Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem tudom, gondolkozom ezen a bili-dolgon. Az tuti, hogy nemsokára megveszem neki. Tegnap anyuéknál elővette a bilit, és boldogan ücsörgött rajta. Persze nem tudja még, hogy mire való, azt hitte szerintem, hogy kisszék :lol: :lol: De valószínű nyár végén, ősszel mi is elkezdünk próbálkozni. Csak sikerül jövő nyárig :lol:

Itt csak nagyon dörgött, és csak annyi eső esett, hogy pocsolyák lettek az udvaron :twisted: Levittük a büdös pelust, persze lent maradt rohangálni. Végül még egy kisfiú előkerült, és hát amit ők műveltek... Feljöttünk, és azonnal irány a fürdőkád :? De azért remélem nem ér ide az a nagy eső...

Brigi

Kép

Kép
hékás

ittolyan zuhé van...dörög,villámlik............. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát mi meg menet közben elutaztunk, haza a szüleimhez, és meglátogattuk a nagymamámat is. 5 öltés van a fejében, a karja begipszelve, nehezen tud járni, mondtam neki, hogy erős legyen, mert ha most elhagyja magát akkor már csak lefelé fog épülni, 73 éves...

Alig jutok géphez, egész nap kint vagyunk, rengeteg a kis és nagyobb gyerek az utcába, Kristófot majd szét szedik a kislányok, egyfolytába játszanak, pancsolnak a medencébe. :)

Brigi
Nekünk is van bilink, de mi is ücsörgésre használjuk. :lol:
Reggel és este, fürdés előtt is ráültetem, de 2 pillanatig ül rajta, aztán fel is áll. Azt mondják, előbb oda kell neki adni, hogy ismerkedjen vele. Én ráültettem egy babát, és mutattam neki, hogy nincs pelusa a baának, és oda pisil, közbe apa hátul öntött bele pici vizet, és kikerekedett szemmel nézte, de még nem jártunk sikerrel. :lol:

Kristóf 2.5 hónaposan már átaludta az éjszakát kb 1 hónapig így volt, aztán 1-2 alkalommal ébredt éjjel, majd 7 hónaposan fél óránként kelt 1 hónapig, olyan voltam, mint a mosott rongy. Később rájöttem, hogy valószínűleg ez már a szeparációs félelem kezdete volt. :?
Azóta átalusszuk az éjszakát, néha egyszer ébred.
Mi a hozzátápit 5 hósan kezdtük, mert a 6 hóba bele esett volna a nyaralás, és akkor nem akartam azzal vacakolni.
Én félős vagyok/voltam, de Kristóf anyatejes baba volt, már nem szopizik, de nekünk így is van valami gondunk, időnként valami kiütések vannak rajta, kell mennünk ételallergia tesztre, pedig nincs allergiánk egyikőnknek sem, még a családba sem. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Hát ezt meg hogy csináltam? :roll: :roll: :oops:
Mitől lett végig kiemelve? :oops:
Bocsánat!

Kép
Kép
susytunder

Nálunk a tojásfehérjére jöttek ki kiütések, meg a málnára. A málnára nem sok, de a tojásra igen :cry: Mivel kenegetitek, hogy hamar elmúljon? Mert nekem nagyon nem olyan, mintha múlni akarna...

Hát kíváncsi vagyok, mi lesz ezzel a szobatisztasággal. Van, aki megvárja, hogy a gyerek szóljon. Én azért ezt nem akarom kivárni. Van egy ismerősöm, aki közölte, hogy a gyereke 1 évesen szobatiszta. Unokatesómmal együtt szült, és úgy hozta a sors, hogy egy nap neki kellett a kislányra vigyázni. Na akkor kiderült, hogy a szobatisztaság annyit tett, hogy nem volt rajta pelus, de egész nap rohangálni kellett utána felmosni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Most végre itthon van az én kicsi babácskám. :D Annyira szeretem, mindig elolvadok tőle. Olyan hatalmas, megint nőtt, már teljesen lelóg rólam, ha cipelem, pedig én sem vagyok kicsi. :roll:

Hékás, látod-látod, minden rendben van ezzel a kistesóval. :D A hajvágás egy cirkusz volt nekünk is mindig, de most már udvarol a csajszinak és közli, milyen frizkót akar, hány csík legyen benne és zselét is kér. Pasik. :roll:

Sziszkó, nekem 1,75 volt a jobb, 2,25 cilinderrel asszem és az most nullás. Sztem jó eséllyel indulsz te is, ha semmi egyéb baja nincs a szemednek (nekem ott derült ki az extravékony szaruhártyám a bal szememen).

Ronci, gratulálok a picihez tényleg. Milyen jó most neked.
:) És nagyon szép :)

Nitácska, én sem rábeszélni szerettelek volna ám! :lol: De az biztos, hogy rettenetesen sokat kell nyelned emiatt. Az egyik kolléganőm van hasonló helyzetben, ráadásul a férje sem áll mellé, szinte naponta látom, hogy szenved. Nem valami jó helyzet. Férjed hogy van?
Barnus nagyon édes a sztárfotón :)

Anita, ha pisilni kell, akkor kimentek és visszamentek. Néha Bendinek is kell, mert a Fanta és a kukorica elengedhetetlen tartozéka a mozinak. Ha meg dumál, hadd dumáljon. Bendi is szokott beszélni: Odanézz anya..., stb. Gyerekműsorra szinte mindenki gyerekkel megy, főleg délelőtti előadásokra. Ha meg plazamoziba mentek, akkor valszeg kevesen is lesztek.
Régen szerettem a kosztümöt, de most a munka jut eszembe róla, így már nem annyira vonzó. Most az az össznépi bankos sport, hogy meddig lehet elmenni, hogy még ne szóljana, de ne kosztümben legyünk. Meg az észreveszi-e a főnök, hogy nyitott orrú szandiban vagyok. :wink: Mint az ovisok.

Mango, nekünk három kutylink van, de nagyon békések és szeretik a Bendit. Mikor kisebb volt, még rájuk is ült, nyúzta őket, de hagyták. Persze, odafigyeltünk, hogy fájdalmat ne okozzon.
Én hagytam Bendinek, hogy bilire szokjon. Megvettük, nézegette (nyáron), aztán levettük a pelenkát, kapott nagyfiús alsónacikat és hol becsorgott, hol nem. Aztán egyre ritkábban csorgott be, aztán már egyáltalán nem. De esténként figyelnem kell, hogy mindenképpen pisiljen lefekvés előtt, mert különben éjjel nem ébred fel rá. Ez akkor nehéz, ha későn jövünk meg és már alszik a kocsiban, és én tartom a wc fölé a félájult kölköt.

Bendi rossz alvó volt (azóta pótolja, képes bárhol, bármilyen zajban aludni, ha álmos), de én voltam a hülye: nem mertem magam mellé venni a légzésfigyelő miatt, viszont amint megmoccant, ugrottam hozzá és ciciztettem, meg bújtam mellé (imádtam az illatát, a szuszogását, mindent). Csak ez a 4. hónapra már piszkosul fárasztó volt (éjjel volt, hogy 8-9-szer szopott-cicizett), a 6. hónapra meg már csak egy élőhalott voltam. Aztán akkor nem ugráltam hozzá és két nap alatt megszokta: azóta átalussza az éjszakát.

Megyek, felkeltem a csipet csapatot (húgaim is itt vannak, nekem ők mindig kicsik maradnak, pedig már a kisebbik is érettségizett), megyünk motkányt nézni. Ja, Bendi kijelentette, hogy ha lány lesz a kistesó, akkor motkány legyen a neve... :lol:

Jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Brigi
A málnára nem csodálkozom, hiszen az apró magvas, és azt ilyen korban nem szabad adni.
Én Fenistil cseppet adok neki, és Calcium pezsgőtablettát a szénsavat kikavarva belőle. Plusz még kaptunk cinkrázó nevű kenegetős oldatot, ami leszárítja a kiütéseket.

Kutyussal kapcsolatban, labradort, vagy vizslát szeretnénk.

Kép
Kép
susytunder

Kinga, de jóóóó, hogy itthon van Bendi! Voltatok már moziban? Milyen a Jégkorszak?

Susy, málna gyerekorvosi javaslatra lett kipróbálva. Azt mondta, nyugodtan adhatok már neki epret és málnát is. Én meglepődtem, visszakérdeztem, azt mondta, nyugodtan. Én azért csak pár szemet mertem adni, de az is elég volt.

A tippet köszi, kipróbálom. Úgyis van itthon Fenistil és Calcium is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

VAlami nincs rendben a laptopommal, ha eltűnök, akkor el kellett vinnem szervízelni :(

Brigi, a kritikákban lehúzták a jégkorszakot, nekünk viszont tetszett. Volt benne humor, Sid szokásos bénázása, mindenki a karakterét vitte. Hatalmas dinók is voltak, nagyon jól megvoltak csinálva. Mi jókat nevettünk, és az egész mozi is. Tele volt a mozi olyan igazi gyerekkacajjal. Láttam a Harry Potter előzetesét is, azt is meg akarom nézni, meg a Transformerst még.

Vargabélest csináltunk, nagyon fini lett :)

Jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga sajna nem jól már 3. napja 39 fokos a láza...ma 4 algopirint nyomattam bele nagy nehezen.....hétfőn ha addig se csökken a láza kérek neki erősebb lázcsillapítót!!!!!!!!!!
fáj neki mindene!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Én is befutottam: pénteken meg szombaton nappalos voltam.A péntek rémálom volt, délután 4kor szóltam a szolgálatvezetésnek, hogy engedjenek haza minket enni, mert az ápolóm még nem reggelizett, mi meg az ebédet hagytuk ki. Még szerencse, hogy nem jött új feladat, mert azt már nem bírtam volna ki.. A tegnapi nap sokkal lazább volt, itt csak annyi volt, hogy pont este 7kor még kimentünk egy beteghez, úgyhogy szép kis túlórát hoztunk össze. Kutya fáradt voltam.
Köszönjük a dicséretet az Én és az óriás bébim nevében is! A doki szerint 6hetes körül voltam csütörtökön, azaz nem 6+6, ami azért érdekes, mert akkor elvileg peteérés után kb 6nappal kellett volna pozitivat tesztelnem..mert mint tudjátok a 12.napon teszteltem. Vagy a 11.? Na mindegy, majd kiderül a 12hetesen. :lol: :lol:
Szédülésem az van, hányinger, ha eszek 4óránként, akkor nincs, gyomorégés: non-stop lenne, csak most ráálltam a folyamatos citromos víz ivásra, így az van amikor teljesen elnyomja../általában igen, de van amikor már nem bírja/az talán a legrosszabb tünetem..
Kívánós picit sem vagyok, inkább legszívesebben semmit sem ennék.. és annyira rossz ez a kényszerű evés: hogy muszály, különben rosszúl leszek.Hát így röviden és gyorsan ennyi.
Ja, tényleg pénteken, tiszta tutti voltam, ahány beteghez bementünk, mindenkinél első dolgom volt bevágódni a legelső utamba kerülő fotelbe. /én tudtam, hogy amúgy kiszédülnék azonnal, de a többiek nem tudták/ ugyhogy mindenhol jól mutattam. :lol: :lol: Egy helyen nem ültemle, de onnan ki is mentem pár perc múlva, azzal hogy a fiuk hozzák ki a beteget: 1.mert kosz volt, 2: rágyújtottak abban a kis szobában, nagy örömömre. Mindegy szép kis nap volt! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!

nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na, megint egy hatalmas vihar volt nálunk. :? Már minden hétre jut egy-kettő.

Nitácska, sajnálom a párodat, és titeket is nagyon, de próbálj meg nem idegeskedni, mert nagyobb baj lesz! Tudom, a legdilisebb tanács a ne idegeskedj, a ne görcsölj, a ne stresszelj, de most ezt valahogy ki kell bekkelned Barnuska érdekében. Nem olyan könnyen jött össze ez a baba, vigyázz rá nagyon!

Ronci, jó hajtós napjaid vannak... Hát, sosem lehet tudni ezeknél a babáknál. Az a lényeg, hogy a pociban van :)

Apa még nem ért haza, sokat melózik most. Már nagyon várom a szombatot, mert megyünk pihenni :)

Jó pihit!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Mi időközben elutaztunk a szüleimhez, de hamarább jöttünk haza, mert az unokatesóm telefonált, hogy otthagyta a férjét, mert megverte, és szükségszálláson van. Még jó, hogy hagytunk kulcsot anyóséknak, hogy locsoljon, így be tudott jönni a házunkba 2 gyerekkel, mi meg tegnap haza jöttünk inkább. Jött a 9 éves keresztlányom is nyaralni, így most 4 gyerek van nálunk. :)
Képzeljétek most derült ki, hogy az unokatesóm csecsemős nővér. Azt tudtam hogy egészségügyi végzettsége van de ezt nem tudtam. Évek óta nem találkoztunk. Ma a szécsényibe voltunk fürdeni, Kristófot a csecsemős nővérre hagytuk, meg az ő 5 éves kisfiát, mi meg a nagyokkal lubickoltunk. Jól leégtem, de még idehaza délelőtt, azt hiszem le is fog hámlani.

Nita
Javulást kívánok! Ne idegeskedj, drukkolok hogy minden rendben legyen.

Brigi
Gratulálok a gyerekorvosnak, hol és mennyiért vette a diplomáját? Régi szemlélet szerint 3 éves kor alatt nem lehetett aprómagvasat adni, most már 18 hónapot elegendőnek tartanak, de ti még messze vagytok ettől.
Kipróbáltad a fenistil cseppet?

Kép
Kép
susytunder

köszi lányok arik vagytok!!!!
már kitört rajtam a sírás...kicsit jobb de iszonyatosan hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Hogy van a férjed?

Brigi!
Ez elég durva :shock: Susyval értek egyet.

Kinga!
Hová mentek pihenni?

Susy!
Sajnálom az unitesódat és a vele egy sorsot élő családokat is. Remélem nem megy vissza ahoz a vadállat férjéhez. A gyerekekre is kezet emelt a jóarcú apácska?

Anita
Kép

Kép
gani

reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Hozd a jó híreket, minden rendben lesz! Most már kordában fogják tartani a lázát!

Bili téma:
A lányom rögtön a szűkítőn kezdte, mert nem akartam bilit vakarni. Nyáron kezdtem, hogy mikor Miksát szoptatom rögtön tudjon szólni, hogy pisilnie kell.
Miksa bilis volt, mert csak akkor tudott wc-re menni, ha Maja is éppen pisilt :lol: - és mivel 1 fürdőszobában csak 1 wc van, elvetemült módon.

susy!
Kitartást kívánok az unitesódnak és neked is. Kristófnak nagyon jó lesz a nagyobb társaság, legalább többen ugrálják körül :)

Hétvégén voltunk a barátainnak a Volt fesztiválon, jó néha hülyegyereket játszani. Csak az volt a baj, hogy fél 5-re értünk a szállásra és a gyerekek fél 8-kor keltettek. Még most is majd elalszok. Teljesen el vagyok szokva az éjszakázástól - bár remélem egyszer majd könnyű lesz visszaszokni.

mmanya
mmanya

mmanya én is bízom benne hogy kordába tudják tartani a lázát!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

én is itt, csak kicsit összejöttek a dolgok.
Múlt héten meghalt a nagymamám és szombaton volt a temetése. Most kicsit szomorú és hulla fáradt vagyok :cry:

Bili és Wc szűkítő, szerintem ízlés kérdése, nekünk mind a kettőnk van. Meg sajna pelusunk is még.
Van pro és kontra mind a kettő mellett.
Bili: jó, hogy bárhova elviheted, bár mosni kell, de a gyerek egy időben is tudd veled wc-n ülni (azt, hogy milyen jó egyedül pisilni, csak addig nem tudod mekkora kincs, amíg nincs egy két évesed :wink: )
Wc szűkítő korrekt, nem kell mosni minden pisi után, de nem tudod az útra vinni és nekem speckó a hajam égnek áll attól amikor Lillu körülötte a wc-ben kívül belül nyúlkál... és itthon még csak hagyján ezért takarítunk, de én idegen helyen nem kockáztatok :wink:
Ja és szerintem még egyévesen max. ismerkedni fog a bilivel, szobatiszta nem lesz...

Nálunk aprómagvasokat 18 hó felett engednek csak.

Nita, Apának jobbulást, azt lehet tudni mi okozza a lázat (vagy csak én maradtam le :oops: )

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi részvétem a nagymamád miatt!!!!!! :cry:
apinak tüdőgyulladás okozza a magas lázt!

képzeljétek most hívott api hogy a gyökér anyja betelefonált a korházba...../valahogy megtudta hol van/
de letiltatta magát.....bemer menni hozzá tutira megismeri az öklömet......semmi köze a Zolihoz!!!!
eddig pokollá teszi az életét most meg ugy csinál mint aki aggódik???undorító!!!!!!!!!
ő nem anya!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj, ne is mondjátok ezt a málna-dolgot. Még szerencse, hogy csak 2 szemet adtam neki... Kipróbáltam a Fenistil cseppet, köszi a tippet. Már alig látszik.

Nitácska, jobbulást a párodnak. Remélem most már nem is megy vissza a láza, már csak lefelé visz az út, és mehet haza :wink:

Ildi, részvétem a nagymamád miatt. Elhiszem, hogy padlón vagy miatta, nem is kell magyarázkodni miatta.

Susy, nagy kincs egy ilyen unokatesó :wink:

Ma voltam dokinál. KISLÁNY :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Ez szuper hír!! Kislányt akartatok ugye? Apa mit szólt hozzá?

Ildi!
Részvétem!
Van még ideje Lillának, a nyáron még lehet, szobatiszta :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Nyünyörgök. Fáj a fejem, szédülök, folyton wc-re járok. Elfeküdtem a nyakamat is. De olyan cuki a párom, itt simogat. Ma van a névnapja :)
Holnap megyünk mexikói kajázóba. Kíváncsi leszek.

Brigi, de jó, hogy kislány :) Ne mard magad a málna miatt: ezt nem neked kellett volna jobban tudnod. Biztosan nem lesz baja két szemtől, ezentúl meg vigyázzatok.

Susy, szegény uncsitesód. Nagyon rendesek vagytok, hogy befogadtátok. Én nem is tudom, mi lenne, ha valaki meg akarna ütni. Még a helyzetet sem bírom elképzelni. Nagyon szörnyű lehet most neki!

Anita, Zalakarosra megyünk a MenDan-ba, hármasban :) Nagyon várom, mert hiányzik a bendi. Annyira nyurga lett, pedig eddig sem volt kicsi. Csak úgy lement róla a babás kerekség, és olyan nagyfiú formája lett. A pici babám :shock:

Nitácska, kitartás. Az jó, hogy lejjebb húzták a lázát. Viszont anyósod kicsit dinka.

Ildi, részvétem a nagymamád miatt. Mindenképpen le akarod szoktatni a biliről idén nyáron?

Megyek, eszem gyümilevest, aztán lefekszem szerintem. Hulla vagyok.

K.

Kép

Kép
kinga82

Gani, igen, kislányt szerettünk volna. Hogy apa mit szólt hozzá? Szerintem ha kinézel az ablakon, látod, hogy ott repked valahol magasan :lol:

Kinga, apának boldog névnapot kívánok! Mexikói kaja? Én még sosem kóstoltam. Te már igen?

Ütés? Hát nekem már volt bennem részem :oops: Szakítás után történt már. Aztán apunak is nekiesett. Súlyos testi sértés miatt a bíróságon láttam utoljára :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
Gratulálok nagyon!!! És milyen szép nevet választottatok! :)

Ildi
Részvétem! :(
Én is nagyon félek, hogy most mama elesett, hogy innen csak lefelé fog menni. :(

Képzeljétek uncsitesóm ma volt gyámhatóságon, hogy jegyzőkönyvet vegyenek fel, és azt mondták, hogy ő csinált rosszat, hogy eljött, mert az apukával ő egyenjogú és ez olyan, mint ha ellopták volna a gyereket. :evil: :evil: :evil:
Meg áll az eszem! Maradt volna ott, és várta volna hogy agyon üti a férje??? nem ez volt az első eset. Komolyan mondom a magyar hatóságok...ááááá nem is idegesítem magam.

Mikor otthon voltunk a bátyám csinált Kristófról képeket, mutatok nektek belőle. Az orrocskáján ott a bibi, de van amin le lett szedve.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!!!!!
megjöttem!!!!!
api már egész jól van...a kedve a régi.humorizál és már csajokat nézeget......::):):):)
de kicsit emelkedett a láza......37.5-re.......de nem mondták hogy gáz.....holnap ha minden igaz kiderűl mikor jöhet haza!!!!!

Hékás gratula a kis nunishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susy gyönyörű a Kristóf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

köszi mindenkinek az együttérzést :wink:

Hékás, neked nagy gratula a kislányhoz, szép nevet választottatok!

Susy, felháborító, amit uncsitesód átél, drukkolunk neki. Nesze neked bántalmazás elleni törvény meg ilyenek, ha már az áldozat el se menekülhet :roll:

Nita, apának további jobbulást, csajokat ne nézegessen azért :wink:

Hát igen, én szeretném nyáron a pelust elhagyni, de akkor se küldjük el Lillut a háztól ha nem úgy alakul :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hékás!
Nagy-nagy gratula a kis cunishoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De azért még elmentek 4D-re is igaz?Mert ha jól emlékszem azt írtad a múltkor,hogy a 15.-ik héten mész??!!! :roll:

Ildi!
Őszinte részvétem a nagyid miatt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nita!
Na akkor apa már jó úton halad a gyógyulás felé,ha a csajokat nézegeti! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Susy!
Gyönyörű szép kisfiad van!Ezek a képek! Zabálnivaló kiskölyök! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kinga!
Utólag is Boldog Névnapot a párodnak! :lol:
Majd mesélj,milyen volt a mexicoi kaja! :P :P :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!!

Ildi!! részvétem a mamád miatt!!!

Kinga!!! a mexikói kaják közül a fajitast egyenesen imádom! étteremben meg annyira tutti, hogy nagyon! tök édes a tálalása, kis tálkákban hozzák a sajtszószt,az avokádó krémet, a babpürét vagy a chiliszószt.. és össze rakod magadnak az egészet. bár énmindig borzasztó nagy adagot kaptam..sose bírtam megenni. meg van egy csomó csípős dolguk. mi is termeljük itthon a jalapeno paprikát..hát brutális tud lenni! :lol: :lol:

Susy!!! nagyon cuki Kristóf! tényleg jól le koccintotta az orrát.. de szerintem majdnem mindenkinek vannak ilyen kulimászos fotói! :lol:

Szisz!!! Ti hogy vagytok??? meleg nem volt nagyon megterhelő? én tegnap 2-szer majdnem kidöltem, mert keményen 80/40-es vérnyomással futkároztam. ugyhogy mindenhol ültünk picit keresztfiammal: bolt előtt, fagyizónál, ahol le lehetett ülni. különben nagy borulás lett volna a vége!

Nita!!! Apa mikor mehet haza hozzátok? remélem már nem idegeskedsz? nyugi, gondolj Barnira!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Hát bizony a sorbanállást nem bírom ebben a hőségben!A múlt héten a postán várnom kellett vagy 10 percet.Nem sokon múlott,hogy ne essek össze! :shock: persze az emberek ilyenkor nem igazán veszik észre,hogy valaki kismama. :? Inkább elfordítják a fejüket! :evil: :evil: :evil: Pont tegnap volt róla szó a tv-ben,hogy a buszokon,villamosokon nagyon sok a bunkó ember,ott áll előtte a kismama és esze ágában sincs felemelni a seggét! :? Pláne borzasztó ez,ha egy pasi ül ott. :? :? :?

Amúgy látszik már a pocidon? :lol: Igaz,én csak a 11.-ik hét körül kezdtem alakulni! :wink: :lol:
Munkatársak még nem vettek észre rajtad semmi gyanúsat? :wink: :lol: Csak mert a múltkor írtad,hogy minden helyen leülsz,ahol csak tudsz. :lol:
Vigyázz magatokra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz!!!
nem hiszem, hogy észre vették volna.máskor is le szoktam ülni, bár nem mindenhol, meg nem egyfolytában, de szerintem be tudták annak, hogy lusta vagyok, vagy valami... a pocimon nem látszik még, természetesen. Ha valamit sejtenének már mondták volna..szóval már vissza jutott volna hozzám a pletyka la. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nita!
Férjed, hogy van? Mehet haza?

Sziszkó!
Én is láttam ilyen riportot, elég durva volt a buszos jelenet. Apááááám! Ült a pasi nagy nyugiban, az orrát meg majd' leverte a nő nagy pocakja :shock:
Nem irigylem a tömegközlekedő kismamákat és a kisgyerekeseket sem!

Susy!
Nagyon szuperek a képek! Látszik, hogy nem amatőr fotóbajnok csinálta.
Milyen kis dundi Kristóf :lol:

Brigi!
Most, hogy mondod...Akkor apátok volt aki itt csapdosta a levegőt az ablak előtt :lol:

Ildi!
Akkor megnyugodtam :lol: Ha nem zavarjátok el a háztól :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!
Így jár, akinek sosem alszik a gyerkőce! Olvasok, és amikor írnék előkerül :-) Most hátha össze fog jönni.

Itt a döglesztő melegben nem túl sokat tartózkodok, inkább lent vagyunk nappal, ott hűvösebb van.

Csomó minden volt a fejemben...
Nita, csak kapkodom a fejem. Ez nagyon durva. Sajnálom, hogy ilyen körülmények vannak az anyós miatt. Vigyázz magadra, ne idegeskedj! Bár tudom, ezt könnyű mondani. B vitamin nyugtatólag hat az idegekre :wink: És a fagyi!!!! :lol:

Gratulálok a kilókhoz is. Ámulatba esek, ha ezt hallom, hogy csak néhány kiló. Mit műveltem én, kérdezem ezek után :roll: Csöppke 22 kiló. Cipeltem magamat, de jó volt, hogy a nagy pocak már nem 30 fokban volt :-) Én csomó mindent felfaltam :roll: Na nem nosztalgiázok...

Bili téma... Hát képzeljétek, már én is megkaptam, hogy "ül az a gyerek, tedd rá a bilire" Hajrá! Ha valaki ezt tényleg így gondolja. - Na, tessék, már megint felébredt :-) - Szóval állítólag már rá kéne ültetnem. Hülyeség, nem értené miért kell ott lennie, és megutálná. Szerintem.

Most meg a postás csenget :?
Jövök!
almi

Sziasztok!!!!!!!!
apinak ma reggel már csak 36.5 volt a "láza"
és nagyon szeret azt mondta!!!meg mi is hiányzunk neki!!!!!!!!!!
hazajön szerintem ráugrok de csak finoman mert nem lehetne....

a minden igaz akkor api holnap hazajöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!

Nagyon jók a képek Kristófról! Még a bibi is jól áll neki. :wink:

Ildi!
Részvétem Ildi! Többet nem tudok írni/mondani.

Hékás!
Gratulálok a kislányotokhoz! Minden álmotok így teljesüljön! Nevet én nem láttam, vagy csak lemaradtam róla?

Kinga!
Boldog névnapot a párodnak és jó bulizást!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

mmanya! Hékásnak a vonalzóján van beírva a kiscsaj neve!!! Amúgy úgy spontán nem írta! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nitácska, de jó, hogy apa jobban van. De azért csak óvatosan azzal a nekieséssel :wink:

Susy, nagyon jók a képek! Mondjuk ilyen modellel nem lehetett nehéz dolga... :lol: :lol:

Almi, nálam is sokszor így van. Mire visszaolvasok, felébred. Most ebéd után sziesztázik, picit mesét néz, én meg netezhetek addig :lol:

Sziszkó, jövő hétre van időpontunk, de szerintem lemondjuk. Csak azért akartuk ilyen korán, hogy kiderüljön a neme. A 28. héten majd elmegyünk mindenféleképpen, de most még elég ufó fejűek, még sokat változik az arcuk...

Ronci, nagyon alacsony a vérnyomásod! Nem csodálom, hogy le kell ülnöd állandóan. Persze ilyenkor természetes ez.

Gani, igen, apa volt. Kértem, hogy kicsit hűtse le azt a nagy meleget Nálatok is :lol: Remélem nem baj :lol:

Mmanya, nevet így direktbe most nem írtam, csak a vonalzón volt. Amikor a neveket tárgyaltuk ki, én már akkor tutira írtam a Jázmint, azóta nem változott :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok dicséretet, átadom a nagyfiúnak! :)

Kristóf pár napja elkezdte mondani, hogy IGEN! Olyan édes, meg tudnám enni! :)

Kinga
Isten éltesse a párod!

Nita
Ez nagyon jó hír!!!!

Kép
Kép
susytunder

Ronci, Hékás!

Bocsánat :oops: 8)

Mmanya
mmanya

Mmanya, megbocsátok, de miért is? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
4D-n mondták meg a nemét a kislányodnak?

Kép
Kép
susytunder

Nem, simán. Kértem a dokit, hogy csináljon egy soron kívülit, és akkor mondta.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
Nekem is így indult Kristóf kislánynak. :lol:
De veletek ez tuti nem történik meg! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Valami felébresztett fél hatkor. Estére kóma leszek megint. Az eső szakad, a munkakedv dúl bennem... :cry: :cry: :evil:
Tegnap elmentünk vacsizni, nagyon jól sikerült. Fantasztikus az étterem, bár a világ végén van. A felszolgáló szupi volt, a kaják nagyon fincsik és a burrito-t, fajita-t, casedilla-t meg kell mondani, hogy 1-4 skálán milyen erősre kéred. Tökjól éreztük magunkat. :D

Dokit váltottam, tegnap voltam először az újnál. Nagyon aranyos, és megértő volt, annyira velem foglalkozott. Megígérte, hogy lesz itt baba, majd segít. Legközelebb a 10. napon megyek, megnézi a pé-t, hogy van-e, ha van, kapok tüszőrepit (vagy hogyan is), ha nincs, akkor vérvétel.
És Apa olyan aranyos, eddig nem akarta, de megígérte, ha valami baj van, hajlandó velem lombikra jönni. Eddig nagyon tiltakozott, mondván, hogy neki már 3 van, és van egy közös is. Igaza is van, de annyira szeretném ezt a töpörtyűt.

Brigi, Apa köszöni szépen.
Most már kóstoltam, eddig én sem. :) De fincsi, segítenek olyant választani, ami nem marja szét a pocakom.
Remélem, megbüntették a verekedős exedet. Ha valamiért ölni tudnék, az az, amikor bántalmaznak egy nőt, vagy megerőszakolnak. De azért is, ha egy férfit bántalmaznak. Annyira erőszakosak az emberek, és már a gyerekek is. Ja, nem is: a gyerekek bántalmazóit gyűlölöm a legjobban. :evil: :evil: :evil:

Susy, de cuki a Kristóf. Anno a Bendi is imádott injekcióval fröcskölni.
Nem mondod, hogy ezt mondták? B@sszus, hol élünk? Egyenlő jogok? És ha agyonüti őket, akkor sajnálkozunk, hogy ja bocs? Vagy ahhoz is joga van? :evil:
Köszönöm, Apa nevében. :)
De rendi a Kristóftól, hogy nem a NEM-et tanulta meg először. :wink:

Nitácska, hurrá: Azért csak lassan az ugrálással, nehogy baj legyen. :oops:

Ildi, ilyen az igazi szülő! Aki akkor sem zavarja el a Lillut, ha még pelusos. :lol:

Sziszkó, köszöni Apa a köszöntést. A mexikói nekem bejött nagyon. Az a jó, hogy sokféle kaja van, és valami mesterszakács a srác, aki csinálja, így nagyon ízletesek. Viszont van az étlapon magyar menü is annak, aki nem kedveli a mexikói ízeket.
Nekem pont az volt a bajom, hogy néha jólesett volna állni (amikor végigültem terhesen pár előadást, vagy egész nap ülve melóztam, és a buszon már nem akartam), de folyton leültettek. Volt, hogy egy öreg bácsi adta át a helyét, és már-már bohózat volt, hogy vitatkoztunk, hogy ki akar leülni. :shock: De aztán leültem, mert olyan kis cuki volt. De ez már inkább középidősen volt, az első pár hétben szédültem én is sokat (akkor meg nem látszott a pocim). :lol:

Ronci, sajnos, nem tudom megmondani, hogy mit ettünk pontosan. Az előétel mártogatós volt, aztán én tulajdonképpen csirkesteak-et ettem, amin római köményes mártás volt, meg grillezett zöldségek. De az egésznek valami q betűs neve volt. Fajitas is volt egy csomó féle. És tényleg nagyon aranyos, ahogy terítenek, meg pakolgatják a tálakat. Töltött jalapeno is volt az étlapon, de azt nem mertem enni. Akkor ti nagyon szeretitek a csípőst, nem? :shock:

Almi, bírom a félperces bejelentkezéseidet. A tipikus nemalvós gyerekes szülő perceit láttuk :lol:

Mmanya, köszönjük, megvolt! Különben most jutott eszembe, hogy amikor Volton voltál, akkor egy helyen voltunk, mert én meg akkor voltam Sopronban szemésznél. Sőt, a nagylányom kint tombolt a Volton. Még nem került elő. Illetve, hazajött, aztán továbbment a Balcsira. :roll:

Na, én elhúzok dolgozni, este műkörmös, edzés, majd előkerülök valamikor 10 felé...
Ja, és mondja a párom, hogy lefoglalt vmit Olaszországban, szeptemberben, és hogy megyünk. Hát, mondom, jófej vagy, nekem nincs is már szabim (alig van, meg kell néznem pontosan). Ilyen párom van... Gondol egyet, aztán intézkedik. Világ életében vállalkozó volt, fel sem merül benne, hogy én nem tudok csak úgy lelépni a munkahelyemről... De azért megtartom, mert nagyon szeret minket, ez is meglepi volt. Jól meglepődtem... :D :shock: :D

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga, az én "kis valakim" 4.50-kor keltett minket :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Hékás, nem lelombozásként, de ha Susy írta, hogy Kristóf lánynak indult, akkor én is megmerészelem említeni, hogy Lillut először kisfiúnak nézték :oops: :oops: :oops:
de nagyon drukkolunk Nektek, mert a Jázmin tényleg csodaszép név :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Na, akkor drukkoljatok még szerdáig. Tegnap este megbeszéltük apával, hogy ha már megvan az időpont 4D-re, és úgyis ingyenes, menjünk el. Ott csak jobban látják :lol:

Kinga, örülök, hogy jól sikerült az este. Ex pénzbüntetést kapott csak :twisted: Pedig úúúúgy lecsukattam volna :twisted:

Ti is ilyen kedvetlenek vagytok? Én szinte a depi határán állok.... :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megint itt, bár a törpe itt tekereg a szobában. Az előbb már sikerült egy monoklit összeszednie :? Ma 5 előtt néhány perccel felébredt. Hurrá!! Már megvolt a délelőtti alvás is, reggel 8-tól 1 óra. Mi lesz így ebédig :? Gondolom kedvelt időszak előtt állunk, mert mindig a nyomában kell lenni. Bárhol feláll, igaz már ügyesen tottyan vissza a fenekére... Éppen most számolgattam, hogy napi 10-11 órát alszik, kb. 5 megszakítással... Nem sok...

Brigi! Nekem is ekkor mondták, hogy kisfiú. Voltam 15 hetesen 4D-n. Teljesen határozottan állították. Állítólag előny, hogy ilyenkor még szinte tuti, hogy belátnak a lába közé. Később már nem biztos, hogy úgy fordul. Szorítok, hogy Jázmin legyen :-)

Depi, jutott nekem is. Tegnap jött egy nem túl kedvező tartalmú levél egy bizonyos szervtől, amit senki nem szokott kedvelni :? Csapágyas lett a mosógép, az autónk kötelező szervízét is ki kellett csengetni plussz zöldkártya, és még felhívták a figyelmünket, hogy néhány ezer km, és fékcsere 100E körül :-( Ja, és a gumik totál elkoptak, azokat is cserélni kell télig. Így tuti nincs nyaralás... Ja, és Atinak ülést kéne már venni. Nem is merek elkezdeni keresgélni. Tuti sokkot kapok, ha annak is meglátom az árát... (Éppen kiment a csibész a fürdőszobába, hajszárítózik.)

Még tegnap azt is akartam írni, hogy (Susytunder!): nekünk is van 2 kutya: szerintem semmi gond velük. Igaz eleinte tartottam tőle, de feleslegesen.

Na most megint szaladok.
almi

Hello!

Brigi!
Miért vagy a depresszió határán????? Te, aki mindig a nevetést, jókedvet juttatod az eszembe, Kingával egyetemben :wink:

Almi!
Anyagi gondok? Azok nagyon húzósak tudnak lenni. Totál leszívják az embert, ha egy gyengébb pillanatában belesüpped :?

Kinga!
Hová mentek és mennyi időre? Családdal vagy kettesben?

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?