Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!

Pedikűrt is fogsz tanulni?? Szívest örömest adom a lábam gyakorlásra:))))

léptem!!!!!!!!!!
Vendég

Orsi,
Már haza is jöttünk, csak hétvégére mentünk. Hazafelé megálltunk az Auchanban, kaptam fincsi Lúdláb tortát és egy orchideát manóéktól és Robitól mert ma van a szülinapom :D Nyuszinak majd megyek, még nem adtam fel eme tervemet csak még talonban van egy kicsit.

Délelőtt voltunk lent a Tiszánál, nagyon szép volt, kicsit le is égett a vállam is.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! Nagyon boldog szülinapot!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
tekiroll

Kép
Kép
tekiroll

Boldog szulinapot kostyika :D

Hmmmm........ a ludlab torta jol hangzik! :D:D:D

sünciboglya

Andika!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Kép
Vendég

Lanyok, mikor lesz buli? :D
En mar olyan eros vagyok mint az atom, birom a kikepzest, bulira vagyom:D

sünciboglya

Mia!
Szerda délelőtt lesz buli! :wink: Téged is szívesen látunk!!!!!!
Nagyon köszi a leírást, tündér vagy!!!!!! Úgy megijedtem, hogy egyből fogytam egy kilót! :lol: (valszeg a mensi miatt vizet tartottam vissza)De ez azért érdekelne engem, mert nekem is gond van a vércukrommal, ami annyit jelent, hogy ha eszem(gondolom a nem megfelelő dolgokat) akkor hirtelen megy fel és utána pár órával nagyon leesik, akkor szoktam rosszúl lenni, hányingerszeű éhséget érzek és zabálhatnékom van! :(
Az lenne jó, ha nem ingadozna, gondolom itt van jelentősége a napi 5x-i étkezésnek!
Jó lehetett az esküvőn!!!!

Zsand! Háááát nagyon hálás lennék, ha át tudnál majd jönni pedikürre, mert vadászom az embereket, hogy legyen kin gyakorolnom!!!!!
Mosógép: én szoktam csinálni rajta brutális tisztitómosást fél évenként!(jut eszembe nekem is időszerű!)
2dl ecet és 100gr trisót rakok bele és a legmagasabb hőfokon csinálok egy mosást! Utána sokkal szebben mos, csili-vili lesz! :wink:

Juj de jóóóóóó építkeztek megint? :wink: :D Látom nálatok sem ijed meg Apa ha valamit kell csinálnia a házon!
Kerti tó! MINDEN ÁLMOM!!!!!!!Egyszer nekünk is lesz, csak legyenek nagyobbak a csimók! :wink:

Szilvikém! Köszi a receptet, jól beégtem ezzel a tojással! :oops:
Szerdára csinálok pogit! :)

Most viszont lépek, mert még nem pakoltam össze semmit!
Tegnap este megcsináltam a rakott kelt az itthoniaknak, még gyorsan beindítok egy mosást, összepakolászom a konyhát, rendbepofozom magam(ma pedikür lesz, mondták, hogy hozzá ne nyúljak a lábamhoz, hogy legyen mit csinálni rajta! :wink: )összekészítem a pakkomat, valszeg málhás ló leszek ma is :? és ronygolok el suliba!

Jók legyetek Csajócák!!!!!

Dollikám vigyázz Magatokra, sokat gondolok Rátok!A szerdai meghívás Rátok is vonatkozik!!!!El tudok menni Értetek, közben felveszem Brigiéket is!!!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Na igyekszem gyors lenni!

Andi! Vaníliás karikánál csak a pilóta a fincsibb! :) És ne aggódj, azért néha szabad vétkezni! :wink:

Szilvi! Sütögetés miatt tök irigyke vagyok! :oops:
Hú, ez a pogi recept! Mihelyt ehetek, megsütöm! :)

Orsi! Olyan gyorsan el fog repülni az idő, és csodás kis szalonod lesz! :) Hát asszem az én lábamon is lenne mit csinálni! :oops:
Szerdát köszönjük szépen! :) A mostanit még tuti kihagyjuk! :?
3 nap fekvés van, ha addig minden stimmel, akkor lehet lazítani kicsit, de a pihi üzemmód megmarad a 12. hétig, plusz az Utro.
Émelygős időszak már van, a nap bármely részében képes vagyok rosszul lenni.

Mia! De jó lehetett az esküvő! :)
Utrora majd beneveznék, még megdumcsizzuk. Előre is köszi! :)
Bugi van a lábadban? :lol:

Zsand! Kerti tónak hajrá! Utána párod majd nem győz gyönyörködni benne! :)

Menek feküdni!

Puszi,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Csajok, napról napra jobban szeretem ezt a pici babát!!! Hihetetlen mennyire lehet szeretni őket, én nem is gondoltam volna. Remélem ez a sírós, ordítós korszak is elmúlik hamar!

Mia: nem emlékszem pontosan, de asszem 9,1. az biztos, hogy 9 fölött volt. 165gos diétára ítéltek, de rájöttem, hogy lehet kicselezni, hogy jól is lakjak. 2 hetente jártam a Szent Imrébe. De minek azt nem tudom! Bevittem az eredményt, azt mondták remek csak így tovább. Ennyi. Szóval nem értem mi értelme.

Orsi: én igazából minden nap ráérek. Pontos időt nem tudok mondani, hogy találkozzunk mert azt Lili dönti el, hogy el tudok e indulni. Viszont délután 4 körül le szoktunk menni sétálni. Ha nektek jó, akkor elsétálhatunk felétek (megnézem a kis térképünkön merre is laksz), vagy a játszóra, ahova járok vagy ahogy neked jó.
Én is mondom Lilinek, hogy anyának is kell ennie….stb. de egyenlőre nem hatja meg a dolog. De azért igyekszem, hogy szokja a dolgokat.

A szobád tényleg nagyon szuper lett, nagyon ügyik vagytok!!!! huuuu de ügyes vagy!!!! Nem semmi, hogy milyen jól megcsináltad, így elsőre!!!!
Gyakorolni rajtam is gyakorolhatsz egész nyugodtan.

Igen értettem mit akartál, mókás volt, hogy kevertél minket. Névválasztásnál erre nem is gondoltam.

Lini
Kép
kicsi lini

Andi
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!

Mia
Rendszeresen nem kellett mérnem. Annyit mondott a diétás nővér, hogy reggel éhgyomorra 5 alatt kell legyen (ez ált. nem gond), kaja után egy órával pedig 7 alatt. (ez a nehezebb) Az elején többször ellenőrizgettem, hogy lássam, egyes kaják hogy emelik a cukromat. Két-három hetente jártam ellenőrzésre. Tudod már hova kell menned?

Orsi
Nagyon szép lett az asztalka és a köröm is. :D Pedikürre én is jelentkezem, annyira tetszik ha valakinek franciára van fesve a körme, csak magamnak nem tudom megcsinálni.

Lini
Elmúlik a sírós korszak és egyre jobb lesz. :D Milán mostanában már annyira aranyos, igazi "kis ember". Mászik utánam bárhova megyek, mindent meg kell néznie, de közben meg fél szemmel tekinget rám, mert már annyira tudja ha rosszat csinál.... Ilyenkor meg tudom zabálni. :D A legjobb játék a szürő, fakanál, műanyag edények, joghurtos doboz.....
Hidd el néhány hónap és sokkal könnyebb lesz vele kimozdulnod.

Dolli
Örülök, hogy minden rendben.

Zsandi
Én is az ecetes mosást ismerem. Önts bele egy lityó ecetet és üresen magas hőfokon indíts el egy programot.

Sylph
Lilli szemének jobbulást!

Mimi
Ha még olvasol:
Kellemes nyaralást és nagyon jó időt kívánok nektek!

Gabi

Kép
gabusz

sziasztok:)

Most ment el a Vedono, ez a holgy helyettesito volt, de CSUCS SZUPER!!!!!! annyira jo tanacsokat adott, mindenfelerol. :):):) Most fel vagyok dobva, meg az agyam is tagitast kapott eleg rendesen. Raktarozom eppen a hallottakat. :D

Orsi:
A szerda delelotti bulira meg visszaterunk.

Igen, ez az allando zabalhatnek az ingadozas miatt van. En is nagyon utalom, meg az emelygest is.
Nekem van most emelyges, de nem tudom hogy ez a terhesseg miatt vagy csak ugy "a'la nature".... tegnap este is volt, meg ma reggel is. Viszont hiaba ettem most is erzem...
Meg a szam is ki van szaradva. Remelem elmulik, nem valami jo erzes.

ALOM: nekem is a kerti to teknocokkel es halacskakkal (elnapolva Patrik miatt) es egy telikert szeru palmahaz. A tavat abba szeretnem tulajdonkeppen, a kozepere, korulotte nyugagyakkal, behangfalazva es madarcsicserges + erdo zorejei. :D (No ez JOOOOOO sokaig elnapolva, mivel embertelen mennyisegu penzt igenyel.)

pedikur, manikur: en is szivesen adom kezem-labam, ha kell! (De akkor meg kell alnom hogy ne ragjam le a bal kezemrol a cuccot:):)

lini:
Szoval akkor en is szamitsak a 165 grammos verziora. Most egy "sablon" 150-est csinalok amig el nem jutok a szakemberhez.
Jah, hogy ilyen klasszul ellatjak az embert, magyarul ra sem tojnak??? AKkor inkabb menjek maszekhoz aki hajlando foglkozni is velem? Mert inkabb keruljon alkalmankent 5 ezerbe de akkor valami ertelme is legyen a dolognak.... :D
Szoval akkor neked mostanra rendbe is jott a cukor dolog teljesen? (ugy olvastam hogy a szules utan meg egy ideig - talan 6 hetre emlexem? - kell folytatni a dietat, aztan nem kell?

TERKEP:
jaj jo hogy Lini szoba hozta! Lanyok, nekem a terkep linkje valaahogy nem koser, mert csak egyetlen cim mutatkozik meg rajta:(
Dolli, megtenned hogy elkuldod nekem a terkepet? Nem tudom mit toltam el, de nem muxik nekem.

gabusz:
Meg nem tudom hova fognak kuldeni, ma este megyunk a csaladorvoshoz beutaloert, eligazitasert. Akkor en is fogom meregetni ugy ahogy leirtad. :) Koszi:)

sünciboglya

Andi, nagyon boldog születésnapot!!!!!!!

Kép
sylph

Szasztok!

Dolli, tök jó ez a recept, próbáld majd ki, tök egyszerű és baromi finom.... :lol:
Rosszullétek? :wink: Gézunál is volt?

Mia, de jól hangzik a te álmod is!!!!! Télikert, tavacska, nyugágyak.... én is el lennék benne!!!!!

Orsi, na milyen volt ma?
sylph

Mia, küldtem pü-ben a térképet..... erre gondoltál?
sylph

Csajok nem bírok hisztipókkal! :( Fél órát voltunk lent utána ordított. Lehet, hogy nem bírja a meleget? Egész délután nyomatja a hisztit. Később még megpróbálok lemenni, hát ha…. A melegben nem jót kéne aludnia? :shock:

Mia: szülés után nem kell diétázni. 6 hét múlva kell megint megnézetni, ha az jó, akkor minden ok. Ha nem akkor kell folytatni. Nekem 6 lett most, 5,6ig jó. Ha Lili engedi holnap elmegyek a szt. imrébe, ott majd megmondják mi legyen. De diétázni nem fogok!!! Szoptatás miatt annyit eszem, h apát is lefőzöm, de kell is az energia! Különben, hogy lesz tej?!
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Szilvi:
Igen, ez az! nagyon koszonom:):):)

Lini:
6 az meg nem jo????????? Hat mennyit akarnak ezek?
Ja varj, ez az 5.6 a reggeli ertek? Mert akkor ertem. (ha 120 perces utani akkor nem ertem.)

sünciboglya

hisztipok :D:D:D:D Ez aranyos! :D:D:D

En nem tudok hozzaszolni, teljes analfabetizmus van nalam e teren. Viszont nagyon erdekelne a valasz engem is erre!
(Ha a ferjembol indulok ki, 21 fok felett nyafihuszárrá valik teljesen, nem lehet vele semmit tenni, max lehuteni a legkondi alatt.....)

sünciboglya

nah, megveregettem ma a sajat vallam:

En foztem ma a ketfele kajat, (anyu a harmadikat) mivel mindenkeppen azt akartam hogy olyan legyen amit en elgondolok:)
Nekem teljesen mas az izvilagom mint anyume, a technikam is kicsit....

Szoval orbitalisat zabaltam az altalam elkeszitett kajabol!!!
(az egyikbol)

Daralt pulykahus gombaval es zoldfuszerekkel, ez wok-ban megparolva. Ehez normalisan teszta dukal, egyutt fozve a husival, de mive nekem ezt most nem lehet igy 2, nagyon vekony szelet kenyerkere tettem belole, hozza meg sovany turot a tetejere.
2 orias paradicsom kisereteben.
Mozdulni nem tudok es az 50g-os hatarertekben szepen lazan benn is maradtam:D

sünciboglya

ja, termeszetsen hagyma (lila) is volt a husika mellett, de azt elfelejtettem irni:D Meg az 5 fele zoldfuszer, jah azt emlitettem:D:D:D

sünciboglya

Köszönöm mindenkinek a köszöntést :D

Dolli,
Én is jobban szeretem a pilótakekszet, de ott és akkor csak karika volt. Köszi ez a dalt, ez Veronika egyik kedvence.

Lini,
A meleg inkább megviseli a babákat, de holnaptól meg rosszabb időt is mondanak.

Orsi,
Én is szívesen felajánlom a lábamat, ha nem zavar hogy milyen száraz a sarkam :oops: Nagyon szép lett a szalonod.

Mosogatógéphez tudtok valami praktikát? Nem szépen mossa el az edényeket, pedig már átmostam azzal a gépi tisztítóval és kipucoltam a szűrőket is.

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyi!

Hogyhogy nem lesz széép olyan fátyolos? az azért van, mert kevés vagy sok ezt most pontosan nem tudom :oops: az öblítő!!

Nálam volt olyan, hogy olyan érdes volt a tányérok felülete, hetekbe telt mire kiokoskodtam, hogy mi a baj. Elmostam mindenét, feltöltöttem mindenét, semmi, aztán nyitogattam mosogatás közbe és rájöttem, hogy az egyik vízszoró luk el van dudulva, levettem apa átfújta kompresszorral és egy negyed szem citrom héját pecáztunk ki belőle!

Egyébként én két hetente szoktam a mosogatóval azt csinálni, hogy mikor meleg benne a víz áttörlöm az ajtó alját a gumit körbe egy ecetes ronggyal!!!

Lányok!!!
Új hütőnk van :) Az elözőt használtan vettük 5 éves nálunk és csak pörög pörög és tiszta jég a hátulja!!!
Olyan szép amit vettünk!!!
Naon örülünk neki!!!

Sziasztok szép napot holnapra, nálunk holnap szilvás gombóc lesz, aki szereti várom!!! A csajszikával ketten csináljuk!!!
Vendég

Mia: étkezés után 60’ nek kell ennyinek lenni. De terhesen ez az érték 7ig jó.

Kostyika: Lili az esőt se szereti. Semmi sem jó, ha meleg van, ha hideg….. pfff

Mosogatógépbe teszel öblítőt? Attól lesz szép fényes. Nem kell drága fajta, mindegy milyet öntesz bele.

Többiek merre?

Lini
Kép
kicsi lini

Megkesve, de en is csatlakozom a koszontobrigadhoz: BOLDOG SZULINAPOT KOSTYIKA :D:D:D

zsand:
Gratula a szep uj hutotokhoz!
Nekunk is volt egy ilyen "jeges hatu" egyszer, mi ugy vettuk hogy jo ideig egy raktarban allt elotte. :S
A mostani nagyon tuti, de hiaba vettuk meg a letezo legnagyobb urtartalmut, igy sem fer bele semmi..... es csak harman vagyunk egyenlore.

Lini:
koszi az infot:)
Meg egy kerdesem van: amikor neked ez kiderult a korzeti, vagy a nogyogyasz adta a beutalot es pontosan hova?
Ezt azert kerdezem mert mi a korzetinel voltunk, fogalma sem volt mit kell csinalni, de vegul is a biztonsag kedveert irattam vele egy beutalot a Szt. Imrebe, a diabetesz ambulandiara. Ez igy jo vagy mashova kell menni mint kismama?

Mosogatogep:
A mienk pocsekul dolgozik:( Nem is hasznaljuk. Pedig elvileg a tabletta ami hozza van az egyik legjobb cucc. Van egy ici-pici mosogato, abban nyomorgunk inkabb, mert ez a nyomi gep nagyon rondan vegzi a dolgat:(

Mar megint fel 1..... kene aludni.......

joejt:)

sünciboglya

Jó reggelt!

Orsi! Milyen volt a tegnapod? Szép lett a lábad? :)

Andi! Gondoltam, tudom, hogy Alma rajongók vagytok! :wink:
Mondtad, hogy neked sem érdi a házid.... A terhesség alatti beutalókat és stb hogy oldottad meg? Illetve Te táppénzen voltál közben? Nálunk most megy a vacillálás, még jó, hogy munkahelyemen normális csaj foglalkozik velem, úgyhogy mindennek utánanéz, nehogy valamiből kiessek.

Tegnap beszéltem Mariannal, most megy szabira épp, de két hét múlva beszélünk a kiskönyv miatt, és megnyugtatott, hogy csibe félelmei életkoriak, ki fogja nőni! :)

Lini! Szerintem a meleg a babákat is zavarja. A fincsi, jóleső meleg álomba ringat, de ez a párás szutyok, ami most van, szerintem lehet, hogy az nem tetszett neki.

Szilvi! Voltak Gézuval is émelygések, de nem ilyen korán, és nem szinte egész nap... Vagy csak az idő mindent megszépít? :lol:
Ajánlják, hogy pár szem keksz az ágy mellé, és azt legyűrni, mielőtt fölkel az ember, de nekem először be kell vennem a gyógyszert és csak rá fél órával szabad ennem. No addig holt rosszul tudok lenni. Hol az éhség nem tetszik, hol az, hogy ettem! 8)
Már páran bejósolták, hogy tuti lány! :) Szerintem is, de pszt! :lol:

Mia! Klassz, hogy ilyen szupi védőnéni volt, az úgy fel tudja dobni az embert, meg beindul az ember agyacskája is! :)

Olyan lelkifurim van, hogy esténként nem én ringatom el Gézut! :( Tegnap úgy oldottuk meg, hogy én meséltem, apa ringatott, de ez sem tetszett neki igazán. Ugye péntek óta nem én altatom, és éjjel nem én kelek hozzá... félek, nehogy azt gondolja, valami bajom van vele. :(
Csak szombaton lesz meg az új ágyikója (remélem), akkor már változik az alvás/altatás, addig kéne valahogy kibírni. Ha nagyobb lenne az ágyunk, most tuti, magunk közé venném!
Édes volt tegnap reggel, apa ment el, és mondta neki, hogy vigyázzon anyára, mert sokat kell most pihennem. Erre kis törpém az ágyra mutatott, és mondta, hogy fefi (fekszik). No mondom, lesz itt fegyelem! :lol:

Jaj, és még képzeljétek, vasárnap azt hallom, egy mágneses táblára vagy minek mondják rajzolgatva mormogja:
"Po,po, vejő, Kéje feje " = Pont, pont, vesszőcske, Készen van a fejecske! :)

Szép napot!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Gyerekdalok jogásznyelven

1.

Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tüzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2.

Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy a hazánkba betörő oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok, megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.

3.

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

4.

Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős
járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel a közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfik foglalták el.

5.

Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.

Kép
Kép
tekiroll

Szép jó reggelt!

Mosogatógép: én egy pohár ecetet szoktam beletenni és a félórás progival átmosom, áttörlöm, persze a mosgép tisztítótis szoktam használni. De sajna az edények is kopnak, már nem olyan szépek...

Lini, felétek merre van a játszó?
Utcát tudsz mondani? Lehet lenézünk arrafelé 4körül, és akkor viszem a könyvet! Ha megyünk szólok!

Zsand, garatula az új hűtőhöz!
Ecet: az csodákra képes!!!!! Én sokmindent azzal tisztítok, meg szódabikarbónával.

Most hallottam a mosódióról..... használt már valaki olyat?

Mia, azta micsoda menü..... :lol: Szívesen!

OOOOOrsiiiiiii, merre vagy? Milyen volt tegnap?
sylph

Dolli, látom írtál még elöttem....
De édes Gézu!!!!!! Miyen ügyesen beszél! Vigyáz majd Ő Rád! Nem hinném, hogy azt gondolja, hogy bajod van Vele, de Ő már okos kisfiú, el lehet Neki magyarázni, hogy mi a helyzet, nem? Vagy legalább is annyit, hogy anyának most sokat kell pihennie, mert nagyon fáradt.....
Mondókák, nagyon jóóóók!!!! :lol:
Tesó: ki is lehet ingázni, hogy mi lesz..... :wink:
sylph

Mia: nődoki mondta, h menjek az Szt Imrébe diabetológiai tanácsadásra. Keddenként délelőtt lehet menni. 8-11ig van rendelés, de 9-10 nél előbb nem érdemes menni, mert rengetegen vannak. Nem kell beutaló se semmi csak odamegy az ember megmutatja a leletét, majd első alkalommal lesz egy tanácsadás, ahol elmondják mit lehet enni és mit nem. A többi alkalom értelmetlen szerintem, (de még az első is, hisz nem személyre szabott) akkor csak beírják a gépbe az eredményt és kész. Ezt bediktálni telefonon miért nem lehet????

Ma nem is mentem el a Szt. Imrébe, olyan fáradt vagyok, majd jövőhéten…

Dolli: én a 3 héttől kezdve voltam rosszul az 5től durvult be, annyit rókáztam, hogy 2 kg fogytam az elején. Szörnyű volt! Megy a drukk a kiscsajhoz!
Gézu nagyon ügyi! Édi lehet, ahogy mondja!

Szilvi: én itt a lakótelepen lakom, a 10 emeletesben. Itt van egy ovi (kincses?) és mellette van egy játszó. Egy pici játszó, a 4 emeletesek előtt. Sajnos nem tudom a nevét. Ha erre jössz, akkor szólj előtte mert manóval nem mindig ugyanabban az időben tudunk elindulni. A könyvet előre is köszi!

Mosódió????

mindig pörgős Orsi merre?

Lini
Kép
kicsi lini

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most főztem lencsefőzit és véletlenül kefírt tettem bele.... :? kiváncsi vagyok, hogy ízlik majd a gyerekeknek.....

Jajj, most az én Lilim is hisztis, reggel 6kor kelt s most nem bír magával, semmi sem jó neki. :x

Lini, oksi, ha megyünk, szólok, nem igérem, hogy ma, de azt terveztem.... :wink:

Orsi bizti apázik, otthon van a párja.....
sylph

Hogy a mosogatógép szóba került, most én is mosom :lol: épp megy a jó meleg program.... előtte szétszereltem és kitisztítottam a mosogatónak a lefolyóját..... :shock: hogy ott mennyi dzsuva le tud rakódni, pedig renszeresen tisztítom azt is, nem engedek le semmi darabosat és mégis.... na most a jó meleg víz is átmossa mégegyszer! :lol:
sylph

sziasztok, joreggelt:)

Dolli:
Tenyleg kicsit kora(bba)n jott az emelyges nalad, de ha ez vigasztaloan hat; ez azt jelenti hogy a hormonszinted (progeszteron) eleg magas. :D Leglabb is nekem azt mondtak a korhazban a dokibacsik hogy nekem azert nem volt reggeli emelygesem mert alacsony progim volt.
Na jo, tudom hogy ez nem nyugatat meg. :(:(:( Viszont a 12.-13. heten "mar" el is mulik. :D

Edes Gezu ahogy befegyelmezett teged :D:D:D:D

Huuuuuuuuu ezek a jogasz-gyerekdalok nagyon durvak :D:D:D:D:D:D:D Gurulva rohogok!
es mennyire jo, azonnal felismerheto az osszes!!!:D

ECET:
Tenyleg csodakra kepes........Most gondoljunk bele, milyen "csodakra" kepes az emberi gyomorban is.... :(:(:(:(

Lini:
Koszi szepen!!! Akkor jovo heten felkerekedem es beslattyogok apaval a tanacsadasra. Kar hogy nem olvastam el elobb amit irtal:( Stilusosan negyed 11-kor ertem ide... :D

sünciboglya

Mia,
Az érdi sztk-ban is van dietetikus, itt nincs tanácsadás?

Dolli,
Nem akarlak elkeseríteni de nekem Zsomborral a szülés napjáig volt émelygés :? Igen voltam táppénzen de a térdem miatt, minden hónap utolsó napján szegény anyum bement a rendelőbe és elkérte a táppénzes papírt amit gyorsan küldtem be a céghez, hogy tudjanak utalni. A beutalókat vagy a saját nőgyógyászom adta vagy Mariann intézte nekem. Talán egyszer kellett bemennem a terhesgondozóba levő orvoshoz. De pl nekem az itteni ultrahangokkal sem volt szerencsém, egyik héten odamentem és ott derült ki hogy Pestről jött volna ki az orvos de szülni ment, utána már felhívtak reggel h ne menjek mert megint nem tud kijönni az orvos. Ezek után bementem inkább a klinikára. A barátnőmék aki most terhes a másodikkal, úgy csinálták h a férje elment gyesre a 20 hónapos lánnyal és a barátnőm meg táppénzre a baba miatt így jóval többet kap mintha gyeden lenne az elsővel. Azt hiszem h fáradékonyságra meg rosszul létre kell hivatkoznod h táppénzre mehess.

Szilvi,
Mi is erre a játszóra járunk, szerintem ma is lent leszünk, rendezhetnénk mini talit. Lszi, lszi gyertek :D

Szóval az ecet jó a mosogatógépbe is. Ki fogom próbálni. Külön öblítőt nem használtam mert én is tablettát használok és abban elvileg benne van. Nem is csak fátyolos hanem szó szerint koszos marad, nem mossa el teljesen az edényeket, ott marad az aljában a trutyi.

Kép[
Kép[
kostyika

Veronikának nagyon boldog 5. szülinapot kívánunk!!!!!!!
Kép
Vendég

Veronika! Nagyon boldog születésnapot! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Veronikának nagyon boldog születésnapot!!!!!!

Kép
sylph

Andi, Ti mikor szoktatok lemenni a játszóra? :wink:
Milyen programmal mosol? Mert én csak a fél órási 40fokossal, és néha nekem sem hozza le, van, hogy előtte lemosom, vagy áznak egy kicsit a tányérok, de gondoltam már, hogy az erősebb programon kellene, de az meg majdnem 3órás :shock: ......
sylph

kostyika:

Sajnos fogalmam sincs. Nem voltam meg sosem az erdi SZTK-ban. :(
Meg a korzeti orvost sem inteztuk el hogy ide jarjunk. Nehezkesen megy minden a karantenom miatt.
Viszont talan telefonon el tudnam erni oket...... na megnezem a szamot es valamit kitalalok! koszi!

sünciboglya

Szilvi,
A mi elindulási hercehurcáinkat ismerve fél 5, 5 körül szoktunk lemenni mert addigra már nincs is olyan meleg. A tányérokat én is csak a fél órással mosogatom, ha van benne edény akkor az egyel előtte levő 65 fokossal, ami nekem kb másfél óra.

Mia,
Az én házi orvosom is tatabányai, de ha kell mennem vmilyen vizsgálatra azt itt szoktam intézni. Sikerült őket elérned?

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:

A telefonszamot mar megtalaltam:D
Eddig jutottam, most nem megy tobb mentalisan :D :mrgreen:

sünciboglya

Mai sztorim a vacsimmal....

Esti etkemet nagy szakertelemmel elkeszitettem. (zodsegleves "csak ugy" se habaras, se semmi bele, egy csopp olaj sem.) Bele egy kis tejfol.
Rajottem hogy a szenhidrat ertek ebbol nem igazan lesz meg, gondoltam eszem egy masodik fogast.... (vegre egy jo zabalas van kilatasban...)
Ki is tettem szepen tanyerkamra egy adag rakott kelt (pulykahusi,gomba,rizs helyett picire darabolt karfiol na meg a kinai kel ez sutoben megsutogetve.) Ezt szepen behurcoltam magammal szobacskamba es nekialltam elpusztitani a cuccokat........

IGEN AM!!!!

De a leves felenel (!!!) mar ugy tele voltam hogy szegyen szemre meg a leves is csak kinnal keservvel fert be!
Masodik fogast parom puszitotta el (nem kellett noszogatni bar o mar tul volt egy pupozott tanyer rakott kelen akkorra mar :D)

Errol csak annyit hogy a cukordieta elkezdese elott nyugodt lelekkel le tudtam nyomni egy 8 szeletes pizzat..........

Erdekes dolgok vannak... :D

sünciboglya

Sziasztok!

Párom treasurer-t keres a céghez, ahol dolgozik. Nem ismertek esetleg valakit, akit érdekelhet az állás?
XI. kerületi cég, elég jó fizut tudnának adni, ha végre találnának egy jó szakembert erre a pozícióra. A leendő munkatárshoz egy treasury asszisztens tartozna.
Elég sürgős lenne a dolog, szóval ha valakit érdekel, hívjatok fel, vagy priviben is tudok küldeni részleteket.

Most mennem kell, majd holnap már jövök egy kis helyzetjelentéssel.

Jaaaaa, és Dolli! Gratulálok Nektek a picúrhoz!!!!

Anett

Kép
Kép
anett_

Ez tök ciki, de én csak néha kívülről letisztítom a mosogatógépet, lefolyót apa szokta 1 évben egyszer kitisztítani. Néha beletöltünk egy kis esetet azzal átmossuk, de ennyi.

Szilvi: köszi a könyvet, ahogy pocokmanó engedi elolvasom, már nagyon izgatott vagyok, hogy milyen tanácsot kapok.

Ügye milyen könnyen felismerhető vagyok a papucsomról?

Nagyon jó a vonalzód!! Én is akarok! Gondolom nem magyar oldalon csináltad. De azért elküldöd az oldal nevét, hátha össze tudok én is hozni egy cukit?

Mia: az SZTKba is van tanácsadás, kérdeztem is, hogy miért nem mehetek oda?! Állítólag nem jó. De Szt. Imrébe sem csinálnak semmit, szóval nem értem….

Andi: a mini tali csak összejött, csak elég minire és rövidre sikeredett. Na majd legközelebb!
Arra gondoltam, ha reggel minidiktátor is úgy gondolja, hogy megyünk Orsiékhoz, akkor felhívlak és mehetnénk együtt. A számod benne van a listában ügyi? Ha 8ig nem hívlak, akkor Lili nem úgy gondolta, hogy mi is csatlakozunk. Mondjuk nekünk a délelőtt még elég nehezen megy, de hátha összejön. Ha nem akkor meg majd irigykedve gondolok rátok, hogy ti jót csacsogtok, nevetgéltek én meg itthon engedelmeskedem a minidiktátorom parancsainak. Persze az sem rossz, csak azért hiányzik az emberi hang.

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok!!
Ma jártam a lakótelepnél.Gondoltam is rátok!Csellengtem vagy 3 órát,levezetésűl feltoltam a babakocsit a dombon.Mondtam Dorinának,legközelebb ő fog engem tolni. :?
Amúgy ma meg volt veszve a lány.Tegnap találkoztunk a szomszéd fiúval,2 éves.Dorci olyan rámenős volt.Megfogta a kezét,leteperte,ölelgette.Ma hallotta,hogy kint a gyerek,ment a kapuhoz és kiabált,hogy baba és annyira akart menni.Már sírt szegénykém,közbe meg kifelé mutatott,közben meg mondta,hogy baba.Átkellett menni vele.Este 7 óra volt,kellemetlenül is éreztem magam,hogy biztos fürdetnének már,mert van egy 4 hónapos is,de mondta a csajszi,hogy most csúszik a fürcsi,mert későn keltek a gyerekek.
Holnap buli? Párom pont szabadnapos..lenne,de be kell mennie rámpát szerelni.Mondtam neki,hogy eldobhatna Orsihoz,de akkor már Fehérváron lesz.Ha legkésőbb fél 9re el tudok készülni,akkor megyünk.Kik lesznek ott?
Dolli szomszéd!Kár,hogy nem jöttök.

Jó éjt nektek!

Kép
tierno

Lini:
Koszi a tippet az SZTK-rol.
Odaig mar eljutottam hogy megvan a telefonszamuk, marmint az SZTK-e, csak arra kene ravennem magam hogy felhivjam oket...... Asszem holnap az lesz az elso.....
Max elmegyek ket helyre! Majd csak kieszkabalok a ket tanacsbol egy jot:D

szerdai buli:
Nem tudom vegul lesz-e vagy nem, en most mar tutter hogy nem tudok menni, na majd legkozelebb :D

joejt mindenkinek! Legyetek jok...... vagy rosszak, ami eppen sikerul:D:D:D

En megyek es bekemenyitek.... (marmint hasra, mert az ment egesz nap sajnos.)

sünciboglya

Jó reggelt!

Alig látok ki a fejemből! Gézu ma éjjel egyszer sem ébredt! Halleluja! :lol: Mondjuk ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy tegnap du fél órát sikerült aludnia, morogtam is rendesen, mert én meg alukáltam volna...
Ma még egy utolsó nagyon fekvős nap, aztán lazítok a karanténon! :)
Próbálom megszervezni a vizsgálatokat, mikor, hova, kivel, stb, az agyam tiszta zizge már.
Valaki ismeri a Dörmi játszót a Hivatalnok utcában, talán Zsand írt róla egyszer... Nézegettem a honlapjukat. Mivel útba esik az sztk felé, azon agyaltam, hogy esetenként be tudnám adni csibét 1-1 órácskára. Csak előtte kicsit be kéne szoktatni. Ó, hogy ilyenkor milyen pipa vagyok, hogy nincs jogsim... :?

Mia! Hidd el, hogy megnyugtattál! :)
Andi! Te kevésbé! :wink:
De rendi Mariann, hogy intézget ilyeneket is! Már nagyon várom, hogy találkozzak vele, ő mindig olyan türelmesen, részletesen elmagyaráz mindent...
Ultrahangot itt csinálták neked? 8)
Táppénzre egyszerű lesz mennem, mármint hogy simán fölvesznek, amikor szólok. Mindkét doki ismer, tudja az előzményeket... Már csak az a kérdés, hogy mennyi táppénz jár. Mármint nem összeg szerint, hanem időben. Mert azt mondják, hogy mivel az előzővel is táppénzes voltam és előtte meg 8 hó fizu nélkülin, lehet, hogy sakkozni kell. Csak azt nem értem, hogy ha azt a francos 8 hó fizu nélkülit figyelembe tudják venni. Akkor a 93-óta folyamatosan ledolgozott időt miért nem??? Előtte sosem voltam táppénzen, végig güriztem! :evil:

Brigi! A célért mindent! :wink: A legközelebbi talin már ott leszek, még ha a világ másik végén lesz is! :D

Anett! De jó, hogy jelentkeztél! :) Gondolom, két lurkó mellett nem egyszerű!

No ébredt Csibe, megyek, meg fekszem!

Csajszik! Jó talit Nektek!!!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Húúú, tényleg nagyon régen voltam már, de nem a pici miatt nem tudtam jönni. Ő hál' Istennek nagyon jó baba.
Az utóbbi két hetem rohangálással telt, alig jutottam számítógép közelébe.
Két hete megkaptuk Beni TAJ kártyáját, úgyhogy pár napot anyuéknál töltöttünk, mert el kellett intéznem a családi pótlék, GYED, anyasági papírjait. Mivel a bejelentett lakcímem Mosonmagyaróváron van, mindezt a győri Államkincstárnál kellett megtennem.
Voltam a munkahelyemen is, ott is alá kellet írnom pár dolgot. Persze az is Győr mellet van.
Múlt héten pedig az egész hetet ruhakeresgetéssel töltöttem, mivel szombaton volt a férjem öccsének az esküvője.
Hát ez nem volt egy könnyű dolog pici babával vásárolgatni, ráadásul a brutális méretű testemen minden ruha szörnyen állt. :( :oops:
Végül pénteken sikerült vennem egyet végszóra. Szegény Beni elég jól bírta a gyűrődést.
Szóval szombaton meg esküvő.
Ezen a héten végre már egy kicsit pihi van. Vagyis most próbálom behozni az elmaradt teendőimet a háztartásban...

Egyébként velünk minden Ok. Beni szépen fejlődik, már nagyon sokat mosolyog, meg gőgicsél. Nagyon imádom!!!

Kismamik hogy vagytok?
Bírjátok még ezt a nyári hőséget?

Majd még igyekszem visszaolvasgatni!

További szép napot!
Anett

Kép
Kép
anett_

Szijasztok Csajok!

Bocsi hogy mostanság nem jöttem, de annyira sűrű a programom! :cry:
Heti 2x suli, este dolgozom, és közben itt van a három gyerek, háztartás kert stb..... Apa meg állandóan a pinyóban! :(
Nem panaszkodom, mert nagyon élvezem a sulit, de kicsit sok így együtt minden! Elég a nyafiból, összeszorítom a fogam és csinálom a dolgom! :wink:

Brigi sajnálom, hogy nem tudtam Érted menni ma, de legközelebb légyszi szóljatok előre, mert csak ma reggel olvastam, hogy jönnétek! :( Igaz Apa itthon volt, de mikor hívtál már itt voltak Szilviék, Apa meg már nyakig maszatos a bitumentől! :?
Legközelebb ha időben szólsz valakivel meg lehet előre beszélni, hogy elhoznak Benneteket ha befértek a kocsiba. :wink:

Szilvike sajnálom, hogy mennetek kellett már, olyan jó volt Veled dumcsizni, ha nem mondod nem is vettem volna észre, hogy így elrepült az idő!

Andika sajnálom, hogy nem jöttetek, este talizunk! :wink:

Anett jó volt Téged olvasni! Beniről tegyél fel friss képet,mert már meg sem ismerjük! :wink: Mekkora most? Szopizik?
Húúúúú tényleg jó pörgős volt az elöző heted!Remélem tudsz egy kicsit szusszanni! :wink: Veletek is jó lenne talizni már, nem szoktatok játszóra menni?

Lini! Vártunk Benneteket is, de gondolom Lilike keresztbehúzta a számításaidat! :lol:

Dolli!

Itt van mellettünk a Dörmi!Én is be akarom szoktatni Bogit, mert ősztől csak Bogika van itthon és néha beadnám és el tudnék lógni egy picit! :wink: Árban nagyon jóóóóóók, hozzánk még közel is van!
Örülök, hogy tudtál egy picit alukálni! :D

Mimivel beszéltem tegnap telcsin, pont strandoltak, saját két gyerekük mellé bevállatak még két gyerkőt! Nem semmi mennyi energiája van így szüls előtt! :shock:
Szegény perecelt egyet és bibis a térde, de gondolom majd elmeséli! :cry:
Pont az óriáscsúszdáról csúszott le mikor hívtam! :lol:

Na megyek főzök csimóknak egy kis gombócot, Apinak maradt tegnapról raguleveske én meg salizom! :)

Igyekszem jönni!

Puszika
Vendég

sziasztok:)

Mi is intezgetjuk a mai napon a dolgokat, elvileg mar minden sinen, ma mar csak az ugyvedhez kell menni , este Macilaci bacsihoz, holnap ismet vissza a bankba hogy minden helyere keruljon.
A telek akkor rendben hivatalosan, utana a kozmuveket kell atirani........ azt nemtom mikor.

Vegre elkezdhetjuk a hazepiteshez a dolgokat. Na majd utazhatunk videkre (nem is tudom hol van a kivitelezo es tervezo helyileg, elfelejtettem) De hamarosan oda is kell majd menni.

Izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Varom apat hogy visszaerjen a foldhivatalbol (gondolom egymillioan vannak ott is mint elotte mindenhol) utan egyutt irany az ugyved ismet.:D

Meg jo hogy nincs olyan rohadas meleg ma!

:D

sünciboglya

Mia!

De jóóóóóóóóóóóóóóó Nektek! Annyira jó ez a tervezgetés és utána látni mi lesz a tervekből? :D
Majd ha már építik a házikót szabad megkuksizni? Én úgy imádom az építkezést! :oops: Tudom kicsit fiús dolog, de már tiniként is imádtam! Szüleimnél a szembe szomszédnak is könnyű szerkezetes háza van BAROMI SZÉÉÉP, kétszintes! Kb 1 hónap alatt húzták fel, egy hónap alatt leromlott a tanulmányi átlagom, mert az ablakban lógtam csak és bambultam! :oops:
De Apa is ilyen az összes építkezős ismerősünket végigjártuk ötleteket gyüjtöttünk és aztán jöttek hozzánk is!
Még a Gabiék házára csorgatom a nyálam! AZ ESZMÉLETLEN SZÉP!!!!!Imádom a mediterran tipusú házakat!

Gondolom akkor Péter most rohangálhat reggeltől-estig!Emlékszem Apa is hónapokig jött ment a hóna alatt a dossziékkal!

Képzeljétek feltettem főni a vizet a gombócnak már éppen dobtam volna bele, mikor rájöttem nincs itthon zsemlemorzsa! :?
Elment a kedvem mindentől, így leszaladtunk a MC-be! :lol:

Mariannka lemondta a mai masszázst, mert hamarabb elutaztak, így Andika hátát derekát, erőteljesebb behatások fogják érni! :lol:

Tök jót aludtam délután csimókkal szegény Apa meg........ :cry:
Hogy tud ember ennyit melózni???? :shock:
Holnap strandolást terveztünk, de ha ilyen hideg lesz nem megyünk sehova!

Edina merre vagyol?
Lini! Az jó ha odaadom kendőt Andikának és ha arra jársz kidobja Neked az ablakon???? :lol:
Viszont ennek a csomozását én sem tudom, mit hogyan merre! :oops:
Ez a Nandu féle kendő, rá kéne keresni a neten!!!!
http://nandukendo.blogspot.com/

Itt találtam leírást!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?