Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok én is csak szar napom volt :( Most veszekedtem lányommal egy nagyot azért mert megkértem hozzuk át valahogy hozzánk netet mert elvonási tüneteim vannak,az asztali gépemre kértem,laptop még nem jó mert a vinyó nem jött még meg.Erre neki állt dilizni mert "hogy nekem nem ér rá holnap?!,én meg mondtam nem,hiszen nem tart sokáig,5 perc volt az egész,de ő meg csak dilizett tovább meg az ajtót csapkodta :evil: Aztán megnyugodott és csak belement,persze a végén bőgött mert a pasijával összeveszett valamin és a végén rajtam töltötte ki a mérgét.Mondtam neki hogy ez nem megoldás beszéljék meg de ez volt az utolsó hogy velem így viselkedett,eddig nem volt ilyen,és gondolkodjon el magán.Most is puforog de majd megnyugszik.
Bocsi hogy ezt leírtam de muszáj volt a mérgemet kiírni :(
Pusszantok mindenkit!

Kép
anyci

Jó reggelt!

Mancsa, nagyon köszi az infót, utánanézek ennek a habnak, aranyos vagy, hogy megírtad.

Melcsike, Neked is. Nagyon szép az a kép, amit elképzeltél.

Anyci, elhiszem, hogy mérges vagy, majd lehiggadtok, biztos lesz még ilyen :wink: . Meg hát a leányzód is rossz passzban volt.

Haslikám, én tudok várni :wink: Már a privire, de azért jól beelőzlek.
Mikor bébicsőszködtél?
És honnan értesz Te a csillagászathoz??

Bende, Bendegúz nyuszi egy igazi egyéniség lehetett. Privi megy.

Szinti, mi van Veled? Megnyugodtál? Barna? Párod hogy viseli?

Tünci, hogy vagy ma??

És Te, Kisanya??

Én most voltam lent a büfében egy megaadag kávéért, mire a büfés csaj megkérdezi:
- Hogy van a pici babád?
- A nagyfiúra gondolsz?
- Hát mekkora már??
- Három és fél éves.
- Jé, hát nemrég még a pocakodban volt!! Kistestvére nincs még?
Na itt gyorsan megköszöntem a kávét és hátraarc.

Ezt nem fogom tudni rendesen megfogalmazni: mostanában olyan képet látok magam előtt, ha Zalán rövid kis életére gondolok, hogy teker, teker tiszta erejéből egy kis biciklin, lobog a haja a sebességtől, minden erejét beleadja, már állva teker, és aztán kifullad és elfárad, nem bírja tovább :cry: :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nehezen indul a nap,pedig fennt vaqgyok már régóta, a szoszéd kakasa elintézi a reggeleket. :wink:

Mindjárt fessük a nappalit.

Zaha,
olyan szép ahogy leírtad Zalánkát.. :cry:
nekem olyan szép álmom volt ma, még nem emlékszem élesen, majd naközben fog beugrani.Terhesen láttam magam,meg pici babával, de a lényeg,hogy TUDTAM, hogy rendben vagyunk, szép az életünk, boldogok vagyunk.De reggel nem ez vár.Annál nagyobb a csalódás. :cry:

Anyci
Hú, nem lehet könnyű egy tini lánnyal.amit leírtál. szerintem megfelelően kezelted(jó megoldás nincs), de én azért "megbüntetném" vmivel a viselkedés miatt.Nem nagy dologgal, csak hogy érezze, hogy megbántott és hibázott ezzel.mondjuk két hétig minden nap el kell mosogatni, vagy bevásárolni, ilyesmi.Nekem nagyon-nagyon szigorú apám volt, sokkal keményebb büntetéseket szabott ki, de így utólag azt kell mondjam a kortársaimhoz képest (nagy átlagban), nagyon jót tett, a javamra vált!

Betti, képek!

Én meg megpróbálom lekapni a cicákat, tegnap már egész nap a mi udvarunkban voltak.

KépKépKép
tünci28

Tünci, szép álom...így legyen.

Jó festést Nektek, majd írd meg milyen lett. Ez lesz olyan vaníliás színű?

Az én szüleim is szigorúak voltak, fene tudja, javamra vált-e. Valamilyen szinten biztos, tudom, hol a helyem. Azt hiszem.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Zaha sajnos ilyenekkel én is folyamatosan szembesülök,mindig azt kérdik hogy már meg is szültél és a baba otthon?meg bla-bla :(
Zalánkát olyan szépen leírtad :(

Tünci,sajnos ő most kezd hisztis kamasz lenni és néha nehéz de eddig mindig okosan megoldottam.Csak magamból indulok ki hogy én milyen voltam.Bünti az lesz de neki a házi munka nem bünti mert azt amúgy is csinálja,nála másként kell és majd meg is találom rá a módszert :wink:
Szép álmod volt és remélem valóra is válik :D

Kép
anyci

Köszönöm a hiányolást.
Tegnap voltunk szegeden a saját kromoszóma eredményeinkért, a férjem tökéletes, nálam van a gond, a lányom tőlem örökölte a rendellenes 2 kromoszómát.Hordozó vagyok.A következő is örökölheti és az az után következő is...Az esélyünk egy egészséges babára 50 %.A másik 50 %, hogy ő is "csak" hordozó, de egészséges, mint én (25 %) vagy ugyanez, mint most, hogy meghal a méhemben.(25 %)
Nem tudom hogyan tovább, én nem fogok lutrizni, hogy vagy bejön vagy nem...ez egy rémálom.
Persze gyerekünk lehet,......de vállaljam be, hogy automatikusan méhlepény biopszia 12 hetesen és 15.-ig várni, hogy egészséges -e vagy irány megint szegedre a klinikára?Meddig lehet ezt csinálni?Meddig bírja a tesetm és a lelkem, ami már megszakadt???Hordozó vagyok és a gyerekemet a saját testem ölte meg, mert továbbadtam neki a hibás pár egyikét.Itt állunk 31 évesen, egészségesen, szerelemben, egy gyönyörű kertes házban és ....bassza meg aki ezt leosztotta.Nem tudjuk mi legyen, de én nem tudok gyerek nélkül élni.Nem tudom mit tegyek, hova menjek.Pedig múlthét óta nem védekeztünk, kezdett visszatérni az életkedvem.És most???Okolom magam, de nem tehetek semmit.Ezt dobta a gép.
jázmin20

Jó reggelt!

Végre szabin vagyok 2 hétig. Tegnapom még kapkodással telt, új medencét vettünk, vízforgatósat, hozzá a kiegészítők,persze 3 barkácsáruházban vettünk meg mindent :roll:
Olyan nagy árkülönbségek vannak,érdemes volt végigjárni mindent.
Mire hazaértünk szakadt az eső,nem tudtuk felállítani,pedig az volt a cél,hogy ma már fürödhessenek a gyerekek.
Ma reggel csodásan süt a nap,7 órakor rángattak ki az ágyból a kicsik,hogy gyerünk medencét állítani :shock: De hát egyedül nem megy nekem,apa dolgozik, használati utasítás dvd-n,nem merek nekiállni. Előkészítem a terepet,az alátétfóliával talán boldogulok,aztán ennyi,várjuk majd apát délután.

Hétvégén Gyerkőcfesztivál volt Győrben, szenzációsan sikerült,jobb volt mint tavaly. Pénteken is kint voltunk, a tűzijátékot is megvártuk, 11 körül értünk haza. Vasárnap reggeltől délutánig jártuk a helyszíneket,néztünk előadásokat. A főzést is megúsztam :wink: ,ott ebédeltünk, hintaágyakban még pihenési lehetőség is volt. Egy gond volt,hogy nagyon meleg volt,kissé lehetett volna hűsebb idő. A szervezők mindenről gondoskodtak, a gyerekek karszalagot kaptak rajta a nevük,szülő telefonszáma és kértek minden szülőt ha elveszett gyerkőcöt talál azonnal hívja a karszalagon található számot. Lepedőből készítettek a gyerekek fejecskéjére napvédőt amit kis medencében bevizezhettek. A nagy tömeg és a hőség ellenére mindenki nyugodtan kivárta mindenhol a sorát, a szervezők higgadt,mosolygós viselkedése mindenkire jó hatással volt. A Rába kettős hídon vásárt szerveztek, kézműves és népviseleti dolgokat lehetett venni, minden természetes anyagból, vettünk a gyerekek szobáinak ajtajára fából készült és kézzel festett névtáblákat.
Szóval nagyon jól éreztük magunkat. Készült sok sok kép, rakok fel majd ide is párat.
beátab

Bea akkor jó hétvégéd volt :D

Jázmin ez a vizsgálat ingyenes volt vagy kellett fizetni érte?
Azon gondolkodtam nekünk is kellene csináltatni mert mert azért aggódok,nálam nem hiszem lenne baj mert van egy egészséges lányom csak lehet páromnál van bibi.Igaz a genetikus azt mondta nem tartja fontosnak mert nem öröklődött csak a véletlen műve :(
Nehéz lehet most így dönteni a továbbiakban hogy legyen baba vagy ne legyen baba.Én nem tudnám mit tegyek a helyedben.

Kép
anyci

Drága Jázmin!

Oh a fenébe, nagyon sajnálom.... nagyon kegyetlen dolog ez :cry: :cry: :cry: És mit mondanak az orvosok? Ajánlják a következő terheséget már,vagy még lesznek vizsgálatok?
Beleképzeltem most magam a Te helyzetedbe, és én bizony küzdenék,megerősíteném magam és belevágnék,én sem tudnék gyerek nélkül élni :( Ne add fel kérlek!!!!! És van még időd bőven. Ha lelkileg bírod,szerintem vágjatok bele,persze ha úgy érzed nem fog menni,az is érthető. Nehéz döntés az biztos. Sok erőt kívánok hozzá!!!!! Nagy nagy ölelést Neked, Nektek.
Korion biopsziám nekem is volt,nagyon hamar megjött az eredménye. És nekem nem volt fájdalmas,elviselhető, magzatvízvételem is volt annak az eredménye már jóval lasabban készült el.
beátab

Jázmin, ahogy olvastalak egy dal egy mondata jutott eszembe:
Show must go on.

Még 50%-al is.

Én nem mentem erre a vizsgálatra, nem akartam tudni, hány százalékot oszt a gép.
De így sem túlzottan jó.

Betti
Kép
betti0412

Beáta:nekem is volt méhlepény és magzatvízvételem is, én majd beszartam mindkét esetben....Persze, a genetikus ajánlja mindenképpen, csak automatikusan menni kell a szúrásra 12 hetesen.Én inkább a csalódástól félek.És a veszteségtől.
Hogy van még időm bőven?Na neeee...több mint 2 éve próbálkoztunk, majd elvesztettük....ez nem idő kérdése.tényleg ne haragudj, hogy ezt írtam, nem akarlak bántani és köszönöm a kedves szavakat. De akinek még nincs gyereke, mert meghalt, az nem így látja...két egészséges és gyönyörű gyerekkel én is másképp látom majd (látnám).De ez így borzalmas.Küdjek, és legyek pozitív???És hogy, amikor hordozó vagyok és 50 %, hogy megint meghal a gyerekem?
Nem is tudom, miért írtam le a dolgot.Nem akarok senkit megbántani, de nem tudok most optimista és pozitív lenni és bízni.
Beáta:((())) köszönöm azért, aranyos vagy, de biztos megértessz...

Anyci:butaság, amit gondolsz, mert attól, hogy van egy egészséges lányod, még lehet baj nálad is.Nekem is lehet egészséges lányom/fiam, mégis hordozó vagyok.Csak vagy bejön, vagy nem, ezt nem tudod befolyásolni.Ezt a genetika automatic felalánlotta nekünk.Tb támogatta, de akármennyibe is kerülne, mennénk.
jázmin20

Szinti!
Őszinte részvétem!
"Akit szerettünk, nem feledjük,
bármit beszéljen ajakunk,
megrezzenünk ha szóba hozzák,
s őt áldjuk, ha meghalunk."

Jól vagy? Rendeződtek a dolgok?

Melcsi!
Sajnálom a Te rokonodat is. Nálatok tényleg negatív év ez :(

Tünci!
Kitartás a festéshez!

Zaha!
Mikor mentek és hova Olaszországba? Én imádom azt az országot,mi is oda szerettünk volna menni,de sajna idén nem engedhettük meg magunknak :(

Hasli!
Úgy örültem,hogy felhívtál!!!!
Amiről beszéltünk,várom ám :wink:

Bende!
Én is kértem Tőled képeket,de nem kaptam :( ,pedig én küldtem Neked.

Hettuli!
Férjed hogy van?
Hova küldhetem Neked a képeket?

Anyci!
Ismerős a helyzet :roll: hányszor átéltem ezt Danival. Amit ő akar azt azonnal,ami nekem kell az ráér. Én nem tudtam őt már büntetni,nem is akartam,csak mondogattam neki a dolgokat ami nem tetszett,ő persze sértésnek vette.
beátab

Gyors leszek, bocsika, de most csak Jázmninnak írok, mert most Ő nagyon el van kenődve.
Ha engedi a főnök, Zahának, meg Tüncinek megy a privi.

Jázmin!

Valahol olvastam, hogy azokban az esetekben, ahol valami kromoszóma rendellenesség van. meg lehet próbálni a lombikbémbit. Ott a dokik kiválasztják, hogy melyik a tutira egészséges embrió és csak azt ültetik be. Egy hallássérülttel kapcsolatban olvastam. Ott még kisebb % volt arra, hogy beteg babájuk születik, de mégis ezt a módszert választották. Így pedig tutira egészséges jól halló babájuk fog születni. Nincs magzatvízmintavétel, nincs hetekig tartó izgulás és a végén esetleg megint szívszaggató bánat.
Talán érdemes lenne megérdeklődni, hogy a Ti esetetekben alkalmazható- e ez a módszer. Egy kis kérdezősködést, utánajárást mindenképpen megér. Hátha ki tudjátok cselezni a természetet és akkor az egészség, szerelem és kertes ház mellé lesz egy gyönyörű babátok is. Szívből kiívánom, hogy így legyen.
bende

Ne haragudj Bea, igazad van. Igyekszem pótolni a hiányosságomat. Az email címedet hol találom? ????
bende

Bende:ez pont így gondoljuk mi is, jövőhéten fogad az itthoni dokim magánban és minden lehetőségről begyűjtünk minden infot.Mi is a lombikban bízunk.De nem az embiot kell nézniük, hanem az én petesejtjeimet.Ők a vizsgálandók.
(van olyan, hogy a rohadt életbe szmálji?)
Köszönöm neked is.pusssssz.
jázmin20

Jázmin igazad van ezek után lehet felhívom a genetikust és megkérdezem nem-e csinálnák meg nálunk is a vizsgálatot,mert most már tényleg félek és még egyszer nem tudnám ezt végig csinálni újra :(

Kép
anyci

Jázmin!
Persze megértem az elkeseredettséged, de mint Betti is írta még 50 % esélyért is érdemes.
Én magamból indultam ki,én harcolnék,harcoltam volna ha ilyen helyzetbe kerültem volna. A rettegést a veszteségtől én is átéltem,de próbáltam félretenni. Én 39 évesen szültem Marcellt,ezért mondtam,hogy van még időd.
Most itt van nálunk egy szomszéd kislány,az előbb beszélgettem az anyukájával, aki 11 hetes terhes. A kislánya spontán összejött,rövid időn belül,a kistesó 2 év után mesterséges megtermékenyítéssel sokadszorra. És ő mondta nekem,hogy addig csinálja amíg nem sikerül,és csak a célt látja,a veszteségeket elraktározza,nem kínozza magát vele.
beátab

Bende!
Ahonnan a képeket küldtem,arra a címre jöhet.
beátab

Jelenleg nem tudom a veszteséget raktározni, mert még benne élek.
Jó szar az élet.És még azt sem fogom megtudni soha, hogy kitől örököltem.Anyutól vagy a másiktól.Nem mintha számítana.
jázmin20

Jázmin, annyira sajnálom... :cry: :cry:
Nem írok inkább semmit, nem szeretnék közhelyeket, csak tudd, hogy együttérzek és ölellek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ha valaki tud olyan intézetet, ahol tudnak ilyen esetekben segíteni, lombikkal vagy akárhogy, ha bármi infótok van...akár a zugolvasóktól is, légyszi írjátok ide, nagyon fontos, infó kell és még több infó, ha kell, elmegyünk Czeizel-hez is vagy akárkihez.
Köszönöm.

Zaha drága:puszillak és köszönöm!
jázmin20

Jázmin, nekem az egyik ismerősömék most voltak Pesten, Ceizelnél, csak jókat tudott róla mondani.

Betti
Kép
betti0412

Tudsz elérhetőséget?A honlapjuk nyári szünetel.
jázmin20

Jázmin, most csak gyorsban, miattad!

Azt hiszem pont Czeizel egyik cikkében olvastam vmikor, csak akkor még ne mtudtam mit jelent:preimplantációs genetikai szűrés!!
Van ilyen, pont az ilyen estekre!!
A szegedi klinikán biztosan tudnak elérhetőséget adni!

KépKépKép
tünci28

Tünci:köszi, ugyanezt a szűrést nem igazán "javasolta" a genetikus.Mert rákérdeztünk a lombikra és mondta, hogy hanyatlóban ez az ágazat.Valahogy nem nagyon javasolta, úgy éreztem, ő a legjobbnak a próbálkozást és a méhlepénybiopsziát tartja és utána a döntést az eredmény függvényében.Neki könnyű, persze.
Ilyet végeznek magyarországon ezek szerint???Mert akkor nekünk ez a járható út.Csak az a kérdés, hogy melyik intézet foglalkozik ezzel.
jázmin20

Sziasztok!

Melcsike itt vagyok, olvasok nincs energiám írni, reagálni, a plafonon vagyok, hogy finoman fejezzem ki magam :twisted:

Szinti és Melcsike fogadjátok őszinte részvétemet!

Jázmin sajnálom! Nem is írok mást mert nem tudom mit mondhatnék. Érthető a düh, az elkeseredetség........

Hettuli hogy vagytok?

Anyci leány :( Küldd a gondolkodósarokba :wink:

Zaha bárányhimlő :( gyors gyógyulást nektek! Mikor Bence 1,5 éves volt bárányhimlős gyerekek fürödtek a vízben és bizony szájfertőzése lett Bencének itthon. Szerintem dokit mindenképpen kérdezzél meg a nyaralással kapcsolatban...Azért bízom benne, hogy addigra kutya baja lesz Vinyónak :)

Többieknek puszika

királylány

Jázmin ezt találtam, nem tudom hasznodra válik-e:
http://www.nemesekteherbe.hu/cikk_15:Pr ... ztika_(PGD)

királylány

köszönöm köszönöm köszönöm
jázmin20

kérésre...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.07.08 06:44-kor.
bende

Zahának, Tüncinek ment privi, Beátának pedig képek. Tartozom még valakinek valamivel :?:
bende

Bende Istenem! Ez szörnyű! Tiszta libabőr vagyok. Ááááááá nem is tudok mit mondani............ :cry:

királylány

Bende!
Ez valami rettenetes dolog :cry:
Szörnyű,hogy ilyen tragédia előfordulhat emberti mulasztás miatt :evil:
Köszi a képeket!
Írtam email-t Neked.
beátab

Bende ez borzalmas,nem is tudok mit mondani :cry:

Kép
anyci

:cry:

KépKépKép
tünci28

Megyek a Kicsikémhez.

KépKépKép
tünci28

Jázmin.. Mindenképpen találkozzatok Czeizel-el... megéri.. itt biztosan rendel, igaz lehet, hogy 3-4 hetes várakozási lista van, de biztos infoval tud szolgálni, hogy hogyan tovább. sok sikert..
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 3.
Telefon: 06 1 273 1913
Fax: 06 1 273 1914
Mobil: 06 20 772 5845
perec

Perec,nagyon szépen köszönjük!!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Ma nem nagyon volt időm. De most amiket olvastam.

Bende

Csak csatlakozni tudok a többiekhez. Ez szörnyű! :cry: :cry: :cry:

Amúgy Barci most akrobatika táborba nyúzza magát! :wink:

Jázmin

Ez most tényleg nagyon nehéz lehet nektek. De érdemes megpróbálni mindent én is azt mondom mint a többiek. Fel nem szabad adni, mert azt később soha nem fogod magadnak megbocsájtani. Csak sok-sok +++++++++++++++++++++++++ energiát neked.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Kép

Talán többet ér, mintha bármit is irnák most. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Az én párom is majd így halt meg születésekor, 74-ben faluhelyen, orvos életében Rh faktorrol nem hallott.
Ha az anyósom nővére nem veri az asztalt két napos korában, hogy már pedig ennek a gyereknek valami baja van, meg az anyjának is, valami nem jól van, azonnal vigyék őket kórházba, most nem lenne a férjem.

Sajnálom azt az asszonyt.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok,

először is: Zaha, ne izgulj, nem haragszom, nincs semmi baj. Bende, te se izgulj, akkor éjjel fönnmaradtam reggelig, de túléltem. Zaha, a kávés csajnak nem lenne könnyebb, ha megmondanád, mi történt? Vagy azt nem bírnád elviselni?

Jázmin! A lelki oldalát nézve szerintem összehasonlíthatatlanul jobb a petesejtek előzetes vizsgálata, mint a tizenvalahányadik heti diagnosztika, majd abortusz.................................. Ha csak lehet, én az előbbit választanám.

folyt. köv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisanyácska 2009.07.07 23:52-kor.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Zaha, félreérthető volt a szórend. Úgy értettem: Nem lenne könnyebb (neked), ha a kávés csajnak megmondanád?
Megríkattál azzal, amit Zalánról és a bicikliről írtál.

Tünci, milyen jó, hogy tudsz menni a Kicsikédhez...
Van egy kedves ismerősöm, a 11 unokája közül az egyiket Violának hívják. Már 13 éves, és nyolc testvére van, gondolhatod, hogy anyailag nincsenek túl jól eleresztve. Egyik karácsony előtt a nagymama megkérdezte tőle: - Mit szeretnél karácsonyra?
Mire Viola: - Egy jó radírt!
Édes kis szerényke... :)

Egyébként még volt egy dolgod, amire akartam reagálni. Úgy megkavarodtál, amiért a találkozón becézgetted az egyik babát. Teljesen értem, hogy hogy értetted, ugyanakkor azt gondolom, hogy teljesen rendben van. Velem is megtörtént egy hasonló dolog. Mielőtt elmentünk a Kecskemét melletti tanyára, holtbiztos voltam benne, hogy én nem akarok, nem fogok gyereket pesztrálni (elég sok kisbaba jött össze, én rangidősnek számítok). Minden mást szívesen teszek, de mindenki hagyjon békén a maga gyerekével - gondoltam. Aztán első nap az egyik anyuka elrohant zuhanyozni, a 11 hónapos kislányát berakta egy járókába. A kislány szívszaggatóan sírni kezdett, én pedig gondolkodás nélkül bementem a szobába hozzá. Odaléptem a kicsihez, felkészülve arra, hogy még jobban ordítani fog, ehelyett ő mindkét karjával felém nyúlt - úgy hogy totálisan ismeretlen voltam számára! Kivettem, magamhoz öleltem, és csak azt érezetem, szeretni kell. Nem is lehet másképp ezzekkel a csöppségekkel, mindegy, hogy nem a mieink, és ilyenkor az sem számít, hogy a miénket "kellene" ölelnünk.
Olyan jó volt megtapasztalni, hogy ez a szeretet nem válogat, nem kérdez, csak ott van, még egy "idegen" baba felé is. És ettől egyáltalán nem lesz kevesebb az, amit az én elveszett babám felé érzek. Más viszont lett, valahogy mélyebb és szebb - nem is tudom elmagyarázni.

Szóval szerintem nagyon szép és jó, hogy becézgetted az "idegen" kicsit.
kisanyácska

De vigyázz, különben ez lesz a vége! :D

Kép
kisanyácska

Képzeljétek, ma vettem fürdőrucit, méghozzá terheseknek valót. Hát, ez állt jól... olyan kis trikószerű a fölseje, sima bugyi az alja. Most is abban vagyok, hihi.

Este meg elmentünk a Légy jó mindhalálig musicalre, a Szabadtéri Színpadra, gyerekestül. Nagyon jó volt... de fél óra után eleredt az eső. :? Ilyen az én formám. Úgyhogy haza kellett jönnünk. Anyukám is velünk volt, én vezettem, és kb. mintha vak lennék, úgy "közvetített" mindent, és parázott rendületlenül. Jaj, pedig ügyes vagyok ám...

Ja és a nagy hír: holnapután (csütörtökön) megyek Hollandiába!! Nagyon hirtelen jött az egész, de nagyon boldog vagyok, és nagyon várom. Csak a gyerekek miatt van egy kis (nagy) lelkiismeretfurdalásom, amiért nem viszem őket. Pieterrel megyek, de pusztán mint baráttal! Szigorúan. Kíváncsi vagyok, ezúttal hány napig fog tartani az elhatározásunk.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Zaha, még egy pár dolog lemaradt:

Vincus milyen oviba jár, szintén waldorfba? "Gurudév" meg nem annyira a neve, mint inkább a "rangja" (bár ez furán hangzik) annak a hindu vaisnava szerzetesnek, aki nagyon boldoggá tett, mert eljött a diplomaosztómra.

Most már tényleg lépek. Jó éjt mindenkinek, illetve jó reggelt!
kisanyácska

Jo reggelt!

Valoszinüleg ,csak nàlam 15 perc mire az oldalt betölti?Aztàn akàrmit is akarok ujabb 10 perc? :shock: :x

Bende egyszerüen amit irtàl,csak dühöt tud kivàltani belölem....-nem tudom ,hogy nèhàny orvosnak milyen lelkiismerete van ,ha van egyàltalàn!?!??

Kisanyàcska neked jo utat ès,csak a legjobbakat! :wink:

Tünci jobban vagytok màr?

Zaha nagyon szurkolok Vincusnak..,jobban van màr?
Sajnos a màsik dologgal kapcs.....-mèg sokàig lesznek kellemetlen mondatok ,kèrdèsek,de tudod a kèrdezöknek is kellemetlen mivel senki sem tudja igazàn mi törtènt...-mit èlsz meg most ott legbelül! :( Hosszu mèg az ut amit meg kell tenni,de egyszercsak elmaradnak majd a kellemetlen szivbemaro kèrdèsek is ...... :cry:
A csillagàszattal kapcs: miota ismerem a fèrjem azota hobby-m nekem is.A privi màsik rèszèt meg sms-ben mivel a privi megnyitàsa is kb 15 perc! :oops:
Ja ès taliztam Bobokàval kb 20 percünk volt...-nagyon kellemesen csalodtam,1 nagyon kedves csinos kismamàt ismertem meg a személyében! :wink: (remèlem nem baj Boboka,hogy irtam rola!)

Szintus mi ujsàg?Ugye jol vagy????Jelentkezz lètszi!!!!
Vendég

PEREC:nagyon szépen köszönöm, feltétlenül megkeressük!!!
Kép

és mindenkinek köszi a kedves szavakat, nagyon jól esett...este borba fojtottam a bánatomat,(és mint kiderült a kutyám is szereti a bort) .... és bízok nagyon a lombikban és a PGD eljárásban.Nem fogjuk feladni!
jázmin20

Jázmin!

:D örülök
beátab

Jázmin!

Vizuális típus vagyok...

Egy részeg kutya.... :lol:
bende

Csak spicces, és ráadásul gyerekkutya, még nincs 3 hónapos és már vörösborfüggő.Kinézte a kezemből én meg nem vagyok irígy.Viszont ő telhetetlen.Imádom.Kaptam pótlónak a férjemtől.Szőrgyerek.Én meg állatbuzi, de nagyon.Itt a cégnél jelenleg 2 alom kismakka felügyeletét vállaltam.
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?