Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Ezt el kell mondanom! Lent voltunk játékboltot cserkészni. 3/4 12 kor indultunk, csak 12ig van nyitva, apa lehozta a babakocsit szép lassan, én meg már rohantam volna, szerencse, h közel van a játékbolt. Ok, bemegyek, nagy nehezen megtaláltuk a játékot, veszem megfelé, amikor a férjem belibben a boltba KépKépKépKép Persze ki is fordult rögtön, h ne lássam meg (de én ilyen kis szemfüles vagyok) az eladónő meg rájött a dologra,mármint, h ez meglepetés lenne és dugta elfelé a játékot, de késő volt KépKépKép Apa meg jól kihasználta hogy mi ilyen ügyin elhúztunk sétálni és névnapomra meg akarta nekem venni ugyanezt KépKépKépKép Még jó, h 60ban csak ez az egy játékbolt van KépKépKépKép

Vera, képzeld, Hami tök jól viseli az oltást, mintha semmi se lenne - sőt, mivel kapott utána chamomillát még nem is nyügi. Most is a saját szobájában játszik!!! A lába se fáj, ugyanúgy mászik, áll, minden. De én így is terveztem, mondtad, h Bencinek se volt semmi, én is erre koncentráltam - jó ez a 2 alkalmas oltás!
Dokinkat ne is monddddddddddjátok, mert begerjedek! Van diplomája már vagy 40 éve, sztem ez a baj...
1. nem képes követni az új dolgokat
2. figyelmetlen, felületes (pl. "elolvassa" az oltás használati utasítását, oda van írva, h 12 hó alattcombba, 12 hó fölött felkarba, erre aszongya felkarba - közelharcot vívtam vele, h ne a pici karjába adja be!!!)
A nyáron lecseréljük, ez tuti, csak nem tudom, kire. A másik 3 is hasonló díszpinty, de ki kell próbálni mindet. Szerencsére a körzetinket még nem próbáltuk személyesen (sajna az unokatesóimnál a sírba tette a családot KépKép ) úgyhogy esély mindig van!

Gabi, tényleg nagyon éééédibédi képet vág Zsoltika! Kép
Talira visszatérve - szerintem lehetne több kis talit is szervezni, meg nagyobbat 7végén is, mert úgy nézem, hogy ha A NAGY talira várunk, akkor sose lesz meg, mert mostmár szinte mindig lesz aki nem ér rá, nem? Szigetet is kipróbálhatnánk! Kép
Bébikomp pl.:
http://interstore.hu/cgi-bin/interstore.pl?page=1&uid=8w7iv3XTrpFhwgRb&menu=0304 &id=__20031105_000023
A természetes mozgásra nem ösztönöz, ill. helytelen mozgásmintákat tanul, sztem ez a fő baj, bár hülye balesetek is lehetnek vele Kép

Na megyek, mert Hami rámmászott Kép
Cupp
Ann
annann

Sziasztok Lányok!

Köszi a dícséreteket Ilang nevében is!

Ann!
Ügyes oltásviselö Hami!Kép JátékvásárlásKép
Dokinö?!Kép egyszerüen gáz!
GyertyafényKép Nálunk már 2 nap átlaga 20 óra áramszünet. Én már rég nem élvezem. Ja és hütölakók sem.Kép A fele már kukaKép

Gabi75!
LÁtom nem egyszerü azért az élet odakinn semKép Azért ez jó nagy disznóság, hogy még plusz tortúráknak vetnek alá titeket!Kép Drukkolok, hogy minden sikerüljön! Ja és a dallasi képek nagyon jók lettekKép

Brigi!
Gratulálok a döntésetekhez, vigyázz magatokra!Kép

Barbi!
Ádi nagyon ügyesen majszolja az almát!Kép

Vera!
Ügyesek legyetek a lakásnézöben! Remélem találtok végre valami jót!Kép Ügyes magyarázós BenceKép

Panu!
Ha valaki én átérzem az elemlámpás pelenkázás gyötrelmeitKép Nálunk is etse 7-töl hajnali 5-ig nem volt áram. Ami még sezbbé teszi a dolgot, nincs normális elemlámpánk, ezért gyertyafényben tettem tisztába Ilangot. 2 nap alatt 20 órányi áramszünet jött már összeKép A párom ma rekalmál az ELMÜ-nél.

Gabi!
Nagyon aranyos legény Zsoltika!Kép
Milyen ügyesen dumálgat!Kép

Batka!
Ne izgulj Emma miatt! Nekünk sem egyformák a napjaink. Sok minden okozhatja az étvágy alvás és egyebek változását, átmeneti zavarát. Nyugi, semmi baja Emmának!
Ja ügyesen lépeget!Kép

Zsizsa!
Drogos Gabi!KépKép
Képzeld voltam tegnap 3 játszótéren is itt nálunk, és nem találtam olyan hintátKép Teljesen le voltam lombozva. Mennék hozzátok sürüben, de azért elég messze vagytok, sajnosKép
Egyébként egy esetleges talira a ritkán járók is jöhetnek????Kép
Virágok túlélték a vihart??
Nálunk olyan volt a kert mint amin tájfun söpört végigKép

Na lassan megyek mert ma voltunk az állatkertben és eléggé lefáradtunk.

Puszka

Tündér&kidölt Ilang babaKép
tündér

Sziasztok!
mozgás-mozgatás: nem nagyon tudom elképzelni, hogy ha elfogadjuk, hogy minden baba a saját ütemében fejlödik, akkor mondjuk a mászás eröltetésével megelözhetnénk a diszlexiát...max azok a babák, aki kihagyják a mászát azok hajlamosabbak a diszlexiára. Valami közös okból kifolyólag. Ugyanis nem láttam még olyan 2-3 évest, aki ne mászott volna szivesen, ugyhogy olyan azt hiszem nincs, hogy teljesen kihagyja. Ugyhogy azerintem ez igy butaság. Az másik kérdés amit Ann mondott, hogy ne eröltessünk semmit, mert arra érett már amit meg tud csinálni. Ez nagyjából azt hiszem igy is lehet, de sokkal hamarabb ül a legtöbb baba stabilan, mint ahogy felül...akkor hogy is van ez? Tartok töle, hogy más a felülés és az ülés, más a felállás és az állás. Ez kicsit olyan számomra, mintha nem vehetném a karomba, amig bele nem tud mászni. De a vezetgetéssel ill nem vezetgetéssel egyetértek, az nem más. Persze az nem jelent semmit, hogy én mivel értek egyet, csak igy látom logikusnak.
Boti egyébként kutyázásból ült fel a napokban. Kúszni meg egyik napról a másikra kezdett, addig utált hason lenni, gurulni is ugy gurult, hogy amint hasra ért üvöltött aztán tovább is fordult. Olyan volt, mint egy kis sziréna.

tali: nekem tökéletes a Margitsziget. Valami ilyen helyre gondoltam eredetileg is, csak a Szt István park jutott eszembe, ami a sziget mellett van egy nagy játszótérrel. A szigetben abszolút benne vagyok kedd du és szerdai nap kivételével. Hétköznap jobb lenne, mert hétvégén mindig megyünk valahová.

Zsizsa, bullmasztiff a kutyánk, mármint a nagyobbik. Raktam már fel régebben egy csomó képet róluk. Potom 60 kg.

Zit: én nem irigyellek az éjszaka átalvás miatt, söt azt hiszem nagyon nehéz lehet egyedül Benivel. De azért gyere ha tudsz, kell még igy is a kikapcsolódás. Én mindig várom, hogy mit mesélsz a fiadról meg magatokról, olyan jó stilusban irsz, sokszor megnevettetsz.

Tegnap keményen elkapott bennünket a vihar. Apával, Botival és a 2 kutyával édes hatosban elmentünk bringázni. Aztán nagyon sötétedett az ég és visszafordultunk, de már késön, jött a homokvihar. Elöször megpróbáltunk gyorsitani ,hogy hazaérjünk, de annyira vágott a por, hogy fájt, ezért leálltunk és "testemmel védtem" Botit a homoktól. Apa meg engem. A kutyák meg egymást. Hihetetlen látvány volt, felettünk rengeteg réteg egymásra halomzoódott fekete felhö, messzebb a domb felett meg vörös függöleges csikok, gondolom a felkapott portól. Akkor indultunk csak el, persze már börig ázva, amikor lecsendesült a szél és "csak" az esö ömlött. Visszafelé az úton két kidölt fa is volt keresztben, ugy emelgettük át a bringákat. Boti megdöbbentöen jól birta, egy zokszava sem volt, pedig néha ugy vert az esö, hogy fáj. És persze mindannyian rövidujjúban voltunk. Néha kapaszkodott a pólóm maradványába, amikro gyorsabban mentem. Amikor hazaértünk ökleit feltartva ült a biciklisülésben és enyhén reszketett. Gyorsan levetköztünk, be egy kád meleg vizbe mindannyian (na jó a kutyák nem), és nagyon jót nevettünk az egészen. Hihetetlen élmény volt, és igy, hogy Botika meg sem ijedt, nagyon pozitiv is. Hiába a mi fiunk! Hányszor áztunk már igy ronggyá motoron! Na de ez más sztori. Viszont egy rész száraz maradt: a pelus. Vászonpelus volt rajta meg gumibugyi, ugyhogy a popó száraz maradt. Eszembe is jutott az a pelenkareklám, amikor mindenkinek ki kell szállnia a kocsiból a dolgát elintézni az ömlö esöben...Hozzá kell tennem, hogy a fürdö és a hálónk is elázott, mert nyitva volt mindkét tetöablak. De legalább felmostam mindkét szobát. Ideje volt Kép Kép Kár, hogy nem volt nálunk fényképezö.

Gondolom már elég volt belölem, sziasztok!
Edit

Néhány mai kép: (reggelente ha szép az idö kb 9töl 10ig napozunk)
pá-pá anya!
Kép

hintáztatom magam
Kép

na most mit fényképezel már megint!
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit:
Ezt nem értem: "de sokkal hamarabb ül a legtöbb baba stabilan, mint ahogy felül" Lacát az anyós próbálta ültetni, mert hogy úgy kell csinálni, de Laca amíg magától nem ült (nem ült fel?)(7,5 hónap) addig, ha ültették, akkor egyszerűen elborult, mert nem tudta tartani a hátát, vagy magát. Kép Kép Kezdünk jól belebonyolódni Kép
Ja és Laca hamarabb állt fel, minthogy ült volna magától Kép Ez is olyan furcsa. Felállni és állni között se látok különbséget, előbb feláll és akkor már áll Kép Kép Na jó abbahagyom, holnap vizsga és át kell tanulnom az éjszakát, mert Laca napközben intenzíven foglalkoztatt Kép

Zsoltika, Boti nagyon vagány! Kép

Jut eszembe TESSÉK MENNI SZAVAZNI VASÁRNAP!!! Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Edit: valami olyasmi az összefüggés a mászás és a diszlexia között, hogy az előrehaladó mozgástól, azaz a küzdéstől jön létre valami kapcsolat a két agyfélteke között, és ennek kimaradása okozhat diszlexiát. Az, hogy később négykézlábazik a gyerek, ilyen szempontból már nem számít. De nagyon fontos, hogy okozHAT, és erőltetni úgysem tudod a mászást, ha ő inkább szaladna.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Klarissza,
akkor Laca azt hiszem a kivétel, akinek a tisztelet jár. A gyerekek akiket eddig ismertem (jó sok volt már) azt hiszem mind sokkal késöbb ültek fel maguktól, mint hogy akár 10 percet is elüldögéltek ha felültetted öket. Boti is. Már legalább 2 hónapja stabilan ül, de csak most ült fel (illetve le) magától.

Cory,
ember küzdj és bizva bizzál. Lehet hogy nem véletlen ez az intelem Kép Kép Kép

Sziasztok,
Edit

Ui: bocsi a rengeteg gépelési hibáért.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit:
ezen most jól meglepődtem, de komolyan Kép Azt hittem, hogy normális gyerekem van Kép Én meg úgy látszik, hogy nagyon kevés gyerekkel találkoztam eddig és azt hittem, hogy ez a normális...De úgy ült Boti, hogy nem volt kitámasztva a kis háta??

(Ja, jut eszembe a nagyfőnököm 7. hónapra született és dyslexias, csak a bal agyféltekéje fejlődött ki Kép Kép Ezt most Panu értené Kép Kép) Tehát semmit sem jelent, hogyha esetleg valaki dyslexias, sőt! Majd más területeken iszonyú jól fogja kompenzálni. Tom Cruise is az Kép)
De itt egy babának sem lesz semmi ilyen jellegű baja, úgyhogy ne is vesztegessük az időt ilyenekre, inkább képeket tegyetek fel a babákról!!!

Egyébként én meg hiperaktív vagyok Kép

És megint kibújt Lacának egy foga Kép, amit megint utólag vettem észre Kép 7. fog
klarissza

Sziasztok!
először is:
na, itt rendet raktam Kép
Kép

most pedig bevallom töredelmesen, hogy nem volt időm visszaolvasni rendesen, csak átfutottam a hozzászólásokat, bocsi, pedig igyekeztem

Klarissza Kép Kép Levendel bácsi eldádáz Kép Biztos, hogy hiperaktív, nem csak extrovertált, mert azt rögtön gondoltam Kép, mivel én intro vagyok. Laca miért növeszti ilyen gyorsan a fogait? Kép

Orsi! Bocsi, hogy nem reagáltam, de mint azt írtam kicsit havazok. Ma-holnap beszerzem a tiszai túrához valókat, aztán pedig utazás, közben anyám is jön egy vödör eperrel, saját termés, apa látástól mikulásig dolgozik és mosogatórongyként ér haza, de nem is folytatom ezt a siránkozást, mert annyira azért nem sz.. Kép. Jövő héten jelentkezem a BIKÁSI csapatnál, ígérem! Puszi Benének és Pannának.

Zit! Grat az éjjelalvó nagyfiadnak Kép ez a majdnem járás gondolom kifáraszt, derekad hogy bírja? és egyáltalán apa nélkül biztosan nem könnyű sem lelkileg, sem fizikailag Kép, de te stramm csaj vagy, pozitív energy-ket küldök, de nem tudok gif-fezni, ezért csak így póriasan Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ann! a konyhai holmiknál van olyan polc, amelyiken mindenféle konyhai "szerszámok" vannak, ott van legalább 3-4 féle jégkockatartó, és ott van/volt ez is. Egyiket B.örsön vettem, másikat Zalaegerszegen, tehát biztosan forgalmazzák. Ha gondolod, veszek, ha látok. holnap azt hiszem megyek, de 2 héten belül biztosan. Hami nagyon ügyiiiiii! Így túllépni egy oltáson, ez igen! Lépegetés Kép Papír nálunk is nagy szerelem Kép

Zsizsa! Lányod egyre merészebb, ha jól látom. Kék-lila foltok?? Kép

Barbi! Ádibádival kell fürödni, tényleg az a legjobb megoldás, és közben rájöhetsz, mi az ami bántja. Falazás, glettelés, mázolás finisben?

Tündér! Ilang nagggggyon jópofa a fotón, meg a közös képen Gabival is!

Zsizsa! Nem tudom cipő-ügyben válaszoltak-e, de: sztem nem fogja gyorsan kinőni a cipőt, és először is próbáljátok meg mekkora kell neki egyáltalán, nálunk pl. a 18-as is nagy egy kicsit, tehát van ideje belenőni egész nyáron.

Gabi! Ügyesek vagytok, hogy ennyit mászkáltok, és Zsoltika is az alvással. A mai kép is csúcs!

Vera! Ha Bence fel akar ülni, de még nem tud, segíts neki, de rövid ideig üljön, éppen csak megízlelje, hogy milyen ülni, én legalábis így csináltam, mert Lizi is nagyon akarta, ezért segítettünk, de nem erőltettük. Akkor erőltetnéd, ha ő nem nagyon akarná, de te állandóan próbálnád ültetni. És mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ki akarja hagyni a mászást. SZóval sztem mindent jól csinálsz, ne búsulj.

Batka! Sajnálom, hogy EMma ilyen gyakran ébred. Mi lehet az oka?

Gabi75! Nem könnyű feladatok előtt álltok! Ráadásul sokba kerül, hogy megpróbáljátok, de nem biztos a siker, ha jól értettem. Pedig az a Dallas tényleg nagyon vonzó!

Bombomanyu! Gratula nektek!

Edit! Olyan szép fiúcska Boti!! Ügyesek vagytok, hogy így átvészeltétek a vihart. Gondolom sokat számított az, hogy ti nem vezítettétek el a fejeteket, így Boti sem érezte szörnyűnek. Egyébként Lizi sem ijedt meg a dörgés-villámlás-orkántól, mi sem.

bocs, ha valaki kimaradt, így is 1 órája ülök itt, és már mindenki alszik, csak én kukorékolok itt a gép előtt.

panu
panu

Sziasztok!

Vera: bár már nagyon sokan nyugtattak téged, de azért leírom, hogy én is ültettem Martint, és nem túl sokat feküdt, ill. főként alváskor, de akkor hason. 1 hete kezdte a mászást, és nem hasonfekvésből, hanem ülésből indult el. Valami messzebb volt a kartávolságnálKép) Azért ezt megelőzte nála esténként a 4kézlábon hintázás, ezt legalább 2 hétig csinálta, mielőtt elindult.

Dandy
dandy

Megint csak röviden, de legalább ennyire futja még...

Nálunk is igy volt, ahogy Edit irja, Ádám már réges régen ült, elöször támasztva, aztán magától amikor kutyázni kezdett. Aztán a mászás is már ment egy ideje, amikor egyszer mellétottyant a feneke,na azóta tud ülni. De ö tényelg elég jó ütemben vesz minden akadályt, nem lehet egy panasz szavam se.

Almakajálás már jó ideje igy megy, a legutóbbi videót nézte apukám (amin Ádám almát eszik) és úgy megkivánta, hogy ö is evett egyetKép!
A hajvágást nem veszem sértésnekKép,de neki még csak pöszmet van a haja-helyén, egyre sürübb, de még mindig nem lehet hajnak nevezni..ÚGyhogy nem vágjuk.

Falazás, mázolás halad, vasárnap jön egy igazi festö srác aki segit a mennyezet megcsinálni (rücskös felületüre csináljuk), meg a fal festésben is nagyon profi. Remélem tényleg most már napokon belül elkészülünk,mert én már rég kikészültem....

Edit, haláli volt a kalandotok, tényleg strapa biró BotiKép Én csak az "édeshatost" nem értem, ha ti hárman,meg két kutya...Valaki van a pocidban???

Brigi, gratula hármaskához, azt hiszem itt szinte mindenki annak drukkolt,hogy igy legyenKép

Képek megint csudajók, az integetö Boti,pakoló Lizi, aranyosarcú ZsoltikaKép

Ja, és tegnap megint jó volt a fürdés,lehet az elözö napokban fáradtabb volt,mert olyankor nem kell a fürdés már, amikor már aludna...

Na, megyek is, mielött eltünteti az irásomat ÁDám..
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Klarissza,
Boti ugy csinálta, hogy kb. 5 hónapos korától ha az ölünkben ült, akkor egyre tovább egyenes háttal, támaszkodás nélkül tette ezt, ha meg lefektettük a földre hasprésezett. Ha a kezénél fogva segitettünk neki felülni akkor szélesen vigyorgott és kb 2 hét után már stabilan ült egyedül, szög egyenesen. Unokahugaim ugyanigy, meg itt is mesélték már sokan. Vera is irta, hogy Benci már órákat elüldögél.
Ugyanez van az állással, az ölünkben kinyomja magát, letenni nem tudod a földre, mert kimereviti a lábait. Max. hátra tudnám fektetni, de akkor meg felül és fel akar állni és üvölt. Mondjuk az "anyakapaszkodóval" már fel is áll. Állni viszont már percekig képes egyedül kapaszkodva. Aztán popsira csüccsen. Édi.

Barbi,
lebuktam Kép De nem, legalábbis én nem tudok róla. Pedig nem bánnám. Freud? Egyébként indulni még 2 kutyával indultunk, de menet közben csatlakozott a szomszéd dobi. Szeret velünk sétálni. Innen a matematikai hiba Kép

Zit, nem irtam ,hogy boldog 10 hót majdnemjáró Beninek! Én még csak 27 vagyok bebebebeeee. Egyébként én nem érzem soknak. Söt fiatalnak tartom magam. Pedig 16 évesen ugy gondoltam, hogy 25 felett már vénség az ember. Hiába, önzö érdekböl meg kellett változtatnom a véleményem. Kép

Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Itt vagyok egy szörnyű éjszaka utánn. Bömbike szinte semmit nem aludt egész éjszaka, igy én semKép. Csak tudnám miért? 2-kor magam mellé vettem, hogy hátha igy tudunk egy kicsit aludni, de ez sem volt az igazi. Meg félek is, nem akarom nagyon a mi ágyunkba szoktatni, mert mi lesz ha már nagy pocim lesz, nem fogunk elférni. Mindegy. Most hulla vagyok, de nem akarok nagyon panaszkodni.

Edit. Hát tényleg nem volt semmi a kalandotok.

Panu. Lizi még mindig nagyon szép. Bömbi is ki szokta pakolni a szekrényt, de ő viszi magával a ruhákat is, és jajj ha el akarom venni tőle. Védi mint egy kisoroszlán.

Klarissza. Szerintem Laca teljesen normális gyerek. Bömbike sem ült egyedül stabilan mielőtt egyedül fel nem ült.

Barbi. Kitartás. Látod már mindjárt készen is vagytok a pincével. Örülök, hogy Ádi megjavult és megint szeret fürcsizni.

Lányok. _Mindenkinek köszönöm a gratulációkat. Nagyon jól esett.

Bocsi ha valakire nem reagáltam, de olyan fáratt vagyok, hogy jujj. Most megyek, mert Bömbike kezd nyüglődni, megpróbálom elaltatni és hátha én is tudok még egy picit pihenni. 5óra óta ébren vagyunkKép

Szép napot mindenkinek.

Brigi
bombomanyu

Jó reggeltKép

Elszállt egy hosszú levelem, kezdem elölről...Kép

Szóval!
Köszi mindenkinek továbbra is a megnyugtató sorokat és a tippeket, aranyosak vagytokKép Majd meglátjuk hogy akar-e Benci mászni vagy sem. De én úgy gondolom hogy ő is fog egyszer mászni, csak még nincs itt az idejeKép

Klarissza!
Én Edittel értek egyet, de látom már megbeszéltétekKép
A mi doktornénink szerint a "helyes" sorrend: kúszás, mászás, felállás, felülés és járás. De még az is lehet hogy a baba hamarabb tesz meg pár lépést mint felüljön magától. (Látod, nálatok így is volt a sorrend, Laca hamarabb felállt mint ült volna.)
Nálunk úgy kezdődött hogy Bence először az ölünkben húzta fel magát ülésbe, majd mikor ott már elég jól elüldögélt egy ideig, letettük a földre kis időkre, és ma már ott tartunk hogy képes lenne egész nap ülve játszani. És soha nincs kitámasztva a háta, mert azt én is erőltetettnek érezném. De azért is gondolom hogy nem lehet ettől baja, mert ő magától csinálja. Az már más kérdés hogy nem egyedül ül felKép
De ahogy Brigi is írta, az ő Bömbije sem ült meg magától.
Szóval megint bebizonyosodik hogy minden gyerek más, és ebben sincs olyan hogy normális vagy nem normálisKép

Brigi!
Lehet hogy az idő viseli meg Bömbit, nem? Jön a hidegfrontKép
Azért remélem napközben tudtok egy picit pihenni!

Edit!
Nekem fel sem tűnt az édeshatosKép
De holmi kutyás mentegetőzéseket nem fogadunk ám elKép
De tényleg, továbbra is tervben van a kistesó Botinak?
Ha visszajöttünk Szolnokról, én szívesen találkoznék veletek a szigeten. Majd jelentkezem, hátha tudunk időpontot egyeztetni.

Barbi!
Hajvágásért bocsiiiii!!!!!!KépKép Én tényleg azt hittem!

Dandy!
Jó ilyet is hallaniKép Lehet hogy nálunk is így lesz?Kép

Panu!
Lizi gyönyörűűűű! És hogy segít az anyukájának rendet rakni!Kép

Most elbúcsúzom egy hétre, bár az is lehet ha ilyen fantasztikus borult lesz az időKép, még jövök maKép
De ha nem, akkor mindenkinek szép napokat kívánok az elkövetkezendő hétreKépKép

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Szép lassan nálunk is rendeződnek majd a dolgokKép

Megvolt a tárgyalás, a párom a nevére veheti Bencét!!!
Annyira örülünk nekiKépKépKépKép
Már csak a papírra várunk, és mehetünk anyakönyvezniKép

Végeztem a vizsgákkal, mind 3-5-ös, egyetlen tárgy kétes, hogy 1-es, v. 2-es, az a közgáz. Pedig rengeteget írtam, és úgy éreztem, tök jól sikerültKépKépKép Remélem megadja a 2-est, mert nincs sok kedvem agusztusban pótvizsgázniKép Egyébként az osztály 80%-ának egyes lett a második vizsgája. Nem tudom miért csinálja ezt velünkKép
Na mind1, fő hogy végeKép Már annyira elegem voltKépKépKép

Apa jobban keres az új munkahelyén, mint Pesten keresettKép Pedig ez nagy szó. Kb egy 20-asal kap többet, úgy, hogy egy hónapban kb 17-18 napot dolgozikKép Az előzőn meg 20-22 napot dolgozottKép

Mi már nagyban készülünk a szülinapra, rakok fel mindjárt képeket az ajándékokrólKép
Ez az egyik:

<!--attachment: tologat_-86322.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*218.5**tologat%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
tologató.bmp (218.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez a második:

<!--attachment: b_ka-86323.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*219.3**b%e9ka%2ebmp --><center><pre>
Kép
béka.bmp (219.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez a harmadik:

Ez a csiga zenél, világít, és tologatni lehetKép

Ezenkívül apájától kap még egy babytaxit (mozdony alakút) meg egy bogyóhúzogatót.

Nem lesz szegény szülinap, de én nagyon örülök nekiKép

Egyenlőre ennyi, mert a gyerekek szétrombolják a szobátKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mégegyszer:

Kép

Kép

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csak egy gyors kukk, mert pörgünk 1000rel... tegnap elkezdetm olvasni a topikot és sok mindenen elgondolkodtam én is .... nálunk kissé "problémásan" indult a mozgás .... Dévény Annához kellett járnunk, mert a szentem nem akarta kinyomni magát 3hónapos koráig, dokim szerint, meg a fejlődésneu. szerint lusta, Dévény Anna szerint izomletapadás volt, amit pár kezeléssel megoldott... ezóta Annám mozgása szupernek nevezhető, kedvence az ülés,ami már régóta megy, egésznap ellenne így, mostanában kezdet az ülésből 4 kézlábra "állni" és most már csak 1 kezén támaszkodva bármit elér addig nyújtózkodik. Sőt a legújjabb, amin le voltunk "döbbenve" kapaszkodik és felhúzza magát majd így ordítozik Kép

Erőltetni nem erőltetünk mi sem semmit, viszont kérdeztem a gyógytornászt a bébikompról, nem sok jót mondott, de hozzátette, h amekkora szabadságot ez jelent a bébiknek, az nem lehet elnézni ...Nálunk hely is van hozzá, így mi kompozunk egy keveset, de való igaz, h akkora boldogság ez neki, h ő megy, kever, kavar, csibészkedik, h öröm nézni ... Ettől nagyon jó kedve lesz és simán lehet vele utána bármit csinálni, pl. hasonfektetni és közben a kompot buherálni Kép
Lehet, h sokakban ez nemtetszést vált ki, de azt a boldogságot az arcán, azt az igyekezetett, h megint vmi újat talál, amit megszerezhet... komolyan mondom, h sajnálnám ha kimaradt volna neki ez.

Felébredt a Prücsök, megyünk mi is brinyózni, amit szintén nagyon szeret, csak úgy sikongat ....
http://anna.tuti.hu

Most csak ennyire futotta, de majd még benézek ..

Su&Prücsök
susie

MÁR CSAK EGY VIZSGÁM VAN!!!! AZTÁN VAKÁCIÓÓÓÓ!!!
(Örömömben vettem két gatyát az Árkádban, hát nem hiába nőből van az ember Kép Kép Kép )

Panu: ez Lizi milyen nagy hajas baba lett Kép Milyen tisza túrára mentek? Csak nem egy kis kajaktúra Panuval??? Kép

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de én már iszonyatosan ki vagyok éhezve egy nagy tengerparti nyaralásra, búvárkodásra. Sajna az idén nem megyünk sehova (Zentán és Debrecenen kívűl), mert nem találtunk társakat a tengerparti nyaralásunkhoz Kép Kép (El is vertük a pénzt azóta bánatunkban Kép)
(Mondjuk én személy szerint leginkább egy vulkántúrára neveznék megint be, persze Apa és Laca nélkül)

Egy hülye kérdés: szerintetek mikortól lehet egy babát a nagyira bízni, úgy csavarognék egy kicsit a világban Kép
Kétéves kortól, vagy az korai? Vagy lehet hamarabb is? Mondjuk sajna elég ritkán találkozik Laca a nagyikkal a távolság miatt Kép
klarissza

Sziasztok!

Megint ezeréve nem voltam, szégyellemszégyellem Kép

Visszanéztem a képeket, nahát! Mekkorák a babák! Kép

Napjaink jól telnek, rengeteget vagyunk kint Kép Apa minden este 23-ra ér haza kb., még mindig nem bírtam megszokni Kép

Holnap tartjuk Fanni szülinapját a telken. Úgy készülünk, hogy lent is alszunk.....oszt max. hazajövünk, ha nagyon elromlik az idő. Ma sem mertem lent maradni, mert a parkból babakocsival viharban hazajönni...hát nem kívánom...

Tegnap kapta meg Fanni az agyhártya elleni oltást. Akkora hisztit levágott, hogy azt hittem nem vesz levegőt. Persze az oltást sztem már észre sem vette, annyira bepörgött odáig.
Mehetünk a neurológushoz megint, most épp azért, mert ahogy a dokibá' "lógatta" a gyereket, Fanni nem volt hajlandó letenni a lábát, és mert még nem áll. Egyszerűen nem akar, mászik ezerrel, és feltérdelve mindent elér ami kell neki, ha nem, akkor addig mutogat, míg meg nem kapja Kép
Jah, 10.06 kg és 79 cm Kép

Most mennem kell, mert szétszedi a lakást, puszi Mindenkinek és minden Babának!!!

Kép

dbarbi
Dbarbi

dbarbi:
De bájos Fanni Kép Ne aggódj, a bátyám 16 hónapos korától járkált kétlábon, addig elég sok cicanadrágot elkoptatott térdben Kép
klarissza

Klarissza: jaja, énis azt hiszem, hogy lesz, vagy 15-16 hós mire feláll-elindul. Dokibá' szerint 18 is....és akkor mivan?? Nemértem, komolyan, minek sürgetni?? Na mind1, elviszem azért, max. javasol vmi hulahoppkarikához hasonló jót, és ismét nem csináljuk Kép

Jah, fogunk még mindig nincs KépKépKép
Dbarbi

Sziasztok!

Még gyorsan bekukkantottam a nagy pakolásban és látom DBarbiék is előkerültekKép

Fanni nagyon cukiKép Mekkorát nőtt! Habár aki nemsokára egyéves leszKépKép
Amúgy nagyon egy cipőben járunk, én sem értem minek sürgetik az orvosok a dolgokatKép Én már eljutottam oda (többek hozzászólása segített ebbenKép) hogy nem érdekel hogy nem mászik még Benci, hiszem hogy nála is eljön majd az ideje és akkor fogKép
Szerintem Fanni is úgy van vele hogy ha mindenhova eljut és mindent elér (vagy megkapKép) akkor minek erőltesse meg magát. Majd ha ez már nem lesz elég akkor biztosan ő is feláll.
Mondjuk nem is értem hogy miért törvényszerű az hogy egy egyéves gyerek már álljon és lehetőleg szaladjon is...
Szóval szerintem sem kell izgulnotok nektek sem, bár látom te nem is izgultálKép

Még gyorsan egy délelőtti sztoriKép
Ma nagyon jó áron hozzájutottam egy nagyon klassz játékhoz (le volt értékelve csak azt nem tudom hogy miért). Egy baba (vagy manó?) figura a teste amibe 3 formát lehet elhelyezni, amik persze közben még csilingelnek, zörögnek, csipognak, a baba feje letépőzárazható, szóval nagyon aranyos kis formaegyeztetős játék. Ezer éve kerestem már ilyetKép
Gondoltam na itt az ösztönzés Bencének, új játék, meglátjuk mit csinál ha jó messzire leteszem elé. Hát nézte-nézte, kicsit nyújtózkodott érte, majd egyszercsak erőteljes mozdulattal megrántotta a szőnyeget és hopp a játék már a kezei között is voltKép
Én olyan jót röhögtem! Feltalálja magát ámKép

És végül egy kép az elégedett BencérőlKép
Kép

Jó éjt mindenkinek, sok puszi!
Vera

KépKép Kép
76vera

Szia Vera!

Fanni 10 és fél!!! hósan kezdett mászni! Más gyerek már áll/megy ilyenkor! Nyugi tényleg Kép Detto ugyanezt csinálta, azaz elhúzta a szőnyeggel együtt a cuccot, késöbb odaforgott érte. Okosak a manók és mindent megoldanak Kép Tündéri Bence és nagyon klassz az a játék Kép

Jóéjt: dbarbi
Dbarbi

Vera:
ez nagggyon édes sztori Kép Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Nem volt valami nagy forgalom ma, igy legalább el tudok mindent olvasniKép!!!

DBarbi,már jó sokszor és sokan hiányoltunk, mindjárt egy éves Fannid!!NAhát, micsoda nagy lány lett, csupa dögönyözni való kis hurkácskás!KépKép

Vera,Bencid sem elveszett pasi, amint látod feltalálja magát, én is jót nevettem a storyn. A hajvágásért meg nem haragszomKép de tényleg nincs még mit vágni, azért áll minden képen ugyanúgy,mert ekkor van csak...

Edit, matematikailag rendben a képletKép Nem húzzák el a biciklit ezek nagy kuttyok???

Zsófi jók a játékok, a vizsgákhoz gratula.

Na, ma sikerült kiscipöt venni, végre idöszerü volt már, most már nem retten meg ha nem éri el a következö bútort, egész egyszerüen átlibben Ádám. NAgyon sokat ácsorog, és lépeget,most már van neki miben:
Kép
(kb 6700 Ft volt átszámolva, tehát elég otthoni árban adták, pedig ez egy direkt olasz cipöket árusitó hely, azt hittem majd jóval drágább lesz..
21-es a mérete, nagyon kiváncs vagyok többiek ti mekkora lábbal kezdtek??21 az szerencsés szám nekem, de nem túl nagy ez 10 hónaposan???(nem mintha tudnék neki mit csinálni, és kisfiam anyukájának is szintén nagy lába van...)

Egész nap borult idö volt nálunk is, de meleg van, viszont úgy néz ki,mindjárt esik..Ezt utálom a legjobban, nem tudom eltalálni, rövidgatyó-hosszú gagyó, rövidpóló, hosszú ujjú. Áh, olyan az idö,mint tavasszal...
Már éppen csak nem fütünk, de nincs vadmeleg idebennt.
Nagyon remélem vasárnap festünk, igy én el is köszönök a hétvégére, jövök amint tudok!!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Üdv Lányok!
Csak beugrottam elújságolni, hogy Boti ma felállt, söt többször is, igy videóra is tudtam venni. (eddig csak belém kapaszkodva állt fel, de ma a puff mellett, majd átkapaszkodott a radiátorra (alacsony van) és lepakolta, majd átkapaszkodott az egyik szobanövényre...no itt a gonosz anyja közbeavatkozott. Eddig csak 40 cm ig pakoltam el, most neki kell látnom feljebbröl is rámolni.
Zsizsa, felvetetted a szigetet és eltüntél? Ejnye. Remélem nem Gabi akadályozza a netezésedet :-0

Zsófi, ezek tök jó hirek, remélem a közgáz is meglesz ugyhogy jöhet a pihi. Hát igen, Benci is hamarosan öregszik Kép

Egy tábla a végére:
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 11 hó + 26 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 11 hó + 16 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 10 hó + 28 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 10 hó + 20 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 10 hó + 11 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 10 hó + 11 nap Anna Rebeka
Brigi Marcell György 2003.08.02 10 hó + 10 nap Dániel
Hagnosz Barnabás 2003.08.06 10 hó + 6 nap első baba
Zit Benjámin 2003.08.09 10 hó + 3 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 9 hó + 30 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 9 hó + 29 nap első baba
Szti Ákos 2003.08.15 9 hó + 28 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 9 hó + 23 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 9 hó + 21 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 9 hó + 17 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 9 hó + 15 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 9 hó + 12 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 9 hó + 11 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 9 hó + 11 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 9 hó + 10 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 9 hó + 9 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 9 hó + 7 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 9 hó + 6 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 9 hó + 2 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 9 hó + 2 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 8 hó + 25 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 8 hó + 24 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 8 hó + 22 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 8 hó + 20 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 8 hó + 20 nap János Ádám
Noja Levente 2003.09.23 8 hó + 20 nap első baba
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 8 hó + 14 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 8 hó + 14 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 8 hó + 9 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 8 hó + 0 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 7 hó + 9 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 7 hó + 8 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 7 hó + 4 nap első baba</font></pre>

Most látom csak, hogy Nóri ma 8 hónapos, Zsolti és Virág pedig már tegnap elött volt 9! Gratu!

(arra gondoltam, hogy be kéne tenni a táblába a névnapokat...mit szóltok? Elküldhetnétek mailben, hogy ki mikor tartja. Egyébként azon is törtem a fejem, hogy akik nagyon régen nem voltak, azok elég feleslegesen vannak bent...csak félek, hogy ha mégis erre jár akkor megbántódik ha kiveszem. De igy meg olyan dög hosszú a tábla, hogy kezelhetetlen. Mit gondoltok?)

Üdv, Edit
Ui: én sem vagyok normális, éjfélkor feküdtem, Boti 2 felé ébresztett egyszer, most meg már fél öttöl fent pörgök...ez már azt hiszem kóros. Talán ezért irtam ennyi butaságot Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja Barbi kérdezted a kutyusok húzását...hát jól vannak nevelve, igy nem húzzák el. Egész pontosan a Picuri folyamatosan egyenletesen huz, igy ez kezelhetö söt mondhatnám, hogy kényelmes is (ö a hosszuszörü, juhászkutya szerü ebünk, kb 25 kg csak). Nem lehet lenevelni a huzásról, lehet, hogy szánhuzó öse is volt Kép Omár (ö a 60 kgos bullmasztiff) meg nem huz egyáltalán, mondod neki, hogy lábhoz és akkor laza pórázzal tartja a tempót. Egyébként póráz nélkül is többé-kevésbé. Olyankor néha várni kell rá, mert lusta. Kép Azt hogy megáll, lábhoz, marad stb meg mindkettö profin tudja.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Köszi a gratulákat meg mindentKép

Barbi, 21-es az jó nagyKép Nagylábon él majd a fiadKép
Mi most nőttünk bele a 19-esbe, Anna (18hó) is még csak 20-asat hordKép
Viszont a barátnőmnek a kisfia (30hó) két évesen már 26-os cipőt hordott. Valószínűleg ti is hasonló cipőben jártok majdKép

Tegnap iszonyat meleg volt itt délen, úgyhogy délután kint pancsoltunk a kertben, ha nem haragszotok teszek fel egy jó pár képet(ha az internetszolgáltatónk is úgy gondoljaKép)

Viszont sajna meg kellett állapítanom, hogy Boci nagyon fél a víztőlKépKépKép Nem tudom miért, ez nagyon új nálaKép

Viszont újabban bekéredckedik (így kell írni?) a kiságyba ha álmosKép
Feláll az ágyrács aljára, lógatja be a kezét, és nyavajog, hogy tegyem beKép Meg persze ott a csicsi isKép Jól rászokott a plédjére, anélkül nem alszik, mostmár a babakocsiban sem. Jól meg is szoktak nézni bennünket, hogy miért van a gyereken takaróKépKépKép

Egyébként vettünk egy babakocsitKép
Graco citysportot, és szuperKép Nagyon szuperKép
Majd arról is teszek fel képetKép

Képzeljétek mit csinál mostanában Bence!
Ha az ölemben van, akkor felémfordul, két kézzel megfogja az arcomat, az orrát hozzádörgöli az orromhozKép Sőt időnként szájoncsókolKépKépKép
Olyan tündéri, és közben kacagKép Szívesen megzabálnám érteKép

Most ennyi, jövök még ma, és mindjárt küldöm a képeket, csak lekicsinyítemKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Megvagyunk, csak csütörtökön a húgom volt itt, én meg takarítottam, tegnap a barátnőméknél voltunk, ma meg anyósékhoz megyünk, közben meg apa lefoglalja a gépet játék céljából, szóval most is csak ennyire futotta. Tényleg egy két szó csak, amire emlékszem, hogy nagyon akartam:

Brigi,
nagyon örülök, hogy így döntöttetek, mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!Kép

Zsófi,
gratula a vizsgákhoz!

Edit,
nem semmi a viharos történet! Jó, hogy Boti ilyen jól viselte, nagyon stramm legény! Margitsziget még áll, csak mondjunk egy napot. Nekem a jövő hét péntek nem jó, egyébként egyelőre minden (bár valamelyik napra még szükségem lesz), rákövetkezőn meg a csütörtök foglalt.

Vera,
Bencés sztori nagyon tuti!Kép Okos a kissrác, ebből is látszik!Kép

DBarbi,
de jó, hogy jöttél, már azt hittem, nem is tudunk Fanninak majd gratulálni a szülinapján. Aznap is feltétlenül nézz be!Kép Gabinak is van ugyanilyen napozója.Kép

Ann,
játékboltos sztori nagyon tetszett!Kép Akartam még írni, hogy mi random szoktuk feltenni a tábla elemeit, két szabályt kreáltunk csak rá, és úgy érdekesebb, mert mindig más a tábla.Kép

Ülés: Gabi is eldőlt mindig, úgy egy héttel azelőtt tudott kb. fél percig megülni, mielőtt magától fel tudott volna ülni.

Az összes baba nagyon édes!

Most mennem kell, mert mindjárt jön értünk após, a lakás meg egy kupihalom, ő meg eléggé rendmániás, szóval van mit csinálnom.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Azt még leírom, hogy küldhetnétek Gabinak javító sugarakat, ugyanis elromlott a szopitechnikája három napja, és a jobb cicimet szétharapja.Kép Érdekes módon a balt egyáltalán nem. És álmos is vagyok, mert éjjel is ezt csinálja, és a fájdalomtól felébredek.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Bocika ül a labdán:
(nézzétek a köldökétKépKépKépKép)

Kép

Bocika leesett a labdárólKép

Kép

Bocika menekül a csapkodó Anna elől:

Kép

Boci nem akar pancsolniKép

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi. Benci nagyon édes még mindig. Kész nagyfiú. A vizsgához megy a drukk.

Zsizsa. Én már küldöm is Gabinak a javító sugarakat. Remélem hamar megjavulKép

Edit. Véletlenül irtál minket pirossal, vagy mi van. Esküszöm két fiam vamKép. Azért nincs harag, csak ha lehet javitsd ki légyszi, mert még véletlenül idenditászavara lesz a fiamnakKép

Barbi. Jól néz ki a szandi. Szép nagy lábon fog élni a fiadKép

Vera. Látod nincs mért izgulnod. Nagyon okos fiad van és megoldja a problémáit. Ha el jön az idő mászni is fog.

DBarbi. Jó hohy te is megvagy. Fanni nagyon édi és milyen nagyKép

Bocs most mennem kell, mert apa már éhes.

Szép napot mindenkinek.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok,
megint csak gyors atfutasra futotta, de a kepeket megneztem, es nagyon jok, es Vera tortenete is tetszett

A parom anyukaja 2 napja nagyon sulyos muteten esett at es meg nem tert magahoz (nincs annyi szomoru fej ami eleg lenne). Az elkovetkezendo napokban meg barmikor "normalis" hogy felebredjen. Aki esetleg tudna kuldeni egy kis +energiat neki, az nagyon jol jonne.

Lenne egy kerdesem is:
ahol hason alszik a baba, megirnatok, hogy hova teszi a kezet alvas kozben? Emma eddig mindig feltette a feje melle de par napja nem, hanem a teste mellett van mindketto... es hiaba teszemfel a fejehez, mindig leereszti. Szerintem ugy total kenyelmetlen es aggodok, hogy valaminek a jele csak nem tudom minek... legyszi-legyszi

Sziasztok
batka
batkamano

Sziasztok! (ha még megismertek)
Ezer éve nem voltam...nem véletlenül, de ezt hagyjuk.Kép
Sokszor benéztem, olvasgattalak titeket (üdvözlöm az eltűnésem után érkezőket Kép) láttam a képeket, csak éppen nem írtam. A babák hihetetlen sokat nőttek, nagyon szépek.
Mi jól vagyunk, Domcsi kúszik, forog össze-vissza, dumál ezerrel, nagy huncut lett. 7 kg .
most megyek. sziasztok.
gregina

Sziasztok!

Regina, Dbarbi, de jó hogy írtatok!

Dbarbi,
Fanni nagyon nagyra nőtt már! Nem semmi a súlya és a hossza sem! Kis mosolygós ő is Kép

Regina,
Domcsi baba is sokat fejlődött. Láthatunk róla valamikor képeket? És sokat kérünk, mert naggggyon régen nem láttuk Kép Amúgy mi van veletek? Remélem, minden rendben! Írj minél előbb magatokról!!!

Batka,
nagyon drukkolok párod anyukájának, és itt küldöm a pozitív energiát:

Kép

Zsoltika sokszor alszik hason (bár én sosem úgy teszem le, de hasrafordul). Eleinte neki is a feje mellett voltak a kezei, most már sokszor oldalra nyújtja ki. A teste mellett viszont nem szokott lenni... Nem hiszem, hogy ez bármilyen bajnak a jele lenne, de sajnos nem tudom. Hát ez nem sok segítség volt, tudom... Amúgy mire gondolsz, minek a jele lenne ez a kéztartás?

Zsófi,
nagyon jók a pancsikolós képek Kép Amúgy miért hívod Bocinak Bencét? Honnan kapta a becenevet? Már én is nagyon várom, hogy Zsoltika bekéredzkejen az ágyikóba. Egyenlőre csak akkor tudom berakni, amikor már félálomban van Kép

Edit,
köszi a köszöntést! A táblát is Kép Én úgy gondolom, hogy ki lehetne venni a táblából azokat, akik rég nem jártak a topicban, persze ha felbukkannak, akkor újra vissza lehet tenni őket. Így már tényleg nagyon hosszú a táblicsku. A névnapos 5let is nagyon jó! Mindjárt küldök is mailt.
Botinak gratula az álldogáláshoz!!!!

Barbi,
a kiscipő nagyon klassz Kép Viszont tényleg jó nagy lábon él Ádám Kép

Vera,
bár már elutaztatok, de csak most tudok írni: jó utat Kép Benci új játéka nagyon jó! És milyen ügyes, hogy magához húzza a szőnyeggel! Amúgy Benci nagyon kis husi, az arca is szépen kikerekedett Kép

Klarissza,
tengerparti nyaralás hmmmm... Mennénk már, de nagyon! Mi Olaszországban nyaraltunk eddig minden nyáron a férjemmel, sátoroztunk, kempingeztünk. De idén még nem merünk elindulni ilyen hosszú útra Zsoltikával. Pedig én is úgy imádom a tengert! Úgyhogy marad a nagyi Szentesen, a telek itt Pesten, illetve még Szarvasra szeretnénk eljutni (Szentesről átruccanni), ott szuper jó strand van Kép
Egyedül hagyás: amíg szopizik, addig természetesen nem lehet a nagyira bízni a piciket Kép 1 éves kor után szerintem már nem gáz, engem ugyanis 1 évesen hagytak a szüleim a nagymamámnál, ők meg elmentek Bécsbe 1 hétre KépKépKép Kérdés, hogy meddig szopizik Laca, mert utána szerintem nem lesz gond ezzel. Amúgy Ti már rábíztátok valamelyik nagyira (esetleg más ismerősre) Lacát néhány órára? Azt hogy viselte?
Utsó vizsgához sok-sok drukk és kitartás! Aztán vége lesz, és jöhet a pihi Kép

Zsizsa,
jó sűrű a programotok Kép

<font color="0000ff">Mi ma már bejártuk Tolnát-Baranyát Kép Vagyis hát a Kikát, a Brendont és a Tesco-t. Szeretnék már a konyhaajtó helyére egy normális elválasztó rácsot, de egyszerűen nincs megfelelő méretű. Az Ikeában már vettünk egyet még 2 hete, de azt sem tudtuk felszerelni, úgyhogy vissza kellett vinni Kép Most már igazán nem tudom, mi lesz, mert nagyon kéne az a rács! Arra gondoltunk, hogy asztalossal csináltatunk, de annak fém keretrésze is van, szóval nem egyszerű Kép

Zsoltika alvókája ismét a régi, éjfélkor és fél 4-kor is ébredt, szopizott, és vissza is aludt. Bárcsak tudnám, mitől aludta át majdnem 2x az éjszakát! No mind1. </font>

No most ennyi időm volt, időközben Zsoltika is felébredt, és még egy csomó dolgom van. További szép hétvégét mindenkinek:
Gabi

pgaboka

TadaaaamKép, jelentem, hogy készen vagyunk a felújítással és mostantól jövök rendszeresen ám, reszkessetekKép.Csillog villog a lakás is, így már csak kinti munkáim lesznek még.
Örülök, hogy egyre többen írtatok már, igaz a régi írásokat nincs időm visszaolvasni.Annak is örülök, hogy a mostani írásokban bele tudtam kukkantani.De jó látni, hogy írt Regina, DBarbi , Edit is, mert ők is régen írtak már.
Persze ha valakivel nagyon érdekes és fontos dolog történt azt jó lenne ha megírná , ha nem túl nagy kérés.Nem szeretnék a fő eseményekről lemaradniKép.

Talit is jó lenne már szervezni .Nekünk hétköznap is jó lenne, viszont ahogy közeledik a nyár java jó lenne megejteni, hiszen később mindenki nyaralni fog és nehezebb összeegyeztetni.

Tábla: szerintem jó ötlet a névnapokat is belevenni, viszont van számomra a táblában olyan név, aki nem írogat igaz, de nagyon rosszul esne ha kitörölnéd Edit a nevét.Igaz vannak olyan nevek is, akik semmit sem mondanak, talán kétszer írhattak még régen, így jogos a felvetésed.

Nálunk Robó egyre okosabb ügyesebb.Olyan kis értelmes.Éjszakánk szokásos, már nem is említem...
Fogacskánk még mindig nincs , de majdcsak előbújik márKép.

Most búcsúzom is, csak a jó hírt jöttem közölni veletek.

Na jó búcsúzóul még képet is teszek fel NektekKép:

itt kicsit komoly vagyok

Kép

Nade mosolyogni is tudok ám:

Kép

Jó hétvégét mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Regina: mi van veletek???

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Edit: ha már plusz adat, én a "ki honnan ír" rovatnak örülnék. Egyszerűen képtelen vagyok észben tartani Kép

cory

cory
Budapest

A névnap, és a helységnév is szupi ötlet a táblicskuba!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hello!
Jól vagyunk, nődögélünk. Dominika 65 cm (az egész család alacsony), és 7 kg. Kúszik, kutyázik, néha már a lábát is használja a mászáshoz.A szobában már nincs neki elérhetetlen, mi is szereltünk rácsot a teraszajtóra. Fogunk még nincs, de ahogy elnézem bármikor kibukkanhat. Az éjszakát átalusszuk viszonylag, hajnali 5-ig csend van. Eszik husikát, már néhány főzeléket is megkóstolt.
Hát röviden ennyi. Most már megpróbálok gyakrabban jönni. Teszek fel néhány képet róla/rólunk.
Jó éjt mindenkinek!Kép\
gregina

KépKép
Kép
gregina

Regina:
De édes Domi, jó nagyot nőtt ám!!! Kép És nem olyan sápatag, mint az én Lacám.
(Tök izgi a mami pólója Kép Kép Kép (a férjem szerint is Kép) na jó nem szemtelenkedek Kép , remélem nem bántottalak meg Kép)
Gabó:
megérkezett már a pampers zacsi? Remélem, mert eléggé lelombozódtam, attól, hogy Coryéknak eltünt egy ilyen levél Kép

Tudod mitől félnék, ha elmennék egyszer Laca (és Apa) nélkül csavarogni, hogy nem élvezném, mert nagyon hiányoznának. Na jó, majd egyszer kipróbálom Kép Hát majd meglátjuk, még jövő tavasszal szerintem nem lesz szívem őket itt hagyni. Meg még senki sem vigyázott rá Kép az összes rokon távol van Kép Anyukám vizsgaidőszakban max.2 órát vizsga alatt, de a férjecském még szerintem ennyit sem volt egyedül vele Kép Olyan béna. Ma kértem, hogy etesse meg egy kis elkészített péppel és azt mondta, hogy nem, mert nem meri Kép Minden férj ilyen béna, vagy csak az enyém???
Anita:
Olyan szivesen látnám élőben is Robót, hihetetlen milyen fejlett kisfiú Kép Kép Laca még mindig olyan picike pelenkásnak néz ki Kép
Kép Kép és képzeld még mindig nem szereltük fel az Ikeás fiók kinyitó blokkolót, pedig Apa egyre idegesebb, mikor Laca turkál. És sarokvédőt sem vettem még, pedig az már nagyon kellene, mert elég veszélyes helyzeteink vannak Kép)
Zsófi:
Bocika nagyon-nagyon fejlődik, de hát ilyen nyüzsis családi légkörben nem is csodálom Kép Kép

Lacát ma beraktam a szekrénybe Kép elég jól bírta anya hülyeségét Kép teszek fel képet.

Tali: sajnos csak 22-e után érek rá, akkor van az utolsó vizsgám, utána bárhová elmegyünk Kép Kép

Második figyelmeztetés!!!
Tessék holnap szavazni menni!!! Kép Kép

Az ifjú szerb maffia vezér Kép (az apja is ilyen lenézően tud nézni)
Kép

Ezt most gyorsan kiolvasom...
Kép

Hüje Anya...
Kép
klarissza

Sziasztok!

Az új tábla készül Kép akinél fejböl emlékszem arra, hogy hova való, annak beirom, a többiek meg majd szólnak. A névnapokat meg várom akkor, mert azt nem tudom kitalálni. Kép Egyébként ugyis az emberkék 90 %a pesti.

Brigi, na haraguj a pirosazásért, az excel fileban kékek voltatok, csak az elé irt kód volt piros. Hiába, gyerekbetegség Kép Gratulálok én is a döntésetekhez, sok sok energiát kivánok a következö idökre. És tényleg vigyázz magadra nagyon!

Anita, hipp hipp hurráááááááá! Tök jó, hogy kész vagytok! Lauráékat én sem akarom kivenni, nagyon közel állnak a szivemhez, még ha nem is irogat ide sose. De Erika, Kati, Zsófia, Noja, Dorki az újak közül, Dea, Docka, Dandy, Judit, Nyuszimanó a régiek közül az emlékeim szerint már nagyon rég járt erre. A többiek azért néha-néha felbukkannak.
Meg kell mondanom, hogy Robó gyönyörü! Bár fiura nem illik ilyesmit mondani, de akkor is. Neked nem lenne jó a Margitszigeti séta piknikkel? Szivesen elmegyek értetek kocsival, ha a férjed nem ér rá felhozni titeket. Ugy emlékszem egyedül nem nagyon tudtok mozdulni, igaz?
Lányok, KINEK LENNE JÓ EGY CSÜTÖRTÖKI (JUN. 17.) TALI A SZIGETEN? Mondjuk 11 felé? Vagy utána levö péntek (jun 26)? Esetleg mindkettö?

Zsófi, Boci is annyira nagy fiú. Mindig az jut róla eszembe, hogy olyan hihetetlen rosszcsontnak néz ki, nagyon elvennek. Persze lehet, hogy nem ilyen élöben...

Klarissza, ez a szekrényes kép a csúcs! hüje anya Kép Kép Kép Annyira élvezem amikor irod, hogy mennyit marháskodsz vele. Mi is ilyenek vagyunk, multkor kipróbálta a szennyeskosarat belülröl. (a Madrinában láttam ugyanis fürdetövödröt, nagyon antipatikusnak tünt, de kiváncsi voltam, hogy hogy fér egy ilyenbe bele. Halálra nevetük magunkat Kép ) Meg a képszövegeidet is nagyon birom. Kép
Egyébként én meg inkább ugy vagyok, mint Ditiék, hogy mennék és megyek is amennyire lehet, és viszem a manót is. Hiányzik ha csak 3 órára is hagyom ott valahol.

Regi, olyan jó, hogy jöttél, nagyon hiányoltunk! Valami baj volt -van, hogy igy eltüntél? Persze semmi közöm hozzá, tudom KépOlyan rossz amikor egy ilyen mindennapi látogató eltünik, én mindig aggódom, hogy mi lehet.

Batka, Boti hátán aludt sokáig, mostanában viszont a hasán. A keze a teste mellett van, söt néha maga alatt. Nem hinném, hogy ez gond lenne. Én is igy alszom, egyáltalán nem kényelmetlen. A párod anyukájáért szoritok nagyon. Ö is kint van veletek?

Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit, dehogynemKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Edit:
Szennyeskosár Kép Kép
Nyaralni vinnénk, ha mennénk, csak én most olyan nagyon strapás (hegymászos, árokugrós stb.) útra vágyom, ahova gyereket nem lehet vinni, ja meg Apa is belehalna egy ilyenbe Kép Kép
A tali nekem 26-án jó.
klarissza

Sziasztok!

Tali: én kint leszek most csütörtökön a Szigeten a Kalandpark melletti játszón, egy másik talin Kép

cory

cory
Budapest

Zsófi:
nekem kell a 74-es fürdőköppeny, a babaszobás Kép
Ha küldesz egy számlaszámot utalok, aztán majd valahogy eljut hozzánk a köppeny, ráér júliusig. (Addig esetleg jöttök Bp-re? De ha nem, akkor Szegeden is feltudjuk venni, majd ha megyünk Zentára.)
klarissza

Sziasztok, inkognitóban vagyok, a párom azt hiszi aludni jöttünk be Ádámmal a számitógépszobábaKép
Haladunk mi is a munkával, pláne igy,hogy kinnt megint egész hétvégén szakad az esö..., úgy sincs jobb dolgunk.

Anita, gratulálok nektek,hogy készen vagytok,most már akkor igazán jöhetnél hozzánk egy kicsit segiteniKép És Robó tényleg nagyon nagy fiú és nagyon bájos,ahogy elöttem már irták...

Klarissza, a szekrényes kép csúcs, egyszer már nálunk is bemászott, de az a konyhaszekrény volt, és elötte persze mindent kipakolt Ádám, naná,úgy nem fért beKép

A kiscipöhöz még annyit, hogy a 20-as pont jó volt rá, de azt mondta a párom hogy ne kelljen a jövö héten is cipöt venni, igy lett 21-es. Anyukám azt mondta,hogy a növérem is 21-essel kezdte annak idjén,most 42-nél tart lány létére. Akkor nekem ajajajajaj...
Ja, és tegnap nagyon ráérzett a cipö izére Ádám, egész nap elengedett kézzel próbál álldogálni,most már megtartja magát egy percig is. Nagyon sokat lépeget, és ha nem éri el a következö bútort, szinte átlebben oda, "majd-lesz-valami" alapon. Szerintem nem sokáig húzzuk már mászással...

Az édes rohadt anyukáját annak a viruskitláló valakinek, már napi 12 ilyen e-mail-t kapok...Valakitöl,aki otthon tujda az e-mail cimemet,(ha jól tudom ez most magyar eredetü ZAfi) ,és ez persze ilyenkor nem derül ki kitöl jön, de olyan mérges vagyok,hogy csak na...

A táblázatról nekem is sokszor az volt már a véleményem,hogy vannak emberkék akiknek egyetlen egy beirására sem emlékszem, azt sem tudom,a nevük hogyan került bele a táblába...Szerintem ha kivesszük és nem hiányolják, akkor oké, ha meg igen, vissza lehet tenni annak fejében, ha rendszeresen irogatnakKép

Regina, én is örülök,hogy újra irsz,de nem értem a "jobb is,hogy nem irtam" részt, mi történt veled?? Itt sokszor hiányoltunk, de mivel nem jött reagálás, azt hittük eltüntél végleg...
Ja, és Domi csudapók abban a sporttáskábanKép

Zsófi, látom Bencid is nagyon gyalogol már, ö is nagyon ügyiKép

Na puszi pá, megyek "napszámba", robotolni itthonKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Kép

Csak röviden írok, Zsoltika ugyanis egészen biztosan fogzik most, egész délután ment a nyügi, nyáladzik (ez nem újdonság), viszont rágcsál is, a hűtőrágókát is ette, amit amúgy nem szokott + gyakran cicizik + szinte semmi mást nem eszik. Szóval teljesen ráillik a képlet, és hát már meg is van duzzadva a fölső ínye. Előre "készülök" is az éjszakára Kép

Anita,
én is nagyon-nagyon örülök, hogy újra tudsz rendesen jönni!!! És Robóka tényleg nagyon nagyfiú, aranyos a kalapkája! Hasonló van nekünk is kékben Kép

Regina,
Domcsi baba nagyon szép, gyönyörűek a szemei! Tetszik a kép, ahol a nyakadban ül Kép Ügyik vagytok! Ha tudsz, gyere Te is rendszeresen, hadd olvasgassunk rólatok!

Barbi,
mi is kaptunk abból a vírusból Kép De már rutinosak vagyunk, egyből törölte is a férjem Kép Mi ma csak 2x kaptuk meg.

Klarissza,
sajna még nem kaptuk meg a zacsit Kép Nagyon remélem, hogy a Posta nem keverte el! Nemrég egy kendőt rendeltem a Babanetről, és azt sem kaptuk meg!
Egyenlőre még én sem hagynám egyedül Zsoltikát Kép Az anyukám vagy anyósom néhányszor vigyázott már rá 1-1 órácskát, de tényleg nem többet, és eddig egyetlenegyszer fordult elő, hgoy anyukám sétáltatta Zsoltit. De nekem is nagyon hiányzott a pici, direkt azért vitte le anyu, hogy tudjak pihenni, de persze nem tudtam aludni, csak kóvályogtam a lakásban Kép

Én amúgy szívesen utaznék Zsoltikával, csak hát nem bírja túl jól a hordozót (erről már korábban írtam). Azt meg persze nem akarom, hogy szenvedjen az úton (meg mi is). Mostanában még Szentesen sem voltunk, jövő hétvégén viszont mindenképp megyünk, hát remélem jól viseli majd Zsoltika az utat Kép

Nálunk a férjem nagggyon ügyes, büszke is vagyok rá KépKépKép Eteti is Zsoltikát, hétvégén a sétáknál mindig tolja a babakocsit, hintáztatja, de ami fő, éjszaka is felveszi Zsoltit, ringatja, altatja, ha én nagyon ki vagyok ütve Kép

<font color="ff0000">Ann,
nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Ugye ma tartod? </font>

Kép

Most már viszont mennem kell, Apa babázik és már kimerült Kép Most én jövök.

Sok puszi:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Ann : nagyon sok boldog névnapot kívánok neked:
Kép

Nekem pedig a páromnak van ma a szülinapjaKép.Nincs nagy dajdaj, csak szépen hármasban ünnepeltük. legalább ma pihiztünk is egy kicsit.

Tali: nekünk 21-25ig nem jó, ugyanis akkor megyünk nyaralni. Utána való hét bármikor jó, majd egyeztetünk.

Tábla: Edit, hogy te mennyire ismersz engemKép.! Honnan tudtad, hogy drága Laurára gondoltam?KépMindenesetre tényleg rá Kép. Kivételesen nem pesti vagyok, Jászberényben élünk, névnap pedig 06.02-án volt. Azt hiszem ennyi adat elég, ugye? Írtál pár nevet, akik kevésbé jönnek. Szerintem Docka mosolygós Andriskával azért járogat. Dandy is néha benéz ahogy két gyermek mellett betud nézni, ja és néha azért Dea is írt. A többiekről tényleg nem tudok.De szerintem úgy is jó, hogy a kiegészített táblázatot mindenki lementi magának és akkor nem foglal itt sem sok helyet.

Regina: Domcsi leányzó még mindig nagyon gyönyörű. Nekünk is kéne egy ilyen kis fogkefés csomagKép.

Krarissza: köszi a dicséretet, neked pedig megy a drukk a vizsgákra. Akkor tényleg úgy kéne szervezni, hogy nektek is jó legyen a tali. Képről még annyit, hogy megsúgom, Robó sem olyan nagyfiú élőben, mint a fotókon. Szerintem Laca is éppen akkora lehet, mint manó.Csak a képek csalnak. Lenézős kép nagyon tuti, nameg a művelődöm egy picit sem rossz, de a legjobb talán a szekrénykébe bebújok...Kép

Edit: nagyon drága vagy, hogy felajánlottad, hogy eljönnél értem.Nagyon jólesett. Mellesleg vezetgetek én itthon, de Pesten egy nem szeretek vezetni a helyismeret hiánya miatt, kettő nem bírom a nagy forgalmat. Ezért lenne jó, ha apa vinne fel. Meg nem is várhatom el tőled, hogy emiatt utazgass.De nagyon köszönöm, tényleg !

Barbi: jó kis csel, altatás helyett gépezniKép.Talán mielőbb ti is túl lesztek a nehezén és akkor minden nap tudsz jönniKép.Addig is sok energiát varázsolok neked, ugyanis az én energiám elfogyott....Vírust kaptam én is , szegény apának újra is kellett telepíteni a gépet miatta. Kép.Pedig a fura leveleket meg sem nyitottuk, mégis 17 vírust talált rejtve is ...

Gabi:Zsoltinak van már fogacskája? Kissé le vagyok maradva most fogilag is.Nálunk is hasonló jó apuka él, így kissé megkönnyíti a helyzetem sokszor. Sokat segít nálunk isKép.Nyűgimentes éjszakát kívánok.

Lányok: ti hogy vagytok a strandolással? Sszerintetek miben kell és be lehet vinni már manókat a vízben? Én parázós anyuka révén féltem még a kis bőrét és itthon is nagyon óvatos vagyok, még mindig a gyógyszertári kencéket használom.
Tényleg neketek adni kell nyáron is a D vitamint a babának? Nálunk a doki nem ajánlotta nyárra, hiszen akkor a napfényből elegendő mennyiséghezjutnak, és elvileg ez is túladagolható lehet. Emellett megírnátok, hogy nálatok mást kap e a baba. Nálunk Robó ezen kívül semmit.

Ne haragudjon az akinek nem írtam, de most jobbnak látom, ha az utolsó írásomtól húzom a vonalat és inne kezdek írogatni. Viszont Batka párjának anyukájának nagyon szorítok, hogy jobban legyen és mielőbb túllegyenek a nehézségeken!!!

Olyna jó, hogy örültetek, hogy ismét jöttem, jólesikKép Kép.

Anita
anita77

Anita,
persze hogy örültünk neked!!! Nagyon hiányoztál, tényleg Kép

Mi még adogatjuk Zsoltinak a D-vitamint, de nem kérdeztem rá a dokinál... Inkább megkérdezem, nehogy túladagoljam! Végülis eleget van napon Zsoltika is, jó a színe is nagyon Kép

Amúgy 2 fogacskánk van, a két alsó egyes. Már jó ideje kibukkantak, és azóta semmi, ami persze jó is, hiszen nem nagyon volt nyűgös Zsoltika. Most viszont az... Kíváncsi vagyok, hogy holnap reggelre kibukkan-e valami, vagy még szenvednie kell szegénykémnek Kép Remélem, nem!

Párodnak nagyon boldog szülinapot kívánunk KépKépKép

Jó éjt mindenkinek:

Gabi

pgaboka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?