Jó reggelt!
Orsi! Milyen volt a tegnapod? Szép lett a lábad?
Andi! Gondoltam, tudom, hogy Alma rajongók vagytok!
Mondtad, hogy neked sem érdi a házid.... A terhesség alatti beutalókat és stb hogy oldottad meg? Illetve Te táppénzen voltál közben? Nálunk most megy a vacillálás, még jó, hogy munkahelyemen normális csaj foglalkozik velem, úgyhogy mindennek utánanéz, nehogy valamiből kiessek.
Tegnap beszéltem Mariannal, most megy szabira épp, de két hét múlva beszélünk a kiskönyv miatt, és megnyugtatott, hogy csibe félelmei életkoriak, ki fogja nőni!
Lini! Szerintem a meleg a babákat is zavarja. A fincsi, jóleső meleg álomba ringat, de ez a párás szutyok, ami most van, szerintem lehet, hogy az nem tetszett neki.
Szilvi! Voltak Gézuval is émelygések, de nem ilyen korán, és nem szinte egész nap... Vagy csak az idő mindent megszépít?
Ajánlják, hogy pár szem keksz az ágy mellé, és azt legyűrni, mielőtt fölkel az ember, de nekem először be kell vennem a gyógyszert és csak rá fél órával szabad ennem. No addig holt rosszul tudok lenni. Hol az éhség nem tetszik, hol az, hogy ettem!
Már páran bejósolták, hogy tuti lány!
Szerintem is, de pszt!
Mia! Klassz, hogy ilyen szupi védőnéni volt, az úgy fel tudja dobni az embert, meg beindul az ember agyacskája is!
Olyan lelkifurim van, hogy esténként nem én ringatom el Gézut!
Tegnap úgy oldottuk meg, hogy én meséltem, apa ringatott, de ez sem tetszett neki igazán. Ugye péntek óta nem én altatom, és éjjel nem én kelek hozzá... félek, nehogy azt gondolja, valami bajom van vele.
Csak szombaton lesz meg az új ágyikója (remélem), akkor már változik az alvás/altatás, addig kéne valahogy kibírni. Ha nagyobb lenne az ágyunk, most tuti, magunk közé venném!
Édes volt tegnap reggel, apa ment el, és mondta neki, hogy vigyázzon anyára, mert sokat kell most pihennem. Erre kis törpém az ágyra mutatott, és mondta, hogy fefi (fekszik). No mondom, lesz itt fegyelem!
Jaj, és még képzeljétek, vasárnap azt hallom, egy mágneses táblára vagy minek mondják rajzolgatva mormogja:
"Po,po, vejő, Kéje feje " = Pont, pont, vesszőcske, Készen van a fejecske!
Szép napot!
Dolli