Sziasztok!
Valami felébresztett fél hatkor. Estére kóma leszek megint. Az eső szakad, a munkakedv dúl bennem...
Tegnap elmentünk vacsizni, nagyon jól sikerült. Fantasztikus az étterem, bár a világ végén van. A felszolgáló szupi volt, a kaják nagyon fincsik és a burrito-t, fajita-t, casedilla-t meg kell mondani, hogy 1-4 skálán milyen erősre kéred. Tökjól éreztük magunkat.
Dokit váltottam, tegnap voltam először az újnál. Nagyon aranyos, és megértő volt, annyira velem foglalkozott. Megígérte, hogy lesz itt baba, majd segít. Legközelebb a 10. napon megyek, megnézi a pé-t, hogy van-e, ha van, kapok tüszőrepit (vagy hogyan is), ha nincs, akkor vérvétel.
És Apa olyan aranyos, eddig nem akarta, de megígérte, ha valami baj van, hajlandó velem lombikra jönni. Eddig nagyon tiltakozott, mondván, hogy neki már 3 van, és van egy közös is. Igaza is van, de annyira szeretném ezt a töpörtyűt.
Brigi, Apa köszöni szépen.
Most már kóstoltam, eddig én sem.
De fincsi, segítenek olyant választani, ami nem marja szét a pocakom.
Remélem, megbüntették a verekedős exedet. Ha valamiért ölni tudnék, az az, amikor bántalmaznak egy nőt, vagy megerőszakolnak. De azért is, ha egy férfit bántalmaznak. Annyira erőszakosak az emberek, és már a gyerekek is. Ja, nem is: a gyerekek bántalmazóit gyűlölöm a legjobban.
Susy, de cuki a Kristóf. Anno a Bendi is imádott injekcióval fröcskölni.
Nem mondod, hogy ezt mondták? B@sszus, hol élünk? Egyenlő jogok? És ha agyonüti őket, akkor sajnálkozunk, hogy ja bocs? Vagy ahhoz is joga van?
Köszönöm, Apa nevében.
De rendi a Kristóftól, hogy nem a NEM-et tanulta meg először.
Nitácska, hurrá: Azért csak lassan az ugrálással, nehogy baj legyen.
Ildi, ilyen az igazi szülő! Aki akkor sem zavarja el a Lillut, ha még pelusos.
Sziszkó, köszöni Apa a köszöntést. A mexikói nekem bejött nagyon. Az a jó, hogy sokféle kaja van, és valami mesterszakács a srác, aki csinálja, így nagyon ízletesek. Viszont van az étlapon magyar menü is annak, aki nem kedveli a mexikói ízeket.
Nekem pont az volt a bajom, hogy néha jólesett volna állni (amikor végigültem terhesen pár előadást, vagy egész nap ülve melóztam, és a buszon már nem akartam), de folyton leültettek. Volt, hogy egy öreg bácsi adta át a helyét, és már-már bohózat volt, hogy vitatkoztunk, hogy ki akar leülni.
De aztán leültem, mert olyan kis cuki volt. De ez már inkább középidősen volt, az első pár hétben szédültem én is sokat (akkor meg nem látszott a pocim).
Ronci, sajnos, nem tudom megmondani, hogy mit ettünk pontosan. Az előétel mártogatós volt, aztán én tulajdonképpen csirkesteak-et ettem, amin római köményes mártás volt, meg grillezett zöldségek. De az egésznek valami q betűs neve volt. Fajitas is volt egy csomó féle. És tényleg nagyon aranyos, ahogy terítenek, meg pakolgatják a tálakat. Töltött jalapeno is volt az étlapon, de azt nem mertem enni. Akkor ti nagyon szeretitek a csípőst, nem?
Almi, bírom a félperces bejelentkezéseidet. A tipikus nemalvós gyerekes szülő perceit láttuk
Mmanya, köszönjük, megvolt! Különben most jutott eszembe, hogy amikor Volton voltál, akkor egy helyen voltunk, mert én meg akkor voltam Sopronban szemésznél. Sőt, a nagylányom kint tombolt a Volton. Még nem került elő. Illetve, hazajött, aztán továbbment a Balcsira.
Na, én elhúzok dolgozni, este műkörmös, edzés, majd előkerülök valamikor 10 felé...
Ja, és mondja a párom, hogy lefoglalt vmit Olaszországban, szeptemberben, és hogy megyünk. Hát, mondom, jófej vagy, nekem nincs is már szabim (alig van, meg kell néznem pontosan). Ilyen párom van... Gondol egyet, aztán intézkedik. Világ életében vállalkozó volt, fel sem merül benne, hogy én nem tudok csak úgy lelépni a munkahelyemről... De azért megtartom, mert nagyon szeret minket, ez is meglepi volt. Jól meglepődtem...
K.