Sziasztok!
Jó progaram ez a tejfejés
Bálintnak viszont jó szine van már. Ma jön a védőnő és rá is kérdezek, hogy abb hagyhatom e!? Igaz ma délután letelik a 3 nap
Olyanokat kakál
Éjszaka 2 alkalommal teljesen át kellett öltöztetnem, persze ennek az lett a vége, hogy alig aludtunk, mert szegénykém felébredt rendesen. Kicsit most nehezen veszem a dolgokat, mert fáradt vagyok.... Eszemben is van sokszor Tücsi, hogy lassan mire elrendezi és bele jön a 2 gyermekbe, jön is a 3. baba...Hát elismerésem!
A héten megyek a dokihoz is, azt is várom már, mert a vágásommal valami nincs rendben.... fáj és van rajta egy jó 1 mm lyuk
Kenem kenőccsel amit mondott a doki, de nem nől ettől össze. Nagyon érdekel, mit lehet vele kezdeni, mert gondolom így nem maradhat.
Reni!
Szép Nia és tényleg sokat nőt, vagy csak rég raktál képet
Kíváncsi leszek hat e a kúra és majd azt is írd meg mit alkalmaztál. A mükörmös ötlet jó! Viszont ha elfogadsz egy tanácsot.... a pedikűrös részét is alkalmazd majd, ha végeztél. Nekem aki nálam dolgozik nyáron majd meg szakad benne. Szóval van benne pénz. Sokan nem szeretik csinálni, de főleg a fiatalok járnak, mert hát a kezükön lévő mintát festetik a lábaikra és most nagyon sok fiatal lány/ nő, sőt férjeik igénylik ezt. Még az vola a pláne ha talpmasszást is csinálna, de már azt nem bírná, mert sok a véndég és a kezein már vannak allergiás tünetek.
Ha nem vagyok túl kíváncsi, eddig mit dolgoztál?
Boris!
Gyöngyiék nyaralnak. A többiek is szerintem.... vagy csak ránk untak
A párod milyen munkaterületen tudna/ szeretne elhelyezkedni?
Itt divat és soktól hallodtam, hogy írtak jó kis életrajzot és a Szegeden adódó összes jobb céghez csak úgy badták és volt akit vissza hívtak. méfg olyat is mesélt egy vendégem, hogy akkoriban nem is jeleztek sehogyan sem vissza.... majd hónapokkal később elővették és rákérdeztek, hogy van e már munkahelye. Csak egy ötlet.
Trinky!
Én is ittam Dávidnál sört, de most még nekem nics olyan meleg hozzá... Én csak akkor iszom, ha 40 fok van. Lotti is biztos szomjas és azért is szopizik többet, na meg már persze mocorog, így égeti a kalóriákat