Sziasztok!
először is:
na, itt rendet raktam
most pedig bevallom töredelmesen, hogy nem volt időm visszaolvasni rendesen, csak átfutottam a hozzászólásokat, bocsi, pedig igyekeztem
Klarissza
Levendel bácsi eldádáz
Biztos, hogy hiperaktív, nem csak extrovertált, mert azt rögtön gondoltam
, mivel én intro vagyok. Laca miért növeszti ilyen gyorsan a fogait?
Orsi! Bocsi, hogy nem reagáltam, de mint azt írtam kicsit havazok. Ma-holnap beszerzem a tiszai túrához valókat, aztán pedig utazás, közben anyám is jön egy vödör eperrel, saját termés, apa látástól mikulásig dolgozik és mosogatórongyként ér haza, de nem is folytatom ezt a siránkozást, mert annyira azért nem sz..
. Jövő héten jelentkezem a BIKÁSI csapatnál, ígérem! Puszi Benének és Pannának.
Zit! Grat az éjjelalvó nagyfiadnak
ez a majdnem járás gondolom kifáraszt, derekad hogy bírja? és egyáltalán apa nélkül biztosan nem könnyű sem lelkileg, sem fizikailag
, de te stramm csaj vagy, pozitív energy-ket küldök, de nem tudok gif-fezni, ezért csak így póriasan
Ann! a konyhai holmiknál van olyan polc, amelyiken mindenféle konyhai "szerszámok" vannak, ott van legalább 3-4 féle jégkockatartó, és ott van/volt ez is. Egyiket B.örsön vettem, másikat Zalaegerszegen, tehát biztosan forgalmazzák. Ha gondolod, veszek, ha látok. holnap azt hiszem megyek, de 2 héten belül biztosan. Hami nagyon ügyiiiiii! Így túllépni egy oltáson, ez igen! Lépegetés
Papír nálunk is nagy szerelem
Zsizsa! Lányod egyre merészebb, ha jól látom. Kék-lila foltok??
Barbi! Ádibádival kell fürödni, tényleg az a legjobb megoldás, és közben rájöhetsz, mi az ami bántja. Falazás, glettelés, mázolás finisben?
Tündér! Ilang nagggggyon jópofa a fotón, meg a közös képen Gabival is!
Zsizsa! Nem tudom cipő-ügyben válaszoltak-e, de: sztem nem fogja gyorsan kinőni a cipőt, és először is próbáljátok meg mekkora kell neki egyáltalán, nálunk pl. a 18-as is nagy egy kicsit, tehát van ideje belenőni egész nyáron.
Gabi! Ügyesek vagytok, hogy ennyit mászkáltok, és Zsoltika is az alvással. A mai kép is csúcs!
Vera! Ha Bence fel akar ülni, de még nem tud, segíts neki, de rövid ideig üljön, éppen csak megízlelje, hogy milyen ülni, én legalábis így csináltam, mert Lizi is nagyon akarta, ezért segítettünk, de nem erőltettük. Akkor erőltetnéd, ha ő nem nagyon akarná, de te állandóan próbálnád ültetni. És mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ki akarja hagyni a mászást. SZóval sztem mindent jól csinálsz, ne búsulj.
Batka! Sajnálom, hogy EMma ilyen gyakran ébred. Mi lehet az oka?
Gabi75! Nem könnyű feladatok előtt álltok! Ráadásul sokba kerül, hogy megpróbáljátok, de nem biztos a siker, ha jól értettem. Pedig az a Dallas tényleg nagyon vonzó!
Bombomanyu! Gratula nektek!
Edit! Olyan szép fiúcska Boti!! Ügyesek vagytok, hogy így átvészeltétek a vihart. Gondolom sokat számított az, hogy ti nem vezítettétek el a fejeteket, így Boti sem érezte szörnyűnek. Egyébként Lizi sem ijedt meg a dörgés-villámlás-orkántól, mi sem.
bocs, ha valaki kimaradt, így is 1 órája ülök itt, és már mindenki alszik, csak én kukorékolok itt a gép előtt.
panu