell... Marci jól bírja a lenti klímát és a más környezetet? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
tüneményes kisfiú tündéri édesanyukája, nagyon szépen köszönöm a segítséged.
Írok ám, csak sok lesz a mai nap, jön nagyi vele közös progi, 5-ig itt lesz :lol:

hogy mennyire is bírja manóka a klímát ??? hát itt van két kép a tegnap délutánunkról

Kép

ébredés

Kép

kubuspace

Kubuspace akkor ezek szerint sikerült letölteni és tetszik is a videó? Marci nagyon ki van dőlve a képen! Tüneményes! :D Gondolom a jó levegő elnyomja :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, tündéri a kisfiad, és azok a kék szemek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:24-kor.
szonce82

Szonce82 Köszi! Nem csodálom, hogy felidegesítetted magadat! Biztos én is ingerült lettem volna :evil: főleg ha sír a baba is... Ma engem is sikeresen felidegesített a nagylányom... :( Próbálom megbeszélni vele, hogy vegye már észre, hogy palira veszik és ő nem veszi észre magát én meg papolok neki, hogy nyissa már ki a szemét meg vegye le a szemellenzőt... akkor én vagyok a rossz mert beleszólok... :oops: pedig csak jót akarok neki... :( úgyhogy ma sikeresen összekaptuk... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok.

millye: Nem is tudom milyen lehet neked két ennyire különböző korú csemetével. A nagylányod már kész nő lehet és gondolom milyen "hatalmas" problémák foglalkoztatják. Olyan ismerős amit leírtál, szegény anyukám is mindig "papolt" nekem, persze a legjobbakat akarta...de az esetek nagy többségében nem hallgattam rá. :-) Persze jól meg is ittam a levét, mert persze mindig neki lett igaza.
:oops:
Azt szerettem volna még megkérdezni tőled, hogy nekem is csinálnál ilyen összeállítást, ha küldök fotókat. A zenét is tudom, de nem tudom, hogy honnan szedjem???

Kubu: Mivel kicsinyíted le a képeket, mert én mindig ezzel szenvedek. Ezért fényképezek VGA módban amitől a férjem hülyét kap. :-)
Légyszi segíts, hogy tudjam kicsinyíteni én is!!!

Szonce: Szarnak ezek mindenre, nekik minden napos, hogy gyerekek és csecsemők ordítanak, nem érdekli őket a te nyomorod.
A kórházban kaptam ebből éppen eleget. Kivéve a Madarászban, ott nem ilyenek, de a Heim Pálban abszolút sajnos.
Nem tudsz mit csinálni, csak pampogni mindenkinek, az sem érdekli őket, sőt még genyók is lesznek. Én is sokszor kivoltam tőle, de aztán a férjem mondta, hogy szarjak rá és próbáljam nekünk a legjobban elviselni ezt, mert úgysem tudok mit tenni. Ez nehéz volt, mert nem belenyugvós típus vagyok. :-)
Nyugodj meg és majd megerősödsz ez még a kezdet.

Lányok szuperek a baba képek, imádom a nyarat, sok pancsi meg minden...Boti imádja a vizet, ki sem lehet szedni belőle, lehet, hogy ez a babaúszás javára írható (bár nem voltunk olyan sokszor) nem tudom, lényeg, hogy szereti és nem kell vele szenvedni.

Na megyek beteszem a ketrecbe kicsit "járóka" mert le kell szaladnom a kutyával.

Puszi, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion nos az ilyen nagy korkülönbségnek inkább előnye van mint hátránya mert a lányom sokat segít és közben megtanulja a babázást is... hátránya most csak a kamaszkor, de ezzel nem szokott gond lenni csak most volt ilyen szemnyitogatás nálam és remélem nem lesz többet szükség rá...
Szívesen megcsinálom neked is! Írd le, hogy milyen zenét szeretnél a képek alá! Kubu is leírta és én megcsináltam... viszont jó lenne ha átküldöd a képeket akkor sorba tedd mint Zsuzsa hogy melyik legyen az első stb.. a képek neve a sorszám legyen. Képeket kicsinyíteni az XnView progival tudod. :wink: Innen tudod letölteni(teljesen ingyenes és egyszerű kezelni)
http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/xn ... --HM7.html

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok.

Íme anyás pancsizós kép, imádjuk a vizet és nagyon bátrak is vagyunk.

Kép

Krisztacsillag????? Izgulok értek.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

millye: oké összeállítom akkor a képeket, majd megpróbálom minél hamarabb, mert olyan kiváncsi vagyok milyen lesz és köszönöm.
Letöltöttem a fotós progit, nagyon jó.
Zsuzsa egyébként mekkora képeket küldött? Egy mail-be gondolom nem fért bele. Persze sorszámozom majd.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

silverlion ez a pancsizós kép nagyon jó lett rólatok! Szilvi, hogy te milyen csini vagy! :shock: :D Nem is látszik rajtad, hogy szültél! :wink: Zsuzsa nekem 3 emailben küldött át 34 db képet. Majd írd le melyik zenét szeretnéd! Olyan 30-70 kbite között van darabja... az egész 1,61 Mb

Kép

Kép

Kép
millye

millye: Köszi, valóban nem látszik rajtam semmi, mármint a szülés (ez a természet, bevallom nem az én érdemem). Persze szerencsére, de azért a kórházi buli is megviselt és én nagyon könnyen dobok le hirtelen sok kilót. Azért ez sem jó. :-)
A képeket akkor én is kicsinyítem azért, mert most nagyon nagyok, darabját küldhetném egy-egy mail-ben.
Még egy gondom van, hogy sajnos van fekvő és álló kép is köztük...nem tudom megoldani máshogy...nagy baj???

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

silverlion én nem terhesség alatt szedtem fel hanem inkább most szoptatás alatt... és se torna se fogyókúra szóba sem jöhet amíg szopik... :?
Nem gond ha van benne álló és fekvő kép is.. majd megoldom! :D

Kép

Kép

Kép
millye

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:06-kor.
szonce82

Sziasztok.

millye: szuper, köszi szépen. Dolgozom az összeállításon nagyon, persze mikor Boti engedi, vagyis ha alszik. :lol:
Szoptatás alatt persze nem szabad fizikailag terhelni, nehogy a tejre menjen.
Képzel én a terhesség alatt 23, 5 kilót híztam 83,5 kilóval szültem, majd mikor hazamentem már csak 70 kiló voltam, kijött a gyerek és lement a súly. A többi 13, 5 meg szépen elkopott. :-)
Kiváncsi vagyok, hogy a második után hogy dönt a szervezetem :oops: úgyis azt csinál amit ő akar, hiába minden erőfeszítésem.

szonce: Nagyon jó ötlet lenne ez az összeállítás, de jó, hogy kitaláltad!!! Csináljuk!!!!!!!!!!!!!!

Kubu: Nagyon nyaralsz? :-)

Kriszta: Nagyon eltűntél, csak nem eljött a várva várt babázás???!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Szonce82 na igen mindegyiknek van előnye és hátránya is... két kisgyereket egyszerre nevelni sem lehet könnyű meg ha nagy a korkülönbség akkor már nem testvérként játszanak... :? Nekem 2 húgom van és nagy korkülönbséggel születtek mert a legkisebb húgom és köztem 17 év van... :roll: A lányom és a húgom között 2 év :D

Kép

Kép

Kép
millye

Szonce82 az összeállítás jó ötlet! :D Én csináltam a februári babásoknál ilyen összeállítást kb. 1 hónapja ahol mindegyikünk babája rajta van és szerintem nagyon jó lett itt tudjátok megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=8FD90jNObvQ

http://www.youtube.com/watch?v=8AabXq8BYHY

http://www.youtube.com/watch?v=m1k9b8-DwOs

http://www.youtube.com/watch?v=81sBq6p-fGc

Silverlion rendben van! A zenét is tudod, hogy mi legyen? Az alakod meg tényleg nagyon jó! Irigy vagyok! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

bent vagyunk a kórházban. Bogi még nem bújt elő, de mivel megint véreztem, bent tartanak megfigyelésre. Volt ctg, ultrahang, szerencsére minden rendben. A külső méhszájam van csak kinyílva, a belső zárva van. Szóval jól vagyunk, a vérzés csillapodott, az oka még nem tisztázott, a méhlepény leválástól tartanak, de egyelőre nincs erre utaló jel… hétfőn néznek meg újra, akkor derül ki, hogy otthon vagy itt a kórházban folytatjuk a pihenést… hacsak Bogi elő nem bújik addig…:)

Üdv mindenkinek!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Sziasztok!

Kriszta,
drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kati,
bocs, még nem válaszoltam a leveledre, de bepótolom, csak most semmi időm sem volt.
Ha csináltatsz képeket, majd küldj egy párat, kíváncsi vagyok.
Nálunk is volt egy ilyen ágyról leesős történet, csak én még pont közel álltam és a levegőben el tudtam kapni.

Szilvi,
nagyon jó a medencétek, nagyon megirigyeltem :)
23,5 kg????? És most meg sehol semmi. A medence mellett ez is irigylésre méltó :)
Az anyu velem 38-at hízott. Na ez nem ment le ilyen könnyen...
Mi lett a hajvágással? Kérünk képet.

Szonce,
szerintem ne aggódj a fordulás miatt, majd forog Ádám, ha ő úgy gondolja.
Beni megint forgott hasról hátra, aztán 3 nap után ismét abbahagyta és azóta se.

A képek mindenkiről nagyok jók. Tényleg jó lenne egy összeállítás. Én megnéztem Millye februári babás videóját, nagyon jó lett.

Nálunk az etetés továbbra is macerás. Vannak napok, mikor jobb, de gyakran még mindig nagyon keveset eszik. A pótlást csak akkor fogadja el, ha elalszik cicin, de még nem alszik annyira, hogy ne lehessen betolni a szájába a cumisüveget :)
De most már nem idegesítem magam rajta. Eszik, amennyit eszik. Még nem fogyott, úgyhogy szerintem nincs komolyabb baj.
A hasfájás megint előjött, nem is kicsit. Volt jó néhány nehéz napunk, de mintha tegnap óta jobb lenne.
Most jövünk az usziból. Nagyon jó volt. Ma már többször fülig érő szájjal csinálta a gyakorlatokat. Jövő órán már merülhetünk :)

Reni
b.reni

Sziasztok,

Itt vagyok, kismanó leköti minden percem.

Szonce,
Nagyon nagyon sajnálom hogy ennyit várakoztattak, hát igen magyar eü, és ahogy Szilvi is mondja ez még a kezdet.
Abszolút üdvözlöm az ötletet hogy legyen a fórumos babákról is egy összeállítás.

Millye,
Nagyon jó lett a videó, köszönöm szépen. Gondolhatod ez a levegő teljesen „kikészíti” a fiamat, de jó mert rengeteget és nagyon jókat alszik.
Lányoddal helyzet ?

Szilvi,
Az IPhoto Plus-t használom mindenféle fotóátdolgozásra. De látom közben Millye is küldött progit.
Hááát ekkora medencétek van ??? Asztapaszta de jó.
És nem ér ilyen csini képet feltenni !! Rontombontom. Én már annak is örülnék ha a 70-et elérném.
Nagyon nyaralok igen, jelen pillanatban nézem az esőfelhőket meg hogy a sarumat hogyan tudnám átalakítani vizes kintlétre. 3 hét alatt egy napra emlékszem amikor nem esett az eső. Tulajdonképpen semmi gond nem lenne de ma valahogy nem jó nekem ez a bezártság.

kubuspace

Kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszta,
Végre h jelentkeztél, már úgy izgultam, annyit gondoltam Rád. Lényeg h bent vagy és ez a legfontosabb.

Reni,
De jó hogy jelentkeztél. Irigy-irigy a pancsizás miatt, nekünk szeptemberig várni kell.

Cirkuszka, Mulan, Kati, Jaspis, Zizi, kit hagytam ki ?? Hol vagytok ?

kubuspace

Velünk egyébként minden oké, apa most ugyan pesten van tárgyalni de jön hamarosan, sajna hétfőtől már újra dolgozik, jó volt ez a másfél hét együtt.
Marci tündér, jókat eszik, mindenféle zöldséggel próbálkozunk, sajna gyümölcsök közül a meggy nem igazán favorit.
Naponta lesétálunk a hajóállomásra, megnézzük a hajókat, illetve hazafelé a vonatokat is..
Kényelmes, nyugi ez az élet így...
CSAK SÜSSÖN MÁR A NAP !!!!

kubuspace

Apa előbb telefonált már Siófoknál van mindjárt, megyünk ebédelni valahova. Úgyhogy megyek gyereket öltöztetni, felvenni a rövidnadrágom, sarumat és remélem találok valami extra vastag pólót amiben nem fagyok meg.
Pussz Mindenkinek

kubuspace

krisztacsillag mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen! :D

B.reni a forgolódásról csak annyit, hogy amióta a fiam forog nem lehet egy pillanatra sem otthagyni sehol... :? a babauszi bizti nagyon jó lehet, de mi nem tudjuk megoldani, hogy elvigyük mert macerás... :roll: Nem lehet, hogy Beni a meleg miatt volt étvágytalan? :roll:

Kubuspace örülök, hogy tetszik a videó! Lányommal megbeszéltük a dolgot és minden rendben van... most ide egy homloktörölgetős smile kéne, de nincs... :D Küldök egy kis meleget... :D De jó dolgotok van... balcsin vagytok ebédelni mentek... áááááá IRIGY IRIGY :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
az usziba szerencsére hármasban megyünk, így azért sokkal könnyebb.
Lehet, hogy tényleg közrejátszott a meleg, de amikor jobb idő volt, akkor sem evett.
Nem akarom elkiabálni, de mintha most több lenne a tejem, szóval most ez sem lehet gond.
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok a lányoddal. Én ilyen koromban kibírhatatlan voltam :)

Zsuzsa,
kitartás, jövő héttől újra meleg lesz. Bár én utáltam ezt a nagy hőséget, ki sem lehetett mozdulni. Persze a Balatonon azért biztosan jobban elviselhető :)

Reni
b.reni

B.reni gondolom a fiam is élvezné a medencét mert imád fürdeni... :D Örülök, hogy van tejcid! Amíg jó húsban van a fiad, addig szerintem nem kell aggódnod! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Beszéltük néhány hete, hogy összehozhatnánk valamikor egy bográcsozást a Kisorosziban lévő szigetcsücskön! Van még kedvetek hozzá? Zsuzsával összebeszéltünk, hogy szivesen megszerveznénk... Úgy nyár végére mert most mindenki megy mindenfelé ezerrel ;) Augusztus végéhez, szept. elejéhez mit szólnátok?

Reméljük addigra a Duna is lejjebb megy, és nem jön még egy árhullám!

Megyek gyümölcsöt etetni szemem fényével!
Majd még jövök!

Puszi nektek!

Kati

Kép
tatyi1983

Kati,
nekem lenne kedvem, mehetünk.
Ja, csak mellékesen, már rég válaszoltam a leveledre, nem is tudom, hogy honnan vettem, hogy nem :) Azt hiszem többet kellene pihennem :)

Reni
b.reni

Reni!

:D :D Én erősen törtem a fejem, hogy mit írhattam amire még nem válaszoltál, de aztán még reagálni is elfelejtettem :) Ez már csak így megy! Hát igen! A fáradtság!
Nálunk inkább párom fáradt, mert most egy másodállást is bevállalt, elég sokat vállal magára :(
Nekem pedig egy szavam nem lehet! Milán igaz, hogy este 10-11 körül alszik el mostanság, de reggel 8ig meg sem mukkan! Sőt! Két napig a héten reggel fél 10kor kelt...

Kati

Kép
tatyi1983

---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:06-kor.
szonce82

sziasztok,

olvasgatlak ám titeket,ez az ami megnyugtat napközben amikor már nagyon kivagyok készülve ettől a szoptatás-fejés-aggódás h elég legyen körforgástól,és mivel egy szopi már 1órás kb és a fejés is annyi utána..de ha legalább tudnám h elég..de nem..szegény igy is kb 40-50hez jut egy szopi alkalmával,aztán alszik 1-1,5órát és újra éhes..akkor megkapja minimális lefejt tejet (egyszer sikerült eddig 40et fejni,általában 10-20..) és ugye a tápot,de hát a lényeg h gyarapodjon..tudom én.. :( de akkor is :(...
volt itt a védőnő kicsit masszirozta kb 1percet,megpróbálta ő is fejni de nem ment..pedig aztmodnta h érzni ő is h van benne..hát mondom köszi..én is szoktam érezni h csomós v kemény de nem jön ki...
a homeos bogyókat próbáltuk,aztán a védőnő tanácsára most more milket szedek..ez a 3.nap..majd meglátjuk..

Kriszta:továbbra is ezerrel megy a drukk,hogy minden okés legyen :) jövő hétre is erős frontot mondanak,csak óvatosan!

Tatyi: Milán nagy kópé lehet :) milyen jó kis játszószönyege van ! dejó h van egy ilyen nagybácsitok :)

zita978:Julcsi tündéri!!! :) tök jó hogy sok tejed van!! barátnődnek gratula a babához! :)

szonce,millye,kubu,silverion:ezek a képek!!!!! :D nagyon szívdöglesztő pasik vannak itt :D

amúgy mennyi idő megszokni a tápszeres dolgot? nekem még nem sikerült..
mulan

Szonce82 engem nem zavar ha te csinálod meg az összefoglalót. Majd a zenén gondolkodok, hogy mi legyen... :D

Mulan köszi a dicséretet! A More Milk-től nem fáj a babád hasa? Most mennyi idős Lili? Szerintem ne emészd magad a tej miatt te mindent megteszel és megtettél, hogy legyen. De még változhat a dolog... nekem van ismerősöm akinek sikerült a tejét elindítani... igaz sokat szenvedett vele de azt mondta utólag, hogy megérte.... Most én is szenvedek mert ma reggelre begyulladt a bal mellem mert a fiam nem evett annyit tegnap este amennyit kellett volna és szerintem a főtt kukorica is rátett egy lapáttal a tejtermelésre... TÉNYLEG, a kukoricát próbáltad már? Nekem attól mindig rengeteg tejem van... :roll:

Tatyi1983 a kisoroszi bográcsozásra csak úgy tudok menni ha a férjem elvisz mert nekem nagyon kiesik az a rész... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Olvaslak benneteket, csak nem volt kedvem írni. A múlt héten elég vacak hangulatom volt, és nem volt kedvem semmit csinálni :(

Marci mostanában fogdos, gyűrögeti a ruháját, a pelenkáját, és egyre gyakrabban megfogja valamelyik játékát is. Időnként a hajamba is belemarkol alaposan, én ennek mondjuk nem örülök annyira.

Mulan
Hogy mennyi idő alatt szokod meg a tápszerezést, szerintem az attól függ, hogy mikor tudod azt elfogadni, hogy a babád tápszert is kap. Nincs abban semmi rossz! Gondolj arra, hogy amíg csak egyetlen egy korty tejet is kap, addig mindent megteszel azért, hogy fejlődjön az immunrendszere, a tápszertől meg szépen fog gyarapodni. :)

Krisztacsillag

Ügyesek legyetek Bogival! Sokat gondoltam rátok a hétvégén is, hátha már kibújt a kisasszony :)
jaspis

Sziasztok!

Mulan, kitartás, néhány hét és jobb lesz szerintem, én még a görögdinnyét tudom ajánlani, az is sok tejet csinál :wink:

Szonce, kb hány képet küldjünk a videóhoz?

Kati, tök jó lenne a bográcsozás, és igen, nyár vége felé talán könnyebb lesz összehozni. Nekem a hétköznapok alkalmasabbak, hétvégéken szerintem ezerrel szüretelünk anyóséknál akkortájt. De ha többségnek hétvége jó, akkor majd próbálom úgy szervezni, hogy legyen egy szabad hétvégénk itthon. Nekünk nincs messze a szentendrei sziget :)

Köszönjük a dicséreteket, hát igen, Julcsinak nem mindennapi hurkái vannak, nagyon jó őt dögönyözni, csak tartani nagyon nehéz, és hát még elég kicsi, szeret kézben lenni. Tegnap volt nagy öröm, mert hangosan elkezdett nevetgélni, szinte kurjongatott. Persze az apjának csinálta :lol: Nagy a szerelem.

Hétvégén mi is balcsiztunk, pénteken jól megfáztam, úgyhogy most szenvedek, fújom az orrom egész nap. Szerencsére Julcsinak semmi baja, pedig izgultam, mert nem sok meleg ruhát pakoltam neki.

A héten megyünk 3 hós oltásra, jajj. Aztán hétvégén irány a Balcsi, 3 hét, Keszthely mellett. 8)

Nem tudom, mit akartam még, de most inkább megyek, ledőlök míg Julcsi fel nem ébred.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok Lányok.

A babavideót még mindig támogatom én is.

millye: a zene amit szeretnék aláfestésnek, az Enya lenne, a számcíme "only time" ez volt az esküvői zenénk is...:-)még mindig megkönnyezem ezt a számot. Már kiválogattam a képeket nagyjából, már csak kicsinyítem és küldöm. Nagyon pofátlannak tartanál, ha szeretnék Boti első évéről is egyet, de azt majd csak augusztus vége fele???????? :oops:

Mulan: Ne idegeskedj semmin, mert azzal csak ártasz.
Én is küszködtem a tejjel és nem is szopizott Boti. Én fejtem neki 6 hónapig a tejet és úgy adtam, csak hogy kapja valahogy.
Amit ajánlani tudok, hogy talán próbáld ki, olyan mellszívó - Medela - ami a kórházban is van az a nagy "ipari".
Lehet bérelni és nagyon jól kiszívja a cicit, nekem nagyon bevált és nekem is csomós volt a cicim, amit a védőnő masszírozott, de hiába. Minden alkalommal kiszívta a csomókat rendesen, míg a pici szívók nem. medela.hu itt találod, hol lehet bérelni ilyet ha érdekel.

Jaspis: Mennyi idős már Marci, bocsi,hogy kérdezem, de nincs vonalzód és nem látom.
A hajtépéshez csak annyit, hogy én amióta megszültem szinte non-stop copfban vagy feltűzve hordom a hajam. Boti kedvenc szórakozás belecsimpaszkodni és nem ereszteni. Kézzár van ilynekor és a kisújjai közül ki sem tudom szedni a hajszálaimat. Nagyon dühös vagyok érte, de egyszerűen hiába minden nem hagyja abba...

Kati: Nekünk szuper az augusztus vége és szívesen is mennénk. Szervezzük meg mindenképpen. Vagy csak mondd a dátumot, mikor kell menni és hova. :-)

Lányok! Valakinek nincsen utazási irodás kapcsolata, szeretnénk nagy valószínűséggel szeptember vége fele utazni Korfu-ra babástól és ami fő, hogy OLCSÓN. Jövőre jön tesó majd remélhetőleg, szóval most még utaznánk egyet. Ha tudtok valamit szóljatok légyszi. Köszi.

Cirkuszka: Wo bist du???

Puszi, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?