Sziasztok, Lanyok! A bena gepem rendszeresen nem enged be hozzatok, ma kivetelt tett velem, bar meg mindig nem sikerult elolvasnom az elozo archivalt anyagot, mert ott mindig lefagy, sajnos.
Nekem ez az Elek Csaba nem eppen szimpi, tudjatok, miert, amikor a Kriszti irt neki egy mailt, leirva benne a problemajat, tuneteit, egybol azt valaszolta, hogy idezem:
Tisztelt Asszonyom Az On eseteben a megerett uszom megrepedesenek hianya allhat fenn. Ez az allapot mindig psziches (azaz stressz) eredetu. Az allapot (megfelelo szakertelem eseten) konnyen gyogyithato. Amennyiben szemelyesen is lehetek segitsegere, kerem, hivjon fel: 06 20 366 5201 Tisztelettel: dr. Elek Csaba szulesz-nogyogyasz szakorvos humangenetikus…( szerintem “ehes” a doki! – lella “velemeny”)
Direkt idemasoltam az akkori velemenyemet is a dokirol /valtozatlan!/, azert nem lehet ennyire felelotlen valaki, hogy mindenfele konkret dolog nelkul ezt igy kijelenthesse... Mindenki stresszel, de a stressznek szerintem semmi koze a hormon-problemakhoz, azaz, ha a kialakulasaba be is segitett, de a megszuntetesere mar nem lesz eleg “atallni stressz-mentesre”. Meg nem is lehet ennyire megvaltoztatni a korulmenyeket. Persze, ez az en velemenyem, es tiszteletben tartom a tobbieket is.
Krisztiert nagyon szoritok, remelem, minden rendben lesz, es holnap vagy holnaputan, amikor jon, vidam beszamolot hallhatunk tole
Mizujs a listank elejen levokkel? Van valami /remelem, jo
/ hiretek?
Amugy ez a bebeszeles nagyon erdekes dolog, en itt olvastam eloszor arrol a bizonyos nyakrol, pedig mar tiz eve egyutt elunk a parommal, meg nem vettem eszre, hogy nekem is lenne.... Erre a mostani ciklusom 8.! napjan valami jott es csak jott ki belolem... fogalmam sem volt arrol, mi ez a szintelen, nagyon! nyulos -tan 15 cm-re is nyulott, bar nem mertem, csak huztam-huztam- valami. Es lon vilagossag hirtelen a fejemben. Eszembe jutottatok mindannyian! De mikor is jon ez a nyak, azt mar nem tudom, mert holeeses az nem volt, ill. elotte egy pincuri tized ketto nappal/6.napon, meg utana a 10.napon... Ki erti ezt, ti tudjatok, hol is van a helye a nyaknak a ciklusban?
Pussz, Lella
/remelem, vissza tudok majd jonni, elolvasni benneteket, ha nem vagyok, akkor csak kintrol nezlek benneteket, nem hagy a gepem belepni../